keskiviikko 15. toukokuuta 2013

Kevättä on rinnassaNI


Eilen on taas tullut uutta diaryä, materiaali on tuttua punaviiniä edeltävää Tuksua. Ihmisen elämä voi olla ällistyttävän tapahtumaköyhää, joten ajattelin käydä vähän suolentuotosta läpi.
UUDET ENGLANNINKIELISET RAKKAUSBIISIMME OVAT KUULTAVISSA SEISKAN NETTISIVUILLA, SINNE REKISTERÖITYMINEN ON ILMAISTA!!!! KEIKKAA PUKKAA JA KEVÄTTÄ ON RINNASSA!

Olemme alkaneet tekemään vakavammin yhteistyötä Emmy Rich ruotsalaisen ammattilaulajan, säveltäjän, sanoittajan sekä ammattipianistin kanssa! Hänen mielestään minussa ja Juliassa on potentiaalia vaikka mihin ja hän on järjestänyt meille oman media-assistentin ja managerin Tukholmasta, sekä alan todennäköisesti ottamaan myös laulutunteja jotta saan vahvistettua ääntäni! 
Aavistuksen närästää, koska Johanna ei kerro kummassa rinnassa kevättä on. Enteileekö äkillinen kevään rintaan tunkeutuminen  mahdollisesti syöpää? Tämä on taas yksi asia jota raiskauksiin erikoistunut lääkäriNI luultavasti selvittää. Nämä on näitä pientä ihmistä askarruttavia asioita, mutta 33% Tunkin identiteetistä perustuu yhteen mahan päällä makaavaan silikoonimöhkäleeseen, joten kyllä minä fanina katsoisin, että on korrektia kertoa kummasta tässä puhutaan. Loput 66% on tietenkin se toinen silikoonilieriö ja leijonanharjana tunnettu Tiimarilisuke päänahalla.

Emmy Rich on ihan samalla tavalla ammattilaulaja, säveltäjä, sanoittaja ja ammattipianisti, kuin minä olen ammattimiksaaja, ammattibloggaaja, ammattitiskaaja, ammattikaupassakävijä tai ammattisiivoaja. Johannan aavistuksen vääristyneen todellisuudentajun jälkikäsittelyssä ihmiset on aina ammatti jotain tai moninkertaisia maailmanmestareita tai Jollaksen ystäviä. Siis aluksi näin. Tyypillisesti noin kuukauden jälkeen näistä samoista ihmisistä tulee narsisteja, pedofiilejä, huijareita, kusettajia, raiskareita ja montaa muuta asiaa. Jumalainen osaaja muuttuu saatanalliseksi ihmissaastaksi välittömästi kun huomataan mitä Johanna ja/tai Julia varasti käydessään tai jos sattuu niin, että Johanna tyypilliseen tapaansa jää jostain kusetuksesta kiinni ja asiaa ei vaan unohdeta.

Ei se sattumaa ole, että Johannan elämässä piipahtelee näitä satunnaisia uhreja ja poikkeuksetta käteen jää vaan paskaa. Aika reipasta pitää tekemisen olla jos jopa oma asianajaja joutuu hakemaan oikeudelta armahdusta asiakkaastaan. Saltevokin hylkäsi Johannan ja takuulla maistuu edelleen suussa glamour. Ja jos tarkkoja ollaan, niin ei tämä Emmy Rich ole enää Johannan kaveri Facessa. Se tosin ei tarkoita mitään, Johannasta ei tyypillisesti pääse eroon ilman käräjäoikeudenpäätöstä ja senkin jälkeen saattaa lipsahtaa muutama narsismihavainto blogiiNI.

Emmy Richillä kuitenkin on ikioma syntikka ja youtubestä löytyy jotain sen tekeleitä. Ei mitenkään tartte hävetä itseään ja Johannaan verrattuna kyseessä on Mozartin toinen tuleminen. Mutta yhtäkään levyä tämä Urbanin järjestämä fantastinen kontakti ei ole koskaan tuottanut ja pelkästään jo halukkuus tehdä J ja J Tukiasten kanssa yhtään mitään yhteistyötä, kertoo missä vaiheessa uralla ollaan.Tollasia nuo Emmyn tuotokset on ja ihan se osaa noita nappuloita painella. Ostaisiko tuota sitten kukaan edes mustamäen torilta piraattina? Toivottavasti ostaa ja Emmy pääsee Tunkista eroon ilman, että Julle väärinkäsittää kurkkuunsa parfyymit ja partavedet tai tunkki vetelee nyrkillä päin näköä.

Kuukausien hehkuttelun jälkeen Urbanin järjestämä yhteistyö Emmy Richin kanssa kuitenkin todella lähti käyntiin. Kylpylöistä ja ihanista studiosessioista jauhamalla jauhettiin aina kun siihen oli edes etäisesti mahdollisuus. No mitä siitä jäi käteen? Pari päivää studiolla ja syntetisaattorivirtuoosin koskettavat klassikot pääty purkkiin. Kaikua on äänityksissa sen verran reippaasti, että on täysin mahdotonta tunnistaa missä kohtaa raidalla kiekuu Johanna, missä kohtaa eetteriin tärähtää Julia ja missä kohtaa äänessä on molemmat Tukiaiset. Hyvällä omallatunnolla voi sanoa, että ei ne ihan kauheita ollut. Siis ei mitään verrattuna Liz Harlowin kanssa tehtyyn "Minä saan sen sisääNI", eli I get it in:Ei nämä Emmyn kanssa tehdyt biisit mitään hyviä todellakaa ole. Siis vitsinä menee ja varmaan niitä kehtaisi jossain 15-17 vuotiaan koulutytön facessa hehkutella, ihan kiva juttu siis. Mutta tosiaan, kyse ei ole materiaalista, jota soiteltaisi yhtään missään tapahtumassa tai mediassa ilman Diabeetikkoa ja tyrmäystipoilla marinoitua kansainvälistä blondia. Nämä on sitä tuttua Some Day matskua, joka toimii ainoastaa livenä, olettaen tietenkin, että artistit tulee paikalle ja kykenee esiintymään.

Yleensä kun artisti pääsee studioon, niin lopputuloksena on jonkinlainen äänite ja haaveissa on sitten myydä tätä sielua kutittelevaa materiaalia ihan euroilla ihmisille. Johanna kuitenkin jatkaa tutulla linjallaan ja "näillä näkymin ne julkaisee Seiska"... Ei siis Seiska Records tai mikään muukaan musiikkibisneksessä mukana oleva taho, vaan lehti. Eli 35-vuotias laululintunen purkittaa pari ihanaa rakkausbiisiä, että sitä voidaan soitella Seiskan webissä ja tietenkin Youtubessa.

Jos kyseessä olisi joku muu kuin Tunkki, kyse olisi hyvästä vitsistä, mutta Johannan kohdalla puhutaan ihan siitä saman imelän itsekehuskelun jatkumosta, mistä on saatu nauttia vuosikaudet. Kun Johanna lähtee suoraan baarista loisimaan toisten mökille, niin kyse on romanttisesta laskettelulomasta kelohonkahuvilalla. Kun Johanna lähtee ammattilaulajan kanssa tekemään musiikkia, niin kyse on siitä, että Seiska vie narsistia kuin pässiä narussa ja dillet saa röhnöttää turistikohteessa ja mylviä mikrofooniin. Tollasta höpsöä sekundaa tuotetaan ja toimistolla vähän naureskellaan, kun Johanna liekittää estottomasti uusia tuotoksiaan. Tavallaan kai vähän julmaa, mutta toisaalta uhriton rikos, koska koko Johannan "ura" perustuu mielikuvitusraskauksiin, keksittyihin murtoihin, kuviteltuihin raiskauksiin, kännissä lavalla notkumiseen, ihmisten solvaamiseen ja yleiseen sekoiluun.
Ei siitä mihinkään pääse, että ruotsalaiset osaavat tehdä musiikkia. Yksi suosikkibiiseistäni on euroviisuvoittaja Loreen ja Euphoria. Vietimme Julian kanssa useita päiviä 1345 neliön linnassa Skånessa Ruotsissa, jossa saimme studioilla myös 2 uutta biisiä purkkiin. Uudet kuvat (minulla on uusi ihana ja kiiltävä hiustenpidennys ja Julia sai nyt myös uuden pidennyksen) löytyvät Seiskan nettisivuilta, minullahan on siellä omat Seiska Live sivut, jotka eivät ole päässeet vielä oikein käyntiin kiireiltäni mutta nyt sinne on tulossa aivan upeita videoita mm. studioäänityksistämme, Emmyn pianonsoitosta, junamatkastamme, Tukholmassa vietostamme, hienoista ravintoloista Östermalmilta jne. jne.
Leijonanharja ilman Tiimaripidennyksiä
Siitäkään ei pääse mihinkään, että Johanna ei osaa edelleenkään tanssia, laulaa, soittaa yhtään mitään soitinta ja vaikka kuinka oltais oltu linnassa loisimassa, niin lopputuloksena on tarjoustaloversio Some Daystä. Vaikka kuinka oltaisi oltu Ruotsissa ja ruotsalaisten kanssa tekemässä, niin lopulta kyse on kuitenkin Johanna Tukiaisesta ja huumoriarvo on kai se mihin kannattaisi keskittyä.

Hiustenpidennys todella tuli tarpeeseen ja on siitä jankutamalla jankutettu myös Facebookissa.
Johanna Mia Mari Tukiainen Joo kyllä, Julialle sopii ohuempi ja kerroksittain leikattu pidennys hyvin. Minä haluan kunnon tuuhean leijonan harjan, olenhan horoskoopiltanikin leijona Tietääkö kukaan mitkä merkit sopisivat kanssani yhteen? Ei ainakaan öööh.....neitsyt.
Epäselvää on löytyykö Johannan kanssa yhteensopivaa merkkiä muualta kuin alkosta, mutta edelliset karvat otettiin pois, koska päänahan piti antaa vähän toipua. Toipumista kesti päivän tai kaksi ja sitten laitettiin muovijatkeet päänahkaan. Syykin on ihan selvä kun kattelee millasessa kunnossa Leijonanharja(tm) on ilman jatkeita.

LeijonanharjaNI jokunen vuosi sitten
Kulahtaminen on aika silmiähivelevää, kun vertaa missä kunnossa aito skandinaavinen blondattu rihmasto oli muutama vuosi sitten, edellisen kerran kun tätä luonnonkaunista missityyppistä maailmantähteä on saatu ihailla ilman erikoistehosteita. Jos kaljuuntuminen jatkuu, niin seuraava askel Greit lenktseissä onkin sitten peruukki. Sinäänsä kätevää, koska senhän voi pestä pesukoneessa, traumaattisten paljureissujen tarve vähenee entisestään.

Seiskan Livekään ei vielä ole kiireistä johtuen päässyt vielä käyntiin.. Epäselvää tietenkin on mistä kiireistä tässä nyt mahdetaan puhua, kun Johannalla on ollut kait neljä keikkaa ja yksi oikeudenkäynti kuukauden sisään ja niitäkään ei ole pystytty hoitamaan treffailuista ja simpukoista saadusta ruokamyrkytyksestä johtuen. Eikö tuon Liven idea vähän ole, että Johanna työsuhde iPhonestaan paukuttaa menemään doksia tienpäältä? Ei poliisi-TV tyylisesti viikkojen tai kuukausien viiveellä?

 Toisaalta vähänkö itse odotan, että Johannan junamatka tulee internettiin. Siinä sitä saa taas suomalaiset ihmetellä kateelisena miten ihmeeessä jollain on varaa matkustaa JUNALLA. Ei ihan joka tyyppi pääse lipunmyyntivaunua pidemmälle, pitää olla kato tuttu konduktööri tai sitten pitää tyytyä Seiska Liveen.
Hymy jaksaa heittää lokaa niskaani niin paljon kuin tulee, he eivät näytä koskaan lopettavan!  Siellä vilisee valeita oikein olan takaa, minut halutaan tahalleen väärin ymmärtää, ja he ovat niin skandaalinhakuinen julkaisu että menee ihan överiksi! Nyt he julkaisivat vielä alastonkuvanikin, joka ei liittynyt millään tavalla heidän kirjoittamaansa juttuun!
Hymy heittää niin paljon kun tulee... vähän tuollainen Matti Nykäsmäinen "Elämä on ihmisen parasta aikaa", mutta siis tottahan tuo on. Niin paljon ne heittää kun tulee. Vitun narsistit, kauhea vaino taas päällä. Johannan kuvankaunis ruhokin laitettu jutun kuvitukseen, asianajajat tuntee tämän kunnianloukkauksena. Eli Johanna menee kuvauttamaan perseensä ja tietenkin antaa kaikki oikeudet lehdelle ja sitten kun niitä kuvia käytetään, niin Johanna promilleistä riippuen on haastamassa oikeuteen.
Ensinnäkin meillä on Hovirinnan rantaravintolan kanssa kaikki asiat sovittu ja kunnossa. Olen esiintymässä päätähtenä heidän ensi syksyn festivaaleillaan.
Minulle todellakin annettiin todennäköisesti tyrmäystippoja teltassa, jossa meille tuotiin juomaa, koska en juonut kuin pari lasia, ei siellä varsinaisesti mitään tarjoiluja edes ollut (parista lasista viiniä ei kukaan mene sekaisin, paitsi sellainen joka on ehkä täysi absolutisti.) Siis minulla katkeaa tietyssä kohtaa täysin muisti, eikä sellaista ole koskaan tapahtunut aiemmin. Heräsin seuraavana päivänä täysin mustelmilla ja ruhjeilla, mutta toisin kuin Hymy väittää, Tauski ei ole pahoinpidellyt minua. Hän esiintyi pitkään lavalla, samoin muut artistit ja meille aina luvattiin, että pääsemme lavalle esiintymään (meillä oli valmiina 45min setti) mutta meitä ei koskaan päästettykään lavalle ja sitten koko teltta pantiin kasaan.
No on kai ne nyt sovittu ja kunnossa, kun teltta purettiin ja Tunkki jäi ilman rahojaan. Ensi syksyn festarit tosin voi olla vähän samantyyppinen mieletön menestys kuin yhteistyö Tauskin kanssa. Siis se samainen yhteistyö, joka ei johtanut yhtään mihinkään.

Muisti katkeaa, eikä sellaista ole tapahtunut koskaan aikaisemmin?

20.11.2008 HS viihde

Gambian-matkalla malariaan sairastuneen tanssijan Johanna Tukiaisen muisti on heikentynyt sairauden vuoksi. Tukiaisen Julia-sisko kertoo 7 päivää -lehdessä, että potilaan muisti on nykyisin hyvin katkonainen.
Hänen ajatuksensa menevät sekaisin, eikä hän tunnu muistavan ollenkaan, missä on”, Julia Tukiainen kertoo
3.9.2010 mtv3 viihde: Tukiaisen ex-mies oikeudessa: Johanna uhkasi tappaa
Avomiehen mentyä keittiöön puhdistamaan haavaa oli Tukiainen tullut perässä ja huutanut tappavansa tämän. Johannan käsissä oli ollut keittiöveitsen lisäksi myös sakset. Ex-avomies oli paennut tilannetta makuuhuoneeseen, josta oli soittanut hätäkeskukseen. 
Tukiainen kertoi oikeudessa, ettei hänellä ollut tilanteesta tarkkoja muistikuvia. Kohukaunotar kertoi käyttävänsä mielialalääkkeitä, joiden yhteiskäyttö alkoholin kanssa vie häneltä muistin.
27.12.2012 johannatukiainen.seiska.fi
Lisäksi ostin suurimman osan jouluruuista Stockmannin herkusta Helsingistä, sieltä saa aivan ihanan, valmiiksi paistetun joulukinkun! Lisäksi laivalta ostin mantelin makuista terästettyä glögiä, tapasin siellä jonkun ruotsalaisen kemian tohtorin, jonka kanssa lauloimme joululauluja hytissäni ja söimme melkein puolet toisesta ostamastani kinkusta, hienoa……tosin kyseessä oleva kemian tohtori oli hyvin suurikokoinen mies, heh…….hän ihaili kielitaitoani, siihen muistini jääkin siltä risteilyltä. Paitsi että seuraavana aamuna koirani haukkuivat kaikkia tummaihoisia ihmisiä laivalla, mikä oli tosi noloa. Vaaleita ihmisiä eivät haukkuneet ollenkaan, mutta kun joku kaapuun pukeutunut tummaihoinen käveli ohi, niin pikkukoirani menivät ihan hulluiksi.
Malaria vei muistin, oikeudessa on kerrottu, että lääkkeet ja viina vie musitin ja kinkunkuljetusmatkallakin meni muisti. Saatanan Tauski, oletko käynnyt ennenkin pureamassa Johannaa jalkaan? Epäilen vahvasti, että kukaan muu ei ole voinnut näitä muistinmenetyksiä aiheuttaa viimeisen viiden vuoden aikana, sillä muutama lasi punaviiniä teltassa ei yötyöläiselle tälläistä tee! ... isani on täysin samaa mieltä.
No kuitenkin, ensi syksynä minä ja siskomme olemme pääesiintyjinä kyseisissä juhlissa ja silloin on valmiina varmasti jo koko levy, sekä englanninkielisiä että suomenkielisiä kappaleita. Uudet biisimme eivät mene ala-arvoiselle tasolla jossa ketään pilkataan (kuten exäni Arto minulle teki) vaan kertovat rakkaudesta, tulevaisuudesta, unelmista jne. Tauski Peltonen tosin on tehnyt minulle kappaleen nimeltä A R T O, mutta ensinnäkään kyseinen saamelainen ei mielestäni ansaitse sitä huomiota että hänestä tehdään yhtään biisiä, toisekseen en viitsi itse alentua samalle tasolle että alan sitä käppänään biiseissäni pilkkaamaan.
Toivottavasti se tuleva pitkäsoitto perustuu fiktiivisiin rakkaustarinoihin, meinaa jos Johannan omista prinsessakokemuksista lähdetään levyä tekemään, niin melko karua kuultavaa on luvassa. Jos lähetään ihan Johannan omista kokemuksista tekemään, niin Albumin avausraita on tietenkin Olet Juutalainen, coveri Kari Tapion klassikosta - Olen Suomalainen


"On daavidintähden alla, tää koti mulla toisen.
Mä farkuistas laulan, olet Juutalainen
Voi jospa tietäisivät maailmalla, nyt mitä voikaan olla kaljun alla.
On täällä melanooma, jonka oireista aikaansaisi aika monta isoa valhetta.
On täällä monta yksinäistä mutta, niin paljon kieleen purtua rakkautta
Nyt etten siitä riitä kertojaksi Jullen taulut eikä Emmyn halvat laulut
En oo elämäessäni tehnyt työtä ja silti harvemmin on onni myötä
Sen tietää vain yksin Juutalainen 
On daavidintähden alla, tää koti mulla toisen.
Mä miljoonistas laulan, sillä oothan Juutalainen
Mä raiskauksesta laulan, on siinä mies ja juutalainen
Melanooman alla, elää Juutalainen. 
On tässä maassa itsepäinen kansa
Johanna jos pitää omastansa ei siinä erottaa muu silloin voi kuin yksin kuolema tai virkavalta vain
Käyn vastamäkeen farkkujasi surren mutt siitä nousemme kieleen purren
Me putkan jälkeen käymme putkaan nähdäksemme ettei kannattanutkaan
En oo elämäessäni tehnyt työtä ja silti harvemmin on onni myötä
Sen tietää vain yksin Juutalainen 
On daavidintähden alla, tää koti mulla toisen.
Mä miljoonistas laulan, sillä oothan Juutalainen
Mä raiskauksesta laulan, on siinä mies ja juutalainen
Melanooman alla, elää Juutalainen."

Eikös aikaisemmat selitykset tästä A R T O biisistä mennyt niin, että Tauskilla oli joku biisi jonka nimi muutettiin ARTOKSI? Sitäkään biisiä ei tullut, samoin kuin ei tullut Taskin myymiä keikkojakaan, eikä menty Turkkiin esiintymään?

"Uudet biisimme eivät mene ala-arvoiselle tasolla jossa ketään pilkataan (kuten exäni Arto minulle teki) "

Nyt kun näistä pilkkalauluista puhutaan, niin vähän saattaa yleisöä hymyilyttää kun muistellaan, että Johanna itse keulitteli tekevänsä pilabiisin Artturista. Nillittäminen alkoi tietenkin välittömästi kun Suomen yksinkertaisin poromies ehti ensin. Rikosilmoituskin tärähti aiheesta ja sen kanssa kävi ihan niin kuin arvata saattaa. Poliisi ilmoitti Herra I:lle, että mitään tutkintaa ei käynnistetä. Silkkaa paskaa oli siis sekin rikosilmoitus.

Koska Johanna ei edelleenkään kommentoi tulevaa paljastuskirjaa millään tavalla, on tässäkin postauksessa tilitetty kirjasta satoja tunteja. Näin se tällä kertaa menee:
Tosin tulossa olevaan "paljastukirjaan" en ole kommentoinut yhtään mitään, koska aion viedä koko Metrotuotannon, *** *******, ***** ********** yms. henkilöt jotka ovat kirjan takana, suoraan oikeuteen. Koko yrityshän on nyt jo ollut kauan poliisitutkinnassa ja Pasilan poliisien mukaan, joiden kuulusteluissa olin, kyseessä on törkeä kunnianloukkaus, eli vakava rikos kohdistuen minuun sekä siskooni Juliaan.
He syyllistyivät siihen jo aiemmin, mutta julmuudella ja rahanahneudella ei näytä olevan mitään rajoja. Olen kirjoittamassa myös itse omaelämäkertakirjaani, jossa tulen kertomaan elämästäni lapsuudesta ja nuoruudesta lähtien, eikä niistä eikä muistakaan asioistani elämästäni voi kertoa kukaan muu kuin minä itse! Tietysti jotain henkilöitä voidaan haastatella kirjaan, mutta täytyy sanoa, että hyvin yksipuolinen tekstistä tulee jos siihen haastatellaan vain exääni ja vihamiehiäni. Kaiken lisäksi he valehtelevat kaiken ja heille maksettiin haastatteluista, kiitos tuottaja Tuija Järviselle joka kieltäydyit kommentoimasta ja markkinoimasta koko kirjaa vaikka sinulle tarjottiin siitä rahaa!
Taitaa taas olla Tunkilla Tauskin tyrmäystippoja verenkierrossa, koska heti lähtee homma lapasesta. Ihan kärkeen täräytetään parit yksityishenkilön nimet ruutuun. Ennakoin uusia rikosilmotuksia.

Tunkin ei juuri kannattas höpötellä ihmisten oikeuteen viemisestä, kun se ei sinne itsekään tunnu pääsevän. Metropoli on ollut raskaassa tutkinnassa vasta  reilun vuoden ja edelleen jatkuu. Siellä on taas konstaapeli purskahtanut itkuun ja laittanut vähän lakipykälää tulemaan. Törkeä kunnianloukkaus ja vielä uskovaisesta naisesta. Erittäin vakava rikos, joka kohdistuu lukutaidottomaan diabeetikkoon ja minuun. Isäni on luonnollisesti täysin samaa mieltä.

Tunkin oma omaelämänkerta on ollut tulossa vuodesta 2009. Välissä joku juoppo terassilla kävi tekemässä oman raakavedoksen jä lähetti tietty sen Tuksulle. Vuosien varrella tämän matkaopasta muistuttavan eepoksen tilanteesta on tullut monenlaista päivitystä, muistaakseni yli puolet oli valmiina jo 2011. Lapsuus ja nuoruusvuodet ainakin on jo tukevasti A4:lla. Sanomattakin selvää, että eihän Dillen tekemisistä voi kukaan muu kirjoittaa, kun eihän Juliastakaan voinut kirjoittaa toimittaja, vaan neljän laudaatturin ylioppilas täräytti oman versionsa sähköpostilla toimitukselle.

Taas on vissiin oltu Railiin yhteydessä, kun kirjaa ei ole vielä edes julkastu ja silti tiedetään mitä siellä on luvassa. Vähänkö selvä juttu, että jos ei ole kirjoitettu neljän laudaatturin finglannilla, niin paskaahan se on. Sinäänsä ei kai ole ongelma vaikka Johannaa ei ihan kauheesti haastateltas, kun eihän se pysty blogejaankaan kirjoittamaan niin, että tulis yksipuolinen kuva. Kuka ylipäätään pystys kirjoittamaan Tunkin kanssa kirjaa, kun kaveri nukkuu välillä pari vuorokautta putkeen ja keskimäärin sen jutuista toteutuu alle 20%. Ne toteutuneetkin saattaa mennä pikkusen vituiksi kun jätkät ei päästä lavalle vaikka kuinka kampasin tukkani.
No kirjoitan siis oman kirjan, ja tulen siinä kyllä varmasti kommentoimaan vääryyksiä ja valheita kohdistuen minuun mitä kirjassa väitetään. Arto tyypillisenä narsistina kääntää kaikki asiat minua vastaan, mitä itse teki liittomme aikana. Hän petti minua, oli väkivaltainen, kuristi useita kertoja (yhden kerran lähestulkoon hengiltä, hätäkeskus pelasti minut), puhuin joskus meidän seksielämästämme, no siinä toimi parhaiten suuseksi Arton puolelta mutta varmaan se on helpompaa harrastaa kun hampaat puuttuvat suusta. Erektio-ongelmia hänellä oli kokoajan johtuen alkoholismistaan ja ties mistä, minun kaikki mieheni ennen Artoa ja Arton jälkeen ovat olleet huomattavasti parempia ja kestävämpiä sängyssä, kiitos vaan. Ja jos ei isorintainen blondi kiihota, niin kyllä miehessä on vikaa. Artossa onkin paljon biseksuaalimaisia ja homomaisia piirteitä, minulla on useita homokavereita ja he kaikki ovat sanoneet, että Arto ei vaikuta täysin heterolle.
Tähän on hankala sanoa mitään, kun tässä on sitä samaa soidinrituaalia. Arto sitä, Arto tätä, hampaaton, köyhä ja blaa blaa blaa. Ja sitten kun poromies tarttuu puhelimeen ja ehdottaa, että mites ois läski, lähetääks panemaan, niin välittömästi kutsuu kapteenin kajuutta. Kynsi viuhuu ja poromies kiertää ensiavun kautta.
Kuten sanottu, oli virhe, että koskaan sekaannuin koko mieheen, narsistit osaavat puhua, kääntää asiat ja kaiken päälaelleen, valehtelevat jne.
Olen myös kuullut, että narsistit tunnistavat toisensa, joten en yhtään ihmettele, että tämä Halsuan nainen niin kovasti puolustelee väkivaltaista miestä, josta en itseasiassa ole edes varma onko hän sosiopaatti vai psykopaatti.
Tämä voi olla jonkun mielestä rajua tekstiä, mutta niin on nähtävästi tuleva kirjakin, eikä ketään voi loukata törkeällä tavalla yhtä pahasti kuin jonkun TV ohjelman tai kirjan kautta, johon ei edes ole annettu mitään lupaa!!!!!
Saattaa tunkki päätyä taas vastaajaksi näissä tulevissa koitoksissaan. Halsuan nainen jos olisin, niin poliisi.fi ruutuun ja pankkitunnukset olis jo kaivettu. Sinne se menis jonon jatkoksi tutkintaan, kun julkisuudenhenkilö herjailee mediassa, jona tätä Tuksun "firman" päiväkirjaa voi helposti pitää. Nähtävästi rajua tekstiä? Mitä se oikeen arpoo, prepaidi kuumaksi ja Raililta suoraan doksit luuriin? Äkkiäkös se nyt kattoo korteista tuleeko Tunkille mustaa korttia.
Seksielämästäni voin ihan itsekin kirjoittaa kirjan, luulen että siitä tietää paljon paremmin minä itse, kuin kukaan ulkopuolinen. Kuvailenpa seuraavassa kirjassani vaikka kaikkien miesten alapäiden koot ja miten ne toimivat kuten Jordan teki kirjassaan!
Tunkin postaukset on aina takuuvarmoja mielenkiihottajia. Kauheen montaa riviä ei yleensä pystytä tuottamaan ennen kuin ollaan tukevasti kadoksissa. Tässä nyt taas melko reipas esimerkki. Tunkki huohottaa kirjasta, jota ei todellakaan kommentoi. Valittaa joka tuuttiin, että kirja tulee olemaan paskaa, kunnianloukkausta ja eihän toisten asioista voi muut kirjottaa. Mitä tulee rakastajieNI munankokoon, niin totta helvetissä mä laitan ihan viivottimesta kuvan ja merkkaan millaset vehkeet jätkillä oli. Silleen se Jordankin teki. Niin kato, Arto on narsisti.
Rakas ystäväni Juha tässä katosi vähäksi aikaa kun oli löytänyt miesseuraa itselleen, mutta hänen mieskaverinsa oli antanut ehdon, että Juhan pitää valita kuulemma MINUN ja HÄNEN väliltään ja Juha sanoi, ettei tässä kuules nyt tuollaisia ehtoja kukaan latele kenellekään ja tässä me taas hengaillaan yhdessä ja ulkomaat kutsuvat kohta. Urban, ruotsalainen yritysjohtaja jota tapailin noin 9kk, on auttanut minua nyt paljon elämässä, hän järjesti minulle myös tämän uuden upean kontaktin, jonka kautta saimme uudet biisit valmiiksi! 
Eipä sen lähemmmin tässä enää mitään, jatketaan kohta.......
Seiska Live sivuilleni www.seiska.fi tulee upeita videoita joita olen nyt kokoajan kuvannut, sekä uusia hienoja kuvia ja ne kertovat varmasti enemmän kuin tuhat sanaa!!!!
Juhakin hylkäsi jonkun mauttoman miehen, kun oli kehdannu ehdottaa, että joko paat Tuksun jäähylle tai sitten se oli tässä. Sanomattakin selvää, että absoluuttinen homo valitsi Tunkin. Ihan no brainer, olihan ne kihloissa ja viritti lastakin. Ei tollaset mielettömät kemiat tosta vaan kuole.

Kuvat todellakin kertoo enemmän kuin sata kiloa tai tuhat sanaa. Luvassa on junamatkaa, kuvia hotellin aulasta, baarin takahuoneesta ja tietty ihanasta Jollaksen kodistamme. Voi hitsi kun Jossulla sen verran rauhottus, että sais iPhoonistaan purettua nämä fantastiset otokset Seiskan Liveen. On tässä jo tovi odoteltukin.

14 kommenttia:

 1. Jonkun mukaan Fyrkka ois Piraatti-Tukiaisen kaveri, ei Urbanin lahja skandinaaviselle kauneudelle. Ensimmäisellä siskolla on tapa kierrättää lähipiirin kaverit itelleen niin Fyrkan linnat on neljänneltä siskolta omittu parempaan käyttöön. Dillekin on sanonut ettei Tukholmalaisesta kosmoponiitista ole kuultu viime kesän jälkeen mitään.

  VastaaPoista
 2. "Epäselvää on löytyykö Johannan kanssa yhteensopivaa merkkiä muualta kun Alkosta" :D

  Loistavaa tekstiä :D

  VastaaPoista
 3. Hyvää tekstiä molemmissa uusimmissa päivityksissäsi. Kiitos!

  VastaaPoista
 4. Mihin lie 7:n lahjoittama iPhone joutunut, videoita odotellaan kovasti ...

  VastaaPoista
 5. Ihanaa, kun oot takaisin. Ei pätkääkään naurata enää Tuksun toilailut, mut sä saat ne kuulostamaan niin mahtavilta nää stoorit. KIITOS :D

  VastaaPoista
 6. Ihanaa Hesus kun taas tekstiä tulee!! Mahtavaa settiä :DDD

  VastaaPoista
 7. Kiitos Hesus että palasit, sinua olikin jo ikävä. Tekstiäsi on tosin välillä hieman vaikea lukea kun nauraessa kyyneleet peittävät näkökentän.

  VastaaPoista
 8. Se kun on toi Johannan kuva tuossa taustalla, niin kattelin, että ihan nätit huulet on, mutta ne on niinku ylösalasin. Ei vissiin ihan helppo korjata, mutta kiva että jostain suunnasta näyttää hyvältä.
  Blogin teksti kyllä loistavaa!

  VastaaPoista
 9. Voi kun ihanaa Hesus, olet taas täällä. Olen ollut todella huolissani sinusta. Onneksi löysit tiesi takaisin!

  VastaaPoista
 10. http://youtu.be/bHfVaqIb5Nw

  "Kukaan ei saa murtautua omaan kotiinsa, se on raiskaus jos murtaudutaan omaan kotiin."

  VastaaPoista
 11. Kiitos päivityksestä! Aivan mahtavaa tykitystä taas!

  VastaaPoista
 12. "Kaiken lisäksi he valehtelevat kaiken ja heille maksettiin haastatteluista, kiitos tuottaja Tuija Järviselle joka kieltäydyit kommentoimasta ja markkinoimasta koko kirjaa vaikka sinulle tarjottiin siitä rahaa!" Tämä lieneen Tuksun sanomaa.

  Tuija Järvinen on kertonut facebookissa ettei antanut kirjaan haastattelua koska hänelle ei maksettu hänen pyytämäänsä rahasummaa!Samalla meni Järvinenkin paniikkiin että voiko kirjaan julkaista mitä on jo kertonut kun perui ne maksun puuttumisen takia ja Tuksun lailla jos julkaisevat haastaa kirjan tekijät oikeuteen. Sitten Järvinen käänsi jutun että ei antanut haastattelua kun " ihminen se Johannakin on".. tuijasta tuli näin taas hyvä ihminen omasta mielestään.Hän oli pyytänyt kirjan etukäteen luettavaksi vaikka julkisuudessa ei vielä ollut ennakkomyyntiäkään ja oli loukkaantunut kun oli vastattu että " paljonko maksat jos saat luettavaksi?" Tuijakin on samanlainen takinkääntäjä jota ohjaa ahneus rahaan ja jutut muuttuu omaa etua ajatellen.. :D

  VastaaPoista
 13. Tuija Järvinen Tuksun paljastuskirjasta..http://tuija-jarvinen.blogspot.fi/2013/04/rehellinen-totuus-paljastuskirja-asiassa.html
  Ei kerro että entäs jos olis suostuttu ? Järvistä otti päähän kun rahaa ei tullut :):DDDDDDDDDDDDDDDDD.

  VastaaPoista
 14. se on hauskaa, että se alkaa tällaista vuoropuhelua yli Tukianens ja niiden yhteistyötä.

  VastaaPoista