perjantai 24. toukokuuta 2013

Cock Size Investigations Jollas

Tunkin veronmaksuennätyksiä tahkonnut toiminimi laajentaa toimintaansa. Voisi sanoa, että uusi aluevaltaus on yrityksen ydinosaamista parhaimmillaan. Tämä toiminimi Dolls dancers tunnetaan ehkä parhaiten "varaa minut ja siskoni hieromaan silikoonia ja nuohoamaan räkälän lattiaa" tyyppisesta show... hmm tanssiksi sitä piireissä kutsutaan, mutta sanotaan nyt vaikka rytmittömäksi katkokävelyksi ja improvisoiduiksi kaatumisiksi. En tietenkään tarkoita, etteikö kahden, majavan älykkyydellä varustetun kristityn, vuosien ponnistelut viihteensaralla olisi mullistanut alaa ilman uusiakin aluevaltauksia.

Tilaat Tunkin ja Diabeetikon keikalle, niin ihan kaupanpäälle saat poliisit päivystämään parkkipaikalle. Pari lasia viiniä teltassa, niin siskokset hoitaa puolestasi after partyt parkkipaikalla. Tunkki demoaa kulahtanutta hientuoksuista kalossiaan, samalla kun sisko vetää akustisesti hittibiisinsä "en halua tälläistä elämää". Henkivartijana toimii tietenkin vaihteleva määrä tunkin julkisesti halveksumia homoseksuaaleja. Henkivartija on tässä asiayhteydessä ihan kirjaimellisesti siskoksia elossa pitävä yksikkö. Ei toki perinteisessä mielessä, siis suojele kohdetta ulkoiselta uhalta, vaan huolehtii, että tampiot pääsee taksiin, taluttaa Tauskin tyrmäämiä siskoja ja tarvittaessa huolehtii verensokereiden mittaamisesta. Ilman tätä team opaskoiraa siskot ulkona liikkuessaan vaarantaa oman terveytensä kypärä päässäkin.

Uusi aluevaltaus on kuitenkin peniksen kokokartoitukset ja blondivainojen selvittely. Olen suorastaan vilpittömästi iloinen, että Tunkki lanseeraa kuihtuvan viihdepuolen oheen myös rikostutkintaa. Sitä kannattaa tehdä, mitä parhaiten osaa. Ei tarvitse "palkata" ulkopuolisia tiimiin, kun Takilatien rikosyksiköstä löytyy pari salakuljettajaa, myymälävaras, rattijuoppo, kaksi tuomittua väkivaltarikollista ja kaksi osa-aika prostituoitua. Vaikuttava ansioluettelo kolmen hengen tiimille, sitä ei käy kiistäminen. Horationa tässä, lähinnä Facebookissa toimivassa yksikössä, toimii tietenkin isäääääähhhh. Tuo maailman paras mies, joka nallekarhun charmilla selvittää postilaatikkosabotaaseja ja autonsa poralla tai puukolla tapahtunutta bensakanisterin raiskausta.

Mitään virallista käyntikorttiahan firma ei vielä ole julkaissut, mutta ennakkoon voin paljastaa, että Tunkki lukutaidottoman siskonsa kanssa lanseeraa täysin uusia menetelmiä. Näistä ehkä merkittävimmät on ADI-, IWTH-, IHH-, IOTSM-,  HSO- ja ETTO-menetelmät.

ADI, eli Arto Did It, on ehdottomasti firman eniten käytetty menetelmä. Kaikki tiet johtaa ehkä Roomaan, mutta jos autosi bensakanisteri häpäistään julmalla tavalla, niin kyseessä on Ruotsissakin käynnyt Arto Länsman. Jos itse hakkaat miehesi sairaalakuntoon, niin kyseessä on mielikuvituksesi tuottama kaksinkäsinkuristaminen, josta ikävä kyllä ei Suomessa tuomita muuta kuin vittuilua foorumeilla. Jos pillusi kaipaa nuolemista, niin silloinkin Arto on ykkösvalinta, sillä Johannan mukaan Arton ikenet on optimoitu juuri tähän tarkoitukseen.

IWTH, eli It Was The Homoseksual, on toinen varsin käyttökelpoinen menetelmä jos sammut pillerihöyryissä hotelliin. Tämä  tietenkin edellyttää, että ADI-menetelmää ei voi käyttää, kun puhelimesi päätyy vastapäisen autotallin katolle. Prosessi perustuu vainoharhaisen, lähinnä Tunkin omassa päässä asustelevan uskovaisen naisen aistiharhoihin ja niistä tiedottamiseen. Tämä Railiakin tykimpi, näkyjä tunkin prepaidiin tiedottava nainen saattaa ihan spontaanisti ottaa ryhmäpuhelun takilatielle ja kertoa kuka nurkissasi norkoilevista homoista on saatanallisin toimija. Lähde on varmistettu erittäin luotettavaksi Isäni ja Julian toimesta. Sitä paitsi  onhan kyseessä väkisinkin henkimaailmaan kytköksissä oleva toimija, koska se tietää tunkin firman numeronkin.

IHH, eli I Have the Hair, ei sinäänsä ole tutkintamenetelmä, vaan tietynlainen meriitti. Sanoisin The Meriitti, koska siihen kiteytyy koko porukan kusentuoksuinen glamour. Komissaario Nallekarhulla itsellään ei ole tukkaa juuri nimeksikään, mutta kyse on Feng Tsui tyyppisestä tasapainosta. Siskoksilla on molemmilla uudet tukat, joten olisihan se mautonta jos myös Papabear omaisi tukkahiukset. Sitäpaitsi kaikkihan sen tietää, että ylipainoinen kalju mies kostuttaa tussua aina kun auringonsäteet taittuu kiiltävästä ohimosta puolustuskyvyttömän naaraan silmään. Kalju mahakas mies on naiselle vähän samanlainen asia kuin kryptoniitti teräsmiehelle, eli luontainen visuaalinen feromooni, jolle naisen anatomia ei tarjoa puolustusmekanismiä. Koska luonnossa vallitsee tasapaino, lihava kaljumies taas ei voi vastustaa mahan päällä lepääviä silikoonirintoja yhdistettynä tiimarista ostettuun tukkaan. Nämä voimat vetää siis toisiaan puoleensa, kuin baaritiskillä vartioimatta jäännyt juoma Tukiaisia.

IOTSM, eli Isäni On Täysin Samaa Mieltä, lähinnä täydentää ADI- ja IWTH-menetelmiä. IOTSM on myös IHH-menetelmän lähisukulainen tai sanotaanko, että IOTSM-menetelmän teho on todistettu IHH-metodilla. Kun alustavat ADI- ja IWTH-tutkimukset on saatu päätökseen, pöytäkirja sinetöidään IOTSM-leimalla, jonka jälkeen tapaus on syyttämättäjättämispäätöstä vailla valmis. IOTSM-menetelmä usein yhdistetään maksimaalisen tehon saavuttamiseksi HSO-menetelmään.

HSO, eli Haastan Sut Oikeuteen, on Tunkin arsenaalin ydinase. Sellanen final solution, jota on onnistuneesti käytetty jo vuosia. Menetelmän etuna on yhdistää analoginen ja digitaalinen maailma ennen näkemättömällä tavalla. Rikosilmoitus tehdään Facebookissa, samalla kun tulostin jauhaa satoja sivuja foorumivittuilua. Sillon kun noin satakiloa muovilla jalostettua tanssijankunniaa kaipaa puolustamista, ei todellakaan tehdä mitään perinteistä ilmoitusta poliisille. Ensin uhataan prätkäjätkillä. Seuraavassa vaiheessa vedetään sademetsää matalaksi ja tulostetaan tuhansia sivuja todistusaineistoa. Kolmosvaiheessa tehdään lähinnä omassa päässä rikosilmoitus, samalla kun Uristi tekee tutkintapyynnön.

ETTO, eli En Todellakaan Tule Oikeuteen, on passiivinen, lähinnä puolustumenetelmä. Jos joku kateellinen runkkari on käyttänyt sinuun HSO-menetelmän perinteisempää versiota, eli todellisuudessa tehnyt sinusta rikosilmoituksen, niin ETTO tarjoaa mahdollisuuden venyttää uhrisi kärsimyksiä vuosia. ETTO on näistä Team Kolmoisleuan metodeista ainoa, niin sanottu kotikonsti. Ainoa mitä tarvitset onnistuneeseen ETTO-strategiaan, on häpeilemättömyyttä käydä hakemassa paikalliselta puoskarilta sairauslomalapun. Tehokkaimmiksi havaitut "sairaudet" on munuaisaltaidentulehdus, joka ei estä tekemästä yli kolmeakymmentä jaksoa kotiporn... Suoraa Tuksua, mutta estää saapumasta oikeuteen. Tulehdus paranee oikeudenkäyntiä seuraavana päivänä. Sairaus on myös niin piilevä, että sen olemassaoloa ei voi havaita mitenkään ja siksi siitä täytyy jankuttamalla jankuttaa kymmeniä kertoja videolla. Jos munuaisaltaasi sattuu toimimaan normaalisti, etkä kehtää teeskennellä sairasta, ruokamyrkytys on toinen mahdollisuutesi vältää kiusallinen oikeudenkäynti. Myös ruokamyrkytyksen etuna on sen ajoittuminen lähinnä oikeudenkäyntihetkeen ja myös se paranee välittömästi, kun olet luistanut tapaamisesta käräjätuomarin kanssa.

Näiden jo mainittujen lisäksi haluan mainita myös KFK-menetelmän, eli Käytän Facebookkia Kännissä. Tämä prosessi ei Tunkkia tuntevien keskuudessa kaipaa selvennystä, mutta aamuyön sessiossa se on selvästi ollut taas käytössä. Cock Size Investigations vauhdissa:
Johanna Mia Mari TukiainenJa nyt meni hermot!!!!! Syytönthän ei syylliseksi tuomita!!!!! Kuinka tämän maan eräät ihmiset edes kehtaavat!!!!!!! Ensin yksi huumepäissään pahoinpitelee siskoni ja sen jälkeen tämä "rikkinäinen puhelin" saa ihan uudet muotonsa!!!!! Voi P..........miten jaksatte jahdata jotain blondeja, ihan kuin olisimme jotain "terroristeja" ??????Petri Princess Penna tykkää tästä. 
Johanna Mia Mari Tukiainen Julkaisen kohta pahoinpitelijämme nimen julkisesti, ellemme saa oikeutta!!!!!!!! 
Jelena Juntunen Mitä tapahtui? 
Jonne H****** Tauski? 
Johanna Mia Mari Tukiainen 
Jansku, nyt jäit kiinni ja pahasti.........kohta nähdään rosiksessa!!!!! senkin streroidi rääpäle! 
Johanna Mia Mari Tukiainen CSI Helsinki jatkuu.......

Tunkille tyypilliseen tapaan toiminta on ripeää. Ensin ilmoitetaan, että kleptomaani on taas saannut naamansa kipeäksi. Muutama minuutti myöhemmin tehdään ennakkoilmoitus tulevasta tekijän paljastuksesta jos 24/7 päivystävä nettipoliisi ei hoida asiaa laittomalla sähkötainnuttimella. Hetken kuluttua onkin jo HSO-menetelmä vedetty hihasta.Vauhti on kova, kunpa Tukiaisen perheen omat rötökset selviäis samalla vauhdilla.

Kun tapaus kakassa keitetty rikkinäinen puhelin on hoidettu, on aika selvittää mitä tapahtu seitsemälle lauseelle ja kummalla Markuksista on isompi meisseli:
Johanna Mia Mari Tukiainen
Mihis mun edellinen statukseni katosi....?????? Spooky! 
Markus A********
Ja, Mun kommentti ! 
Antti A*******
sattuuhan sitä
 
Johanna Mia Mari Tukiainen
Siis koko edellienen statukseni katosi yhtäkkiä???? Ei täällä nyt mitään haamuja ole, ainoastaan vihamielisiä ihmisiä! 
Johanna Mia Mari Tukiainen
Siis koko kirjoitukseni katosi, monta lausetta, tää on ihan friikkiä, olen omassa kodissani eikä tänne pääse nyt kukaan muu kuin minä!!!! 
Jutta B*****
Munkin fb sekoili eilen... statukset ja kuvat katos ja tuli myöhemmin takas. 
Johanna Mia Mari Tukiainen
Siis en usko tätä, ei 7 lausettta KERRALLAAN vain katoa tuosta vaan!!!! 
Markus A********
Määkin kerrankin pitkän lauseen kirjoitin, niin .. Ttu. Mut Ota "kesäviltti", käppäriin vakkariks. Sitä aina voi tarttee ja kylmiölaukku Kaverilles;) 
Markus S*********
jos painoit jotain jännää nappia ja vahingossa poistit ne lauseet? 
Johanna Mia Mari Tukiainen
no en mä MURKUS PÄSSI niin blpndi ole!!!!! 
Markus S*********
Sehän sinä juuri oletkin! 
Jutta B*****
Mulle kävi siis ihan sama juttu, ja mikä oudointa, katoin mun kaverin profiilia ja siellä näkyi ainoastaan vuoden 2011 päivitykset!! Ehkä täälläkin sit kummittelee.. mut jokatapauksessa ne tuli takasin jonku ajan päästä... 
Johanna Mia Mari Tukiainen
markus itse oot täysi pässi!!! 
Markus S**********
muaha 
Markus A********
Nimeä ei pidä "yleistää" ! Jotkut vaan on ja sille Me ei mahdeta mitään Pärjäillään ! 
Markus A********
Enkä tarkoita Sinua markus savolainen. 
Johanna Mia Mari Tukiainen
jjahas.......no kummalla on isompi muna? 
Markus A*********
Markuksella tietty. Mittaa etsiessä ja , mut eikös ne kanat niitä tee ?
Tutkinta on vielä kesken. Veikö tauski seitsemän lausetta? Onko Tunkin jalat huomenna taas purtuna? Raiskattiinko Puksutin taas vai tapahtuuko vaginassa kummia ainoastaan paljusessioiden jälkimainingeissa? Näitä kysymyksiä jäämme kukin tahoillamme pohdiskelemaan.

Illan viimeinen episodi on tuttua Tuksua. Kohukaunotar on jälleen munanpuutteessa. Missä on Porvoon viinilähetti moottoroidun polkupyöränsä kanssa silloin kun uudet rakkauslaulunsa levyttänyt nainen haluaa jotain kovaa sisäänsä, kysyn vaan!
Johanna Mia Mari TukiainenKr'ääh, teki mieli munaa!!!!! 
Juhana N********* Otitko löysänä vai kovana? 
Johanna Mia Mari Tukiainen oon nainen, niin mieti sitten siitä 
Johanna Mia Mari Tukiainen siis tekee mieli munaa, mä otan mun Chihuahuan 1kg viereeni koisimaan, koirat auttaa yllättävän paljon, suosittelen eronneille ja yksinäisille!!!! 
Juhana N*********
No ei se sukupuolta kai kato miten kananmunansa aamiaisella syö. 
Johanna Mia Mari Tukiainen Mä oon aina tykännyt kananmunasta kovana, siis täysin kypsänä eikä mitään keltuaisia pyörimässä missään. Sen sijaan sisäfilepihvin tykkään mediumina. Pihvi ei ole kunnon pihvi, jos ei ole medium! 
Jyri Kake K********* täältä löytyy 
Johanna Mia Mari Tukiainen
medium pihvi vai.....? 
Jyri Kake K*********
puoli raaka ihan mitä halutaan
Keskustelu on taas syväluotaava. Tuksu paljastaa syövänsä mielellään pihvinsä mediumina. Itse olen sitä mieltä, että pihvin kypsyys on toissijaista. Keskusteluhan on hyvin teoreettista, koska tiedossa on, että Takilatien talousvyöhyke on Kreikan notkahdustakin jykevämmässä likviditeettikriisissä. Koko porukka on totaalisen persaukisia, eli puistoihin kuseksiva ja sammuva kohublondi luultavati vetää lihaksen naamariin jos sen maksaa joku muu kuin se itse.

Tunkin kiinalaisesta kalapadasta tunnettu tv-kokki paljastaa myös mullistavan munankeittoreseptin. Kun Jollaksessa tehdään munasta kypsää, niin keltuainen katoaa jo kattilassa. Ruokailuhan ei kuitenkaan ollut tämän postauksen varsinainen aihe, vaan seksi.

Tuksu jatkaa "mietit sitten sitä" arvuuttelua. Edellisen kerran Tuksu-visassa kysyttiin: "jos haluan, että mies maksaa, niin olenko prostituoitu". Tällä kertaa arvuutellaan: "jos olen nainen, niin haluanko munani löysänä vai kovana". Tämäkin saattaa olla kompa, sillä Tunkin kattavasti dokumentoitu munanpuute tuntuu krooniselta, eli luulis ylipäätään vapaaehtosen siittäjän olevan merkki Jumalaisesta intervetiosta. Epäilen kuitenkin, että jos sängyssä on yksi löysä nainen, niin suositeltavaa olisi, että edes penis olisi aktin aikana kova.

Loppuun vielä niksipirkka tyyppinen vinkki, joka luultavasti taas järkyttää lemmikkiharrastajia. Jos haluat munaa, eikä kukaan ole haaruksissa piileskelevää vaginaasi sohimassa, niin pro ottaa käyttöönsä kilonpainoisen pikkukoiran. Jotenkin tuntuu epäreilulta, että arvioilta satakiloinen nainen munanpuutteessa puhuu kilonpainoisesta koirasta ratkaisuna.

Nyt tietty olis houkutus ajatella, että vähänkö oli Pasko vitsi vihjailla, että munankiiltosilmissä oltas Esmeraldaa mietitty. Tämän keskustelun kliimaksi on kuitenkin vasta tulossa:
Johanna Mia Mari Tukiainen Blääh, mä meen katsoo kun Bonzo ja Esmeralda hässivät toisiaan, molemmat ovat tosin tyttöjä....... 
Jyri Kake K*********
mika häkkistä kuiteski sillä on rahaa 
Johanna Mia Mari Tukiainen 
eikö se ole linnassa? 
Jyri Kake K*********
mutta pakko tykätä susta ku oot niin hyvän näkönen 
Johanna Mia Mari Tukiainen Blääh, meidän uusi naispuolinen kämppis ei suostu edes munaa keittämään tai aamupuuroa toisin kuin edellinen! MURH, olen vihainen, oon prinsessa, mua pitää hemmotella! 
Jyri Kake K*********
no huh sua pitäs opettaa ; 
Johanna Mia Mari Tukiainen eikä pidä, aamiainen tuodaan prinsessalle vuoteeseen!!!! 
Jyri Kake K*********
no siis hyvällä tavalla tarkotan 
Jyri Kake K********* oot ollu väärien miehien kanssa 
Jyri Kake K********* jos heräisin sun kanssa ni ois kyl kaikkea maholista voin kertoa 
Johanna Mia Mari Tukiainen no tää kämppis on nihkeä ja nainen. Edellinen oli nainen myös, mutta tosi ihana ja symppis joka tajusi että oon prinsessa, nyyh...... se oli ammatiltaan sairaanhoitaja, ja sen olemuksin oli tosi turvallinen! Tää nykyinen kitkee jotain juuria ja rikkaruohoja maasta ja "ei periaatteesta edes" anna edes tupakkaa, vaikka en siis itse polta mutta Julialle ei anna röökiä. Jepja jeeeee....... 
Jyri Kake K*********
just no tiiätte missä ootte mut ite oon perus mies nainen täytyy tyydyttää ennenku meen nukkumaan 
Aki P*******löysä mun, kova meininki...eikös se sillain mene
Vetää vähän sanattomaksi. Kaveri tilittää Facebookissa kyrvänpuuteestaan ja sitten ilmottelee, että lähtee kattelee kun koirat nylkyttää. En tiedä mitä tohon nyt sitten pitäs sanoa. Ainakin sillä ruotsalaisella mediakouluttajalla on työnsarkaa.

Seuraavaksi paljastuu, että Mika Häkkisen epäillään olevan vankilassa. Kaveri lopettaa formulat, niin Tunkki laskee 1+1 = Häkkinen on vankilassa. Ehkä Raili on saannut myös Mikalle mustaakorttia, eli totaalista hampaattomuutta ja vankilaa?

Loppu onkin taas tuttua Tunkkia. Se on prinsessa ja sitä vituttaa, kun kämppis ei tee sille aamupalaa. Mitä helvetin aamupalaa, kun Tunkki tunnetusti nukkuu normaalin aamupalan ja illallisen välisen ajan? Siis oikeesti, millanen kusipää oikeesti olettaa, että joku tuntematon ihminen itsestäänselvästi tekee ylipäätään mitään kämppikselleen? Oon prinsessa, niin totta kai se tekee mulle safkat ja jos ei tee, niin se on nihkee. En tajua mistä ihmeestä noi kahjot löytää sinne alivuokralaisia. Miten hullu pitää olla, että muuttaa Takilatielle, kun normaalit ihmiset ei selviä Tuksujen kanssa välttämättä edes satunnaisesta kohtaamisesta?

Edellinen kämppis, nykyisin luultavasti terapiassa toipuva symppis oli sentään sairaanhoitaja, teki safkaa ja muutenkin holhos avuttomia kolmikymppisiä. Tää uus on niin perseestä, että ei rahota Jullen röökinpolttoakaan. Ja siis puhtaasti periaatteesta. Mikä ihme sitä oikeen vaivaa? Maksaa meille vuokraa, että saa olla glamourkentässä, eikä suostu maksamaan Diabeetikon aski päivässä röökaamista. Kyllä mäkin näillä näytöillä pidän tota tyyppia ihan mulkkuna.

Tässä taas kivasti kiteytyy miten kuutamolla Jollaksessa ollaan. Loisiminen on niin elämäntapa, että aivot ei varota tulevasta aivopierusta millään tavalla, siinä vaiheessa kun aletaan tilittämään toisen nihkeydestä. Ei normaali ihminen kehtaisi valittaa tollasesta. Siis normaali ihminen ymmärtäisi, että sähkö ei tule seinästä ja raha automaatista, mutta toista se on Tukiaisittain. Muuta meille, niin saat kaksi ikuisesti nuorta puupäätä holhottavakses. Kaupanpäälle saatan hyvänä päivänä näyttää sulle vähän Miamin kotipornoja. Omalla ajallas saat katella kun meidän koirat nussii. Että silleen.

Lanseeraan tässä nyt itse yhden menetelmän ja toivoisin, että se otetaan Jollaksessa käyttöön. Kutsun tätä VTVPJHP-metodiksi. Tämä suusta kuin itsestään lipsahtava lyhenne tulee sanoista: Vedä Tunkki Vittu Päähäsi Ja Hyppää Parvekkeelta. Kyse ei ole mistään agressiosta, tämä persaukistenkommuuni on vain kaksikerroksinen. Tälläisenä harrastelija kosmonauttina olis vaan kiva päästä tutkimaan simulaatiossa syntyvää törmäyskraateria:
"Törmäyskraatteri eli meteoriittikraatteri, tavallisesti lyhyemmin kraatteri (kreikan sanasta krātēr ’krateeri’ eli viinin sekoitusmalja), on räjähdyksen synnyttämä kuoppa maassa. Maan, Kuun ja muiden taivaankappaleiden kraatterit ovat syntyneet meteorien pommittaessa niiden pintaa. Kraatteri voi myös syntyä vulkaanisen toiminnan seurauksena tai ydinräjähdyksissä. Törmäyskraatteri on suuren meteoriitin tai asteroidin synnyttämä kraatteri, jonka läpimitta on tavallisimmin kymmenistä metreistä jopa satoihin kilometreihin. Törmäyskraattereita on planeetoissa, kuissa, asteroideissa ja muissa kiinteissä taivaankappaleissa. Kuussa ja Merkuriuksessa sekä Marsissa on havaittu jopa yli tuhannen kilometrin läpimittaisia törmäysmuodostelmia.
Muodoltaan meteorikraatterit ovat usein pyöreitä. Suurimpia kraattereita reunustaa reunavalli, ja niiden keskellä on usein keskusvuori. Pohja on tasainen. Monet Maan kraattereista ovat kuluneet ja muuttaneet muotoaan, tai peittyneet kerrostumien alle. Ne voidaan tunnistaa tarkoilla painovoimamittauksilla tai porauksilla. Kaikki maan pinnalta löydetyt pyöreät painumat eivät ole törmäyskraattereita."
Olis hieno selvittää miten astrologisissa mittasuhteissa päähän noussut kusi vaikuttaa törmäävän kappaleen massaan ja pystyykö sen määrän mittaamaan maastoon syntyvästä kuopasta.

6 kommenttia:

  1. Huippu tekstiä!!!!!!!!! :D
    Kiitos,pelastit päiväni :)!!!

    VastaaPoista
  2. Nyt loukkasit majavan älykkyyttä. Se on älykäs eläin, toisin kuin Tunkki

    VastaaPoista
  3. No miksi Tunkki ei tee kämppikselleen aamupalaa - ai niin, se onkin queen.

    Mutta minne on kaljupäät kadonneet?

    Pikkukoirista tulisi varmaan selällään oiva "sybian" kun leikkaisi kynnet sopivasti.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Tunkki ei tee kämppikselleen aamupalaa, koska se ei ole aamusin hereillä, se ei osaa ja Tunkki harvemmin tekee yhtään mitään. Saati sitten jollekin toiselle. Muistatko koskaan kuulleesi, että Tunkki olisi tehnyt yhtään mitään jollekin toiselle tai jonkun toisen eteen? Tähän ei nyt lasketa niitä kymmeniä lahjoituksia syöpäsairaille lapsille tai Julle ja sille yhteiseksi ostettuja rytkyjä.

      Poista
    2. Kyselit Hymyn puolella, että onko Tunkki koskaan pyytänyt mitään koskaan anteeksi, tai tehnyt jotain toisen eteen.

      Kyllähän se kerran papan pakottamana esitti Facessa julkiset anteeksipyynnöt, kun oli väärinkäsittänyt tunnarinsa ja kännissä riehunut. Isäääh hermoistui tästä. Mutta muistipa Tunkki myös pitkään leyhytellä asialla, kuinka hänkin osaa nöyrtyä ja muuta paskaa.

      Niin ja kerran se siivosi lattialtaNI jonkun Nassun silppuaman nenäliinan ihan pyytämättä, ja heitti roskiin pahoitellen kun koira sotkee. Olin äimistynyt.

      t: Hra I

      Poista
  4. Sun tekstejä on kyllä mahtavaa lukea ja usein repeattaan luetut tekstit n. 3 kertaan! mahtavinta on se, että olet ruvennut kirjottaan taas aktiivisesti ja paskoblogi onkin nykyään kotisivuna! IdoliNI tunkin elämästä on ihana lukea! T.fanisi

    VastaaPoista