maanantai 11. marraskuuta 2013

Taas treenattiin nyrkkilyöntiä

Tunkki oli ymmärtääkseni taas putkassa yön. Käsittääkeseni oli jotain naista kurmottanut Helsingin yössä ja päätyi Poliisien matkaan. Kyseessä tietenkin on luultavasti vain väärinkäsitys tai sitten ex-managerin lahjoma virkavalta vainoaa sulavalinjaista tanssijatarta osittain huonosta julkisuuskuvasta johtuen. Mukavaa kuitenkin, että Tunkki on edelleen oma rauhallinen itsensä.

Nyt kun tämä uusin ex-manageri on tehnyt elämästä nassun löysän paskan makuista, niin olihan se jo aikakin, että ei ollenkaan parrakas Osama Bin Laden järjestää itselleen lisää keikkoja käräjäoikeuteen. Vähän jo jännitin, että se olisi ymmärtänyt pikkusen jarrutella, mutta fanien iloksi ja vastaantulijoiden murheeksi Suomen pidätetyin julkkis jatkaa hyväksi havaitsemillaan poluilla.

Saas nähdä muistaako se taas itse täydellisesti kaiken, paitsi omat tekemisensä? Onko se edelleen hyvin rauhallinen, eikä edes osaa lyödä? Onko taas kyseessä ajojahti? Henkilökohtaisesti kaipaan palavasti tietoa kunnon nyrkkilyönnin tämän hetkisestä tilasta. Lähteekö se edelleen tässä asennossa?

2 kommenttia:

  1. "fanien iloksi ja vastaantulijoiden murheeksi", muuttuihan se tämä hamraa maanantaipäivä taas iloksi! :D

    VastaaPoista
  2. http://www.youtube.com/watch?v=aoqhGkQSSI8

    VastaaPoista