tiistai 14. toukokuuta 2013

Paljuraiskaus Kaarinassa


Yolene Tukiainen on todennäköisesti maailman huono-onnisin youtube-artisti. Äkillisestä, noin yhden oikeudenkäynnin kestävästä ruokamyrkytyksestä selvinnyt Johanna tulee harmaaseen suomeen kekkereille esiintymään ja heti tulee veneilyn ystävä, joka mahdollisesti Tauskin avustuksella raiskaa tiedottoman Tunkin. Ei mennyt kauaakaan siitä kun paksujalkainen tanssitar valitteli, että Suomessa ei seksiä saa vonkaamallakaan (toisin kuin esim Ruotsissa ja Jenkeissä) ja nyt on sitten joku mahdollisesti partiolaishenkinen nuorimies sujauttanut vaihdekeppinsä uskovaisen naisen pyhimpään.

Kyseessä ei ole ainoastaan lääkärin-tulevaisuudessa-mahdollisesti-tunkin-tussusta-toteama-törkeä-vaginanhäpäisy, vaan mahdollisesti jopa vielä vakavampi rikos, nimittäin linnassa äänitettyjen rakkauslaulujen esittämisen estäminen. Virallisesti tätä ei vielä löydy lakikirjoista, mutta mikäli lähteeni perustulakivaliokunnassa on luotettava, tulee tämä Lex Some Day käsittelyyn samassa rytäkässä kuin kodinraiskaus.

Tilannehan menee siis niin, että Tunkki on Dillen kanssa lähdössä vetämään playbackinä Apinamiestä Kaarinaan. Samoin kuin Lady Gaga ja kaikki muutkin ison maailman tähtöset, Tunkkikaan ei pääse yli kilometrin matkaa ilman opaskoiraa ja ovelta ovelle kyyditystä. Tapahtumajärjestäjä järkkää tampiokuljetuksen ja noutaa siskokset Jollaksen luksusvyöhykkeeltä, jossa osa porukasta maksaa veroja huomattavasti vähemmän kuin valtaväestö, mutta ennätysajassa myöhässä.

Virallinen uutisointi alkaa 8.5.2013 Iltalehdessä, kun Johanna ei edelleenkään kommentoi tulevaa paljastuskirjaa:
Iltalehti tavoitti Johanna Tukiaisen valmistautumassa esiintymiseen Tauskin järjestämissä Lahnabileissä Kaarinassa. Johannalla on tarkoitus vetää illalla tavallista pidempi show siskonsa Julian kanssa.
- Esitämme laulubiisejä ja tanssibiisejä sekaisin. Julia keskittyy tanssimiseen ja mä laulamiseen. Mukanani on myös kaksi uutta englanninkielistä biisiä, joissa Julia laulaa taustat. Jos ne pystytään siirtämään mp3:lta cd:lle, niin esitämme nekin.
Sen lisäksi, että Kaarinassa on tarkoitus esittää sekä tanssi, että laulubiisejä, Johanna paljastaa mahdollisille kristityn pimpan perään kyttääville raiskaajille, että esitys vedetään sekasin. Julle tietty keskittyy tanssimiseen, koska jo pelkästään keskittyminen vaarantaa tulevat kosmetologiopinnot. Jos jurrissa huojumisen lisäksi pitäisi vielä laulaakin, niin upeasti laihtunut Julia joutuisi hakemaan sairaslomaa sairaslomastaan. Johanna taaseen ei ihan fysiikanlakienkaan puitteissa pysty tanssimaan, joten play backinä luukun aukominen suunilleen oikeissa kohdissa, on about se mitä yleisö ansaitsee.

http://lasvitunpargas.wordpress.com/
Nyt kun linnassa nauhotetut rakkauslaulut on purkissa, Johannalla on tietenkin ne mukana viihdemaailman standardiksi muodostuneessa "master-formaatissa", eli mp3:na. On lähestulkoon varmaa, että koskettavat duetot saadaan festareiden humussa poltettua cd:lle ja jos ei saada, niin ainahan yleisö voi kuunnella niitä puhelimillaan youtubesta samalla kun Johanna "laulaa".

Kekkerit meni tietenkin ennakko-odotusten mukaisesti ja Tunkki veti itsensä luultavasti jo menomatkalla ihan tilttiin. Kesästä 2008 saakka jatkunut ryyppyputki jatkuu siis keskeytyksettä Kaarinassakin ja Johanna keskittyy parkkipaikalla kengän esittelyyn ja kaatumiseen, samalla kun Julle mouruaa ettei halua "tälläistä elämää". Voisi siis kai sanoa, että Julle lauloi samalla kun Tunkki tanssi ja piti muotinäytöstä. Takilatien Auschwitsin koirakoulussa karaistuneet nelijalkasetkin selviää aavistuksen nautiskelleista, painovoiman raiskaamista omistajistaan hengissä. Koirapiireissä leikki tunnetaan "varo kaatuvaa ruhoa tai kuole"-leikkinä.


Seuraavina päivänä massiivinen media herää ja tapahtumasta alkaa tihkumaan doksia:

9.5.2013  http://www.iltalehti.fi/viihde/2013050916997304_vi.shtml
Esiintyjistä ainoastaan Tukiaisten sisarusten Johannan ja Julian ennakkoon luvattu show jäi toteutumatta, vaikka he olivat saapuneet paikalle.
-Kävin hakemassa sisarukset Helsingistä hieman ennen tapahtuman alkua. Kiire tuli, mutta perille ehdittiin, Cosku sanoi.
Lopulta Tukiaiset estyivät kuitenkin nousemasta lavalle, ja yleisö jäi ilman esitystä. 
10.5.2013 Hymy
Keskiviikkona Kaarinassa järjestetyt Lahnabileet olivat järjestäjänsä Tauski Peltosen mukaan menestys. Iltalehti uutisoi Tukiaisten sisarusten olleen kyllä tapahtumassa paikalla, mutta Johanna ja Julia jättivät kuitenkin esiintymisen väliin. Tarkkaa syytä ei kerrottu.
Nyt se on selvinnyt.
-Se (Johanna) oli vaan niin kännissä, ja sisko myös. Koirat olivat selvinpäin kyllä, järjestäjä kertoo Hymy-lehdelle.
Tauskin mukaan kaikilla muilla esiintyjillä keikat sujuivat hyvin.
-Ohjelmavalinnat osuivat nappiin. Paikalla olevat fanit olivat tyytyväisiä. Ihmisiä oli tuhannen verran.
Koska esiintyjiä oli lukuisia yhden shown poisjäänti ei aiheuta tapahtumajärjestäjälle toimenpiteitä.
-Ei tässä lippujenhintoja hyvitetä, eikä tietämäni mukaan kukaan ole pyytänytkään (Tukiaisten takia). Eli suosio näyttää olevan aika mennyttä, Tauski summaa.
Tukiainen oli Hymyn tietojen mukaan bongattu myöhemmin illalla alasti kaarinalaisessa paljussa bilettämässä.
Säntillinen ja sopimuksistaan aina kiinnipitävä Johanna ei asiasta puhu vielä päiviin. 12.5.2013 Johannan hovitoimittaja Jari "kupsutin" Kupilainen IltamakasiiniNI-lehdestä kuitenkin tarttuu Fat-puhelimeen ja tavoittaa  Johannan mukavista merkeistä. Tunkki ei tietenkään edelleenkään kommentoi paljastuskirjaa, jota ei voi kirjoittaa kukaan muu kuin lapsuutensa suunilleen muistava Tukiainen itse:
Johanna Tukiainen ei esiintynyt Lahnabileissä. Nyt hän paljastaa syyn.
Johanna Tukiaisen peruuntunut esiintyminen Lahnabileissä keräsi monta otsikkoa. Kovasti ennakkoon markkinoidussa tapahtumassa Kaarinassa puuttui yksi illan tähtiartisti, kun Tukiaista ei nähty lavalla.
- Menin keikalle, mutta minua ei päästetty lavalle. Meille oli laitettu upeat meikit ja kiharat hiukset, Johanna Tukiainen kertoo.
- Edellistä esiintyjää kysyttiin yhä uudestaan ja uudestaan, ja sitten tuli seuraava esiintyjä. Pyysimme monesti päästä, mutta meitä ei päästetty.
Hän ei kuitenkaan kertomansa mukaan jäänyt suremaan esiintymisensä peruuntumista, vaan nautti uusien tuttavuuksien kanssa paikkakunnan mukavuuksista.
- Jäin Kaarinaan, jossa tapasin rikkaita miehiä. Jäimme uimaan paljuun. Miehet ostivat kalleinta samppanjaa.  Sitten menimme veneilemään ja miehet pitivät meistä hyvää huolta.
Johanna oli viettämässä mukavaa sunnuntai-iltaa ystäviensä kanssa, mutta hyvää kerrottavaa ei hänellä ollut ennakkomyynnissä olevasta paljastuskirjasta Koko kansan Johanna.
- Olemme vihaisia kirjasta. En ole lukenut kirjaa, enkä tule lukamaan. Annan kirjan juristilleni ja oikeudessa näemme seuraavan kerran.
Vituttaahan se kun kerrankin kampaat tukkas ja odottelet takahuoneessa, että pääset stagelle vetää klassikoita diabeetikon kanssa ja sitten on joku runkkari estelemässä. Jankuttamalla jankutettiin taas, että nyt ois hyvä jo päästä lavalle, kun yleisö varmaan jo oottelee tanssi- ja laulubiisejä ja sekasin olevia artisteja. Olen ihan varma, että Urbankin soitti Tauskille, että nyt olis hyvä pistää ämpeekolmoset cd:lle ja ja vapauttaa maailmanluokan kaunotaret talutushihnasta. Sanomattakin on selvää, että isäni Markku Tukiainen oli täysin samaa mieltä. Veikkaan, että Raililta tulee seuraavassa puhelinsessiossa pelkästään mustaa korttia Tauskille, eikä se tarkoita mustelmille immuuneja afrikkalaisia tanssityttöjä vaan täyttä hampaattomuutta, valehtelua ja tyrmäystippoja.

Johanna ei kuitenkaan jää suremaan, sillä vaikka keikka meni parkkipaikalla sekoillessa, niin Tunnki löysi rikkaita miehiä, jotka osti parasta shampanjaa mitä Turusta irtoo. Eau De Tuksusta huumaantuneet rikkaat miehet onnistuu suostuttelemaan tunkin myös peseytymään. Tähdenlentoon verrattava ilmiö Jollaksen kreivittären elämässä, joten totta helvetissä siitä tehdään iltamakasiiniiNI teemanumero.

Suihkunraikas Tunkki on taas pari päivää hissukseen, kunnes mieli virkistyy. 13.5.2013 Facebookissa:
Johanna Mia Mari Tukiainen Ei mitään muut, joku laittoi tyrmäystippoja mun juomaan Kaaarinan keikalla, heräsin seuraavana pvänä yltäpäältä mustelmissa, eli mut oli siis pahoinpitely. Epäiltynä on nyt mm. Tauski Peltonen, mulle jätettiin kaikki palkat maksamatta eikä päästetty lavalle ollenkaan!!!!!!!! Voi jumaliste, nyt kun meillä on vielä 2 uutta englanninkielistä upeaa rakkaubiisiä purkitetttuna!!!!!!!!! Löytvät Seiskan nettisivuilta. No onneksi mun kasvoihin ei ole lyöty!!!!!
Johanna Mia Mari Tukiainen no kyllähän nää puremajäljet ja mustalmat mut jaloista jotenkin paranee........  
Johanna Mia Mari Tukiainen No Taukin uudessa tummaihoisessa kokoonpanossa ei näy ainakaan mustelmat.........
Jaha! Olin ihan lärvit, norkoilin Turussa, pummasin skumppaa ja kyydit mielikuvitusveneessä, eli perus Torstai. Spontaanista peseytymisestäNI päätellen tässä kuitenkin tuoksuu demoniset tyrmäystipat. Koska totuus vai tehtävä inkvisitioon ei ollut tarjolla kuin Julia, epäilen tästä Tauskia. Hiton kateellinen jätkä, joko se halusi mp3:NI tai sitten se halusi purra jalkaani. Pihi jätkä, ei edes maksanut, vaikka norkoiltiin Jullen kanssa bäkkärillä kuudesta lähtien. Siis Jumaliste, fyrkkaa ei tullu vaikka rakkausbiisitkin oli mukana. Onneksi noin kahdeksasta miljoonasta vakuutetut Marilyn Monroe kasvot jäi kuitenkin ilman nyrkkiä ja koska Arto "pakkopaita" Länsman ei ollut paikalla, kuristamisiltakin vältyttiin.

13.5.2013 "Jadmiras" nimimerkki Seiskan livessä polttaa kääminsä kroonisesti rehelliseen Tunkkiin:
Siis voi luoja mua suututtaa, miten toi nainen edes kehtaa väittää tollasta?? Siellä se vittu ite huuteli kovaan ääneen, kuinka ei voi esiintyä, koska on vetänyt kokaiiniyliannostuksen. Nainen oli niin sekasin, että hyvä kun nimeään tiesi. Siellä se tapahtuman jälkeen hoiperteli parkkipaikalla ja siitähän on olemassa videoita todisteena youtubessa. Me lähdettiin viemään Tauskia kotiinsa tapahtuman jälkeen, eikä se mies Johannaan koskenut.
Seuraavana päivänä ravintolan omistaja soitti, että pitää mennä hoitamaan Johanna pois sieltä, kun eivät olleet päässeet naisesta eroon. Paikan päälle päästyämme Johannalla alkoholilasi kädessä ja nainen edelleen sekasin ku seinäkello. Pystynyt pitämään huolta edes koiristaan, vaan siellä ne juoksenteli pitkin poikin, ja loppujen lopuksi taisi niistä sen chihuahuankin myydä kahesta kaljatuopista. Monet siellä paikanpäällä olijat soittivat myös eläinsuojeluun Johannan koirista.
Johanna rupesi myös tappelemaan keikkapalkkioista, jotka hänen mukaan olisi pitänyt hänelle maksaa. Ai mistä hyvästä??? Ravintolan omistaja joutui omalla työajallaan Johannan hakemaan Kaarinaan, eikä tämä kyennyt edes esiintymään. Tyhjästäkö hänen rahaa kuuluisi saada?
Pari tuntia me siellä jouduttiin seuraamaan sekavan Johannan käytöstä, kunnes hän lähti joidenkin nuorten miesten matkaan veneellä. Ja seuraavana aamuna ilmestyi facebookkiin kuva, jossa Johanna makaa sammuneena kahden nuoren miehen vieressä. 
Mitä, tunkkiko muka vetäny kokaiiniä? Puhutaan kuitenkin kristitystä naisesta, joka lopetti masennuslääkkeetkin vuosia sitten. Alkoholiakin tulee otettua lähinnä Seiskan kemuissa, mutta ymmärtäähän sen, koska kyse on yö-työstä, eikä niitä kekkereitä jaksa kukaan selvinpäin.

Seuraavaksi tilittää leukansa mahdolliseti leikkuupuimurionnettomuudessa menettänyt  Kalinaisen Henna:
Johannan ja Julian käytös vähän kummastutti sillä heidän piti saapua paikalle niinkun esiintyjältä yleensä odotetaan mutta neidit piti hakea helsingistä asti, että he eivät muuten saavu paikalle. Eli siis Kaarinasta helsinkiin ja Kaarinaan ja sitten he ovat liian humallassa, että vois päästää lavalle :) Jep jep! Muta kivaa oli ja kiitos siitä kaikille mukana olleille.
Liian humalassa? Miten muka, en pidä uskottavana, koska Johanna ei ole luultavasti ollut selvinpäin ylioppilasjuhliensa jälkeen, kun ylioppilaslautakunta raiskasi laudaatturit. Vieraampi olotila se olis jos ei yhtään ole voimajuomaa verenkierrossa, joten pidän törkeänä herjauksena ja kunnianloukkauksena väittää, että olis oltu liian humalassa.

Tunkki miettii taas päivän kuumeisesti, että joku tässä Kaarinan kylvetyksessä vielä vaivaa, hitto kun en saa mieleen mikä se on. Iho-saippua kontakti on aina traumaatiinen kokemus, mutta nyt on jotain tavallisesta after-bath-morkkiksesta poikkeavaa selvästi ilmassa. Sitten se tulee mieleen kun työsuhde iPhooni vilkuttaa, että Suomen suurin lehti soittaa... jumalauta, luvaton rakkaudentyökaluNI käyttöönotto on täysin mahdollinen skenaario! 14.5.2013 Tunkki tilittää seiskan livessä
"Meit kutsuttiin Kaarinaan keikalle mut me ei koskaan esiinnytty lavalla, siis tää on ihan hämärä tää juttu. ihan tosi outo tää juttu. Siis meilomeilomeilo menny muisti, elikkä siis me on saatu tyrmäystippoja, joku on antanu tyrmäystppoja siel teltan sisällä ja viimenen muistikuva molemmilla, sekä mul et Juulialla loppuu siihen, että me tavattiin kolme ihmistä Turussa. kaks miestä ja yks nainen, jotka tarjos shampanjaa ja totaaa ja siihen loppuu muisti. Siihen loppuu kummalki muisti ja me ollaan herätty sil taval, et me ollaan kummatki niinku ihan hirvei, niinku ihan järkyttävil jäljillä. et siis mä mietin vaan sitäki, että, että täs on semmonenkin mahdollisuus, että meidät on raiskattu. Koska siel oli, siis me herättiin, me herättiin semmoses tuntemattomassa miesporukassa, niin ni, niin ni tota niin ni mun pitää mennä lääkäriin nyt, niinku kattoo tää, et mitä täs on tapahtunut."

Raiskauksesta toipuva prinsessa ruusunen
Jokainen sotaveteraani tietää, että kun ikävät muistot tärähtää täydellä teholla tajuntaan, niin siinä saattaa unohtua muutama yksityiskohta. JumalalleNI kiitos Johanna dokumentoi elämäänsä Kupiaisen TuksumakasiiniiNI, niin se voi tarvittaessa palata ajassa taaksepäin ja tarkastaa kenelle tällä kertaa annettiin antabusta. 12pv tilanne oli "Jäin Kaarinaan, jossa tapasin rikkaita miehiä. Jäimme uimaan paljuun. Miehet ostivat kalleinta samppanjaa.  Sitten menimme veneilemään ja miehet pitivät meistä hyvää huolta.", 13pv epäilys tauskin sponsoroimista tyrmäystipoista ja 14pv muistetaankin, että muisti katkeaakin totaalisesti tunteja sen jälkeen kun Tauski on lähtenyt himaansa, mutta ennen veneilyreissua ja hyvin huolehtimista, heti shampanjan juomisen jälkeen. Isäni Markku Tukiainen ja upeasti kadottamansa kilot pikkuhiljaa löytävä Siskoni Julia Tukiainen on täysin samaa mieltä.

Urbaninkin mukaan raiskaus on paras selvittää 5-7 päivää tapahtuneen jälkeen. Tuksullahan on Udin lukuisien henkisesti ja fyysisesti raiskaamisten jälkeen alakolosessaan pankkiautomaateista tuttu sininen väripatruuna, joka räjähtää tuhannen kilopondin voimalla välittömästi kun raiskarin peenis penetroituu sisään. Heti kun selviää onko raiskausta tapahtunut, aletaan etsimään munastaan smurffia muistuttavaa turkulaista. Jos tilanne ei ala selviämään, ystävämme Kane Cyrsät alkavat partioimaan bikinialueellaNI ja muutan Miamiin. Itse epäilen raiskauksesta vaaleatukkaista, järkäleenkokoista Hunks-miestä, joka nyrkeillään rakasteli Julian puolikaljuksi eräänä juhannuksena.

Urbaanien legendojen mukaan vankilassa raiskarit saattaa ulkoilussa saada muutakin kuin uusia kavereita, mutta jos nyt sattuu niin, että joku lääkäri toteaa Johannan pelot oikeiksi ja sattuisi joku turkulainen jäämään kiinni Tuksuunsekaantumisesta, niin vaikea on ennustaa millasia reaktioita on luvassa. Tavallaan kai olis aiheellista vähän kannustaa, kun jätkä heittäyty ja anto Johannalle sen kovasti mouruamaa meisseliä, mutta toisaalta ei sillä paljon pääse kavereille keulittelemaan, vaikka kuinka selittelis, että olin itsekin melko humalassa. "Vaikka nyt vituttaakin, niin kännissä se vaikutti paljon karismaattisemmalta. Uus tukka ja kaikkea"

9 kommenttia:

 1. Taas tuli kunnon paketti tiukkaa tekstiä, loistavaa!

  VastaaPoista
 2. :DD kiitos, piristit mun illan!! repeilin äänee :DD

  VastaaPoista
 3. Erinomaista tekstiä.

  VastaaPoista
 4. Ystävällismielinen Liekehtivä Homoseksuaali15. toukokuuta 2013 klo 12.52

  Nyt kyllä tuli melkoinen täyslaidallinen kahvipöytäkeskusteltavaa! Yhtiömme kiittää!

  VastaaPoista
 5. Tutkiva ryhmä kiittää hengenheimolaistaan erinomaisesta ja sangen viihdyttävästä tekstipläjäytysestä jälleen!

  VastaaPoista
 6. Tutkiva ryhmä kiittää henegheimolaistaan ja innoittajaansa erinomaisesta pläjäyksestä jälleen!

  VastaaPoista
 7. Johanna Mia Mari Tukiainen
  No Hymy kirjoittaa taas täyttä paskaa kuten aina, koiramme olivat noin 10min teltassa, jonka jälkeen viettivät koko illan erään tytön suuressa ja lämpimässä autossa! Ravintoloitsija ei ollut järjestänyt meille mitään hotellia, joten toimme tavaramme ja koirat pikaisesti telttaan, mutta koiramme eivät todellakaan siellä olleet kauaa!!!!! Ärsyttää tuollaiset valheelliset jutut, törkyyä ja pelkkää bullshittiä!!!! Jännä muuten ettei Hymy kirjoita esim. uusista biiseistämme yhtään mitään.........tai mistään muustakaan positiivisesta.

  Tunkki ei taida tuntea sananlaskua "jos ei ole hyvää sanottavaa, älä sano mitään", ei siis ihme jos lehdistö vaikenee koskettavista rakkauslauluista.

  Huhujen mukaan Tuksu olisi melkein saanut munaa Kaarinassa ja hinnastakin olisi päästy yhteisymmärrykseen, mutta riitaa olisi tullut siitä, kumpi osapuolista maksaa...

  "Lisaksi alkoholismissa on monta eri tasoa, on ns lievaa tissuttelua vaikka viinin kanssa johon liittyy ruokailu, sitten on olemassa nama ns. kaatodeegut, jotka makaavat katuojassa ja ainoastaan juovat. Kumpikaan meista ei ole Julian kanssa silla tasolla, eika tule koskaan olemaan." (JTuk)

  VastaaPoista
 8. Saatanan Tauski, Juulia oli joutua vankilaan sen takia http://www.seiska.fi/Viihdeuutiset/Pennit%25C3%25B6n-Julia-Tukiainen-vankilaan---sisko-pelasti-rahatukulla%2521/1004600

  VastaaPoista
 9. Liippaa aika läheltä, ettei Jolene rysähdä suoraan Bonzon päälle.. Olisi riittänyt Jullen epähuomiossa lukitsema flexi ja Bonzo ei olisi kerennyt pois alta.

  VastaaPoista