sunnuntai 2. kesäkuuta 2013

Ajojahti toimii


Nyt on se kauan odotettu kommentointi oletettavasti alkanut. Diarystä irtoaa kaksi päivitystä aiheeseen liittyen, Seiskan Livessä on muutama "koiriammekin vituttaa" viesti.
Nimi: Johanna Tukiainen
02.06.13 5:32 pm
TÄSSÄ MAASSA NÄYTTÄÄ AJOJAHTI TOIMIVAN.
Siskoni Julia Tukiaisen törkeä pahoinpitelijä Nummelan juhannusjuhlissa ei ollut minä, vaan entinen Hunks tanssija nimeltään JANNE JOHANNES SÄRMÄKARI. Teimme hänestä vihdoin ja viimein rikosilmoituksen kun saimme nyt 2v. jälkeen hänen nimensä vihdoinkin selville. Hän on mm. huumeistakin tuomitun taikuri Jori Kopposen kaveri. Kyseiset juhlat olivat täynnä huumeita ja saattaa olla että Särmakari pahoinpiteli törkeästi Julian ollessaan huumeiden vaikutuksen alaisena. Myös minut pahoinpideltiin ja mm. Julian kallis Burberryn takki varastettiin. Tämä saamani tuomio on täysin absurdi ja järjetön. Uskoni Suomen oikeuteen menee kokonaan jos tuomiotani ei muuteta. Annan tarkemman haastattelun Seiskalle kyseisestä asiasta.

Johanna Tukiainen
 
Nimi: Johanna Tukiainen
01.06.13 4:10 am
Totuus tekee teidät vapaaksi. THE TRUTH WILL SET YOU FREE
Vaikea taas tietää mitähän seuraavaksi. Nyt sanotaan, että vihdoin saatiin tietää nimi. Kuitenkin heti 28.6.2011 on aiheesta kirjoitettu blogi, jossa Johanna sanoo seuraavasti:
"Nummelan poliisit ovat tehneet rikosilmoituksen kahdesta miehestä, joista toista epäillään tapon yrityksestä kohdistuen Juliaan. Ensin ajattelimme, että kyseessä on törkeä pahoinpitely, mutta poliisien mukaan Julian vammat ovat sitä luokkaa että miestä epäillään tapon yrityksestä. Suuria gorillan kokoisia miehiä oli kaksi paikalla, joista toisen tunnistimme samantien."
Jos poliisi tekee rikosilmoituksen .. joopa joo, poliisit nimeomaan sanoo juuri noin, ei esimerkiksi aloita tutkintaa, vaan menee sinne samaan jonoon missä moukat uusii ajokorttejaan ja täyttää kaavakkeet kiltisti. No joka tapauksessa, jos nyt leikitään, että poliisi epäilee jotain tapon yrityksestä, niin tuskin siinä tarttee Tunkin ja Jullen käydä kaksi vuotta myöhemmin tekemässä uutta rikosilmoitusta. Kesäkuussa 2013 Tunkki kertoilee, että vasta nyt on saatu nimi selville, mutta 2011 toinen tekijä tunnistettiin samantien.

Muutenkaan tämä Tunkin mielikuvituksessa tapahtunut pahoinpitely tuskin ihan kauheesti liittyy siihen, miten Suomessa oikeus tai ajojahdit tapahtuu. Tosiasia kuitenkin on se, että Tunkki oikeudessa kertoi, että ei muista löikö pullolla, mutta muisti lyönneensä, ei kiistänyt tekoa kysyttäessä. Juliakin tunnusti lyönneensä nyrkillä naamariin. Tunkki tunnusti käynneensä uhrinsa kimppuun, koska tämä kuvasi Julian ja Tunkin tappelua. Julia tunnusti lyönneensä ilman mitään syytä hänelle tuntematonta naista naamariin. Eli miten oikeus ei nyt sitten toteudu, kun molemmat tuomittiin pahoinpitelystä?

Oikeudessa näitä samoja jorinoita kertoillessaan, jopa Tunkki itse oli sitä mieltä, että tapahtumien kulku oli seuraavanlainen: Ensin Julle kävi ilman syytä kimppuun, tapeltiin, löin iPhonekuvaajaa päähän. Sen jälkeen lennettiin bileistä pihalle ja tapahtui muita asioita. Tunkki ei ole missään vaiheessa väittänyt, että kuvaaja olisi pahoinpidellyt tunkkia, vittuili ja provosoi, mutta siinä se. Jos tunkin vapautta nyt olisikin sitten kaiken ton riehumisen jälkeen riistelty, Hunksia olisi tullut kuristelemaan ja solvaamaan, niin miten se nyt sitten vaikuttaa Tunkin ajojahteihin tai epäoikeudenmukaisuuteen? Ei kai se nyt voi edes Johannan mielestä takautuvasti oikeuttaa  hakkaamaan jotain jos ite saa myöhemmin pataansa ihan eri henkilöiltä?

Oikeus on toteutunut Tunkin osaltakin varsin kyseenalaisesti, kun se sai toistuvista pahoinpitelyistään vain 60pv ehdotonta, eikä sitä syytetty Julian pahoinpitelystä, josta löytyy kuvia ja kun asianomistaja todistajan ominaisuudessa kertoi illantapahtumista, oli hän velvoitettu puhumaan totta. Pullosta päähänsä saannut henkilö oikeudessa kertoi Johannan istuneen Julian päällä ja hakanneen päätä lattiaan, eikä tunkki tätä kiistänyt omassa puheenvuorossaan.

Jos oikeus ei ole sen takia toteutunut, että salissa ei käsitelty illan muita tapahtumia, niin eikö siihenkin ole olemassa Tunkin varsin ristiriitainen selitys? Ne tajus vasta nyt kuka oli pahoinpidelly ja asiasta on vasta nyt tehty rikosilmoitus? Ei kai edes poliisissa ole suoraa yhteyttä tunkin mielikuvitukseen ja sieltä ne sitten poimii taustakohinasta milloin mitäkin rikoksia ja näitä sitten käsitellään aina kun tunkki muista syistä saadaan oikeuteen?

Maltan tuskin odottaa millasen haastiksen Tunkki Seiskalle asiasta antaa, kun tapahtumien kulku on kuvattu seikkaperäisesti blogissa jo kesäkuussa 2011. Pikkusen menee Livestä maku, jos koko ajan siirrytään pidemmälle menneisyyteen. Kuka haluaa kuunnella tunkin vanhoja blogeja äänikirjana? Kohtahan me ollaan siellä Tunkin erittäin onnellisessa lapsuudessa jos tahti jatkuu samana.

Todella toivon, että ne käy tekemässä rikosilmoituksen Julian pahoinpitelystä. Saattaa pikkusen napsahtaa Tunkkia omaan nilkkaan, jos ne on niin tyhmiä, että käy laitoksella narisemassa ja poliisi oikeesti tutkii mitä siellä on tapahtunut, kun pikkusen sisko kaljuuntu. Bileissä on kuitenkin ollut porukkaa vaikka kuinka paljon katselemassa tapahtumien kulkua. Tapaus on tallennettu iPhoneilla ja oikeudessa on jo yksi henkilö todistajan ominaisuudessa kertonut, että Tunkki istui päällä ja hakkasi Julian päätä lattiaan.

5 kommenttia:

 1. http://www.savonsanomat.fi/viihde/johanna-tukiainen-suuntaa-varkauden-kesamokin-sijaan-ulkomaille/1335552?fb_action_ids=10151707168464560&fb_action_types=og.recommends&fb_ref=artikkeli&fb_source=other_multiline&action_object_map=%7B%2210151707168464560%22%3A142635355926351%7D&action_type_map=%7B%2210151707168464560%22%3A%22og.recommends%22%7D&action_ref_map=%7B%2210151707168464560%22%3A%22artikkeli%22%7D

  VastaaPoista
 2. On muuten aivan totta, että Julia on se joka kävi alkujaan Johannan päälle.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Helppo uskoa. Ihan kaheleitahan ne on molemmat, ihan ku ois sukua toisilleen jollain tapaa.

   Poista
 3. Kiva kun paljastat näitä oikeudenkäynnin juttuja, vaikka pikkupalasina. Puheenvuoroissa tuli varmasti esille kaikkea kiintoista, joita ei ole tuomioon tai lehtien uutisiin painettu.

  VastaaPoista
 4. http://www.youtube.com/watch?v=-LalylbAr-Q
  Julialta tullut uusi biisi!

  VastaaPoista