perjantai 31. toukokuuta 2013

En lähde, Arto Lähtee

Herra I lähetteli Tunkille onnittelut merkkipäivän johdosta. Muutaman tunnin kuluttua alkoi dialogi. Ilta päättyi siihen, että tuntien viestihiljaisuuden jälkeen, noin klo 4 aamuyöstä soittelee taas joku karismaattinen kaljupää ja uhoaa puhelimeen, että jos ei Tunkille soittelu lopu, niin alkaa tulemaan seurauksia. Kertoili vielä, että on saannut toimeksiannon soittaa tätä tuikitärkeää asiaa. Koska kyse on Tunkin nallekarhumaisesta ystävästä, soitti tämä vajukki omasta numerostaan. Tätä toimeksiannon järkevyyttä tuskin himmentää sekään, että ei Tunkille ole soiteltu. 

Olennaista kuitenkin on, että Tunkki ei ole mihinkään vankilaan joutumassa. Pikku vitsinä tuo salilla käyminen... Pisteet huumorista rankassa tilanteessa. Jokohan se on laskeskellut takkuisen peruukkinsa alla, että jos kerran pullolla päähänlyömisestä tuli 2kk ehdotonta, niin Arton toistuvista sairaalaanhakkaamisista napsahtaa vuosi tai enemmän? Tämä uusin voimakastahtoisen naisen uhreista kuitenkin sai vai haavan päähänsä, eikä lähtenyt paikalle tilatun ambulanssin mukaan, vaan jäi jatkamaan juhannusta. Artoahan on käytetty paikattavana useampaankin otteeseen. Jo kuvista näkee, että kyytiä on tullu ja reippaasti. Aavistelen, että tulee olemaan raskas paikka, kun se tajuaa, että niistä kinkereistä tulee ensikertalaisellekin yli puolen vuoden salikortti. 


5 kommenttia:

 1. mikä vittu tota tuksua oikein vaivaa?miten se voi olla noin pimee?

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Veit sanat suustani! Miten yli kolmekymppinen muija voi olla noin kuutamolla????? Ei mitään tajua mistään, ei sitten niin mistään!

   Poista
 2. Toi on niin hieno toi sun banneri tossa ylhäällä :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Artosta vaan jankataan. Arto joutuu linnaan, vaikka kaikki, jopa kuvat ja videot, näyttää Joksun aggressiivisuuden.

   Poista
 3. "Eikun kyllä sinä nyt lähdet" *5*

  VastaaPoista