tiistai 9. huhtikuuta 2013

Negros FaceTan nyt Suomessa

Nyt räjähti ja kunnolla. Sain nimittäin käsiini toistaiseksi Suomessa melko tuntemattoman Negros LTD:n markkinointimateriaalia.

Johannahan kertoi Dolls diaryssä uudesta työkuviostaan vuolaasti:

"SAIN UNELMIEN DUUNIPAIKAN, SEN MISTÄ OLEN HAAVEILLUT KOKO ELÄMÄNI!!!!!!

Tämä ei ihan oikeasti voi olla totta!!!!! Apua, mä en kestä, siis nyt RÄJÄHTI JA KUNNOLLA!!!! Siskoni Julia Tukiainen kirjoitti jo asiasta omilla Facebook sivuillaan, ja saan tässä vaiheessa kommentoida asiaa näin, etten saa vielä tässä vaiheessa sanoa, mistä mediasta on kyse, mutta ainakaan mikään pilipali hömppäyrityksestä ei todellakaan kyse....."

Ei todellakaan ole kyse mistään hömppäyrityksestä, vaan Johannan ja Negros brändin yhteistyöstä Suomessa! Jos sinakin haluat näyttää kansainväliseltä, osta Negros.

maanantai 8. huhtikuuta 2013

Vuoden Paskoin photoshoppaus

Pahamaineisena sisältövarkaana en voinnut vastustaa. En kysellyt lupia, toivottavasti ei tule mielipahaa kenellekään. repeilin itse tuolle sen verran reippaasti, että halusin jakaa ilon. Antabus barbie täräytti Facebookkiin kuvan mielettömästä asusteesta.




Julia Tukiainen shared Feminelli's photo.
Saturday
Tästä meille uudet esiintymisasut!!!! :)

Johanna Mia Mari Tukiainen Tilasin noi juuri mulle ja Julialle, kiitos vinkistä!
See Translation
Yesterday at 01:01 · 2

Julia Tukiainen TÄÄ ASU ON IHAN MIELETÖN!!! HITTO VIEKÖÖN; ÖHÖM.....:DDDDD
Yesterday at 17:42

Jokainen voi varmaan mielessään kuvitella miltä aerodynaaminen kohublondi tuossa asusteessa näyttäisi. Tunkin Hall of Fameen saakka päätynyt näätä otti askelen tuntemattomaan. Vuoden 2013 Pasko-palkinnon saaja on valittu. Nipa, olet sankariNI. Nyt odotellaan, että  korsetteihin erikoistunut Kooma Tukiainen vetää tämän monitoimiasusteen niskaansa lahkeet edellä



Ball's grabbers diary 8.4.2013

Aikaisempi Balls grabbers diary löytyy täältä

Ihmisten ahneudella ei ole mitään rajaa. Eihän kukaan voi toisesta kirjoittaa elämänkertakirjaa. Kuulin juuri juristeiltani, että Jalmari ja Jorma Avustuksen elämästä on tekeillä täysin valheellinen ja loukkaava kirja. Jorma meni jo pääsiäisenä tekemään rikosilmoituksen asiasta, kyseessä on erittäin vakava kunnianloukkaus ja kuulin Jollaksen ystävältäni, että asiaa ei voi edes sovitella. Törkeää asiassa on nimeomaan Miamin kuviemme ja erittäin onnellisen lapsuuteni puuttuminen kokonaan kirjasta. Tämän maan presidentti Sauli Niinistö ja Isäni Martti Avustus on täysin samaa mieltä. En kommentoi asiaa enempää mutta kirjoitan siitä blogiini myöhemmin. Jos haluatte sotaa, niin sen saatte.

Veljeni Jorma Avustus kertoi minulle, että Diabeteksen hoito on helpottunut huomattavasti aloittamani antabushoidon jälkeen. Jorma valitteli pientä sivumakua ja pahaa oloa ensimmäisen siiderin jälkeen mutta muisti kuitenkin mikä elämässä on tärkeintä. Kohta olemme näyttävän yli 20 kiloa laihtuneen veljeni Jorma Avustusen kanssa vanhassa tutussa naistasossa. Itse aloitin 15 kertaa kavitaatiohoidot ja kunto-ohjelmat. Ei minun tarvitse kenellekään mitään selittää, tiedän itse, että olen täysin näyttävä mies ja kun pudotan 5-6 kiloa, niin olen entisissä mitoissani. En jaksa kun jatkuvasti kadulla tulee ihmiset sanomaan, että hei Jalmari, sähän oot ihan fiksu ja komea mies, ihan erilainen kun mitä media antaa ymmärtää. Mitä siihen pitäisi sanoa, että olen tyhmä vai?

Laskettelulomani levillä meni hienosti ja oli täysin minun idea ottaa kuva kirkon edessä. Joku näätä otti kuvan ihanan kelohonkahuvilamme kuistilta, kun  tuuletin matkatavaroitani. Heh, Suomessa ei näköjään ymmärretä matkustamisesta mitään. En oikein ymmärrä  tätä Suomalaisten kateutta. Kun oman kansan mies menee laskettelemaan, niin minusta pitäisi tukea ja kannustaa. Ilmeisesti hiustenpidennys ja näyttävät rintakarvat riittää siihen, että kaikenmaailman putkimiehet kirjoittelee internettiin herjaavia kommentteja. Olen muuten tulostanut hymyn palstalta satoja sivuja loukkaavia kirjoituksia ja toimitin ne asianajajalleni, joka tekee asiasta raskasta tutkintaa.

Heh, stailistini, lesbokampaaja Jaana Huulinen oli mukanani Levillä ja nauroin monet kerrat kun Jaana laski mäkeä. Jaana putosi hissistä päälleen ja sukset katosi kokonaan. Hih, voi elämä. Joku rinnevalvoja sanoi Jaanalle rumasti ja vei sukset mukanaan. Kyllä minuakin nauratti mutta paheksun silti Suomalaisten vahingoniloa. Jaana lähti terassille istumaan mutta sain onneksi lunastettua lipun ja laskin kovaa vauhtia rinnetta alas seksihullun koirani Tussun kanssa. Olen aina pitänyt kovasta vauhdista. En kuitenkaan halunnut jättää Jaanaa yksin terassille.

Ex-vaimoni Armi teki minusta ja veljeni Jorman diabeteksestä täysin herjaavan kappaleen musiikkipalvelu youtubeen. Soitin luottoennustajalleni Raimolle, joka sai koko ajan mustaa korttia koko naiselle. Mustakorttihan tarkoittaa hampaattomuutta, rahattomuutta ja täyttä psykopatiaa, josta ei voi parantua. Oli tarpeeksi raskasta huomata kuukausien jälkeen, että yhdessä Nuija Lärvisen kanssa tekemäni Skuuppijulkkis loukkaa kunniaani. Nyt ex-vaimoni, josta otin eron ja tuli voimaan jo vuosia sitten, tekee tuollaista herjaavaa materiaalia. Karman laki toimii aina.

Seuraavaksi lähdemme tekemään Ruotsalaisen ammatilaulajan kanssa uusia biisejä. Hän nimenomaan vaatimalla vaatii tekemään englanniksi, koska suomi kuullostaa niin venäläiseltä. Minulle on varattu Studio ja kylpylä ja voin sanoa, että taso on vähän erilaista kuin erään pellen tekemät herjaavat kappaleet. Sanotaan, että ihan eri kaupungista. Biisit kertoo rakkaudesta ja siitähän minulla on kokemusta. Ex-avo vaimoni, diplomi-insinööri, joka tienasi 100000€ aina jankuttamalla jankutti, että minun pitää alkaa myymään itseäni ulkomailla. Monet Suomalaiset tietenkin ajattelee, että Jalmari Avustus taas kehuu itseään mutta kerroin vain mitä hän sanoi. Kuulemma tyylini sopii täysin Jenkkeihin. Osaan täydellistä Amerikan englantia, eli asia sopii minulle paremmin kuin hyvin.

Treffipyynnöt maililla osoitteeseen jalmari@ballsgrabbers.fi

Edit: Jalmari ja Jorma Avustuksen fani lähetti hienon taidekuvan (mustavalkoinen). Jokainen näkee, että en ole mikään hirveä läski tai sika, niinkuin näädät haukkuu. On se ihme jos tämän näköinen mies ei Suomessa saa pillua: