maanantai 8. huhtikuuta 2013

Vuoden Paskoin photoshoppaus

Pahamaineisena sisältövarkaana en voinnut vastustaa. En kysellyt lupia, toivottavasti ei tule mielipahaa kenellekään. repeilin itse tuolle sen verran reippaasti, että halusin jakaa ilon. Antabus barbie täräytti Facebookkiin kuvan mielettömästä asusteesta.
Julia Tukiainen shared Feminelli's photo.
Saturday
Tästä meille uudet esiintymisasut!!!! :)

Johanna Mia Mari Tukiainen Tilasin noi juuri mulle ja Julialle, kiitos vinkistä!
See Translation
Yesterday at 01:01 · 2

Julia Tukiainen TÄÄ ASU ON IHAN MIELETÖN!!! HITTO VIEKÖÖN; ÖHÖM.....:DDDDD
Yesterday at 17:42

Jokainen voi varmaan mielessään kuvitella miltä aerodynaaminen kohublondi tuossa asusteessa näyttäisi. Tunkin Hall of Fameen saakka päätynyt näätä otti askelen tuntemattomaan. Vuoden 2013 Pasko-palkinnon saaja on valittu. Nipa, olet sankariNI. Nyt odotellaan, että  korsetteihin erikoistunut Kooma Tukiainen vetää tämän monitoimiasusteen niskaansa lahkeet edellä6 kommenttia:

 1. :'DDDDD

  kiitokset muikean photoshopin tekijälle, kuka onkaan! illan naurut!!!

  VastaaPoista
 2. Hyvä photoshoppaus, näyttää vallan hyvältä Johanna siinä. Todellisuudessa Onni ja Toivo eivät ole ihan noin pyöreät ja sijaitsevat lähempänä vyötäröä.

  VastaaPoista
 3. Mitä? Onko Suomen ainoan kansainvälisen glamourtähden blogi poistettu Seiskasta? En ainakaan löytänyt sitä niiden sivu-uudistuksen jälkeen.... Sen sijaan löysin mielenkiintoisen lauseen Dolls -sivuston päiväkirjasta. Voisiko joku ystävällisesti selventää tyhmälle, mitä laudaturin kirjoittaa tahtoo seuraavassa lauseessaan sanoa: "Tulikin tässä hurjat mäet laskettua Levillä, tosin musta rinne on se, johon en mene (yhden kerran vahingossa ehdin laskea alas, enkä päässyt enää ylös, piti sukset ottaa pois ja kävellä rinne alas......." Öö, kerran on tultu alas, mutta sitten ei enää päästy ylös. Piti ottaa sukset veks ja kävellä alas? WTF?

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Olin jo unohtanut ton laskin vahingossa, en päässyt ylös, piti kävellä alas. Tunkin parhaimmistoa.

   Poista
 4. http://johannatukiainen.seiska.fi/ tuolta löytyy neljän laudaatturin doksia.
  Johanna löytyy myös tuolta http://www.seiska.fi/celebrity/31/Tukiainen+Johanna+

  VastaaPoista