maanantai 27. toukokuuta 2013

Anteeks vaan näädät, makumme on erittäin hyvä

Suoraa Tuksua 34: Sairauslomalla matkalla hotelli Kämpiin


Tunkki: No niin, eli kolmastoista toukokuuta 2012, Johanna Tukiaisen Seiskan videoblogi jatkuu. Videoblogia pyritään kuvaamaan joka päivä, edelleen mä olen kipeenä, eli sairaslomaa on 17 toukokuuta määrätty. Kaupungille lähetään Julian kans koht Kämpin terassille. Mä otan lasin shampanjaa ja Julia ottaa lasin kokista, mutta yks syy miks mä lähen kaupungille, on se että mä sain uuden lääkereseptin taas, elikkä nyt on taas uus antibiottikuuri, joka on erittäin vahva, elikkä ne on jotain kaheksan yheksänsataa milligrammasia, jotain lääkkeitä. Tähän vaivaan ei siis on, sovi mitkään virtsatieinfektiolääkkeet.  
Täs on tosi makee mekko, niinku näätte. Julia hankki tän taannoiselta Espnajan matkaltaan  Fuengirolasta ja mä laitoin sävy sävyyn sulat  korviin. Elikkä sinisiä, kun on kerran sininen mekko, niin siniset sulat. Mun mielestä (videossa ääni pätkäsee) sävy sävyyn Julian kanssa ja sekä mulla, että Julialla, anteeks vaan nyt kaikki näädät ja meidän vihaajat, mut meillä on erittäin hyvä vaatemaku. Ja meil on koruja, kenkii, vaatteita ja kaikkee muita niin, aivan samat mitä löytyy maailmantähdiltä. Esimerkiks Kardashianien siskoksilta ja Jennifer Lopzilta, Jessica Albalta ja niin edespäin. 
Johanna on kyllä hupsu tyttö. Onkohan se itse ajatellut, että ihan kaikki kateelliset Suomalaiset ei välttämättä ymmärrä miten raskaan munuaisaltaidentulehduksen kanssa painiskeleva kohublondi pystyy tekemään päivittäistä videoblogia, käydä terassilla vetämässä shampanjaa ja valmistella tulevaa oikeudenkäyntiä purkamalla salaa nauhoitettuja Arton jorinoita... mutta ei pysty menemään sinne oikeuteen. Vähän kiinnostaisi tietää miten tuo sairaus haittaa oikeudenkäyntiä. Luulisi, että ei siellä tartte mitään ihan kamalan painavia asioita nostella ja muutenkin kokemus on fyysisesti melko vaivaton. Olisi kovastikin mielenkiintoista kuulla joskus ihan muulin omasta suusta miten tuo massiivinen sairaus haittasi oikeudessa esiintymistä. Se olisi varmasti tarina, jolla olisi jopa terveydenhoitoalaa vavisuttava vaikutus.

On vaikea ajatella, että Johannaa vihataan ihan siinä mittakaavassa, jossa Johanna itse kokee olevansa vainon kohteena. Enemmänkin uskoisin, että valtaosaa ihmisistä vaan vituttaa kun aikuinen ihminen jauhaa paskaa. Valehtelee milloin mistäkin asiasta ja yleensä vielä vaatimattomasti julkisuudessa. Itse pidän sellaiseen kypsymistä vallan inhimillisenä asiana. Ihmisiä tyypillisesti kai närästää kun valehdellaan itsestäänselvistä asioista. Vielä enemmän varmaan kypsyttää, kun esiinnytään ylimielisesti ja vältellään esimerkiksi oikeudenkäyntiä sairaudella, joka ei tunnu vaikuttavan mihinkään muuhun asiaan kuin värinäköön. Sävy sävyyn ja silleen. Ihan sama onko sulka ehkä melkeen sininen, kun kerran kulta on mustan vastaväri. Eikä ainoastaan vältellä oikeudenkäyntiä vammasella tekosyyllä, johon on saatu jonkun puoskarin kirjoittama tosite, vaan tehdään se julkisesti. Monet varmaan kokee sen sellaisena naamaan hieromisena. Vähän kun pedofiili kehuskelis, että kun tällä kakskytsenttisellä pistelin menemään, niin tavallaan sen pikkupojan pitäs olla kiitollinen kun kerrankin sai.

Vituttaa ehkäpä vähän samalla tavalla kuin Jullen keskisormittelu ja sammakkomiestä naamaan lätkimis vitsit, jotka tiettenkin nauratti myös poskiaan lussuttavaa kamelia suunnattomasti. Ihmiset varmaan luonnostaan pitää tollasta julkista keulimista ja väkivallan harjoittamisen jälkeen retostelua aika mauttomana. Uskoisin, että tuollainen käytös kypsyttää ihan universaalisti, oli kyseessä sitten kansainvälinen blondi, sen vajaapäinen sisko tai joku muu. Voi kai sitä kutsua myös suomalaisten nihkeydeksi, makuasioita tälläset.

Tosi makee mekko ja näkeehän sen kaikki. Tässä on taas ehkä Johannaa parhaimmillaan. Kun mä sanon jotain makeeksi, niin siitä tavallaan tulee makeeta, ihan just siitä syystä. Vaatemakuhan meillä molemmilla on tosi napsakasti kohdillaan, kun meillä on ihan samat rytkyt ku kaikilla maailmanstaroilla. Jossain piireissä ajateltas, että kaverillahan ei itseasiassa ole sen enempää omaa makua kuin omaa tukkaakaan jos se kopsailee maailmantähtien maun.

Vähän samanlainen paradoksi, kuin Tunkin ymmärrys, että siinä parasta on pitkä blondi tukka ja isot rinnat. En oikeen ymmärrä miten sen mielestä ei oo yhtään kurjaa, kun sillä itsellään on maantienharmaat loppuunsaakka kulahtaneet haivenet ja tissitkin on muovia. Eikö tuo tarkoita, että kenestä tahansa voi tulla maailmanluokan kohukaunotar, kun käy kaupasta ostamassa muovitukan ja pistää mauttomat implantit? Että Tunkki on itseasiassa tosi helppo kopioda kun kaikki sen parhaat piirteet on vapaasti saatavilla kaupasta jos vaan pokka riittää? Pari tonnia tisseihin ja muutamakymppi päästä roikkuvaan revohkaan, niin sinustakin voi tulla Tukiainen.

Minä en ymmärrä naisten vaatteista yhtään mitään ja olenkin siksi varsin jäävi arvioimaan kuinka hyvä maku Tunkilla ja Pölvästillä on. Omaan silmään ne näyttää about siltä, miltä näyttää kun joku laittaa päälleen vaatteen, jonka on nähnyt noin 30 kiloa vähemmän glamourilla naisella. Ehkä ongelma ei niinkään ole siinä asusteessa vaan siinä, että Tunkin tyylitaju ei pakota viiltämään ranteita auki siinä vaiheessa, kun niihin rytkyihin ahtaudutaan niin, että ulkoavaruudesta saakka voi paikantaa vatsamakkaran. Joka tapauksessa, tyylittömänä moukkana olen jäävi arvostelemaan muotia Tukiaisittain. Voihan se olla jopa niin, että muotitalot ympärimaailman käyttää Tuksustyleä sellasena koelaboratoriona. Vähän samalla tavalla kun Pirelli ja muut rengasvalmistajat käy Suomessa tekemässä talvitestejä. Ehkä Suomen muotikeskittymä on juurikin siinä kaupungissa, jossa Tunkki lussuttaa poskiaan.

Satunnainen otanta Googlen kuvahausta mahdollistaa tämän sävy sävyyn pukeutuvan, tyylistä tunnetun blondin asuvalintojen plagioimisen ihan joka kodissa. Parit esimerkit, ei tietenkään ne kaikkein kauheimmat, jotain satunnaisia otoksia vaan:

Talven laskettelumuotia, eli Jessica Alba rinteessä. Hyvin ennakkoluulotonta värienkäyttöä ja samassa takissa kelpaa mennä vaikka rinnebaariin. Itseasiassa ihan jokaiseen paikkaan lomalla, koska kyseinen takki on ainoa varuste, jonka Jessica Rukalle otti:

Samassa hengessä myös matkalaukkumuotia. Jessica suosii aina muodikasta mustaa jätesäkkiä ja 35-vuotiaiden keskuudessa hyvin suosittua nuorekasta laukkumallia. Olen kuullut huhua, että vuoden 2013 matkailumessuilla tätä tyyliä kopioidaan voimakkaasti:

Jennifer Lopez sensuellissa iltapuvussa. Sopii moneen tilanteeseen ihan arkisesta illanvietosta vähän muodollisempiinkin kekkereihin. Kuvassa Jennifer kuitenkin yökerhossa. On siinä ollut uroksilla silmäruokaa. Asusteen erikoisuus on suora linja rintojen ja mahankaaren välillä. Milanossa tunnetaan two tits and nice belly pukeutumisena. Kovassa huudossa tänä kesänä:

Kardashianien siskot mäenlaskupuuhissa. Nuoremmalla siskoksista päällään eteläeuroopassa tällä hetkellä kovassa huudossa olevan Mummo-look, tunnetaa myös "selvinpäin kuolisit häpeään"-asuvalintana:


Tässä taas Jessica Alba, tällä kertaa klubilla. Asuste yhdistää rock-henkiset verkkarit ja suunilleen nännit ja navan peittävän, hyvin hengittävän ja eroottisen bodyn. Tarkkasilmäinen huomaa, miten tässäkin ollaan ihan sävy sävyyn. Keskiosan ja melonit peittävä kuosi on identtinen hihoissa olevien kaistaleiden kanssa. Takkia ei ole tarkoituskaan saada kiinni, vaan se mahdollistaa herkullisen nakymän myös sivusta. Jumalan siunaamat muodot on tarkoitus nähdä kaikista kulmista:


Tässä taas Jennifer Lopez, tällä kertaa ollaan liikkellä viettelevästi mielikuvitukselle tilaa jättävässä pallo-soikiomekossa. Mustavalkoista täydennnetään rohkeasti vastavärillä, pinkki saa aina pulssin nousemaan:

Rantamuotia 2012, Kardashianin siskokset Virossa. Jos MacGyverin vaimo lähtisi Tallinnaan, niin sekin laittaisi rintaliivien alle bikinit. Asuvalinta on erittäin monipuolinen ja aistikkaat housut on sävysävyyn sekä liilojen rintaliivien, että koiran päälle pistetyn pitsivirityksen kanssa:

Jessica Alba tienpäällä, pinkit kumisaappaat on täysin sävy sävyyn mummokuosisen hameen ja harmaan takin kanssa. Räväkkä asuvalinta mahdollistaa myös huomaamattoman käynnin ranskalaisessa wc:ssä juuri silloin kun hätä on kova:


Jennifer Lopez candyland teemassa, kätevä myös ihan arkisena valintana esimerkiksi elokuvanautinnon lomassa. Niin kuin sanotaan, parempi karkit hikisten rintojen välissä, kuin kaupassa.
Jokainen nainen tietää, että onnistunut alusvaatevalinta kruunaa minkä tahansa asukokonaisuuden. Tässä kuvassa Jessica Alballa nivusissa helottava tulehdus on sävy sävyyn rintaliivien kanssa. Tätä väreillä leikkimistä on täydennetty aina muodikkaalla kuosilla vintage pikkuhousuissa:


Loppuun vielä Kardashianit Thaimaassa. Yksi kuva voi helposti sanoa enemmän kuin tuhat sanaa. On tilanteita missä vaatteet on vaan tiellä. Ne peittelee, joilla ei ole varaa näyttää.  Vanhempi Kardashian on itseasiassa DDR:n romahduksen jälkeen ainoa elossa oleva eurooppalainen nainen, josta voi ottaa kuvan ihan mistä tahansa kulmasta ja aina näkyy ainakin toinen rinnoista. Erotiikan maksimoimista, kun seläntaaksekaan ei pääse tissiä karkuun.:

14 kommenttia:

 1. Hyi kamalaa, oon ihan järkyttyny :D Musta tuntuu että tunkki oikeesti sisimmässään tajuaa kuinka ei glamourisia ne on , tai ainaki sen että näillä kardashian siskoksilla ei hyvin mee! pakko sen on se tajuta eikö? se vaan esittää tollasta sairasta ja tyhmää jolla ei oo muuta vaihtoehtoa?

  VastaaPoista
 2. Hahhaa! Voi yökötys noita nivusia...
  Tässä vielä kiva kollaasi Tuksun asuvalinnoista: http://kuvaton.com/browse/19299/
  Joku joskus kommentoi tota, että noiden asujen valmistajat pystyvät ainakin markkinoimaan niitä ERITTÄIN venyvinä, ja Tuksuhan on tunnetusti kokoa 36 koska sanoo niin. Ilmeisesti mäkin oon vuosia käyttänyt vääriä kokoja ja kannattais munkin mennä hamstraamaan kokoa 32 ja xs.

  VastaaPoista
 3. Varsin kattavan kokoelman kuvia olet saanut haalittua. Huh huh. Eihän siinä mitään, jos näyttää tältä, mutta kyllä alkaa vähän vituttamaan, kun vakavalla naamalla sanotaan tyylin olevan niin glamourista ja että suomalaisia naisia ei erota edes harmaasta koivusta... Jeaaah, right. Lisäksi: mitä hittoa tuossa toisiksi alemmassa kuvassa tapahtuu? Onko kyseessä jonkin sortin pravuuri?

  VastaaPoista
 4. Toukokuussa keikalla, lisää maailmantähtien tyyliä.
  https://fbcdn-photos-g-a.akamaihd.net/hphotos-ak-ash4/s720x720/378062_10151647653659308_1350489379_n.jpg

  VastaaPoista
 5. Huhhuh meinasin pissata housuun, oli niin hulvatonta! Kiitos!

  VastaaPoista
 6. "Tässä kuvassa Jessica Alballa nivusissa helottava tulehdus on sävy sävyyn rintaliivien kanssa."

  Ai kamalaa, että mun posket tulee aina kipeeksi, kun mä luen sun blogia! Mitä oivalluksia ja miten hillittömän nokkelaa kielenkäyttöä! Tämä on paras blogi ikinä, ja odotan joka päivä uusia tekstejä, koska nää sun juttus on vaan niin tajuttoman hauskoja. :D

  VastaaPoista
 7. Huippu tekstiä taas!!!!!!!! :D
  Tekisitkö Juuuliasta ja sen "taiteesta" postauksen? Sulla on sen verran hyvin jollaksessa tuo kirjoituksen taito :P

  VastaaPoista
 8. Nivusissahan näyttäis olevan hiivasienitulehdus, eroottista.. Tuoksahtaa muuten aika järkyttävälle hoitamattomana. Tiedä sitä sitten, että kuinka Glamööri-julkkikset maailmalla kehittävät itselleen ominaistuoksun.. Ehkä Johannalla on sisäpiiritietoa?

  VastaaPoista
 9. Kaiken lisäks me eletää jo jopa vuotta 2013

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Joo mutta koska Seiska on ajan hermolla, niin videot on kuvattu vuosi sitten toukokuussa ja näitä järisyttäviä herkkupaloja on pimitetty taviksilta vuoden päivät. Porsas hanskaa kyllä vielä nuo päivämäärät ja vuodetkin, joskaan ei varmaan kovin kauaa tarvitse odottaa sitä kun iso pyörä heittää päässä ja se alkaa tuijotella noita kalentereita sillä silmällä että oikeasti on vuosi 2009.

   Poista
 10. Toi suoran tuksun seuraava jakso on ihan täyttä pas.. kultaa, siitä vois kans tehdä postauksen.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos vinkistä. En edes tiennyt, että munuaisaltaat punasena on julkastu uutta doksia. Olit kyllä oikeassa, seuraava jakso todella oli täyttä pas... kultaa.

   Poista
 11. Romanttisia tarinoita ja prinsessoja / prinssejä rakastavana ihmisenä olen tässä nyt fantasioinut, että jospa Taukki ja Tuksu päätyisivät joku kaunis päivä yhteen. <3 Siinä olis Suomelle omat kuninkaalliset: molemmat yhtä... viksuja ja viihdyttäviä. Kattelin just kuvia Taukin keikalta, jossa oli esiintynyt vähän vähemmissäkin vaatteissa ja hiplaillut itseään oikein miehekkäästi. Ihan on tuksumaiset elkeet äijällä, joka siis ainakin oman käsityksensä mukaan lienee oikein (iki)nuorekas ja vetävä "jäbä". Jospa Taukki nyt maksais sen taannoisen esiintymispalkkion barbikaksikolle, ni T&T saattais saada mahdollisuutensa. Oih, miten olis ihq romanttista. <3

  VastaaPoista
 12. Mulla tulee tuksusta ja sen pukeutumistyylistä mieleen uuno turhapuro elokuvassa : uuno menettää muistinsaa! kun luulee olevas nainen :-D sukkahousutkin vedetty housujen päälle <3 uuno vaan sympaattinen näky ja tuksu ei ;-)

  VastaaPoista