perjantai 19. syyskuuta 2014

Tunkki VS oikeuslaitos, osa 8

Ihan pikaisesti ajattelin hienosti menneen keikan kunniaksi naputella muutamia rivejäNI. Tuksu-kulinaristit ovat tietenkin eläneet hyytävää jännitysnäytelmää realiaikaisesti omissa porukoissaan, joten mitään uutta tuskin on tarjolla. Tuksu siis eilen, torstaina 19.9.2014, esiintyi käräjäoikeuden isolla lavalla ja vaikka siitä ei VIELÄ olekaan kerrottu, epäilemättä yleisössä joku vanhempi mies tuli viimeistään apinamiehen jälkeen hurmostilassa kertomaan jeesuksesta ja tonkimaan Tunkin tukasta todisteita vapahtajan läsnäolosta.

Keikasta on hauskasti kirjoitettu rapsa osoitteessa http://pastebin.com/R6JDkRsS En voi käsi Tunkin tukassa vakuttaa jeesuksen nimeen, että noin ne asiat meni, mutta kyllähän autenttisen keikkarapsan tunnistaa esiintyjien signature muuvseista. En epäile hetkeäkään, etteikö tuossa kertomuksessa olisi kuvailtu totuudenmukaisesti tapahtumia. Kirjoittaja onnistuu välittämään lukijalle nyrkkilyöntiä taitamattoman Tunkin tutuksi tulleet, tarkasti uristin kanssa läpi käydyt ja Urbanilta peräisin olevat maneerit. Kiitos taitavalle ja viitseliäälle kirjoittajalle, kuka sitten oletkaan.

Ennen kuin kukaan korkaa skumppapulloa, niin pikkusen pitää läimäyttää avokkaalla poskelle. Ei se Tunkki linnaan joudu. Pastebin-tarinan mukaan siis syyttäjä vaatii rauhallisuudestaan tunnetulle, joskin median toimesta lokaan vedetylle viihdetaiteilijalle ehdotonta vankeusrangaistusta. Linnaa perkele.

Oikeudenkäynnin alettua julkiseksi tulleesta haastehakemuksesta käy ilmi seuraavaa (ja se tukee tuntemattoman kynätaiturin reportaasia):
"Seuraamuskannanotto          
Vastaaja on tuomittava ehdottomaan vankeusrangaistukseen tai sen sijasta valvontarangaistukseen, jos vastaaja siihen suostuu ja soveltuu.  
Vastaajan aiemmat rangaistukset ovat esteenä yhdyskuntapalveluun tuomitsemiselle. Syyttäjä on tilannut vastaajasta valvontarangaistusselvityksen. "
Käräjäoikeushan on kunnostautunut näissä linnatuomioissa ja tämä onkin nyt kolmas ehdoton, mitä ollaan sovittavamassa elämäntavakseen maastamuuttamisella uhkailemisen ottaneelle kohublondille. Kaava on tuttu.

Keikka meni hyvin (ainahan ne menee, jopa silloin kun ei päästä paikalle), uristi oli fantastinen, mikä tahansa tuomio olisi kohtuuton ja Arto, isäni mielenterveysongelmat ja kuka maksaa 10 vuoden avoliittoni kariutumisen. Sitten käräjäoikeuden (kateellinen) tuomari kuitenkin katsoo, että kepposesta pitäisi kuitata muutaman kuukauden vankilakiertue. Tunkki valittaa hoviin ja siellä hovioikeudessa sitten katsotaan, että kyllä tässä on oman maan nainen kärsinyt ihan tarpeeksi J J Särmäkarista, Arton Kallioon katoilusta ja muutenkin, onhan ne sähköshokkilaitteet laittomia etenkin koulukiusaajapoliiseille.

Tunkille sovitetaan sitten luottamusta uhkuen elämänsä ensimmäinen oikea työpaikka, siis sellainen jossa pitää olla johonkin kellonaikaan ja pois saa lähteä kun iso viisari osoittaa jotain tiettyä numeroa (hävytöntä, tiedän, mutta näin ne toimii, vaikka olisi tehnyt yötöitä koko elämänsä). Eiköhän tässä käy samalla tavalla, tälläkin kertaa. Tunkkihan siis valittaa tuomiosta, vaikka se olisi karibianristeily. Se valittaa, koska... no niin se tekee. Uristi saa täyttää lomaketta tietäen, että tulottoman Tunkin asioiden ajamiset maksaa valtio ja Tunkki saa kitkuttaa lainatulla ajalla. Pysyy systeemin rattaat raksuttamassa ja taparikollinen ylläpitää vaaleanpunaista unelmaansa yllä taas yhden vuoden.

En siis poikkeuksellisesti lähde liekittelemään kalsarit puolitangossa sitä, kuinka vihdoin saadaan Tunkki linnaan. Eniten siksi, että en oikeastaan usko siihen. Tunkki lähtee lusimaan, se on ihan selvää, mutta ihan niin kuin kaikki muukin sen elämässä, Tunkki järkkää ittensä sinne ihan väkisin. Ei se joudu vankilaan sillä tavalla kuin normaali roisto.

Tunkin karmaan ei vaan sovi, että se lähtee lusimaan, kun joku huurupää tuomari on vaan niin kypsä nisteihin ja nilkkeihin, että se ihan periaatteesta tarjoaa kourallisen paskaa aamumurojen kyljessä. Ei. Tunkin tapauksessa tämäkin asia seuraa tuttua kaavaa. Sitä autetaan, sille annettaan oljenkortta ja viimeseen asti on joku idiootti sitä hyysäämässä ja sitten Tunkki vaan tekee... Tunkit. Kusee omiin muroihinsa. Sillä on takuulla joku rento ykp-homma, josta suoriutuisi kuka tahansa, mutta Tunkki ei vaan sitä hoida ja lopulta ei enää löydy mitään muuta vaihtaria, kuin pistää artisti koppiin.

Mielenkiintoisin "tieto" koko tässä rallissa lienee se, että Tunkki tienaa tonnin kuussa Allerilta. Siis mitä helvettiä? Halvalla saa Aller itelleen rasvaa rattaisiin, kun itse en suostuisi olemaan Tunkki edes päivää tolla tonnilla. Kai tuo on jopa vähän surullista. Muutama vuosi sitten Tunkki veteli vuosittain kymmeniätuhansia meikkipussukkaan ja blogittelustakin tuli perus varastomiehen kk-liksa. Nyt on sisuskalut ruvella, ykp alkamaisillaan, Seiska vittuilee tiliotteessa ja firmakin on poistettu ennakonperintärekisteristä. Tai no... ei se itseasiassa ole surullista, olisi jos kyseessä ei olisi Oman maan nainen, joka edelleen kuvittelee (ja uskottelee), että kaikki on kivasti ja ulkomailla odottelee adonikset.

Eipä kai tässä muuta. Kivasti meni, 2.10.2014 tulee tuomio ja noin vuosi siitä, niin saadaan varmaankin hovista lisää doksia. Sitä ennen Tunkki kyllä mitä luultavammin tyrii yhdyskuntapalvelunsa ja joutuu syyttömänä linnaan, vaikka Arto saa jatkaa rötöstelyä ja Särmäkariakin rankastaan vasta taivaassa.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti