sunnuntai 20. lokakuuta 2013

Ilmaista mediakonsultointia

Upeasti omassa tukassaan esiintyvä Tunkki joskus upeiden rakkauslaulujen julkaisun aikoihin jutusteli, että Emmi Fyrkka ja/tai Urban Lukkomies järjesti sille uuden mediakonsultin. Tämähän tietenkin on ihan puhtaasti mielikuvituksen tuotetta. Mitään mediakonsultteja ole Tunkille järjetetty ja Tunkkihan tarvitsisi aika paljon muutakin ammattiapua, ennen kuin kannattaisi alkaa hiomaan julkisuuskuvaa. Mietin kuitenkin, että eihän tilanne uran kannalta ole ollenkaan huono. Tunkkihan on luonut itselleen ilman mitään lahjoja tai taitoja suorastaan väkevän julksuuskuvan. Niin persoonallisen julkisuuskuvan, että ei sitä ylipäätään mikään perinteinen konsultti osaisi paremmin tehdä.

Oikeastaan kai pitäisi kysyä mitä mediakonsultti Tunkin kohdalla tekisi? Jos Tunkki menisi mediakonsultin vastaanotolle ja vaatisi saada välittämästi konsultointia, niin miten asiaa lähestyttäisi? Jos konsultti opettaisi Tunkin käyttäytymään ja hillitsisi sen aivopieruja, niin Tunkin urahan loppuisi siihen. Toisaalta jos konsultti yrittäisi saada Tunkin uraa vielä jykevämpään nousuun, niin sen pitäisi lähteä kuskiksi Karkkilan reissulle. Tällä kertaa pitäisi kenkää etsiessä murtautua kahteen asuntoon ja puukottaa epäilty homoseksuaali, että ylipäätään saataisi uutta matskua englanninkielisten rakkauslaulujen rungoksi.

Kaikkein parasta huumoria tietenkin olisi se, että Tunkki ihan oikeasti menisi johonkin vastaanotolle valittelemaan osittain huonoa julkisuuskuvaansa. Kaikki tietää mitä siinä tapahtuisi. Samana päivänä olisi Flaskan päiväkirjassa kova tilitys siitä, miten ruma mummo siellä toimistossa sanoi, että uraNI perustuu jatkuvaan valehteluun ja kyllä minulla on oikeus oikaista eräitä asioita. Neljäs tai viiden konsultti varmaan haistaisi rahan ja ajattelisi, että nyt on kyseessä niin kilahtanut tyyppi, että sehän tekee ihan mitä vaan. Tosin olen vakuuttunut, että ei minkään alan ammattilainen osaisi Tunkin uraa ohjata paremin kuin Tunkki itse. Ylipäätään tavallisen ihmisen mielikuvitus ei yllä Tunkin kepposiin. Tunkilta tulee ne maneerit niin selkärangasta.

Tavallaan Tunkin kepposet on helppo ennakoida. Johanna Tukiainen ei koskaan menetä muistiaan, mutta ei ikinä muista mitä on itse tehnyt. Tunkki ei ole missään tapauksessa mikään parrakas Osama Bin Laden, vaan kyseessä on metropolin lahjoma oikeuslaitos. Tunkilla on satoja pareja kenkiä, mutta silti se kulkee aidsisissa sandaaleissa tai paljainjaloin. Tunkilla on satoja Miamista ostettuja iltapukuja ja luultavasti ainakin tuhansia muita glamoureja vaatteita, mutta silti kun Tunkki tavataan luonnossa, niin se on lähes poikkeuksetta perseestä kuukauden verisenä olleissa rytkuissä. Tunkki on ammattitanssija, mutta sillä ei ole pätkääkään rytmitajua ja kehonhallinta on koivuhalon luokkaa. Tunkki on laulaja, mutta sen ääni kuullostaa ruosteiselta saranalta. Tunkki esittää eroottista tanssia, mutta sen pulssi lavalla nousee ainoastaan, jos se huomaa jonkun pöydässä puoliksi syödyn makkaran tai tiskillä vartioimatta jääneen juoman. Yleisöllä pulssi sen sijaan on 180 jo pelkästään kolmen tunnin myöhästymisen ja kahvikerman väärinkäytön johdosta. Erotiikkaa tuskin on luvassa, eikä siihen esityksen jälken kykene sen enempää yleisö, kuin artistikaan. Tunkki toi glamourin Suomeen, mutta silti se esiintyy juuri niissä kaikkein rupusimmissa räkölöissä.

Lista on loputon, mutta jutun juoni on katsoa miten asiat on, kääntää tilanne täysin päälaelleen ja lisätä pintaan hyppysellinen vaaleanpunaista glitteriä. Viimesilaus, tietynlainen kulminaatiopiste on tietenkin se kaikille tuttu "minusta yritetään ilmeisesti tehdä Suomen britni spierssiä, sillä britnikin sitä tai tätä". Nuo on sitä klassisinta Tunkkia, aina tulee hymy huulille. Todellisuudessa Tunkki on ainoa joka yrittää tehdä siitä yhtään mitään ja sekin laiskasti. Lähin realistinen vertauskohde löytyy a-klinikan odotushuoneesta, eikä sielläkään sovi katsella sitä raikkaimpaa asiakaskuntaa, vaan juuri se kusentuoksuinen pulimummo, joka vituttaa sekä henkilökuntaa, että muita asiakkaita.

Jotenkin häkellyttävää, että Tunkki tosiaan asustelee nykyään sähköttömässä luukussa Albertinkadulla. Niin se vaan käy latailemassa puhelimensa akkua läheisen hotellin aulassa ja sielläkin on kielletty tarjoilemasta Tunkille. Jos kyseessä ei olisi Johanna Tukiainen, niin saattaisi käydä sääliksi. Tunkkia taaseen on kenenkään turha sääliä, sillä Tunkkihan tekee mitä rakastaa, ei sillä ole mitään ongelmaa. Ylipäätään jos Mansikille joku erehtyy osoittamaan myötätuntoa, niin vastaukseksi tulee poikkeuksetta tulta ja tulikiveä. Mikään ei vituta Johanna Tukiaista enempää, kuin jonkun harmaan siwankassan myötätunto. Siksi, että Tunkki yksinkertaisesti on huomattavasti parempi ihminen. Ainoa ongelma on koko Suomi, joka kohtelee oman maan naista kaltoin. Ulkomailla sentään on tottunut deittailemaan ja sieltä se uusi ihana mies löytyy. On löytynyt jo vuosikaudet.

Tätä taustaa vasten on muutenkin hirmu hankala ymmärtää mistä ihmiset keksii, että Tunkkia vihattaisi jotenkin erityisen suuressa mittakaavassa. Tunkilla on sen ura ja sillä on faneja. Ei kai kukaan oleta, että ihmisten pitäisi taantua ja alkaa uskomaan jonkun aistiharhaisen pulimummon mielikuvituksen helmiä? En oikein ymmärrä miten ihmisten pitäisi sitä "fanittaa", kun eihän Tunkki ole ikinä tehnyt mitään, mistä sitä voisi fanittaa perinteisessä mielessä. Se ponnahti julkisuuteen myymällä tekstiviestejä ja sen jälkeen saldona on ollut lähinnä vuosia jatkunut itsensä ja siskonsa systemaattinen häpäiseminen, krooninen valehteleminen ihan mistä tahansa asiasta, sekä kattava lista väkivaltaa, sekoilua ja sekakäyttöä. Onhan tuo ihan ainutlaatuista ja ajoittain reipasta viihdettä, mutta mitä voi odottaa yleisöltä, kun Tunkin työnantaja Seiskakin nykyään käyttää sitä lähinnä ehtymättömänä solvauksenlähteenä?

Jos Tunkki poistuisi Seiskan Livestä, niin samalla katoaisi noin 80% käyttäjien luomaa sisältöä, koska eihän siellä mitään muuta käyttäjien tuottamaa sisältöä ole. En ainakaan ole sellaista sieltä löytänyt. Joku vähemmän kaheli julkkis postailee aamupalasta, kauppareissusta tai kampaamovisiitista kuvia. Näihin tuotoksiin irtoaa pari hassua kommenttia, mutta kun Tunkki luukuttaa pilleripäissään kuvan maitotölkistä, niin se kerää poikkeuksetta 50-100 kommenttia, joista 90% käsittelee Tunkin sen hetkisiä sekoiluja, sitä kuinka likanen Tunkki on tai ihan suoraan sanotaan, että se on ihmissaastaa, paskasanko. Niin kitkerää palautetta Tunkki saa, että on täysin käsittämätöntä miten niitä ei siistitä. Tai ei se ole itseasiassa ollenkaan käsittämätöntä, vaan kertoo hyvin selvästi siitä, mitä Seiska Tunkista haluaa. Kyllä ne tietää mistä ne Tunkille maksaa. Ei ne maksa niistä 30sekunnin haastatteluista, joissa 25sekuntia menee siihen, että Tunkki kertoo haastattelevansa nyt sitä tai tätä ja aiheena on se tai tämä. Seiska maksaa siitä, että ihmiset tulee Tunkkia solvaamaan ja Tunkki solvaa sitten taas vastavuoroisesti kaikkia muita.

On siellä tietenkin aina joukossa joku juntti, joka tilittää miten ilkeitä ihmiset on ja miten sen tai tän pitäisi hankkia oma elämä, ahkerimmat käy systemaattisesti narisemassa kaikissa postauksissa. Näiden normaaleina ihmisinä itseään  pitävien lisäksi löytyy tietenkin se perseennuolijoiden kajahtanut edustusto, joilla riittää pokkaa selitää ihan Tunkkina miten Tunkki ei ole koskaan tehnyt mitään pahaa, on itseasiassa melko sydämellinen ihminen. Ongelma tässä tosiaan on, että jos nämä true-fanit saisi tahtonsa ja ihmiset lopettaisi Tunkin haukkumisen, niin Tunkki olisi aika nopeasti työtön. Tunkki tarvitsee "fanejaan" enemmän, kuin fanit Tunkkia. Keskiverto Tunkkaaja käyttää jokusen minuutin tai tunnin päivästä tuon sekoilun tarkkailemiseen. Tunkki on käsittämättömässä mittakaavassa lahjattomana 100% riippuvainen näistä faneista. Seuraava ura tulee olemaan Jullen kanssa samassa Flaskassa, eli sossussa.

En nyt tarkoita, että minä tai joku muu suurisuinen Tunkin ammattivihaaja olisi jotenkin erinomainen ihminen. Kyllä minun tai jonkun minun kaltaisen luuserin fanaattisesta ihmisvihasta voisi löytää paljonkin kommentoitavaa. Ei näätäily ole sellainen harrastus, jota kannatta estottomasti mainostaa CV:ssä, likasta touhuahan tämä on. Me ihan porukalla katellaan miten Tunkki kusee oman ja muiden elämän ja ihan hauskaahan se on. Helppohan tähän juttuun on lähteä mukaan, kun shown päätähti on väkivaltainen narsisti ja eläinrääkkääjä, joka ei pysty elämään viikkoa ilman, että se haukkuu kolme ihmistä tuhansien ihmisten edessä. Ihan jokainen normaali ihminen pystyy aivolohkossaan toteamaan, että kun Tunkki taas saa sormilleen, niin aiheesta tuli ja oikeaan osoitteeseen meni.

Lähin vastaava esimerkki mitä keksin, olisi seuraava mulistava konsepti. Jos edesmenneellä Jammu-sedällä olisi Ylellä pikkukakkosen jälkeen pedo-tv niminen ohjelma, jossa Jammu vertailee päiväkotien leikkikenttiä, niin kyllä sekin takuulla keräisi katsojia. Palaute olisi hyvin kattavaa ja keskustelua syntyisi. Tosin päästäkseen Tunkin tasolle, Jammun pitäisi vielä muistuttaa katkerana katsojia siitä, miten Ylen moderaattorit ei julkaise positiivista palautetta ollenkaan, puhumattakaan siitä miten oman maan miestä kohdellaan.

Mitään pahaa Tunkille on ihan turha kenenkään toivoa, sillä mitä tuon pahempaa ihmiselle voi tapahtua? Se on ihan järkyttävän näköinen sekakäyttäjä. Elää matoja kuhisevassa kompostissa ilman sähköä. Tunkkia katkerampaa ihmistä on hankala mistään löytää ja jokainen sen uusi mullistava oivallus vaan syventää Tunkin omaa kuilua.Yhtäkään ystävää sillä ei ole, niin rohkeaa miestä tuskin löytyy, joka Tunkkiin sekaantuu, mitään se ei osaa, vankila kutsuu ja koko elämä pyörii sen seuraavan 25 minuuttisen kahvikermashown odottelun ympärillä. Jos natsit ei tee uutta tulemista, niin hankala on keksiä Tunkille sen nykyistä kohtaloa kurjempaa loukkua. Ihan rehellisesti voi sanoa, että jopa vankila on tuntuva parannus olosuhteissa.

30 kommenttia:

 1. Ah!!!1! Kiitos Joe!!!1!

  VastaaPoista
 2. Sinua on ollut ikävä Joe! Kerrassaan mainio analyysi, kiitos!

  VastaaPoista
 3. Ihanaa, olet palannut! Ja loistavaa settiä taas, tuossa Jammu -kohdan alussa jo sovittelin päähäni somaa kukkakuvioitua hattua, koska tuntui että nyt mennään mauttomuuden rajan yli (mikä on saavutus jo sinänsä, koska muuten teksti pääosin käsittelee Johannaa), mutta kappaleen lopussa hihitinkin jo ihan ääneen, ja hattu putosi ja joku ihan Jullena söi sen.

  Eli kiitokset.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Niin, pointtihan ei ollut, että Tunkki on pedofiiliäkin pahempi, vaan tuo olisi yhtä järjetöntä.

   Poista
 4. onko joe pasko joutunut maksamaan johanna tukiaisen kuluja elämastään kun niin vihaa ja solvaa ja puuttuu joka ikiseen käden liikkeeseenkin. olen nyt seurannut tätä ja kyllä olette todella kieroja vientämään joka jutun toisin päin mitä johanna on tehnyt . ja onko kaikki jutut ihan tosiakaan vaan huhua täällä ainakin lietsotaan

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Sinä kuulunet tähän eliittiporukkaan:
   "On siellä tietenkin aina joukossa joku juntti, joka tilittää miten ilkeitä ihmiset on ja miten sen tai tän pitäisi hankkia oma elämä, ahkerimmat käy systemaattisesti narisemassa kaikissa postauksissa. Näiden normaaleina ihmisinä itseään pitävien lisäksi löytyy tietenkin se perseennuolijoiden kajahtanut edustusto, joilla riittää pokkaa selitää ihan Tunkkina miten Tunkki ei ole koskaan tehnyt mitään pahaa, on itseasiassa melko sydämellinen ihminen."

   Kiva kuitenkin, että kävit, tule ihmeessä toistekin.

   Poista
  2. Ei täällä kyllä mitään muuta pilkata kun ihan tuksun omia sekoiluja. Ite se on soppansa keittäny ni nyt syököön sitten sen. Ja onhan se kieltämättä ohan VITUN MUKAVAA seurata kun täysi PULTSARI joka kuvittelee olevansa niin vitun glamour model sekoilee psykoosissa nolaten itsensä täysin joka ikinen kerta kun astuu julkisuuteen...

   Poista
 5. en ole perseen nuolija ja myöskään ensimmäinen kannanottoni mihinkään johannaa koskevaan juttuun oli tämä edellinen. ja junttikaan en ole vaan ihan tavallinen immeinen joka nyt löysi tälläisen tekeleen täältä ja otatko heti herneen neukkuusi kun sinua joku kehtaa ja viitsi arvostella . siispä et vastannut kysymykseeni oletko joutunut elättämään jollakin tavalla johannaa . vastauksia kehiin . enpä usko tällä äö :llä vaan ihan muuta

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Hupsu. Jos neiti/rouva tai herra anonyymi kirjoittaa ensimmäisen kannanottonsa Tunkista blogiini, niin olen suorastaan otettu. Kivahan se on, että sinäkin olet nyt seuraamisesi jälkeen rohkaissut mielesi ja ottanut kantaa. Ihan en kuitenkaan ymmärrä tuota logiikkaa. Paljonko minun olisi pitänyt joutua maksamaan Johanna Tukiaisen kuluja, että se oikeuttaisi vihaamaan, solvaamaan ja seuraamaan jokaista kädenliikettäkin? Vai oletko muuten vaan kiinostunut mikä vamma saa ihmisen näin Johanna Tukiaista vihaamaan? En tosiaan nyt ymmärrä tätä yhteyttä kulujen ja vihan välillä, mutta olen useita tuhansia euroja plussalla, mitä tulee Tunkin edesottamuksiin.

   Toivon, että kehtaat ja viitsit jatkossakin arvostella, äläkä ihmeessä rajoita palautetta vain blogiini, vaan mene ihmeessä rohkeasti myös Seiskan Liveen ja Johannan Facebookiin. Siellä on ihan todella runsaasti tilausta kirjoitustesi henkiselle palautteelle. En tiedä miten kiireellinen olet, mutta olisi toki hirmu nastaa, jos voisit antaa muutaman esimerkin kieroista vääntämisistä, jutuista joiden epäilet kuuluvan kategoriaan: "onko kaikki jutut ihan tosiakaan" ja myös huhujen lietsomiset kiinnostaa.

   Poista
 6. "..seuraava mulistava konsepti" olisi sulle varmaankin se, että jos et ihan väen vängällä halua leimautua aivan samanlaiseksi katkerikoksi ja valivali-marisijaksi kuin arkkivihollisesi Johanna Tukiainen niin ala nyt hyvä ihminen laittamaan edes hivenen nk. hjuumoria näihin paasauksiisi! Ettei vaan ole nyt päässyt käymään niin, että kun olet liian intensiivisesi paneutunut Johanna Tukiaisen elämään ja toilailuihin, oletkin itse alkanut samaistumaan häneen ja elämään elämääsi Tukiaisen kautta luullen jopa hetkittäin olevasi Johanna Tukiainen?! Alat nimittäin muistuttaa näine katkerine vuodatuksinesi "idoliasi" yhä enevissä määrin. Tästä voisi jopa vetää sen johtopäätöksen, että etpä ole yhtään sen kummempi kuin Johanna Tukiainen; Samaa paskaa, eri paketissa.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Nyt tuli kyllä kovaa palautetta. Menossa jo toinen lusikka, ensimäisellä pääsin luuhun asti, kun hankasin ranteitani. Tietenkin haluan leimautua samanlaiseksi valivali-marisijaksi, kuin arkkiviholliseni Johanna Tukiainen. Ei minulla ole mitään oikeaa elämää ja ilman tätä blogia aina salakavalasti mieleeni hiipii karu todellisuus. Edes äiti ei tykkää katkerasta kirjoittajasta.

   En tietenkään haluaisi näin lyhyen tuntemisen jälkeen lähteä spekuloimaan, mutta epäilisin, että myös sinä olet kirjoittanut kymmenen sivuisen esseen aiheesta kateus. Nyt ei meinaa olla liikenteessä pelkästään wikipedian artikkelin voimalla. Kyllä tuollainen ulosanti viestii jykevästä ihmisluonnonymmärtämisestä. Voi kunpa saisin edes hitusen tuosta viisaudesta itselleni.

   Toivottavasti et nyt hylkää minua ja blogiani, muuten katkeroidun Johanna Tukiainen fantasiani tavoittamattomuuteen ihan yksinäni. Lupaathan, että jatkossakin pudottelet näitä tuhannen karaatin timantteja. Tarvittaessa olen valmis pistämään visa elektrooniisi karismaa, jos se takaa hedelmällisen kirjeenvaihtomme jatkumisen.

   Poista
  2. No pitääpä nyt katsoa viitsinkö enää käydä lukemassa näitä. Joku pointtihan näiden lukemisesta pitää löytyä, ja ainakin mulle se on ollut sun juttujen huvittavuus ja taitava kirjoittaminen. Jos mua ei enää naurata lukiessa sun kirjoituksiasi, niin mitäpä täällä hyvejää roikkua? Aiemmin näissä kirjoituksissasi oli jotakin hauskaa ja viihdyttävääkin, nyt ei enää. Onko sulla jo paras terä mennyt?? Sinä taidat paneutua liian vakavahenkisesti kohteeseen nimeltä Johanna Tukiaiseen ja siksi tästä on se hauskuu kaikonnut..Harmi! Ja se Jammu-setä juttu oli kyllä jo niin pohjalta että enpä voi sanoa muuta ku, että kokoa ittes hyvä ihminen..

   Poista
  3. Hirmu terveellä pohjalla on järkeilysi. Ei kannata lukea, jos ei lukemisesta saa hakemaansa. Ei siinä sen kummempaa ole. Luet, et lue, luet joskus toiste, nämä ovat valintoja, joita sinun pitää itseksesi tehdä. Terän parhaudesta en itse osaa sanoa yhtään mitään, mutta vakavahenkisestä paneutumisesta varmaan vähän enemmän. En tiedä miten se vakavahenkisyys määritellään ja milloin joku sitä tekee liikaa, mutta käytännössä luen sähköpostini, kerran pari päivässä lukasen Hymyn-voorumia ja satunnaisesti erinäisiin pikaviestimiin tulee Tuksu-aiheista keskustelua. Aikaa tähän harrastukseen menee joitain minuutteja, joskus jopa tunti tai kaksi päivässä. Viimeisen 30-päivän aikana olen seurannut Tuksusn tekemisiä joitain tunteja. Tuon verran panostan tähän harrastukseen ajallisesti. Mitä taaseen tulee vakavamielisyyteen, niin en oikein tiedä mitä tarkoitat. Minulle on aivan sama mitä Tunkki itselleen tekee, Juliasta puhumattakaan. Niin kauan, kun kumpikaan niistä ei ilmesty pihamaalleni grillailemaan sohvaa, vain taivas on rajana. Siitä vaan, ihan niin paljon ja juuri siihen suuntaan kuin sielu halajaa, onnea vaan molemmille.

   Puhut katkeruudestani? Mistä mielestäsi olen katkera? Siitä, että Tunkki on viimeisen muutaman kuukauden aikana järjestänyt itsensä asunnottomaksi, se kulkee paskasissa vaatteissa ja odottelee vankilaanlähtöä totaalisen yksin? En nyt oikein ymmärrä, olenko mielestäsi huolissani siitä, että Tunkki ei olekaan käytettävissäni vankilassa tai jossain muualla ollessaan? Olenko katkera koko Suomelle, kun me näin keljusti kohtelemme oman maan naista?

   Pusuja ja haleja, ehkä selviät siitä Jammu-setä jutustakin, kun varaat, luultavasti kiireisestä päivästäsi minuutin tai kaksi seuraavalle ajatukselle: "Mitäpä jos sen Jammu-setä jutun ajatus ei ollut verrata Tunkkia Jammu-setään, joka myös nauttii osittain huonosta julkisuuskuvasta. Entä jos siinä ikäänkuin verrattiin näiden kahden konseptin absurdiutta." Tiedätkö, Suomen seuratuin julkki, jolla on tunahsia vaatteita kulkee kuitenkin aina paskasissa vaatteissa jne, nämä perus tuksismit. Täysin lahjaton ihminen, mutta silti mieletön julkkis, jota kovasti solvataan ja siitä solvaamisesta se ne rahansa saa, siitä sille seiska maksaa ja siitä ihmiset maksaa, kun ne sen keikalla käy. Jos Jammulla olisi pedo-tv, niin se olisi myös hyvin absurdia. Ihmisille asetettaisi kivitettävä tv-rutuun ja sitä ne ihmiset sitten kivittäisi pitkin foorumeita ja herra Hannu Yle tekis suoraan miljoonia, kun ihmiset saisi huohottaa pitkin internettejä.

   Poista
  4. Uskollisena faninaSI, toivottavasti ei tuollaisten edellisten kirjoitusten urpojen kommentointi vie aikaa varsinaiselta asialta, eli the Suurimman naksutteluanalyysiltä.

   Edelleenkin, mitä järkeä tulla kommentoimaan ns. turhalle keskustelupalstalle tai blogiin "soo, soo"? Johan siinä osoitti oman kiinnostuksensa, kun kerran luki ja kommentoi! Tämä on näitä somen ihmeellisyyksiä, mitä ei hamraa tavis vaan vuodesta toiseen ymmärrä, vaikka ällinä ne lähti.

   Tällaista Seiskan tosi-tv:tä ja Tunkin elämää ei olisi millään Tieteellisellä Tutkimuslaitoksella mahdollista polkaista kasaan ihan jo moraalisista ja eettisistä syistä. "Tehdäänpä tutkimus, missä seurataan toisen vinoutunutta maailmankuvaa ja annetaan sille säännöllisesti sopivasti lisää rahaa, että saa viinaa ja lääkkeitä. Seurataan 24/7 tätä rappiota ja mitä se tekee ihmiselle".

   Saagan loppu hirvittää, mutta pakkohan se on loppuun katsoa. Vankila on tosiaan tässä vaiheessa ja parannus nykyisiin oloihin.

   Poista
 7. Anonyymi20. lokakuuta 2013 15.10 "onko joe pasko joutunut maksamaan johanna tukiaisen kuluja elämastään" Ole huoleti. Kyllä me kaikki veronmaksajat olemme maksaneet ja saamme maksaa vielä tulevaisuudessakin.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Mutta kumpikohan on tullut kalliimmaksi, Tuksu vai Kooma? Yhden Meikun reissun laskennallinen hinta lienee aika saatanasti karismaa/päivä (tonni?), mutta ei ne oikeudenistunnotkaan ilmaisia ole, ja rutinoituneillakin tuomareilla mahtaa mennä hetki istunnosta toipumiseen. Mahtaa naamalihakset ainakin olla krampissa. Noista viikatelehden livepläjäyksistä ja kommenteista tulevasta rahasta(?) varmaan kuitenkin peritään asianmukaiset verot, ja olihan yksi keikkamyyjäkin hoitanut nämä kunnolla.

   Poista
 8. Mahtavaa tekstiä. Kiitos tästä. :)

  VastaaPoista
 9. Kiitos joe kun päivitit!

  VastaaPoista
 10. Hyvä Joe <3 Ikävä ollut sinun tekstejä,jotka ovat totuuksia puksuttimen elämästä!
  T.Näätä Iisalmesta

  VastaaPoista
 11. Unohdit vielä kaksi tärkeää asiaa: miten kaikki Tuksun tavanneet ovat kertoneet hänelle, miten fiksu hän oikeasti onkin näköjään ja toiseksi tuohon liittyvä muistutus. Tuksun käsittämätöntä itsepetosta ja akrobaattista minäkuvajumppaa pitää melkein arvostaa. Se, miten saa kaiken tarvittaessa kääntymään päälaelleen tai mustan valkoiseksi - siitä propsit vaikka se surullista onkin.

  Niin ja tervetuloa takaisin, oli liian pitkä tauko analyyseissä!

  VastaaPoista
 12. Tänks Joe! Sulla on sana hallussa!

  VastaaPoista
 13. Olin jo ihan paniikissa kun luulin sinun lopettaneen kirjoittelun..

  VastaaPoista
 14. Nyt aamusumpit pihisemään. ;) Siwan kassat joutuvat töihin. Oli tosiaan ikävä kirjoituksiasi! Uskallat kirjoittaa ääneen sen, mitä asiaa seuraavat ajattelevat.

  VastaaPoista
 15. En ymmärrä näitä tunkin puolustajia. Mitä hienoa on tuollaisessa IHMISEN IRVIKUVASSA? Tuksu elää sähköttömässä kämpässä, miksi ne miljonääri liikemiehet jotka juoksee tunkin perässä ei auta hädän hetkellä? Onhan se nyt hauskaa seurata kun tuommonen PSYKOOSISSA RIEHUVA PULIMUMMO nolaa itsensä täysin koko kansan edessä ja kuvittelee vielä että joku uskoo hänenharhaiset kuvitelmat

  VastaaPoista
 16. 'PSYKOOSISSA RIEHUVA PULIMUMMO nolaa itsensä täysin koko kansan edessä'... on vimosen päälle surullista, niinkuin on tämä koko helevetin saaga. Ihan kaikilta puolilta. Toisaalta, jos joku tästä elantonsa saa niin onhan sekin parempi kuin nälissään oleminen. Ei edes huvittavaa, vain tosi surkeeta!

  VastaaPoista
 17. Pitänee myöntää.. Käy kateeksi kirjoittamisen lahjaasi :) hyvä Joe :) Jatka samaan maliin! terveisin: siwan kassa

  VastaaPoista
 18. Siis ymmärsinköhän nyt oikein: sinä dissaat Seiskaa ns. moraalittomuudesta? :D True dat Seiskan osalta, mutta etteköhän ole aika samassa veneessä. Eihän kummallakaan olisi juuri mitään ilman Johanna Tukiaisen käänteitä.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Joo, siis todellakin bro, disautteluahan tää on BOOOM, in my face. Tru dat, mul ei ois ees sua, eikä mitään muutakaan jos en sevenin kans takos kammo masseja Jossua disauttelemalla. Smuuttei lainei pudottelit ja selkeesti oot fantsusti kärryil miten nää piirit ja käänteet toimii.

   Poista
 19. No kirjoita jo Johkin uusista käänteistä! Hän tarvii meitä, me tarvitsemme häntä olemme siis symbioosissa. Ilman meitä "fänejä" ja muita taivastelijoita ei olisi koko ilmiötä nimeltä Johanna Tukiainen. Mitä enemmän hän saa kuraa niskaansa sen suuremmalla volyymillä hän aina nousee puolustautumaan raivokkaasti kuin muinainen merihirviö niin että mitä säälittävää hänessä muka on??

  VastaaPoista
 20. Onpa kyllä luettavaa tekstiä, kiitos siitä. Itse löysin sivuillesi, kun en ole kuullut Tuksusta mitään aikoihin..mietin jo, että joko naisraunio tajusi oikeasti haketua hoitoon..no ei näemmä mutta mehevää luettavaa löytyi sivu kaupalla.Kiitos siitä

  VastaaPoista