perjantai 24. toukokuuta 2013

Vuodet menee ympyrää päässäNI

Tunkio mainostaa Some daytä Facessa:

Johanna Mia Mari TukiainenHere is one song that I made i Miami around 2001, there r about 400 000 people who have been watching this video, it´s just awasome!!!! ♥ 
Hetken päästä tulee pieni korjaus:

Johanna Mia Mari Tukiainen I´´m sorry, about 2011 or 2012!!!!! Years go around in my head
Tässä on taas pieni ihminen sanaton. Ensin puhutaan vuodesta 2001 ja sen jälkeen ollaan pahoillaan vuosista 2011-2012. Loppussa Tunkki on vahingossa rehellinen. Vuodet todella vetää ympyrää sen päässä. Asia, joka on ollut itsestäänselvä kaikille porstelua edes toisinaan seuranneille, mutta yllättäen menneisiisn vuosiin takertuminen alkaa valkenemaan myös Johannalle.

Ei vaineen, vitsillä sanoin. Puksutin on vaan nauttinut teltassa pari lasillista viintä ja sekoilee omiaan. Vuodet 2001-2012 on sen verran hämäränpeitossa, että sama kai se on mitä Faceen kirjottelee.

10 kommenttia:

 1. Niin, kukapa niitä laskee...mutta juutuupissa on vuoslukuna 2009. Sattuuhan noita.

  VastaaPoista
 2. Arvoisa Joepasko: oletteko kenties olleet laatoitushommissa viime yönä kylppärissäNI? Huhu kertoo tällaista. Ja melkein on kaikki osunutkin pönttöön. :)

  t: hra I

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Huhu on paikkansa pitävä... vitun viini. En enää koskaan juo sitä, ainakaan niin kuin kaljaa tai siideriä. Siinähän on vitamiinejä miljoona kertaa enemmän. Tälläinen aloitteleva alkoholisti osaa tollasia saatanallisia juomia säädellä. Kiitä onneasi, että ylipäätään oivalsin mennä vessaan, enkä tullut oksentamaan päällesi.

   On jonkinlainen ihme, että pääsin kotiiNI, taivalsin näet bussipysäkille yli tunnin. Matkanopeus on ollut maksimissaan 0.5km/h. Luojan kiitos en ole krapulan saavaa tyyppiä, voisin arvella, että nyt olis melko jumalainen olo.

   Poista
 3. Aprikoinkin sitä, että mihinkähän bussipysäkille se Joepasko on taivaltanut. Niin mihin? Mulla kun kestää vaan 3 minuuttia kävellä tuo matka.

  t: hra I

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. En osaa tarkkaa reittiä kertoa, koska olin nauttinut kaksi lasillista viiniä teltassa. En myöskään ole vielä tarkastanut onko aiheellista epäillä raiskausta. Navigoin puhelimellani sinne pysäkille ja epäilen voimakkaasti, että en ole valinnut kaikkein nopeinta reittiä. Sinne teboilin kulmalle mä jotenkin onnistuin itseni saamaan lopulta.

   Poista
  2. Teboilin kulma hyvä kulma. Raiskausta kannattanee epäillä vasta ensi torstaina, älä hyvä mies hätäile. Ja olotilasi on ollut luultavasti Tauskin syytä. Anteeksi että jätin keikkapalkkiosi maksamatta.

   t. hr I

   Poista
  3. Jos mut nyt tullaan hakemaan ja noutamaan vankilaan, niin se ei ole Tauskin, vaan sinun vika. Keikkapalkkion tulen laskuttamaan, lauloinhan matkalla pysäkilleNI: "en halua tälläistä elämää". Ymmärrän Juliaa paremmin nautittuani tonkkaviiniä. Glamour on raskas harrastus.

   Poista
  4. Esittelitkö kenkää?

   t: hra I

   Poista
 4. Mitenkähän se Tuksun maailman valloitus meni Sexx-biisillä, näin asiasta oli aikoinaan varma ex-manageri Tuija Järvinen että maailma valloitetaan..:DDD (kopioitu suoraan Tuija Järvisen blogista) Muuten Tuija ei edes omista ohjelmatoimistoa nimeltä Tähtisäde ja nyt veivaa sen nimissä missikisoja Savoon.Tähtisäde on yhden ns.pöytälaatikko yrityksen aputoimini, viimevuoden koko yrityksen liikevaihto oli tasan 2000e (kaksituhatta euroa)???!!! ja Tuija ei virallisten tietojen mukaan ole osakas eikä työntekijä....no, ei se näiden menoa haittaa :)

  BIISI LADATTAVISSA 60 MAASSA
  Esko Koivumiehellä on profiili Hitlantiksessa kahdella biisillä (sama biisi, mutta suomeksi ja englanniksi) ja biisit on ladattavissa nyt peräti noin 60 maasta. Sillä nähdään mahdollisuuksia mm. Välimeren maissa. Kappaleen tyylissä on kaiken kaikkiaan espanjalaista flamenkomaisuutta ja voisi sanoa jopa rohkeaa seksikkyyttäkin! Laulaja Johanna Tukiainenhan lähinnä kuiskii lauluosuutensa. Taustalla on miehen äänenä itse Esko Koivumies. Jäämme siis odotteleen, mitä tuleman pitää. Tiedä vaikka biisi nousee listoille vielä ulkomailla, juuri Välimeren maissa. Tälläistä biisiä ei ole juuri Suomessa aiemmin tehtykään. Eli Esko on tehnyt uuden aluevaltauksen. Toivon tietenkin näin Eskon managerin ominaisuudessa, että hänen biisinsä menestyisi. Esko itsekin on loistava artisti!

  Tarkoitus olisi saada myös ”elävä” video biisiin. Jos joku tuntematon, mutta tuleva suuruus haluaa sen tehdä, ottakoon minuun yhteyttä. Julkisuutta voin taata videontekijälle jo tässä vaiheessa. Sexx -biisi on siis kuultavissa: www.hitlantis.com. Menkää, kuunnelkaa ja yllättykää! Siis positiivisesti.

  Tässä tämän viikon musiikkipläjäys tällä kertaa. Palaillaan. Minuun voi ottaa suoraan yhteyttä www.tuijajarvinen.com, jos haluaa apua musiikin saralla jollain tavoin. Jokainen henkilö räätälöidään erikseen ja tilanteen vaatimalla tavalla sekä hänen oma persoonansa otetaan huomioon. Jokainenhan on erilainen yksilö! Teemme myös studiossamme demoja tilauksesta.

  VastaaPoista
 5. Tuija etsi myös Tuksun tapaan miestä itselleen,vittu kun suoraan sanottuna repesin..(sori kiroilu..)hyvin sopisivat yhteistyöhön edelleenkin, mielikuvitus glamouriprinsessa ja mielikuvitus musiikkituottaja jolla projektit jää jostakin syystä kesken...

  (Kopio myös suoraan Tuksun ex-manageri Tuijan blogista)

  Etsin älykästä miestä!
  Ajattelin laittaa tälläisen julkisen miehenhakuilmon. En tiedä, onko kukaan bloggari tehnyt tätä aiemmin, mutta minä olen nyt ainakin yksi tien raivaajista. Yksi läheiseni (nainen) tapasi aikoinaan vain pääosin renttuja ja luusereita, eikä hyvää miestä sitten tahtonut millään osua kohdalle.

  Sitten eräänä päivänä hän laittoi miehenhakuilmon paikallislehteen ja sieltä heti tärppäsi. Keski-iässä oleva nainen sai, kun saikin
  rehellisen, kiltin ja varakkaan miehen itselleen. Laittaa ruokaa, hellii ja vie ulkomaille. Nyt ajattelin kokeilla, kävisikö minulla
  yhtä hyvä flaksi. Mitään ei ole ainakaan minulla menetettävää…,kun miestä ei nyt näköpiirissä ole. Yhtä tapailin, mutta hän osoittautui lopulta epäluotettavaksi rentuksi ja naistennaurattajaksi selkäni takana.

  AIKUINEN NAINEN ETSII ELÄMÄNSÄ SIELUNKUMPPANIA

  Millaista miestä sitten etsin? Tärkeät pointit ovat: ehdoton rehellisyys minua ja häntä itseään kohtaan, avoimuus, huumorintaju,
  sosiaalisuus ja ÄLYKKYYS. Tästä viimeisestä en tingi yhtään. Ihana keskustella ihmisen kanssa, joka tietää globaalistikin eri asioista,
  eikä elä missään pienissä ”nyhveröpiireissä.” Tuleva mieheni voisi olla esim. yrittäjä tai miksei musiikkipiireistäkin tai näyttelijä,
  menestyvä hänen tulee olla jokatapauksessa. Luuserit älköön vaivautuko tai koulukiusatut! Sorry. Hakemuksia otetaan toistaiseksi
  vastaan……( osittain huumorilla, mutta tosissaan). Mies voi olla mistä vain (kotimaa Suomi), kunhan ei Pöljältä, heh. Huumoria!

  ILMOITUS POHJOIS-SAVON LEHDESSÄ

  Itse asiassa laitoin jo Pohjois-Savon lehteen ilmoituksen yli viikko sitten ja vastauksia on tullut jo 28 kappaletta! Aion käydä ne
  erittäin tarkasti läpi ja valita vain ne parhaalle kuulostavat ja tuntuvat vaihtoehdot. Tarkoitus on tavata sitten mahdolliset
  miesehdokkaat Kuopiossa ja päiväsaikaan. Varmuuden vuoksi siksi, koska aina joukossa voi olla joku psykopaatti, pelleilijä tai vain
  maksullista seuraa hakeva mies. Yksi maksullista seuraa suoraan hakeva mies siellä jo ainakin oli.

  EN AIO TEHDÄ DEMI MOOREJA

  Teen samalla tutkimusta asiassa. Miesten nimiä en mainitse ym., koska se ei ole oikein ja hakijat tuskin ovat julkkiksia ennestään.
  Julkisuus ei kylläkään ole este asialle! Miehen tulisi olla mielellään vähintään 40-vuotias. En aio tehdä Demi Mooreja….heh. Se ei haittaa kuitenkaan, vaikka mies on jonkin verran nuorempi. Yleensä mieheni ovat olleet järestään minua nuorempia, ei sillä. Innolla odotan, mitä tuleman pitää.Täytyyhän tähän harmaaseen syksyyn jotain piristettä ja jännitystä itselleen keksiä, ja toki romanssi, kiihkeäkin on todellakin tervetullut! Minun uusi meili-osoite näkyy sivullani: www.tuijajarvinen.com. VAROITUS: Pyydän, ettette tee mitään herjaavaa tai uhkaavaa, koska ne kiikutan suoraan poliisille. Varmaan tämäkin ilmoitus saa todennäköisesti joitakin pelleilijöitä ja kiusaajia liikkeelle.

  VastaaPoista