tiistai 4. kesäkuuta 2013

Katoottinen ilta Facebookissa

NYT se on alkanut. Sisko lähti katoottisena sairaalaan, siitä innostuneena Tunkki lähti Jullen valvomatta jäänneillä tunnuksilla ristiretkelle Facebookkiin. Itse hain olutta, sipsejä ja dippiä. Odotukset on korkeella! Demonit jyllää tällä hetkellä sen verran voimakkaasti Takilatiellä, että jos en tinttaa itseäni yhtä katoottiseen tilaan kuin Kooma ja Tunkki, niin tulen ottamaan kesänalun juoppohulluuskohtauksesta kaiken irti.Let the games begin.

Tähän mennessä osansa on saannut Hunks Särmäkari, Heikki Lampela, Mape, Mika Lahtonen ja yleisesti maailma ja ilta on vasta nuori. Normaalisti "menen katsomaan kun koirat panee" doksi ajoittuu klo kahden ja kolmen välimaastoon... Stay tuned. Kunhan saan kännin päälle, keräilen yön saldon tähän.

No niin ja sitten asiaan.


Päivällä Tunkki salakuvasi sänkyynsä tiltanneen siskonsa ja raportoi Seiskan Livessä, että nyt on sitten siskon diabeetteskin vittuuntunut oikeuslaitokseen. Ambulanssilla lähdettiin taas sairaalaan ja silleen. Julian Facebook-profiili ilmestyi onlineen ja Julia Mia Mari Tukiainen alkoi purkaa tuntojaan pitkin internettiä.
"Julia tuli herättämään minut, ettei saa happea. Olimme kaksistaan Jollaksessa ja soitin hätäkeskukseen. Annoin Julialle mansikoita ja kirsikoita jotta hän saa hedelmäsokeria. Ambulanssi tuli pian paikalle, Julia on katoottisessa tilassa. Verensokerit on 30, ketoaineet 6 ja kuumetta 38,5. Julia on oikeudenkäynnin jälkeen vain nukkunut, eikä ole pystynyt syömäänkään. Minun kova tuomioni vaikutti pahasti hänen psyykeeseensä, samoin saamamme vihaposti jotka vien poliiseille"
Livessähän Jullella ei ole tunnuksia, joten siellä Tunkki on joutunut esiintymään omalla nimellään. Anti on ollut rapsakkaa. Kannattaa kiinnittää huomiota huutomerkkien käyttöön, Julia Mia Mari Tukianen käyttää hyvin samalla tavalla:
HAISTAKAA VITTU!!!!!!! Ootte itse sairasta porukkaa, Julian Diabetes EI OLE mun vika, eikä kenenkään muunkaan!!!!! Julia on ollut raittiina monta päivää ja sai silti katoottisen kohtauksen, jonka on saanut myös kun isämme oli kotona!!!!!
Toinen katoottinen kannanotto:
Te käärmeet luulette taas tietävänne kaiken! Julian hakkasi entinen Hunks tanssija nimeltä Janne Johannes Särmäkari,
 Särmäkarin aikajanalla Tunkki tai siis Diabeetikko käy myös antamassa palautetta:
Julia Tukianen SINÄ SAATANAN SIKA PAHOINPITELIT MUT TÖRKEÄSTI, VEDIT JURINEEN OSAN HIUKSISTANI PÄÄSTÄ POIS, RAAHASIT MAATA PITKIN ETTÄ POLVENI AUKESIVAT, LAITOIT ILMASTOINTITEIPPEIHIN JA KÄÄRIT MATTOON KUTEN MOOTTORIPYÖRÄJENGILÄISET!!!! OLET VITUN RUMA STEROIDIHIRVIÖ JA JOUDUT VIELÄ VASTUUSEEN TEOISTASI!!!!!!! SANO JORI KOPOSELLE, HUUMEISTA TUOMITULLE ÄIJÄLLE TERKUT!
Vielä eilen Livessä Tunkki raportoi, että huipu-uristi Lampelan Heikki oli tarkastanut Tunkin oikeudenkäynnin statistiikat ja kyynelsilmässä ollut täysin samaa mieltä Tunkin ja isäni Markku Tukiaisen kanssa:
Esmeralda nauttii auringosta terassillamme pässit!!!!!! Jopa juristi Heikki Lampelan mukaan saamani tuomio on täysin liioiteltu ja epäoikeudenmukainen.
Tilanne on jo muuttunut ja Lamepelakin saa osansa Saatananvoimista. Julia Mia Mari Tukiainen ilmestyy Lampelan aikajanalle käymään sivistynyttä dialogia. Tilanne alkaa siitä, että Lampela postaa olevansa Kämpin terassilla rentoutmassa Lahtosen kanssa. Julia Mia Mari Tukianen vetää kunnon juoppohulluuskohtauksen ja alkaa tykittämään mielipidettä ruutuun uuden postauksen turvin:

Julia Tukiainen Ole sä siellä Kämpin terassilla juopottelemassa sovinistisikojen kanssa samaan aikaan, kun puolustat valehtelijoita ja vääryyttä!!!!! Ehkä sulla ei ole mitään omaatuntoa, mutta top 10 psykopaattien listaan muuten kuuluukin juuri juristit ja toimittajat! Pankaa vaikka toisianne!!!!
Pjòtr Źukowśki and Heikki Lampela like this. 
Eeva Kaarina Virtanen !Julia!

Julia Tukiainen Katsokaa leffa "paholaisen asianajaja." Lampela valehtelee kaikessa, samoin Lahtaaja Lahtonen. Raha puhuu, ei mikään moraali!

Julia Tukiainen Älä ole naiivi Eeva, olit puolustanut raiskaajiakin koska "miehellä vain sattuu olemaan tietyt halut." Toihan on ihan sairasta!!!!!

Julia Tukiainen Paholainen ei muuten koskaan voita, Jumala ja Jeesuksen Kristuksen armo on voittaneet jo aikojen alussa asti.

Julia Tukiainen MIKÄ VITTU SUA VAIVAA LAMPELA, ONKO RAHANKAIPUU NOIN KOVA, ETTÄ OLET VALMIS MYYMÄÄN VAIKKA SIELUSI SAATANALLE?????

Heikki Lampela Julia terveiset täältä terassilta sinä olet pohjimmiltasi hyväsydäminen ihminen.

Pjòtr Źukowśki Ihan helmee

Julia Tukiainen et ole koskaan edes tavannut mua joten et voi antaa myöskään arvioita mistään. Et myöskään ole psykiatri käsittääkseni, vain itserakas mulkku.

Aki Savolainen Onkohan Tuksukin terassilla?

Julia Tukiainen Johanna on oman juristinsa luona viettämässä iltaa.

Pjòtr Źukowśki Se on linnassa

Julia Tukiainen no sorry vaan, mutta ei Johanna eikä myöskään Johannan juristi ole linnassa!  
Julia Tukiainen Xxx, te olette valkoista roskaväkeä, ja ehkä teille ei tullut mieleen, että myös sairaalassa voi käyttää kännykkää!!!!! 

Valkoista roskaväkeä :D :D Melko "bold statement" naiselta joka mainostaa parhaiksi puolikseen paskasta ja takkusta tiimaritukkaa ja mahan päällä lepääviä silikoonirintoja. Siskon kanssa varastellaan mitä milloinkin, esimerkiksi apteekista 16€ lääkkeet tai muiden juomio ravintolan tiskilta. Porttikieltoja pitkin Helsingin räkölöitä kun kumpikaan ei osaa yhtään käyttäytyä ja Johanna tunnetaan kuolemattomista "etkä sä tiedä kuka mä olen" tai sen perseestä revenneen turkkinsa hehkuttelusta. Molemmat asustelee Äiskän omistamassa rivarinpätkässä Jollaksessa ja siitäkin linnakkeesta puhutaan ihan kuin Kimi Räikkösen Rivieran loma-asunnosta. Jos tuo ei täytä white trash määritelmää, niin mikähän sitten mahtaa mennä tohon kategoriaan.

Jos tälle esiintymiselle voi joku vetää pohjat, niin vedän aaltoa täällä kotikatsomossaNI:


Massiivinen mediakin huomasi Tukiaisen kohtauksen http://www.metropoli.net/uutiset/viihde/tukiainen-solvaa-huippujuristia-avoimesti-lisaa-syytteita-tulossa/ :

Kisastudio känniääliö jatkaa lähetystä. Tunkki hiljeni. Mulkku. Epäreilua ladata ilta täyteen demonisia odotuksia ja sitten tosta vaan jättää maailman paras Mac-tietokone kesken hyvää solvausten suoraa.

Täytyy toivoa, että Jullella todetaan taas joku mielikuvitusveritulppa, että Jossulla on aikaa solvata sen nimissä pitkin internettiä. Tämä on kyllä huikeeta, miten tuossa perheessä dynamiikka toimii. Johanna pistelee Paistin junanalle aina kun se on edes etäisesti mahdollista ja Julle tietty tulee perässä kuin pässi narussa.

Tämähän ei toki ole ensimmäinen kerta kun Jossu pistelee Jullen piikkiin. Aina kun Jullella peräsuoli tai virtsarakko falskaa, niin Johanna raportoi sattumat. Pikkusen mulkku kaveri tolleen kun miettii. Juntti raahattiin Seiskan liveen lokittamaan rahoja ja näyttelemään keskaria. Kun Jossu kynsi Artsin kaulan, niin ensimmäisenä Johanna raportoi, että Julia potkas artoa kylkeen ja lopuks tietty spekuloi, että kun itelläni ei ole niitä rakennekynsiäkään, niin vammat saatto syntyä Löysäsuolisen siskoni Kung-fu-ote-potkusta.

Oikeudessakin tämä fantastinen kaava toteutu melko herkullisella tavalla. Pikkusen oli naurussa pitelemistä, kun ihan alkuun tosiaan paljastettiin, että Julle Hunks-terrorismistä häkeltyneenä kusi housuunsa. Lopussa Johanna kuitenkin oli parhaimmillaan. Ihan levotonta settiä taas.

Tarinahan menee niin, että ensin Jossu veti ne omat ajojahti-talkkinsa ja sitten totes, että eiköhän siinä ollu kaikki. No seuraavaksi Julle saa puheenvuoron ja alkaa sönköttämään omia sepustuksiaan, ihan tunnelissa, niin kuin tietty arvata saattaa. Voin joskus laittaa noi Jullen apinamiehen oikeustajulla tykitetyt kukkaset tänne, mutta ikäänkuin lukijoitaNI, eli äitiäni säästääkseni keskitytään nyt vaan tähän Tunkin "pistetään sisko raiteille" aspektiin.

Julle tosiaan siis sönkötti omat sössötyksensä, jonka aikana Tunkki tajuaa jättäneensä olennaisia näkökulmia aikaisemmista jorinoistaan ja tarttuu mikrofoniin:

Tunkki: "Anteeks saisinks mä vielä lisätä HERRA puheenjohtaja? Öö tuli sellanen mieleen, että Julia, mun sisko, niin hän löi shampanjalasilla erästä miestä, öö mä en muista nyt kauan tästä on aikaa, mutta eräässä ravintolassa ja se osu tätä miestä suoraan kasvoihin ja hänen kasvot vuoti ihan kunnolla verta ja mun mielestä teko oli vielä oikeestaan vakavampi kuin tämä mitä mä T********* tein ja Julia sai siitä rangaistuksena 600€ sakkoa. Ja se meni pelkästään sovitteluun, se ei menny ees oikeuteen"

Jullen kohdalla syyttäjä ei loppupuheenvuorossaan maininnu mitään Tampion CV:n moninaisista merkinnöistä lainsuojattomana. Olishan se ollu ikävä jos tuomari ei olis tajunnu, että Jullekin on taparikollinen, kun se sitä tuomiota miettii.

Vähänkö itsekin haluaisin tollasen siskon. Saakohan noita tilattua ebaystä tai edes Jenkeistä? Voisin adoptoida kusipään, niin tulis tähän tylsään elämääni vähän jännitystä.

KisastudioNI jatkaa. Nyt on taas potentiaalinen kiimantäyteinen räjähdys takilatiellä lähellä. Tunkki tavoilleen uskollisesti lokitellut Lääperiltä fyrkkaa lainaan. Tunkilla on käytössä sama itämainen filosofia kuin itselläni, eli "pelkuri velat maksaa". Lääperi lähestyy Tunkkia aikajanalla:
"Niko Lääperi julkaisi Johanna Mia Mari Tukiainen
Johanna Maksa se 50 e mulle takas kun lainasitkin sen vai onko Johanna sellainen että lainaa mutta ei maksa takas?  
Niko Lääperi Vaikka ei ole iso summa mutta mulla on sellainen periaate et jos joku multa lainaa niin se on saatava takas vaikka sitten myöhemmin korkojen kera otetaan. 
M***** K*******  Miksi kirjoittelet ilmiselvästi yksityisasiaa julkisesti Johannan aikajanalle? Pikkusen voisit sinäkin miettiä mitä touhuilet. Johannan sisko on sairaalassa ja muutenkin on ollut raskasta. Voisit varmaan kysellä pennejäsi ihan yksityisestikin. Itseäni hävettäisi jos olisin sinä.
Niko Lääperi mä katon vielä vähän aikaa sitten sillä on yksi kaveri vähemmän.mua ei näissä sitten enään näy ikinä. 
M***** K*******  No voisit hoitaa noi asiat kai ihan privassakin? En mä tiedä miten teidän jutuista tiedä, mutta pisti vaan silmään. Johannaa kummiski stalkkaa kaikki näädät ja nääkin jutut on varmaan hymyssä ennen huomista. Kyllä se Johanna varmaan velkansa maksaa, ei vaan oo kaikkein reiluinta, että nyt tätäkin asiaa puidaan ja Johanna saa paskan maineen
Niko Lääperi ei tunnu onnistuvan hoitaa sillai 
M***** K*******  No ootko koittanu soittaa sille? 
Niko Lääperi joo en

M***** K*******  no kannattaisko? 
Niko Lääperi ei kannata

Niko Lääperi mä varmaan joudun poistaa nää kaikki ja ottaa se kavereista pois kokonaan 
M***** K*******  Siis kai sä nyt tiedät, että Johannalla on aika paljon muutakin mielessä kuin toi 50e mikä sunkin mielestä oli aika pieni summa? Kyllä se varmasti sen maksaa sulle takasin?

Niko Lääperi ei meistä usko kukaan että maksaa"
Voi sitä Nikkeä... vähänpä sekään glamourista ymmärtää. Jossuhan kannattaa tasa-arvoa täysillä, eli se lähinnä loisii muiden rahoilla ja muut makselee. Todellakaan ala pistämään mitään viittäkyssää takasin. Sehän tarkottas, että kate Visa-elektroonissa hupenee kuin silmissä.  Kuinka Porvoolainen taksari ees kehtaa kysellä jotain velkoja? Siis mitä helkkaria, Julle on sairaalassa ja heti on joku kaljupää tinkimässä rahojaan. Ei mitään käytöstapoja...

Ihan sama miten pieni summa se on, mutta Johannalla luultavasti on tasan ei yhtään ikiomia fyrkkia. Ennustan, että Tunkki maksaa velkansa samana päivänä kun Julian diabetes parantuu, eli ei koskaan.

Onneksi Jullen tunnuksilla voi käydä kehuskelemassa itseään. Ihan tässä silmäkulmat kostuu, kun muistaa miten "Urban" fanitteli Johannaa:
"Julia Tukiainen julkaisi Johanna Mia Mari Tukiainen
Ihanaa Johanna, useat eri juristisi hoitavat kyllä asiat kuntoon! Totuus tekee vapaaksi ja kuten sanoit Seiskalle, olet itse Amnesty Internationalin ja Punaisen Ristin jäsen, tuet väärin tuomittuja vankeja (Jenkeissä joka 5.vanki on syytön) ja sitten itse joudut tällaiseen tilanteeseen. Totuus tekee vapaaksi, näin Raamattukin sanoo! "

Illan päätös:

Tunkki taas vaihteeksi uhkaa tappaa itsensä. Psykopaattijuristi  Lampelan ja median vika. Ehkä legendaarisin näistä Tunkin itsareista peruuntui shoppailun takia. Eletään jännittäviä aikoja, meinaa jos se ei lähde Herttoniemen shellille ostoksille, niin nyt on tosi kyseessä:




Viimeisellä hetkellä ihminen haluaa hoitaa asiansa kuntoon. Tunkki kommunikoi faneilleen:
5 minuuttia sitten | Johanna Tukiainen
Hakeutukaa itse kellokosken hoitoon!!!!!! Perslävit!!!!! 
47 minuuttia sitten | Johanna Tukiainen
Tapan itseni. Sitten saatte mitä haluatte. 
Soitin poliisit, ei palvele mitään tarkoitusta alkaa nillittämään asiasta. Uskonko mä, että toi mulkero itsensä tappaisi? No en pidä kovinkaan todennäköisenä. Sanoin ihan suoraan hätäkeskukseen, että en tunne henkiöä, enkä tiedä kuinka vakavasta asiata on kyse, luin mitä tuo spurgu internetissä kirjoitteli ja sanoin, että en tunne ihmistä, mutta on esiintynyt pitkin iltaa selvästi päihtyneenä.

Tunkki on MIELESTÄNI ihan saastaa. Paska ihminen, tyyppi joka surutta tekee ihan mitä tahansa julkisuuden tähden. Keksitään raskauksia, raiskauksia, syytetään ihan ketä tahansa ihan mistä tahansa ja omaa siskoaankin se vetää perseeseen ilman mitään tunnontuskia. En tosiaan usko, että toi mulkero itseäään tappaa, mutta toisaalta ei oo ihan kosher tilittää itsemurhalla internetissä. Onko oikein, että tuo pölvästi viettää yönsä putkassa? No totta vitussa on. Tunkkihan on ihan kusipää.

28 kommenttia:

  1. Repesin jo tuossa kohdassa, kun kerroit hakevasi sipsejä etc. - sulla taitaa olla jo pissa päässä, kun saat niin paljon kehuja :-)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kusi nousi päähäni jo 80-luvun loppupuolella kun sain uuden polkupyörän.

      Poista
  2. Tuleeko päivitystä? F5 alkaa kulua.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Patience young padawan. Tunkki varmaan sai just orgasmin tai isäNI Markku Tukianen veti töpselin seinästä. Julle katos FC:stä. Masennus kyllä tulee jos tämä kohtaus jää tähän. Ärsyttävä Tunkki. Ensin nostaa odotukset kattoon ja sitten jättää tapansa mukaan fanit kylmäksi.

      Poista
  3. Sairasta porukkaa koko klaaNI!!! :D
    pidä meidät ajan tasalla,tuksu on estänyt profiilinsa ettei ne jotka ei ole kavereina nää kirjoituksia :( seiskalivekin on tulossa :D

    VastaaPoista
  4. 34 sekuntia sitten | Johanna Tukiainen

    Hankkiutukaa hoitoon Niuvanniemeen kaikki!!!!!
    -SeiskaLive

    On Tuo Tuksu edelleen kaapelissa kiinni

    VastaaPoista
  5. Kiinnostaisi tosissaan Jullenkin selittelyt litteroituna. Pistähän ihmeessä nekin näkyville kunhan joudat.
    Sulla on ilmeisesti koko istunto äänitettynä? Uskaltaako sitä ladata nettiin tai edes joitakin osia siitä?

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. No totta hitossa mulla on se setti äänitettynä. Muumio vetää vuoden 2013 kovimman keikan, niin kai mä nyt taltioin sen. Kyllä mä noi Tyhmemmän Tukiaisenkin setit laitan jossain vaiheessa. Varmaan pistän noita nauhotuksiakin, jahka aika on sille kypsä. Tää on vähän kuin pelaisi laaman kanssa shakkia. Pitää pikkusen malttaa. Odottelen, että Tunkki nolaa itsensä noilla skitsofreenisillä sepustuksillaan. Kivempi silleen odotella, että Nautakin saa huohottaa ja pistellä vastineita.

      Poista
  6. Sosiaalisessa mediassa ahkerasti konsultoiva tohtori Tunkero (4L, psykologian/äidinkielen aine itketti rehtoriakin, isäkin psykoanalyytikko, täysi pätevyys narsismidiagnooseihin) hurjan usein suosittelee Kellokoskea tai Niuvanniemeä. Hassua sikäli, Kellokoskellehan päässee lähinnä lähikuntien asukkaat - maksimissaan HUS-alueelta, eikä Niuvanniemessäkään taida olla karvalakkiosastoa, vaan tie sinne käy ainoastaan oikeuslaitoksen kautta?

    VastaaPoista
  7. Ettei nyt olisi ollut juoni saada 300000 katselua täyteen blogissa? Onneksi olkoon joka tapauksessa.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Mitä vuittonia :D

      No siis todellakin oli juoni. Aloin puimaan tota jo siinä vaiheessa kun laskuriin tuli 215000. Mulkku paljastit skäämssini kaikille.

      Poista
    2. Ajatukseni oli vain testata oletko hereillä. Että voinko mennä nukkumaan vai jatkanko päivitysten odottamista. Ja jotta ei mene pelkäksi paskanpuhumiseksi, niin onko sulla tietoa koska tuomio pannaan käytäntöön vai odotellaanko hovioikeuden ratkaisu ensin? Sinne ei tainnut tulla automaattista valituslupaa?

      Poista
    3. No siis Tunkin lakitiimillä on aikaa ilmoittaa valitusaikeistaan torstaihin saakka. Varsinaista valitusta on kai aikaa veistellä 30pv siitä tuomion julistamisesta alkaen. Ilmeisesti on niin, että koska toi Tunkin tuomio on sen verran vaatimaton pituudeltaan, niin ei ole mitenkään itsestäänselvää, että se edes saa mitään valituslupaa. Jos hovista ei anneta lupaa valittaa, niin Tunkki tyytyy osaansa ja lähtee lusimaan vaikka väkisin. Jos ne taas suostuu kuulemaan ton puusilmän narinat, niin sitten tuomion lainvoimaisuus on kiinni hovioikeuden ruuhkista. Voi mennä ihan miten tahansa kauan 6kk- viis vuotta, että ne sen käsittelee ja tuomitsee sen istumaan tuomionsa. Mahdollisesti jopa korottaa saldoa.

      Poista
    4. Kyllä Tunkilla on valituslupa, mutta kaikkia valituksia ei tutkita. Valitus jätetään aina tutkimatta, jos niin puutteellinen, ettei se kelpaa oikeudenkäynnin perustaksi. Jos valitus on puutteellinen, Hovioikeus voi kehottaa valittajaa korjaamaan valituskirjelmässä olevan puutteen määräämässään määräajassa. Jos määräaikaan mennessä kehotusta ei ole noudatettu, valitus jätetään käsittelemättä. Toisin sanoen, Hoviin valittaminen ei ole asia jota käytännössä voi hoitaa ilman juristin apua.

      Lisäksi Tunkki saa hovioikeudessa vedota muihin seikkoihin ja todisteisiin kuin käräjäoikeudessa vain, jos hän ei ole voinut tai hänellä on ollut pätevä syy olla vetoamatta niihin alioikeudessa. Koska Tunkki jo päätöslauselmassaan rosiksessa vetosi, että Julian pahoinpitelijä on X nimeltä eikä hän, sillä ratsastaminen että se on vasta myöhemmin tietoon ei pitkälle ratsasteta. Eli paljon on mietittävää jotta juttunsa saisi sellaiseksi, että sillä tuomio paranisi.

      Poista
    5. Oikaistaanpa sen verran, että Jossu tarvitsee rikosasiassa jatkokäsittelyluvan, jos häntä ei ole tuomittu ankarampaan rangaistukseen kuin neljä kuukautta vankeutta. Rangaistuksen ankaruutta arvioitaessa ei oteta huomioon vankeusrangaistuksen ohessa tuomittua sakkoa tai muuta rikosoikeudellista seuraamusta.

      Oikeudenkäymiskaaren 25 luvun mukaisesti siis edellä mainittu.

      Poista
  8. Kautta likaisten feikki-Vuittoneiden tätä viihdepläjäystä! Kiitokset taas valtavasti mahtavasta kerrontatavastaSI!! Hyvä kun selvitit muuten tuota lukihäröasiaa aiemmin, olenkin välillä ihmetellyt muuten niin sujuvasti soljuvan tekstin satunnaisia stipluja kirjoitusasussa.

    Piti mennä jo nukkumaan ja ajatuksena oli katsoa esim. jotakin sarjaa telkkaristaNI, mutta tätä huisimpaa live-draamaa ei pystyisi joukko lahjakkaimpiakaan Hollywoodin käsikirjoittajia pistämään paremmaksi.

    Olen joutunut jatkuvasti tukahduttamaan naurunpyrskähdykset, jotta koiraNI saisi nukkua rauhassa, eikä Jollashovin nelijalkaisten lajitovereidenssa tapaan joutua ihmettelemään omistajansa mielenterveyttä.

    Saagan jatkoa ja Hitaamman sirkutusten litterointia odotellessa.

    PS. Sellaista määrää bisseä tuskin pystyy kukaan Siwan kassa juomaan, että sillä Juhannukseen mennessä jo delikkaa pukkaisi. Kyllä Ruska-ajan pitää tulla tänne Suomen suveen etuajassa...

    VastaaPoista
  9. Tuksullahan on ollut havaittavissa joskus jonkinlaista asenneongelmaa poliiseja kohtaan. Vallankin viime yön mielentilassa sinisten vilkkuvalojen saapuminen mestoille on voinut liikuttaa mieltä. Olisi jännä tietää, että millaisen vastaanoton ambulanssi ja/tai poliisiauto henkilökuntineen on saanut.

    VastaaPoista
  10. Maailmantyyliämme Saariselältä5. kesäkuuta 2013 klo 9.47

    Hienoa, että dokumentoit näitä, koska Jollakseesessa "totuus" muuttuu päivittäin.

    VastaaPoista
  11. Hesus Kristos, idolini, joko sinulle on tihkunut tietoa Tuksun tämänhetkisestä olinpaikasta ja sieluntilasta? Mikään media ei ota kantaa aiheeseen, jopa seiska vaikenee.

    VastaaPoista
  12. "Yllättäen" Seiska poistanu noi kaksi Tuksun itsesäälipläjäystä sivuiltaan. Hyvä, että sulla on täällä tallessa ne. :)

    VastaaPoista
  13. "Yllättäen" Seiska poistanu nuo Tuksun itsesäälinkerjuuviestit tuolta sivuiltaan. Onneksi sulla ne tallessa täällä. :)

    VastaaPoista
  14. Toimit oikein soittaessasi poliisit. Olet seurannut vuodatusta jossa kerrotaan aikeista ottaa henki itseltään. Jos et olisi soittanut, ja mulkku olisi itsensä tappanut, olisit saattanut olla syylistynyt heitteille jättöön.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Joo eihän se ole mikään kysymys pitääkö soittaa poliisi kun joku uhkailee itsemurhallaan vai ei. Laki velvoittaa, vaikka kuinka epäilisi itsemurhayrityksen totisuutta.

      Poista
  15. parasta viihdettä :D

    VastaaPoista
  16. diggaan sua kybällä!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Mäkin sua. Jos olet Porvoolainen taksikuski, niin voisit ihan hyvin lainata viiskyssää, tälleen kun ollaan jo tutustuttu ja sieluni huutaa ruskaa.

      Poista