torstai 20. kesäkuuta 2013

Homoksi voi myös suoraan syntyä

Tunkki on taas aktivoitunut, uutta päikkyä pukkaa ja antihan on tuttua Tunkkia. Melko ihana pläjäys, nostalgia saa väristyksiä kulkemaan selkärankaa pitkin. 

Idea tässä pläjäyksessä on tiivistettynä se, että Tunkki menee Tanskaan viettämään juhannusta, vaikka tanskalaiset ei juhannusta vietäkään. Oma viikinki kummiski jankuttamalla jankutti, että sinne pitäs lentää ja Tunkkihan lähtee, kun uus  kämppis on muutenkin ihan mulkero. Taaskaan se ei ole mikään rikollinen edelleenkään ja 4 Ever on enemmän kesähitti. Enemmän kuin mitä? No jos Tunkkia oikein luen, niin se on enemmän kesähitti, kuin uusi ja upea, mutta saatan erehtyä.
Nimi: Johanna Tukiainen
20.06.13 1:46 am
JUHANNUKSENVIETTO KÖÖPENHAMINASSA TANSKASSA UUDEN MIEHENI KANSSA!

Tanskassa ei kuulemma vietetä juhannusta ollenkaan, mikä tuli minulle yllätyksenä.
Uusi mieheni kuitenkin haluaa, että lennän hänen luokseen Kööpenhaminaan. Hän on oikeasti tosi komea, pitkä viikinki. Minua pari vuotta nuorempi itseasiassa, mutta yritysjohtaja, kukka-alalla, kuten yksi existäni juutalainen Udi oli.
Miten voi kaikissa muissa maissa kuin Austraaliaisessa ja uudessa zeelannissa käyneelle Tunkille tulla yllätyksiä? Varmaan eka kerta, kun pikkusen on what the fuck, siis jos ei lasketa sitä kömmähdystä, kun käytiin afrikassa ja tuliaisena tuli juoppohulluuskohtaus ja ykkösluokan aivomalaria. Tunkin matkavalmisteluthan kattaa lähinnä sen, että se riisuu lähtiessään pikkuhousut ja lähtee kommandona liikenteeseen. Levillekin se lähti laskettelemaan mustan jätesäkin kanssa, sukset tietty voi nykyään vuokrata rinnebaarista, niin ei se ole niin nuukaa.

Kun tunkki sanoo, että uus mies on oikeesti  tosi komea, niin kyllä minä ainakin uskon ihan suoraan. Mieleeni ei edes tule edellinen kerta, kun mies oli ihan sairaan komea ja sitten kun näädät suurens Tunkin lähettämää kuvaa, niin Puksuttimen aurinkolasien heijastuksesta kävi ilmi, että ainakin tämä edellinen viikinki oli ollut kotona jokaisella ruokatarjoilulla, saatto välillä ottaa vähän lisääkin.

Ja siis Tanska nyt on muutenkin käytännössä Tallinnan lähiö, että sama kai se on jos sanoo lähtevänsä lenskarilla Tanskaan, vaikka meniskin paremmin budjettiin sopivasti lautalla Eestiin. Kyseessä on lähinnä pilkunviilaamisesta jos tollasesta alkaa niuhottamaan, eikä me aleta, koska eihän Tuksu juuri koskaan valehtele. Ainakaan miehistään tai matkoistaan.
Minulla oli juhannussuunnitelmat täysin auki, enkä halua lähteä Keuruulle minne siskoni Julia on nähtävästi lähdössä uuden Jollaksen kämppiksemme kanssa, joka on mielestäni tekopyhyyden ruumillistuma, enkä siedä häntä ollenkaan.
He juovat kuulemma teetä ja osallistuvat johonkin helluntaiseurakunnan kokoukseen. No onnea sille! 
Hetkinen, olikohan ne samalla tavalla auki kun pari kertaa aikasemminkin? Ensin fiilistellään etukäteen, että jotain glamourista kummiskin tulee tehtyä ja sitten ruinataan jostain perähikiältä vähän keikkaa muutamaa hotelliyötä vastaan? Lähinnä siksi, ettei vaan tulis sellasta kuvaa, että suomen suurin artistiNI on itseasiassa pikkusen yksinäinen ja aavistuksen viinaan menevä? En oikeen jaksa uskoa, meinaa kun Tunkin kuvia kattelee, niin ensin räjähtää spermat ja sen jälkeen on täysin selvää, että suurin osa yritysjohtajista kaikkialla muualla kuin suomessa, suorastaan vaatimalla vaatii lentämään hummeri-illalliselle. Jatkuuko formaatti, löytyykö tältä reissulta vihdoin se oma nallekarhu? Nämä on niitä kysymyksiä, joita pyörittelen mielessäNI. En usko, että Tunkin tuloilla tekee tiukkaa hankkia uutta iPhoonia itsemurha numero ykkösen jälkimainingeissa kadonneen tilalle, että saadaan Seiskan Liveen uusi 2-5 sekunin matkaraportti.

Toisaalta ei siitä edellisestäkään formaatista ole toistaiseksi nähty kuin yks Östermalmin prinsessa Madeleine video, jossa Tunkki lussuttaa poskiaan sellasella intensiteetillä, että kamelit pitkin Tunisiaa lähettää kateellisena vihapostia. Nyt uusimpana Seiskan Livessä sentään esitellään parveketta täydellisellä amerikan englannillaNI. Kakkoskaudessa vois melkeen jättää vielä enemmän mielikuvituksen varaan ja jättää jopa Tunkin kuvaamatta. Tän matskun vois säästää siihen tulevaan omaan elämänkertaan, missä on myös äärimäisen onnellinen lapsuus ja matkakuvat? Kyllä mä ainakin ostasin, meinaa olen huomannut, että Tunkin treffit on parhaimillaan just sillon, kun se itse vaan kertoo niistä. Pelkästään kuva tästä tulevasta namusedästä pilaa yleensä totaaliesti kerronnan ja tunnelma latistuu välittömästi.

Aion muuten laittaa tälle kusipäiselle kämppikselle postissa pikkusen amfetamiiniä, pullon ruskaa ja paketillisen diapameja, että se pikkusen rentoutus ja pääsis Takilatien tunnelmaan. Ihme mulkero sen on oltava, jos Tunkki ei sitä siedä yhtään. Sama tyyppi kuitenkin kyseessä, joka ei ihan periaatteessa suostunu tarjoamaan Jullelle röökiä, vaikka se tunnetusti vetää vaan kaks askia päivässä. Puhumattakaan, että se kokkailis Tunkille aamupalaa klo 21:30, kun se herää.

Kun oikein tätä asiaa mietin, niin raivo hiipii mieltäni saastuttamaan, kun tajuan, että toi tekopyhä (luultavasti brunette) aikoo juoda juhannuksena teetä. Siis mitä helvettiä toi nyt oikeen on? Se vie Jullen jonnekin ja pitää sen kaukana viinoista, tuskin on tota ankeempaa kaveria syntynytkään. Siis Juhannushan on perinteisesti ollut sellanen luonnollinen jatkumo kuukauden dokausputkelle, sopivasti pari päivää ennen uuttavuotta. Nyt tää mauton moukka alkaa kaveeraamaan JuliaNI kanssa. Tota vauhtiahan upeasti laihtunu sisko ei ole ollenkaan käytettävissä keikoilla orjapalkalla ja kenes tissiä Tunkki siellä lavalla sitten hieroo? Tuntus luonnottomalta jos se ei olekaan siskon lämmin utare, johon Tunkin lihasmuisti kädet ohjaa vähän kovemmassakin kaasussa. Jos se olis joku vieras, niin jengi pitäs varmaan lesbona ja mitä Markkukin sanois?

Et onnea vaan teenlitkijöille, minä lähden viikinkien juhannusta viettämään uuden rakkaani kanssa. Sanokaa terkkuja niille uskovaisille, tekopyhät vajukit. Itse aion huutaa hoosiannaa vaan jos taas sattuu lompakko katoamaan ja pitää kerjätä matkarahat jonkun räkälän edessä. Kaikki ei tietty ymmärrä glamourista mitään.
Minulla kävi onni, ruotsalainen laulaja esitteli minut eräälle tanskalaiselle miehelle ja hän haluaa että lennän hänen luokseen Kööpenhaminaan.
Teimme Julian kanssa siis ne kaksi uutta upeaa biisiä Ruotsissa: 4 Ever (enemmän kesähitti) ja "I´ll be waiting." 
No todellakin kävi onni. Tästä onnesta onneksi saadaan kuulla seuraavat kuusi kuukautta, siihen asti, että Immonen taas tajuaa olevansa hetero, vetää nimet paperiin ja painottaa olevansa vähintäänkin bi-seksuaali. Viimeistään seiskan bileristeilyllä taas yritetään tulla raskaaksi. Olen varma, että aika on jo kypsä esileikista penetraatioon siirtymiselle. Uusi kesähittini, joka on siis ostettavissa ainoastaan JewTubesta, on tietenkin pakko mainita, koska kukaan muu kuin Tunkki sitä ei toistaiseksi olekaan noteerannut. Tietenkin kansantaiteilijoilla on vähän sellanen hankala tilanne, että ne noteerataan vasta kuoleman jälkeen, kysykää vaikka Elvikseltä.
Uskonhan siis itsekin Jumalaan, mutta en lyö ketään Raamatulla päähän enkä ole tekopyhä. En voi myöskään sietää sellaisia ihmisiä, jotka kuvittelvat olevansa parempia kuin muut vain sillä perusteella, että ovat uskossa. 
Nyt tuottaa todellisia vaikeuksia pitää pokkaa... siis tirskun täällä pikkusen itekseni, silleen kuin pikkutytöt ja karvaset miehet... tihihihihihi.. Öhöm, nyt vakavissaan sitten. Siis Tunkkihan ei nimenomaan ole todellakaan tekopyhä. Hauku saatana vaikka kauniiksi tai karismaattiseksi jos pakko on solvata, mutta tekopyhä Tunkki ei todellakaan ole. En muista, että Tunkki ois koskaan sortunut moiseen. Siis ei vaan kerrassaan tule mieleeni yhtään kertaa, kun oisin aatellut "vitun tekopyhä paska" tai mitään muutakaan tuon suuntaista.

Isäni kanssa voimme molemmat painottaa, että Tunkki ei myöskään ole koskaan pitänyt itseään parempana kuin muut, siis yhtään mistään syystä. Mitä taas päähän lyömisiin tulee, niin kaikkihan sen tietää, että jos raamatulla lyö päähän, niin eihän siinä lennä kunnolla ees veri. Ammattilainen viiltää fiskarssin hedelmäveitsellä, lyö viinilasilla tai jos tilanne oikeen vaatii painottamista, niin pullo on sekä ergonominen, että kätevä. Katsos jos se ei satu lyödessä hajoamaan, niin voi vielä jatkaa dokaamista. Jos pitäs summata, niin vihaan uutta kämppistä mahdollisesti jo enemmän kuin Tunkki. Sanosin lyhyen tuntemisen jälkeen, että kyseessä on täys persläpi.
Sen jälkeen kun olen tutustunut lukuisiin homokavereihin, tajusin ettei se ole synti eikä sairaus, vaan se tulee geeneissä, ihmiset voivat syntyä suoraan homoksi eivätkä voi itse vaikuttaa asiaan. Jos miehellä on enemmän naisgeenejä, kuin miehisiä, niin eihän häntä voi tuomita mihinkään helvettiin!
Itse en ole koskaan tuominnut ketään helvettiin, minut sen sijaan on tuomittu kuin aikoinaan oltaisiin noitavainoissa! 
Nyt jaetaan jo Hitler Jugend leirillä opittua kovaa doksia. Olen varma, että ihmisen perimää tutkivat putkimiehet pitkin maailmaa sunnistaa välittömästi firmaNI päikkyyn ja ottaa mukanaan muistiinpanovehkeet. Mistä näitä homoja oikeen löytyy, jotka noin kivasti on ton asian selittänyt? Siis kaikkihan sen tietää, että ihmisen geeneissä on erikseen mies ja nais kantasoluja ja sitten kun se sikiö tärähtää torsosta ulos, niin lekuri sellasella MacGyveristä tutulla vekottimella skannaa geenit ja oon vähän kuullu huhua, että uuteen EU-passiin tulee jatkossa merkintä ihan prosentteina. Esimerkiksi suoraan 57% homo.

Toi on silleen tosi kätsyä, että baareissakin voi sitten ihan passia vilauttamalla päätellä kuinka suoraan on synnytty homoksi ja vähän laskea kertoimia. Onko tässä aihetta vetää sairaasti toisiaan perseeseen vaan yhden kerran, presidentti Niinistön ja Markku "Sodomaa ja Gomoraa" Tukiaisen paheksuessa, vai oisko ehkä sittenkin saumaa johonkin pidempäänkin romanssiin. Immonenhan on kuulemma vaan 52% suora homo ja siksi niillä olikin epäselvyyttä Tunkin kanssa. Sattu se kömmähdys, että se hetken jo luuli olevansa bi, mutta sitten Tunkki sai sen tulemaan järkiinsä ja Immonen kirjotti Faceen, että jos se jonkun naisen kanssa panis, niin Tunkkiin se ei kajoais. Immosen lausunto kyllä siinä mielessä tukee Tunkin teoriaa, että lähes poikkeuksetta heteromiehet suomessa välttelee Tunkin vaginaa.

Epäselvää on ainoastaa kuinka suuri osa Tunkin geeneistä on edes selvinpäin. Tosin ainoastaan kaksi miestä voi olla homoja, lähinnä siksi, että Tunkki itse ei vedä rajaa tiukanpaikantullen edes eläimiin. Jos sattuu yöllä panettamaan, niin Tunkki tekee sen, mitä jokainen voimakastahtoinen skandinaavinen blondi, eli menee katselemaan kun koirat panee.

Ensin:
Johanna Mia Mari TukiainenKr'ääh, teki mieli munaa!!!!! 
Juhana N********* Otitko löysänä vai kovana? 
Johanna Mia Mari Tukiainen oon nainen, niin mieti sitten siitä 
Johanna Mia Mari Tukiainen siis tekee mieli munaa, mä otan mun Chihuahuan 1kg viereeni koisimaan, koirat auttaa yllättävän paljon, suosittelen eronneille ja yksinäisille!!!! 
aikaa kuluu ja sitten:
Johanna Mia Mari Tukiainen Blääh, mä meen katsoo kun Bonzo ja Esmeralda hässivät toisiaan, molemmat ovat tosin tyttöjä....... 
Ainoastaan ahdasmieliset ihmiset alkaa narisemaan jos pikkusen tykkää katella kun koirat köyrii, puhumattakaan, että upeasti laihtuneen siskon kanssa ihan puhtaasti työn merkeissä vähän suuteloi tai kähmii torsoa. Sitä paitsi jos mielestäsi on aavistuksen sairasta kuvata ääni käheäni rakasta iskäääääääähhhhh, nallekarhun kull.... siis rannekello ranteessa, niin ongelma on omassa päässäsi. Voisin luetella tuhansia kertoja kun olen kuvannut isäni karvasta selkää suihkussa, eli lopetetaan se vittuilu välittömästi, tää on kaikki geeneissä. Jotku vaan suoraan syntyy silleen, että niissä on enemmän insestin, homon tai kleptomaanin geenejä. Tää on ihan perus matematiikkaa.

Tunkkihan ei tietenkään ole koskaan ketään tuominnut helvettiin. Ei todellakaan, en edes ymmärrä mistä Tunkille tuli mieleen noin itsestäänselvää asiaa jankuttamalla jankuttaa. Tähän ei tietenkään voi laskea mukaan esimerkiksi sitä, että kirjantekijät sai välittömästi menoliput helvettiin. En sanos, että tässäkään kyse olisi tekopyhyydestä, ei sitä nyt ihan kaikkea voi muistaa.
Minusta rakkaus ei katso ikää, ei sukupuolta, eikä muutakaan. Kunhan ihmiset rakastavat ja ovat onnellisia. Minä en ole mikään rikollinen myöskään joka ansaitsisi mitään vankilaa. En voi käsittää tätä maata, ei kukaan voi tuomita ketään toista. Puhelimeni on tällä hetkellä varastettu, mutta minut saa kiinni sähköpostitse: johanna@dollsdancers.fi sekä Facebookista. 
No en minäkään sanois, että rakkaus katsoo ikää, sukupuolta tai muutakaan. Tunkkia vaan on vähän vaikeempi rakastaa, kun sen miehet tuppaa joutumaan jossain vaiheessa iltaa sairaalaan. Tietty toisethan tykkää vähän rajummasta menosta makuuhuoneessa ja sen ulkopuolella. On ihan makuasia haluaako sitä maustaa seksielämäänsä päähänlyömisellä.

Oon tässäkin asiassa täysin samaa mieltä Tunkin kanssa. Siis jo järki sanoo, että eihän kukaan voi toista tuomita. Aion pyrkiä eduskuntaan ja ihan keskenäni säätää Lex Karvaselän, joka määrää, että jatkossa jokainen rikollinen itse haluamanaan ajankohtana ilmoittautuu... no ei poliisille tietenkään, koska eihän kukaan ihminen voi toisen rikoksia tutkia, mutta siis esimerkiksi sellaselle tunnustusviranomaiselle. Sille sitten kerrotaan, että Arto löi itseään päähän ja Jollaksen ekonomistiystäväni mukaan kyseessä on 3000€ vahinko. Samalla voisin kertoa, että itse kerran vähän löin, en muista oliko se viinipullo, muta löin kummiskin ja olisin valmis suorittamaan yhdyskuntapalvelun yötyönä, koska en ole aamuihminen. Tällä hetkellä puhelimeni on varastettu, mutta tavoitatte minut facebookista, kun löydätte sellaisen vaatimuksiani vastaavan paikan suorittaa rangaistus.
Ja BTW, se rullaportaiden juokse ylöspäin (väärinpäin) onnistui loistavasti, juoksin itseasiassa nopeasti portaat ylös!  
Nyt menee jo mauttomaksi, jopa Johannalta. Kaikki sen keikoilla käyneet tietää varsin hyvin, että Johanna ei todellakaa a) juokse yhtään minnekään ja b) ihan jo fysiikanlait määrää, että nopeeta se ei tee muuta kuin kiskoo toisten lasit tyhjäksi. Ärsyttää jo itseänikin, kun olen nykyään täysin samaa mieltä Tunkin kanssa lähes joka asiassa.

Siis kaikkein tärkeintähän on kuinka hyvin se "juokseminen" onnistui. Siinä ei ole mitään outoa, että tollanen atleettinen listahittien tehtailija ylipäätään päätyi sydänkohtausta uhmaten väärinpäin rullaportaisiin. Ei sitä tartte hävetä, ettei tajua kuinka se matka tuntuu oudosti vähän pidemmältä, ihan kuin nää saatanan portaat jotenkin tulis mua vastaan ja matka etenee yhtä jouhevasti kun siinä kuuluisassa mustassa rinteessä. Siinä samassa, johon Tunkki ei todellakaan mene kuin sen yhden kerran, jonka se laski alas, sitten se ei päässyt enää ylös ja piti kävellä alas.
Hih, hauskaa juhannusta kaikille!!!!!

Mulla on nyt onneksi oma juhannusheila!
Keikkatarjoukset: johanna@dollsdancers.fi. 
Hyvää viikinkijuhannusta myös sinulle Johanna. Toivotaan nyt, että joku vajukki jotain keikkatarjousta laittaa, ennen kun sähköpostikin varastetaan tällä hetkellä. Kieltämättä siellä kalenterissa on vielä muutama ilta, kun olisit vapaana. Mietin tässä tietysti vähän, että onkohan ne Tauskin ja yksityiskeikan fyrkat jo tullut, vai käykö tässä taas niin, että keikalla ei ole kuin fanit?

Nostalgisista ajoista puheenollen, ei niistä siis kukaan mitään sanonut, mutta siitä huolimatta pieni loppukevennys. Se oli hienoa aikaa, kun Tunkki tuli Facebookissa chattiin keskustelemaan fanien kanssa. Sattumalta löysin arkistoistaNI yhden esimerkkikeskustelun. Näitä muistelee kaihoisasti. Hyvällä maulla tietenkin.


Ja jatkoa keskusteluun: 


Noi oli niitä kultaisia aikoja. Sillon saatto saada kirouksenkin ihan spontaanisti. Tätä ei toki kannata ajatella silleen, ettenkö ois Tunkkia solvannut ihan huolella toisina iltoina. Aina noissa chateissa paska lens ihan huolella, enkä nyt tarkoita konkreettisesti sitä, kun tunkilla hulahtaa ruokalusikallinen stringien väliin. Näädät soitti poskea ja Tunkki tietty vastas promillejen mukaan.
Jos muuvssit on kunnossa, niin edes löysä masu ei latista tunnelmaa
Edelleen kyllä mietin mistä hitosta toi kanttura on saanut tietää munaNI koon. Ärsyttää kun se on kerrottu kaikille naisille ja sit kun meet pienessä maistissa heruttamaan, niin heti tulee lähinnä sääliviä katseita ja naureskellaan kavereiden kanssa.

30 kommenttia:

 1. Voi hyvä luoja sun tekstiäs. Mä en muista milloinkaan nauraneeni näin paljon tähän aikaan vuorokaudesta. Tää oli hyvä juttu aloittaa päivä lukemalla tää. Asiaan palatakseni, mä en oo tiennytkään, että homous on noin yksinkertaista, että %:NI se on kiinni. Missä mä mahtaisin voida mittauttaa omat %:NI? Oikeastaan se ois kyllä terveydenhuoltojärjestelmän tehtävä kustantaa ilmaseksi tuollainen testi.Vois vaikka kerran viikossa hoituriopiskelijat Turun torilla suorittaa tuollaisen geenimittauksen. Hauskaa Juhannusta sulle!

  VastaaPoista
 2. Minulle oli myös yllätys ja järkytys, että neitsytsaarilla ei olekkaan neitsyitä, eikä sielläkään vietetä juhannusta. Luotettavista lähteistä kuulin, että Joe Paskon isäkin ihmetteli, että miksi Bora Borallakaan ei vietetä Juhannusta, mutta juhlitaan joulua.....outo juttu.

  VastaaPoista
 3. En pääse yli tuosta "matkustellut lähes kaikissa maissa paitsi Australiassa ja Uudessa-Seelannissa" :DDD siis myös Norsunluurannikolla, Belizessä, Gabonissa, Swazimaassa ja Marshallinsaarilla sekä tietysti P-Koreassa.

  Anteeksi, tiedän että tää vitsi on ihan p*ska mutta kuitenkin :D Olisikohan Johanna ehkä ajatellut "lähes kaikilla mantereilla" (ja luullut Uutta-Seelantia mantereeksi...ja unohtanut, että Antarktiskin on mantere...ja unohtanut, että amerikatkin eritellään yleensä...)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. On saattanut sujahtaa Tuksun ja Julian nimi jonnekin vieraskirjaan Uudessa Seelannissa, toki ovat huomanneet että kansainvälinen glamour-tähti on kunnioittanut asianomaista turisti-infoa ja lähettäneet kiitoskirjeen vuolaiden kyynelten kera. On siellä käynyt myös Susan Ruusunen/Kuronen, varmaan tietämättään.

   Toki kaduttaa, mutta tehtyä ei saa tekemättömäksi.

   Poista
  2. :D jos oikeasti olet käynnyt Tunkittamassa jotain vieraskirjaa, niin mä niin nostan hattuaNI sulle. Arvostan tuollaista aloitteellisuutta täysillä!

   Poista
 4. Taas lausuin turhaan herraNI Hesus Kristoksen nimen. Paras kirjoitus tähän mennessä, lisää kiitos! Jos en olisi jo löytänyt elämäni sponsoria, kosisin tässä ja heti kuten niin moni näätäsiskoNI... Minä ainakin heitän teet kuppeineen järveen ja korkkaan ruskapullon Johannuksen kunniaksi!

  Femakko H. Näätäläinen

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Nyt riittää saatana. Eikö blogiani lue kuin avioituneet naiset? Soitan googlelle ja kysyn saako tänne sellasta "varmistan, että en ole naimisissa" painiketta. Pikkusen katkeraa tällänen. Edellinen "kosisin muuten, mutta"-nainen tykkäs vielä pornostakin.

   eli eli lama sabachthani

   Poista
  2. Tulostin juuri satoja sivuja herjaavaa vastaustasi uristilleNI. Jatkan siitä huolimatta blogisi lukemista yön hämärinä tunteina ja lupaan tehdä parhaani uudessa ohjelmassaNI "Paskolle prinsessa", joka alkaa ensi maanantaina.

   Tykkään minäkin pornosta, saatana.

   Femakko H. Näätäläinen

   Poista
 5. mitä siitä, jos lukijakunta koostuukin vain naisista. lesbous voi olla suoraan synnynnäistä siinä kuin homouskin :) hih.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. No lesbot närästää vielä enemmän kuin persläpi kämppis. Naimisissa on kuitenkin edelleen saatavilla ainakin teoreettisesti, mutta 23% homona tiedän, että vaaditaan isänsä näköisen Dolls-tanssijan karismaa, että homosta tulee asteittan hetero. En usko, että pystyn kellistämään tussunmakuun pääseen naisen sänkyyNI. Eli jatkossa lesbojen ja aviossa elävien naisten ei tarvitse blogiNI lukea.

   Saattaa kuullostaa oudolta, mutta tarkastan deittieni luottotiedot. Erittäin hyvä menestys ylioppilakirjoituksissa säilyy kriteerinä. Prepaid liittymä tällä hetkellä varastetussa kännykässä plussaa.

   Poista
  2. Täällä faniSI ja sinkku. Tykkää pornosta, on menestynyt ylioppilaskirjoituksissa, eikä kateellinen ylioppilaslautakunta laskenut älliäNI (niitä paria). Prepaid löytyy hätävarapuhelimen muodossa, mikäli kiinteällä liittymällä varustettu puhelin väärinkäsitettäisiin. Luottotiedot saat tarkistaa milloin vain. :)

   Poista
 6. Minä tarjoan aimon kulauksen Ruska-pullostaNI jos ikinä Hesus minua tulet vastaan (isäni on samaa mieltä), tämä pööstäys aloitti vapaapäiväni suoraan menestyksekkäästi!

  Luottotiedoissani ei ole mitään vikaa.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Päässäsi sen sijaan on pakko olla, kun noin vaan olisit valmis luopumaan aarteestasi. Kaikkihan sen tietää, että kun ruskastaan luopuu, niin on ihan turha narista, kun toinen kulauttaa sen ihan Tuksuna suoraan huikalla naamariinsa ja huutaa keskisormi pystyssä "en joudu vankilaan".

   Poista
 7. Täältä vasta hetki sitten bnäätäilyn itselleen myöntänyt ja kaapista asian tiimoilta ulos tullut 53% upeasti laihtumatta ilman diabetes nro 1stä parikymppinen hetero nainen kiittää, niiaa ja pyyhkii naurunkyyneleistä poskilleNI valuneet mascarat!
  Aivan mahtava teksti jälleen kerran! Kiitoksia!

  VastaaPoista
 8. Tässä kuvaa Jewtubesta kun Tuksu löysi "yritysjohtajansa" ja joku joka ei kielloista välittänyt
  latasi sen nettiin.
  Näin komeaa ja rikasta miestä hän tapailee!
  Näkee jo matkan päähän tuon miehen vaurauden...

  http://www.youtube.com/watch?v=Am2sgoKGAT4

  VastaaPoista
 9. Hei runkkari, mites ois baariin tänään tai huomenna? Pillua et saa ainakaan multa.

  t: Hra I

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Täältä saa, myös kultainen elektroni löytyy! KalliossaNI yleensä pyörin

   Poista
 10. Miten tämä nyt menee, kun kauniiden nukketanssijoiden sivuilla lukee näin: "Näillä näkymin juhannus 26.6 on varattu" eli siis keikkaa olisi tiedossa, mutta kuitenkin juhannusta ollaan lähdössä viettämään uuden hellun kanssa. Ja toiseksi, esimerkiksi mä henkilökohtaisesti vietän juhannusta tulevana viikonloppuna ja 26. päivä on ensi viikon keskiviikko. En kai vain ole riittävän blondi tajutakseni tuota yhtälöä. Tai ehkä siellä glamourin ja säihkeen pesimäalueella vietellään jussia vähän pitempään kuin täällä meillä päin.

  VastaaPoista
 11. Tuksu toimittajan roolissa: http://www.city.fi/ilmiot/julia+tukiainen+ja+viinapaivakirja/3879
  :D

  VastaaPoista
 12. Nyt on Paxulla kovat piipussa!

  "Sain aiemmin Bandidoksen johtajan yhteystiedot, mutta minulla ei ole enää niitä.
  Voisiko joku ihan anonyyminä vaikka lähettää sähköpostitse minulle moottoripyörätyyppien yhteystietoja, jotka eivät ole mua vastaan, vaan puolellani?"

  Jos aikaisemmin olenkin pitänyt Paxua "vähän höpsähtäneenä naisriepuna" ja jopa tuntenut ajoittain jonkinlaista myötätuntoakin häntä kohtaan, niin nyt mä tiedän, että se on umpihullu eikä todellakaan tarvi kenenkään sympatioita. Linna tai pakkohoito olis oikea paikka sille, mutta vapaana vaan kulkee vielä....

  VastaaPoista
 13. Rakas missin näköinen hra PaskoNI. Tilasin sitten juuri äsken JOhannan glamyyrisen Metropoli-katsauksen. Oon niin jäänyt koukkuun blogiisi/NI, että välillisesti pidän sinua syyllisenä tästä hairahduksestaNI. Joudut helvettiin, kiroan sinut, vittu, haista paska, hullu, bnäätä, fuc yourself ym. haukkumatoivotuksia! Ainiin, ja tarpeeksi huutomerkkejä: !!!!!!!!!! Ruskaisaa juhannusta, vaikka et olekaan kanssani täällä mökilläNI vuosipesuilla tänään ;)
  Ps. Moottoripyörätyyppien yhteystietoja saa minulta alakerrasta hintaan 20e kpl.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Hei upeasti laihtunut lukijani! Toivottavasti et saa kirjasta diabetestä ja massiivinen sijoituksesi tarjoaa koko rahalla glamoureja elämyksiä. Kannan vastuun hairahdukstaNI ja toivon, että karvainen selkäsi tulee paljussa puhtaaksi. Isäni jankuttamalla jankutti, että, huutomerkkejä pitää viestissä olla vähintään viisi, eli !!!!! nyt sitten sinullekin.

   Laita yhteystietoja anonyymisti tulemaan, alkuun nyt vaikka satasella. Toivoisin kuitenkin, että numerot ei olisi minua vastaan. Sisältääkö tarjous postikulut vai lisätäänkö ne hintaaNI?

   Poista
 14. nyt loppu tää herjaaminen!!! eikö sullakaa oo mitää muuta elämää, suhun otetaa viel yhteyttä hah hah!!!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Maltan tuskin odottaa. Toivottavasti ei tällä hetkellä varastetusta kännykästä ja jos toiveita saa esittää, niin mielellään tietenkin numerosta, joka on puolellani, eikä vastaan.

   Poista
 15. Voitko vastata siihen puhelimeesi homo, tuskin sinäkään ihan Jullena suihkussa kahta tuntia ole.

  Rasittava jätkä.

  t. Hra I

  VastaaPoista
 16. Olen valmis menemään kanssasi naimisiin. AvioehtooNI haluan kohdan, että ruskat on mun, enkä todellakaan ole jakamassa niitä sun kanssas.

  VastaaPoista
 17. Se, että juhannus menee niin paskasti kun mennä voi, on kamalaa. Kunnes muistaa katsoa mitä Paskon maailmassa tapahtuu: ja tapahtuuhan siellä! Mun jussi pelastu selkälokkeja pelottavalla naurulla laiturin nokassa. Jotenkin sitä aattelee et elämä on perseestä, sit vähän näätäilee ja tajuaa et voila, ei hädis midis. Kiitos miljoonasti! Yhden naisen elämä taas kerran pelastettu!

  VastaaPoista
 18. Onko chatin Henkalla jotain tekemistä Hymyssä esitellyn paparazzi-Henkan kanssa?

  VastaaPoista
 19. Voi helvetti mitä tyhjänpäivästä sekavaa sontaa sinäkin blogin kirjoittaja jaksat päästäs pinnistää. Useempia lukaisin ajassa taakse päin ja yhdestäkään ei ota selvää puhutko itsestäs vai kehitätkö omaa satuasi inspiroituneena Tukiaisten elämästä. Joten jos oikeita lukijoita meinaat saada ja uskottavuutta, niin pyri tekemään tekstistäsi lyhyt ja ytimekäs, ilman omaa satuilua joka ei avaudu lukijalle, herjaa ja halveeraa vähemmän ihmisiä joista puhut. Kukaan ei jaksa lukea sivutolkulla mielenhäiriöistä satuilua.

  VastaaPoista