torstai 16. toukokuuta 2013

Tauskin vika

Tyrmäystippagate syvenee edelleen ja Team Muovitukka esiintyy Seiskan Livessä uuden sielua riipivän murheen johdosta. Kyllä vain diabeetikko Jumalan armosta oli lähellä joutua vankilaan. Kyseessä on Julian mukaan pari vuotta sitten sattunut välikohtaus, jossa sammakkomies vittuili neljä tuntia ja sitten hirtti kungfu otteiden erikoisosaajalla kiinni. Lopputuloksena poskensoittaja sai lasista päähän ja Julle tuomittiin myöhemmin oikeudessa sakkoihin. Julia maksaa sakkonsa ennätysajassa, joten Johannalla on taas oivallinen tilaisuus vähän nöyryyttää upeasti laihtunutta siskoaan. Eli varaton alkoholisti rahdataan Seiskan haastatteluun kertomaan tapahtumista, jonka johdosta Johannalle kuin varkain tarjoutuu mahdollisuus esiintyä persaukisten sakkovankien suojelupyhimyksenä ja lukutaidottoman kouluavustajana.
Haastattelija: Julia Tukiainen, sä meinasit joutua vankilaan, kerro vähän mistä on kysymys.
Diabeetikko: Elikkä joo, mä voin ihan lyhyesti lukasta tässä mulla on tällänen kolmensadaneuron sakko missä lukee
Kosmetologi sekoaa ensimmäisen kerran toisen sanan kohdalla. Onneksi paikalla on kuitenkin kokeneempi käräjäoikeudenkävijä korjaamassa.
Neljän laudaatturin kouluavustaja: Uhkasakko
Diabeetikko: missä lukee teille on määrätty maksamattomista sakoista muuntorangaistus se on heti tayteen tayteen täyt...ääää täytäntöönpantavissa vankeutena, mutta voitte vielä maksaa sen allaolevalla tilisiirrolla muutoin teid teidät noudetaan ja haetaan vankilaan kymmeneksi päiväksi. Eli tässä on kolmensadaneuron sakko. Näin.
Mitähän sähkölaskua Julia mahtaa lukea, koska aivan takuuvarmaa on, että oikeusrekisterikeskuksessa ei ole ihan niin autistista konttorihenkilökuntaa, että ne kirjoittaa "noudetaan ja haetaan vankilaan". Mitä seuraavaksi? Kääntöpuolella on sarjakuvana sama?

Ekassa ruudussa poliisisedällä on etusormi pystyssä ja puhekuplassa "so-so Julia Tukianen". Seuraavassa ruudussa blondi istuu maijan takana ja ruudun nurkassa näkyy puuntakana maijasta karannut Puksutin. Viimesessä ruudussa on sitten noudettu ja haettu dille kaltereiden takana ja pikkusen pilkottaa seinässä kalenteri mihin on merkitty kymmenen päivää?

Kun yhdessä luetaan, niin tulee sakkoasia selvitettyä:
Neljän laudaatturin kouluavustaja: Mistä tää on... oikeusrekisterikeskus ilmoitus muuntorangaistus
Niin, siis tietty käräjäoikeus, siellä mä olin sillon kun sedät laitto sakkoja, ei se baari missä mä löin sitä miestä, vai mitä sä meinasit?
Diabeetikko: Käräjäoikeus
Neljän laudaatturin kouluavustaja: muuntorangaistuksesta 
Tosi järkyttävä tilanne
Diabeetikko: Joo, no nyt on semmonen tilanne, että tää eräpäivä on ylihuomenna ja ktshh mä oon tällä hetkellä pennitön ja tää on tosi kamala tilanne, ihan järkyttävä tilanne, että mikä nyt niinkun ... Johanna voi kertoa tähän väliin miksi mä jouduin tähän tilanteeseen. Mun piti maksaa tää sakko viime keikkapalkkiosta. Tauskin järjestämästä keikkapalkkiosta. Mitä me ei ikinä saatu, koska Tauski ei ikinä päästäny meitä lavalle 
Julian osakesalkku on toki maailmankuulu, mutta tuota sakkoa on ollut aikaa maksaa kuukausia, luultavasti ainakin puolivuotta, ennen kuin sitä on alettu muuntamaan vankeudeksi. Tavallaan kai vähän hupsua surkutella tässä vaiheessa, ikään kuin kyse olisi taas jostain sakkojenmaksun maailman ennätyksestä ja just nyt sen kehveli Tauskin piti jättää ne fyrkat maksamatta. Kun Julian rahankäytöstä puhutaan, niin Facebookissa vankilan välttänyt diabeetikko miettii jo parvekekukkia:
Julia Tukiainen HUH, kotona, olipas viikon juhlat oikein...:DDD Eilen oli kiva ilta with Johanna Mia Mari Tukiainen ja Juha Immonen:D Oltiin istumassa iltaa Ankkurissa ja Primulassa. Viime yönä tulikin sitten nukuttua, nyt pirteänä odotan, että mies pääsee töistä. Ihanaa, kesä tulee, puissa on jo lehdet. Huomenna kauppatorille ostaa ihanat kukat jollakseen, haluan pinkit isot amppelit parvekkeelle ja orvokkeja ruukkuihin, ja pelargonioita!!! Rakastetaan Johannan kanssa kukkia!!! Nyt suihkuun ja raikkaana uuteen päivään!!!
Julia Tukiainen Hähää, nyt treffeille katsomaan jääkiekkoa mun ihanan miehen luokse. Tulee taas kerran kiva ilta Aurinko paistaa ja linnut laulaa ja kukka ostoksille huomenna. Smile to life and it will smile back to you 

Tauskin järjestämä keikkapalkkio, eli tavallaan Tauskin vika, että Julle löi Sammakkomiestä lasilla päähän? Hyvin pysytään olennaisessa, vähän unohtuu miksi sinne vankilaan "ollaan joutumassa", mutta kun Artoa ei voi syyttää, niin Tauski on tietty melkeen sama asia, parempi muna kummiski Petri Pennan analyysin mukaan. Sama jätkä joka tyrmäystipoitti Puksuttimen teltassa, että huolehtivaiset veneilijät voi purra jalkaan ja mahdollisesti raiskata paljunraikkaat blondit.

Tylsähän näitä asioita on miettiä järjellä, mutta jossain piireissä ihmiset ymmärtää miksi ikinä ei päästetä lavalle. Siis siinä vaiheessa kun kavereilla on tyrmäysjuomaa verenkierrossa sen verran, että Puksutin laukee parkkipaikalla asfaltille, vaikka taluttajia on kolme. Ei niin, että se nyt merkittävästi perus dolls-koreografiasta eroaa, mutta hankala siinä on siskon tissiä hieroa, kun tuskin edes Tauskin käteisvarat riittää kolmesta viiteen avustajaan, että saadaan show vedettyä suunilleen pystyasennossa. Sen verran täytyy kyllä sanoa, että hyvin Julia parkkipaikalla pysyi nuotissa kertosäkeessä: "mä en halua tällästä e-lä-mää".

Tauski ei päästäny meitä lavalle :(

Haastattelija: Palataan vielä tohon sakkoon sen verran, että mistä se johtu. Miksi sä oot saannu ton sakon?
Diabeetikko:  No mä voin kertoo. Tää tapahtu, ei viime mut sitä edellisenä kesänä. Me oltiin Johannan kanssa viettämässä iltaa Bakers-ravintolassa ja siin oli semmonen iso sammakkomies siinä, siinä baaritiskillä, joka huuteli niinku neljä tuntia hävyttömyyksiä lehmästä huoraan ja huorasta tuksuttimeen ja tuksuttimesta puksuttimeen ja ja me kuunneltiin tosiaan neljä tuntia sitä. Mut et mä olin niinku tosi niinkun tosi voimakkaassa humalatilassa kun tapahtu tämmönen hhhhhhhh lievä pahoinpitely, että mä sitten huitasin sitä miestä shampanjalasilla naamariin
Puksutin: Tirsk
Puksutin nauraa kun Diabeetikko 4 tunnin tiskillä jonottamisen jälkeen liipasee Sammakkomiestä lasilla naamariin
Tykkään henkilökohtaisesti Puksuttimesta just ehkä eniten sen takia, että se on niin rehellinen. Ei siis sillä tavalla rehellinen, että se puhuis juuri koskaan totta, vaan reaktioissaan. Häikäilemättömyys on kai se sana jota haetaan. Ja siis onhan se hauskaa jos jotain lyödään lasilla naamariin. Pikkusen jos on veri lentäny, niin ehkä eniten harmittaa, kun ei saatu nauhalle. Olis hyvää vaihtelua Miamin aikasiin kotipornoihin.

Johannallakin on taustalla pari hassua pahoinpitelyä, Artsi sai lasista päähän ja toisella kertaa pullosta ja lasista päähän, niin onhan se helppo eläytyä tilanteeseen. Oon melko varma, että Tunkilla menee toi tilanne silleen Matrix hidastuksena silmien edessä. Tihihihi, ihan oikein sille jätkälle, vitsi kun oisin itekki päässy läväyttämään..
Diabeetikko: Niin ni niin ni tota. Älkää ikinä tehkö samaa, ei kannata, ei hyvä
Älkää tehkö samaa - Ei kannata, ei hyvä
Puksutin: Tirsk
Haastattelija: Käviks sille miehelle pahastikki?
Diabeetikko: Eiiiiiiii sille tuli pikku naarmu vaan, mut että mut että vankeustuomio, koska jos sä käytät jotain asetta, ni sillon tulee niinku vankeustuomion uhka ja shampanjalasi katottiin aseena
Diabeetikko: En joudu vankilaan!
En joudu vankilaan
Puksutin: Julia ei nyt joudu sitten kymmeneksi päiväksi vankilaan, koska rakas isosisko antaa Julialle kolmesataa euroa sakkoa varten.
Diabeetikko: Että näin.
Jos joku miettii toimiko rangaistus, niin asia ei liene enää epäselvä. Hauskinta tolleen henkilökohtaisella tasolla näissä jutuissa on ehkä se, että aina säännöllisesti jollain foorumilla joku miettii, että voi voi kun se Julle on niin sen Puksuttimen vallassa. Ihan kivahan se olis kun vihdoin pääsis siitä eroon, ni sais sekin elämänsä ojennukseen. En ole enää aikoihin kommentoinnut, kun kokemus on opettanut, että ei siihen yleensä kauaa mene, kun Kosmetologi itse kertoo missä mennään.

Jos Julian henkilökohtasta ansioluetteloa tarkastelee, niin kyllä sieltä löytyy ihan kunnioitettava määrä erilaista "vahinkoa". Taksikuski saa kynttä, riehutaan bussissa ja kaadetaan siiderit toisen matkustajan niskaan, varastellaan kaupasta, baarissa saa satunnaisesti joku naamansa kipeeksi, keikalla potkitaan yleisössä ollutta ihmistä päähän ja niin pois päin. Ihan samalla tavalla kuin huomattavasti ansioituneempi siskonsa, Juliakin kohdistaa väkivallan tyypillisesti päänalueelle.

Ei siinä mitään epäselvää ole käyttääkö Johanna Juliaa häikäilemättä hyväkseen. Julian FB-tunnareilla käydään solvaamassa ihmisiä. Arton kaulanraapiminenkin pistettiin ihan spontaanisti joko Nassun tai Julian piikkiin ja nyt raahataan rahaton reppana Seiskan liveen kertomaan, että taas on yksi pahoinpitely tullut tehtyä. Olishan se ollu kurja jos ihmisiltä olis kokonaan menny ohi tää JULIAN naamariin läiskiminen. Ja kattokaa nyt, ei sillä ole edes kolmeasataa tihihihihi. Että tässä mä nyt kristittynä ihan suorassa lähetyksessä liipasen sille kolmesataa tassuun, samalla kun dille näyttää keskaria.

5 kommenttia:

 1. Lähes kellä tahansa hamraalla näädällä olisi varaa polttaa 300 € rahaa Tukevaisten nähden ihan siitä ilosta että näkisi heidän ilmeensä kun parinkymmenen punkkupullon edestä karismaa on niin lähellä ja sitten katoaa.

  VastaaPoista
 2. Kiitos tästä. Kiinnitin huomiota ihan samaan - pahoinpitely on hassua ja naurattaa!

  VastaaPoista
 3. Tasan tarkkaan osoittaa, kuinka paljon nämä glamourin huipentumat arvostavat toisia ihmisiä, lakia tai ylipäätänsä mitään, mikä ei ole päällystetty vaaleanpunaisella glitterillä.

  VastaaPoista
 4. Kiitos. Tiukkaa ja asiallista analyysia. Tai ainakin niin asiallista, kuin aiheesta voi kirjoittaa.

  VastaaPoista

 5. ihanan oranssinvärinen naama kosmetologilla, ja kivasti erottuu valkoiset kädet. kateellinen kun olen...

  VastaaPoista