keskiviikko 22. toukokuuta 2013

Johannan kiistaton suosio

Johanna on luonnollisesti ja varsin ymmärrettävästi listojen kärjessä kaikissa kategorioissa... Listä löytyy täältä: http://www.seiska.fi/game

Top10:

SijoitusNimiTasoStara
#1Jasmin Mäntylä
0
#2Jadmiras
0
#3Perhonen0
#4Kutsuvieras428
0
#5Henna Kalinainen
0
#6JohannaMariia 
0
#7Martina Aitolehti
0
#8Suvi Pitkänen
0
#9Marianne Kallio
0
#10Niko Saarinen
0

Seuratuimmat:

SijoitusNimiTasoSeuraajia
#1Martina Aitolehti 
102
#2Livekäyttäjä4065 
95
#3Livekäyttäjä2733 
71
#4Livekäyttäjä8012 
65
#5Niko Nousiainen 
58
#6Suvi Pitkänen 
51
#7Jasmin Mäntylä 
43
#8Esko Eerikäinen 
42
#9Livekäyttäjä4217 
29
#10Marianne Kallio 
27
En sitten tiedä johtuisko Suomen suurimman lehden suosituimman bloggaajan listoilta puuttuminen Seiskan kateellisista moderaattoiresta. Noista Tauskin viheliäisistä kavereista, jotka julkaisi vain negatiivisia kommentteja blogissa. Vai olisiko kyse ehkä enemmän siitä, että Johannan kuvitellusta iltapukuglamourista on päässyt vihille muutkin kuin lähipiiri? En tietenkään sano, etteikö maailmantähdetkin kuse raiteille ja sammu kesäyönä puistossa puskanjuurelle.
Johanna Mia Mari Tukiainen Siis huh huh......... :) Me nukahdettiin yhdessä ihanan söpöläisen Juha Immonen kanssa Herttoniemen puistoon, suoraan yhden suuren kukkapuskan viereen......:) Ehdittiin nukkua siellä ainakin tunti, joku varmana yrittää lähettää Seiskan juoruihin kuvan tapahtumasta.......DDDDDD..........Nyt takas nukkumaan, jos tuonne sänkyyn jotenkin päin mahtuu..........:) kun kaikki mopsit, chihuahua ja Juha vallannut mun sängyn :) 
Ihan peruspaketti, kesä tulee, niin puistot täyttyy pultsareista. Vois kai ajatella, että Johanna avasi virallisesti terassikauden. Pellet juo baarissa, kun pussikalja tulee huomattavasti halvemmaksi. Ihanan Juhan kanssa tiistaikännit ja sitten kotsaan mopsien, chihuahuan ja Juhan viekkuun :DDDDDDD, että silleen. Jotenkin pikkusen hävettää blogitella 34-vuotiaasta puistopulsusta, mutta kai se on pakko, kun ei kouluNI rehtoritkaan koskaan soitellu kyynelsilmässä esseitäni kehuen.

Koko Live vaikuttaa aika paskolta, ei äkkiseltään tunnu, että olis lyönny ittensä läpi täysillä. Toisaalta mitäpä siellä sitten on? Muutaman tyrkyttimen kolmerivisiä oivalluksia mielettömän kuvan kera. Vaikea on kuvitella, että joku järkevä ihminen maksaisi kuukausittain "vip" sisällön pällistelystä, kun siellä on vaan Johannan isillä on ihanat henkselit matskua ja jullen jurrisia tilityksiä haaremeistaan. Mielenkiinnolla odottelen ihania musiikkivideoita kolmen kuukauden kuvausmatkalta, Jossulle kotipossu-formaatin julkistusta ja kaikkia niitä mielettömiä pläjäyksiä joita tulevaisuus tuo tullessaan.

Ei tämä sitä tietenkään tarkoita, että Johannan tähti himmenisi tai se lopettais "julkisuudessa" notkumisen. Eihän sitä nyttenkään juuri muut noteeraa kuin seiskan nettiversio, hymy, metropoli, ja iltamakasiiniNI . Tosin nyt kun paljastuskirja pukkasi, on vallan poikkeuksellisesti Iltsikkakin kirjottanut jotain sen sekoiluista nettiuutista. Printtimediassa dillejä ei juuri ole aikoihin nähty.

Niin kauan kun naapurin langattomasta tukiasemasta pääsee internetteihin ja joku muu kuin Jossu maksaa Jollaksen sähkölaskun, Johanna tulee tykittämään päivityksiä faceen ja Diaryyn. Itseasiassa uskosin, että kiihkeän laskukiidon äärellä ollaan. Seiska hylkäsi, keikat ei myy, oikeen ketään ei enää kiinnosta "Arto on narsisssssi", "tilasin Jullelle ja itselleNI yhteisen esiintymisasun" ja "levytin muuten syntikkamusaa linnassa". Jotain se vielä tekee, koska mitäpä sille jää käteen jos se sattuisi "joutumaan" pois julkisuudesta? Sisko, koirat, iso jano ja vapaa-aikaa? Mitään duuniahan se ei tunnetusti voi tehdä, koska suomessa ei juuri meikata ja Johanna osaa vaan Miaminaamiot.

Mistä alamäki kun ei se viime vuosina muutenkaan ole mitään tehnyt? No nyt noita jonossa odottavia oikeudenkäyntejä on välteltävänä ainakin kaksi, mahdollisesti kolme tai neljä. Vaikka en ole oikein luottavainen oikeuslaitoksen haluun tuikata Tunkkia vankilaan, on kouriintuntuva riski, että tällä kertaa ei enää selvitä ehdollisella, koska sillä alkaa olemaan noita kepposia jo aika lista ja lisää tulee jatkuvalla syötöllä. Artoa se on telonu sairaalakuntoon ehdonalaisessa ollessaan. Ehkä se tuomari vihdoin laskee 1+1=Johannaa ei vittuakaan kiinnosta jos se selviää sakoilla tai ehdollisella. Uusia Rikosilmotuksia/tutkintapyyntöjä, jotka odottelee tutkintaa, on tehty ainakin viisi, mahdollisesti enemmänkin ja lisää tulee. Kermana kakunpäällä kirja, jossa päästään kurkistamaan kusentuoksuiseen glamouriin ja melko varmasti Tunkki vetää jotkut kilarit siitäkin.

Jos yhtään Jossua tunnen, niin sen korjausliike kiihtyvään syöksyyn tulee olemaan enstistä hulvattomammat tarinat. Ei Tunkki tietenkään itse näe edes etäistä mahdollisuutta sille, että se on itseasiassa vaan pikkusen kulahtanut nobody, joka lähinnä närästää tekemisillään. Olen vähän laskeskellut, että kun Jossua vituttaa, niin jossain vaiheessa Julle saa turpaansa ja Diabeettisien keuhkoveritulppien riski kohoaa. Ehkä Johanna odotusten mukaisesti onnistuu telomaan jonkun hautaan saakka ja kaikki raamattuNI kymmenen käskyä saadaan rikottua ennen nelikymppisiä. Näistä kristillisistä keräilykorteistahan siltä puuttuu vaan "Älä tapa".. Seurattavaa joka tapauksessa tulee riittämään vielä tovin.

8 kommenttia:

 1. Kiitos taas kerran kirjoituksistasi, eilisestä varsinkin, kommentoimaan en pystynyt saatikka kiittelemään, kun nauratti niin ettei hiiri kädessä pysynyt! Jatka samaan malliin, olet ehdottomasti parasta A-ryhmää! Käyn säännöllisesti kurkkimassa "hengentuotteitasi" ja kommentoinkin, jos hekotukseltani pystyn ;) Terkuin: fanisi Minttu

  VastaaPoista
 2. Se voi hyvin olla, että se onkin Julle joka vetää isosiskoa pataan. Ei olisi ensimmäinen kerta. Niin ovat siskokset kuin kaksi marjaa. Vielä kun Julle lihoisi entisiin mittoihinsa, niin eihän niitä edes erota muusta kuin että toisella on paha alapurenta.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Tarkoitat varmaan, että järkäleen kokoinen vaalea mies vetää Johannaa pataan... Jullehan jo kerran sai päänahanhoitoa kyseiseltä kaverilta. Olen melko varma, että sillä on Johannaakin kohtaan jotain hampaankolossa. Seuraavan kerran kun tauski antaa antabusta tai siis tyrmäystippoja Johannalle, niin ehkä Hunkskostaja iskee?

   Poista
 3. Toi alempi "Seuratuimmat"-listahan on itse asiassa sinänsä jännä, koska jos tuolla Seiskan sivuilla klikkaa sitä yläpalkin "Julkkikset"-täppää ja etsii sieltä Johannan, niin avot! neidillä (??) näyttää olevan 189 seuraajaa.

  Snadisti herää epäilys, että Yolene on tehtaillut itselleen vähän lisää seuraajia ja kostoksi Seiska ei rankkaa sitä ollenkaan listoilllaan. Tietysti toinen vaihtoehto listaamatta jättämiseen saattaa olla J:n krooninen kyvyttömyys toimittaa sisältöä profiiliinsa. Mutta tää nyt on pelkkää spekulaatiota... Ei kiinnostanu kuitenkaan niin paljon, että oisin oikeesti alkanu selvittää, miten seuraajaksi rekisteröidytään ja voiko siinä vedättää.

  Kiitos viime aikojen aktiivisesta kirjoittelusta!

  VastaaPoista
 4. Anteeksi, sanoinko 189? Tarkoitin 202. Ihana Johanna!

  VastaaPoista
 5. Pikkaisen pisti mietyttämään kategoria "Aktiivisimmat jakajat". Öö, eikös se, että keille jakaa ja kuinka usein, ole aika yksityisluonteista?

  VastaaPoista
 6. tavallisesta poiketen joudun nyt puolustamaan tuksua... en usko ollenkaan että nämä nikonousiaiset ja jasminmäntylät kiinnostaisi ihmisiä tuksua enemmän. onkohan statsit vanhat tai vaikuttaako niihin tuksun ongelmat saada videot seiska liveen?

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Luulen, että seiskan live imee kulkusta. Sieltä tulee ihmeellisesti eri lukuja eri paikoista. En minäkään usko, että nuo paikkaansa pitää. Tosin vaikuttaa sekin varmaan, että Tunkki ei tosiaan sinne postaa kuin jotain alahuulikuvia ja osa näädistä systemaattisesti boikotoi tuota Liveä ja käyttää jotain yhteisprofiilia tai ei periaatteesta käy siellä kattelemassa, vaan kattelee doksit foorumeilta, joihin ne kätevästi joka tapauksessa tulee.

   Nuo statsit oli silloin noin minuutin vanhat, kun ne tuohon copy pastesin. Ei se silti sitä muuta, että ei tunkki mikään Suomen kohublondi numero yksi ole. Vitsi vähän oli se, että Tunkki itse hehkuttelee melko estottomasti sitä suuren suurta suosiotaan.

   Poista