keskiviikko 30. heinäkuuta 2014

Maksa, kraateri, kraateri maksassa

Sinä rakas lukijani, siis se ainoa, joka tänne eksyy. Olet varmaan huomanut, että Hesuksen Tunkin kyttäyspäivät ovat nykyään vain vähän nolo siivu historiaa loputtomassa internetissä. Eniten sen takia, että Tunkki on jo tehnyt kaikki neljä temppuaan niin monta kertaa, että niiden samojen vitsien kertominen tuntuu turhalta. On toki totta, että ne samat neljä temppua saavuttaa kerta toisensa jälkeen uuden hävyttömyyden, häikäilemättömyyden ja säälittävyyden huipun. Mitäpä tuollaiselle moniongelmaiselle... oman tiensä kulkijalle nauramaan vuodesta toiseen. Tai siis nauretaan tietenkin, mutta Tunkilla on lahja tuoda kaikki omat mokansa yleisön tietoisuuteen ilman osallistumistaNIkin.

Tunkin neljä temppua ovat tietenkin mokaaminen, suuttuminen, syyttely ja vastuun välttäminen. Tuolla kaavalla on menty monta vuotta, koreografia toimii vuodesta toiseen. Nyt kuitenkin (mahdollisesti helteistä johtuen) tuntuu, että on saavutettu jotain uutta. Ei siis uusi temppu sinäänsä, mutta ollaan päästy uusiin korkeuksiin.

Tunkin tekemiset viimeisten kuukausien aikana on ollut aika perus Tunkkia. Sika lähti, koirat lähti, Julia lähti (Jollaksesta Malmille - alkoholilla ei ollut asian kanssa tekemistä ja lukuisat lääkärit ovat täysin samaa mieltä siinä, että alkoholi eikä Johanna Tukiainen aiheuta diabetestä) ja nyt on lähdössä yötyössä rasittunut maksa, eli "tietyt arvot ovat kohollaan". Elämä usein on aaltomaista, eli uusia koiria on tullut, ulkomaille ollaan edelleen lähdössä. Kaikki Tunkin ongelmat johtuu (edelleen) mediasta, näädistä, Markku Tukiaisesta, siitä yhdestä Särmäkarista, kolme entistä keikkamyyjääkin on ihan perseestä ja Arto on edelleenkin ihan paska.

Tunkilla on edelleen oikeuslaitoksen lottokoneessa pallot pyörimässä ja uusia istuntoja on tiedossa parin kuukauden sisään. En odottelisi tuomioita hengitystä pidätellen, ei oman maan naista saada vankilaan ennen kun se tappaa jonkun, ehdollinen on ihan sama kuin postikortti kainuusta, virallisesti tulottomalle taiteilijalle sakot on muutaman hassun satasen ja korvauksia se ei maksa sen enempää kuin sähkölaskuaankaan.

Eihän se ole saannut aloitettua entisistä arvonnoista saatua yhdyskuntapalveluakaan. 30.7.2014 on nyt kalenterissa ja vielä on vaiheessa aloittaa yhdyskuntapalvelu vuoden 2011 Juhannuksena sattuneesta salakuvauksesta, jonka seurauksena Tunkki joutui rauhoittamaan kameramiestä lyömällä viinipullolla sitä päähän. Itseasiassa eipä kai se Tunkin elämä sittenkään ole aaltomaista, melkosta alamäkeähän se on. Ne nousut tapahtuu pitkälti Tukiaisen mielikuvituksessa. Kun oikein pinnistän, niin itseasiassa, Sähköthän se on nyt saannut Albertinkadun kartanoonsa. Ei tietenkään omalla nimellään, vaan sen yhden kätyrin, mutta silti. Tunkilla on nykyään mahdollisuus ladata puhelinta kotonaan ja kun se luukku siivottiin neljännen tai viidennen kerran puolenvuoden sisään, niin koiranpaskatkin on kadonnut kristallikruunun alta. Sanoisin, että ei sillä ihan huonosti mene jos vertaa vaikka romanikerjäläiseen tai saattohoidossa olevaan vanhukseen.

Jaaha... taas alkoi... no ei nyt masentamaan, mutta tosi nopeesti pääsi tunnelmaan. Tunkin elämähän on ihan hirveetä paskaa. Mitä tämä tarkoittaa suomeksi? Olen kateellinen siitä satu elämästä ja pelkään Tunkin voimakasta seksuaalisuutta. Sitä se tarkoittaa. Kyllä tämä vaan on kahjoa hommaa, hullu maailma.

No joka tapauksessa, ei tämä samojen toistelu nyt ollut se varsinainen the juttu. Varsinainen juttu on tietenkin kraateri venäjällä. Sellanen mystinen, ihan helvetin iso kuoppa keskellä ei mitään. Kuoppa ja Jeesus, niillä mennään.


Kaikki ei lue sujuvasti englantia, Tukiaisesta puhumattakaan, joten tiivistän tässä pikaisesti juonen:
Kuoppa on Siperiassa, artikkeli USA:ssa mutta myös iltasanomissa, kukaan ei osaa sanoa mitä ne on.Tunkki on melko varma, että kyseessä on kuoppa, mutta edes tiedemiehet eivät tiedä. Tunkilla on taas ollut uskomaton elämys ja kokemus, johon liittyy amerikan-juutalainen mies. Ainahan niihin liittyy. Ainakin kaksi suomalaista (isoa) julkaisua otti Tunkista kuvia, kun se oli lavalla valittelemassa maksaansa ja wait fooooor it.... kun kuvia suurennettiin, niin Tunkin tukasta löytyi se ehkäpä maailman kuuluisin amerikan-juutalainen. Vuosien saatossa Tunkin tukasta on löydetty monenlaista, elävää ja kuollutta, mutta ei koskaan aikaisemmin uudelleensyntynyttä. Bono, Metallica, Rolling Stones, Madonna, kaikki staroja jotka säännöllisesti piipahtaa stadionilla vetämässä keikan rahasta, mutta Jeesus odotti Tukiaista.

Tunkkihan kärsii kroonisesta huonosta kuvakulmasta ja photoshopilla siitä tehdään ihan lihava sotanorsu, joten haluan nyt korostaa, että tässä on kyse isosta ihmeestä. Tämä ei ole photoshoppia, Jeesus todella oli Tunkin tukassa. Kysykää vaikka suomalaisilta sanomalehdiltä, niiltä isoilta. Anna asian rauhassa imeytyä aivoihisi ennen kuin jatkat lukemista. Jeesus on nähty paahtoleivässä, kahvissa, rinkelissä, katossa, itseasiassa aikalailla ihan kaikessa mahdollisessa, mutta ei ennen tätä stripparin tekotukassa.

No, mitäs tämä nyt sitten tarkoittaa? Tunkki meni, sille rukoiltiin, isot lehdet otti kuvia isolla kameralla ja Jeesus veti apinamiehen akustisena Tunkin tukassa. Lopettiko Tunkki dokaamisen? No ei tietenkään lopettanut, Tunkkihan lähti Jeesuksen kanssa DTM:n jatkoille ja oli ihan jäätävässä kännissä jo muutama tunti sen jälkeen, kun stadionkeikka oli ohi. Ihan ymmärrettävästikin, juurihan sen maksaan ladattiin amerikan-juutalaista puheaikaa.

Sinäkin olet kateellinen ja pelkäät Tunkin voimakasta seksuaalisuutta, joten et ehkä pysty vilpittömästi iloitsemaan Tunkin ja Jeesuksen yhteiskeikasta, mutta saatat yllättyä. Tunkkihan ei poikkeuksellisesti kääntänyt tätä asiaa niin, että aurinko kiertää Tukiaista. Tai siis todellakin käänsi, eikä edes riitä. Nyt on nimittäin tilanne sellanen, että Tunkki kirjoitti, että sinä voit kuulla. Nyt jos koskaan on alettava lukemaan raamattua ja hyväksyttävä se, että se alkuperäinen ameikan-juutalainen ei olekkaan mikään höpöhöpö juttu.

En haluaisi synkistellä tai syyllistää, mutta kyllähän tilanne on sellanen, että jos tämä viesti ei mene jakeluun, niin helvetti odottaa. Kraateri, eli reikä venäjällä ja Jeesus Tunkin tukassa... älä tee itsestäsi typerää kyseenalaistamalla. Ei näitä juttuja vaan tapahdu, nyt tulee sellasta doksia, että kannattaa ottaa opiksi.Tilanne on sen verran vakava, että Tunkki ei vaan pysty vaikenemaan, sehän olis itsekästä. Samasta syystä uusi uusi testamentti profeetta Johanna Tukiaisen mukaan on julkaistu Facebookissa kännis...englanniksi, mikä onkin ihan reilua. Jos Jeesus aloittaa maailmanlopun ajat ilmestymällä Tunkin takkujen sekaan, niin kyllähän Tunkin (ja jeesuksen) fanien pitää siitä saada lukea pitkin maailmaa.

Eletään mielenkiintoisia aikoja. Taas.

Tunkilla huutaa maksa, eläimet vaihtuu useammin kuin vaatteet ja nyt glamour sitä, kohu tätä julkkis Johanna Tukiainen alkaa myymään keikkaa Jeesukselle. Luetaan sitä raamattua ja odotellaan vahvistaako tiedemiehet venäläisen kraaterin reiäksi.

On toki totta, että amerikan-juutalainen saarnaaja ei edes Jeesuksen kanssa pysty pitämään Tunkkia selvinpäin, mutta eihän se oli mikään syy epäillä tätä juttua.



21 kommenttia:

  1. Wellcome back! Tutkivat

    VastaaPoista
  2. Stationilla tavataan!

    VastaaPoista
  3. Ihanaa kun palasit! Aivan loistavalla tykityksellä vielä! Kiitos, kiitos, kiitos!

    VastaaPoista
  4. Tervetuloa takaisin! -Myyrä

    VastaaPoista
  5. Jälleen kerran, illan huutonaurut :) Kiitos!

    VastaaPoista
  6. huippua,olet takaisin!lisäääää!!!!!

    VastaaPoista
  7. Sain päivän parhaat huutonaurut! Meinas ihan lirahtaa housuun...Kiitos ja kumarrus!

    VastaaPoista
  8. Olen varmaan sekaisin, mutta nimesi näkeminen myhy-palstalla tuntui samalta kuin vanhan rakkaan ystävän näkeminen pitkästä aikaa :D

    VastaaPoista
  9. "Se ei olisi kuljetusmaksu (fare) jos pysyisin/seisoisin hiljaa ja jos MINÄ en puhuisi tästä mediassa myös! MINÄ tunnen vahvasti, että MINUN tehtäväNI on kertoa tästä! Muuten MINÄ olisin itsekäs jos pysyisin/seisoisin hiljaa!" "Ainakin kaksi erilaista isoa Uutiset Paperit Suomessa ottivat kuvia minusta ja kun ne sisään isotettu (inlarged) ne, jokainen näkisi, että Jeesus Kristus naama ilmestyi MINUN hiuksissaNI!"

    VastaaPoista
  10. Lisäääääää, ei saa lopettaa :)

    VastaaPoista
  11. Oe voe kun sinnuu on kaivattu!!!

    VastaaPoista
  12. Ihanaa!! Tervetuloa takaisin, olemme kaivanneet sinua :)

    VastaaPoista
  13. Kiitos J.Pasko! Paluutasi on odotettu!
    Aamen.

    VastaaPoista
  14. Missä sinä olet ollut?? Tule heti takaisin, on ollut ikävä. Kiitos tästä, olet mestari. Tätä se Jeesuksen ilmestyminen tiesi;)

    VastaaPoista
  15. Mahtavaa, oot tullut takaisin! Lisää! Lisää!

    VastaaPoista
  16. Kirjoittaja on poistanut tämän kommentin.

    VastaaPoista
  17. Miklós Laattas, Mario Cusi, Joe Pasko! Kovaa konsulentointia taas kerran woooo!!

    VastaaPoista