torstai 23. toukokuuta 2013

Case Markku ja Julia

Tänään klo 13 ollut oikeudenkäynti on käyty. Kumpikaan vastaajista ei saapunut paikalle, juttu käsiteltiin silti ja ratkaisu tuli.

Markkua syytettiin lääkerikkomuksesta, ratkaisu: 20 päiväsakkoa
Juliaa syytettiin lääkerikkomuksen lisäksi myös näpistyksestä, ratkaisu: 30 päiväsakkoa.

Nyt odotellaan, että Tauski jättää tulevilta sikajuhlilta palkkiot maksamatta, Julia on just maksamassa sakkoaan, sedät lähettää tullaan noutamaan ja hakemaan vankilaan lapun, jonka Seisk... Rakas sisko sitten maksaa, ettei vankila kutsu.

Oikeudenkäynnistä saa virallistakin doksia kopiomaksulla, hintaan 0.30€/sivu, minimissään joutuu maksamaan 7€, paitsi jos maksaa käteisellä oikeustalon asiakaspalveluun. Esitutkintapöytäkirjoja saa poliisilta, sisältää osittain salassapidettävää matskua, eli ilmeisesti ihan joka sivua ei edes halutessaan saa. Jos joku haluaa aiheesta tiedustella enemmän, niin 0295644200, vaihteesta käräjäsihteeri Alina Lepistö, niin täti kertoo sitten.

edit klo 16:05:

Julian näpistys on ilmeisesti ollut 16€ reseptilääkkeiden varastaminen apteekista. Pistelly laukkuunsa ja kävelly ovesta ulos valvontakameroiden rullatessa.

On tää glamour kyllä... vittu mitä touhua. Molemmat blondit pahoinpitelee säännöllisesti, varastellaan kaupasta, tuodaan lääkkeitä ulkomailta, kustaan pitkin kiskoja ja puistoja, sammutaan pusikoihin, nyhdetään toisten kukkaistutuksia, keksitään raiskauksia ja nyt kliimaksina varastellaan apteekista lääkkeitä. Siis mikä ero tolla touhulla on ihan perus nistin tavalliseen maanantaihin? Huvittavaa kyllä, eroksi ei voi sanoa edes, että se nisti haisee, eikä peseydy, kun siskoksista tukevampi ihan dokumentoidusti jopa haisee ja kulkee paskasissa rytkyissä. Kai se on sitten se, että nistit ei liekitä facebookissa 90€ hametta.

Itsetunto on pakko olla noissa touhuissa joko mielettömällä tasolla tai sitten pitää olla niin sekasin 24/7, että todellisuus ei tarpeettomasti ahdista. Ei kai siinä, kohti uusia haasteita ja kepposia, musavideon kuvauksiin vaan.

Edit klo 17:04:

Niin, en toki edes tajunnut, että tämä lääkekeissi ei ollut "itsestäänselvä". Eli siis maailman paras isäääähhhh ja Julle siis toi reseptilääkkeitä ja kärähti tullissa. Näitä maailmankuuluja Thaimaan tuliaisia.

7 kommenttia:

 1. Kiitos uutisista Hesus!
  Seuraavan kerran kun joku noista kusipäistä jättää saapumatta oikeuden istuntoon, käytän kansalais -oliko se nyt oikeus vai velvollisuus- oikeuttani tehdä siviili-pidätys ja soittaa poliisit hakemaan konnat rosikseen. Alkaa jumalauta nyppiä jo ja lujaa!

  Terv: Kotka Vaalea

  VastaaPoista
 2. Milloin isä on ollut Thaimaassa yhdessä Julian kanssa? Eikös tytöt olleet kahdestaan siellä pilleriretkellä viime vuonna?

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Siskokset oli vuodenvaihteen 2011/2012 Thaimaassa ja lennot oli Tukholmaan. Siinä Mickey Rourken ja Udin ihosyövän liekittelyn ohessa hehkuteltiin myöskin Thaimaan pameja, jokunen kansalaisaktiivi sitten taisi tehdä tulliinkin ilmoituksen että glamourittaret voisi ottaa pistotarkastukseen. Tukholmasta rumempi sisko palasi neuvostolaiseen Suomeen lentäen, vaarallisen kaunis sekä nallekarhu taas tulivat laivalla, jälkimmäinen kaksikko jäi tullin haaviin ja lastina oli kummankin laukuissa reippaat sata nappia ainakin Valiumia ja Diapameja. Iskäähh oli toimittanut oikeuteen espanjalaisen reseptin lääkkeistä, päiväys oli "harmi kyllä" vaan syksylle 2012 joten tuomari jätti sen huomiotta.

   Jullen näpistys oli loppuvuodesta 2012, Yliopiston Apteekissa tapahtunut keikkakiertue taltioitiin videolle ja näin 16 euron lääkkeistä tuli 10 päiväsakkoa á 6e = 60e.

   Myöskin Papa Bearin päiväsakot olivat á 6 euroa (=alin mahdollinen).

   Perheen perinteitä kunnioittaen Tukiaisia ei käräjäsalissa nähty, tuomiosta valitusaikaa 7 vuorokautta.

   Poista
  2. Pieni tarkennus, eli Valium = Diapam. Eli molemmat ovat diatsepaamin myyntinimiä, Diapam Suomessa ja Valium muualla. Pahoittelut pilkunviilauksesta ;-)

   Poista
  3. Valiumit kassiin Thaimaasta, Diapamit Suomesta/Espanjasta? On sama lääke eri nimellä, mutta molempia oli.

   Poista
 3. Tuominen tarkoittanee maahantuomista eli netistä tilaamista?

  VastaaPoista
 4. Tuo kärähtäminen tapahtui matkalla Tukholmasta Suomeen. Tuksu ja Julle olivat kahdestaan Thaikuissa, menivät sieltä Ruotsiin ja palasivat Suomeen, mukanaan iskä. Ilmeisesti Thaikuista hankitut lääkkeet pakattiin Iskän ja Juulian kasseihin ja Suomen Tulli sai vihiä ko. lääkeaineista, (huom! ilmeisesti näädän toimesta)Käry kävi!

  VastaaPoista