maanantai 22. syyskuuta 2014

Back in Business - täysillä.

alkaa ihan harmittamaan, kun jo toistamiseen lyhyen ajan sisään tulee naputeltua kovaa gospelia aikamme suurimman tähden edesottamuksista. Puolustaudun sanomalla, että tämä on ikään kuin jatkoa edelliseen vuodatukseeNI.

Tuksuhan on siis Back in business, eli elämää as usual. Rytmipossun saa siis edelleen tilattua (mielellään lounge-henkiseen) kantabaariin esiintymään. Edellyttäen toki, että mahdollinen tilaaja löytää jonkun toimivan prepaid-numeron tai tavoittaa vielä keikkaa välittävän tahon jollain muulla keinolla. Millaista on, kun ollaan back in business -kiertueella, kysyt? No netti on täynnä niitä suoraan photoshopattuja videoita ja kuvia, joissa ihan kiusallaan tehdään Tunkista järkyttävä "läski", niin kuin Tunkki itse sanoisi. Läski kuuluu tietenkin lainausmerkkeihin, ei sen takia, että Tunkki lainaisi jotain lausuntoa, vaan siksi, että se ei siedä tuota sanaa yhdistettynä itseensä. Siitä tulee slimmimpi läski, kun siihen laittaa lainausmerkit. Harmi, että noissa Tunkin suosimissa viestimissä ei pysty fonttia pienentämään.

Tässä nyt harhaudutaan läskijuttuihin, mutta olen tähän kiinnittänyt huomiota jo tovin, eikä koskaan ole tullut sopivaa aasinsiltaa, niin en ole päässyt tilittämään. Ei tullut tälläkään kertaa, mutta niin vain päästiin asiasta "läskiin". Kattokaa ite, noin se välillä tekee.

Huvittava kaveri, kun se tilittää elämäntuskaa ja internetissä vellovaa rasismia ja koulukiusaamista ja ketun oveluudella todistaa asiantilan täysin vääräksi. Ketun oveluudella ihan kirjaimellisesti, sillä Tunkin itsestään postaamat kuvat parhaimillaan on aika psykedeelisiä kokemuksia. Puuttuu palanen päästä ja suorat viivat menee jengalle. Esimerkki tälläisestä 'onko tämä nainen muka "lihava" ' postauksesta ja toinen, jossa on vaan tuollaista ketun viekkautta ja hyvää fiilistä roppakaupalla. Kumpaakaan en ole siis itse muokannut, ilmiselvien huomioviivojen lisäksi siis.


Kauneus on tietenkin katsojan silmässä, muta ei se ihan perinteistä ole, että pää näyttää siltä, kuin se olisi vaihdettava lisävaruste. Ihmisiä on kaiken värisiä ja kokoisia, mutta ihan kaikilla ei ole tuollaista romanttista paskarantua indikoimassa, että pään voi vaihtaa ja sitä todella on vaihdettu.

Rumasti sanottu, mutta en tiedä olisiko kauniimpaa ihmetellä miten laiska pitää olla, että pesee virtuaalisaippualla VAIN päänsä? Siis photoshopilla, ei olisi tarvinnut edes kastua. Etenkin kun esittelee itseään priimakunnossa ja tiedustelee, onko tämä lihava ja ruma nainen. Ai miten niin photoshopattu... Värivaihtelun lisäksi kaula ja leukahan tuossa tietenkin on vähän hassusti kaventunut, kun on hienosäädetty.

Toisessa kuvassa suosittelen kiinitämään huomiota leukaan. En osaa selittää miten tuo kuva on tehty... siis miten ihmeessä siitä on hävitetty palanen leukaa, mutta nuo rujosti hyönteisiä keräävät huulet on yhtä ylväät, kuin ennenkin. Tuolta naaman syövereistä ne vaan ponnistaa kohti vapautta. Niin on komeat, että jos kuuro lukis huulilta, niin sisältö tulis stereona.  Miksi niitä ei ole siistitty, kun muuten on nähty niin paljon vaivaa, että ammattitaitoisen editoinnin jälkeen kohteelta puuttuu palanen leuasta?

No joka tapauksessa, "lihava" ei nyt ollut tämän doksin aihe, vaan Back in Business, uusin brändi. Kuten hyviin tapoihin kuuluu, ei kaiveta sitä kaikkein kutuisinta sähläystä jossain kontulan kantabaarin vessassa, vaan referenssinä käytetään keikkaa, joka meni artistin itsensä mielestä hyvin. Ei pitäisi olla ainakaan epäreilua, kun amerikassa saakka viihdettä tehnyt artisti itse on tyytyväinen:


Kun minä luin tuon "Huh huh.....mikä vkloppu takana, no keikat menivät oikein hyvin ja loistavasti, ei ollut mitään sekoiluja yms.lavalla mitä osa vahingoniloisista ihmisistä aina mielellään odottaa...." , niin jotenkin vaistomaisesti sisäinen *gröhöm* paskapuhetta *gröhöm* suodatin alkoi huutamaan ihan kuin olisi jeesus tunkemassa tukkaan. Olen tietenkin kova vihaaja, joten tässä ei sinäänsä ole mitään uutta, mutta kun kiinnostus heräsi, niin pitihän se katsastaa anti.

Tunkilla on omanlaisensa tapa tiivistää sisältöä, joten jostain on aloitettava. Millaista se hyvin ja loistavasti sitten on? No siellähän on toki joku rohkea ollut keikalla ja napsinut kuvaa ja videota. 

Aloitetaan tietenkin niistä aina tärkeistä asusteista, imgurl:ssa ja aijaa.comissa (kopiraitit jollekin tuntemattomalle) kiertää tälläinen otos macGyver iltapuvusta:Heti kättelyssä voin vahvistaa, että taso on pysynyt ja tyylille ollaan pikkutarkasti uskollisia. Keikkamatkasta haaveileva tuskin pettyy, Tunkki on tukevasti back in business. Asuste sopii tilaan, esitykseen ja artistin päälle, kuin tussilla piirretyn näköinen risti tatuoituna kulahtaneen stripparin karvaseen nilkkaan tai komposti itsenäisyyspäivän vastaanotolle. Irvileuat tietenkin vitsailee, että Ferrerin laatuasuste on otettu käyttöön juurikin edellä mainitusta kompostista, vaikka saumat antautui jo edellisellä keikalla.

Tämä tietenkin kertoo eniten arvostelijan ahdasmielisyydestä ja mielikuvituksen puutteesta. Tämä vahvasti ilmastoitu, ns tee-se-itse-henkinen iltapukuhan mahdollistaa yleisölle sensuellin, erotiikkaa tihkuvan ja herkästi vihjailevan esityksen. Sellaisen, kuin jumalan pelossa pystyy imagostaan tarkka tulkitsija vetämään. Peruskeikalla ei tietenkään sovi toivoa uniikkia"paskaa housussa" -koreografiaa uusintana, mutta onhan Tunkki jykevästi back in business, kun pikkuhousut on jätetty kotiin. Kun kiinnittää huomiota ns. kinkkuvyöhykkeeseen ruhossa, huomaa välittömästi, että artistilla on ansaintaväline paljaana ja joku eturivissä epäilemättä onkin päässyt nauttimaan harvinaisesta herkusta. 

Nämä keikathan nautitaan tyypillisesti tunteja myöhässä ja kaikilla aisteilla. Niin tälläkin kertaa. Tässä kohtaa keikkarapsa keikalta, jossa en edes ollut, muuttuu haastavaksi. Kysehän on siis videosta, jota minulla ei luonnollisestikaan ole. Silti pitää jotain kertoa, kun noille stadioineille ei yksinkertaisesti mahdu kaikki Tunkin fanit ja tukijat. Joudutte siis tyytymään kuvankaappauksiin esityksestä. Onneksi Tunkki on huomattavan helppo kuvitella liikkeeseen:Mitäpä tuosta voi sanoa? Back in Business, ihan kuin ei ois välissä edes lopettanut. Julian muistoa noissa koreografioissa on kunnioitettu isolla kädellä. Liike on sulavaa, sitä ei tapahdu paljon ja voin vakuuttaa, että selkärangasta tulee. Ihan puhtaasti autopilotilla mennään, sillä artisti itse on tuntuvasti kuuluvuusalueen ulkopuolella ja tietynlainen epäilys on, että noin letkeeseen tunnelmaan ei pääse pelkästään spiruliinalla ja granaattiomenalla - vaikka vetäis kuorineen.

Lupasin multimediaa, vaikka liikkuvaa kuvaa ei nyt saatukaan. Nämä hienot videota varmasti/toivottavasti tulee jossain vaiheessa youtubeenkin. Shown kohokohta ei nimittäin ole juopunut yötyöläinen keikkumassa hengenvaarallisesti jakkaralla, vaan Arto-niminen juontaja. Älä muuta sano, Arto, joka ei ole liikemies lapista, mutta silti hyvin maanläheinen moniosaaja. Ihan mieletön kaveri, ajattelin ihan kaapata puhelimeen soittoääneksi äänen siitä juonnosta, niin teki vaikutuksen. Täytyy tunnustaa, että en pysty selittämään mikä sen juonnoin pointti oli, Arto nimittäin huutaa aggressiotason kohotessa kertojen välissä "KUKA TÄÄLLÄ ON TÄNÄÄN". Enkä siis tarkoita äänenvoimakkuutta, vaan kiukkua. Videota katsellessa teki mieli sanoa, että Tuksuhan se siellä on, älä hermostu, ei se mihinkään karkaa - ei luultavasti edes pääse omin avuin.

Voisin kuvitella, että rakastelu Tuksun kanssa on just tuollasta. Jostain aivojen luolamieslohkosta tulee periaatteen vuoksi fiilistä, kun kuitenkin ollaan kyntämässä isoa naista, siis sellanen miehinen innostus kesken aktin - osa lukijoista onkin varmasti kokenut tämän. Eli fiilis on hyvä, kun kerrankin saa, mutta selittämättömsti kiukuttaa, kun tietää, että morkkikset tulee ja tätä joutuu häpeämään jo ennen laukeamista, niin se into tulee ulos aggressiona.  Hyvin persoonallista. Sanoisin, että tilaan ja tapaukseen sopivaa matskua. Kannattaa ehdottomasti nautiskella jos joskus ilmestyy yleiseen jakeluun. Toivottavasti ilmestyy.

Jokainen yhtään oman maan naisen turbulenttia uraa seurannut tietää, että erityisesti silloin, kun keikat menivät oikein hyvin ja loistavasti, ei ollut mitään sekoiluja yms.lavalla, niin erityisesti silloin performanssi ei pääty siellä räkälässä.

Niin tälläkin kertaa. Legendan mukaan Tuksu näet kevensi tunnelmaa heti alkuspiikissa. Tuli jotain reipasta pillukarvamyynti "huumoria". Tuntuu, että Tunkki on antautunut tuohon Back in Business teemaan niin täysillä, että se on kokonaan unohtanut, että erosi Artosta. Juontajaksi "pestattu" Kalinainenhan veti herneen kärsään ja katosi takahuoneeseen ja loppu ilta vedettiin sitten DJ Arton varassa.

Perinteisesti tai parhaimillaan. kun Tunkki vetää keikan, niin se hoitaa sen loppuun asti tyylillä. Eli joko se päätyy itse putkaan tai jotain jää vielä sanomatta ja aiheeseen palataan seuraavina päivinä FC:ssä. Mitä siinä siis tapahtui? No euro on heikko ja kun taantumaa pukkaa, niin kyllähän sen niin on, että se on työnantajan markkinat. Haluan painottaa, että lavalla EI ollut sekoilua, Henna sai kenkää loukattuaan koiran kunniaa ja valitettuaan asioista automatkalla. Harjaantumattomaan korvaan se kuullosti jäätävältä spedeilyltä ja hyvin rankalta vittuilulta, mutta siitä ei siis missään tapauksessa ollut kyse. Ei vaikka osa vahingoniloisista ihmisistä sellaista odottaakin.

Hennan sivuilla asiaa puitiin illanmittaan kattavasti, tuosta voisi AY-liike ottaa mallia:


Laitoin kuvana, kun tossa on jotenkin tosi hyvä fiilis, siis tossa asetelmassa.Tyyli on kyllä sellainen asia, että sitä ei vaan opita musiikkiopiston pianonsoiton kolme kautta kolmosella. Tota on mahdoton jäljitellä. Ensin solvataan lavalla kolleegaa tai työntekijää riippuen näkökulmasta, sitten illanmittaan (seuraavana päivänä) tulee mieleen, että mitäs jos se Henna ei muuten tajunnukaan, vaikka kovaan ääneen sanoin mikrofooniin. Eikä siitä voi Tunkkia syyttää, kun jotain jumalan johdatustahan tossa on väkisinkin. 

Ei se Henna sattumalla keskustele aiheesta omalla sivullaan julkisesti suoraan otsikolla "Nyt täytyy kehua. Aivan MIELETTÖMÄN kattava ja superherkullinen aavimianen. Love it!!!!!". Ei tartteta aasinsiltaa, että voi luontevasti jatkaa siitä, mihin muut jäi, kun kerran tosiaan oli jo keskustelu avattu ihan muiden toimesta. Et sori vaan, mitäs kävit uhkailee mun koiraa, eikä oo itteasiassa näkyny kiitoksia kun järjestin sulle aamupalaa.

Kiittämättömyys on kyllä yks niistä jutuista, johon toivoisin, että kaikki kiinnittää huomiota elämässään. Ois kohteliasta muistaa kertoa kenen järkkäämät herkut sinne kitalakeen sujahtaa, eikä hehkutella pöljänä ikään kuin omana ansiona. 

Matkanvarrella Hennallakin on asiaa, muutama napsakka poiminta, ihan vaan, ettei jää kenellekään epäselväksi, että todellakin ollaan Back in Business. Ei näistä puutu kuin "Kouvola on paska paikka, viiltasin ranteeni auki jos olisin syntyny Kouvolaan", niin ollaan kiinni Tunkin uran huippusuorituksissa.
Henna Kalinainen Jep jep. Johanna. Luulin että olisit fiksu ja aikuinen tässä! En ole lähtenyt sua haukkumaan täällä enkä puhunut susta huolimatta siitä että kun haukuit mut 100 ihmisen edessä baarissa suoraan kun juonsin ja kysyin mitä sun showssa tullaan näkemään tänään. EN IKIMAAILMASSA olis tehnyt noin. Ja kuten legendaarista kuulutit mikkiin että menkää katsomaan hennaa ettei varasta mitään. Niin paljon kun yritin olla sun oikea ystävä ja vielä sun sekoilusta ja haukkumisista huolimatta en puhunut susta asioita niin kehtaat tulla tänne huutamaan..
Olen täysin varma, että Henna on itseasiassa ainoa joka edelleen luulee, että Tunkki olis Fiksu ja aikuinen. Hassusti se ei itseasiassa ole kumpaakaan. Puhutaan kuitenkin naisesta, jonka kodinhoitotaidot ei riitä edes siivoamiseen, kokkaustaidot on sitä samaa kermaa ja lohta, kuvattuna lattialla ja se haluaa parantua alkoholismista, (eli stressistä) niin kovasti, että se vetää granaattiomenatkin kuorineen. Pikkusen kirpeetä, mutta pakkohan se on. Jepjep ja ei, en mä näitä juttuja keksi. Edes Tunkki ei salaile näitä juttuja. Todellakaan. Kertoo näitä juttuja työkseen ja ihmettelee, kun keikoilla jengi ei laula kertosäkeessä mukana.
Henna Kalinainen Johanna. Asiat voi vielä sopia. Olen anteeksiantava ihminen. Ymmärrän että olit sairaan sekasin ja et muista mitään ja asia ok jos osaisit edes pyytää ANTEEKSI! Mä en sun potkujas oo saanu kun en oo ollu sulla ikinä töissä:) sun kautta oon saanu keikkaa mutta sä et oo maksanu pennin latia xD sun keikkamyyjät on aika kyrpiintyneitä sun touhuun. Mutta onnee sulle  vielä muutama sana niin johanna ai ai ai 
Sen verran haluaisin korjata Hennan lausuntoa, että Tunkillahen ei kyllä mene muisti ikinä. Jos ei lasketa sitä, kun se epäilee, että on mahdollisesti tullut kylvetyksen ohessa raiskatuksi. Tai risteilyllä kun se vetää joulukinkun herrasmiehen kanssa alkupaloina. Tai kaikissa sen oikeustaisteluissa, kun joku on saannut lättynsä kipeäksi.. tai se on itse ajanut kännissä. Pahimmassa tapauksessa se unohtaa nimensäkin. Nieminen tosin on niin lähellä Tukiaista, että kyllähän sen ymmärtää, jos lipsahtaa, kun poliisi tivaa nimeä, vaikka kyseessä on kuitenkin oman maan nainen.

Keskustelu jatkuu vielä tuosta tovin ja Tuksu tekeekin ainoan loogisen johtopäätelmän hetken jankattuaan. Hennan provosointia vois aavistuksen vähentää ja koulukiusaaminen on noloa:
 Mia Mari Johanna Tukiainen Alkaa viitsiko provosoida Hennaa ja levittaa valeita!!!! Yritatte tuhota kaiken ympariltani ns.naadat, sekoitatte sairaan isani paata jne! Jos taalla joku on JULMA niin Se olette te kiusaajat!!!! Taysin NOLOA aikuisilta ihmisilta lahtea edes tuolle linjalle!!!! Siis aikuisten koulukiusaamista ja rasismia!
Tuossa onkin pikkusen purtavaa vain perinteisissä työsuhteissa olleille:
  • Ensin haukutaan omaksi työntekijäksi väitetty ihminen lavalla yleisön edessä. 
  • Stten tullaan julkisesti antamaan potkuja firmasta, joka ei ole ennakonperintärekisterissä ja tuotti omistajalleen verotettavaa tuloa noin 200€ edellisessä verotuksessa. 
  • Potkut saanut ei luultavasti tiennyt potkuja saadessaa saavansa potkuja, kun ei se tienyt edes olleensa työsuhteessa.

Ihan kuin tuossa ei olisi riittävästi juonta yhteen erottamiseen, niin lopuksi aistitaan vielä koulukiusaamista ja rasismia, vaikka oletettavasti:

  • kukaan ei ole ollut koulussa vuosikausiin 
  • kaikki keskustelun osapuolet ovat valkoihoisia. 

Jos nyt kysyt itseltäsi ketä tossa siis rasistisesti kiusattiin, missä koulussa ja kuka on kiusaaja, niin selvennyksen vuoksi sanottakoon, että Tunkki ja sen koira ovat uhreja.
Jep, ihan oikeasti, en mä näitä juttuja keksi. Tunkki tekee tätä työkseen ja kyllä sillä on faneja, niitä ei vaan löydy mistään. Ikinä.

No ainakaan se ei haukkunut mahdollisimman julkisesti perheenjäseniään, eli eihän Tunkki mitenkään voi olla Back in Business? Ask and you shall receive. Sen se hoitikin jo ennen Hennaa, herhiläinen sai osansa Allerin laatumedian sivuilla Livessä ja miksipäs ei, kun kerran kuukauspalkalla pääsee oikaisemaan joitain virheellisiä käsityksiä:


Suruaika on ilmeisesti over ja nyt kaikkia nolottaa, kun vedettiin tunteikkaana Julian muistoa kunnioittaen keikkaa, sekä ravintoloissa, että niiden ulkopuolella. Julle ei juuri millään perinteisellä mittarilla onnistunut missään, mutta niinhan se taitaa mennä, että toisilla onni tulee uran ehtoopuolella. Kelpo tuurihan sillä kävi, kun kuoli nuorena ja diabeteksen sopivasti laihduttamana.

Itsestäänselvää on, että Tunkilla ei ole mitään roolia kuolemaan johtaneissa tapahtumissa yhtään millään aikajänteellä, mutta sen nyt kuitenkin haluaisin tässä vielä mainita, että rakasti täysillä. Sehän on hyvin kattavasti dokumentoitu, että ainakin osalla Tukiaisista on hyvä vainu mitä pillereihin tulee ja ainakin suurin siskoista ei ujostele kollata muiden kaappeja saalista etsiessään tai siis muuten vaan.
Vähän haastava tulkittava tämä vuodatus silti on, kun tuossahan suoraan sanotaan, että kaikki Tukiaisten valioyksilöt loisii mutsin nurkissa aikuisenakin ja vetää pillereitä naamariin, mutta ilmeisesti lukijan pitäisi kuitenkin ymmärtää, että se on noloa vain, tai ainakin silloin, kun Jasmine tekee sitä. Vähän kuin Hitler vihjailisi persujen lausuntoja rasistisiksi ja odottaisi aplodeja.

Jasmine myös käyttäytyi kuin Julian isosisko, eli äärettömän ylimielisesti ja itserakkaasti ja saikin sitten aiheesta turpaansa. Tämä on tietenkin vähän erikoinen lausunto, kun se alkuperäinen isosisko, eli Jasminen roolimalli on tässä tarinassa... rummun pärinää... Johanna itse. Tunkki ei tavoilleen uskollisesti säästele itseään yhtään, todellakaan, vaan rautaa taotaan, kun se kerran on kuumaa. Tunkilla näet meni tämän ymmärtämiseen meni omien sanojensa mukaan yli vuosi, eli kyllä se ainakin on Julialle sukua ja se on ihan varmaa ilman mitään testejäkin.

Minusta kyllä syystä tai toisesta tuntuu silti, että ei se ihan maalissa ole vieläkään tuon ajatuksen kanssa. Ehkä se ensi kesään mennessä kompastuu johonkin kuvaan, missä on kaikki siskot ja laskeskelee noi iso ja pikkusisko hommat päässään? No ei mennä liiallisuuksiin, sillä on kuitenkin omien laskujensa mukaan ollut kolme siskoa, eli eihän se mitään laske päässään, mutta käyttää paperia ja kynää apuna tai joku rohkaisee mielensä ja taivuttaa rautalangasta. Siinä vaiheessa kaivetaankin sitten Malmilla kuoppaa auki ja katotaan kuinka paljon sitä Juliaa naurattaa. Sehän vittuili päin naamaa ja kuoli suuressa onnessa ennen kun sai lättyynsä. Varmaan ihan kiusallaan.

Tämän loistavan mielipidekirjoituksen ja itsensä roastaamisen kommenteissa Tunkki vielä pokkana ilman ääkkösiä ihmetteli miksi Jasmine ei Ruotsista tullut tarkastamaan Julian vointia. Asiaan mitenkään liittymättä haluan mainita, että Johanna itse oli alle 25 kilometrin säteellä Juliasta ja tässä on nyt monta kuukautta saatu kuulla miten yllättävä se Julian kuolema oli kaikille. Kaikilla luultavasti tarkoitetaan vain niitä, jotka jakaa vainajan kanssa saman sukunimen. Muut tietenkin ennusti jokaisella foorumilla kovaan ääneen muutaman kuukauden tarkkuudella ajankohdan ja olosuhteet jo vuotta aikaisemmin ja lääkärit varoitteli asiasta ainakin kymmenen kertaa.

Mites tämä kaikki nyt sitten liittyy siihen edelliseen postaukseen? Ei mitenkään? Tietenkin liittyy. Minä siinä ounastelin, että Tunkki joutuu vankilaan kovan yrittämisen jälkeen, vasta siinä vaiheessa kun MITÄÄN muuta vaihtaria ei löydy oikeuslaitoksen virsikirjasta. Se lähtee sinne vaikka kuinka sitä olisi yritetty auttaa ja ympärillä olevat tampiot äidistä lähtien ymmärtää ja hyysää. Tässä on nyt sitä Tunkkia parhaimillaan.

Jos sattuu, että sen elämä ei poikkeuksellisesti ole ihan totaalisesti perseestä, niin joku mystinen voima ... *kröhöm* jumala *kröhöm*... *kröhöm* karma *kröhöm*.. jotain kurkussa vissiin, kun yskittää jo kirjoittaessakin... mutta siis joku mystinen voima vaan saa sen vääntämään keikkamankasta apinamiehen sijaan itsetuhovaihteen päälle ja jälki on legendaarista. Sanoisin tuota eeppiseksi.

Kuka tahansa voi sanoa mitä vaan Tunkin autenttisista faneista, eli meistä 36-vuotiaan ammattibloggaajan rasistisista koulukiusaajista, mutta miten ihmeessä Tunkin omat touhut voi selittää? Mikä saa ihmisen vihaamaan itseään tuolla intensiteetillä? Jos se jossain on taitava, niin se on kyllä tämä itsensä nöyryyttäminen richterin-asteikolla. Toisaalta se onkin Tunkin duunia ja Allerhan pistää siitä vajaa tonnin kuussa tilille. Toinen sellainen mielenkiintoinen pohdiskelun aihe vois olla: miten Tunkin kunniaa voisi loukata?

Siinä olisi oikeuslaitoksella tekemistä, kun pääsisi pohdiskelemaan rajoja. Härskein materiaali tulee suurella marginaalilla ja kovaan ääneen suoraan asianomistajan omasta suusta ja jo sitä suuta tarkastellessa mitataan ammattitaitoa, kun kyseessä on kuitenkin esiintyvä taiteilija ja estetiikan ammattilainen. Suoraan ammattimeikkaaja, joka ehostaa sitä lärviään hartaudella. Kuuluu siihen eliittiporukkaan, joka on noteerattu ulkomaita myöden varoittavana esimerkkinä siitä, miten kauneusleikkaukset  voi mennä överiksi ja lopputuloksena syntyy virtahevon karikatyyri... siis vaikka Tunkilla ei ole ollut varaa leikellä lärviään, se vaan kännissä kaatu rappusissa. Puhumattakaan, että kaveri on takonut fyrkkaa monta vuotta etsimällä mahdollisimman suuren yleisön aivopieruilleen ja nyt se kärkkyy ylityölisää, kun ihmiset koulukiusaa internetissä noin 15 vuotta koulun päättymisen jälkeen. Olen melko varma, että olisi päätös mikä tahansa, niin valituslupaa ei tulisi edes oikeustalon vahtimestarille.

Haluan päättää kirjoitukseni sekä tätä aihetta, että sydäntäni lähellä olevaan ohjenuoraan tai oikeammin sitaattiin: "You went full retard, man. Never go full retard". Tosin tietyissä piireissähän tämä ei toimi, kun se ei ole valinta. Geenit on kovaa kamaa ja kun kotonakin kannustetaan, niin saldona on maximum retard.


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti