torstai 6. kesäkuuta 2013

Klaustromaster 666

En normaalisti julkaise blogissani kaupallisia tiedotteita, mutta ekonomistiystäväni Jollaksesta soitti kimurantin pulman tiimoilta. Sanotaan nyt, että kyseessä on Markku  T(hän ei halua nimeään julkisuuteen). Markku työskentelee yrityksessä, joka kehittää hoitokeinoja mielikuvituksessa sijaitseviin sairauksiin.

Lähiaikoina markkinoille tuleva Klaustromaster 666 on klaustrofobian ja paniikki-ahdistushäiriöiden hoitoon kehitetty työkalu. Hakusessa olisi testikäyttäjä tälle mullistavalle, verensokeritkin mittaavalle ja tarvittaessa mansikoita automaattisesti annostelevalle insinööritaidon mestarinäytteelle. Mahdolliselle koehenkilölle on erittäin tiukat kriteerit ja Markku nimenomaan painotti, että erittäin hyvät arvosanat ylioppilaaskirjoituksissa on ihan kriittiset.

Laite annostelee lääkeaineet erittäin tarkasti ja alustavissa eläinkokeissa on saavutettu erittäin lupaavia tuloksia esimerksi munuaisaltaidentulehduksen hoidossa. Laitteen markkinoille tulo on viivästynyt erään Malaria Falciparumin hoidossa olleen potilaan kanyyliin joutuneen valkoisen jauheen takia.

Ennen mahdollisen sopimuksen kirjoittamista koe-henkilöltä vaaditaan kahden psykiatrin lausunto klaustrofobiasta, eli ihan turha laittaa hakemuksia ilman asianmukaisia papereita. Jos tiedätte potentiaalisia kandidaatteja, niin hakemukset ja treffipyynnöt osoitteeseen og.joe.pasko@gmail.com
12 kommenttia:

 1. Tämä on Hyvä

  No TUNKKI missä komentti viipyy,??

  hih tunkki hoitaa INSULIININ Siskolleen,
  voivitalis että on sillä NARSISTILLA
  hirmuinen valta kaikiin...

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kannattaa muistaa, että Arto se narsisti tässä edelleen on. Katsokaa vaikka Johannan omia sivuja ja lukekaa ne lukuisat narsismia koskevat lainaukset eri nettisivustoilta. Johanna on vain väärin ymmärretty prinsessa, joka haaveilee tavallisesta elämästä tavallisen komean ja rikkaan miehen kanssa ihan tuikitavallisessa linnassa. Autoksi kävisi joku ihan tavallinen hieno mersedes jolla olisi sitten kiva hurauttaa keikoille, oman ihan tavallisen autonkuljettajan kyydittämänä tietenkin. Ei morkata Tukiaisia, koska ihmisiä nekin vain omien ihan tavallisten haaveittensa kanssa ovat. Pus.

   Poista
  2. Ystävällismielinen Liekehtivä Homoseksuaali6. kesäkuuta 2013 klo 17.27

   Arton, tuon "Jänkhien narsistin" yleisesti vekkuli jorausmeininki ja huikeat lantiomuuvsit hellyttivät allekirjoittaneen kukkaron nyörejä tuopin verran viime kesän tienoilla. Ei vaikuttanut hirveän kusipäältä tyypiltä, oikeastaan päinvastoin.

   Poista
 2. Ei ole vielä tänään Jollas osoittanut aktiviteettia?

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Eiköhän tunkki vielä röhnötä paskasissa lakanoissaan. Saattaa se iltaan mennessä kammeta ittensä apple mäkille ja lähettää tauskille maksumuistutuksen.

   Poista
 3. Piirrä seinille jotain mikäkertoo totuuden,
  sinulla on koira joka on nälissää katsotaaksesi,
  olet vätys ja vätykset eiosaa uida...;)

  VastaaPoista
 4. Näköjään muutkin kuin Kooma osaavat käsittää väärin, opiskelkaapa paremmin Maijamin englantia. Tuksu tavoitteli ilmaisua "class trophy" eli luokan tavoitelluin tyttö, ajalta ennen neljää ällää. Ei tällainen prinsessa VOI joutua vankilaan edes suoraan Paris Hiltonin ja Lindsay Lohanin jalanjäljissä.

  VastaaPoista
 5. Mä kuolen nauruun näiden sun postausten takia. Sulla on sana osuvasti hallussa ja faktatietous varmasti kohdillaan. Jos mä oikeasti heitän henkeni, niin lupaan kuitenkin olla haastamatta sua oikeuteen poliisiNI tai juristiNI toimesta.

  VastaaPoista
 6. I lovе уour blοg.. very nісе colorѕ & theme.
  Did yоu design this wеbsitе уouгself oг
  did you hіre ѕomеοne to do іt fοr yοu?

  Plz аnѕwer back as I'm looking to create my own blog and would like to know where u got this from. appreciate it

  Also visit my homepage: wiki.bsdforen.de

  VastaaPoista
 7. Onko tänään ilmestynyt Seiska ajanut Tunkelon hiljaisuuteen?

  VastaaPoista
 8. Eikös sitä jauhetta laitettu katetriin?

  VastaaPoista
 9. Mahtava blogi!:D MieleeNI tuli tämä jo unholaan jäänyt yhden jakson(?) kestänyt glamöörinen sarja Tusku-tv. En löydä jaksoja mistään, juristiNI ovat etsineet niitä kissojen ja koirien kanssa ja Nassu makaa masentuneena lattialla, koska niitä ei ole löytynyt. Kuka kateellinen näätä ne on poistanut netistä?

  VastaaPoista