maanantai 3. kesäkuuta 2013

Tunkki tilittää

Jaha... kuten arvata saattaa, Seiska tuttuun tapaan venyttää viiden minuutin haastiksen vähintään kahdeksaan osaan. Viimenen luultavasti julkastaan tammikuussa 2015, kun Tunkki on jo päässy vankilasta. No pikku tiiseri aiheesta on jo ilmestynyt:Siis eihän täs oo kyseessä mikään muu kun ajojahti
Kuka ajaa takaa? Onko Tunkki keksinyt uuden sanan, vai mikä ihmeen juttu tämä oikeen on? Tunkki itse tunnusti lyönneensä. Väitti, että ei muista millä löi, mutta tunnusti lyönneensä jollain. Jos edes itse ei kiistä lyönneensä toista päähän, niin missä kohtaa käynnistyy ajojahti? Siinäkö, kun tästä pahoinpitelystä tuomitaan? Vai onko kyse ehkä siitä, että tuomittiin ehdottomana? No mitä muutakaan voi tuomita ihmiselle, jolla on ollut tekohetkellä ehdollinen vankeustuomio käynnissä kolmesta eri pahoinpitelystä ja toinen ehdollinen rattijuopumuksesta ja haitanteosta virkamiehelle. Jos Tunkki ei olisi vältellyt oikeudenkäyntiä ja Arto olisi saapunut paikalle, niin olisi mitä luultavammin tätä keissiä puitaessa jo valmiiksi tuomittuna ehdotonta vankeutta Arton hakkaamisesta x2. Ihan nollan laudaatturin matematiikalla voi laskea, että vuoden 2011 aikana on hakattu Julian päätä keittiön lattiaan ja lyöty kuohuviinipullolla päähän miestä, samoissa Juhannus kekkereissä. Noiden lisäksi lyöty lasilla Artoa päähän ja vielä loppuvuodesta viinipullolla. Joka kerta veri roiskuu ja aina isketään päähän.

Tunkki itse vouhottaa törkeistä pahoinpitelyistä, jopa taponyrityksista, kun sen mielikuvituksessa sitä on kuristettu kaksinkäsin. Mitä tälläiset sitten olisi jos Tunkki olis sattumalta ollut vastaanottamassa näitä rakkaudenosoituksia? Sitä paitsi Tunkki on kuvannut illan tapahtumia törkeiksi pahoinpitelyiksi ja kertonut, että POLIISIN mukaan kyse on ollut taponyrityksestä, kun Juliaa kuristettiin, siltä lähti tukkaa ja oli käsissä mustelmia. Jos hetkeksi unohdetaan, että kaljuuntuminen on ollut Johannan aiheuttamaa, niin luulisi olevan kiitollinen, kun ei tuomittu törkeänä siinä vaiheessa kun lyödään pullolla päähän niin, että veri lentää.
Täysin väärä ja absurdi päätös
Absurdia on vain se, että tuomitaan ehdollista kolmesta eri pahoinpitelystä ja kun taas pahoinpidellään, niin näitä ehdollisia ei muuteta ehdottomaksi. Ehdollisen ajatushan ei ole, että rikollinen selviää hyvillä nauruilla ja saa huoletta jatkaa kuin sika pellossa ihmisten hakkaamista. Ajatus ymmärtääkseni on, että kun tuomitaan ehdolliseen, niin pitäisi pikkusen rauhottua ja ottaa opikseen. Rauhoittumista pyritään kannustamaan sen uhalla, että jos sikailu jatkuu, niin osoite muuttuu hetkeksi Hämeenlinnan naistenvankilaan.
Naistuomari vaan naureskeli
Tunkille, eikä Jullelle naureskellut kukaan. Ei naureskellut, vaikka aihetta olisi ollut reippaasti. Ihan nyt vaikka alkaen siitä, että molemmat tulee paikalle tukkasekasin puolituntia myöhässä ja Johannalla on päällään paskaset vaatteet. Komeesti loisti perseestä tahrat, oletettavasti jommasta kummassa kolosessa ollut taas vuotoa. Johanna aloittaa omat puheenvuoronsa paljastamalla, että "Julia virtsasi housuunsa". Julle rouskuttaa jotain kurkkupastilleja lähes koko oikeudenkäynnin ajan. Sellanen reipas rohina kuului oikeussalin kaiuttimista, kun muut osallistujat koitti käsitellä asiaa. Suunilleen puolessa välissä Julia lähti vielä paskalle. "Anteeks, voinko käydä naistenhuoneessa?" ja tottahan Julia nyt vessassa voi käydä, mitä se siellä noin viistoista minuuttia teki, on täysin mysteeri.
Tämmöset hemmotellut pikku-prinsessat vähän kärsimään
Sanoja hemmoteltu tai prinsessa ei oikeudessa mainittu kenenkään toimesta. Ylipäätään mikä tekee tunkista pikku-prinsessan? Eikö ole kerrassaan kornia tituleerata itseään pikku-prinsessaksi 35-vuotiaana. Tämäkin aistiharha on syntynyt Johanna Tukiaisen korvienvälissä. Hemmotellusta olen samaa mieltä, en tosin lähtisi kutsumaan edes etäisesti pieneksi, saati prinsessaksi. Mitä taas kärsimään pistämiseen tulee, niin mitä hittoa Tunkki oikeen kuvittelee? Kuinka monta pahoinpitelyä pitää saada tehdä, ennen kuin seurauksena on muutakin kuin keskisormen näyttelyä Seiskan haastattelussa?
Vetos siihen, että mä en pidä aikatauluist kiinni, mikä oli täysin naurettavaa
Tässä varmaan viitataan nyt syyttäjän puheenvuoroon, jossa perusteltiin miksi Tukiaista ei voida tuomita yhdyskuntapalveluun. Sanasta sanaan loppupuheenvuorot meni näin:

Tuomari: "Nyt on loppulausuntojen vuoro ja aloitetaan syyttäjästä, olkaa hyvä" 
Syyttäjä: "Kiitos puheenjohtaja. Asianomistaja T******** myittekö te niitä kuvia sinne seitesemän päivää lehteen?" 
Asianomistaja: "kyllä"Syyttäjä: "Ne kuvat mitä te otitte siinä tilanteessa?" 
Asianomistaja: "Kyllä" 
Syyttäjä: "Onko ne julkastu siellä?" 
Asianomistaja: "Ei oo, niit ei julkastu seittemän päivää lehdessä, et tota, ne julkastiin siel netissä ja mun mielestä ne ei ollu mun kuvat mitä siel julkastiin, et siel oli muutkin siit tilanteeta myynny kuvat sinne Seiskaan. Et ne mun omat kuvat ei päätyny, mut mä ehdotin Seitsemän päivää lehdelle kyllä sitä" 
Syyttäjä: "Kiitos puheenjohtaja tuosta tarkennuksesta. Katson, että tämä syytekohta yksi, pahoinpitely, on tullut näytettyksi täällä asianomistajan kertomuksilla, joita on pidettävä luotettavana, se on johdonmukainen , erittäinkin johdonmukainen sen kanssa mitä hän on esitutkinnassa kertonut ja mitä hän on poliiseille kertonut selostusosaan välittömästi paikanpäällä. Oletan, että hän on tehnyt tuosta luotettavat havainnot, että nimenomaan Johanna Tukianen siinä sitten kimpaantunut tuosta valokuvaamisesta ja tullut sen jälkeen, ottanut siitä tuollaisen pullon ja lyönnyt sillä T******** Päähän. Päähän. Syyttäjän kuvauksessa mainituin vammaseurauksin." 
Syyttäjän höpötykset jatkuu syytekohtaan kaksi, eli Jullen kung-fu-lyönti suoraan uhrin päähän. 
Syyttäjä: "Mia Mari Johanna Tukiaisen teon osalta, syytekohdan yksi osalta, teko on ollut erittäin vaarallinen, koska tekoväline on ollut pullo. Se on sekä kova, että sillä voi saada aivovaurioita aikaan, kun lyö päähän. Se vaikuttaa tietenkin vaarallisuuteen, kun lyötiin nimenomaan päähän, se olisi voinnut myös hajota siten, että se sirpaloituu ja aiheuttaa vielä vakavampia vammoja. Tästä, tälläisestä lasipullolla lyömisestä, sit se on ollu myös voimakas laajakaarinen lyönti, niin tuota siitä seuraa kyllä vakiintuneen oikeuskäytännön mukaan aina vankeusrangaistus ja sitten sillä, että nyt minkälaisia vammoja tässä sattui aiheutumaan, niin ilmeisesti aiheutui ainakin tuo haava ja sitten mahdollisesti jonkinlaista hetkellistä, ei nyt tajunnan menetystä, mutta jotain sen suuntaista asianomistaja mielestäni kertoi, että kyllä se, kyl se varmasti voimakas on ollut tuo lyönti. Ja tuo voimakkuus vaikuttaa siihen, että tuosta voisi tuomita enemmänkin kuin tuon kolme kuukautta.  
Katson kuitenkin, että tuo valokuvaaminen on jossainmäärin ollut sellainen toimi, joka on ärsyttänyt, ärsyttänyt Johanna Tukiaista ja katson, että se voidaan ottaa hivenen, se ei tietenkään oikeuta väkivaltaan, mutta ilmeisesti tarkoitus on kuitenkin nimenomaan Seiskaan tuo myydä, joka mielestäni hivenen yksityisyyttä loukkaa, että katson asianomistajalla olleen siinä myötävaikutusta. Joka sitten kompensoi tuon lyönnin voimakkuuden niin, että pysyn tuossa, alkuperäisessä kolmen kuukauden ehdottoman vankeusrangaistuksen vaatimisessa. 
Alunperin olin vaatinut sen sijaan yhdyskuntapalvelua jos Tukianen siihen suostuu tai soveltuu. Tukiaisesta on laadittu soveltuvuuselvitys tai yritetty laatia yhdyskuntapalveluun soveltuvuus... soveltuvuusselvitys, sellainen on lähetetty 17.12, syyttäjänvirastoon se on palautunut  9.1.2013. Soveltuvuuslausuntoa ei ole voitu saada ja se on lähetetty Tukiaisen osoitteeseen Albertinkadulle. Eli sitä ei ole nyt sitten tietoa. Katson kuitenkin että, kun häneen ei ole saatu yhteyttä ja tännekin tultiin myöhässä . Ja tuo yhdyskuntapalvelu edellyttää hyvin tarkkaa aikoje, aikataulujen noudattamista. Katson, että nämä kaikki yhdessä osoittavat, että lausuntoja (joku yskäs) ehdoton vankeusrangaistus sitä ei voida muuttaa yhdyskuntapalveluksi, vaan se tulee tuomita ehdottomana. 
 Kiinnitän huomiota siihen sitten vielä, että Tukiasella on rikosreksiteri, Mia Mari Johanna Tukiaisella on tuota tekoaikaa ennen kesää 2000, ennen, vuodelta 2010 ja vuodelta 2011 kaksi käräjäoikeuden ehdollista vankeustuomiota. Kaksi ehdollista ollut pohjalla, niin kolmannen täytyy olla jo ehdoton, varsinkin kuin teko jota tänään käsitellään, on tapahtunut ajankohtana, jolloin on ollut päällä kummankin äsken mainitsemani tuomion koeaika."  
Molemmat asianomistajat höpöttelee omat loppulausuntonsa 
Tuomari: "Ja sitten Johanna tukianen,  tämän ensimmäisen kohdan osalta loppulausunto. Mitä haluatte sanoa, olette nyt kuullut minkälaista rangaistusta syyttäjä teille vaatii" 
Tunkki: "Joo, elikkä mä oon edelleenkin sitä mieltä, että nyt on kyseessä ajojahti ja valitettavasti mun osittain negatiivinen julkisuuskuva tähän... mm ei sais vaikuttaa millään tavalla. Tässä on oltu täysin puolueellisia. Poliisit on myös puolueellisia, ei puolueettomia tän asian kanssa. Kun tää syyttäjä sanoo että mulla oli ehdollisia tuomiota aikaisemmin takana, niin toi toinen niistä ei ollut pahoinpitelyistä, vaan se oli rattijuopumus... syyte josta olen kärsinyt jo tuomion ja niistä on kauan aikaa. Ja tällänen vankeustuomion...öö vaatiminen on täysin järjetöntä. Mä en ymmärrä miten saa tästä, miten voidaa tälläisessa tilanteessa vaatia. Sit mä ymmärrän, et jos mä olisin vaikka ampunu aseella, ja se luoti ois osunu johonki ihmiseen, niin siit  voitas vaatia vankeutta, mutta tälläsestä asiasta, että tälle miehelle ei ole tullut mitään pysyvää vammaa tai haittaa yhtään minnekään, ainoastaan päälaelle pieni vekki  ja hän itse vielä tässä jossain välissä sano, että se ei edes ollu kauheen syvä se haava, et oli ja sit se oli, oliks se sentin vai kaks senttiä et se oli aika pieni ja pullo ei rikkoontunut, niin tota vankeustuomio on ihan ehdottomasti  on poissuljettu. Ööö sitten kun sanottiin tästä, et pitää pysyy aikatauluissa, niin täälhän T********* oli myöhässä, et häntähän me tässä odotettiin.  (joku yskii, taustalla tuomari sanoo jotain)  
Anteeksi, ja tota julkisuus on antanu musta täysin väärän kus..käsityksen, elikkä tota ööm, me nautittiin niistä juhlista.  Ne valitettavasti päättyi tällä tavalla huonosti, mutta me jouduttiin myös itse kärsimään siellä hyvin paljon, kun mä sanon, että tässä pitää ottaa huomioon myös se, että meidät molemmat Julian kanssa pahoinpideltiin. Ja se että sidotaan ilmastointiteippeihin, niin se on vapaudenriisto. Ja tota ää mun mielestä tässä tapauksessa, niin kaikkein paras ratkaisu ja rangaistus mulle olis sakko, aam sakkorangaistus, johon mä olen valmis. öö koska tota mä myönnän kuitenkin sen, että mä olen tätä kyseistä miestä lyönnyt, äää mutta se on musta myös hyvin ala-arvoista, että niitä valokuvia ja mun kuvia on sitten myyty tai yritetty myydä seitsemän päivää lehdelle ja niitä on julkaistu netissä ja seitsemän päivää lehti valehteli, elikkä netissä valehdeltiin, että minä olisin repinyt Julian hiuksia juurinen päästä, koska se ei ollut minä, vaan se oli J**** J****** S********** nimeltään, erittäin suurikokoinen mies, joka olisi voinnut tappaa mun siskon hyvin helposti. Mutta mä edelleenkin vielä painotan sitä, että tota tässä kyseiselle T******* ei tullut mitään vakavaa vammaa... ee hänelle tuli vain pieni vekki päähän. Ja hän sano, että olisi voinnut tulla sitä ja olisi voinnut tulla tätä, mutta kun mitään ei vakavampaa sattunut, niin vankeustuomio on täysin järjetön vaatimus. Yhdyskuntapalvelukin on, menee mun mielestä liian pitkälle, vaikka mä olisin täysin kyllä siihen soveltuva.  Että, olen tehnyt aika montakin erilaista työtä ja ollut monellaeri alalla." 
Tuomari: "No miks te ette mennyt sinne soveltuvuusselvitykseen?"

Tunkki: "äää, mä olen asunut Ruotsissa pitkiä aikoja. Mun vanhemmat on asunnu Tukholmassa  kakstoista vuotta ja mä oon asunnu, sekä USA:ssa, että Ruotsissa, niin mulla on ollut tosi monet kirjeet jäänny valitettavasti avaamatta. Muuten olisin mennyt sinne soveltuvuustestiin. Se on jostain syystä jäännyt multa kokonaan huomaamatta, koko se kirje." 
Tuomari: "Kun te sanoitte, että asutte siellä Albertinkadullakin, niin, niin etteks te ole aukonut ollenkaan  postia, jota teille tulee?" 
Tunkki: "Öö, mä en oo siellä asunu niin paljoo, mä oon asunnu enemmän Jollaksessa, elikkä täällä Takilatiellä ja sit mä olen asunut mun vanhempien luonna Ruotsissa, eli mä oon viettänyt."
Tuomari: "Mä vaan sitä, et miks te ilmoititte nytkin tämän, tämän kotiosoitteen Albertinkadul.." 
Tunkki: "Mä oon kirjoi, koska mä oon kirjoilla siellä" 
Tuomari: "Joo, mutta eikö ole järkevää ilmoittaa se osoite, että saa sen postin?" 
Tunkki: "Niin no, mut sillon kun mulle tuli se soveltuvuustesti, niin siitähän on aikaa ja öö silloin mä vietin pitkiä aikoja Ruotsissa, Tukholmassa. Ja ööö Julkisuus on antanut musta täysin vääränlaisen kuvan. Mä en ole sellanen ihminen. En mikään vaarallinen väkivaltarikollinen, mitä musta yritetään tehdä." 
Tuomari: "Oliko siinä kaikki?" 
Tunkki: "äää, No kyllä mä sanoin mun mielestä aika kattavasti tämän asian"
Siitä voi jokainen itse lukea mitä siellä on puhuttu ja mietiskellä ihan keskenään millaiset asiat on lopputulokseen vaikuttanut.
Jos suomalaiset nyt haluu tappaa mut, nii tota 
Suomalaiset haluu tappaa? Se on ollut oikeussallissa, jossa on ollut kymmenen ihmistä, syyttäjä on syyttämiset hoitanut ja tuomari on ratkaisunsa tehnyt. Tunkin näkökulmasta kai siis kaksi suomalaista haluaa sitä tappaa. Pikkusen mautonta tehdä itsestään tollanen Che Quevara, joka taistelee pahan voimia vastaan. Naurettavaa höpinaa taas vaihteeksi. Itse se on pullolla lyönnyt, itse se on itselleen parit ehdolliset tehtaillu ja mikä huvittavinta, huippu-uristinakin toimi Johanna Tukianen, tanssijan ammattiataidolla. Sillä samalla tinkimättömällä ammattitaidolla millä tehdään myös täyteläinen Juhlamokka.

Edit:

News-maanantaissa oli pidempi pätkä Tunkin pulinoita http://www.seiska.fi/NEWS-lahetys/NEWS-maanantai-Tuksun-tilitys-vankeustuomiosta-En-ole-terroristi/1005968. Liitän Jewtube-videon tähän, kun sellanen joskus ilmestyy:
Tunkki: "Mitään muut siit oo kerrottavaa ku, et se oli täysin väärä ja absurdi päätös. Siis näytäks mä kauheen vaaralliselta, Osama Bin Laden-terroristilta, jolla on valkonen peruukki päässä? Siis en todellakaan. Siis mä en ole rikollinen, nii nii, mä en ihan oikeesti uskaltais edes, mä en uskalla mennä  mihinkään, tää joku Hämeenlinnan naisvankila, ni siis koska siel on sellasii naisia, siel on sellasii ihmisiä, jotka on ihan oikeesti rikollisii. 
Me valitetaan Hovioikeuteen, me valitetaan korkeimpaanoikeiteen mun juristien kanssa tästä tuomiosta."
Sääli, että tähän käräjäoikeuden alustavaan punttisalikortinjakosessioon Tunkin lakitiimistä pääs vaan Tunkki itse ja sekin tavoilleen uskollisena puolisentuntia myöhässä. Valitus tulee olemaan mieletön, voin vaan kuvitella millä perusteluilla se valituksensa nikkaroi. Täysin väärä kuva, ajojahti, absurdi tuomio, naistuomari nauroi, tyytyisin sakkooNI.

Edit Edit, Seika Livessäkin narina jatkuu:
30 minuuttia sitten | Johanna Tukiainen
Mites sitten minuun kohdistuneet pahoinpitelyt.....? He pääsevät kuin koira veräjästä koska eivät ole julkisuuden henkilöitä!!!!! 
1 tunti, 53 minuuttia sitten | Johanna Tukiainen
En mene mihinkään Hämeenlinnan vankilaan kun oikeat rikolliset ovat vapaalla jalalla!!!!! Nyt jotain rotia tähän ajojahtiin!!!! Poistuin nyt kallioilta kun nää verenimijät hyökkää kimppuun kuten ns.näädät! Voihan hyttynen sentään!
Pikkusen pöljä nainen. Itse tuulettaa, että vasta tehdään rikosilmoitus asiasta ja sitten mourutaan kuin kissa kiimassa, että rikolliset ne vaan vaeltaa vapaana, kun järkäleenkokosta miestä kiusataa oikeudessa. Nih.

Edit., edit, edit, toisaalla Livessä on lisää narinaa:
2 tuntia, 48 minuuttia sitten | Johanna Tukiainen
No kyllä minä ja Juliakin olemme kauniita, kunhan emme joudu tällaisen ryöpytyksen kohteeksi. En yhtään ihmettele että Britney Spears ajoi päänsä kaljuksi kun sekosi mediasta ja ihmissuhteista!!!
Tunkille toi Britney Spears parturointi olisi suorastaan lapsellisen helppoa. Riittää, että ottaa ne muoviset jouhet päästään pois, niin lopputulos vaan paranis kun ajelis ne jäljelle jäänneet kulahtaneet haituvat pois. Tässä sitä taas käytetään suomenkieltä persoonallisella otteella... olemme kauniita, kunhan emme joudu tälläisen ryöpytyksen kohteeksi. Mököttääkö silikoonit, kun ihmiset solvaa internetissä, vai törröttääkö tiimarista kuulaan liimattu muovitukka, kun vankila kutsuu? Mitä taas sekoamiseen tulee, niin kannattanee pitää runsas turvaväli siinä vaiheessa, kun Tunkki sekoaa. Tähän mennessäkin on veri roiskunu reippaasti. Noista Puksuttimen edesottamuksista on vaikea pistää paremmaksi, ilman, että päästään viettämään hautajaisia.

ja Esmeraldaakin vituttaa kuvassa:
1 päivä, 9 tuntia sitten | Johanna Tukiainen
Esmeralda nauttii auringosta terassillamme pässit!!!!!! Jopa juristi Heikki Lampelan mukaan saamani tuomio on täysin liioiteltu ja epäoikeudenmukainen.
Jos Lampelalta kysyttäisi, niin se varmaan jankuttamalla jankuttaisi, että otti Tunkin holhoukseen ja hoitaa tästä eteenpäin asioitaNI ihan keikkakyydityksestä lähtien. Jos Jullella sattuu taas tulemaan Diabeettinen ambulanssireissu, niin Heikkihän vetää koreografiat Hurtsin klassikoihin ihan mielellään. Nyt odotetaan, että Tunkki on täysin samaa mieltä kuin maamme presidentti Sauli Niinistö, eli onhan se sairasta kun oman maan nainen pannaan vankilaan kaiken maailman Osama Bin Ladeneiden kanssa ja Isäni on täysin samaa mieltä.

26 kommenttia:

 1. Voi luoja paratkoon... sopii tällä kertaa molempiin,kirjoittajaan ja kohteeseen, toiseen positiivisesti, toiseen ei-ehkä-niin-positiivisesti.

  Kiitos Hesus Kristos!

  VastaaPoista
 2. Kiitos Hesus! Kristitty Tunkki kai oletti, että asianomistajan olisi kuulunut kääntää toinenkin puoli päästään taottavaksi.

  VastaaPoista
 3. Tuo Albertinkadulla asuminen on minusta ihmeellinen asia, kämppä ei ole Johannan vaan ex-miehen ja silti Johanna pitää sitä omanaan. Jostain olen ymmärtänyt, ettei siellä ole sähköjäkäön vaan lähinnä arvaamattomia kirjeitä, sillä kuka sitä nyt postiaan avaa. Miten ihmeessä Johannaa ei saada pois asunnosta? Eikö ex halua kämppää itselleen. Osoitteen perusteella se on kai ihan rahanarvoinen asunto. Pienellä pintaremontilla siitä saisi asuttavan ja siitä voisi saada vuokraa.

  VastaaPoista
 4. Onnellisintahan tässä tilanteessa on se, että Johanna ei niin vain voi valittaa hovioikeuteen, hänen tilanteessaan (60 vrk vankeutta) tulee saada muutoksenhakulupa hovioikeudesta, koska vain yli 4 kk vankeusrangaistuksiin on suoraan muutoksenhakuoikeus.

  Eli on hyvinkin mahdollista ettei hovioikeus myönnä muutoksenhakulupaa koska tuomio on todennäköisesti hyvinkin linjassa normaaliin rangaistuskäytäntöön.

  Kiitos taas aamun piristyksestä HesukseNI!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Suurin ongelma nimenomaan on se, että normaali tulee viiveellä Tunkin elämään. Hovissa varmaan vaatimalla vaaditaan, että saadaan käsitellä se juttu uudestaa. Tuomari jankuttamalla jankuttaa, että ei tässä ole kyseessä vaaleassa peruukissa kirmaileva Osama Bin Laden, julkisuus on antanut täysin väärän kuvan. Minusta tuomiota pitäisi korottaa. Itse se on siellä keilinu(no asia kävi ilmi) hakanneensa muitakin(Jullen) ja pohjilla tosiaan oli ehdollista kolmesta eri pahoinpitelystä.

   Ihanaa kuitenkin on se, että jos syyttäjä vaati tästä keissistä 3kk ehdotonta, niin niistä arton lärviinlyömisistä vaaditaan ainakin vuotta. Tunkin tissien hengessä uskon ja toivon, että sitä jopa syytetään törkeästä pahoinpitelystä:

   6 § Törkeä pahoinpitely. Jos pahoinpitelyssä
   aiheutetaan toiselle vaikea ruumiinvamma, vakava sairaus tai hengenvaarallinen tila,
   rikos tehdään erityisen raa’alla tai julmalla tavalla tai
   käytetään ampuma- tai teräasetta taikka muuta niihin rinnastettavaa hengenvaarallista välinettä
   ja rikos on myös kokonaisuutena arvostellen törkeä, rikoksentekijä on tuomittava törkeästä pahoinpitelystä vankeuteen vähintään yhdeksi ja enintään kymmeneksi vuodeksi.

   Poista
 5. Noi litteroinnit oli ihan parhautta! Kiitos, kiitos niistä. :D

  VastaaPoista
 6. On kyllä sanottava, ettei Tuksun ulosanti tällä kertaa paljon huonompi ole kuin tuon syyttäjänkään.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kai kaikki on suhteellista. Jos sitä voi pitää hyvänä ulosantina, että syyttää oikeutta ajojahdista ja puolueellisuudesta, ilmoittaa, että sen osittain huono julkisuus vaikuttaa, poliisi on puolueellinen, ei itse ole rikollinen, median vika, seiska valehteli, valehtelee, että on asunut USA:ssa ja Ruotsissa ja vähän vajongossa paljastaa, ettei ole avannut postejaan puoleenvuoteen, mutta silti soveltuis yhdyskuntapalveluun, niin ollaan hyvin samoilla linjoilla. Hienosti Tunkki veti.

   Minusta syyttäjä hoiti hommansa ihan asiallisesti. Kiihkottomasti, mutta asiallisesti. Ei tämä varmaan sen uran kohokohta ollut, mutta toisaalta sai se sentään Tunkin linnaan... melkein.

   Poista
 7. En kyllä tarkoittanut asiasisältöä, vaan yleensä lauseiden muodostamista. Valehtelu on ihan eri asia kuin se, miten valehtelee.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kyllä se suomea puhuin, olen samaa mieltä, se ei kuitenkaan ollut pointtini. Pointti kai on, että jos olet oikeudessa pahoinpitelystä, jonka olet tunnustanut, niin kaikkein paras stategia tuskin on alusta asti syyttää oikeutta puolueellisuudesta. Jos kuitenkin leikitään, että se täti siellä jakkaralla päättää mitä seurauksia on tulossa, niin ei ehkä kannattaisi syyttää jo ennen päätöstä tätä tätiä puolueellisuudesta ja sivussa maalata itsestään itsekeskeistä elämänhallintaongelmien kanssa painiskelevaa bimboa, joka ei kadu yhtään mitään. Ilmoittaa, että sakkoja voisin maksaa ja jo yhdyskuntapalvelu olisi liitoittelua. Kun itse myöhästyy käsittelystä puolituntia, niin tuskin kaikkein järkevintä on syyttää pahoinpitelemäänsä henkilöä myöhästymisestä.

   Poista
  2. Heikki Lampela EI ole sanonut sanaakaan tästä tuomiosta. Asia on tarkistettu.

   Poista
  3. Se nyt oli ihan yhtä selvää kuin se, että Tunkin uusi tanskalainen ukko on mielikuvituksen tuotetta. Miksi ihmeessä Lampela kommentois juttua, jonka kanssa sillä ei ole osaa eikä arpaa ja lähteenä todella vakuuttavat, kulahtaneen ja sekasin olevan Tunkin sössötykset?

   Kiitos kuitenkin, että vahvistit asian ja laitoit asiasta doksin, pisteet aktiivisuudesta. Saahan Tunkki hämmentävästi noihin juttuihinsa satunnaisesti mukaan ihmisiä, koskaan ei voi tietää olisko taas joku iskenyt kätensä paskaan.

   Epäilen, että Tunkin avustaja valituksen tekoon tulee olemaan joku Jollaksen ekonomistiystävä. Vähän arvailen, että se ei ole asiakkaana kovinkaan kysytty asianajopiireissä. Etenkin kun sillä on tuloja, niin valtio ei maksa sen oikeudenkäyntikuluja, toisin kuin Jullelle, joka myös tuli paikalle lähinnä siskoonsa luottaen. Loistava ratkaisu.

   Poista
 8. Kiitos tästä hienosta doksista, joka avasia asiaa meille, jotka eivät saaneet seurata sirkusta paikanpäällä.

  VastaaPoista
 9. Olisko mahdollista saada vielä Jullen sönkötykset litteroituna?

  VastaaPoista
 10. vittu nää on ihan parhaita :D arvostan isosti!!!

  eikä tarvii ees funtsii onks mun faija samaa mieltä kanssaNI!!!

  VastaaPoista
 11. älkääs ny haukkuko Tunkun mielikuvituspoikaystäviä, veikkaan et ihan reiluja hessuja ovat? Toisaalta voisin lyödä pikkasen vetoa että nää mielikuvituspoikaystävämiehetkään ei tiedä seurustelevansa Tunkun kans? Faija soitti äskön ja kas kummaa, oli semivaffasti samoil linjoil. Tunkun tyhmyyttä ei pysty liikaa korostaa. Emäntä siis nillittää ja nillittää päivänselvistä asioista, ja ainoo mitä voi voittaa ni lisää kakkuu? Joskus käy mielessä että voiko ihminen olla noin vitun tyhmä vai onko se käynny jonku viiden vuoden koulun?

  t:Tommo

  VastaaPoista
 12. Mahtava postaus ja yleensä ottaen koko blogi on rautaa, kiitos siitä. Pakko kuitenkin huomauttaa häiritsevistä ylimääräisistä n-kirjaimista, koska käytät niitä niin säännönmukaisesti ettei kyseeessä voi olla pelkkä kirjoitusvirhe.

  Lyöneensä ja lyönyt. Ei lyönneensä ja lyönnyt.

  Kiitos.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Ole hyvä. Kyseessä on lukihäiriöNI. En siis aikuisten oikeesti ymmärrä suomenkielestämme yhtään mitään. Yhdyssanat ja sen sellaiset menee vähän arvalla. Loppu osa on laiskuutta. Kirjottelen näitä höpötyksiäNI vähän sellaisella "mitä sylki suuhun tuo" asenteella, enkä yleensä edes tarkasta kirjoitinvihreitäNI. Yläasteella äitienkielenopettajani oli kyllä purskahtaa itkuun moneenkin otteeseen, ei kertaakaan sen takia, että olisi vaikuttunut aikaansaannoksistaNI. Jos koulusta kotiin soiteltiin, niin yleensä sen takia, että en ollut paikalla tai olin ja aiheutin häiriötä. Nyt tämä krooninen koulussa sekoiluni sitten kostautuu Tunglishina.

   Kiitos kuitenkin vinkistä ja palautteestaSI.

   Poista
 13. Mahtoiko JOhanna ilmoittaa jo paikan päällä oikeudelle tyytymättömyytensä tuomioon? siis niin että se kirjattiin? muuten tulle hoppu...

  Erika

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kyllä se sitä tyytymättömyyttään painotti jo oikeussalissa.

   Poista
 14. no ihan taatusti. mutta meniköhän se pykälien mukaan? että kirjattiinko se nyt niin ,että sillä on se 30 pv aikaa rustata valituksensa? emmä noista käytännöistä tiedä kun satu elämä on vähän vierasta...

  Erika

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Ymmärtääkseni riittää, että ihan oraalisesti siellä viestittelee tyytymättömyytensä ja sen Tunkki kyllä teki. Varmaan raksuttelee nyt se 30pv. Sinä aikana pitäs saada doksit toimitettua oikeudelle ja vaatia ajojahdin päättämistä.

   Poista
 15. Aikoihan se sillon edellisestä tuomiostaankin valittaa "korkeimpaan hovioikeuteen", mutta mahtoiko saada aikaiseksi, ei siitä ainakaan uutisoitu.
  käräjäoikeuden kansliasta voi kuulemma kysellä, vaikka maanantaina (heh), tuomion lainvoimaisuutta. ja tuomio ei kuulemma ole lainvoimainen jos tyytymättömyys on ilmaistu.

  Mutta odotellessa näyttää taas merilaulua pukkaavan..

  Erika


  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kyllä vain. Nasu istuu Kapteenin kajuutassa itekseen ja paukuttaa Jullen tunnareilla doksia Lampelalle ja Tauskille. Pikkusen kahjo naaras.

   Poista
 16. Parahin Hesus. Kiitos ja kumarrus. You made my day :)

  VastaaPoista
 17. kiitos hyvistä jutuista, ehkä lyötyä ei saisi lyödä, mutta sanopa se tukiaisille...

  VastaaPoista