tiistai 7. toukokuuta 2013

Totuus vai tehtävä käräjäsalissa

Helsingin käräjäoikeus oli varannut puolillepäivin tuokion juridista pullonpyöritystä varten. Tarkoitus oli kerätä totuus vai tehtävä leikin Jollasliigan ylivoimainen pyörittäjä Johanna Tukiainen ja poskensa hampaiden eteen työntänyt nainen keskustelemaan yksityisasunnossa sattuneista tapahtumista. Aina rehellinen ja Arton pakkopaita-pravuurin uhri  Johanna kuitenkin oli syysta tai toisesta estynyt saapumaan paikalle, joten tuomari jakoi yksipuolisesti tehtävää.

Erehdyttävästi rinteeseen laskeutuvaa mäkihyppääjää muistuttavassa asennossa poseeraava viihdetaiteilija on nyt määrätty otettavaksi talteen tavattaessa. Kateellinen käräjätuomari ilmeisesti toivoo näkevänsä Johannan uuden tiimari-tukan, ennen kuin Johanna taas vaihtaa päälaelleen aitoa greit lenghtsiä.

Tuksuttimen liikkeistä saa ja kannattaa ilmoittaa poliisikonstaapelille. Ei haittaa vaikka pidätystilanne tallentuisi kateellisella kameralla. Jonkun pitää alkaa tuottamaan Tuksusisältöä Seiska liveen, koska Tunkilla ei joko ole prepaidissään puheaikaa tai sitten Seiskan kateelliset moderaattorit ei vaan laita Miamin matkakuvia sinne.

ystävällisin terveisin: Kulahtanut BloggaajaNI

Edit: Lisää kuvaa etsintäkuulutetusta:


Edit: Jahas... tunkkikuulutus epäselvässä valossa:

http://www.iltalehti.fi/uutiset/2013050716990328_uu.shtml


Vantaan käräjäoikeudessa vahvistettiin Iltalehdelle, että tapauksen käsittelyä on siirretty. Sen sijaan Metropoli-lehden julkaisema tieto Tukiaisen etsintäkuulutuksesta kumottiin.
-Minun käsitykseni mukaan Tukiaista ei ole etsintäkuulutettu, vaan häneen pyritään saamaan yhteys muilla keinoin, sanoi kihlakunnansyyttäjä Sanna Savolainen Itä-Uudenmaan syyttäjävirastosta.
Syyttäjä kertoi keskustelleensa Tukiaisen poissaolosta tämän oikeusavustajan kanssa.

Iltalehden tietojen mukaan Tukiainen on ollut viime aikoina Ruotsissa Tukholmassa äänittämässä uutta musiikkia.-Avustajan mukaan Tukiainen oli estynyt sairauden takia, Savolainen kuittasi.

5 kommenttia:

 1. Se käsittely olisi ollut Vantaalla.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Niin oiskin, eikä tossa ylemmässä kuvassa ole Tunkki itse, vaan kyseessä on nk. lavastettutilanne.

   Poista
 2. asiaa :D :D Josko vihdoinkin vastuuta pakoileva, Suomen suurin scheissen jauhaja saataisiin oikeuden eteen!

  VastaaPoista
 3. No johan se jo jokunen viikko sitten ilmoitti seiskalivessä, että sille on kirjotettu saikkua sen munuaisaltaantulehduksen vuoksi, eikä sen takia mene käräjille.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Höpsis. Seiskalivet on vuoden vanhaa matskua. Munuaisaltaat oli tulehtunut Arto-rosiksen ekalla tai tokalla yrityksellä. Oikeudenkäyntiä seuraavana päivänä tms Tunkki matkusti Urbania tapaamaan norjaan tms.

   Tällä kertaa Tuksutin oli omien sanojensa mukaan saannut simpukoista ruokamyrkytyksen.

   Poista