torstai 6. kesäkuuta 2013

LakitiimiNI ja PsykiatriNI

Vihdoin on Tunkin oikeusmurhatilitysten viimeinen osa julkaistu Seiska Retrossa.

Sisältö on vanhaa tuttua "keksin kännissä sitä mukaan kun kysymyksiä tulee" Tunkkia. Mitään tolkkua näistä höpinöissä siis ei tosiaan ole mahdollista löytää. Jos en tietäis, että verkkokalvojani hemmotellaan glamourin suomeen tuonneen kohublondin laatuhaastattelulla, niin ensivaikutelma olisi kait suunilleen se, että miksi hitossa kattelen, kun vainoharhainen, itserakas ja yläkerrasta pehmennyt sekakäyttäjä höpöttelee kaljapalkalla ihan omiaan. Saattasin aatella, että tää on vissiin joku Seiskan uus formaatti. Haetaan hakaniemestä torin roskiksia penkonut alkkis, vähän kammataan tukkaa ja tuupataan se kameroiden eteen ilman käsikirjotusta vastailemaan kysymyksiin. Myöhemmin sitten editoidaan taustalle pieruääniä, niin vitsistä tulee klassikko.


Elikkä siis tossa on kyseessä vaan vapaudenriisto. Mitään muuta kun ne vaan jauho koko ajan siitä, että kuinka Juulia oli lyöny nyrkillä jotain naista ja sitten mä olin lyöny jollain khhh khhh kovalla fraikssssshhtedt pullolla, joka ei ollu missään vaiheessa särkyny, ni jotain miestä päähän ja sitte mikä täs on erikoista, et se mies ei ollu missään vaihees menny lääkäriin tai siis oli jossain vaihees menny lääkäriin, mut ei sen yön aikana, eikä se ollu samantien kutsunu ambulanssia itelleen, eikä se ollu menny tikattavaks, vaan se oli jatkanu juhlimista. Mitä me voidaan tas muuta tehdä, kun valittaa sitten sinne hovioikeuteen.  Mul on itseasias kaks psykiatrii, ne on antanu lausunnot. Et niinku että mä en edes siis mullon, onks se nyt klaustrofobia, elikkä mä en edes pysty olemaan suljetustilassa kauheen kauaa, niini niinni tota, siis mähän saan sydänkohtauksen, et siis mä kuolen sinne jos mä oikeesti joutuisin kaheks kuukaudeks vankeuteen, mutku mä niinku en pidä sitä täl hetkellä edes mahdollisena ratkaisuna. Siis tää oli kiusantekoa, koska tää tilanne meni niin päin, että meidät pahoinpideltiin, eikä päinvastoin. 

Tekis nyt vihdoin rikosilmoituksen noista sen vapaudenriistoista ja muusta roskasta, niin ei tarttis sitten narista Seiskan Retrossa, kuinka niitä asioita ei oikeudessa käsitellyt kukaan muu kuin Tunkki. Tosin Tunkki kyllä käsitteli niitä tuomarin kehotuksesta huolimatta hyvin perinpohjaisesti. Painottamalla painotettiin jokaisessa puheenvuorossa näitä vapaudenriistoja ja siskoni olisi saattanut helposti kuolla aspekteja. Siitäkin huolimatta, että kaikkien muiden mielestä näillä siskosten omien raivokohtausten jälkeen sattuneilla tapahtumilla ei ole mitään tekemistä sen kanssa, että Tunkki löi pullolla päähän ja Julia ihan omaksi ilokseen nyrkillä tuntematonta naista naamaariin. Voin tunnustaa, että itse petyin ehkä eniten siihen, että Artoa, Tauskia, eikä uusia linnassa äänitettyjä rakkauslauluja mainittu kertaakaan. Sanoinko jo, että Tunkki ei maininnut narsistista Artoa kertaakaan, vaikka mikrofoni oli auki pitkät ajat?

On kyllä melkosta ajojahtia, kun siskot kutsutaan heti aamusta käräjille puimaan kahta Tuksujen piripäissään aikaansaamaa pahoinpitelyä ja sitten kun tulet vain puolituntia myöhässä paikalle, niin eihän ne mistään muusta siellä jutellut, kun siitä miten Julle ja mä lyötiin. Olis siinä ennen lounastaukoa ollut ihan hyvin aikaa vähän katella Miamin matkakuvia. En haluais kuullostaa katkeralta, mutta ihan turhaan otin mp3:na mukaan uudet fantsut rakkausbiisitkin. Ei niitä siellä soitettu, vaikka salissa kaiuttimet toimikin. No, tuomari kyllä oli brunette, eli mitäpä se rakkaudesta tietää.

Kuinkahan tukevasti Tunkin ahtaanpaikankammoa oli ennen oikeudenkäyntiä lääkitty, kun vaikkuttaa siltä, että aika tarkalleen kaikki yksityiskohdat mitä se tuntuu muistavan, on ilmeisesti Ulof Palmen murhaa käsittelevästä 4D dokumentistä. Mies ei missään vaiheessa mennyt lääkäriin. Ambulanssi kutsuttiin paikalle ja setä kertoi tehneensä jurrispäissään ratkaisuNI, kemut jatku ja sovittiin, että jos verenvuoto jatkuu huomennakin, niin sitten käy lekurissa.

Mitä muutakaan Tunkki tosiaan voi tehdä, kuin valittaa  kohtalostaan ihan jokaiselle vastaantulevalle turistille pitkin maailmaa. Oma arvaukseni on, että tuomari oli yllätyksestä sekaisin, kun Tunkki ensin haukkui iPhone miehen tumpuksi ja sitten ilmoitti olevansa tyytymätön oikeudenpäätökseen. Eihän Tunkin ja syyttäjän näkemykset lähtökohtaisesti eronut kamalasti. Syyttäjä vaati kolmea kuukautta ahtaanpaikan rangaistusta ja Tunkin skypellä konsultoimat personal treinerit ehdotti sakkoja.

Tunkin psykiatritkin tarttis omat psykiatrit. Ton pölvästin lukuisia suolen ja aivotoiminnan häiriöitä kun aletaan kartoittamaan, niin sessiot on takuulla raskaita kaikille osapuolille. Oikeudessa kuoleman vaaran aiheutti paniikkiahdistushäiriö tai joku vastaava, juuri sillä hetkellä lääketieteelle esitelty sairaus ja nyt kun ruska on lähes viikon maistunut, niin Tunkin kaksi psykiatria on löytänyt uusia vankilan estäviä vammoja Tunkin mielikuvituksesta. Nyt on sitten ahtaanpaikankammo. Jos Tunkilla on ahtaanpaikankammo, niin miten hitossa se pystyy vetämään niskaansa iltapuvun, joka on tarkoitettu 30kiloa kevyemmälle artistille? Olen syönyt kinkkua, jonka verkko oli löysä verrattuna Tunkin ruhon keikkapaketointiin. Sitä paitsi sitten kun tunkki slaagin saa, niin tuskin kuolemansyytä kartoittava teurastaja raporttiinsa kirjoittaa "oman maan kateuden aiheuttama hematooma sydämessä".

Ihan niin kuin edelliseen tilitykseeni kirjoitin, ei Tunkki tosiaankaan tajua, että valtion sponsoroima salikortti on lunastamista vailla plakkarissa. Jauhaminen useista juttua hoitavista uristeista jatkuu ja omaa ahdistusta helpotetaan uskottelemalla itselleen, että se pääsee yö-yhdyskuntapalveluun. Ihan hyvää viihdettä tämä kieltämättä on. Vähän kun kattelis kesäolympialaisia, missä pohjois-korean jääkiekkomaajoukkue tunkee luistimet jalassa kuulantyöntörinkiin. 

13 kommenttia:

 1. hyvä, et kirjoitat mitä Tuksu sanoo, sillä ite en saa siit selvää. Lienee itsesuojeluvaisto asialla?

  VastaaPoista
 2. Ihan vain tiedoksi huumeidenkäytöstä tietämättömille.tämän verran itse tiedän; Piriä, vauhtia eli amfetamiinia vetäneelle tulee pakkoliikkeitä. Selvemmin nämä näkyy ylävartalossa varsinkin kasvojen ylikorostuneina vääntelyinä.

  VastaaPoista
 3. Repesin tuolle ahtaanpaikan kammolle totaalisesti! :D

  VastaaPoista
 4.  Olen syönnyt kinkkua, jonka verkko oli löysä verrattuna Tunkin ruhon paketointiin

  Niin mahtavaa kielenkäyttöä taas!! :D

  VastaaPoista
 5. Sujuvasti tämä ahtaanpaikan kammosta kärsivä vaan uskaltaa hypätä lentokoneen kyytiin, mikä on todella kova paikka em. fobiasta kärsivälle.

  VastaaPoista
 6. Kiitos tästä blogistasi, mahtavaa kirjoitusta jokaisessa postauksessa! :)
  Olet aina asian ytimessä!

  VastaaPoista
 7. Tunkki muuten taisi yrittää sönkätä tuossa Freixenet-pullosta, meni vaan lausuminen hieman sivuun, kun pitäisi sanoa 'fresenet' eikä saksalaistyyliin 'fraihenet' tmv. Tärkeä Yksityiskohta ja myös isäni on samaa mieltä.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Jep, Freixenet sanoo ihan selvästi :) Enpä olisi itsekään sanonut paremmin.

   Poista
 8. Aivan mahtavaa tekstiä.

  VastaaPoista
 9. Huippu verbaalista tekstiä, mahtavaa. Lisää tätä!

  VastaaPoista
 10. On huippu tekstiä!Kuolettavan hauskaa.Tuksu ei todellakaan ymmärrä tätä päivää,olen ihmetellytmiten se voi olla niinkin vainoharhainen ja elää menneessä, mutta kun nyt virallisestikin on huumekeskustelu avattu Julia Tukiaisen toimesta,siihen mukaan rauhoittavat ja muut viinat niin en ihmettele enää mitää.Mitähän kotietsinnästä löytyisi?Tää on paras blogi koskaan!Kiits:)

  VastaaPoista
 11. Kiitos ja aamen sulle, kun saan täältä päivittäisen Tunkkiannokseni! Ei tarvia ennää näätäillä epäluuloisissa näätäryhmissä tämän tytön!

  VastaaPoista