tiistai 21. toukokuuta 2013

Ihana Isä

Tunkilta tullu taas uutta videota, Suoraa Tuksua sarjaan. Täytyy sanoa, että kyseessä on todennäkösesti häiriintynein taltiointi mitä ainakaan muistan internetissä nähneeni. Tai oikeastaan kai kuulleeni ja tämä tietty voi paljastaa minusta enemmän kuin Tunkista ja Jullesta.

Kyseessä on siis video, jossa Markku röhnöttää sängyssä, kun Johanna ja Julia ilmestyy salakuvaamaan ja huohottamaan ääniraidalle. Jotenkin todella erikoinen olo tulee kun tota pätää kattelee ja kuuntelee. Julia 29v ja Johanna 35(?)v hekumoi nukkuvaa isäänsä intensiteetillä, joka vetää vertoja saksalaiselle pornolle. Kuten sanottua, voihan se olla, että molemmat vaan arvostaa faijansa panosta kasvatuksellisessa mielessä ilman mitään sen kummempia perverssejä vaikuttimia. Tämä todella voi olla ihan vaan mun päässäni.

Julia 29v: Mölinää
Johanna 35v: Eiku älä ku se nukkuu
Johanna 35v: Ihana isä,  tää on maailman paras isä
Johanna 35v: Ihana isä
Johanna 35v täs on
Julia 29v: Henkselit päällä ja uus kello, kultakello, se on hieno, se on isin aarre.
Johanna 35v: Täs on maailman paras mies.
Johanna 35v: 41 vuotta ollu naimissa, eilen tuli hääpäivä meidän isällä ja äidillä. 41 vuotta ollu naimissa. Maailman paras isä.
Johanna 35v: Nallekarhu
Johanna 35v: Ihana
En oikeen tiedä mitä noista "vuorosanoista" pitää ajatella. Ei kai noissa suoraan sanaota, että vähänkö haluaisin, että katselet kun strippaan rapujuhlilla, mutta pikkusen tuntuu... ainakin oudolta. Jotenkin tuo huohotuksen sekainen lausunta kai on se mitä-vittua-hetki. IsääääääääHHHHH. Tää on taas yksi aivojani rassaava mysteeri. Vaikkei sitä oikeen käytöksestä pystykään havaitsemaan, niin kyse on kuitenkin kolmikymppisistä naisista. Sitten tärähtää eetteriin tuollainen minuutin ISKÄÄÄÄÄÄÄÄÄHHHHhhhhh- video. Kun Jossun huohotusta kuuntelee, niin itselleni ensimmäisenä tuli mieleen ihan muuta kuin isänpäivätervehdys.

Maailman paras mies? Siis mitä hittoa? Jokainen kai tykkäilee faijastaan, mutta en ainakaan muista, että olisin tällästä oodia aikaisemmin kuullut. Nallekarhu? Mitä vuittonia? Näähän on ihan samaa termistöä, kun Johanna käyttää ihanimmista miehistään, siis näistä herrasmiehistä, joita se mainostaa. Voin tunnustaa, että en koskaan ole ymmärtänyt tuota nallekarhua siis, että mitä siinä kuvataan. En edes tiedä toista naista, joka niin innokkaasti mainostaa miehensä nallekarhumaisuutta. Mutta se on kuitenkin kiistatta näytetty toteen, että lähes kaikki Johannan ihanimmat miehet on a) herrasmiehiä ja b) nallekarhuja. Isääääh on Nallekarhhhhuuuuh.

Jotenkin ... ihmeellistä ... ihana isääääääähhhh, maailman paras mies, nallekarhuhh. Sitten kun muistaa ihanan nallekarhun halun pamppukourassa katsella rapujuhlilla tyttärensä eroottista esitystä, vaikka pyydettiin poistumaan.... Tuohon häiriintyneeseen mielikuvaan kun liittää vielä sen hmm... no siskosrakkauden. Keikalla ihan saumattomasta hierotaan tissiä, suudellaan ja hinkataan persettä. Yöks. Entiedä mitä tällä pätkällä haetaan, mutta ihan näin vaan yhden katsojan mielikuvan raportoidakseni, minulle tuli kuvotuksen tunne tästä ISÄÄÄÄÄÄÄÄÄhh-huohotuksesta. Muistelisin, että jossainhan se tunkki raportoi Artsin ja sen panemisistäkin, että on Artturin pikkutyttö tms, jotain nallekarhu ja paksutyttö-henkistä matskua. HYI VITTU!

Vaikka oon Tuksuttimista monenlaista sanonut vuosien saatossa, niin en nyt tässä sano, että Johanna, Julia tai ISÄÄÄÄÄH himoitsee toisiaan seksuaalisesti tai halua vihjailla, että niin olisi. Ihan siksi, että enhän minä tiedä mitä Jollaksessa tapahtuu iltasin. Luojan kiitos en tiedä. 
"Isämme ilme oli näkemisen arvoinen, kun vedimme Katjan kanssa kaksistaan hyvin rohkean shown, mutta pyysin isääni poistumaan, mutta itse hän halusi katsoa esityksen."
"Lemppari showtanssibiisini on George Michaelin “Father Figure”, joka on tosi eroottinen klassikko ja tykkään sanoista, kun kerran pidän vanhemmista miehistä. (Johanna Tukiaisen blogi 26.6.2012) 
"Pidin sinua kilttinä nallekarhuna, turvallisena ja aarteenani. Tein suuren virheen elämässäni kun rakastuin 26-vuotiaana juutalaiseen miljonääriin Udiin Miamissa. Udi kuitenkin aina ihmetteli sitä, miksi annoit minun matkustella ympäriinsä, miksi et laittanut mitään kuria minuun." Diary 27.9.2010
"Lisäksi treffeillä käyn mielelläni, mun työpaikka-asiat ja raha-asiat alkavat olemaan hyvin mallillaan, keikkoja riittäisi vain niin paljon kuin jaksais tehdä. Ainoastaan se turvallinen nallekarhu puuttuu vierestäni, treffi ilmoitus koskee lähinnä yli 35 vuotiaita miehiä jotka eivät hae seikkailua. " 15.12.2009 - Diary
 "Voisin lopettaa koko media alan ja alkaa vaikka saarnaamaan seurakunnissa. Sitä mä mielelläni tekisin ja haluaisin mielelläni olla edelleen mun oman nallekarhun Mikan kainalossa, jota mä olen aina rakastanut suunnattomasti, Enemmän kuin ketään muuta, ei Udi vetänyt vertoja Mikalle. " 9.5.2009 - diary"
Edit klo 22:58:

Jaaha, isiiiiihhhhHH on myös esiintynyt Juliana Facebookissa ja naureskellut, kun Johanna kertoilee panemisistaan:
Mia Mari Tukiainen
Voi vitsi miten noloa, hahahahahahah………..:) Luulin chattailevani äsken siskoni Julian kanssa ja puhuin kaikista seksiin liittyvistä jutuista. Niin siellä koneella olikin oma isäni joka leikki olevansa Julia…….buahhahahah, voi nolouden huippu!!!!
 
Mia Mari Tukiainen Iskälläni on hyvä huumorintaju, se kuulemma nyt vaan nauraa Jollaksessa……:) hahahah, toi oli varmaan kosto siitä kun kerran esiinnyin isäni nimellä fb:ssä.
 No, Makella on komeen kultakellon lisäksi myös loistava huumorintaju, ei kai siinä sen kummempia.

17 kommenttia:

 1. Olen pidemmän aikaa seurannut Tuksuttimien puksuttamista ja usein miettinyt johtuuko heidän ilmaiseksi jollaksessa majailu ja muu tukeminen vanhempien suunnalta siitä että Markku olisi pedofiliaan taipuvainen... useinhan pedofilian uhreiksi joutuneista tulee minäkuvaltaan kieroutuneita ja yliseksuaalisia...

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Ei Tunkki ilmaseksi Jolon-saarella majaile. Maksaa vuokraa, lähteestä riippuen 550-650€/kk. Mitä taaseen tulee pedofiliaan, niin siitä tosiaan ei ole mitään näyttöä, mutta jos pidetään mielessä, että lapsuutemme on ollut ihana, lapsuutemme oli täydellinen, lapsuutemme oli onnellinen jne tilitys... Jullellahan se lapsuus jatkuu edelleenkin. Iskä sano, että saan valita yhden asuteen ja tän mä otin, iskä sitä, iskä tätä... nallekarhu, ISÄÄÄÄÄÄÄÄÄHHHhhhh, ukko kattelee pamppukourassa rapjuhlilla kun tytär vetää lesbo-showta...

   Mitä taas tulee tämän uskovaisen perheen suhteeseen alostumuuden ja seksuaalisuuden osalta, niin Youtubessa oleva "artsi-Artsi-löi-mua"-video ei sisällä arton lyömistä, mutta sen sijaan siinä seikkailee poromies munasillaan ja Tunkki yläosattomissa. Siellä ne tappelee arkisesti suunilleen alasti. Vaikee kuvitella, että itse päätyisin samaan tilanteeseen. Pappa on legendojen mukaan maksanu silarit kaikille kolmelle tyttärelleen.

   En tiedä mitä nuo asiat tarkoittaa tai tarkoittaako yhtään mitään, mutta jotenkin tuo sekoilun silkka volyymi on vähän... kuvottavaa. Olen melko varma, että monet muutkin on spekuloinnu tuota nallekarhu ja isintyttö konseptia, silleen katollinen pappi ja kuoropoikatyyppisesti. En usko, että tuohon asiaan koskaan tulee mitään "varmaa vastausta" mutta tuskin kukaan yllättyisi jos kävisi ilmi, että isintyttö tarkottaa jotain vähän enemmän.

   Poista
 2. Hyi helvata..pisti sanattomaksi tuo video. Mitäs Isäähh-Markku muuten tekee työkseen? Eikö hän kuitenkin ole jonkin sortin ekonomi?

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Isääääh on eläkkeellä.

   Poista
  2. Isä on duunissa samassa firmassa ku Jullekin. Eli ei tee mitään. Joku "upsalan ekonomi" se kai on. Eli vastaa jotain amk-merkonomia tms. Ei siis sellanen oikea ekonomi.

   Poista
  3. Mrkkuhan on eläkeläinen...ja tuskin Tunkki vuokraa maksaa. Voi olla et joku diili on mut ei varmasti toteudu maksut ja Julle ei edes tiedä mitä vuokra tarkoittaa koska kooma.

   Poista
  4. Kyllä se maksaa, on se siitä vuokrasta narissutkin. Julle taaseen maksaa omien sanojensa mukaan enemmän ku tienaa. Todellisuudessa se ei maksa mitään.

   Poista
 3. Johanna on 34v. Täyttää 29. heinäkuuta 35v.

  Todella outo tämä Tukiaisten sakki. Kaksi aikuista ihmistä asuu edelleen lapsuudenkodissaan isänsä kanssa.

  VastaaPoista
 4. Puhelinko on jihanah isäählääh taskussa, vai ilahtuiko nukkuessaan kristillis-eroottisen tyttärensä sängyssä? Onneksi paksutytär zoomailee sinne taskuun ...eikun koiraan ...eiku ...ihanahhh

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Haha, en ees huomannut, että ihanaaaaahhhlla isääääähhHHllä on jeesus mielessä. Keskityin vaan siihen iskääähhhhhn aarteeseen, kultakelloooohhhhn. Taitaa olla sodoma ja gomora käynnissä isääääääähhhn mielessä.

   Poista
 5. Hyi miten ällöttävää.

  VastaaPoista
 6. eikö the suurin ole edelleen albertinkadulla kirjoilla...? tarkottaisi sitä että hidas (julia) saa kelalta asumistuen aikalailla täys määräsenä... eli kela taitaa asumisen jollas hovissa kustantaa, ei johanna.... itse asiassa jos vuokra on isketty täysmääräisenä asumistukeen ja vastike ainoastaan maksettava niin katetaan sillä jo iso osa asumiskuluistakin.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Enpäs kyllä tiedä missä J-tuk on kirjoilla. Albertilla se ainakin norkoilee dokausreissujensa jälkimainingeissa. En myöskään tiedä miten Julle rahoitaa vuosia jatkuneen norkoilunsa. Jossain vaiheessa "tieto" oli, että se olisi sossun asiakas. Sairaslomillahan se on ollut kanssa aika paljon. Jossain vaiheessa ainakin veteli johonkin mielenterveysongelmaan ihan lääkärin määräämiä mömmöjä, eli on kai voinut olla sairaslomalla vaikka vuosia.

   En siis tiedä nautiskeleeko se toimeentulotukea vai työttömyyskorvausta/sairaspäivärahaa + asumistukea ja/tai toimeentulotukea. Jolon luukku kuitenkin on vanhempien omistama, enkä tiedä vaikuttaako se asumistukien nostelemiseen. Ainakaan opiskelijat ei saa asumislisää opintorahaan jos asunnon omistaa vanhemmat tai sitten se summa on pienempi, en tiedä tuostakaan varmaksi sanoa. Siitä kuitenkin voi olla ihan varma, että Johanna ei ole Julialla maksamastaan "palkasta" hoitanut työnantajan sivukuluja ja Julia tuskin niistä makselee veroja tai ilmoittelee virastoihin tuloina, eli varmaan vuosia on kustu linssiin sekä verottajaa, että kelaa/sossua.

   Helsingissä sossu katsoo, että yksin asuvan asumisia voidaan korvata 650-700€, tapauksesta riippuen. Kämppiksethän kai on maksanut reilu 600€ siitä alakerran huoneesta.

   Legendan mukaan vuokrat on makseltu pappamuratille enemmän tai vähemmän pimeenä ja sellaista vähän on juoruiltu, että niistä vuokratuloista ei sitten ois ehkä maksettu veroja, ainakaan kaikkia. Näitä juttuja tietenkään ei oikeen muut voi tietää, kuin ne jotka tuossa Jollaksen glamourissa on ollut, mutta noin niistä on juteltu. Artsiltakin kai koitettiin karhuta rahaa Jollaksessa asumisesta, siitäkin on niitä Johannan raivokohtauksia, kun "Arto ei maksanut vuokraa isälleNI, vaikka lupasi".

   Poista
 7. Sairauslomalla ei voi olla kuin 300 päivää yhtäjaksoisesti samalla diagnoosilla, sen jälkeen pitää hakea kuntoutustukea eli määräaikaista työkyvyttömyyseläkettä. Alkoholismista ei voi saada eläkettä (tai sairauslomaa), mutta mielenterveydellisistä syistä toki voi. Ykkösluoka diapeettes ei myöskään taida riittää eläkkeen myöntämiseen.

  VastaaPoista
 8. Jooh, onhan tosta Tuksun viehtymyksistä vanhempiin miehiin ja varsinkin isänsä kaltaisiin sellaisiin tiedossa...

  Onhan tämä meistä ''taviksista'' varsin kieroonkatsottavaa touhua, kun painajaiskaksikko kuvailee isukkinsa nokosia samalla aivan tohinoissaan kehuen tätä ja tämän maallista materiaa. Ja siis juuri tuollaisella pikkutyttömäisellä tavalla. Kaksikko on aika epäselvän selvästi juuttunut lapsuuteen, sillä pikkutytöillehän isä on yleensä kingi. Vanhemmiten tämä suuri ihailu yleensä laimenee, katoaakin mutta näiden kahden kohdalla saattaa jopa paisua.

  Kuitenkaan, näistä siskoksista juurikaan pitämätttä, en itsekään hyppää minkäänlaiseen pedofiliakelkkaan, sillä se on väitteenä jo hyvin raskas ja emmehän me tosiaan tiedä mitä oikeasti Jollaksen paratiisi sisällään pitää.

  Omistan teorian, ehkä metsään pahasti menevän, että ehkä Tukiaisten klaanissa seksuaalisuus ja alastomuus on ollut jotenkin enemmän näkyvämpi asia, ainakin sellaisen kuvan saa, kuin yleensä perheissä. Sillä jostain on tyttösten seksuaalisuuden välttämätön näyttötarve kummuttuva. Tosin jo tässä vaiheessa teoriaani vastaan sotii se, että eikös koko perhe ole hartaita kristittyjä täynnä? Vai onko se vain Tuksu, joka niin harras ja puhtoinen kristitty on?

  Kuitenkin, outoa touhua, ja näyttää hyvin huolestuttavaa kuvaa kaksikon mielenkehittyneisyydestä.

  Ps. hyvää tekstiä taas kerran ja jatka samaan malliin! Aina tulee uutta tekstiä odoteltua.

  VastaaPoista
 9. Noissa uskovaisten piireissä seksuaalisuus on jostain syystä ylikorostunutta. Herätysjuhlatkin kun oli eräällä paikkakunnalla ja sitten joku ulkopuolinen oli sinne niiden telttaan kurkannut, niin hirveet orgiat oli ollu. Ja aika paljonhan tuota pedofiilihommaakin noissa yhteisöissä on. Kieroutunutta touhua!!!!!!! Ehkäpä tässä Tukiaisen perheenkin kohdalla on jotain tämän suuntaista ollut...

  VastaaPoista