lauantai 18. toukokuuta 2013

Vitun Tauski ja kalliit Hugo Bossit

Tunkilla on tyrmäystippa hihassaan edelleenkin. Saman "rakas sisko antaa nyt Julialle kolmesataa, että se ei joudu vankilaan"- haastattelun hedelmää poimitaan edelleen....
Johanna Mia Mari Tukiainen jakoi linkin.
10 tuntia sitten lähellä paikkaa Helsinki, Southern Finland
Heräsin just, olipas makeat unet, rakastan nukkumista :) Nyt moottoripyöräilemään Loviisaan, sitten herkullinen illallinen :) ♥ Ai että "mulla ei ole varaa piilolinsseihin" Seiskan mukaan, no kaikkihan sen tietävät ettei silmät jaksa sitä jos kokajan pitää vaan linssejä silmissään. Eivät Hugo Bossit lasitkaan nyt ihan hirveän halvat ole, samoin Raybanin ja Diorin aurinkolasini....... ;) Ja mitä tulee siihen koiriemme hoitamiseen, lopettakaa jo se naurettava ajojahtinne!!!! Meidän koirat ovat suorastaan hemmoteltuja, Bonzo on kuin pieni possu ja kaikki nukkuvat meidän kanssa samassa sängyssä, saavat eläinlääkärien määräämää ruokaa jne. Lukekaa mun "päiväkirja" http://www.dollsdancers.fi/
En tiedä mitä kamaa Jossu vetää, mutta väkisinkin lähtee kunnolla stratosfääriin jos kaveri ei muista mitä on itse pari päivää aikasemmin jauhanu haastattelussaan:
Haastattelija: Mennään Johanna sun tyyliin  hieman. Se on hieman erilainen kun aiemmin. Sul on silmälasit.
Puksutin: No joooh, mitä, mist mä en tykkää ja sen takia mä otan nää jatkuvasti pois. Mutku me jouduttiin tälläseen rahalliseen pulaan, et ollu palkkoja ei maksettu, niin mä en saannu ostettuu piilolinssejä. Koska mun molemmas silmäs on miinus kolme ja puol näkö. Elikkä siis, se itseasias tuli lukioaikoina. Mä luin niin älyttömän paljon kirjoja siellä. Et lukio pilas mun näön. Mut siis tota mul on nää Hugo Bossin lasit. Tota niin nii pääasia, et näkee nyt jotain sitte jooh.
Haastattelija: Kerro vähän mitä muuta sul on tänää päällä
Puksutin:  Aika tämmönen vähä seksikäs mekko, ku piti jotain vetää nopee, kun tänne tuli niin kiire. Tää on itseasias mun esiintymismekko. Mut ei tää mitään, tää on tämmönen illanviettomekko, koska tota me aateltiin niinku tos ehkä vähä rentouu. Ny tääl on tää meidän kaveri Juhaki mukana, ni tota pitää niinku aat ... vähä tyylii. Mä en vaan ehtiny meikkaa ollenkaan, tuli niin kauhee kiire. Siis mä en ehtiny tekee mitään. Mä en ehtiny laittaa meikkivoidetta ja onks mul maskaraa?
Diabeetikko: Iha vähän
Puksutin: Tosi hienoo, mä oon ihan räjähtäny
Puksutin: Niin no siis suomalaiset naiset ei käytä meikkii ja siis huulipunakin on ohhoh vau kauheet, järkyttävää mul on huulipunaa
Diabeetikko piipittää: Nii, nii mut tää luukki toimii hyvin... Suomessa
Puksutin: Niin mut siis tää luukki toimii Suomessa. Mä en erotu katukuvasta
Diabeetikko piipittää omiaan: .... en mä tarkoita mitään pahaa
Puksutin:  Nii siis mä en erotu katukuvassa. Siis tääl yleensä naiset on sellasii, et ei ne erotu ees harmaasta koivust
Tunkki itse sanoo ainakin 666€ maksaneet Hugo Bossit päässään: "Mutku me jouduttiin tälläseen rahalliseen pulaan, et ollu palkkoja ei maksettu, niin mä en saannu ostettuu piilolinssejä" ja sitten pari päivää myöhemmin ollaan Facessa ihan ihmeissään, että Seiskan mukaan ei oo fyrkkaa ja Jollaksen silmäkirurgiystäväni mukaan aina ei voi pitää piilareita. Sitä paitsi ei tälläset aidot Bossitkaan ihan ilmaset oo, puhumattakaan mun monista aurinkolaseista. Sinäänsä ymmärrän kyllä tätä logiikkaa, koska en yhtään epäile etteikö luksusvyöhykkeen valintatalossa (tutummin Stockmannin herkun Jollaksen osasto) olis käyty kuumaa vaihtokauppaa. Siiderit hihnalle ja sitten kun harmaa kassa on ne koneeseensa piipittänyt, niin tunkki vetää otsaltaan Hugo Boss-electronin. Et ei nääkään mitenkään ihan halvat oo, pakkaa puusilmä ne mun siiderit kassiin vaan.

Sitä paitsi jos tarkkoja ollaan, niin kalliskin voi olla ilmanen jos asioi Tuksu-tukussa. Ei tarvita edes plussakorttia jos väärinkäsittää illanvieton ohessa toisen hyllystä näitä aurinkolaseja laukkuunsa. Kuten kävi kun Puksutin kidnapattiin vantaalaiseen yksityisasuntoon. Sama tapaus, jossa tunkki liipas asunnossa asunutta naista nyrkillä naamariin ja puri poskeen.

Pitkän psykologian kirjoitukset ei todellakaan ole apiaanin näköä pilannu. Eiköhän sillä ole silmässä geenien aiheuttama diabetes. Tunkin huonon näön ja lukion välinen yhteys on ihan yhtä jykevää tieteellistä faktaa kuin se, että dokaaminen tekee älykkääksi. Tollasesta "luin ihan törkeesti ja nyt en löydä ilman opaskoiraa ruskaa alkon-hinnastosta " väitteet on ihan tuubaa. KaveriNI oli samaan aikaan kuin Tunkki laajasalon lukiossa ja kyllä se muistaa edelleen ilolla kuinka 21 vuotiaaksi saakka neitseenä säilynyt Puksutin oli koulussa tunnettu ihan muunlaisista aktiviteeteistä kuin lukeminen. Sellasista mitkä aikuisten elokuvissa suoritetaan vaakatasossa ja taustalla setä rytmikkäästi hokee: "Ich komme, ich komme", eli suomeksi: "sulla on hyvä, mulla on syvä, Jollaksessa tekee sen".

Sitten siirrytäänkin Tunkin ennakkoluulottomaan pukeutumiseen. Niin, eli siis tämä "aika vähän seksikäs esiintymismekko" (ite sanosin ihan kulahtaneeksi ja järkyttäväksi rytkyksi, mutta nää on tietty makuasioita). Tunkin illanviettomekko, on siis tässä:Näyttäs vähän Feltbayn keikallakin nähdyltä, sensuellilta, kurveja korostavalta ja aina muodissa pysyvältä, hyvin ilmastoidulta asusteelta. Sauli Niinistön puolisollahan oli sama mekko itsenäisyyspäivänjuhlissa. Räjähtänyt kuvaa kuitenkin tilannetta hyvin, koska tunkin vaatteet tyypillisesti paukkuu saumoista ja tämä hyvin hengittävä asuste oli jo puoli vuotta sitten extra-reikäinen. Sinäänsä ei yllätä, että korsetin kylkiedellä niskaansa vetävä diabeetikko aistii välittömästi, että tyyli toimii ja toimiihan se kun noinkin vaivattomasti saa kaivettua Oniin ja Toivon esiin. Jos ei muuten, niin omaksi iloksi. Ihan perus etiketti, daisarit liipastaan ruutuun aina kun on saumaa. Meinaa leijonanharjahan näkyy automaattisesti, mutta tissit pitää demota erikseen ja pohjoismainen karismahan perustuu tähän pyhään kolminaisuuteen.

Tuli kauhee kiire ja silti Julle kuitenkin näyttää ihan ihmiseltä. Vähän sekin on hupsua, että kun gaalaillallisilta ja  glamourista tunnettu kohublondi vetää kiireessä niskaansa esiintymisasusteen, niin se näyttää lähinnä perustetetomasti avohoitoon päästetyltä lähiöbaarin epätoivoselta Irmeliltä, joka kotimatkalla murtautu UFF:n keräyslaatikkoon.


En kerennyt laittamaan mitään meikkiä... paitsi tietty huulipunaa ja vähän maskaraa, mutta niitä ei lasketa. Ei siis sitä perussettiä, jonka jälkeen naama on oranssi-ruskea, eli Puksuttimen mittakaavassa todellakin ollaan hyvin naturaalisti liikenteessä. Tosin nämä meikit voi hyvinkin olla naamassa tammikuulta, eli tämä Tuksulle tuttu "aina pohjilla" paketti. Fanejaanhan Tuksu jeesaa kirjanpidossa sen verran, että joka kerran kun se pakotet... päätyy jurrissa peseytymään, niin IltamakasiiniNI julkaisee asiasta tiedotteen.

Suomalaiset, sen enempää kuin kukaan muukaan ei todellakaan käytä meikkiä. Sanosin, että naamansa valkassut goottipissiskin on lähes luomuna liikenteessä jos verrataan Joe Blasco konsulenttiin. Tunkki lienee ainoa sivistyneen maailman artitsti, joka voi tarkastaa vaa'alla onko meikit päällä vai ei. Ite tietty oon just se jätkä jota ei erota harmaasta koivustakaan, mutta jos Tunkki tulis tavikseksi naamioituneena koivuNI juureen kuikuilemaan, niin todellakin ymmärtäsin jatkaa piileskelemistä. Lienee ihan sama millaset meikit päässä salainenagentti nolla-nolla-kolmoisleuka liikkuu, jos niskassa on jopa halpaan pornoleffaan mauton "illanviettomekko". Uskallan väittää, että sellasta paikkaa ei ole olemassakaan, missä Tunkki pystyy Suomimeikeissään sulautumaan kantaväestöön.

Pikkusen harmittaa, kun en tiedä mitä Johanna itse ajattelee meikittömästä ulkonäöstään. Samoin oon viimeaikoina miettiny miten se suhtautuu uusiin rakkausbiiseihinsä. Olen kuitenkin melko varma, että ne liittyy toisiinsa samalla tavalla kuin Estonian uppoaminen ja Fidel Castro... Suru ei onneksi ole pitkäaikainen, virallisesta Fanclubista se selviää:
Johanna Mia Mari Tukiainen Ihan nättihän mä oon ilman meikkiäkin, suomalaisten on niin kauhean vaikea kehua mitään, huoh.........ja ne meidän uudet biisitkin ovat upeita!
11 tuntia sitten
Suomalaiset ne ei kehu mitään, mutta toista se on heti kun tulee vastaan ensimmäinen turisti tai liian kontrolloiva Urban. Sanomattakin selvää, että molemmat Tukiaiset muuttaa välittömästi Suomesta, niin saa meikata just sen verran ku huvittaa ja silti ihmiset levittää ruusunterälehtiä jalkoihin aina kun jalkautuu hotellista tienpäälle.

Piilolinssigate tietty kätevästi paljasti sekin, miksi Jollaksen Lions Clubin tukijalat lähtee Seiskan Liveen kahdestaan tavaamaan Jullen sakkoa. Oikeestaan vähän hävettää, että aikasemmin spekuleerasin tai annoin ymmärtää Johannan maksaneen Dillen sakon. Eihän Yolenella mitään fyrkkaa ollut. Asiahan on selkeesti niin, että Tunkki lähti mukaan kolmesta syystä:

A) Jos Julia olis keskenään lähteny hakemaan rahoja, niin se olis soittanut viikon päästä ripulit housussa ilman passia Thaimaasta. "menin väärään junaan, run forest run".
B) kuten hyvin tiedetään, englanninkielisen business collegen käynnyt kuolleenmeren kosmetologi ei yksinkertasesti pysty lukemaan kolmea sanaa sekoamatta ja silloinkin kun isosisko on mukana, niin loppu vedetään improna. Noudetaan ja tullaan hakemaan vankilaan...
C) Syöpäsairaille lapsille säännöllisesti rahaa jakava ja muutenkin laajasta hyväntekeväisyystyöstään tunnettu Tuksu ei todellakaan jätä käyttämättä mahdollisuutta jeesustella. Ihan sama vaikka kyseessä oikeesti olis Seiskan fyrkat, mutta onhan se kivempi, että Puksutin ojentaa ne rahat. Sellanen kaikki voittaa tyyppinen tilanne kun molemmat persaukiset saa Dillen nöyryytyksesta jotain.

Pikkusenko oon taas kateellinen, kun kukaan ei kuvaa junamatkojani ja toisilla rahaa on just niin sikana, että pitää lähteä kerjäämään Seiskalta kolmeasataa. Tollanen siskon sakkojen mielikuvitusmaksaminen tietenkään ei ole mitään siihen verrattuna, että Hugo Bossit päässä tingitään keskellä yötä Facebookissa pahimpiin kouristuksiin viiniä:
Johanna Mia Mari Tukiainen14. toukokuuta lähellä paikkaa Helsinki, Southern FinlandNo niin nyt ratkesi sitten tämäkin ongelma........ suurikokoinen nallekarhumainen kalju mies lähti Porvoosta asti moottoripyörällään tuomaan mulle punaviiniä ja seuraa! Julia nukahti, mutta Juha on täällä vielä hauskuuttamassa mua, sen vitsit on ihan älyttömän hyviä, hahahahah, huumorintaju on oikeasti seksikästä 
Viinin kerjääminen taas ei ole mitään verrattuna siihen, kun superoivaltaja pääsee vauhtiin...
Julia Tukiainen Kohta uuden kämppiksen kanssa jollaksen luonnonsuojelu metsään ja sitten ihanaan suihkuun. Mä arvasin eilen , että suomi voittaa 4-3, olisi pitänyt lyödä vetoa kovalla rahalla niin olisin nyt 20 tonnia rikkaampi, haha. Meillä oli ihana ilta eilen mun miehen kanssa, nyt kotona, mutta illalla taas hänelle. Huomenna keikka Espoossa!!! Meillä on sikamaisen makeat vaatteet päästä varpaisiin :DDD Aurinkoista päivää kaikille 
J-p ********* Se on aivan sama mitä sinä ja muut sanoo sinusta kun olet positiivinen ja kiltti ja korkeintaan vaikea kännissä niinkuin me muutkin ja siskolle terkkuja kans !!! ---- D
Julia Tukiainen hmmm? WHAAAAT???? 
J-p ********* Jotakin sellaista etä koitan olla teidän puolella ja vain kännissä oon nähnyt jotain mikä kaikilla on niin No sen prinsessa sadun tajuaatte te ja moni mutta ei aivan kaikki 
Julia Tukiainen Sä lähdet mun kavereista nyt saakelin kusipää, mä olen pääsääntöisesti aina selvinpäin, miten sä muka luulet että mä olen opiskellut lukion jälkeen kolmessa eri koulussa ja tehnyt lukuisia duuneja, mm kosmetiikka alalla. Haista vittu.
Luonnonsuojelu metsään... aina kun kosmetologi avaa suunsa, kannattaa varautua vierailimen (Jossun lanseeraama tosin) kaltaiseen suomenkielen uudistamiseen. Kaveri joka pari päivää sitten haki Seiskalta kovaa rahaa, ettei joudu vankilaan, puhuu nyt vedonlyönnistä. Eiköhän se ole niin, että vaikka Jullella olis parikyttonnia pelirahaa, niin vedonlyönti tyssäis siihen kun se ottas kupongin käteensä ja tajuais, että tässähän on näitä vaihtoehtoja ihan vitusti, ihan ku lukis ylipppilaskirjotuksiin kiinaksi. Sitä paitsi ei Julian kestokänni ole suurin syy aavistuksen heikolle koulumenestykselle. Hommahan tyssää siihen, että Julia on itseasiassa ihan idiootti. Enkä tarkoita tätä millään pahalla, idiootti vaan oli paras sana mitä keksin kuvaamaan ihan järisyttävän tyhmää ihmistä. Siis Juliahan on rehellisesti sanottuna tyhmin ihminen mitä olen koskaan tavannut.

Kateelliset näädät tietty ajattelee, että taas liioittelen, mutta ei mistään sellasesta ole kyse. Tarkoitan, että jos pitkävedossa vois veikata kumpi pärjää koulussa paremmin, vasemman jalan Adidakseni (Timo nimeltään) vai Julia Tukiainen, niin luultavasti ottasin riskin ja ruksisin tasapelin, vaikka intuitio kallistus kenkään. Jos olis Team-Dasler, eli molemmat lenkkarit vs Dille, niin se olis ihan no-brainer. Toinen kenkä mittais verensokereita ja toinen vetäs nauhat tiukalla ihonkuorinnan saloja ulkomuistiin.

Ihan tulkintakysymys mielestäni pitäskö sitä kutsua kehitysvammaseksi. Siis kyseessä on dille, joka kolmikymppisenä edelleen asustelee vanhempien nurkissa ja lapsekkaalla innolla kertoilee miten iskä sano, että saan ostaa yhden vaatteen ja tälläsen mä sit ostin jei! Ja sitäpaitsi musta on kullan vastaväri. Puhumattakaan Jullen fantastisesta taiteesta, joka piireissä tunnetaan skittinä, mutta muistuttaa kuitenkin lähinnä kehitysvammasen 6-vuotiaan askartelemilta kartoki-glitter viritelmiltä. Sehän saa muutenkin spontaanisti ihan ihme kilareita ja käy siskonsa kanssa syväluotaavaa "iskä ja äiti rakastaa mua enemmän ku sua ja sä matkit meitä kun laitoit (liian pienet)tissit, blondasit hiukset ja käyt Miamissa" dialogia. Ei kai tollanen ole normaalia käytösä edes murrosikäselle? Jos mun veljeNI alkas tilittämään tollasta paskoa, niin vähänkö miettisin, että nyt toi jätkä on nielly aamumurojen lisäksi purkillisen erikeepperiä, ihan sekasin.

Tuo Jullen purkaus oli muutenkin aika itsestäänselvää doksia, sillä suurin osa alkoholisteistahan tunnetusti on pääsääntösesti selvinpäin ja tämä on muuten ihan Jollaksen ekonomistiystävältä varmistettu fakta. Kysykää ihan keneltä tahansa, niin virallinen määritelmä alkoholistille on: "Siskon häitä katkasuhoidossa viettävä, tyypillisesti selvinpäin oleva henkilö, jonka diabeteksen takia tilataan ambulanssi kerran kuukaudessa". Se, että mistään en ole lukion jälkeen valmistunut on sivuseikka. Oon sentään kummiski kännissä pukenu korsetin kylkiedellä päälle, paskonu housuun muutaman vuoden sisään pari kertaa, grillasin sohvan ja tempasin huiviini kaverin miehen partavedet. Ihme idiootteja, kun kaiken joutuu vääntämään rautalangasta. Sietääkin poistaa FC-kavereista tollaset tampiot.

FC muuten ei ole typo, Julle kutsuu FaceBookkia FC:ksi. Miksikö? Sitä ei kukaan tiedä ja sitä voi vaan spekuloida, mutta kai se on sama onko se FaceCock, eli naamakyrpä, kun siellä on lähinnä kateellisia näätiä, vai FaceBook, eli naamapalmu, kun molemmat vajukit käyttää sitä lähinnä itsensä nolaamsieen.

Nämä tytsyjen rahajutut on muutenkin vähän eksoottisia, koska Johanna ei takuulla maksa "keikkapalkkioista" työnantajan sivukuluja, kun se ei todistettavasti maksa niistä verojakaan. Julia taaseen luukuttaa sossun tai jonkun muun viraston fyrkilla. Eli joka kerta kun Jossu sujauttaa tampiolle pimeesti rahaa, niin Julle kusettaa valtiolta verotulojen lisäksi perusteettomia avustuksia. Se, että ottaa videolla kolmesataa, ei tietenkään tarkota, että siitä pitäs tai kannatas kertoa kenellekään. Kyllä ne virastojen tädit  Jullen tulot Seiskasta osaa katsoa, samalla tavalla kuin poliisi kirjaa rikosilmoitukset Naamakyrvästä.

Lähiaikojen muita järjen riemuvoittoja on  tämä, selkeä klassikko:
Johanna Mia Mari Tukiainen Nyt tekisi kauheasti mieli pussailla jotain ihmistä, mutta ketä kun ei ole miestä.....? En mä tässä ala nyt isääni ja siskoani pusuttelemaan........
Sehän nyt on ihan selvää, että vaikka miestä haikaillessa ensimäisenä tulee sisko mieleen, niin eihän sitä pussailla muuten kuin duunissa. Tyhmähän se on siskon tissiä hieroa kuolaposkella jos sitä ei ole kukaan näkemässä ja vaikka iskä vaatimalla vaatiikin nähdä rapujuhlilla kuinka tytär vetää eroottista showta, niin ei se sitä tarkota, että alettas Maken kanssa kielareita vaihtamaan. Mitään pervoja kummiskaan olla. Tämän laukaustenvaihdon kliimaksi on kuitenkin vasta tulossa:
Ville ******** mihis se eilinen suuri rakkaus katosi? mä voisin toki tulla mutta se maksaa...
Johanna Mia Mari Tukiainen Haloo, en mä miehille mitään maksa, he saavat maksaa mulle!!!!! PÖH
Johanna Mia Mari Tukiainen No löytyihän se mieskin äkkiä.......
Demir ************ ai oletko maksulienn nainen??
Johanna Mia Mari Tukiainen Jos haluan että mies maksaa mulle juomat ja ruuat, niin vedä itse siitä sitten johtopäätöksesi pelle!
Siinä se taas tuli... oletko maksullinen nainen (tunnetaan Jollaksen aatelispiireissä huoraamisena)? Vedä tässä nyt sitten omat johtopäätökses kun seuraavassa kommentissa vinkiksi tiputellaan vielä haluatko miljonääriksi visan hengessä "jos haluan, että mies maksaa mulle... niin olenko maksullinen nainen". Väkisinkin mietin, että olisko toi sittenkin kompa, vielä olis meinaa kilauta kaverille oljenkorsi käyttämättä. Tämä voi kuitenkin olla sellanen mustarinne tyyppinen tilanne: "tosin musta rinne on se, johon en mene (yhden kerran vahingossa ehdin laskea alas, enkä päässyt enää ylös, piti sukset ottaa pois ja kävellä rinne alas)". Ota näistä nyt sitten selvää, kun ei mulle koskaan rehtorit soittanut ja liekittänyt kirjoittamiani aineita, pikemminkin päinvastoin.

Loppuun vielä merkki siitä, että Emmy Richin tuottama, sanoittama, säveltämä, soittama ja Seiskan maksama linnassa tuotettu materiaali on ylittänyt platinalevyn rajan Youtubessa:
Johanna Mia Mari Tukiainen13. toukokuuta via YouTubeMun uudet englanninkieliset biit ovat samalla listalla tämän huikean kappaleen kanssa!!!!!! :) 23v. jonka oma naispuolinen manageri ampui kuoliaaksi.
Tavallaan ymmärrän miksi Tunkki mainitsee 23v. Syy on hyvin yksinkertainen, koska se on ihan seipäässä ja unohti mitä oli sanomassa. Tuo naispuolisen managerin kuoliaaksi ampuminen koskettaa Yolenea, koska luultavasti senkin managerit on toisinaan miettinyt joko itsensä tai Johannan kuoliaaksi ampumisia.

8 kommenttia:

 1. Vitsi tää sun blogi on hauska ja terävä! Nautin. Hienosti toteutettu, upea "logo"!! Tänk jyy veri muts!!

  VastaaPoista
 2. Kiitos kun jaksat taas piristää päiviä näillä verbaalisesti lahjakkailla teksteilläsi! Jatka samaan malliin! :)

  VastaaPoista
 3. I love You man! May All Your driims com True.

  VastaaPoista
 4. Jos sä olet sama henkilö, jota myös ikävästi kutsutaan nimellä XXXXX Henkka, et sä voi sitä olla, sanan varsinaisessa merkityksessä. Syykin on aivan selvä: Kukaan HHHHH ei voi omistaa näin upeaa huumorintajua, kuin sinä. Toisekseen, tuotat meille upeita hetkiä kirjoituksillasi, johon ei kukaan XXXXX kykene. Kiitos taas kerran

  VastaaPoista
 5. Doksi: Julle oli kirjoilla Ressun iltalukiossa ehkä 5-vuotta. Ei saanut suoritettua montakaan kurssia. Oli siellä muitakin, jotka asuivat vanhempien asunnoissa ja saivat opintotukea+ "opintorahaa" mammalta ja papalta

  VastaaPoista
 6. Tuksuttimen oma perhekkin kärsii glamourista...

  https://fbcdn-sphotos-g-a.akamaihd.net/hphotos-ak-ash4/293544_10200392250513032_828988460_n.jpg

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Jokohan Johannan ja Diabeetikon nyt ois aika kohdata elämän realiteetit. Vois vaikka myöntää että persiilleen on asiat päässeet ja pitäis varmaan tehdä eräitäkin korjausliikkeitä, enkä tarkoita tässä nyt korjaussarjoja.
   Jos oma pikkusisko kirjoittaa tämänkaltaista tekstiä julkiselle forumille niin pitäis ymmärtää jollain lailla käyttäytyneensä huonosti. Luultavasti pölvästit kuitenkin kuittaavat tämänkin sillä, että "pikkusisko kateuksissaan kirjoittelee ja vääristelee totuutta..."
   Uskomattoman ylimielinen ja clueless on tämä parivaljakko kyllä. Vaikea ymmärtää miten voikin päänsisäinen elämä ja todellisuus olla noin kaukana toisistaan, ihan sääliks käy.

   Poista
 7. Nyt kun otit puheeksi Jullen mahdollisen kehitysvammaisuuden, niin näin kehitysvammaisten kanssa työskentelevänä voisin veikata esim. autismia... :P mm. hitaus ja kielelliset vaikeudet, sekä epänormaali reagointi sosiaalisiin tilanteisiin (väkivaltaisuus) herättivät epäilykseni :)

  VastaaPoista