sunnuntai 9. kesäkuuta 2013

blogi joka kannattaa lukea

http://www.dollsdancers.fi/diary/diary.php

19 kommenttia:

 1. Ainoa pikku yksityiskohta jonka Johanna unohtaa mainita on se mistä hänet tuomittiin eli pullolla lyömisestä. Eikö hän sitten lyönytkään? :D

  VastaaPoista
 2. Nyt menee, armahin Joe, todella tiukaksi. Tuksun mytomaniaNI on edennyt jo vaaralliselle asteelle, todellisuus lipuu yhä kauemmas. Mitä tähän voi enää lisätä?

  VastaaPoista
 3. Perhanan dolls päiväkirja, se kaappaa omakseen yrittää winkku-puhelimella päästä apajille. Vähän sama tunne kun kaksi henkivartijaa pitäisivät käsistä kiinni ja Johanna yrittäisi suukottaa suulle. Ahdistaa.

  VastaaPoista
 4. Jullen oma teksti on omassa lajissaan jokseenkin yhtä viihdyttävää kuin Joe Paskon tekstit. Jullen omin lajityyppinsähän on tragikomedia.

  VastaaPoista
 5. Innolla yksityiskohtaista ja pitkää postausta odotellen!

  VastaaPoista
 6. Oletko kunnossa? Eihän kamerasi mennyt rikki? :o

  VastaaPoista
 7. Höh, missä viipyy uusin blogiNI?

  VastaaPoista
 8. Luin. Jalat tukevasti irti maasta ja silmät apposen kiinni.

  VastaaPoista
 9. Pelkkä linkki? Mitä helv**** Olen syvästi pettynyt. Missä analyysi? Ei kai Joe ala lipsumaan ja menemään sieltä mistä aita on matalin.

  Ryhdistäydy Mies!!1!

  VastaaPoista
 10. Kyllä sivaltelu varmaan vielä tulee... Sitä odotellessa.

  VastaaPoista
 11. Hyvännäköisiä nuoria mimmejä näyttää olevan faneinasi, Joe. Onko blogi vaikuttanut myös saantiin?

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Minä mitään tussua saa, todellakaan. Odotan omaa karismaattista nallekarhunnäköistä naista iskän aarre ranteessa oveani kolkuttelemaan. Erittäin hyvät arvosanat yo-kirjotuksista ja yötyö on must. Treffipyynnöt osoitteeseen og.joe.pasko@gmail.com

   Poista
  2. Voi joe-poika Singaporesta, palaathan pian näihin sfääreihin! Sinua ja sanasi säilää sekä hulvatonta verbaaliakrobatiaa innolla odotetellen.

   Poista
 12. Tiimaritukkaani myöten rakastunut olen sinuun, nallekarhumainen ja karismaattinen Herra Pasko! <3
  terveisin tyypin nro 1. näätäneito

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Minäkin rakastan itseäni, suhteemme vois toimia hienosti! Jos luottotietosi on kunnossa ja mustassa visa electroonissa puheaikaa piisaa, niin treffipyynnöt osoitteeseen og.joe.pasko@gmail.com

   Poista
  2. Mie voisin muuten, mutta oon niin helvetin huono valvomaan, etten tiijä tuosta yötyöstä... Osaisin kuitenkin laulaa kohtalaisesti ja soittaa kitaraakin, mutta saakeli - oon brunetti. Ja parikymmpinen olin parikymmentä vuotta sitten... Mutta oon ainakin rehellinen!!

   Poista
 13. Joe, joe, joe. Mistä rankaiset fanejasi, kun et kirjota meille mitään? Itse olet meidät ensin addiktoinut tähän blogiisi ja sitten jätät julmasti kärsimään vieroitusoireista, kun et silkkaa ilkeyttäsi voi meille meidän jokapäiväistä rieskaamme antaa. Olet narsissi, itsekäs, ilkeä narsissi.

  VastaaPoista
 14. Armahin Henkka, onko maniaNI vaihtunut depression puolelle kun uutta tekstiä ei tule? Näin unta blogistasi joten olen virallisesti koukussa ja psykiatriNI mukaan paniikkiahdistushäiriöNI pahenee ellen saa jokapäiväistä annosta joepaskoa

  VastaaPoista