sunnuntai 2. kesäkuuta 2013

THE TRUTH WILL SET YOU FREE

Tunkkihan tuomittiin taas kerran pahoinpitelystä. Pikainen googlettaminen tarjoaa pikkusen taustaa näille voimakastahtoisen skandinaavisen blondin koettelemuksille. Tunkkia on vainottu vuodesta 2009, ajojahtia on ollut ilmassa ja yleensä vika on pitkälti vastapuolen, vaikka tilastojen valossa näyttää, että lyöjä on poikkeuksetta Tunkki.


Fiskarssilla ex-miestä naamariin:


3.9.2010 Mtv3 viihdeuutiset raportoi Tunkin ja Ex-miehen yöllisistä keskustelusessioista:
"Varsinainen oikeudenkäynti alkoi kello yhdeksältä aamulla, mutta itse vastaajaa ei näkynyt missään. Tukiaisen asianajaja ei ollut saanut päämiestään kiinni aamun aikana, mutta kertoi Viihdeuutisille saaneensa Tukiaisen kiinni torstai-iltana. 
Oikeudenkäynti päätettiin aloittaa ilman Tukiaisen paikallaoloa ja ensimmäiseksi kuultiin nuorta naista, jota Tukiainen oli pahoinpidellyt toukokuisena yönä. Oikeus ehti kuulla nuoren naisen todistamisen ja ehti jo aloittaa Tukiaisen ex-avomiehen kuulemisen, kun oikeussalin ovi avautui ja sisään astui Tukiainen."
Tavoilleen uskollisena Tunkki tulee paikalle myöhässä. Tapauksessa käsitellään Ex-avomiehen silpomisen lisäksi myös nuoren naisen pahoinpitelyä.

"Entinen avomies kertoi oikeudessa kesäkuun 1. päivän yöstä, jolloin Tukiainen oli tullut miehen omistamaan asuntoon omilla avaimilla. Tukiainen oli tullut makuuhuoneeseen vihannesveitsi kädessään ja huitaissut veitsellä eksäänsä. 
Avomiehen mentyä keittiöön puhdistamaan haavaa oli Tukiainen tullut perässä ja huutanut tappavansa tämän. Johannan käsissä oli ollut keittiöveitsen lisäksi myös sakset. Ex-avomies oli paennut tilannetta makuuhuoneeseen, josta oli soittanut hätäkeskukseen. 
Tukiainen kertoi oikeudessa, ettei hänellä ollut tilanteesta tarkkoja muistikuvia. Kohukaunotar kertoi käyttävänsä mielialalääkkeitä, joiden yhteiskäyttö alkoholin kanssa vie häneltä muistin."
Omilla avaimilla on tultu asuntoon, uhattu tappaa, juostu pitkin asuntoa ja lopulta Ex-mies linnoittautuu makuuhuoneeseen. Taas on muisti mennyt, vaikkei ennen Tauskin tyrmäystippoja koskaan aikaisemmin ollut mennytkään.
"Oikeus tuomitsi Tukiaisen lopulta neljän kuukauden ehdolliseen vankeusrangaistukseen kolmesta pahoinpitelystä ja kahdesta haitanteosta virkamiehille. Tukiainen otti tuomion vastaan rauhallisena."
Taas on väkivalta kohdistunut päänseudulle, virkavaltaa on vastustettu ja kerralla tuomittiin kolmesta pahoinpitelystä. Tutulla kaavalla vedetään siis.

Tunkin oma käsitys tapahtumista, suoraan FirmaNI päiväkirjasta, noin yhdeksän kuukautta aikaisemmin 19.12.2009:
"Eli jutun mukaan olen kirjoilla keskustan asunnossa, mutta en asu siellä. Ensinnäkin olen asunut Helsingin keskustassa viimeiset 10-vuotta lukuunottamatta ulkomailla asumisiani. Väittämä ei pidä paikkaansa siltä osin etten enää asu siellä sillä asun edelleen osittain keskustassa ja osittain Jollaksessa.  
Jutun mukaan olisin heilunut jonkun "veitsen kanssa silloin kun poliisit tulivat sisälle." Ei pidä paikkaansa, meidän asunnossamme ei edes ole mitään veitsiä tällä hetkellä, sillä ex-mieheni on vienyt ne rakentamaansa taloon Siuntioon. Tällaisissakin tapauksissa valitettavasti hyvinkin monesti miehen sana painaa enemmän kuin naisen ja ex-mieheni selitteli hyvinkin vakuuttavasti poliiseille, että yritin tappaa hänet ja kaikki muita valeita. En ikinä pystyisi tappaamaan ketään.
Väittämä jossa sanotaan, että vastustin poliiseja ei sekään ihan pidä paikkaansa. Olin ihan rauhallinen kun he tulivat paikalle, mutta vastustin sitä että he meinasivat väkipakolla raahata minut asunnosta ulos ilman kotiavaimiani. Jos ihminen väkisin poistetaan kodistaan, on mielestäni hänellä kuitenkin oikeus saada ottaa avaimensa mukaan ja esimerkiksi silmälasit kun näköni on heikko.  
Ex-mieheni on yli 193cm pitkä ja painaa ainakin 100kg, joten siltäkin osin on vähän outoa miten pystyisin vakavasti "pahoinpitelemään" niin suurta miestä, kun hän pystyy ihan hyvin puolustamaan itseään. Yleisesti ottaen en ala riitelemään kenenkään kanssa ilman kunnon syytä, minulle pitää antaa kunnon aiheet ja ärsyttää kauan aikaa, ennenkuin suutun. Mieheni jonka kanssa olen asunut siis 10v. yhdessä, sanoi minulle kaikenlaisia erittäin loukkaavia asioita ja käytti henkistä vallankäyttöä, en ala tässä käymään hänen sanomisiaan tarkkaan läpi. Hän mm. sanoi, että minun olisi pitänyt kuolla malariaan viime vuonna ja hän ei tullut kertaakaan katsomaan minua sairaalaan yksinkertaisesti vain sen takia, ettei hän välitä. 
Jutussa oli myös väite, että olisin pahoinpidellyt jonkun naisen Pakilassa viime keväänä.  En ole missään vaiheessa ollut Pakilassa, juttu tarkoittaa varmaan Jollasta. En ole siitä tapauksesta enää varma, tyrkkäsikö kyseinen tyttö minut vuorenrinteeltä alas, vai lipesimmekö Julian kanssa rinteeltä, mutta netissä pyörinyt vale että meillä olisi Julian kanssa ollut tappelu, ei todellakaan pidä paikkaansa! Emme oikeastaan koskaan riitele siskoni Julian kanssa
Tapauksessa samantyyppinen juttu, että tyttö on huutanut ja herjannut minua ja hermoni ovat jossain vaiheessa menneet jolloin kiskoin häntä hiuksista. Hän tosin teki saman minulle, joten on todella kummallista että minua syytetään pahoinpitelystä! "
Eli veitsen kanssa ei ole voitu riehua, kun mitään veitsiä ei koko kämpässä ollut ja hyvin rauhallisesti on muutenkin oltu. Mitään pidätyksiä ei ole vastusteltu, mutta vähän koitti avata keskustelua avainten ja silmälasien mukaansaamisesta. Tunkin syyttömyyttä tässäkin tapauksessa puoltaa se, että Mika on pitkä ja painava mies ja olisi voinnut halutessaan välttää turpaansaamisen. Lisäksi pitää muistaa, että Tunkki tarvitsee aina hyvän syyn hermostumiseen, eli suuttumiseenkin pitää ärsyttämällä ärsyttää ja vasta sitten palaa käämit. Esimerkiksi vittuilla Malarian saamisesta.

Julian kanssa ei koskaan riidellä ja Tunkki ihmettelee miten ihmeessä se voidaan haastaa pahoinpitelystä oikeuteen, kun toinenkin kirsko tukasta. Mount Jollaksesta tuli ensin Jullen kanssa alas ja sitten vielä hakkasi auttamaan tulleen, tapaukseen mitenkään liittymättömän nuoren naisen. Hakkasi päätä asfalttiin ja silleen. Silkkaa vainoa, kun tolleen haastetaan oikeuteen.

Jurrissa rattiin, Poliisi toimi väärin


22.7.2010 Hymy:
"Hymy kertoi tänään ensimmäisenä lehtenä, että Johanna Tukiaista epäillään päihtyneenä ajamisesta. Viime yönä Varkauden poliisi pysäytti Tukiaisen liikenteestä baari-illan jälkeen. Pohjois-Savon poliisin tutkinnanjohtajana toimiva Risto Järveläinen totesi Hymylle asian tutkinnan olevan kesken, mutta hän ei kiistänyt lehden saamien tietojen oikeellisuutta.
Nyt Hymy tavoitti Johanna Tukiaisen itsensä kommentoimaan episodia. Tuksu pitää poliisin toimintaa kohtuuttomana.
-En halua kommentoida tätä enempää, mutta poliisit toimivat väärin. He olivat asiattomia ja uhkailivat minua muun muassa sähköshokkilaitteella, Johanna kertoo Hymylle."
Kun Tunkki sanoo, että joku toinen on ollut asiaton, niin heti nousee paskoanturit ylös ja voi aavistella, että myöhemmin tulee vähän toisenlainen kuvaus tilanteesta.

25.7.2010 Rauhallinen rattijuoppo on jälleen aiheentiimoilta käsittelyssä Hymyssä:

"Tuksu ehti jo kommentoida asiaa Hymylle todeten, että polisit toimivat epäasiallisesti uhkaillen häntä ”sähköshokkilaitteella”. Sitten suu meni suppuun, sillä mitä ilmeisemmin neiti on myynyt tarinansa viikkolehdelle. 
Tukiainen ei ole kuitenkaan malttanut kokonaan vaieta asiasta, sillä omilla Facebook-sivuillaan hän puolustelee tekojaan muutamalla sanalla. 
-Seuraan Lindsay Lohanin ja Paris Hiltonin jalanjälkiä, Tuksu kirjoittaa."
Hyvässä seurassa Tunkki on edesottamustensa kanssa. Jos paris ja Lohankin, niin tottakai Tunkki tekee perässä. Ymmärrän täysin tämän, maailmalla tapahtuu ja jos suomessa joku on kansainvälinen, niin se on Tunkki.

Lopulta tuomio tästä Lohan-Paris-sähköshokkilaitetapauksesta. Warkauden lehti uutisoi aiheesta 26.1.2011:

Johanna Tukiaiselle ehdollista vankeutta

Johanna Tukiainen tuomittiin Pohjois-Savon käräjäoikeudessa törkeästä rattijuopumuksesta, virkamiehen vastustamisesta sekä väärän henkilötiedon antamisesta 80 päivän ehdolliseen vankeuteen. 
Rangaistuksen koeaika päättyy 26.1.2013. Lisäksi Tukiainen sai 40 päiväsakkoa, mikä hänen tuloillaan teki yhteensä 720 euroa. Ajokiellossa Tukiainen on 22.3.2011 saakka. Ajokieltoa määrättäessä Tukiainen ilmoitti olevansa kiinnostunut alkolukosta. 
Tukiainen kärähti rattijuopumuksesta heinäkuun 22. päivä Varkaudessa. Tuolloin hänen verensä alkoholipitoisuudeksi mitattiin 1,99 promillea. Tilanteen vakavuutta lisäsi se, että autossa oli kaksi matkustajaa. 
Kun poliisit koettivat viedä Tukiaista säilöön, tämä yritti lyödä ja potkia, rimpuili vastaan ja juoksi poliisiaseman pihalla karkuun. Draaman huipennukseksi Tukiainen heittäytyi pihalle selälleen, jolloin hänet jouduttiin kantamaan putkaan. 
Kun Tukiainen lopulta saatiin sisätiloihin, hän valehteli henkilöllisyytensä ja kertoi sukuniemensä olleen Nieminen. WL

Eli kännissä rattiin kahden matkustajan kanssa. Poliisia yritetty lyödä ja potkia, poliisiaseman pihalla otettu juoksukilpailut ja loppuun vielä kilpikonna defence, eli asfaltille sellälleen. Sinäänsä ihan loogista, samaan rahaan sitten kannetaan sinne putkaan, jos kerran putkaan pitää lähteä. Kermana kakun päällä loppusuoralla vielä koittanut valehdella sukunimekseen Nieminen.

Ottiko Tunkki opikseen? No jokainen voi päätellä seuraavasta videosta, miten rangaistus kohublondin mielenrauhaa on järkyttänyt:



Tapaus Pekoninpihtaaja Lahtonen:


Dolls Diaryssä Tunkki 9.10.2010 aukasee tilanteen taustoja. Alkuun tietenkin asiaan mitenkään liittymättä muistetaan solvata Ex-insinööri Mikaa, kun se ei vuosia aikaisemmin saapunut sairaalaan katsomaan Malaria Facepalmiumin kourissa kamppailevaa Ex-puolisoaan. Sitten taas kerrotaan, että ois ollu kivempi jos olis muuttanut kateellisesta suomesta vuittoniin, ja sitten päästäänkin asiaan:
"Minulla on tallessa sekä Hymy lehden toimittajan Juha-Tapio Tuomelan lähettämiä tekstiviestejä, jossa mm. uhataan sillä että teen itsemurhan kuten Tony Halme teki aikoinaan. Tuomelahan aloitti koko Kanerva skandaalin.
Nyt minulla on tallessa myös Alibin päätoimittaja Mika Lahtosen tekstiviestejä, joissa hän uhkaa, että hänellä on niin paljon valtaa, että hän voi tyrkätä minut vaikka kahdeksi vuodeksi vankilaan jos hän haluaa. "
Hymy lehden toimittaja on uhannut, että Tunkki tekee itsemurhan. Se on kyllä varmasti ollut traumaattinen kokemus ja liittyy tapaukseen, ei millään tavalla. Siitä huolimatta tämä massiivinen "uhkaan sinulle itsemurhan"-kokemuskin on tässä vuodatuksessa mainittu. Välillä tulee Tunkin juttuja lueskellessa mieleen, että todellakin siellä sen korvien välissä on tasan 666 aivosolua ja niistäkin puolet vaipui koomaan Malaria Sain-kun-olin-idiootti-ja-lähdin-afrikkaan-vain-meikkipusimukanani-laariumin yhteydessä. Sanomattakin selvää, että näitäkään uhkaan sinua itsesitappamisella- tai järjestän sinut mahtavilla kontakteillaNI vankilaan viestejä ei koskaan näytetty kuin isälleni Markku Tukiaiselle. Ja mitä turhaan näyttämään, kun eihän näin rinnakas blondi valehtele, luulis riittävän kun selitän näistä yritykseni päiväkirjassa. 
Annoin Alibille haastattelun, jonka tarkoituksena oli tuoda minun näkökulmat asioihin esille. Jutussa ei näytä olevan mitään muuta hyvää, paitsi onnistunut kuvani.....
Lahtonen esitti olevansa kovasti ystäväni, tarjosi minulle illallisen Rafaeollossa ja tarjosi usean pullon viiniä. Sen jälkeen hän ITSE ehdotti, että menisimme vielä parille shampanjalasilliselle hänen hotellihuoneeseensa Kämppiin. Kämp hotelli ei sinällään ole minulle mikään suuri uutinen, mm. ex-amerikkalainen mieheni Udi asui siellä sviitissä aina kun kävi Helsingissä. Elin hänen kanssaan Jet-set elämää, en minä ole mikään metsässä kasvanut idiootti.  
 
Kun lähdin Mika Lahtosen kanssa hänen huoneeseensa, parin lasillisen jälkeen hän sanoi suoraan: "Lähdetäänkö panemaan?"
Tiesin hänen elävän avoliitossa ja hän on kolmen lapsen isä, joten kieltäydyin.
Itse olen tällä hetkellä sinkku. Ehdotin kuitenkin hänelle, että voisin jäädä huoneeseen nukkumaan, sillä oli jo myöhäinen yö ja rakastan hotellien aamiaisia.
Lahtoselle ei kuitenkaan käynyt nukkuminen, hän olisi halunnut muuta toimintaa.
Niin, eli Tuksu on tapansa mukaan lähtenyt kertomaan todellista totuutta asioista ja vetänyt viiniä toisten piikkiin. Sitten on Tunkin mukaan ehdoteltu, että dokaaminen jatkuisi vielä hotellihuoneessa ja sehän sopi, tottahan toki. Lahtonen on herrasmiehenä alkanu vihjailemaan, että mitäpä jos pullonpyörityksen sijaan laitettas vähän kikkeliä sun vaginaan. No tunkki tietenkin uskovaisena naisena on heti ollut ihan, että ei todellakaan, pyhimpääni ei mitkää kolmenlapsen avoliittomiehet penetroidu. Vaikka Lahtosen ehdottelut on tunkkia kourassut syvältä, niin pienen pohdinnan jälkeen ilmainen aamupala vei kuitenkin voiton. Lahtonen ei kuitenkaan halunnut rinnakasta takkutukaa sänkyynsä loisimaan aamupalan toivossa, vaan Tunkki ohjattiin huoneesta ulos. 
Hän ohjasi minut ulos hotellista ja soitti taksin minulle.
En tiedä oliko hän tarkoituksella juottanut minua humalaan, mutta mielestäni hän käyttäytyi niin sikamaisesti, että nousin taksista ja läppäsin häntä kädellä kasvoille. Kyseessä ei todellakaan ollut mikään pahoinpitely!!! Haloo, olen 160cm nainen, mikä näitä miehiä tässä maassa oikein vaivaa???? Huono itsetunto vai? 
Käsittääkseni Lahtonen soitti tahalleen poliisit perääni ja kertoi heille jonkun ihme stoorin. Ja taas minua kohdeltiin kuin jotain suurta rikollista. 
Mika Lahtonen uhkasi, että jos kerron tästä asiasta, hän haastaa minut oikeuteen. No kaikki tämä, minkä kerron, on totta. 
Ja totuus tekee vapaaksi. 
Hän luulee, että olin niin päihtyneessä tilassa, etten muka muistaisi hänen paneskelu ehdotuksiaan. Käsittääkseni lehtihaastattelun antamiseen ei liity seksipalvelut!!!!!!"
Petollinen vankilaanjärjestäjä Lahtonen soittelee Tunkille taksin ja saattoi vielä alas. Tässä vaiheessa on Tunkki kerrannut illan tapahtumat mielessään ja laskeskellut, että vitun jätkä, jäi aamiaspöydän ilmaset pekonit saamatta, vähänkö liipasen tota jätkää lärviin. Huomionarvoista kai tosiaan on se, että kun Lahtonen ehdotti panemista, niin tunkin vastaehdotus oli "mitäpä jos jäisin vaan pötköttelemään viereesi, niin saat vielä aamulla tarjota aamiaisen" ja vasta taksissa on tämä törkeä käytös kiteytynyt Tunkin aivossa siihen pisteeseen, että on muistutettu perheellistä miestä käytöstavoista, nyrkillä tietenkin.

Kuten aina Tunkin tapauksessa, vaikka lyöjä on 160cm nainen, niin vika on pitkälti huonosta itsetunnosta kärsivän uhrin. Seuraava osa on vähän vaikea ymmärtää. Tunkki omissa sepustuksissaan selittää, että nousin taksista ylös ja löin, mutta sitten kun vastaanottaja soittaa poliisit, saatuaan 160 senttiseltä blondilta naamariinsa, niin kyseessä on poliisin tahalleen soittaminen? Tunkki ymmärtää selvästi kyllä miksi on soitettu, mutta kai tuossa jotenkin pyritään antamaan sellainen kuva, että aihetta ei olisi ollut, vaan Lahtosen olisi pikemminkin pitänyt tyytyä osaansa ja soittaa äidilleen.

Ei liene vaikea arvata, että tästäkin sekoilusta on Tunkin oman kertomuksen lisäksi olemassa toisenlainenkin näkökulma. Hymy uutisoi 30.10.2010:
"Kyseessä oli Alibin haastattelu, jossa päätoimittaja saatteli Tukiaista haastattelun jälkeen taksiin. Lehti myös maksoi Tukiaisen taksimatkan. Yllättäen Tukiainen kuitenkin pomppasi 
autosta takaisin ulos ja löi päätoimittajaa päin näköä.
Kohuleidi katosi paikalta, mutta poliisi noukki hänet kyytiin muutaman sadan metrin päästä. Tukiainen potki poliisiauton ovea korkokengillään ja päätyi poliisilaitoksen pahnoille. 
Myöhemmin Tukiainen kertoi päätoimittajalle lähettämässään tekstiviestissä seonneensa, kun ei päässyt yöksi luksushotelliin."
Eli kuin sattumalta, Puksutin unohti omassa raportissaan kertoa, että on kadonnut paikalta, ja hermostunut tahallaan Tunkkia kiinniottaneille poliiselle sen verran, että VW Transporterin kylki on saannut rauhallisen tanssijan aidosta Luputiinista. Hymyn jutussa ei kerrota Tunkin saanneen itsensätappamis tekstiviestejä, mutta Tunkki sen sijaan on ilmeisesti lähetellyt "kilahdin kun en päässyt yöksi luksushotelliin, vaikka tosin jetset elämää Ex-juutalaisen kanssa olenkin elännyt"-viestejä.

Tiivistettynä siis Tunkin mielestä hänellä oli ilmeisesti oikeus lyödä Lahtosta, koska on vain 160cm pitkä ja Lahtonen soitti tahalleen poliisit, vaikka ite ehdotti panemista. Lahtosen mielestä Tunkkia närästi kun se ei päässyt hotelliin loisimaan. Tunkki otti paikalta hatkat ja kiinniotettaessa potki poliisiautoa.

Löin pullolla päähän miestä, joka kuvas aiPhounilla, kun hakkasin Siskoni päätä lattiaan ja kiskoin tukkaa


Tässä välissä on sitten tämä 30.5.2013 käsitelty tapaus, kun Johanna ensin pahoinpitelee ja kaljuunnuttaa siskonsa Juhannuksena ja sen jälkeen lyö kuoharipullolla päähän tilanteen iPhonellaan kuvannutta miestä. Juuri koskaan ei Julian kanssa riidellä, mutta sattuuhan näitä paremmissakin piireissä. Tästäkään tapauksesta Tunkilla ei ole tarkkoja muistikuvia. Oikeudessa Puksutin ei muistanut löikö pullolla vai kädellä, mutta tunnusti lyönneensä. Oikeudessa kävi moneen kertaan ilmi, että kyseessä on ajojahti, joka johtuu Tunkin osittain huonosta julkisuuskuvasta.

Artoa lasilla päähän


Stara 4.3.2011:

"Metropoli-lehti kertoi tänään, että Johanna Tukiainen löi eilisen illan tiimellyksessä juomalasin rikki Arton päähän sillä seurauksella, että tämän päähän tuli haava. Arto vietiin sairaalaan ja Johanna Tukiainen putkaan. Tapaus voi olla Tuksulle kohtalokas, sillä hän on saanut jo aiemmin ehdottomat vankeustuomiot muiden muassa rattijuopumuksesta ja pahoinpitelystä."
Tuo ei pidä paikkaansa, että olis tullut ehdotonta, pieni lapsus sattunut Staran toimittajalle, ehdollista se niistä sai.

Alibi 4.3.2011:
"Kohujulkkis Johanna Tukiainen vietti viime yön vanhassa tutussa paikassa - putkassa. Tukiainen oli ravintolassa mätkäissyt tuoretta aviomiestään Arto Länsmania juomalasilla kasvoihin, jonka seurauksena herra Länsmanille tilattiin ambulanssi ja rouva Tukiaiselle poliisiauto. 

Tukiainen on viettänyt öitään putkassa jo lukuisia kertoja. Hänet on tuomittu muun muassa ex-mieheensä ja tuttaviinsa kohdistuneista väkivallanteoista ehdolliseen vankeuteen. Ehdollista tuli myös viimekesäisestä törkeästä rattijuopumuksesta, josta Alibi tuoreessa numerossaan kirjoittaa ja julkaisee muun muassa turvakamerakuvia.
Viimeöistä putkayötään Tukiainen on kehunut julkisuudessa, että ”aamiainen Pasilassa oli maittavaa”. 
Tukiainen avioitui Arto Länsmanin kanssa viime lauantaina, mutta hääyökään ei mennyt putkeen. Länsman hermostui tuoreelle morsiamelleen, poistui ulkosalle ja meni maahan itkunsekaisena makaamaan. 7-päivää lehden mukaan Arto repi Johannaa hiuksista ja söi koiranruuat."
Hymy 8.11.2011:
"Kohublondi Johanna Tukiainen joutuu marraskuun 29. päivänä Helsingin käräjäoikeuteen vastaamaan syytöksiin väkivallasta aviomiestään kohtaan. Tukiaista syytetään Arto Länsmanin puremisesta sekä tämän heittämisestä kuohuviinilasilla. Tukiainen tiettävästi syyttää samassa oikeudenkäynnissä aviomiestään toistuvasta perheväkivallasta. 
-Heitin jossain kolmen promillen humalassa Artoa lasilla. Tarkoitus oli kaataa juomat hänen niskaansa, niin kuin hän oli kaatanut minun päälleni. Lasia ei edes luokiteltu teräaseeksi, kun se ei ollut rikki, Johanna kertoo Hymy-lehdelle antamassaan haastattelussa. 
Marraskuun Hymyssä Johanna kertoo puremistapauksen puolestaan olleen itsepuolustusta. Naisen mukaan Arto yritti kuristaa vaimonsa ”hengiltä” parin kotona. 
Oikeudenkäynnin kannalta olisi ehkä parempi, että pariskunta pysyisi naimisissa tuomioon asti. MTV3:n Viihdeuutisten mukaan Johanna jätti kuitenkin tänään avioeropaperit toisen vaiheen käsittelyyn. Ero tulee muutamassa päivässä riippuen siitä, miten Arto tavoitetaan. 
Oikeudenkäynnin lopputulosta Tukiainen kertoo pelkäävänsä tosissaan. Taustalla kummittelee hänen viime syyskuussa Helsingin käräjäoikeudessa saamansa neljän kuukauden ehdollinen vankeustuomio kolmesta pahoinpitelystä sekä kahdesta haitanteosta virkamiehelle. 
-Musta on yritetty antaa väkivaltainen kuva. Sakkorangaistuksen hyväksyn, mutta yhdyskuntapalvelu olisi selvä julkinen nöyryytys, Johanna lataa."
Eli Arto sai lasista päähänsä, koska oli kaatanut juomia Johannan päälle. Eli siis Johanna heitti lasilla päähän, mutta alunperin oli tarkotus heittää vaan ne viinit. Eli heitin lasilla, tarkoitus oli kaataa viinit. Ei tietenkään ollut tarkoitus satuttaa ja lasia ei katsottu aseeksi, kun ei se ollut rikki. Pureminen oli puhtaasti itsepuolustusta, koska poromies koitti kuristaa hengiltä.

Taas on yritetty antaa väkivaltainen kuva Johannasta. Käsitys mahdollisesta tuomiostakin on tullut kuin apteekinhyllyltä. Yhdyskuntapalvelu olisi nöyryyttämista, mutta sakot vois tollasesta maksaa.

Arto löi itseään pullolla päähän ja nauroi demonisesti


7.12.2011 Metropoli uutisoi asiasta:
"Johanna Tukiaisen ja Arto Länsmanin aviolitto päättyy virallisesti tämän viikon perjantaina, mutta vaikka Tukiainen herjaa aviomiestään julkisuudessa jatkuvasti, halusi hän vielä yrittää pelastaa pariskunnan suhdetta. Ilta alkoi romanttisissa merkeissä, mutta päättyi putkareissuun. 
Arto Länsman oli eilen juhlimassa itsenäisyyspäivää Tampereella kun Johanna ilmestyi paikalle. Arton kertoman mukaan Johanna halusi tulla lämmittelemään heidän suhdettaan, ja pari söikin yhdessä hienon illallisen. Ongelmat alkoivat kun he päätyivät samaan hotellihuoneeseen. Huoneessa mustasukkaiseksi heittäytynyt Tukiainen raivostui Artolle ja löi miestä punaviinipullolla päähän. Isku oli niin voimakas, että pullo särkyi ja Arto sai päähänsä usean sentin mittaisen verta vuotavan haavan. Hotellin henkilökunta kutsui tapauksen johdosta paikalle poliisit, jotka veivät sekä Tukiaisen, että Länsmanin mukanaan. Arto päästettiin kuulustelujen jälkeen vapaaksi, mutta Tukiainen joutui viettämään yönsä putkassa. 
Riidasta huolimatta Johanna otti heti sellistä päästyään yhteyttä Artoon. - Johanna laittoi viestin heti kun pääsi vapaaksi. Haluaa tavata mut tänään,kertoo Arto Länsman."
Taas on väkivalta kohdistunut päähän ja yllätys yllätys, pullolla on lyöty päähän. En tiedä oisko Julia opettanut sille pullonkäyttöä, mutta Juhannuksen jälkeen on tekniikkaa hiottu sen verran, että tällä kertaa saatiin pullo rikki. Sitä voi jokainen miettiä miten kovaa pitää liipasta toista kajuuttaan, että saa punkkupullon rikki.

Kuten tavallista, Tunkilla on tästäkin tapauksesta ihan oma käsityksensä. Seiskan blogissa asiasta on kerrottu varsin yllättäviä käänteitä 19.12.2011:
"Minä en lyönyt Artoa pullolla päähän, vaan Arto löi punaviinilasilla itse itseään!

Emme siis olleet nähneet yli 3 viikkoon, koska Arto oli omien sanojensa mukaan “remonttitöissä” Tampereella klo.7.00-24.00 asti yöllä, siksi häntä oli myös vaikeaa tavoittaa puhelimitse. Useiden viikkojen jälkeen hän soitti kaipaavansa ja rakastavansa minua ja kertoi varanneensa Sokos Ilveksestä huoneen ja haluavansa viettää romanttisen illan kanssani, sekä hän halusi, että peruuttaisin allekirjoittamani avioeropaperit. No, läheisriippuvaisena minulla alkoi taas pieni toivon kipinä nousta, että ehkä voisimme vielä jotenkin jatkaa. Arto lupasi maksaa matkakuluni.

Arto tuli minua junalle vastaan ja oli jo silloin huomattavassa humalassa. Menimme syömään Sokoksen Amarillo ravintolaan ja olin ällistynyt, että tällä kertaa Arto tarjosi aterian minulle ja hän myös maksoi hotellihuoneen meille vielä ihanasta, korkeasta kerroksesta.

Hotellihuoneessa hän kuitenkin alkoi selittelemään jotain ihmeellisiä juttuja. Minua ahdisti tosi paljon ja en suostunut menemään sänkyyn hänen viereensä, vaan istuin tuolilla hänen edessään juoden punaviiniä. Olimme ostaneet niitä pari pulloa huoneeseen, sekä olin ottanut mukaan osan ruuastani pakattuna huoneeseen kun en jaksanut syödä.

Hän alkoi heittelemään punaviiniä pulloja ympäri huonetta koko sänkyyn sekä paiskasi ruokani huoneen televisiota päin. Käsittääkseni huoneessa ei kuitenkaan rikkoutunut mikään, tosin sotkuhan siellä oli, ja juoksin hädissäni hotellin respaan valittamaan, mitä Arto on tekemässä, mutta he eivät reagoineet asiaan kunnolla. Heidän olisi pitänyt heti tulla huoneeseen tarkistamaan sen tilanne, itkin ja olin hysteerinen. Lähdin takaisin huoneeseen hakemaan tavaroitani ja tässä tuleekin nyt tämä uskomattomin juttu, joka todella tapahtui. Minulla oli punaviinilasi kädessäni, sillä ajattelin juoda siitä loput nopeasti ennenkuin poistun. Arto repi lasin kädestäni väkisin ja iski sillä itse omaan päähänsä!!! Sitten hän alkoi levittelemään verta minuun, valkoiseen nahkatakkiini, hän veti verta myös ympäri päätään ja nauroi samalla demonisesti.

Luulin, että näen jotain elokuvaa!! Olimme molemmat humalatilassa, mutta Arton promillet olivat huomattavasti korkeammat. Arto on sitten nähtävästi poliiseille ja medialle antanut täysin väärät lausunnot tapahtumista.
Kun tapasimme seuraavana päivänä, hän väitti maksaneensa 1600e hotellihuoneen laskun. Asia oli kuulemma sovittu. Soitin itse pari päivää sitten hotellin johtajalle ja hänen mukaansa lasku on 1100e eikä Arto ollut koskaan sitä hoitanut.

Tuntuu kuin olisin vapautunut kahleista kun sain hänestä avioeron. Minusta on myös hyvä puhua rohkeasti parisuhdeväkivallasta, sitä tapahtuu Suomessa erittäin paljon."
Niin, eli silleen se meni. Läheisriippuvainen Johannan lähtee poromiehen kanssa neuvottelemaan suhteenjatkosta, kun Artsi vielä lupas maksaa matkat. Artturi on luonnollisesti ollu seipäässä jo juna-asemalla. No ilta kuitenkin alkaa kivasti, kun käydään ensin syömässä, sitten otetaan viiniä pari pulloa neuvottelujuomaksi huoneeseen, ihanan korkeasta kerroksesta. Huoneessa Arto on kuitenkin alkanut selittelemään ihan ihmeellsiä juttuja ja Tunkkihan on ahdistunut ihan täysillä. Siis niin paljon, ettei oo voinnu mennä edes sänkyyn makoilemaan.

Arto on ilmeisesti itsekin ahdistunut omista sekopäisistä jutuistaan ja alkoi sitten heittelemään pulloja pitkin huonetta. Hotelliaamiaisiin tykästyneen Tunkin eväätkin lens pitkin telkkaria. Vähemmästäkin menee shokkiin, joten Tunkkihan sujahtaa välittömästi hotellin respaan tekemään asianmukasen ilmoituksen telkkarinhäpäisystä. Respan oletettavasti brunette virkailija ei ole Tunkin tilityksiä ottanut vakavasti ja Tunkin hysteerinen raportointi on mennyt kuuroille korville.

Mitä tekee Tunkki? No sen mitä jokainen perheväkivallasta kärsivä ikinuori nainen, eli lähtee takaisin huoneeseen. Tämä on sinäänsä johdonmukaista, että eihän tunkki Albertiltakaan suostunut lähtemään poliisilaitokselle, ennen kuin sai tuikitärkeät tavarat mukaansa. Janoinen Johanna tavaroita noutaessaan oli ajatellut, että kiskoo punkut luukuunsa, ennen kuin lähtee poromiehen remonttikuntoon pistämästä huoneesta yhtään mihinkään. Omista puheistaan vittuuntunut Arto ei ole edelleenkään rauhoittunut, vaan tekee jotain vallan yllättävää. Hyökkää tietty Tunkin kimppuun, ottaa lasin, iskee sillä itseään päähän. Sen jälkeen vielä nauraa demonisesti samalla kun levittelee verta naamariinsa ja pitkin Tunkin valkoista nahkatakkia.

Kannibaali Tukiainen


Vantaalaisessa yksityisasunnossa 2012 Tunkki täräytti nyrkillä asunnossa asuvaa naista naamariin ja puri poskeen. Väitti tietenkin, että se oli kidnapattu sinne asuntoon. Tämä pahoinpitely alkoi siitä, kun Tunkille ei tarjottu juotavaa. Oikeudenkäyntiä odotellaan, kun Tunkilla falskasi peräsuoli ruokamyrkytyksen johdosta, joten asiaa ei voitu käsitellä.

Se oli Diabeetikko tai koirani Nassu 


Edellisen kerran Arto sai kynttä kaulaansa 2013, kun ei suostunut rakastelemaan Tunkin kanssa. Julia muistaa nähneensä kun arto kuristi kaksikäsin, Tunkin mielestä ei kuristanut tällä kertaa. Tunkki rekrytoi Julian potkasemaan kung-fu otteella pakomatkasta unelmoivaa Artoa. Tämä tapaus on myös todettu ajojahdiksi, koska tunkki testasi, ettei ilman rakennekynsiä pystyisi ylipäätään saamaan naarmuja yhtään kenenkään ihoon.

Näillä puheilla on aika mautonta vaatia Tunkille ehdotonta vankeutta. Totuus vapauttaa, toivottavasti hovioikeudessa ymmärretään, että kyse on ollut vain väärinkäsityksistä, raukkamaisista miehistä, jotka ois voinnut välttää kohtalonsa halutessaan ja ylipäätään voiko 160cm nainen edes satuttaa toista? Ei todellakaan voi. Kyllä linnaan joutuminen tuntuu kohtuuttomalta, kun tunkki kuitenkin on jo tullut sen verran vastaan, että olis valmis menemään yhdyskuntapalveluun, joka sekin on nöyryytystä.

12 kommenttia:

  1. Osaatko sinä selittää miksi niitä aikaisempia ehdollisia tuomioita ei laitettu täytäntöön tässä juhannustappelun yhteydessä? Sen kuitenkin tapahtui ennen koetusajan päättymistä ja aikaisemminkin oli tuomittu pahoinpitelystä.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. En osaa selittää. Siitä ei oikeudessa edes keskusteltu. Syyttäjä kyllä mainitsi, että Tunkilla on aikaisemmista kolttosista ollu ehdolliset päällä, mutta ei ehdotellut mitään ehdottomaksi muuntamisia, eikä maininnut, että ehdollista tuli samassa istunnossa kolmesta pahoinpitelystä. Tunkki omassa puheenvuorossaan vielä korjasi, että toinen tuli rattijuopumuksesta, ei pahoinpitelystä. Unohti tietty sanoa, että oli käynny poliisien päälle silläkin reissulla.

      En tiedä mikä logiikka noissa kuvioissa oikeen on. Kai ne on sitten mietitty silleen, että ehdollinen on ihan riittävä rangaistus sellaisenaan, vaikka sen aikana lätty lätisis enemmänkin. Sinäänsä ehdollinen ei tarkoita yhtään mitään. Käytännössä se tarkoittaa vain merkintää rikosrekisteriin. Ymmärtääkseni ajatus on, että jos ehdollisen aikana sekoilet, niin sitten saatetaan täräyttää vanhoistakin kolttosista vankilaan, mutta en tiedä mitä pitää tehdä, että tollanen riski realisoituu. Pullolla ainakin saa näemmä toista lyödä päähän ilman sen kummempia seurauksia edellisistä sekoiluista.

      Poista
    2. Niin, miten voi olla kaksi ehdonalaista? Siksikö kun on eri sektoreilta (kännissä rattiin ja nyrkistä naamariin)? Eikö nyt ainakin edellisen pahoinpitely-ehdonalaisen tuomio kuuluisi lätkäistä viime viikkoisen tuomion perään lusittavaksi, vai oliko siinä jo mukana? Monimutkaista - tässähän alkaa jo itse kukin epäilemään, eletäänkö oikeus- vai jossain banaanivaltiossa...

      Poista
    3. Niin, eli Tunkilla on tuolloin Juhannuksena 2011 ollut päällä kaksi eri ehdonalaista. Toinen Ex-miehen kahteen kertaan pahoinpitelemisestä ja jonkun nuoren naisen hakkaamisesta. Toinen ehdonalainen tuli tästä rattijuopumuksesta, haitanteosta virkamiehelle ja väärän henkilötiedon antamisesta.

      Syyttäjä loppupuheenvuorossaan mainitsi, että Tukiasella on tekohetkellä ollut ehdonalaiset käynnissä, mutta ei ehdottanut, että ne pitäisi muuntaa vankeudeksi. Näistä aikaisemmista kolttosista mainitaan ihan normaalisti oikeudenkäynneissä, että Tuomari voi ottaa ne huomioon uusia sanktiota määrätessään.

      Ehdollisia ei siis tässä tapauksessa muunnettu ehdottomaksi, eikä siitä edes ollut puhetta. Ne on saattanut vaikuttaa tuomion pituuteen tai siihen tuleeko lisää ehdollista. Tuomari on saattanut omassa päässään ajatella, että kun nyt on kerran ennenkin tuomittu ehdolliseen, niin tällä kertaa pannaan istumaan ja niin tuomari perusteluissaan sanoi. Ehdotonta tulee, koska on aikaisemmin ollut ehdollista ja yhdyskuntapalveluun ei voitu laittaa, koska Tunkki ei ollut reagoinnut kutsuun tulla yhdyskuntapalvelun soveltuvuusselvitykseen. Tunkki taaseen kertoi, ettei ollut tietoinen koko selvityksestä, koska se on tullut Albertinkadulle, Tunkki oleilee paljon Jollaksessa ja väitti noihin aikoihin asuneensa paljon Tukholmassa.

      Tuomion pituuteen tuskin on vaikuttanut, koska syyttäjä vaati kolmea kuukautta, mutta tuomari tuomitsi kaksi kuukautta. Tuomion pituuteen vaikutti se, että asianomistajan katsottiin provosoineen Tunkkia kuvaamalla aiPhounillaan.

      Miksi aikaisemmin kolmesta eri pahoinpitelystä tuomittua ehdollista ei muunnettu ehdottomaksi, siihen en osaa vastata. Ilmeisesti siihen ei ollut aihetta, vaikka taas pahoinpideltiin.

      Poista
    4. Haha! Jätkä on saanu Tuxulta turpaan, onx VÄHÄN NOLOO!!!!!!!!!!!!!

      Poista
    5. Höpsö. Edelleen Joni (en viitsi sukunimeä mainita, kun et ole kuitenkaan kovasta yrityksestä huolimatta julkisuudenhenkilö) odottelen, että tulet rikkomaan ikkunaNI, hakkaat rautakangellä päähän ja teet musta julkkiksen.

      Poista
  2. Onkohan tämä joku säästöasia, vankila kun maksaa melkoisesti.

    http://www.oikeus.fi/5878.htm

    VastaaPoista
  3. Tämä blogi on kuolettavan hauska, minäkin nauran demonisesti itsekseni tätä lukiessa!

    VastaaPoista
  4. Tuli katsottua pari järkyttävää videota tuosta Tukiainen-Länsman -pariskunnasta:

    http://www.youtube.com/watch?v=DD2f_4cTaME
    http://www.youtube.com/watch?v=UfTwr7XWEcs

    Mitä kaikkea tuo Arto onkaan joutunut kestämään kun kamerat ei ole kuvanneet?! Tuo norsu harrastaa tosi julmaa ja täysin hävytöntä henkistä väkivaltaa Artoa kohtaan... ja edelleen tuntuu jatkavan... Huh huh!

    VastaaPoista
  5. Oi voi, miten kikatan täällä itsekseni, kun luen toistamiseen jo tuota Arton demonista lasitemppua. Voi ääääääääääääääh, nää tyypit on niin laiturilla!!!

    VastaaPoista
  6. Tuksu on antanut uuden lausunnon Dolls dancers -päiväkirjassaan.

    VastaaPoista
  7. Halvin vaihtoehto koko yhteiskunnalle olisi Tuksun siirtäminen Hämeenlinnasta suoraan Kuopioon psykologin ja psykiatrin arviointiin. Tulisi kenties ensimmäistä kertaa totuudenmukainen syy rikoskierteeseen! Mikäli tuksun sairauden kuva vaatisi tahdonvastaista hoitoa, niin siellä hoito ei loppuisi puoleen vuoteen. Hoidon todellinen kesto olisi vuosia.

    VastaaPoista