perjantai 31. toukokuuta 2013

Tunkki vs Karma

Jopa Julia tietää tässä vaiheessa, että eilen, 30.5.2013, klo 9:00 oli oikeudenkäynti Juhannuksen 2011 tapahtumista. Kuten tavallista, tapahtumat on aavistuksen erilaiset kuin uutistoimisto Tukiasen lukuisat raportit tästä keskikesänjuhlasta, joka sujui rauhallisesti siihen saakka, kun joku mulkero laittoi transet soimaan.

Vierailimella siis kesään 2011, Tunkki raportoi tapahtumista blogissaan 28.6.2011:
JOUDUIMME PAHOINPITELYN JA VAPAUDENRIISTON UHREIKSI NUMMELAN JUHANNUSJUHLILLA PERJANTAINA JOIHIN MEIDÄT OLI KUTSUTTU VIERAIKSI
Posted on 28/06/2011 by Johanna
Nummelan poliisit ovat tehneet rikosilmoituksen kahdesta miehestä, joista toista epäillään tapon yrityksestä kohdistuen Juliaan. Ensin ajattelimme, että kyseessä on törkeä pahoinpitely, mutta poliisien mukaan Julian vammat ovat sitä luokkaa että miestä epäillään tapon yrityksestä. Suuria gorillan kokoisia miehiä oli kaksi paikalla, joista toisen tunnistimme samantien. 
Kello oli noin 5 aamulla, kun kuuntelin erään naisen kitaransoittoa ja laulua, sekä lähdin hakemaan juomaa keittiöstä. En tiedä miksi, mutta Julia alkoi yhtäkkiä kuristamaan minua kaksinkäsin, hän tosin oli kovassa humalassa eikä se tilanne kestänyt kauaa. Ihmiset niin mielellään syyttävät minua myös asioista, joita en ole tehnyt. Olin koko illan erittäin ystävällinen ja mukava kaikkia kohtaan. 
En muista aamun tapahtumia enää tarkalleen, jossain vaiheessa olimme shokissa, varsinkin Julia. Meille sanottiin talossa, että meidän pitää poistua paikalta. Muistan, ettemme millään tavalla laittaneet vastaan, vaan kävelimme asunnon eteen terassille. Meille ei kuitenkaan suostuttu antamaan tavaroitamme eikä Julian kallista Burberryn takkia sekä käsilaukkujamme, ja silloin sanoin, ettemme voi mennä meille tilattuun taksiin, ennenkuin olemme saaneet omaisuutemme sisältä (edessä oli taksi joka odotti meitä.) 
Meille ei kuitenkaan tuotu tavaroitamme ja taksi lähti ajamaan pois. Emme ehtineet reagoimaan mitenkään, kun molemmat kaadettiin maahan, kädet ja jalat sidottiin ilmastointiteipeillä ja meidät rullattiin mattojen sisään vielä lisäksi! Sitä ennen muistan, että toinen isoista miehistä istui päälläni ja rutisti käsiäni niin kovaa, että huusin apua. Julia oli shokkitilassa ja näin vierestä kun makasin, kuinka valkotukkainen järkäleen kokoinen mies repi Julian tukkaa niin että se irtosi juurineen, sekä löi häntä ja paiskoi, sekä istui hänen päällään. Hän myös huusi Julialle, että aikoo tappaa hänet. Olin aivan kauhuissani!
ja jatkaa:
Kun saavuin Jollakseen, meinasin pyörtyä kun näin Julian! Hänellä oli toisella puolella päätä täysin kalju kohta josta hiukset oli revitty juurineen pois! Hänen toinen silmänsä oli veressä ja musta, koko vartalo täynnä suuria mustelmia, jalat vereslihalla ja palohaavoilla. Julia tärisi shokissa ja sanoi minulle, että se kyseinen iso mies oli raahannut häntä hiuksista pitkin asfalttia josta jäljet olivat syntyneet. Hänen kyntensä olivat hajonneet, kaksi sormea turvoksissa ja vuotivat verta. 
Juliaa oli pidetty putkassa kuulemma klo.5.00 aamusta lähtien klo.16.00 asti seuraavaan iltapäivään ja häntä kuulusteltiin paljon. Hänen kaikki vammansa kuvattiin ja poliisit Nummelassa sanoivat, että isokokoinen mies huvilalla joutuu epäilyyn tapon yrityksestä.
Minä ehdotin vahingonkorvaukseksi 3000e, mutta Jollaksen ystävämme mielestä korvausvaatimus pitää olla 10 000e. Hän on koulutukseltaan kauppatieteiden maisteri. Minulla on ruhjeita ja mustelmia ympäri kehoa, mutta minua ei pahoinpidelty läheskään samalla tavalla kuin Juliaa.
Eli tässä vaiheessa on siis tiedossa, että Julle kilahti ilman mitään syytä ja alkoi kaksinkäsin kuristamaan rauhallisuudestaan tunnettua apinamiest... Johanna Tukiaista. Myöhemmin illalla järkäleen kokoinen valkotukkainen mies nyhti Jullelta tukkaa päästä ja Johanna ei muista tapahtumia tarkalleen, vaikka tyypillisesti menettää muistinsa vain kylpiessään paljussa, jolloin mahdollisesti myös tapahtuu raiskauksia. Tarina on osittain jopa totta, Järkäleenkokoinen valkotukkainen henkilö näet todellakin nyhti Jullelta tukkaa ja kyseinen henkilö on helppo tunnistaa kuvista.

Menikö oikeuslaitoksella siis lähes kaksi vuotta saada oikeutta akuutisti kaljuuntuvalle Julialle ja matoonkäärittynä rauhallisesti Juhannusta viettäneelle Tunkille? No ei todellakaan mennyt, oikeudessa syytettynä oli molemmat rakkauslauluja levyttäneet Tukiaiset. Mitäs tällänen peli oikeen on, saattaa joku Tuksun lukuisista ulkomaisista faneista miettiä. Eihän skandinaavisia ja upeasti laihtuneita oman maan naisia haasteta oikeuteen, kun ensin on riistetty vapauksia, hakattu ja uhkailtu, omaisuutta joutunut hukkaan, taas on solvattu ja Cock Size Investigations Jollas vielä tutkii tapahtumia.

Alustavassa raportissaan Johanna ei paljasta, että täydenkontaktin juhannuksenvietto, ei rajoittunut ainoastaan Julian kaljuuntumiseen ja poliisiautosta karkaamiseen. Nyt kaksi vuotta myöhemmin on käynnyt ilmi, että Jullen hakattuaan Tuksu on luolamiehen kameravaistollaan havainnut, että tätä gladiaattoreiden kohtaamista vihdin yössä kuvataan kateellisesti kännykällä. Mitä tekee voimakastahtoinen nainen, kun sitä kuvataan kesken rauhallisen Juhannuksen? No sen mitä kuka tahansa siinä vaiheessa, eli aloitaa asiasta neuvottelut. Tunkki jättää Jullen rauhaan, ryntää kohti kateellista kameramiesta ja matkalta mukaan tarttuu kuohuviinipullo. Näytelmän vuorosanojen vaihtaminen alkaa sillä, että Tunkki liipasee kuvaajaa pullolla päähän, yrittää toisenkin kerran lyödä, mutta keskusteluun puututaan ja Tunkki heitetään kekkereistä pihalle.

No mistä Juliaa sitten on oikeudessa syytetty? Ei kai edes Suomessa voi oikeuteen joutua mauttomasta kampauksesta? No ei voikaan, Julia jossain vaiheessa tajuaa, että nyt loppu Juhannuksenvietto ja Johkikin on heitetty talosta pihalle, jei. No kosmetologihan aloittaa pihalla puolestaan omat neuvottelut aiheesta ja mölyää ja mekkaloi agressiivisesti aikansa. Jossain vaiheessa vitutusta mitataan jo richterinasteikolla, joten Julle katsoo tarpeelliseksi purkaa hermostuneisuuttaan. Julle syystä tai toisesta huomaa lähistollä kaverinsa kanssa jutustelevan naisen, lähestyy tätä ja lyö nyrkillä "naamariin". Ennen lyömistä Julia ja kyseinen puolikaljun blondin uhri ei ollut toisilleen sanonut sanaakaan.

Lopputulos tästä rauhallisesta Juhannuksesta on siis se, että luvatta Julian parturointia kuvannut mies saa kuoharipullosta päähänsä ja Julle lyö vitutusta purkaakseen täysin osatonta naista nyrkillä päähän. Tunkin uhrilta vuotaa päästä verta, vaatteita menee pilalle, mutta muuten ilta olikin menestys. Julian uhrilta tummu silmä, verta vuotaa vaatteille, silmäkulmaan jää arpi ja hammas lohkeaa.

Oikeudessa tästä transekesän juhlinnasta Johannalle jää käteen 60 päivää ehdotonta vankeutta, muutama satanen maksettavaa kivuista ja säryistä, ja korvauksia pilaantuneista vaatteista. Julialle tai siis Seiskalle tuomitaan 70 päiväsakkoa, korvauksia kivuista ja säryistä 500€, pysyvästä haitasta 500€,  reilu neljäsataa euroa oikeudenkäyntikuluja ja sekalainen määrä poliklinikkamaksuja. Jullen saldo sakoissa on kahden viikon sisään karttunut 100 päiväsakolla ja oikeudessa on käsitelty taas yhtä pahoinpitelyä, pillereiden salakuljettamista ja myymälävarkautta. On glamouria olla Tukiainen.

Varsin itsestäänselvästi tätä Julian spontaania hiustenmenetystä ei käsitelty oikeudessa. En ihan ymmärrä miksi kukaan paikallaolija ei tästä lähisuhdevälivallasta tehnyt rikosilmoitusta Julian puolesta. Johannan saldo olisi karttunut kivasti kuukaudella tai kahdella. Juttu olisi ollut ihan itsestäänselvä, kun syyttäjä olisi voinnut todistaa tapahtumat Seiskassa julkastuilla kuvilla. Näin se Jossu noista jutuista luistelee.

Oikeuteen Johanna ja Julia saapuu, tosin puolituntia myöhässä, niin kuin aina keikoille tultaessa. Tämäkiin oli sinäänsä ihan aavisteltavissa, koska tällä kertaa kauhukakarat oli haastettu ratkaisun uhalla, eli spontaani munuaisaltaan falskaaminen ei olisi viivyttänyt käsittelyä. Kummallakaan ei ollut omaa asianajajaa, mutta varsin perustellusti voi sanoa, että Johanna parhaansa mukaan ajoi molempien asioita. Tarinaa riitti kerrottavaksi ja Julian nöyryyttäminen alkoi hyvin alkuvaiheessa, kun Johanna katsoi tarpeelliseksi kertoa, että Julia kusi kesken kekkereiden housuunsa.

Kuultuaan tuomiostaan, Tunkin mielikuvitus tuottaa jälleen uuden sairauden, tällä kertaa paniikkihäiriön ja ilmoittaa kuolevansa vankilaan. Tuksun puheenvuoro päättyy pahoinpitelemänsä miehen solvaamiseen.
Tunkki: "Anteeks, minkä pitunen se vankeusrangaistus on?" 
Tuomari: "Se oli 60 päivää, eli kaksi kuukautta" 
Tunkki: "Eeeeli siis se tarkoittaa sitä, et mä kuolen sinne, koska mä kärsin paniikki- ja ahdistushäiriöistä"

blaa blaa blaa molemmin puolin 
Tunkki: "Koska tää on täys väärä ja epäoikeudenmukainen päätös. " 
Tuomari alkaa toistamiseen selittämään miten päätöksestä valitetaan 
Tunkki "Kyllähän te näitte tän T*****uksen, sehän on täys tumppu"
Tuomari ei purskahtanut itkuun kesken käsittelyn ja ihmetellyt miten ihmeessä on näin voitu kohdella oman kansan naista, eikä myöskään hävennyt omaa osaansa tässä jumalanpalveluksessa.

8 kommenttia:

 1. Voi juma, Tuksu pitää "erittäin ystävällisestä ja mukavasta käytöksestään kaikkia kohtaan" kiinni loppuun asti - myös oikeussalissa. Kiitos kirjoituksesta! Olen sen verran alhainen rotta, että tunnen pientä tyydytystä siitä, että Johanna oikeasti joutui vastuuseen teoistaan.

  VastaaPoista
 2. voi etta ma nautin naista lukuhetkista ! kiitos ! onneksi paikalliset ei ymmarra suomea jos sattuu jaada ruutu auki. tietysti ne nakee nuo tuksun kamalat huulet tuossa reunassa mutta eipa ne juurikaan mun tekemisista kysele. hip ja jei :)

  VastaaPoista
 3. Jotenkin tuntuu, että vankila on parasta, mitä Johannalle voi sattua. Vielä kun saataisiin Julia johonkin suljettua kauas alkoholista ja lääkkeistä.

  VastaaPoista
 4. Kestää 2 päivää, ja sitten se menee huutoitkuraivareissa valittamaan vankilan lääkärille. Makaa loput parikuukautta täysin dillindallin pameissaan veronmaksajien rahoilla.

  VastaaPoista
 5. Aivan mahtavaa luettavaa, kiitos! Ja hieno banneri.

  VastaaPoista
 6. Mä oon utelias tuon kuvan suhteen , jossa Julian hiuksista toinen puoli puuttuu, onko kuva jostakin yksityisestä kokoelmasta, kun en muista nähneeni.
  Tuksun tuomiosta epäilen, ettei jää viimeiseksi, onhan tulossa lisää niitä käräjiä ainakin kaksi ja jos niistä tulee tuomio, on se epäilemättä lisää istumista. Sitä, ottaako Tuksu nyt opiksi ja hillitsee raivonsa epäilen suuresti. Tuksu vaan ei tunnu tajuavan, että laki koskee kaikkia tasapuolisesti. En haluaisi olla tuksun lähellä, kun seuraava raivari iskee. Tuksu on vaarallinen ympäristölleen ja on kumma, jos ja kun seuraavaan pahoinpitelyyn syyllistyy, ettei sitä yleisen edun vuoksi pistetä häkkiin.

  VastaaPoista