lauantai 5. lokakuuta 2013

Medianat 3.-5.10.

Tuksu on markkinoinut uusinta Hymyä ahkerasti sosiaalisessa mediassa. Perjantaina 4.10. on ollut keikka Vammalassa (luonnollisesti menestys, yleisö ollut haltioissaan), tänään 5.10. Urjalassa. Kiireinen keikkatahti ei ole kuitenkaan estänyt tärkeää Facebook-promootiota.

Muutamia poimintoja parin viime päivän ajalta:


Johanna Mia Mari Tukiainen Hymy lehden päätoimittaja Mika Lahtonen kostaa mulle, koska tiedän vakavia rikollisia asioita sen menneisyydestä. Lahtonen laittoi mulle tekstareitakin, että aikoo kostaa kaiken mulle. Vaikka en ole sen luurankoja kaapista tuonut edes julki!!!!!!! Ja isäni psyyke hajosi lopullisesti siitä kirjasta, oletko nyt tyytyväinen itse demoni M** ***????????



Johanna Mia Mari TukiainenKysymys uskovaisille? Jumala pelastaa taivaaseen perhekunnittain ihmiset. Entäs jos äitini ottaa avioeron isästäni? Olen aina pelännyt helvettiä ja tulen pelkäämään. Ja kunnioitan Jumalaa.

Johanna Mia Mari Tukiainen Isäni kieltää nyt mut omaksi tyttärekseen. Äitini ottaa avioeron. Ja sinä M** ***, H** ja Metrotuotanto joudutte tästä vastuuseen!!!!!!! Tavalla tai toisella, siitä mä pidän huolen!!!!! Ja Jumala varsinkin pitää!

Johanna Mia Mari Tukiainen Tää kysymys oli uskovaisille, ei teille.

*** *** Minä kyllä uskon Jumalaan, sanoin että en usko tuohon perhekunnittain pelastumiseen.

Johanna Mia Mari Tukiainen Entä oletko uskossa???? Se on ihan eriasia.



Johanna Mia Mari Tukiainen Nyt kun kaikki naispuoliset näädät informoivat jokaisen tekstini eteenpäin isälleni, niin tiedoksenne vaan demonit, MUA te koskaan saa alistettua ettekä manipuloitua!!!!! Vaikka kuinka yrittäisitte, meidän muuta perhettä ette pysty aivopesemään!!!!!!!

Johanna Mia Mari Tukiainen Sekoitette myös Arton pään joka oli valmiiksi jo sairas!!!! Käytte psyykkisesti heikkojen ihmisten kimppuun!!!!! Olette vitun sairaita itse!!!!!



Johanna Mia Mari Tukiainen Seiska on onneksi paljon luetumpi kuin Hymy. Ja sitähän Mika lahtaaja Lahtonen ei voi kestää!!!! Sotaa halusitte ja sen te multa saattekin!!!!!

Johanna Mia Mari Tukiainen Iskä kohta naurusi loppuu lyhyeen......

Johanna Mia Mari Tukiainen Niinpä!!!!! Koko juttu on täyttä bullshittiä!!!!

Johanna Mia Mari Tukiainen Ja se hemmetin Jack Nicholson Hohto leffasta, nitistän sen vaikka itse!!!!! ( enkä tarkoita nyt tappamista vaan henkistä ylivaltaa.) Nyt Jasminakin jo myönsi että pelkää sitä!!!!!

Johanna Mia Mari Tukiainen Hyi, tuolla oli nuolemassa taas mun persettä joku näätä!!!!! Onneksi tajusin poistaa! Mut en mä kaikkia saa pois.

Johanna Mia Mari Tukiainen Ai vitsi kun tekisi mieli antaa nyt jo vastine sairaalle "isälleni" omassa blogissani, mutta mulla on muita suunnitelmia!

Johanna Mia Mari Tukiainen P** mikä oletkaan, OLET NÄÄTÄ!!!!!!! Saatanan stalkkeri!!!!!

Johanna Mia Mari Tukiainen Hymyn otsikko: "Olen menettänyt Johannan" ja mä kannessa (no ainakin on kaunis kuva jos jotain positiivista pitää hakea.....siis tää on mustaa huumoria), kuulepas herra "psykiatri" Markku Tukiainen, et ole menettänyt vain mua. Menetit koko perheesi. Kohta lähtee myös Jollas alta.

Johanna Mia Mari Tukiainen Siis ihan hirveän surullistahan tämä on!!!!! Oma isä sekoaa, luulin oikeasti ensin että kyseessä on psykoosi koska isä on sairastunut siihen ainakin 4krt elämänsä aikana aiemmin. Mutta nyt on kyse jostain vielä vakavammasta ja pelottavammasta, koska isäni osaa nyt vetää ns.roolia, että on ihan kunnossa. Ja yhtäkkiä saa esim.pelottavia naurukohtauksia jne. Jasminakin säikähti ja lähti lätkimään. Isämme kommentti Jassulle oli: "miltä maatilalla haisee?" Siis APUA! Ja Julia on kuulemma "simpanssi." Siis täs vaan esimerkkejä.

Johanna Mia Mari Tukiainen Auttaisiko Kellokoski? En pidä Aurorasta.



Johanna Mia Mari Tukiainen Ongelmistani pienin, mutta mulle tulee parempi mieli jos on näyttävä hiustenpidennys ja nätit meikit! Eli metsästän taas sitä markkinoilta lopetettua Make Up Storen Barbie pinkkiväriä, High Light värinä! Musta pyöreä kiekko. Jos jollain olisi sellainen vielä jäljellä niin maksaisin siitä vaikka tuplamaksun ja lähettäisin julisteeni nimmarilla!!!! Hyvää eläintenpäivää kaikille eläinrakkaille!

Johanna Mia Mari Tukiainen Tänään Johanna Tukiainen Show Vammalassa ja huomenna Urjalassa! Tervetuloa!!!!!

(...ja Johanna Tukiainen show joka toinen ilta Facebookissa! Tervetuloa!)


Johanna Mia Mari Tukiainen Julia Tukiainen Ja äiti, lukekaa tämä nyt alkuun!!!' Niin näette kuinka paljon "isä" valehtelee koska kostaa mulle omat pettämisensä joista mä olin ainoa perheenjäsen joka sai rysänpäältä kiinni!!!!! Ai ei "hyväksy väkivaltaa" vaikka meinasi tappaa mut Ruotsissa jouluna!!!!!! Nostan siitä takaisin syytteen!!!!!
Tuksun isän shookeeraava syvähaastattelu vain Hymyssä: ”En tunnista enää tytärtäni!”
www.hymy.fi
Tuoreimmassa Hymy-lehdessä on haastattelu, jota ei ole osattu odottaa. Vihdoin avaa suunsa kohublondi Johanna Tukiaisen isä, Markku Tukiainen.
Johanna Mia Mari Tukiainen Nostan takaisin Ruotsissa olevan syytteen isän tapon yrityksestä tytärtään kohtaan. Kohta koittaa sitten sielläkin käräjät mutta täl kertaa mä olen asianomistajana!!!!!!

Johanna Mia Mari Tukiainen R u mad??? Or r u finnish bullshitter???

Johanna Mia Mari Tukiainen Oho kun nää näädät poistavat nopeasti kommenttinsa, ettei ät vaan jää kiinni!!!!! Raukkamaista!!!!!

Johanna Mia Mari Tukiainen Marja Tukiainen

J** S** Onko kaikki näätiä jotka ovat eri mieltä kuin sinä?.

Johanna Mia Mari Tukiainen Isäni on juttu on valheellinen lukuunottamatta lapsuuttani ja olen hyvin surullinen.



Johanna Mia Mari Tukiainen Näätä= yleensä feikkistatuksella esiintyvä Johanna Tukiainen vihaaja ja stalkkeri. Kopioivat myös tekstini täältä ympäriinsä nettiin. Ei mun kanssa tartte kaikesta olla samaa mieltä, perheen sisällämme on nyt vaan menossa vakava kriisi jonka itseasiassa oma isä I aloitti tuomalla kaiken julkiseksi. Tai ei nyt omalta kohdaltaan, mutta mediassa yrittää asettua mun yläpuolelle. Vaikka ei koskaan kuulemma mitään julkisuutta halunnut, aika erikoista........Jutut kirjoitettu myös kierosti niin että suurin osa ihmisistä ei edes tajua asioiden oikeaa laitaa.

A** H** Jutussa luki että kukaan meistä ei ole halunnut julkisuuteen... Eikös pikkusiskosi ole tässä tulevassa maatilanprinsessat ohjelmassa... Eikö se ole julkisuuden hakemista...

Johanna Mia Mari Tukiainen En ole KOSKAAN tuonut ketään perheeni jäsenistä väkisin julkisuuteen!!!!! Autoin siskoani Juliaa pääsemään Playboy lehteen ja hän itse on omasta tahdostaan antanut ne haastattelut mitä medialle nyt on, onneksi hän on säästynyt paljon vähemmällä kuin minä. Jasmina meni ihan omasta halustaan TV ohjelmaan. Isäni valehtelee rajusti haastattelussa kaiken. Hän on psyykkisesti hyvin sairas, mutta uskon että isä antaa noita haastatteluita nyt rahanhimossaan. Olen hyvin surullinen ja pettynyt.



Johanna Mia Mari Tukiainen En voi olla piittaamatta kun koko perhe kärsii, isäni on pelottava, en ole koskaan nähnyt sitä tässä kunnossa!!!! Ja käytännön syiden takia en voi olla piittaamatta, koska se veti kaiken mediaan ja tuhosi omaisuuttamme josta osa on viel prlastettavissa.



Johanna Mia Mari Tukiainen Juridiikasta joku tietävä? Onko suomalaisen viihdelehden oikeutta julkaista minuun liittyvien ihmisten haastatteluita, jotka ovat täyttä valetta ja kunnianloukkausta???? Eikö sen pitäisi olla laitonta???? Ja sitten vielä yksi kysymys, muistaako kukaan miten Lindsay Lohan ja Angelina Jolie reagoivat julkisuudessa siihen että heidän oma isänsä hylkäsi heidät?? Esim.Jolien isähän väitti tytärtään mielisairaaksi. Lohanin oma äiti kirjoitti tyttärestään "paljastuskirjan."

M** S** Jos on valheita ja kunnianloukkauksia, niin se taitaa olla laissa kielletty. On sitä pienemmistäkin oikeuteen porukka joutunut. Sinuun kohdistuneet jutut eivät ole ihan pienimmästä päästä. Tutkintapyyntö poliisille, jos asiassa ilmenee tutkittavaa, niin homma etenee syyttäjälle, ja siitä oikeuteen.

Johanna Mia Mari Tukiainen Uusin Hymy on niitä täynnä, pahimmat ovat oman isäni suusta mutta myös Arto valehtelee kuin pinokkio uusimmassa lehdessä. Isäni jutut ovat törkeimmät.

Johanna Mia Mari Tukiainen Riittääkö poliiseille kasvotunnistus musta, olen niin hermostunut etten löydä passiani?

M** S** Jotain osittaista olen netistä lukenunut isäsi kertomia, Arton juttuja en ole huomannutkaan, Ei tule noita lehtiä tilattua.

Johanna Mia Mari Tukiainen Joo kun hyperventiloin, niin en pysty toimimaan. Arton jutut eivät niinkään enää loukkaa koska itse hain hänestä avioeron, melkein kuolin siinä liitossa ja A.ei ole mitenkään mun tasoinen mies. Mutta nyt tää meidän isän sekoaminen, apua!!!! Mitä tässä pitäisi vielä kestää????

M** S** Niillä on muistaakseni joku kaavake missä noi kysymykset on, joku täti siellä tiskin takana kyselee ja kirjoittelee, ei se oo asiaa kummempi, turhaa nyt siitä stressaat!

Johanna Mia Mari Tukiainen Soitan juristilleni.



Johanna Mia Mari Tukiainen Lopetan koko FB sivuni. En jaksa enää tätä.



Johanna Mia Mari Tukiainen Jess!!!!!! 26.10.2013 myyty keikka Ikaalisiin!!! Tartten sinne pari ammattitaitoista ja rohkeaa esiintyjää mukaani! Ja kylpylään menemme myös tottakai! tänään keikka Vammalassa ja huomenna Urjalassa.



Johanna Mia Mari Tukiainen Jaahas, uusimman Hymyn mukaan "Arto olisi ehkä valmis ottamaan mut takaisin." Hahahahaha.......!!!!! Kommenttini takaisin: "Voisin ehkä ottaa sut takaisin Arto, jos lopettaisit kuristamiseni, väkivallan, valehtelun, pettämisen ja ylipäätään naistennaurattamisen, plus katoilusi sekä siipeilysi! Lisäksi toivoisin sulta alkoholin käytön lopettamista, kiitos. "

Johanna Mia Mari Tukiainen Plus hommaa uusi purukalusto kiitos! Sekä duunipaikka!



Rodeo Bar mainostaa Facebook-sivullaan tulevaa keikkaa:



Keskustelun edetessä artisti osallistui itsekin:

Johanna Mia Mari Tukiainen Siis anteeksi????? Kommentoiko noin ala-arvoisesti tulevia keikkojani itse ravintoloitsija????? Eihän tää voi olla totta!!!! Pitäisiköhän peruuttaa koko keikat noiden kommenttien perusteella!!!! Eiköhän tässä ole muutenkin jo tarpeeksi kärsitty!!! Miksi lyöty lyötyä?

L** *** No baariahan ei haittaa jos hoidan alkoholitarkastajan paikalle, katsotaan mitä sanottavaa tarkastajilla on humalaisen esiintyjän palkkanneelle ravintolalle

Johanna Mia Mari Tukiainen Oletko Katri joka noita ihme kommentteja kirjoittelee???? Justhan sä tänään olit puhelimessa niin ystävällinen ja ihan mielinkielin????

Johanna Mia Mari Tukiainen No tänään todistamme sitten, että kykenemätön muuhunkin kuin liian humalassa esiintymiseen, jonkun kermapurkin kanssa ja kamalat Aku Ankka mahakuvat pyörivät ympäri nettiä!!!! Todistan teille, että 99% keikoistani on ammattitaitoisia ja hienoja!!!! Se pieni prosentti mokauksia levitetään aina pitkin nettiä!!!! Oon aina ihmetellyt, että heti kun tulee yksikin onnistunut keikka niin sitä ei löydy netistä ollenkaan!

Johanna Mia Mari Tukiainen Siis olen kykeneväinen, prk Iphone......


Lauantaina aamuyöstä (lähde: Aijaa.com), kuva ilmeisesti perjantain Vammala-keikan bäkkäriltä. Dolls Dancers CEO on nähtävästi jälleen kerran saanut ravintoloitsijalta palkan suoraan meikkipussiin kulkematta verottajan kautta.







Loppukevennyksenä mainiota fanitaidetta tuntemattomalta tekijältä:

13 kommenttia:

  1. Tunkki kansainvälistyy
    http://www.stara.fi/2013/10/07/johanna-tukiaisen-kuville-nauretaan-jenkkisivustolla/

    VastaaPoista
  2. Hei, Joe! Tykkäilen sun blogista. ^^

    Mie tein visan, jota halusin sullekin mainostaa: http://alypaa.com/yhteisot/pelit/Johanna+Tukiainen-+visa

    -Nuppunen

    VastaaPoista
  3. Onhan Tuksulla kansainvälinen fanisivukin

    https://encyclopediadramatica.es/Johanna_Tukiainen

    Sääli kun kukaan kansainvälisiä kieliä osaava näätä ei ole näköjään pahemmin päivitellyt sitten 2011.

    VastaaPoista
  4. Päivittääkö tätä loistavaa sivua enää kukaan? Aihetta juttuihin luulisi ainakin riitävän...

    VastaaPoista
  5. Ikävää joeta.. joka päivä tääl käyn tsekkailee. ; (

    VastaaPoista
  6. Oletko Joe raskaassa rikostutkinnassa kun et ole kirjoitellut?

    VastaaPoista
  7. Onks Joe löytänyt elämän? Nyyh, ei tipu doksia enää, kuin ennen.

    VastaaPoista
  8. MIKS TÄÄ BLOGI ON KUOLLUT? :(

    VastaaPoista
  9. Halojaa! mihis pusikkoon on upeasti laihtunut Joe kuukahtanut? Ihan katoottisena odotan uutta postausta.

    VastaaPoista
  10. Joe!!! Oikeesti, alkaa tulla elämästä tyhjää ilman sua!

    VastaaPoista
  11. Eikö vieläkään uutta materiaalia??

    VastaaPoista
  12. Mä en kestä enää! Ehkä on kohtuutonta vaatia päivittämään, mutta olen vakaasti myös sitä mieltä, että Paskon kuuluu kantaa vastuu meistä lukijoistaan, ottaen huomioon miten törkeän ajattelemattomasti hän on ensin koukuttanut meidät lukemaan tätä blogiaan. Epäilen myös, että alkaneella syysmasennuksellani ja tämän blogin uusien kirjoitusten puuttella on jonkin tasoinen yhteys.

    VastaaPoista