tiistai 24. joulukuuta 2013

Isompia asioita

Tuksulassahan ei siis ymmärretty mikä tässä vitsissä on "hauskaa". Mun pakkomielteisen narkkari-maanikon imagoonhan tämä paljastus on tietenkin kolhu, jota tuskin pysty koskaan paikkaamaan. Kerron silti, koska oikeat pillerit jne.

Tämä näätäilyhän ei kai ole kovinkaan vakavaa puuhaa? Siis kaikki ymmärtää, että me nyt vähän käydää lukemassa Tunkin puuhista, kukin omasta lähteestään ja silleen? Näitä juttuja ei siis vissiin ole tarkoitus elää mukana? Itse kirjoittelen tällästä blogia itseäni viihdyttääkseni ilman mitään missiota. Joku sitten käy lukemassa, osa lukee vaikka ei tykkää (terkkuja vaan Tuksulaan), osa ei tykkää ja joku sitten tykkää. Näin se menee. On ihan huikeasti meikäläistä fiksumpaa porukkaa, jotka tuottaa mieletöntä sisältöä ja silti aina löytyy joku, joka ei vaan tosiaankaan ole samaa mieltä. Tämän voi todeta ihan millä tahansa sivustolla. Sellasta asiaa ei olekaan, joka vedettäs harmonian saattelemana suoraan tajuntaan ja kaikki vaan komppailis.

Näillä Tuksutouhuilla ei voi saavuttaa yhtään mitään. Siis yhtään mitään. Vaikka kuinka intohimosesti takos painavaa sanaa blogiin, niin se vaikuttaa ei yhtään mihinkään. Vaikka kuinka kävis läpi puhelinluettelosta kaikki Tukiaiset ja julistaisi faktaa, niin lopputulos on ihan sama. Tunkki ei tule järkiinsä, vaikka sitä kuinka valistais, sympatiseerais, ohjeistais tai ottais osaa. Ei auta vaikka kuinka moralisois Seiskaa, kun ne antaa kaiken tämän tapahtua. Ralli pyörii ja vaikka kuinka mietin, niin viihde ja ajankulu on tasan tarkkaan ainoa asia, jota tästä touhusta voi käteen jäädä.

Ei ne poliisit pistä Tunkkia sähkötuoliin, vaikka kuinka olis powerpointti esittää viimeisen viiden vuoden kepposista. Eläinlääkäri ei niitä eläimiä pelasta, vaikka luurimessa jonottelis sata näätää ja kaikilla olis sydäntäsärkevää kerrottavaa niiden eläinten kohtaloista. Kaikki tuo on tapahtunut, koirat oli "häkeissä" pariin otteeseen ja Tunkki jopa korotti panoksia uhkaamalla vaikka mitä ja ketä. Mitäs siinä sitten kävi? No kaikkihan sen tietää, ne karkaili uudestaan. Edelleen ne asuu paskan keskellä ja Tunkki otti uuden possun, vaikka ei edes tiedä itse missä asuu.

Eikä tässä ole mistään salaliitosta kyse. Ei ole mitään Bilderbergejä, jotka vähän kattelee, että Tunkki saa jatkaa sekoiluaan. Poliisin näkökulmasta Tunkki on vaan yks... no... ressukka. Ei se mikään yhden naisen rikollisliiga ole. Ihan mistä tahansa pk-seudun lähiöstä löytyy heti kolme huomattavasti Tunkkia touhukkaampaa yksilöä. Tunkin krooninen varastelukin on ihan kenen tahansa narkkarin arkea. Se muksii kuonoon milloin ketäkin, mutta sellasta tapahtuu ihan jatkuvasti. Kyse ei ole siitä, että poliisia ei kiinnosta. Kyllä siellä varmasti on konstaapeli poikineen, jotka henkilökohtaisesti pitää Tunkin sekoilua kuvottavana, ihan samalla tavalla kuin sinä ja minä. Jos niiltä kysyttäs, niin kyllä ne varmaan mielellään laittas Jumalan suun koppiin. Kyse on resursseista.

Kun varamiespalvelusta ei voi tilata vuokrakonstaapelia seurailemaan Tunkin sekoilua ja määrärahat määrää mitä keretään tekemään, niin ei se meidän Tunkki yksinkertaisesti ole rikollisella urallaan yhtään sen ansioituneempi, kuin laulajana. Se on sellanen lähiöpubin epästabiili päihdeongelmainen pikkunilkki. Se myy niitä pillereitä häikäilemättömästi FC:ssä, tyrkyttää niitä vaihdossa viinistä tuntemattomillekin jne. Se ihan ite kertoilee jatkuvasti niistä pillereiden puljaamisistaan, mutta sitä se on narkomaaninkin arki. Yhtä Tukiaista kohden löytyy ainakin 10000 Hannua ja Seppoa, jotka pyörittää tota ihan samaa rallia.

Kerran synkkänä syysyönä juttelin yhden toimittajan kanssa kunnianloukkauksista. Tämähän ei siis ole oikeuslaitoksen tai Poliisi yljohtaja Paateron virallinen mielipide, ihan vaan yhden toimittajan. Näin se kuuluu. Minä kysyin miksi Tunkin kunnianloukkauset etenee aina ei yhtään mihinkään. Ja siis niinhän se menee. Kyllä Tunkista niitä sorvataan ja jokainen meistä voi käydä wikipediasta tai finlexistä tavaamassa lakipykäkiä. Kaikki me tiedetään, että kyllä se Tunkki sitä ja tätä pykälää rikkoo. No minä kysyin ja näin se toimittaja kertoili asiaa yhtään miettimättä.

Etenkin PK-seudulla on liki mahdoton saada kunnianloukkausjuttuja etenemään, koska resurssit. Niillä poliiseilla kas on sellanen ihan oma bändi, jotka vähän kahlaa rikosilmoituksia ja tarkoituksena on sitten priorisoida tapauksia. Kun tiedetään, että ihan jokaista polkupyörävarkautta tai huorittelua foorumilla yksinkertaisesti ei vaan voida tutkia ja ruuhkat käräjillä on mitä on, niin tilanne ei ole ihanteellinen yhtään kenenkään mielestä. Vaikka kuinka kaikki ymmärtää, että kyllä sillä uhrilla paha mieli onkin. Ikävästi vaan sähkö ei tule pistorasiasta ja raha seinästä, vaan kaikki me elellään tässä todellisessa maailmassa, jossa fyrkkaa ei ole loputtomasti. Tässä todellisuudessä, tänä herramme vuonna 2013 tilanne on tämä.

Omat kasaan kuihtuvat tietolähteeni ei tietenkään ole samalla levelillä kuin Tuksulan ja ihan jo laiskuudesta johtuen en jaksa soitella sairaaloihin ja kysellä Tunkin vointia, että voin sitten täällä kerätä jotain internet-moneytä tai jotain mikrokosmoksen päässään kuvittelemaa karismaa. Kun siis täähän on oikeesti tosiaan vaan ehkä eniten harrastus, mä vaan kirjottelen mitä sylki suuhun tuo ja tämä ei johda tai tule johtamaan yhtään mihinkään. Maailmasta ei tule parempi paikka, Tunkki ei opi, asiat ei muutu. Me vaan vähän naureskellaan sen sekoilulle ja se saa tehdä työtä mistä tykkää. Joudun luultavasti toistamaan tämän asian monesti tässä kirjoituksessa ja siltikin on porukkaa, jotka ei tajua edes omaa näkemystäni. Puhumattakaan, että olisi samaa mieltä, sillä kyllähän osa tätä touhuaa hyvinkin ammattimaisesti, ylpeydellä ja suurella tunteenpalolla.

Nyt ei ikävä kyllä ole latoa tiskiin mitään vuosisadan veriyrjöskuuppia, puhumattakaan live feediä sairaalasta, mutta näistä kunnianloukkaus asioista nyt ajattelin esittää yhdenlaisen esimerkin.No ihan alkuun nyt vähän sitä tekijänoikeuslainsäädäntöä. Tämä on syyttäjän päätös, ei poliisin, eli tätä ei voi ottaa suorana proof of conceptina esittämiini väittämiin. Ihan puhtaasti kunninahimottomuudesta ja laiskuudesta johtuen en jaksa vaivautua pyytämään vastaavia papereita, joissa todetaan, että tutkinta on lopetettu syystä x ja y, mutta niitäkin on. Tunkistä kyllä touhutaan näitä ilmoutuksia ja ne tosiaan etenee ei yhtään mihinkään.

Mitä tässä siis sanotaan? No syyttäjä toteaa, että Tunkki on herjannut. Syyttäjä toteaa, että kunnianloukkauksen tunnusmerkistö täyttyy. Oma näkemykseni on, että tässä maallikon järjellä voisi täyttyä jopa törkeän kunnianloukkausen tunnusmerkistö, koska Seiskan FC:ssä se tunkki tuota ilosanomaa saattoi tuhansien tietoon. No syyttäjä joka tapauksessa päättää jättää syyttämättä. Miksi, on tässä nyt se olennainen varmaankin, jos haluaa ymmrtää päätöksen perusteluiden absoluuttisen järjettömyyden.

"Ongelmia" on kaksi. Ensimäinen varmaan on sellaista ihmisten yleistä oikeustajua kutkutteleva, kun ihan paperille kirjoitetaan, että ei me tätä lähdetä puimaan, kun Tunkki jo tiedetään rikolliseksi. Sitähän tuo perustelu siis tarkoittaa. Käytännössä syyttäjä antaa tässä Tunkille jonkinlaista paljousalennusta ja aika monen mielestä on nurinkurista, että kun vetää turpaan, niin samalla junalipulla saa sitten solvata. Uhrin kannaltahan tuo ei ole mitenkään ideaali tilanne. Ei kukaan kuvittele, että tuosta napsahtaa taas 105 päivää ehdotonta, mutta ei se varmaankaan tunnelmaa nostata tai ole omiaan lujittamaan ihmisten uskoa oikeuslaitokseen. Tässähän nyt siis yhdella A4:lla todetaan, että Tunkki teki, mutta meitä ei kiinosta, koska se on se hakkas jonkun jo aikasemmin.

Se varsinainen ongelma on noiden perusteluiden järjettömyys. Tuossa todetaan, että asia olisi voitu käsitellä samassa istunnossa, jossa paukutettiin ehdotonta. Varmaan olisikin voitu käsitellä ja se tosiaan olisi varmaan kaikille hienosti jopa sopinut, koska kaikki tietää mitä Tunkin munuaisaltaille tapahtuu ennen oikeudenkäyntejä. Tuohan on tavallaan ihan järkevääkin, mutta kun asianomistaja kuulusteltiin asiasta useampi viikko tuon oikeudenkäynnin jälkeen.

Eli vuonna 2011 Tunkki vähän täräytti iPhone miestä pullolla päähän ja muutenkin esitteli lavakarismaansa. Sitten se jätti tulematta oikeuteen ja asian käsittelyä jouduttiin lykkäämään. Sitten kaksi vuotta myöhemmin se taas kerran solvaa jotain niin julkisesti ja niin suuren yleisön edessä kun pystyy, on siis oma itsensä. Tästä sitten tehdään rikosilmo ja asia jää odottelemaan koneiston rattaissa. Tunkki vastoin odotuksia ilmestyy sekavana, perse verestä tahrasena kuulemaan tuomionsa ja yleisö hurrasi. No sitten kuluu jokunen viikko ja poliisi kuulustelee asianomaisen tästä kunnianloukkauksesta ja taas asia etenee koneiston rattaissa. Puoli vuotta oikeudenkäynnin jälkeen syyttäjä sitten toteaa, että JOS tämä olisi käsitelty puolivuotta aikaisemmin samassa istunnossa, jossa käsiteltiin vuoden 2011 juhannuksen sekoilua, niin tämä ei olisi vaikuttanut tuomioon merkittävästi.

Jokainen voi ihan itse miettiä mitä tuo tarkoittaa omassa arvomaailmassa, mutta hankala tästä on muodostaa mitään kovinkaan... valistunutta käsitystä oikeuslaitoksen näkemyksestä ja linjasta. Ehkä tämänkaltainen toiminta ei ole omiaan luomaan uskoa siihen, että oikeuslaitos pitää huolta, että oikeus toteutuu ja ihmiset joutuu tilille tekosistaan. Kärjistäen kai voisi sanoa, että jos meinaa sekoilla, niin kannattaa sekoilla kunnolla ja monta vuotta, koska kanta-asiakkaille kertyy ostoksista boonusta.

Tässä ei nyt ole kysymys siitä, että Johanna Tukiaisella olisi kontakteja ja joku mafioso sitten pitää huolta tanssijan mielenrauhasta. Tämä on vain tilanne tällä hetkellä. Syyttäjä tuskin ajattelee, että ihan sama jos vähän herjää, ei niingu kiinosta, kun ihmiset on vaan kateellisia ja ajojahtihan tässä on kyseessä. Suomessa nyt vaan ikävästi on jo valmiiksi hävyttömät jonot käräjillä ja Suomea on jopa tästä käsittelyiden venymisestä moitittu muidenkin kuin näätien toimesta:  http://www.hs.fi/kotimaa/artikkeli/Uusi+valtakunnansyytt%C3%A4j%C3%A4+Oikeudenk%C3%A4yntien+venyminen+on+oikeusturvaongelma/1135254933795

Yritän nyt tässä selittää omaa suhtautumistani näätäilyyn, näihin tapahtumiin ja sitä miten voimakkaasti nämä asiat koskettaa minun henkilökohtaista hyvinvointiani. Ihan vaan siksi, että joku mahdollisesti saisi ajateltavaa (ei kovinkaan todennäköistä), kulutellakseni aikaa harrastuksen parissa ja treenatakseni omaa aivoani. käyttämällä sitä sisällöntuottamiseen

Eli ei, en ole huolestunut oikeudenmukaisuuden toteutumisesta edes pk-seudun mittakaavassa. En oleta, että nyt kun PasCo jyrähtää, niin nää asiathan muuten oikenee ihan tällä. Puhumattakaan, että kylpisin jo etukäteen sellasessa pienessä erinomaisuuden tunteessa, kun filantrooppina esittelin never before seen, highly classified court documentin. Ei tee tiukkaa tunnustaa, että Tunkin veriyrjöt ekana Tuksulassa on huomattavasti kovempi skuuppi ja ne jotka pisteitä jakaa, niin kyllä tää ja seuraavatkin erät menee sinne ihan suvereenisti.

Kun tästä omasta näkövinkkelistäni katselen maailmaa näppäimistön takaa, niin kyllä mua naurattaa Tuksula.com ihan tosi reippaasti. Vähän samalla tavalla, kuin vaikka Julian kosmetologi opinnot. Eikä minua naurata sen takia, että olisin parempi, vaan sen takia, että tuntuu ihan tosi täysillä, että me eletään ihan eri maailmassa.

Koko touhu on ihan absurdia. Jos minä menisin baariin, heittäsin takin naulan ja vähän vaivihkaa hivuttasin keskusteluun suuren meriittini näätäpiirien maanisena narkkarina, joka satunnaisesti nappaa kovan skuupin yhden pultsari Tukiaisen spedeilystä, niin ihan takuu varmasti saisin sääliä osakseni. Tässä mikrokosmoksessa varmaan joku tietää, että sellanen Paskon blogi on ja siellä se jannu pakkomiellettään toteuttaa kyttäämällä objektiivi pystyssä Jumalan suun tekemisiä. No mitä sitten? Valtava määrä ihmisiä ei kehtaa tunnustaa edes puolisolleen, että ne näätäilee. Puhumattakaan, että siitä puhuttais työpaikalla. Tiedätte kyllä miksi. Koska täähän on ihan hölmöä touhua. Mehän kytätään Suomen hölmöimmän julkkisen elämää ja osaa se jopa koskettaa. Osaa se koskettaa tosi syvältä.

Tässä kontekstissä on varmaan helpompi ymmärtää minkä takia Tuksula.com on minusta ihan tosi kovanluokan läpyskä. Siis sellanen hahaha, ei vittu mitä idiootteja. Ja siis tämähän on vain mun mielipide. Samaa ajatellaan minusta, minä saan tätä ihan samaa palautetta ja monesti jopa aiheesta. Satunnaisesti tulee jopa mielenterveydestäni huolestuneiden yhteydenottoja, mutta se ainakin on varmaa, että se Henkka lipsautetaan vähän vaivihkaa johonkin ja sit vähän mietiskellään, et jaha, se ei ota taas lääkkeitään. No mitä sitten? Käykää kattomassa ihan mistä tahansa internetistä, mitä ihmiset "suustaan" päästelee. Jos tollaseen sontaan suhtautuis silleen tosi täysillä, niin siellähän sitä makailtais Markku Tukiaisen vieressä, lepositeet kireellä.

Vitsihän ei nyt varsinaisesti ole instituutio Tuksula. Tuksula on sivusto, jossa on viimeismän tiedon mukaan (noin klo 22:00):

Viestiketjuja:525
Viestejä:62,859
Jäseniä:463
Käyttäjäennätys:277

Ihan varmaan jokainen tajuaa, että yli 400 ihmistä ei ole yhtään mistään asiata samaa mieltä. Tuossa porukassa the Tuksulalaiset muodostaa kourallinen voittajia ja kärjessä tietty Barbi Turaatti. Mitään Tuksulaa ei ole olemassakaan muualla kuin tämän kourallisen päässä. Muille se on vaan foorumi, josta irtoo doksia ja siellä on se chatti missä voi rupatella Tunkin lisäksi vaikka virkkaamisesta. Tavallaan se minulle hauska vitsi on fundamentalistien Tuksula ja sen brändi ja kerron miksi.

Ihan olemattoman pieni otanta tuon foorumin käyttäjistä identifioi itsensä Tuksulalaisiksi. Siellä ne taputtelee toisiaan selkään ja miettii ihan ääneen keskenään , että täällä meidän mestassa muuten tulee doksit välittömästi ja voi voi niitä ressukoita siellä Hymyssä. Vähän inside läpyä siitä miten Hymystä saa lukea meidän skuupit mutta pätkittynä ja pikkusen myöhemmin. Niin, mitä tuo nyt sitten on jos se ei ole ihan levoton vitsi?

Tässä meidän pikkusen nolojen puuhastelijoiden maailmankaikkeudessa on yks bändi, jotka tietää olevansa vähän enemmän, paremmin ja kovempaa. Ei kai tollasta pitäs tapahtua enää murrosiän jälkeen? Siis sellasta me mennään Liisan kanssa kattelee heppoja, mutta sä et voi tulla, koska sulla on rumat tarralenkkarit ja sitten itketään.

Eikä tämä nyt ihan pelkästään mun päästä vedettyä ole todellakaan. Ihan ne siellä keskenään ammattietiikka pintaan puskien tosiaan pohdiskelee näitä asioita. Eikä ainoastaan sitä niiden omaa statustaan, meillä meinaa on tässä skenessä ihan aito kilpailuasetelma. Kyllä vain, ei minulle siitä mitään kerrottu, enkä tiedä mitä jaetaan palkintona, mutta tosiaan ihan yhteisellä Jihadilla me ollaan ja kuten käyttäjä Ghoopo asian ilmaisi, kyse on isommista asioista.

Miten ihmeessä pitää suhtautua, kun Tuksulaa tulee edustamaan joku voittaja ja tilittää tekijänoikeuksista? Ihan for reals, jannut kopsuttelee omalle palstalleen kaiken mitä mistään irtoaa, yks juntti vuotaa ammattietiikka mielessään Johannan ja muiden ihmisten välistä kirjeenvaihtoa sadoille, todellisuudessa tuhansille ihmisille. Soitellaan vähän sairaalaan ja kysellään diagnoosia, että saadaan se Tuksulan skuuppi ja käteen jää... mitä? No hyvä mieli, kun me oltiin ekana. Sitten pikkusen kun on tylsää, niin lähdetään johonkin Hymyn foorumille tai jonkun ressukan blogiin narisemaan täydessä tunteenpalossa tekijänoikeuksista. Eikä edes Irmelin tai Kimmon tekijänoikeuksista, vaan Tuksulan tekijänoikeusksista.

Mammat tahkoo sukkapuikot sauhuten maailmasta parempaa paikkaa ja päivystää, että lähteet mainitaan. Logiikka tietty on, että kun se doksi lipsahti Tuksulasta julkisuuteen, niin ihan jokaisen Tuksulalaisen sydämen asia väkisinkin on, että se meidän foorumin status ratifioidaan näätien keskuudessa. Ketään muutahan se ei kiinnosta ja harva kehtaa kertoa edes sitä, että näätäilee. Tämän näätäporukan suosiosta me sitten keskenämme kisaillaan ja tärkeetä se on... en tiedä miksi. Yhtään ei himmennä tahtia sekään, että Tuksulan jäsenkirjan kirjoittaa pari pölvästiä chätissä ja muut vaan tykkää lueskella niitä juttuja.

Mammoilla on huolella lähtenyt mopo käsistä monessakin mielessä ja vähän tuntuu siltä, että glamour ei ole Tunkin yksinoikeus. Miettikääpä vaikka seuraavaa:
ghoopo: Nyt kaikki varmaan ymmärtävät, miksi juttu oli niin anonyymisti kirjoitettu. Vaikka täällä Tuksulassa tiedämme, ketkä ovat olleet osallisina. 
Tässä sitä on taas tunnelma katossa. Kaveri tosiaan pisteli menemään aikaliki kaiken mitä käsiinsä sai Tunkin ja muiden ihmisten kirjeenvaihdosta. Sitten kun joku saa pataansa ja lentää veriyrjö, niin tästa kai voi päätellä millainen wikileaks on kyseessä. Kaveri pudottelee tollasen "oli niin anonyymisti kirjoitettu ja me tiedetään kyllä osalliset" ja sitten seuraavan parin tunnin sisään, kun nää tekstit oli jo pitkin nettiä, ne varmuuden vuoksi pui sen asian seikkaperäisesti siellä samassa chatissa. Kai sen tähden, että varmasti jokainen tajuaa kuka, missä, milloin jne.

Ehkä tossa se pointti nyt on tuon harrastelun ammattimaisuus ja se miten reippaasti noloa touhua se on. Ihan jokaisen varmaan kannattais tajuta, että jo kolme näätää jonkun doksin vaikutuspiirissä on lähes takuuvarma vuoto ihan tasan jokaiselle foorumille. Jos pikusen jännittää seuraukset, niin ei varmaan kannata pölistä niitä juttuja yhtään missään yhteisössä.

Jos tollaseen "me anonymisoitiin tää juttu" spedeilyyn lähtee mukaan, niin ihan omalla vastuulla, eikä se multa ole mitenkään pois. Tunkin lottokone ei arvo edes kerran kuussa, mutta kaikkihan toki tietää mitä sen idiootin edesottamukset parhaimmillaan on. Osa jengistä saa siitä kestoystävän vuosiksi ja kaikkihan me muistetaan, kun Karkkilaan lähdettiin etsimään kenkä-kännykkä-koiravarasta. Eli kyllä näistä kepposista jaetaan satunnaisesti muutakin kuin tutkintapyyntöjä mielikuvitusuristeille.

Ihan samahan se mulle on, itse olen Tunkin suosikeissa ihan reippaasti kovemmalla sijoituksella kuin yksikään noista ja kaikkihan me se tiedetään, että Tunkki ei saa yhtään mitään aikaiseksi. Tunkki kyllä tietää kuka olen, missä asun, Tunkki tietää edesottamuksistani enemmän kuin "te", eikä sekään tiedä kaikkea. Eli siis en minä tässä mitenkään omaa pesää puhdistele. Jos joku on nolo, niin minä. Jos joku on satunnaisesti vähän ollut turhan aktiivinen, niin kyllä meikä nostaa käpälän pystyyn. Esimerkiksi oli minullakin noita viestejä jo aikoja sitten, jo reippaasti ennen kuin Ghoopo kanonisoi itsensä uuteen testamenttiin ammattieettisesti pudottelemalla valitut palat. Itse en niitä julkaissut ihan puhtaasti riskinhallinallisista syistä.

Ensinäkin seuraukset sille ketjulle, jota kautta ne sain olis voinnut olla suuremmat, kuin se hyöty, eli high five kommenttiosiossa ja toiseksi mä vähän kuvittelen, että oikeissa olosuhteissa tollasesta vois päästä käräjille. Itse olen jo ensimäisestä postauksesta lähtien ajatellut, että tästä saattaa vielä olla istunto ja edelleen ajattelen, että jokainen harrastus jotain maksaa ja kyllä mä voin parillasataa lyhentää Tunkin ulosottovelkoja jos nyt sattuis, että tällä hölmöilyllä päästäis oikeusoppineita viihdyttämään. Kyse olisi silloin kunnianloukkauksesta, mitään yksityisyyttä Tunkilla tuskin on, eli kyseeseen ei voi tulla yksityiselämää loukkaavan tiedon levittäminen, kun se itse raportoi ihan jokaisen liikkeensä.

Tuo FC-viestien vuotaminen kuitenkin on silleen ihan kenen tahansa mielestä takuu varmasti, ei ollenkaan harmaalla vyöhykkeellä. En usko, että se mihinkään johtaa, en usko, että kukaan tekee sen asian eteen yhtään mitään, koska nyt puhutaan Tunkista ja sen omista pikku kätyreistä- mutta jos se tekis asian eteen jotain, eikä se johtais mihinkään, niin se olisi ihan yhtä väärin, kuin ne sen omista hölmöilyistään luistaminen. Tää on ihan henkilökohtainen valinta. Voisin mennä ilman sen kummempia stressejä pölöttämään Tunkin solvaamisesta, mutta en ole erityisen innokas keksimään perusteluita sille, että vuodin Tunkin ja muiden FC-privat, koska olen näätä ja haluan karismaa.

Koskettaako esim nämä viestit mua jotenkin? No ei oikeastaan, itseasiassa ei yhtään millään tavalla. Ihan sitä samaa lässytystä mitä Tunkki veivaa livenä kaikille, jotka suostuu kuuntelemaan, julkisesti niille jotka sattuu lukemaan ja ihan samoista asioista, joilla on täytetty satoja sivuja Tunkin omia blogeja. Onko nyt PasColla sormi pystyssä ja Soso Ghoopo. No ei ole. Tämä asia ei koskettanut Tunkkia yhtään enempää kuin ne kymmenet nolouden multihuipentumat ennen tätä. Edelleen se on pikkusen karismaattisempi tanssija ja sen yksityisyyttä tuskin voi kukaan loukata yhtään millään tapaa.

Jokainen toimija ihan keskenään koittaa vedellä rajoja itselleen ja omille touhuilleen, eikä tässä touhussa oikeen kukaan voi sormea toiselle heristää. Ihan sama, vaikka Tunkista vuodetaan mitä juttuja ja soitellaan pitkin sairaaloita. Ilman niitä puheluitakin ne asiat leviää viimeistään Jarnan toimesta, kun se vähän oikasee asioita. Jos tän touhun moraalisia tai eettisejä aspekteja lähtee pohdikselemaan ja spekuloimaan, niin kyllä se vähän on kuin sisustais wunderbaumilla kaatopaikkaa.

Mutta siis Tuksula tai sen kovimmat seurapiirihurmurit. On ihan mahdoton ohittaa koko mestan kovinta voittajaa. Siis sitä Barbi Turaattia joka kyttäilee tanko kovana ip-osoitteita ja tietää, että pentagoniin ei kukaan sujahda sisään. Turaatin silmä Mordorissa tarkkailee keskimaata ja aivot raksuttaa niin, että ääni kuuluu tänne saakka. Jos meinaa puhutaan statuksesta ja skenen ymmärtämisestä, niin kyllähän Turaatti vetää pohjat monellakin mittarilla.
Barbi Turaatti: Pasko haluaa olla Tuksu-krääsän kunkku ja sitä riepoo Tuksulan suosio ja laatu
Tää on tietty ehkä vähän surullista, kun jollekin tosiaan on olemassa olemassa maailmankaikkeus, missä tää touhu on aidosti kuulia ja tän pelin pisteistä kannattaa oikein kilpailla. Mutta eihän se siihen jää, meinaa tän touhun ainoa toimija, joka myy Tuksu-krääsää, päättelee aukottomasti, että Paskolla on pahamieli, kun se haluaa olla krääsän kunkku. Barbi on päikkynsä lukenut, sen pajatsossa meinaa välittömästi yhdisty viivat ja se kaikkein loogisin lanka löytyi kuin automaattisesti. Meikä on pahana Tuksulan suosiosta ja wait fooooooor it... laadusta. .... It's the eye of the tiger....

Olen varma, että diagnoosit viuhuu pitkin internettejä ja on ihan turha sanoa, että Tuksula ei kiinnosta mua yhtään millään tavalla. Osa siitä porukasta vaikuttaa vähän... mongoloideilta, mutta mitäs sitten? Niillä on se niiden oma juttu, en minä ole oikea ihminen arvioimaan mihin tai miten jonkun kannattaa aikaansa käyttää. Kannattaa tehdä mistä tykkää. Jos käteen jää jotain ja tuntuu, että hyvin meni, niin sehän on vaan kiva. Itsehän en tunne yhtään ketään Tuksulasta, mua näistä kirjoitteluista huolimatta kiinnostaa Tuksula vielä vähemmäm kuin Tunkki ja Tunkin ohi tällä hetkellä menee ihan heittämällä My Little Pony peli tabilla. (tietääkö joku muuten, että laskeeko noiden ponien hinnat levelin mukaan? Princess Celestia maksaa nyt 500 timanttia, ja vuitton sellasta määrää saa kasaa erkkikään)

Ihan vaan on ollut tylsää ja tää Tuksula.com, me voittajat vitsi nyt vaan tuli sellaseen kohtaan, että päätin syystä tai toisesta huvittaa itseäni. Von Näätämöllä tietenkin on oma sijansa mun sydämessäni ikuisesti, Ghoopoa pidän pikkusen ... no vähintäänkin erikoisena kaverina ja Barbi Turaatti on mun mielestä ihan reippaasti hölmöin kaveri vuodelta 2013. Ei se sen kummepaa ole. Muutenhan The Tuksula varmaan onkin ihan rapsakka yhteisö ja toivon kaikesta sydämestäni, että jopa Turaatti ja Ghoopo viihtyy. Tuskin jaksan tätä sketsiä kamalan pitkään, veikkaan, että jo huomenna Tuksula painiin mun henkilökohtaisessa spektrissa samassa skaalassa kuin neljän tuulen hattu. Juu nou, maailma palaa radalleen ja lopetan töiden välttelyn.

Olis tietty ihan kiva jos nyt ei kellensäkään tullut pahamieli. Katsokaapas, eihän se nyt mua mitenkään auta tai helpota, että joku pohdiskelee itekseen miksi minä maanisesti vainoan ja olen ilkeä. Etenkin Von Näätämön tunteet on mulle tärkeät, vaikka ei silleen ollakaan bestiksiä, ainakaan toistaseksi. Tietty toivosin, että nyt kun Näätämökin huomas, että on mullakin huumorintaju, niin me voitas kurvata kimpassa shellille ja vähän pistää maailmaa ojennukseen. Loppuun pieni.. no en tiedä mitä toi on. Huumoria kait. Näitäkään ei tarttenut mennä kyttäämään Tuksulan priva chatistä, tuolla ne ootteli ja naurettu on. Lähteenä siis Tuksula, että menee propsit oikeeseen osoitteeseen.
Cinnatrill: ghoopo, eikö paskon pitänyt tulla vasta puol kahdeltatoista? :D
wheeno: toinen vanhempi asuu varkaudessa, sinne ollaan sponssin kanssa ylihuomenna menossa :)
Käyttäjätunnus: joo tottakai! luin blogin tuossa äsken ja teki niin mieli kommentoida, mutta maltan mieleni että saadaa 23.30 jutella mukavia!
Escortti: Hih ja jei. Uusi neuletakkini saapui juuri tänään :wink:
 ghoopo: Esco: hienoa! Mutta mun simpukkapaitoja ei vain näy. Lupasivat 3-5 päivää, nyt kulunut jo 11!
ghoopo: Käyttis: miksi ette juttele mukavia suoraan keskenänne, miksi keskustelun on käytävä Tuksulan kautta? En ymmärrä? Mikä sun suhe on tuon paskiaiseen?3 minuuttia sitten - Barbi Turaatti: "Saisinko Paskon kuvan ja yhteystiedot moottoripyörähenkistä tapaamista varten inboxiini? Yst. terv. Johanna Tukiainen"hetki sitten - Käyttäjätunnus: Ghoopo: No minä menin eilen tääl mainitsee sen hymy kirjotuksesta! Siitä se piina sitten lähti... En ymmärrä sen intoo, mut sano et olin jotain väärin sanonu ja et mun ois pitäny olla chatissa ni tietäsin mistä oli kyse sen ja barbin välillä...Mut ku en ollu, joten entiedä mikä on homman nimi. Ihanvaan hymyjuttujen perusteella sitä tänne " oottelin"
ghoopo: Barbi: miten on mahdollista, että yöllä on Tuksulassa vieraillut kaksi eri henkilöä tutkimassa forumia vieras-statuksella?
ghoopo: Käyttis: ??? hebreaa mulle!
Käyttäjätunnus: Ghoopo: laitan koneelta kohta selvemmin, mut siis en tunne tyyppiä, blogia lukenu ja eilen päädyin sen silmätikuks ku tääl siitä puhuin ja se oli paikalla koska hymyyn laitto viestiä mulle sitämukaa ku mä tänne
Käyttäjätunnus: En tajuu itekkään miks se mua niin alko piinaa, olin kai sanonu jotain väärin sen mielestä
Käyttäjätunnus: sei voi tänne kirjottaa ku jäis kii ni kommentoi mein juttui sit hymyssä SUORAAN
Von Näätämö: Menkää kaikki, jotka haluatte jutella hymystä ja/tai Paskosta, sinne hymyyn juttelemaan? Mä olen kypsä tähän.

Von Näätämö: Mua on joskus luultu henri saareksi, vaikken ole yhtään sen näköinen. Kaikki eivät näe miestä peeniksen takaa.
...
ghoopo: Von, anteeksi, mun on nyt pakko! Myhy: Ghoopo, Von Näätämö ja Barbi Turaatti muiden ohessa ovat vain wanna-be Paskoja. Joe osaa homman, Tuksulan nutturapäät taidottomine sepustuksineen peesaa... Siitä toki pojot.
Turaatille semmoset terveiset, että kyllä Tunkki mut tuntee, ei tartte mietiskellä tuota asiaa. Säästä ihmeessä tarmoa seuraavaan Paskoon, joka ei ymmärrä miten Coolia on, kun ollaan kaikki samaa mieltä, tässä pikkusen paremmassa yhteisössä.Etkä sä ihan väärässä ole, kyllä mä sulle vähän oon kateellinen... siis nimenomaan laadusta.

Ghooponkaan ei ainakaan mun tähden kannata kamalasti tällä jutulla vaivata päätään, kun mun kohdaltani tää alkoi vitsistä, muuttui mielipiteeksi ja nyt on jo saavuttanut "voi voi" tason. Kyllä me sovitaan kaikki näitä Tunkin juttuja puimaan ja ihan näillä puheilla lupaan ostaa sulle jonkun kahvimukin sieltä teidän verkkokaupasta. Sellasena tietynlaisena virstapylväänä ja voitontunnustuksena. Kyllä te ihan oikeasti varmaan ootte se skenen kuumimman skets... tiedon lähde. Ainakaan mun kanssa ei kannata kamalasti kisailla, koska mä olen ihan aidosti laiska ja väliinpitämätön tyyppi.

Oikeastaan ainoa joka pikkusen harmittaa, on käyttäjätunnus käyttäjätunnus. Enhän mä nyt oikeasti sua tarkoittanut vainota. En ihan tajua mistä edes puhut, mutta ei se nyt varsinaisesti ole tarkoituksenmukaista, että tulloo pahamieli. Oon pikkusen pahoillani, että se sellanen huono vitsiNI jäi harmittamaan ja tunsit itsesi vainotuksi. Tarjoon joskus sumpit, jos törmätään ja toivotelen hyvät joulut.

Muille Tuksulalaisille, keitä te ikinä olettekaan. Hyvää joulua. Blogiani saa lukea, vaikka ei tykkäisikään. Toivottavasti harrastelu jatkuu ja jokainen saa puuhastella omalla tyylillään ja jokaiselle jää hyvä mieli.

Hyvää joulua.

45 kommenttia:

 1. Nyt on ihan pakko kommentoida... Löysin tämän blogin muutama päivä sitten ihan vahingossa. Sitä ennen en ollut ikinä edes tajunnut (Seiskaa, Hymyä ym. laatujulkaisuja kaihtaneena) miten mielettömän kiehtova glamoööri maailma Tuksun ympärillä velloo 24/7 ja kiitos siitä kuuluu suurimmaksi osaksi tälle blogille. Eli kiitokset siitä, että olet perehdyttänyt ennen niin viattoman, omaa elämäänsä eläneen ihmisen Jollaksen tsaarittaren saloihin, koska jotenkin se oma elämä aukeaa ihan eri planeetoissa ja sfääreissä Tuksun elämään tutustumisen myötä. Toivottavasti jatkat samaa rataa (plus itsekin lehtijuttuja kirjoittaneen välillä käy kateeksi miten hauskasti ja osuvasti kirjoitat) mikäli Tuksu jaksaa antaa aihetta kirjoituksiin (ja miksei jaksaisi:). Hyvät joulut ja kiitokset ihan mielettömistä naurunhetkistä Tuksu & Co seurassa :D

  VastaaPoista
 2. Heh, näin huonosti nukutun yön jälkeen alkoi naurattamaan tuo tuksulan-peräänkuulutus-kuka-julkaisee-mitäkin-ekana! Mitä sillä on väliä kuka saa olla ensimmäinen? Totuushan on se että tuksu itse törttöilee ja ihmisten tietoisuuteen tulee jutut jokatapauksessa. Tuksulassa en ole koskaan käynyt ja näillä näkymin ei tarttekaan kun kaikki mehukkaimmat jutut voi lukea tätä kautta ;) ja vielä nauraa kuin se tuksulan meedioita ärsyttää että muutkin on kiinnostuneita tuksun elämästä! Pascolle terkut et jatka hauskaa blogin kirjottamista :)

  VastaaPoista
 3. Miksi kirjoittelet Tuksulasta, jos se ei sinua kiinnosta? Sellaiset sivustothan voisi jättää omaan arvoonsa? Vaikka niin kuin jonkun Suomi24:n.

  Mikä tuo Eye of the tiger -juttu oikein on? En tyhmänä ymmärrä.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Miksi kirjoittelen Tuksulasta, jos se ei minua kiinnosta? No miksi kirjoittelen Tunkista? Tuli vaan sellainen fiilis, nauratti Tuksulan brändi ja vouhotus. Tuksula kiinnosti ihan vaan just tän verran. Kahden kirjoituksen verran. Sehän on vaan yks Hymy, jossa ihmiset lueskelee ja kirjoittelee Tunkista. Pointtihan nyt ei ole tai ole ollut se, että Tuksula on paha, käyttäjät siellä on idiootteja tai kenenkään ei pitäs Tuksuloida.

   Jos sinne edelleen pääsisi kuka tahansa, niin voisin suositella kenelle tahansa. Onhan siellä ne Tuksujutut ja jos tykkää siitä miten ne on ryhmitelty, niin sieltähän ne on kiva lukea.

   Poista
 4. Kiitos joulun parhaista nauruista!

  Hyvää joulua ja onnea vuodelle 2014

  "ghoopo: Kukaan ei mitään anteeksipyyntöä ole kinuamassa. Mua hatuttaa, että se norkoilee tällä ja levittelee meidän chattejä muualle. Ja irvailee meidän kirjoituksille."

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. :D On hupaisaa lukea etenki muualta ku Tuksulasta noita niitten itkuja siitä et ku muut nauraa heille:D! Siis etenki muualta ku sillai voi muutkii ku me tuksulan jäsenet niille nauraa:D

   Poista
  2. jatkoo edelliseen : tuksulassa kirjotteleva porukka on nykyään yhtä nääditty, irvailtu ja naurettu ku tuksu ite :D!

   Poista
  3. Parastahan tossa on että Tuksulan reaktio on samanlainen kuin Tuksullakin. "Ne on vaan kateellisia meille!"

   Kinkkurikasta joulua Joe! Pusi pusi!

   Poista
 5. Tuksula oli aluksi oikeasti ihan jees paikka. Hyväntahtoinen, siisti ja asiallinen. Mutta jossain vaiheessa se muuttui... En usko, että muutoksella on paljonkaan tekemistä sen kanssa, että päätähtemme syöksykulma on edelleen jyrkentynyt, vaan muutos liittyy joihinkin jäseniin. Olen samaa mieltä siitä, että jotain näkymättömiä näätäpisteitä tai meriittiä, josta ei ole mitään hyötyä oikeessa maailmassa, siellä kovasti keräillään. Nämä tietyt tyypit keräilevät niin vimmatusti, että todellisuuden taju hämärtyy kuin Tuksulla konsanaan. Ja ällöttävintä on, että toimintaa, joka on lähes kenen tahansa asteikolla vähintäänkin epäilyttävää, oikeutetaan moraali- ja lähimmäisenrakkauspaskalla. Otetaan esimerkiksi yhteyttä Tuksuun tarjoten olkapäätä, jota vasten päähänpotkittu glamour-tanssija saa itkeä, ja sitten kirjoitellaan vähän raporttia kanssanäädille... Eihän tollasessa ole kyse mistään muusta kuin silkasta hyväksikäytöstä.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. No kyllä! Ihan liian pitkälle on menny meininki ja meno. Onko niillä ghoopoilla vonneilla, cinnoilla, barbeilla yms yms ollenkaan muuta elämää kuin roikkuu ihan koko aika tuksulan chatissä ja miettii et peseeköhän tuksu nyt persettää vai kaivaako se nyt napaasa ku se sillon vuos sittekii kaivo?! Ja mitä niille tapahtuu sit ku kviini kuolee?Mihin hittoon ne sit elämäsä perustavat, mitä tekeevät kaiket päivät ja yöt?Hei mä tiedän: muisteleevat tietty parhaita palojaan matkan varrelta,ittesä ja tuksun :DDD!

   Poista
  2. Veitte sanat suusta (vai betsyjonssonit Takilatieltä). Hyvin pienen sisäpiirin mopo on lähtenyt pahemmin lapasesta kuin Tunkilta rättisitikka promilleissa ja sisäpiirin keskinäisestä ihailusta on tullut niin itsetarkoitus joillekin, että se tuntuu oikeuttavan aivan mitä tahansa. Se kourallinen näätiä alkaa tehdä niin ilkeitä temppuja, että Tunkin maalailemat kuvat hamraista, katkerista ja pirullisen karmeita temppuja tekevistä bnäädistä alkavat muuttua todeksi. Ja minkä takia? Keskinäisen selkääntaputtelun ja jonkun aito näätä-tittelin vuoksi. Hih ja jeijj!

   Sirkuksen seuraaminen vielä menee, itsekin olen siihen syyllinen. Mutta se, että aletaan sahaamaan trapetsitaiteilijan keinua poikki, jos se vaikka toisi hienomman loppuhuipennuksen, on jo aika selkeästi pimeällä puolella. Itselleni herää myös kysymys, mitä ihmettä olisi tapahtunut, jos se paljon puhuttu syöksyoksennus olisikin päättynyt arkkuun. Minkälaisen tittelin Tuksulassa saa kuolinkouristusten seuraamisesta ja raportoimisesta livenä?

   Poista
 6. Tämä koko sirkus Johannan ympärillä alkaa olla aika megalomaanista.. tulee jo mieleen vanhan Rooman valtakunnan aikaiset kansanhuvitukset... ruumiita tulee ja kansa huutaa lisää verta areenalle..mikään ei tunnu enää miltään eikä riittävältä... Huvittavinta on se, että aina kun Johanna on "teillä tietämättömillä" niin nämä nk. näädät on toistensa peffakarvoissa kiinni..

  Mitähän tässä Johannan kohdalla haetaan? Sitä, että myös Johannalta lähtee henki.. ?!
  Vaikka en Johannan toilailua hyväksy niin oikeasti alkaa olla sympatiat hänen puolellaan tämän ajojahdin takia...
  ja joo.. odotan jo sitä postausta, missä minua syytetään "jeesustelusta".. mutta tämä on oma mielipiteeni ja minulla on oikeus siihen..

  ps. Tää on ihan huippublogi ja nauroin itseni tärviölle tuon It's the eye of the tiger-postaukselle.. onnex fonttikoko loppu kesken xD tai olis saanu scrollailla sivua aika huolella...

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Joo, olin kanssa tosta kirjottamassa, vaikka asiaa hieman sivuttiin jo ed. postauksessakin, että mitä kaikella lopulta sitten haetaan. Tässä postauksessa mainittiin pari kertaa opiksi ottaminen. Onko siis jonkin sortin koulutus tmv. osin näätäilyn takana? Että siitäs sait ja siitä, ota opikses, no et kuitenkaan ota, joten mekin jatketaan samaa rataa.

   Pohjimmiltani tosin uskon siihen itse, että ihmiset tarvitsevat Matti Nykäsiä ja Johanna Tukiaisia. Se on vaan meistä niin helvetin hauskaa. Voi vapautuneesti arvostella, sosiaalipornoilla ja seurata live-elämän fiktiota - paitsi ettei se ole fiktiota. Kämppiä kansalle (ei, en puhu asunnoista).

   Mut joo, mustakin nää Tuksula-postaukset vois olla tässä, koska monelle koko Tuksula ei sano mitään eikä sen inside-setit hirveesti kiinnosta.

   Poista
 7. Rakas Pasko,

  blogisi ansiosta nauran ja hymyilen hieman enemmän.
  Näin sinusta untakin, olimme lomalla jossain lämpimässä (ehkä oli Miami).
  Jatkathan samaan malliin?

  <3:lla Punainen Paholainen

  VastaaPoista
 8. Tälläisenä suht aktiivivina koomalaisena ja kännystä välillä myhyä seuraavana, en oikein ole päässyt perille mikä tää tuksula-juttu on? Jengi siellä, täällä ilmiantaa nimmareita, jossain bannataan jäseniä. Joku chatti on netissä(jossain neverhörd sivulla). Mitä hiton välii, jos kaikki kuitenkin stalkkaa samaa samaa Tupsukkaa? Sorry Joe, en jaksanut lukea sun pitkää tekstiä, liikaa sisäpiirijuttuja, en oikein ymmärrä miksi sä netissä taistelet/väittelet jonkun nimimerkin kanssa. Jos Tuksulassa on fanaatikkoja, niiden kanssa ei kannata väitellä.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Jaa, mä käyn joskus tuksulassa. Se on siis sivusto tuksula.com
   Mikä taas on aktiivinen koomalainen? Mä en ole perillä mistään fb:n yhteisöistä. Tiedän toki, et siellä on joku Kooman salakapakka. Sinne en ole uskalatanut tulla, koska en halua esiintyä omalla nimellä.

   Ikävä kyllä tuksulasta on tullut nykyään aika kamala ja pelottava paikka. Ennen se oli asiallinen ja siellä oli kiva käydä lukemassa, mitä Tuksu on sekoillut. Nykyään sinne ei oikein edes uskalla mennä, kun näädät repivät toisiaan turkista. Nykyään siellä haukutaan toisia käyttäjiä, syyllistetään, kyräillään, epäillään, bannataan yms.
   Ydinjoukko on siellä lähes koko ajan, useimmat käytätjät ovat tosiaan työttömiä, alkoholisteja, mt-ongelmaisia yms.

   Poista
 9. sotiihan tuo ihmisten oikeustajua vastaan että joku saa vuosikausia haukkua ja herjata jokaista joka sattuu tielle osumaan. Pitäisihän siitä rangaistus saada kun se kerta on rangaistavaksi määritelty. tällainen priorisointi rapauttaa ihmisten kunnioitusta lakia kohtaan. tuksun uskottavuus julkisuudessa on tosin sitä luokkaa että eihä sen herjat heilauta kenenkään mainetta tuon taivaallista,. kyllähän siitä kohu nousisi jos joku vähän fiksumman maineessa oleva julkkis alkaisi moista showta pitää. onhan Helsingin poliisi sekä suoraan että suhteuteuttuna työllistetympi kuin joku perä-hikiän seriffi, mutta yleisein oikeustajun nimessä noitakin pitäisi käsitellä. onhan aina välillä lehdissä pikku-uutisia kuinka joku on saanut kunnianloukkaustuomino kutsuttuaan naapuriaan idiootiksi tai vittumaista sukulaista horoperseeksi.

  tuksula-hommaan sen verran, että samanlaistahan se touhu on vähän jokaisella suljetulla foorumilla, oli aihe mikä hyvänsä. pitsinnypläysryhmiin erona se, ettei ketään kiinnosta vinkumiset muilla keskustelupalstoilla.

  VastaaPoista
 10. Hitto, mulle on alkanut kehittyä vakava JP-riippuvuus joulun aikaan, kun käyn jatkuvasti täällä kurkkimassa uutta täräystä...kertokoon se jotain elämäni sisällöstä tai jouluni tyhjyydestä, sou vat..tiedän, että tämä on kohtuutonta ahneutta, ei niinkään tuksua (aivan yhdentekevä muija) vaan Joen verbaalitykitystä kohtaan ;))
  Olitko muuten itse tuossa pari blogia aiemmassa kuvassa, se heppu siinä kurkku-avokado -naamiossa? Ooooh, sulla on kaunis hymy..

  VastaaPoista
 11. Joe paskollahan rupee olemaan jo naisten päiväuni :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Nii, mä ainakin oon aina ollu heikkona miehii, jotka on hyviä puhumaa :D Joe Pasko on hyvä kirjottaa, niin mun mieli kääntää sen nii ettei se voi olla paska puhumaankaa ;)

   Poista
 12. Graaaah, voisko nää Tuksula ym. päivitykset jättää välistä kokonaan? Mieluummin lukee hyvinkirjoitettua sarkastista yhteenvetoa kuin hiekkalaatikon lapiolla päähän -lyöntikilpailun tuloksia. En jaksa seurata tuksuloita tai muita, ainoastaan tätä ja V.A.L.H.E. - ja tämä on totuus! -blogia.

  VastaaPoista
 13. Kyllä ne voi jättää hyvinkin. Et vain lue niitä

  VastaaPoista
 14. Voi Joe :( Älä takerru epäolennaisiin. Mitä väliä mitä jossain tuksulassa jauhetaan.

  VastaaPoista
 15. joo JOHANNALLE LAITETTU SÄHKÖPOSTIA TÄMÄ JA EDELLINEN PASCON KIRJOITUS.

  tuleepahan sieltä julki kuka ja ketkä olivat osallisena niihin yksityisviestien varastamiseen.

  salla ja sirkku mainittu ja suku nimet myös . ootellaan palautusta mitä sanoo johanna ja muu porukka .

  hyvää juhannusta ghoopo ooppa nyt varovaisempi ettei mene työt sulta mutta onhan suomessa ihan rehellisiä sun pallis paikalle ei vuoda ei .........

  VastaaPoista
 16. Missä sinä olet, Joe, mulla on ikävä sua ;(
  Itseäni lohduttaakseni luin läpi tänään koko sun eeppisen tuotantosi..

  VastaaPoista
 17. Hei Joe! Kiitos taas hienosta tekstistä, vaikka en itse Tuksulaan ole kummemmin ole ollut kiinnostunut perehtymään...Dollsin päiväkirjaan toisaalta on ilmestynyt jo niin yliampuvaa settiä, että menin itse ainakin tällä kertaa täysin sanattomaksi ja seilaan yhä kiukun, ällistyksen ja WTF-fiilisten valtameressä. Luulenpa, että sinä jos joku osaisit siihen jotain sanoa, ja odotan innolla jos sinulla on siitä aikomusta kirjoittaa.

  VastaaPoista
 18. Tää oli parasta tuksuviihdettä kunnes alkoi ylipitkät nillitykset jostain insidesivustosta. En jaksanut lukea tästäkään kuin sanan sieltä ja toisen täältä. Ihan kun ois kirjottaja vaihtunut, siinä määrin marttyyrin kruunua ja hiekkalaatikon valtikkaa on ruvettu metsästään eikä entisestä sarkastisesta huumoripläjäyttelystä tietookaan. Toivottavasti tahti muuttuu ja toi ihme katkera itku loppuu. Ei täällä kaikki missään tuksuloissa ja hymyissä pyöri eikä kaikkea tiedä Tuksusta vaan on lukenut tätä vaan hauskuuden vuoks. Kattellaan keväämmällä jos ois hengitys tasaantunut mulla ja sulla.

  VastaaPoista
 19. Kiitos kivasta blogista!
  Joissakin kommenteissa on ollut, että mikset kirjoita Johkista mitään positiivista ja vastauksesi oli, että jos keksitte jotain niin antakaa vinkki. Minä itse asiassa keksin, JEIJ!! Positiivistahan Tuksussa on se, että huolimatta vuosia jatkuneesta vauvakuumeestaan se ei kuitenkaan ole vielä lisääntynyt. Ja (ei se positiivisuus nyt tähän vielä loppunut) se on näin ollen osannut hienosti pitää ehkäisystä huolta.
  Kun Johki ei satavarmasti käytä mitään hormonaalista ehkäisyä, eihän se muistaisi niitä pillereitä ottaa kun nukkuu pari vrk putkeen. Vaihtoehtoisina ehkäisymuotoina on siis spärdärit tai selibaatti.
  Selibaattia on jatkunut Johannan omien sanojen mukaan jo vuoden (?), Artsi oli steriili (?) ja Olkalaukun kanssa ei päästy esileikkiä pidemmälle, niin kyllähän ne jo ehkäisynä toimivatkin. Mutta pakkohan Tuksulla on ollut olla jotakin säpinää jossain välissä (vaikka se ominaistuoksu ehkä karkoittaakin kaikki muut kuin innokkaimmat/jurrisimmat kosijat). Ja kun tunnetusti joka poika ei välitä verhota heppiään lemmenpuuhiin ryhdyttäessä vaan käytetään "vedän sen ajoissa ulos" -taktiikkaa, on ainakin joissain tilanteissa jäänyt Tuksun itsensä vastuulle vaatia se suojaus.
  Se jos mikä on mielestäni seipäässä olevalta sekakäyttäjältä suoritus. Suorastaan kunnioitettavaa safe-sexin kannatusta.

  VastaaPoista
 20. Olit jokin aika sitten vielä ykköstietolähteeni siinä mitä Tuksun elämässä tapahtuu. Sitten löysin Tuksulan, jossa reaaliaikaisuus on suurin valtti ja esim. selkeät tiedot siitä, missä Tuksu tulee esiintymään ja menneiden esitysten toteutumiset. Kirjoitat välillä usein ja välillä on taas pitkiä taukoja. Kyllä Tuksua sopii repostella Sinun blogissasi ja Tuksulassa, eri tyyleillä ja tavoilla.En lähtisi laittamaan näitä kirjoituksia paremmuusjärjestykseen. Ei kannata kadehtia ja arvostella toisiaan, kun samalla asialla kuitenkin ollaan: Tuksun elämä on "vitsi".

  VastaaPoista
 21. Paljon on vettä virrannut Vantaanjoessa, mutta vielä tullaan Agadirissakin kiittämään itkien tammikuussa 2014.

  VastaaPoista
 22. Samaa mieltä miksi tuhlaat blogiasi Tuksulalaisiin. Tekstisi ovat piristäneet aina mutta Tuksulalaisista jauhantaa ei enää jaksa lukea. Tiedän ettei tänne sivuille ole pakko tulla lukemaan, jos ei kiinnosta. Siksi olenkin pysynyr pois pitkän aikaa. Palasin kurkkimaan mutta pettymys oli suuri :-(

  VastaaPoista
 23. Kovasti odottelen yhteenvetoa viime aikojen edesottamuksista. Onhan tässä ollut glamour-matkaa ja paljon muutakin isompaa ja pienempää.

  VastaaPoista
 24. jätin tuksulan jutut jo kauan sitten lukematta.jotenkin sairasyhteisö?no,ihan sama,nämä sun kirjoituksesi vastaavat omaa näätimiseni tasoa ja ajattelua :-D

  VastaaPoista
 25. Oletko lopettanut blogin kirjoittamisen? Tämä oli kyllä täysin tarpeeton postaus. Jos jatkat, niin keskity varsinaiseen aiheeseen, äläkä keskustelupalstoihin.

  VastaaPoista
 26. 43 minuuttia sitten - Neuvostomaatiainen: Minä ajoin Joe Paskon aikoinaan pois
  43 minuuttia sitten - Neuvostomaatiainen: Saapui tsättiin. Sanoi moi, ja nakkasi bloginsa linkin ja käski kaikkia lukemaan.
  43 minuuttia sitten - Neuvostomaatiainen: Huomautin että ei ole tapana mainostella blogiaan heti kättelyssä.
  42 minuuttia sitten - ghoopo: Hyv, neukku. Ja siitä onkin kostettu oikein olan takaa ;)
  42 minuuttia sitten - Neuvostomaatiainen: kyllä on katkera siitä
  42 minuuttia sitten - Von Näätämö: Saatoin kanssa olla Paskolle epäkohtelias, koska se oli jurpo.
  42 minuuttia sitten - ghoopo: Niiden joulunalusvuodatusten jälkeen on koko ukko kadonnut
  42 minuuttia sitten - Tia Dalma: Pasko on tainnut lopettaa tarinoinnin kokonaan.
  41 minuuttia sitten - Tia Dalma: Ihan hyvä, jos ei enää muuta keksi, kuin sen mitä sisältö oli parissa viime postauksessa..
  40 minuuttia sitten - Neuvostomaatiainen: Jos se olikin itse Julian kukka
  39 minuuttia sitten - ghoopo: Niissä se paljasti, että on saanut nenilleen ja kosti kosti… nyt varmaan istuu kolossaan häpeemässä
  38 minuuttia sitten - jumalan kadotus: Se oli kieltämättä katkeraa tilitystä
  38 minuuttia sitten - Neuvostomaatiainen: reppana.
  38 minuuttia sitten - Neuvostomaatiainen: toivottavasti on hengissä
  36 minuuttia sitten - ghoopo: Joka kerranhan se on riehaantunut, kun pienikin arvostelu koskee sitä itseään. Myhystä moderoitiin sen megasaarnat, monta postausta siitä, miten häntä oli tuksulassa loukattu
  35 minuuttia sitten - jumalan kadotus: Herkkä on hipiä
  35 minuuttia sitten - ghoopo: mutta rankalla kädellä suomii muita
  34 minuuttia sitten - jumalan kadotus: Se on se täydellisen ihmisen dilemma
  34 minuuttia sitten - ghoopo: ja olihan sille tappio, kun luuli ja retosteli paljastaneensa Barbin!
  33 minuuttia sitten - Von Näätämö: Ai luuli? Olen missannut tuon, kun kypsyin heppuun. :D
  31 minuuttia sitten - ghoopo: Joo, se postasi tiedot ensin myhyyn, sitten levisi suoleen. Ausseista käsin hoitelin tiedot heti pois. Kyllähän ne virheeliset skeidat toki vielä jossakin roikkuvat. Mutta ovat raskaassa tutkinnassa
  31 minuuttia sitten - Von Näätämö: Ihme jamppa.
  30 minuuttia sitten - Tia Dalma: Huh huh o_O
  29 minuuttia sitten - ghoopo: Joskus on hyödyllistä olla eri aikavyöhykkeellä :) Kun te täällä koisasitte, paljon tapahtui ja pystyi hoiteleen
  27 minuuttia sitten - jumalan kadotus: Oho, tästä mäkään en ollut kuuullu
  24 minuuttia sitten - ghoopo: Se on hyvä! Onneksi tunnen sellaiset ihmiset, joilla on suoraa valtaa tuollaisiin kustantamiinsa p-lehdykäisiin
  23 minuuttia sitten - Tia Dalma: Hyvä, että sait hoidettua jutut pois :)
  23 minuuttia sitten - Neuvostomaatiainen: Suolessahan oli ohjeet, miten saadaan Barbi paljastettua
  23 minuuttia sitten - ghoopo: Mutta se siitä, keskitytään tuksun muistoshöyhyn, mikäli sellaista sitten koskaan tulee
  22 minuuttia sitten - ghoopo: neukku: se juttu oli niin peestä! Aivan väärien ihmisten tietoja retosteltiin. kamala juttu
  19 minuuttia sitten - Escortti: :eek-40:
  19 minuuttia sitten - jannika: hyvää yötä. Onko keikasta kuulunu mitään?
  16 minuuttia sitten - kr00ni: mitä se barbin henkilöllisyys ketään ees kostuttaa??
  15 minuuttia sitten - ghoopo: kr00ni: sehän pitää suolen pölhöjen ja pasCon mukaan saada raskaaseen tutkintaan, kun Tuksulassa myydään paitoja ja kerätään tukipennosia
  14 minuuttia sitten - Escortti: Pameja täällä myydään
  14 minuuttia sitten - ghoopo: Esco: niin, siitä kanssa!
  14 minuuttia sitten - Me myself & I: onkohan se päässy lavalle asti?
  13 minuuttia sitten - Me myself & I: Lyricaa unohtamatta :D
  13 minuuttia sitten - kr00ni: joo ja netin ainut palsta jossa on jtn tasoa..

  VastaaPoista
 27. miks et enää kirjoita mitään? minne oot hävinny?:o

  VastaaPoista
 28. Joe, korkee aika vetää maniat päälle ja kirjoittaa blogia!!! ASAP!!11!!!1

  VastaaPoista
 29. Joe tule takaisin! Me kaipaamme sinua!

  VastaaPoista
 30. http://barbituraatinblogii.blogspot.fi/2014/03/glamourin-ydin.html

  VastaaPoista
 31. Onko tää blogi enää voimassa ?

  VastaaPoista
 32. Joe! Palaa takaisin! Kansa odottaa uusia teräviä päivityksiäsi suuresta Taiteilijasta.

  VastaaPoista
 33. Kirjoitatko enää ollenkaan? :( Linnatuomion päivä lähestyy.

  VastaaPoista
 34. Eikö enää mitään nakuteltavaa? Harmi jos olet lopettanut.

  VastaaPoista