torstai 27. kesäkuuta 2013

On/off Urban

Taas on Tunkki täräyttänyt firman sivuille rapsaa keikoista.. tai siis ei sanaakaan keikoista, mutta aavistuksen katkerasti taas haastetaan oikeuteen täysillä vaikka ketä. Itsehän se ei tavoilleen uskollisena juuri solvaa ketään tälläkään kertaa.
Nimi: Johanna Tukiainen
24.06.13 11:54 am
REALITY NETTISARJANI PYÖRII SEISKA LIVEN SIVUILLA JUURI, NYT OLLAAN OSLON KOHDASSA!!!

Eli nyt kaikki katsomaan: www.seiska.fi/julkkissarjat/suoraa-tuksua itse tekemääni Reality sarjaa jossa seurataan treffejäni, matkojani jne.
Tällä hetkellä esittelin juuri ruotsalaisen yritysjohtaja mieheni (sanotaan että tällä hetkellä on-off mies) Urbanin yhden asunnoista, hänellä on tosi 4 muutakin ympäri maailmaa ja yksi keskusta-asunto Tukholman Östermalmilla.
Hän suosii Clarion hotelliketjua, kun siellä lähestulkoon kaikki herjaavat kommentit miettivät vain sitä, että missä hotellissa mahdan olla, ja sekin on taas "kusetusta" ja Julia kuvaa minua oikeasti. 
Kyllä me ihan Oslossa oltiin, mikä ei sinänsä ole minusta mitenkään ihmeellistä. Kun olen Urbanin kanssa, jaksan kuitenkin meikata ja laittautua ja Tukholman videoilla olenkin enimmäkseen laitetussa kunnossa. 
Näitä reilu vuoden viiveellä tulleita minuutin kahden jaksoja onkin ollut ilo seurata. Alkuun dokumentoitiin munuaisaltaidentulehdus, joka kyllä on ihan hirvee sairaus, vaikka sitä ei ilman jankuttamalla jankuttamista edes huomaa. Nyt on onneksi bonzon lattiallepaskomisen jälkeen päästy sitten itse formaattiin. TunkkiNI on jossain viidentähden hotellissa ja tuottaa maajussille-sulhanen doksiaan rautasella ammattitaidolla.

Näiden Urbanin asuntojen sijainnit ja määrä tietenkin vähän vaihtelee riippuen siitä, missä yhteydessä niitä liekitellään, mutta se ei nyt ole olennaista. Rahaa "deitillä" on joka tapauksessa. Enemmän ehkä yllätti tuo on-off suhteeNI. Minä kun moukkana luulin, että Tunkki ei koskaan rakastanut tätä setämiestä ja homma loppu siihen. Sitten Urbanistiks kaivettiin syväjäästä, kun taas joku solvas Tunkkia, niin alko Urbanilta tulemaan viestiä. Muutenkin kun on pitänyt lausuntoa saada, niin suuri yritysjohtaja on sopivasti laittanut doksia tekstiviestillä. Siinä on mies joka jaksaa murheita kuunnella. Ei tossa ole mitään noloa, että painottaa ruotsalaista kiinteistösijoittajaa miehenään, vaikka viimeviikolla piti olla menossa viikinkijuhannusta viettämään tall... Tanskaan. Jäi sitten sekin reissu tekemättä, mutta kun Papa bear lähti Jollaksesta, niin pääs sentään asuntoon, jossa on sähköt. Ihan glamour sekin on, kun vertaa Albertilla norkoomiseen.

CSI-Jollaksen peruskaavalla juoni lähtee jo alkumetreillä kiihdyttämään kohti huippukohtaansa. Tässä sanotaan, että ilkeät näädät ja seiskan moderaattorit vaan solvaa kusetuksista, vaikka ihan oikeesti Julia siellä kuvas. Tässä kiihkeässä kristillisessä formaatissa kummiskin sanottiin seuraavasti:
"No niin, eli sitten nyt on vieläkin 17 toukokuuta 2012 ja olen juuri saapunut Osloon Norjaan, jossa en koskaan aikasemmin ole käynytkään ja tämä Johanna Tukiaiselle sulhanen ohjelma on nyt päässyt juuri alkuun. Ja täällä ollaan ensimäisen ehdokkaan kanssa, joka vaikuttaa itseasiassa erittäin hyvältä. En viitsi tässä alkaa ihan täysin, niin kun, öö sanantarkkaan alkaa kertomaan, koska hän nyt ymmärtää tiettyjä sanoja sieltä täältä, välistä. Muttaaaa, ollaan menossa kohta illalliselle ja tänään Norja on tosiaan kansallispäivä, elikkä täällä ihmiset on tosi laittautuneita ja pukeutuneita. Minä nyt olen aina laittautunut ja pukeutunut, oli mikä tahansa päivä, mutta tota, ää tilanne on kuitenkin se, että ensimmäinen ehdokas numero yksi lähtee käyntiin ja testataanpas nyt tässä on aikaa sit semmonen viis kuus päivää katsoa, että miten meillä menee. 
Ja, ja tota, en taas ihan viitsi sanoa sitä sanaa, kun hän ymmärtää, mun valokuvaaja ymmärtää. Hän ei itse halua tulla kuvatuksi, mutta sanotaan näin, että kyseessä on erittäin miehekäs, hyvännäköinen. Vois sanoa, et ihan oikeestaan komee ruotsalainen mies, joka on yritysjohtaja ammatiltaan ja olen kuulemma aikapitkälti hänen naisihanteensa, joka kuullostaa erittäin hyvältä.  Ja, mä puhun ruotsia suhteellisen hyvin, itseasiassa ihan sujuvasti. Mut englantia vielä paremmin ja tää henkilö puhuu myös erittäin, siis aivan loistavaa englantii itseasiassa me puhutaan yhdessä sitä kieltä. Suomea hän ei osaa. hahahaha I just said that finnish is like language, that we don't speak with each other. It's way too difficult am am. 
Kuitenkin nyt tosiaan Oslo on suurinpiirtein tään on yhtä paljon asukkaita kuin Helsingissä, mut tää on hyvin kallis kaupunki. Et tää on vielä kalliimpi kuin Suomi. Et tää on siis todella kallis, mutta tää on nyt mielenkiintosta tutustuu uusiin paikkoihin ja tässä mä esittelen, mul on tällänen uusi mekko näin ja sit on uudet korvakorut ja sit nämä korvakoruthan ovat muotia tällä hetkellä, tälläiset sulat. Ollaan tietysti, hotellihan on ainakin viisi tähteä. haha, ainakin viisi tähteä, ei voi enempää olla. No voi, Dubaissa joo. Mut tota, upeet näköalat, mutta huomenna kuvataan sitten lisää. Mut katsotaan miten tässä, miten lähtee käynyiin tämä, nämä, nämä kuviot, mut tota ihan vakavassa mielessä olen tietysti liikkeellä, että kyllä tämä henkilö joka tässä kuvaa, niin tietääkin sen. Mutta heippa Oslosta!"
On ihan yleisesti tiedossa, että Tunkki todellakin laittautuu ja pukeutuu ihan joka tilanteeseen. Esim edellisessä oikeudenkäynnissä oli persesektori sävy sävyyn vuoden 2011 kuukautisvuodon kanssa ja se onkin muodissa just nyt. Luultavasti myös 2014.On ihan yleisesti tiedossa, että Tunkki ei ole se johdonmukaisin meisseli kalupakissa. Parhaimillaan se sössöttää ristiriitaisuuksia jo samassa lauseessa. Tilanne on tietty erityisen hankala, kun kommenttiraita vedetaan yli vuotta aikaisemmin kuvattuun videoon. Jonka sisällöstä sillä ei siis todellakaan ole yhtään mitään hajua. Ulkomuistista vedetään ja tuttuun tapaan vähän sinne päin. Vaikea päättää mitä kommentoisi ensimmäisenä. Toisaalta osa faneista on vähän wtf, mikäs helkkarin formaatti se sellanen on, missä formatin toinen osapuoli ei saa tietää mitä toinen puhuu? Miksi se "setä" ei halua itse olla kuvassa? Koitetaanko tässä mahdollisesti kusettaa, kun toinen höpöttää omiaan vähän salaa ja tilittää jostain mahti deiteistä? Onkohan karismaattinen on/off ukko edes tiennyt kuvaavansa, saati osallistuvansa formaattiin?

Nuo on tietenkin hölmöjä kysymyksiä, kun muistaa, että Tunkki dolls-päikyssä itse kertoo, että kameran takana heiluu Julia, vaikka nauhalla ollaan "ensimäisen ehdokkaan kanssa". Tätä taustaa vasten myös  kommentit aukeaa huomattavasti paremmin. Kaikkihan sen tietää, että ei Tunkki ja Julle ujoja tyttöjä ole. Yötyön timmellyksessä on tullut siskon tisulit tutuksi, helposti voi sanoa, että Johanna vastaa täysin Julian naisihannetta ja isäni on täysin samaa mieltä.

Vaikea sanoa, missä vaiheessa on kusetettu ja ketä, mutta ei liene epäselvää, että ainakaan dubain yli viiden tähden hotellissa tässä ei olla. Tunkin viimeaikaisia kolttosia kun kattelee, niin ihan tulee ikävä näitä vanhoja hyviä vedätyksiä. Oltu siskon kanssa jossain kutusessa majatalossa ja vähän kuvattu mielikuvitusdeittejä... Sen verran draamantajua, että Tunkki vielä tulkkas kielitaidottomalle koomalle täydellisellä amerikan englannillaan. Jos tytöillä ois ollu savukone, niin olis pakolliset erikoistehosteetkin hallussa.

Sitten takasin Dolls-päikkyyn:
Metrotuotanto yhtiö ehdotti minulle myös omaa "Reality nettisarjaa" mutta heidän tekemänsä selkäänpuukotus televisio-ohjelman TV5:lle, kieltäydyin tarjouksesta. He yrittivät lahjoa minua myös uusilla silikonirinnoilla, mutta Urban jota pidän kuitenkin paljon kokeneena ja älykkäänä miehenä, oli ehdottomasti sitä vastaan, koska kyseessä oli yritys joka oli jo aiemmin kusettanut minua. Nythän kyseinen yhtiö teki ala-arvoistakin alemman "paljastuskirjan" joka ei siis ole tietenkään mikään paljastuskirja, vaan kunnianloukkauskirja.
Kirja ottaa kantaa mm. siihen, mitä Suomen laki sanoo "parituksesta", vaikka he itse syyllistyvät törkeään kunnianloukkaukseen josta Suomen lain mukaan voidaan pahimmillaan tuomita 6 vuodeksi ehdottomaan vankeuteen.
Olen puhunut kyseisestä kirjasta paljon mm. Urbanin kanssa, sekä juristieni kanssa ja kaikki sanoivat samaa: Vie heidät oikeuteen, vahingonkorvauksena tulemme Julian ja isämme kanssa vaatimaan vähintään 50 000e, ja kirjoitan myös itse erään kuuluisan kirjailijan kanssa omaelämäkertakirjani, joka ei tule olemaan valheellista ja skandaalinhakuista törkyä, vaan TODELLISTA materiaalia lapsuudestani ja nuoruudestani tähän päivään asti, kirjan väliin tulee kuvituksia eri elämänvaiheistani ja mm. lukuisista eri matkoistamme.
Seuraakohan kielitoimisto dolls-päikkyä, toivottavasti seuraa, kun kieltä uudistetaan lähes jokaisessa kirjoituksessa. Pakko arvostaa näitä... no Tuksismeja. "Selkäänpuukotus televisio-ohjelma" ja paljastuskirja, joka onkin kunnianloukkauskirja. Tunkilta lähtee pienessä nousuhumalassakin sellasta doksia, ettei ole ihmekkään, että se edusti itseään oikedeussa. Saldona 60 päivää ehdotonta, mutta olis voinnut mennä huonomminkin.

Kirja ottaa kantaa siihen, mitä laki sanoo parituksesta. Oon melko varma, että kirjassa on vaan siteerattu tuota lakitekstiä. Tuskin siellä on erityisesti otettu kantaa, mutta jokainen ymmärtää kyllä mitä Tunkki tarkoittaa. Puksutinta pikkusen närästää, kun joku sanoi ääneen, että Tunkki on hoitanut Jullen rakkauselämää muodollista palkkiota vastaan. Mitä siihen sitten voi sanoa? No Tunkihan on yhden tempun poni... ei se edes vaivaudu kiistämään sitä. Ihan samalla tavalla kuin on täysin absurdia, että Tunkki saa linnaa tunnustamastaan rikoksesta, (vaikka joku valtava hunks ei ees ollut oikeudessa), on tässäkin tapauksessa parempi vaan kaivaa esiin paljonko törkeestä kunnianloukkausesta on tarjolla. Ei tietty haittaa yhtään, että jos Tunkki haastai itsensä oikeuteen oman kunniansa loukkaamisesta, niin se varmaan karkotettas Siperiaan taskut täynnä dolls-kondomeja.

On kuitenkin ihan selvää, että Tunkkia kypsyttää, kun siitä kirjotettiin maailman ainoa kunnianloukkauskirja. Itseänikin vituttas, en minä sitä. Tämä varmaan tarkoittaa, että sitten kun Tunkin oma "matkaopas kaikkiin niihin lomakohteisiin, joissa Julle on paskonu housuunsa" teos ilmestyy, niin se on sitten ihan toista maata? Siinähän me ei tietenkään lähdetä ketään solvaamaan? Puhumattakaan, että paljastettas muiden asioita?

Mitä tarkoitaaa: "kirjoitan myös itse erään kuuluisan kirjailijan kanssa omaelämäkertakirjani, joka ei tule olemaan valheellista ja skandaalinhakuista törkyä"? Onneksi Tuksutin on aloittanut tämän hartaasti vuodesta 2009 valmisteilla olleen teoksen markkinoinnin. Loppukirjoitus onkin aika pitkälti tätä "sisältöä hyvällä maulla".
Tulen toki käsittelemään siinä myös parisuhteitani sekä lukuisia paljastuksia liittyen Kanerva skandaaliin, josta kukaan Suomessa ei tiedä mitään, eivätkä he tiedä että minua käytettiin törkeällä tavalla poliittisena välikappaleena ministerin erottamiseen. Tulen kertomaan, miten asiat johtivat toiseen ja ketkä ihmiset ovat oikeasti Kanervan erottamisen takana. Keskityn olennaisiin asioihin, enkä mihinkään "isäni karvaiseen selkään" tai valheisiin, mitä homoseksuaali romaani Joni Virtanen syytää nykyisessä "kirjassa" tai varsinkin saamelainen kääpiö Arto Länsman, joka itse ei ole ainoastaan naistenhakkaaja ja kuristaja, vaan myös talousrikollinen ja varas (ihan todistetusti nyt, mikäli kysytte eri yrityksiltä Saariselän, Ivalon sekä Inarin alueilta!!!!)
En olisi pahemman miehen kanssa enää voinut mennä naimisiin, mutta siitäkin tulen kertomaan enemmän omassa kirjassani.
Ei ihan kuutta riviä tarvinnut lukea, että aivot lyö tyhjää. Ensin sanotaan: "omaelämäkertakirjani, joka ei tule olemaan valheellista ja skandaalinhakuista törkyä" ja sitten ihan saumattomasti: "Tulen toki käsittelemään siinä myös parisuhteitani sekä lukuisia paljastuksia liittyen Kanerva skandaaliin, josta kukaan Suomessa ei tiedä mitään". On kai vähän makuasia onko nuo Tunkin tulevat skandaalipaljastukset törkyä, mutta aika hankala kai tuosta asiasta on mitään... no ei-limasta paljastaa. Ei tuossa kai ole mitään suurta mysteeriä. Ilkka Kanerva ja Tunkki viestitteli toisilleen. Tunkki vuosien julkisuudenkipeys motivaattorinaan meni ja myi viestit hymylle, sai niistä rahat ja myöhemmin vielä hehkutteli, että järkkäs uuden ministerin. Otavamedia ei tietenkään ole ihan niin iso firma, kuin Dollsdancers, mutta kyllä sielläkin jollain sihteerilla varmaan on Urbanin numero, jolta vähän kysyä vinkkiä sopimusasioissa. Mitä ne uudet paljastukset sitten on? Tunkki oli silloinkin jurrissa? Raili sai jo silloin mustaa korttia koko Hymylle ja se tarkoittaa täyttä hampaattomuutta? Arton tai Tauskin vika?

Näistä aina tulee huippu hyvä mieli, kun Tunkki itse pikkusen tahattomasti hoksaa sävy sävyyn päivän vitsin. Uudessa kirjassaNI ei mainita isäni karvasta selkää :D . Voi voi, onneksi Tunkista irtoo huumoria niin kauan kuin Alkossa myydään ruskaa. Koska kirja oli täys kunnianloukkauskirja, niin Tunkki luukuttaa menemään homoseksuaali romanit, saamelaiset kääpiöt, Arton hakkaamiset, kuristamiset, varkaudet ja talousrikollisuudet. Mikä tietenkin on suloista lähinnä siksi, että jos Artsilla ois pikkusen huumorintajua, niin sehän sanos, että ollaan samiksia. Etenkin kun muistaa kuka just tuomittiin vankilaan ja kenelle sitä tuomiota on tulossa lisää, kun taas ollaan oikeudessa. Tosta 60 päivästä Tunkki kilahti ihan huolella. Innolla oottelen, kun sille täräytetään reilu vuosi saamelaisen kääpiön hakkaamisesta.
Kerron Arton taustat, kuinka hänen isänsä hirttäytyi mielisairaalassa, kuinka Arto oli koko lapsuutensa koulukiusattu, kuinka hän päätyi asumaan vanhaan navettaan joka ei edes ole mikään asunto, kuinka hänen oma sukunsa hylkäsi hänet, kuinka hän rupesi paritusrinkiin Lapissa ja toi venäläisiä naisia Lappiin joita hakkasi, lisäksi että sitä ennen oli kuristanut ja hakannut myös ex-avovaimoaan Eva Halttua ja omaa poikaansa Johania Tukholmassa, kuinka hän on ylpeä siitä että koskaan edes asui Tukhomassa, vaikka tosiasiassa hän asui siellä vain ala-arvoisissa slummmeissa kuten Rinkebyssä ja Tänstassa, kuinka hän sekaantui alaikäisiin tyttöihin ja levitti klamydiaa ympäriinsä (voi olla oireeton ja aiheuttaa lapsettomuutta), kuinka hän on patologinen valehtelija: mm. hampaistaan joista suurin osa puuttuu. Hän väittää että "porakone oli osunut niihin" vaikka tosiasiassa hän oli saanut turpaansa useita kertoja asuessaan Ruotsissa.
Ne fanit, jotka jäi kaipaamaan tarinaa isäni karvasesta selästä saa lohdutuspalkintona tarinoita Artturin isän mielisairaalassa hirttäytymisestä. Toisaalta sehän kieltämättä onkin ehkä sitä Johanna Tukiaisen elämän kannalta olennaista aineistoa. Onkohan Urban painottanut, että kappale saamelaista itsemurhaa pitäs kyllä saada? Tota loppuosaa lienee ihan turha kommentoida, kun siinä tuoksuu voimakkaasti erottiisen tanssijan kiima. Siellä se on takonut blogia ja lauennu ennen puoliväliä. Ei yhtään tule sellanen katkera fiilis. Enkä kertaakaan oo aatellut, että Tunkilla on kyllä miesmaku kohdillaan, kun se parillisilla viikoilla solvaa Arton paskimmista paskimmiksi ja parittomilla tilaa luokseen rakastelemaan. Tosirakkaus ei ilmeisesti ole hampaista, eikä isän itsemurhasta kiinni.
Arto elää omassa satumaailmassaan jossa kuvittelee omistavansa paljon kaikkea, vaikka oikeassa elämässä hän ei omista edes yhtäkään poroa koko Lapista.
Sängyssä hän oli asteikolla 4-10, sanoisin 5. Yksi piste tulee suuseksistä, mutta sekin varmaan johtui hänen hampaattomuudestaan. Hänellä oli jatkuvia erektio-ongelmia, johtuen varmaan suurimmaksi osaksi alkoholista.
Hän ei kykene saamaan lapsia, johtuen kantamastaan usean vuoden klamydiasta.
Jos verrataan esim. nyt usein tapailemaani ruotsalaiseen yritysjohtaja Urbaniin, niin hän on sängyssä asteikolla 4-10, sanoisin että 8.
Satumaailmat... nooooooo, ehkä Johanna on toisinaan itsekin innostunut liioittelemaan saavutuksiaan. Tarkoitan tietty, että niistä maailman kuuluisimmista laudaattureista lähtien on juteltu vähän sinne päin. En tiedä mistä Arton erektio-ongelmat on johtunut, mutta joskus yksi kuva voi kertoa enemmän kuin tuhat sanaa. Tunkin polttareilta kaikenkarvainen erektion vahvistaja:


En tiedä kuinka paljon kannattaa jutella formaatti-urbanin rakastelutaidoista, kun koko suhde on mitä luultavammin tapahtunut suurelta osin Tunkin mielikuvituksessa ja vielä viime viikolla pyörityksessä oli virol...Tanskalainen viikinki. Kohublondilla tietty on valinnanvaraa, mutta helpottais seuraamista jos tässä rakkauskomediassa juoni ei etenis näin vaihdikkaasti. Osa porukasta tietty kateellisena on edelleen sitä mieltä, että todellisuudessa Tunkki dokaa kahden deekun kanssa puistossa ja munaa se saa lähinnä Jullelta.
Urban sanoi minulle hyvin, että hän ymmärtää todella selkeästi ensimmäisen mieheni jonka kanssa asuin vuosikausia avoliitossa ja joka toimi Nokialla diplomi-insinöörinä (sanotaan näin, että hän on elämäni rakkaus.) Urban ymmärtää myös hyvin toisen mieheni, juutalaisen yritysjohtajan ja miljonäärin Udin (seksikkäin mies joka minulla koskaan on ollut.) Mutta ketä Urban ei todellakaan ymmärrä, on Arto. Ei taida oikein kukaan muukaan ymmärtää.
Urban sitä ja Urban tätä. Luojan kiitos se kameramies ei ymmärrä kuin muutaman sanan suomea. Pikkusen varmaan söis miestä lukea itsestään tollasta paskaa. Pari kertaa pakotat deittisi peseytymään, niin vielä vuotta myöhemminkin akka tilittää milloin mitäkin lausuntoja suoraan omakotitalostaNI.
Koska oman kirjani valmistumiseen menee vielä jonkin verran aikaa, niin kerron tässä lyhyesti, miksi ylipäätään sekaannuin koko paholaiseen.
Psyykeni hajosi ensimmäisen avoliiton eron seurauksena (kaikki eivät kestä eroa samalla tavalla) ja median hullu pyöritys alkaen vuonna 2008 alkoi tuhoamaan elämääni. Jouduin turvautumaan psyykelääkkeisiin, ja niiden takia aloin lihoamaan. Ensimmäinen mieheni käytti järjetöntä psyykkistä väkivaltaa minua kohtaan suhteemme viimeiset 2 vuotta, olin kuulemma vain "panopatja" eikä sillä olisi ollut mitään väliä, vaikka olisin kuollut malariaan.
No siis todellakin menee vielä "jonkin verran aikaa"... tätä järkälettähän on työstetty jo ainakin vuodesta 2009, eli turha tässä loppumetreillä on tinkiä laadusta. Etenkin kun nyt on mukana ammattikirjailija. Vaatii kyllä reippaasti diapamia tai tavallista tukevamman aamupalan, että pystyy pokkana selittämään tollasta paskoa. Tunkki on kyllä monellakin tavalla unelmien poikamiestyttö. Kaveri ensi petti ukkoaan UdiNI kanssa , tikkas hedelmäveitsellä ja uhkas polttaa koko asunnon ukkoineen päivineen. Tästä erosta traumatisoiduttiin sen verran rankasti, että lopputuloksena mentiin vuosia myöhemmin saamelaisen kääpiön kanssa naimisiin. Tuossa varmaan tulikin kaikki olennainen tiedoksi. Kaikki on Arton vikaa, paitsi Arton kanssa naimisiin meno, joka taas on Mikan vika.
Vähemmästäkin ihminen menee sekaisin!!!! Sain kutsun Ivaloon, Lappiin laulu-ja tanssikeikalle. Siellähän sitten se käärme Arto oli yleisössä, joka hiippaili elämääni kieroillen, vasta myöhemmin olen ymmärtänyt, että kyseessä on pahemman luokan naistennaurattaja ja narsisti, ellei jopa psykopaatti.

Hän sanoi minulle juuri ne asiat, jotka olin halunnut kauan aikaa kuulla.
Olin odottanut ja kaivannut rakkautta kauan aikaa, ja omaa perhettä.
Narsisti osaa olla niin liero ja kiero, että hänen juttuihinsa alkaa pikkuhiljaa uskomaan, vaikka sisäinen olotila onkin todella paha.
On se Arto lierokiero narssissi, kun ekana viikonloppuna puhuttiin satojatunteja, parin viikon kohdilla mentiin kihloihin ja solvaaminen alko hyvissä ajoin ennen häitä. Ilmeisesti Arton paskamaisuus lopullisesti selvis hääyönä, kun romanttisesti jo silloin piti pikkusen painottamalla painottaa... nyrkillä.
Näin erään järkyttävän näyn ollessani Angelissa erämaassa talvella 2-3 vuotta sitten Arton kanssa. Se ei ollut uni, vaan se oli selkeä näky.
Tulen kertomaan siitä kirjassani tarkemmin, enhän tässä kaikkea nyt kerro, mutta kerron "pieniä alkupaloja" siitä, mitä omaan kirjaani tulee.

Nykyinen tanskalainen mies, jota olen tapaillut, ehdotti, että hän haluaa että olen kauaemman aikaa Kööpenhaminassa ja siksi minun ei kannattanut lentää sinne vain pariksi päiväksi (Tanskassa ei vietetä juhannusta.)
Näistä alkupaloista päätellen Tunkin elämänkertakirja tuskin sisältää skandaalinkäryä, karvasia selkiä tai kunnianloukkauksia. Ihan innolla odottelen, että tuo kaikkien dolls-kalentereiden äiti ilmestyy kirjakauppa Youtubeen.
Minä, Julia ja isämme, mahdollisesti myös useita muita ihmisiä, tulemme nostamaan syytteeseen Metrotuotannon ja heidän "kirjansa" sekä siihen valheellisesti kommentoivia ihmisiä, kuten "johtaja" (öööh.....mikä ihmeen johtaja?????) Joni Virtasen, Arto Länsmanin, Ilkka Andersinin sekä lukuisia muita henkilöitä.
Tosta syytteiden nostamisesta tulee väkisinkin eeppinen trilogia, koska tätä on nyt jankuttamalla jankutettu satoja kertoja. Koska kirjan markkinointi aloitetaan ihan tosissaan? Tunkin varsin mittava panostus kirjan myynninedistämiseksi on uristieNI tekemää rikosilmoitusta vaille valmis. Jos Team Tukaisen asianajajana toimii Johanna ja Urban, niin kannattaa varmaan ottaa omat käsiraudat mukaan. Edellisen kerran kun Tunkki oli Barbietyylinen uristi, niin sisko sai paritonnia maksettavaa ja ite kuittas rosvosektorilta 60 päivää ehdotonta. Ois kai se jonkunlainen ennätys sekin, että ite tekee rikosilmotuksen ja katkera tuomari täräyttää yö-yhdyskuntapalvelua.
Aiempi oikeudenkäynti ei todellakaan ole käsitelty loppuun, sillä kuka Nummelan juhannusjuhlissa oli todellinen pahoinpitelijä 2 vuotta sitten, oli iso vaalea mies nimeltä Janne Johannes Särmäkari, sekä pari muuta miestä. Naiset huorittelivat ja haukkuivat ja asettuivat kaikki meitä vastaan, mutta eivät käyneet kiinni, vaan meidät sitoi ilmastointeippeihin, istui päälle kuristaen ja kääri mattoihin, juuri kyseinen Särmäkari sekä pari muuta miestä. Tulemme nostamaan myös heidät syytteisiin.
Johanna Tukiainen
Ei kai tohon muuta voi sanoa kuin: treffipyynnöt ja keikkatarjoukset osoitteeseen: johanna@dollsdancers.fi

24 kommenttia:

 1. "pieniä alkupaloja" on tarjoiltu ennenkin:
  http://johannatukiainen.seiska.fi/2011/06/16/luottoennustajani-on-antanut-minulle-tarkat-ohjeet-miten-toimia/

  http://johannatukiainen.seiska.fi/2011/11/22/en-voi-kasittaa-miten-jouduin-arton-kanssa-naimisiin/

  ....

  VastaaPoista
 2. Kyllä se Johannan LiveSeiskalla nähtävän laadukkaan sarjan kuvaaja on mies. Tallentuuhan (muistaakseni) "kommunisti-videolle" miehen ääni ja kuvaahan hän omia housujaankin hetken aikaa. Siinä kateellisille todistusaineistoa "ensimmäinen ehdokas numero yksi" olemassa olosta. Noh, totta on, että kuvaajaparka ei varmasti tiedä mitä on kuvaamassa, mutta sehän ei menoa haittaa.
  Vieläkin itken joskus itseni iltaisin uneen, kun mietin sitä miten epäoikeudenmukainen ja ilkeä se ensimmäinen mies oli avovaimoaan kohtaan jättäessään tämän vain sen takia, että avovaimo oli rakastunut toiseenkin mieheen. Miksi se ensimmäinen mies ei suonut naiselleen sitä, että tämä vähän kävi nauttimassa glamourimmasta elämästä rapakon takana, palasihan vaimoke kuitenkin sitten taas rakkaansa luokse elämään tavallistakin elämää. Edelleenhän ensimmäinen mies on ollut se elämän suuri rakkaus siitäkin huolimatta, että on kohdellut neitoaan kaikin tavoin kaltoin. Miten julma ja kohtuuton voi mies olla...

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. No ei tuo selvennä yhtään enempää. Jos hotellihuoneessa olikin mies, niin miten siitä sitten tuli Julia päikyssäNI? Eikä kukaan sitä epäile, etteikö Tunkki ois onnistunut luimuttamaan itseään lukkokauppiaan glamouriin omakotitaloon kommunistivideossa. Mutta ihan kun joku olisi Myhyn herjaajafoorumilla ollut sitä mieltä, että formaattivideossa tarkkasilmänen näkee vaaleatukkaisen naisen jostain heijastuksesta. Tunkkihan taltioi noilta reissuiltaan yleensä wc:n, keittiön, hotellinaulan tai hissin. Ei noista kukaan ota selvää onko ne kuvattu Espoossa vai Oslossa. En minä epäile, etteikö Urbanistiks ois ollu joku eestiläinen viikinki omakotitaloineen. On se varmaan Tunkkia kyntäny ja pakottanut peseytymään. On kuitenkin ihan selvää, että ei se mitään viestejä sille enää lähettele. Ole enää aikoihin halunnut olla missään tekemisissä ja jos tietäs, että "virallisten" tietojen mukaan edelleen holhoaa uusavutonta skandinaavista pölvästiä, niin varmaan vetäs rauhottavia. Virheitä sattuu kaikille (Urban), mutta tarvitaan ihan erityisen hullu rakastaja, että suhde jatkuu mielikuvituksessa vuosia eron jälkeenkin(<--Tunkki. Mikan ja Tunkin käsitys erohetkestä eros 5 vuodella (suhde "päätty" lähestymiskieltoon), Udi (suhde päättyi lähestymiskieltoon) nous kuolleista tavatakseen Tunkin Thaimaassa, Arto on edelleen Tunkin maailmassa kova sana(ei tajunnut hakea lähestymiskieltoa), Juha on uus Arto ja Urban on nykyään on/off rakastaja)

   Poista
  2. Just viisi minuuttia sitten katsoin videon, jossa Johanna 2009 lupasi Mikalle, että "ei sust tule olee mitään juttuu missään". No, jotain pientähän olemme saaneet Mikasta kuitenkin lukea, mutta vuodesta 2009 on jo tosi pitkä aika: ei kai mitään lupausta loputtomiin tarvi pitää.
   Tiedostan sen, että olen siinä(kin) mielessä erilainen kuin Johki, että siinä missä hän ikuistaa veskin, keittiön jne. mä kuvaan mieluummin maisemia, ympäristöä ja hotellia vähän laajemmin (jos nyt koskaan edes tulee sellaista kuvaamistarvetta). Mutta kukin tavallaan.
   En voi sille mitään, että verenpaineeni nousee aina, kun kuulen siitä Mikan ja Johannan "asuntojärjestelystä". Ihan sietämätön ajatus, että Johki edelleen asuu Mikan asunnossa ja vielä puhuu siitä kuin omastaan: "keskustan asunnossani" tms. Huoh! On nyt ihme, ettei se Mika saa sitä naista tunkattua sieltä kämpästään ulos! Sitten vain puolen vuoden siivous- ja remppaurakka sekä tuholaistorjujan visiitti, niin asunto voisi olla taas asuttava ja voisi vaikka ottaa siihen oikeita vuokralaisia. Mikahan on menettänyt melkoisesti rahaa, jos ajatellaan menetettyjä vuokratuloja ja asunnon arvon laskua, kun siellä kerrotaan olevan niin kauhea sotku, että on hometta ja matoja pitkin asuntoa. No, asiahan ei tietysti minulle kuulu, vaikka suunnattomasti raivostuttaa ihan näin sivusta seuratenkin.

   Poista
  3. En ole ihan varma millä sarkasmin tasolla Hesus tässä kirjoittelee, mutta tuossa blogissa Johanna kirjoittaa varsin sekavia (normaalia sekavampia jopa) lauserakenteita ja ymmärsin että tässä lauseessa tuo "Julia kuvaa minua oikeasti" on tarkoitettu "vääräksi" näätäsyytökseksi, eikä Johannan selvennys asialle.

   "Hän suosii Clarion hotelliketjua, kun siellä lähestulkoon kaikki herjaavat kommentit miettivät vain sitä, että missä hotellissa mahdan olla, ja sekin on taas "kusetusta" ja Julia kuvaa minua oikeasti. "

   Poista
 3. Tattis! Oli taasen niin hauska plogipläjäys, etten voinu muuta kun nauraa demonisesti! Miks Turussa ei ukkosta kun joka paikassa muualla niin tekee? Onkohan Takilatiellä turbulenssiä.. Terkuin Haikki.

  VastaaPoista
 4. Mutta nythän tämä suhde Immoskaan on saanut uuden veikeän käänteen. Yllättäen mielenterveysongelmia roiskitaan sinne tänne...

  VastaaPoista
 5. Menkkamekko. Nyt mä oon nähnyt kaiken. Mut älä missään nimessä anna mun olla oikeassa, vaan jatka hämmästyttämistäni. Kiitos. Eniten.

  VastaaPoista
 6. Harvemmin tämmösten pulien arkea (ja varsinkin "julkkis" sellasten!) saa tarkastella näin ns. lähietäisyydeltä. Puksuttimella tuntuu sen verran vielä ajatus juoksevan, että interWeppiin kirjoittelu onnistuu, joka tosin on sellasta oksennusta että siitä saa käsityksen kuinka ulapalla glamööri seilaa. Mutta tästähän on seurauksena se että me muut saadaan lukea sun dokseja, jotka on erityisen hyvin kirjoitettuja referointeja näistä Tunkin sepustuksista. Erittäin hyvää luettavaa tämä blogiSI, ja isäni on tietysti samaa mieltä.

  VastaaPoista
 7. Kannattaa lukea uusin päivyri vielä nin kauan kun se siellä pysyy, aikamoista tekstiä...

  VastaaPoista
 8. Tarkkaan kun kuuntelee ni kyllä tota joku äijä kuvaa...ihan saatanallinen huohotus koko pätkän. Jullekin on kyllä paikalla, mutta tilittää jollekin puhelimessa taustalla? Vai kuulenko ihan väärin

  VastaaPoista
 9. Hei ja kiitos! Olet ihana, näiden raporttien avulla saa kokonaiskäsityksen tilanteesta. Kiitos!
  Arto muuten on ihan sellainen tavallinen rehellinen lapinjätkä, turha häntä on mollata, ei ole todellakaan yrittänytkään esittää muuta.

  Tuo mitä T hänen asumisistaan yms. kertoi, on ihan normisettiä. Ei sitä kukaan ihmettele.

  VastaaPoista
 10. Kuka voitti kirja-arvonnan? :P

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Arvonta suoritetaan lottokoneen ollessa käyttökunnossa. Tuntemattoman uskovaisen naisen mukaan ensi maanantaina paljastelen voittoajat.

   Poista
 11. Hyi helkutti tuota alempaa eroottista kuvaa. Etkö sä voisi poistaa sitä tai edes sensuroida joiltain osin? Mä saan pahoinvointia ja päänsärkyä tuosta kuvasta. Itse asiassa molemmista, ja lisäksi ylempi kuva aiheuttaa niin valtavaa myötähäpeän tunnetta, että ahdistaa. Olet mulle velkaa jo useita kymppejä kaikista ostamistani pillereistä. >:(

  VastaaPoista
 12. Nämä jutut kun tulis kirjana joskus,voisi olla juoppohullun päiväkirjojen veroinen menestys. Nauraa saa kyllä koko ajan. :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Eikös se Dolls Diary lähinnä juoppohullun päiväkirja olekin...

   Poista
 13. Nyt kirjaksi nämä jutut.Tulisi juoppohullun päväkirjojen veroinen menestys.Nauraa saa koko ajan :D

  VastaaPoista
 14. Olitko se sinä Joe Pasko, jota Tunkiainen oli raapinut ja heittänyt kameran menemään? En ymmärrä, että pitääkö tahalleen mennä riitaa haastamaan. Tulee tästä näädillekin tosi huonoa karmaa.

  VastaaPoista
 15. Nassu tässä hei, emännälläni onkin taas glamouristi polvi verillä alemmassa kristilliseroottisessa jalanheilautuskuvassa. En ole vieläkään saanut kuiviketta, virun täällä Jollaksessa omassa paskassani. Hyvää kesää.

  VastaaPoista
 16. Aahhaha repesin täysin, kun tsekkasin Tunksun uuden plökin, ja testipostauksessa oli sun imarteleva kommentti maan kansallisaarteelle ja glamourprinsessalle!! xD

  VastaaPoista
 17. Joe!
  Nyt viimeistään veit mun sydämen : "Tuossa varmaan tulikin kaikki olennainen tiedoksi. Kaikki on Arton vikaa, paitsi Arton kanssa naimisiin meno, joka taas on Mikan vika." Noinhan naiset ajattelevat mutta onneksi harva meistä on väkivaltainen sekakäyttäjä. Toisaalta, tämä Tukiais-akka tekee sen niin huolella, siis lyömisen, repimisen ja luultavasti raiskaamisenkin (en ois ikinä uskonut, että käy sääliksi saamelaista kääpiötä..) että miehet tulevat vastakkaista sukupuolta vielä pitkään pelkäämään.
  Ja hyvä niin. Oikeesti, kirjoitat niin viiltävästi, että!
  Suukko

  VastaaPoista
 18. Ja vittukarvatkin ajamatta!

  VastaaPoista