keskiviikko 29. toukokuuta 2013

Dolls-Kondoomit Laamaannuttaa

Suoraa Tuksua 36: Miehet, kalenterit ja Dolls-kondomit

Johanna Tukiainen suunnittelee kuumeisesti tulevaa, kunhan joku mies vain pelastaisi hänet laamaantumiselta.


Nyt ollaan taas asian ytimessä. Kierros vintagekalenterin kanssa jatkuu. Videolla käydään itseasiassa jokainen sivu läpi, ja napsautellaan kovaa kommenttiä joka kuvasta. Lopussa on ehkä tähänastisista suorista Tuksuista kovinta huumoria. Enkä siis tarkoita sitä, että 34-vuotiaalla naisella on kotonaan seinällä vuoden 2009 kalenteri... itsestään ja siskostaan. Nimikirjoituksella tietty. Tämäkin Dolls-fanituote on todellinen keräilyharvinaisuus, sillä näitä fantastisia ajanhahmottamisen apuvälineitä saatiin Thaimaasta Suomeen 12kpl. (Hymyn saatanallisen herjaajafoorumin Johannan ja Julia Tukiainen vihaaja niin väitti. Itse arvelen, että näitä painettiin 12000, mutta ne meni kaikki Hugh Heffnerille, sinne Playboy kartanoon, missä siskokset molemmat on ollu bilettämässä, Suomen kateellisille markkinoille ei saatu kuin tuo 12kpl limited edition).
Jatketaan tästä kalenteriesittelystä. Elikkä tota täs oli kalenteri 2009 ja käydään kuvat tälleen pikaseen läpi. Tää on tietysti vähän kärsiny tää kalenteri, mutta hyvä, että on edelleenkin tallella, koska Jollakseenhan tehtiin murto ja tääl on aika paljon kaikkii ja (tässä vaiheessa kamera kääntyy ja kuvaan tulee sotkunen sänky. Tunkki loikkaa eteen ketteryydellä, jota ei dolls-koreografioissa ole nähty enää vuosiin) Jollakseen tehtiin murto ja tääl on aika paljon kaikkii kuvai niinkun töhrittiin ja tahrittiin ja pilattiin. Tää on mun mielest kans aika makee kuva. Eli tää on otettu, me kuvattiin Koh laaret saarilla, Koh samet saarilla ja eri saarilla. Siin oli ensimmäinen kuva. Siin on Juuliasta toinen kuva, Julial on tollanen ilme, niinku et siin on asennetta, semmonen vähän niinku, et... en sano nyt  noh... ala sen enempää kommentoimaan  sitä mitä mul tuli mieleen siit äskeisestä asenneilmeestä. Mut tosiaan niin, viiden vuoden ikäero on mulla ja Julialla, mut ollaan parhaita ystäviä. Hyvin läheisiä ollaan matkusteltu ympäri ämpäri maailmaa. 
No murtoahan Jollakseen ei ole itseasiassa todellakaan koskaan tehty. Tästä jutusta tuskin on mitään epäselvää. Kännissä tytöt keskenään riehunu siellä kompostissaan. Tohon tarinaan ei usko kukaan. En mä tiedä miksi Johanna ei nyt sitten paljastanut mitä sillä tuli asenneilmeestä mieleen. Tuskin se nyt ainakaan halusi siskonsa asennetissejä lavalla hieroa yleisön edessä. Ärsyttää tollanen, kun jätetään kovat doksit paljastelematta. Toista se on kännissä Facebookissa, kun suoraan sanotaan, että niin paljon tekee munaa miele, että meen kattelee kun koirat panee. Siitä sujuvasti päästäänkin Julian ja Jossun ikäeroon. Mistä tuo tuli mieleen, ei liene selvää edes Tunkille itselleen. Kai se oli se asenneilme sitten.
Siin on upee kuva Juuliasta, toi toimii aina mun mielestä, toi kukka hiuksissa ja sit tos, noi on mäkeet noi kukkabikinit. Sitten tää on ihana tää mekko tai ei mitään mekkoa, tämmönen yöpaita mikä tää nyt onkaan, Jenkeistä.  Jenkeistä tilattu, se on semmonen vähän läpikuultava. Seksikäs. Öööööö aika paljon mua on verrattu Pamela Anderssoniin, mitä mä oon ulkomailla kuullu, et mun ulkonäköni muistuttaa. Julia on ehkä mun mielestä enemmän Paris Hilton tyylinen. Mun kasvojen muoto on mun mielest enemmän Pamela Andersson 
No kukka hiuksissahan toimii ja on yhtä ajaton kuin revityt farkut tai jenkeistä tilattu ihan mikä tahansa. Jenkeistä ei paskaa saa vaikka vähän yrittäs etsiä. Pikkusen huvittavaa, että juntti esittelee videokameran edessä kalenteria, sivu auki missä sillä on "mekko tai yöpaita tai mikä lie" ja sitten se selittää siitä ihan kuin oltas radiossa tai Julian kanssa kahestaan... tollanen läpikuultava.

Taas ollaan ulkomailla verrattu Pamela Anderssoniin, no totta vitussa ollaan verrattu. Suomessahan tämä samainen Pamela-klooni sai kyseisestä videostaan palautetta esim seuraavasti:
""Suoraa" Tuksua? Videot vuoden vanhoja ja esillä vuoden 2009 kalenteri! Onko Seiska VIHDOIN todennut saman kuin koko muu Suomi jo ajat sitten, ketään ei kertakaikkiaan vaan enää kiinnosta tämä ylipainoinen alkoholisti." 
"Et sinä Johanna ihan tässä päivässä ja maailmassa elä vaan omassa ja siskosi kanssa mikämikä maassa,vanhempiesi kustannuksella.Ymmärrätköhän itse,40 kg ylipainoa ja turmeltuneet kasvot?" 
"SURKEAA esitystä... oliko sitä kokovartalo peiliä?? sillä peili kertoo TOTUUDEN." 
"Hahaa, mies tulossa ja fisnekset sujuu. Oot sä ällöttävä. Kuka ostaa kalentereita, jossa on kuvattuna kaks sekakäyttäjää. Kuvitteletko, että joku haluaa tuijottaa sun turvonnutta mahaa, yäh!"
Julia on ehkä enemmän Paris Hilton... give me a fucking break. Juliaa ja Parisia yhdistää ainoastaan sukupuoli. Mistä ihmeestä nämä estottomat vertaukset oikeen tulee? Paris sentään joskus tahkos miljoona dollaria, kun se tuli jonnekin uudenvuodenkemuihin näyttäytymään. Se on tietty melkeen sama, kun ilmestyä seiskan haastikseen näyttelee sammakkomiehelle keskaria ja ruinaamaan kolmeasataa, ettei joudu vankilaan. Ulkonäöllisesti Julia ja Paris muistuttaa toisiaan about saman verran kuin mansikka ja moottorisaha. No, mutta Johanna kuitenkin on KASVOJEN muotojen suhteen Pamelamainen. Siis missä ihmeen universumissa ton vertauksen oikeen voi tehdä? Olis nyt sanonu, että meillä molemmilla on megarinnat, vaikka Pamelalla ne ei roikukkaan mahan päällä, mutta kasvot, wtf? Mitä Tuksu oikeen vetää katetriinsa, sitä mä ihmettelen...


Siis mitä yhteistä on Pamelan ja Tunkin naamoilla? Jos joku keksii miten noi kaksi ihmistä kasvoiltaan muistuttaa toisiaan jollain tavalla, niin tosi mielelläni oikasen käsitystäni, kun en edes kaivanut Tunkista niitä kaikkein järkyttävimpiä kuvia, siis niitä missä se näyttää ihan mongoloidilta tai turvonneelta pultsarilta. 
Siin on makee yhteiskuva meistä. Siin oli tää suosikki kuva Juuliasta. Siin oli tää mun  kuva, mist mä tykkään eniten. (Julia: Pornnnnnn) Se on aika porno joo.  Tää oli ehkä sellanen kuva mikä ei oo mun mielest niin hyvä tos kalenteris. Täs on makee yhteiskuva must ja Juliasta, musta aivan loistava.  Siin on tosi seksikäs kuva Juuliasta, siin on erotiikkaa. BONZO, Bonzo. Ja kukkabikinit, nää on tosi makeet bikinit jos on niinku kukkii, aivan loistavaa, aivan  loistavaa. Ja sit siin on yhteysvedos, kaikist kuvista. 
Ja taas tulkataaan Julialle tai sokealle, sohitaan sormella sitä kalenterin kuvaa, että tosi makeesti kukkia noissa biksuissa. Onhan se tietty parempi näyttää sormella, ettei näädät pääse sanoo, että poltit ne kukat ihan keskenäs ja sekoilet taas ihan omias. Tämä Tukiaisen 4 vuotta vanhan kalenterinesittely viittomakielellä Seiskan Livessä on kuitenkin edelleen kesken. Kliimaksi on vielä tulossa..
Ja Tälläsii me tehdään  ja sit tota ööö nyt on sit tarkotus tehdä sellasta, kunhan tästä nyt toipuu ja pääsee eroon näistä tietyista rotista elämässäni, niin tota öö mä saan lisää energiaa. Mä saan lisää energiaa itseasiassa  siitä ku mul on hyvä mies. Koska jos mul on hyvä mies, niin mä pystyn toimii. Mä pystyn tekee vaik mitä, mut  tota jos mun miesasiat ei oo kunnossa, niin sit mä lamaannun ja sit must tulee semmonen, et ei mua kiinnosta tehdä jotain kalenterii, eikä mua kiinnosta mitkään Johanna Tukianen T-paidat tai Johanna Tukiainen lippikset tai yhtään mikään. Mut sen jälkeen ku mul on hyvä mies, mikä nyt näyttää et on tulossa, niin tota tilanne on se, että mä aattelin niinku teettää,  teetättää lisää tälläsii fanituotteita. Elikkä ihan tämmösii vaikka Johanna ja Julia Tukiainen T-paitoja, Johannan ja Julia Tukianen lippiksii, Johanna ja Julia Tukianen.. no miks ei vaikka Dolls, vaikka Dolls-logolla kondoomeja hmm hmm pinkkejä kondoomeja, joissa on mun huulten kuvat. (Julia: Okei, nyt me lähdetään) Siin on fanituoteluettelo. Koska koko ajan mul hyrrää pääs, mä oon tällänen bisnesnainen. 
Nyt on taas riski, että vähän pannaan tomppelia halvalla... Ei nyt takerruta siihen, että tämä lupaava formaattilöytö osottautu juomista kontrolloivaks pakkopesijäksi, kun pari kertaa meni ihan seipäässä Östermalmille tilittää prinsessa Madeleinen tukasta. Ei edes siihen, että hyvää miestä ei ole nähty ilmeisesti sitten vuoden 2009, koska ei se mitään ole saannut aikaiseksi. Siis yhtään mitään. Kännissä sekoillu keikoilla, nauhottanu apinamiehen, haukkunu Artoa, tuli ehkä raiskatuksi ja keksi tulleensa raskaaksi. Mutta tolleen perinteisesti aateltuna, bisnekset ei oo luistanu itseasiassa ikinä. Näitä kyseisiä vintage-kalentereita tehtiin tosiaan se 12 kpl ja niistä yksi on sen omalla seinällä. Kun tämä huikea taltiointi tuli suoraan seiskaan, yli vuoden viiveellä, niin edelleen on sekä ukko hakusessa, että ne T-paidat, lippikset ja  kalenterit tukevasti työnalla.

Sitten päästäänkin jo asiaan. Sanon tän ihan vakavissani, ensimmäinen kerta kun mä pidän jotain Tunkin ideaa oikeesti hyvänä ja se on nää Dolls-brändätyt kortsut. Jos ehkäisyvälineestä puhutaan, niin sanon, että tunkin huulet kortsupaketinkannessa, siitä itse spärdäristä puhumattakaan, ehkäsee kyllä ihan kaikenlaiset yhdynnät. Siinä ei taudit leviä ja molemmat osapuolet odottaa ihan vapaaehtosesti tosirakkautta, kun rullaat Dolls-kumin kullis ympärille. Pitää olla jopa Tunkkia enemmän puutteessa, että edes lähet pohtimaan yhdyntää Tunkki pinkkinä munas ympärillä. En tiedä saisko Tauskikaan tyrmättyä sellaseen kuntoon, että mahdollisuudet penetraation olis edes teoreettiset. En sitten tiedä kuka noita Herpeksestä varoittavia pinkkejä seksinestäjiä ostas, kun kai kondoomien on tarkoitus ehkästä tauteja ja etenkin Tunkin kohdalla raskauksia, mutta harva haluaa ehkästä koko yhdynnän. Ideana kuitenkin huomattavasti parempi kuin Julia Tukiainen lippis, jonka se itse mainoskuvissa luultavasti onnistus vetämään jalkaansa. Siellä se sitten pällistelis ihan tiltissä, korsetti kylkiedellä ja lippis sandaalina.

16 kommenttia:

 1. Mamma- ja pappamuratilta on aikanaan puuttunut kortsu peräti 2 kertaa.

  VastaaPoista
 2. Mikäs se sinun sähköposti olikaan, ois treffikutsua luvassa?

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. og.joe.pasko@gmail.com on osoite, johon treffipyyntöjä odotellaan.

   Poista
 3. Ai saatana mitä sanan säilää!! :D

  VastaaPoista
 4. Taas sai nauraa vedet silmissä! Loistavaa analyysiä!

  VastaaPoista
 5. Mä oon jäänyt ihan koukkuun tähän sun sanailuun enkä malta ikinä odottaa uusia postauksia! Loistavaa Mr Kristo! :D JOhannalla on muuten aina noi silimät glamourisesti kiarossa, ookko miättiny syytä (muuta kuin sekakäyttö, bentsot ja yleinen tautisuus)?

  VastaaPoista
 6. Onhan Jossun ja Pamsun otsan muodossa ollut jotain samaa ennen kuin Jossu keräsi sinnekin pöhötystä. Poskipäiden muodossakin olisi ehkä ehtinyt näkynyt samankaltaisuutta, jos Tuksu ei olisi tosiaan vaihtanut lapsenpyöreyttään lennossa ja hetkeäkään hukkaamatta alkoholiturvotukseen. 40 kiloa laihempana, tukka siistinä ja kunnon meikissä Tuksu ehkä muistuttaisi Pamelaa, vähän.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Jaha... vai on otsassa ollut joskus jotain samaa. No, hyväksyn vastauksesi, vaikka itse en tätä yhtäläisyyttä näe, mutta olenkin kateellinen näätä.

   Poista
  2. Korkeahko ja leveä otsa, vähän laatikkomainen, ei kapene ylöspäin. Kyllä niitä yhtäläisyyksiä joskus löytää jos suurennuslasilla tutkii - kuten varmaan Tunkkikin on tehnyt. ;)

   Poista
 7. Yhdennäköisyys on ilmiselvä, ja te ette muka sitä näe! Ootte kateellisia näätiä kaikki! Molemmilla on suurinpiirtein keskellä naamaa nenä ja sen molemmin puolin on silmät. Nenän alapuolella on suuvärkki. Molemmilla puolilla päätä on yks korva. Hiuslisäkkeet on molemmilla melko saman väriset, joskin Tuksun tupee näyttää samalta kuin mun edesmenneen keinuhevoseni häntä (r.i.p. Polle ja sun muovikarvahäntäsi), kun taas Pamsun kuontalo muistuttaa usein enemmän hiuksia. Ihan saman näköisiä luomuglamourkaunottaria molemmat.

  VastaaPoista
 8. Arvokas Joe Pasko! Ellette ole vielä huomannut armon Jollaksen glamourstara sai ehdottoman vankeustuomion pahoinpitelystä. Antaa mennä, sanansäilä viuhumaan. -Fanisi

  VastaaPoista
 9. Ihan vakavalla naamalla voin sanoa, että molemmilla on yhtä rumat,, eikun siis korkeat posket.

  VastaaPoista
 10. Harmittas ku ei näitä isoja videoita puhelin näytä ja en omists tietokonetta.. jää uber ubeet videot näkemäti..

  VastaaPoista
 11. Tuksu muistuttaa edesmennyttä Divineä:

  http://www.lastfm.es/music/Divine/+images/39866619

  VastaaPoista
 12. "Ideana kuitenkin huomattavasti parempi kuin Julia Tukiainen lippis, jonka se itse mainoskuvissa luultavasti onnistus vetämään jalkaansa. Siellä se sitten pällistelis ihan tiltissä, korsetti kylkiedellä ja lippis sandaalina."

  Kiitos, repesin ihan totaalisesti! Tää blogi on parhautta pitkään aikaan! <3

  VastaaPoista