lauantai 9. maaliskuuta 2013

Edes puheluihini ei vastata

Kupiaisen Jari täräytti iltamakasiiniin taas timanttisen raportin Johannan ja Juhan kihlauksesta. Tuo suomen oma Clark Kent, journalisti Jumalan armosta, on taas tehnyt syväluotaavaa henkilöhaastattelua kohublondi Johanna Tukiaisesta. Kupsuttimen pulizer-tason artikkeleihin kuuluu myös maikkarin viihdeuutisille tekemä "Arto meni töihin" juttu. Jarissa kulminoituu vanha intiaani-sananlasku, mikään juttu ei ole liian pieni uutisoitavaksi. 

Alkaa olemaan vaikea hahmottaa kummalta saa henkilökohtaisempaa palvelua, Journalisti-Kupiaiselta vai Sensuuri-Saltevolta. Nyt olisi Jarilla näytönpaikka, Takilatien Totuus vai tehtävä kynttilänvalossa kutsuu, niin peli on tasan. 

Otsikolla: Kihlaus ei ollut mediatemppu

Johanna Tukiainen kertoo olleensa oikeasti ihastunut.
Johanna Tukiainen on jälleen sinkku. Epäonni rakkaudessa on kuin leima, joka on kahlinnut Johanna Tukiaisen jatkamaan elämäänsä ilman parisuhdetta.
- Parisuhdetta ei ole nyt kenenkään kanssa. Olen siis sinkku. Pidin kihlattuani todella romanttisena miehenä. En ole todellakaan keksinyt mitään kihlausta, vaan totta kaikki on ollut. Olen surullinen siitä, että minut tehtiin valehtelijaksi. Mikään mediatemppu tämä ei ollut. Olin oikeasti ihastunut häneen, Johanna Tukiainen kertoo kihlauksestaan, joka on päättynyt. 
Johannan mukaan kihlaus oli hetken huuma. Edes sormuksia ei ehditty ostaa. Molemmat osapuolet kuitenkin antoivat haastatteluja ja kertoivat menneensä kihloihin. 
- Hän on vain ilmoittanut, että emme ole kihloissa. Olen yrittänyt soittaa, mutta puheluihini ei vastata. Edes Facebookissa en saa häneen yhteyttä. Toivomme Julian kanssa molemmat, että ystävyytemme jatkuisi.IM-JARI KUPIAINEN
Niin, no mitäpä tuohon voi sanoa. Ei ollut mediatemppu, tietenkään. Hetero kihlautuu kuukauden sisään absoluuttisen homoseksuaalin kanssa kahdesti. Kolmen viikon kanarian matkan jälkeen ihan helvetillisessä jurrissa alettiin virittämään sikiötä seiskan bileristeilyllä, vaikka toistaiseksi oltiinkin harrastettu vain orgasmeilla höystettyä esileikkiä. Penetraation todennäköisyys oli suorastaan käsinkosketeltava, päätellen siitä, että Juha mielummin lauloi Dance thru the couliflowerin, kuin vastasi kysymykseen: "koska meinaat köyriä Johannaa".

En tiedä taas mitä Kupsuttimen nintendossa on tapahtunut kun tuota haastista on tehty. Jartsa on mies, jonka journalismi ei tunne rajoja. Johanna oli oikeasti IHASTUNUT mutta silti KIHLAUS EI OLLUT MEDIATEMPPU. Totta vuittonissa ihmiset, etenkin uskovaiset menee homoseksuaalin kanssa kihloihin ihan vakavissaan siinä vaiheessa kun tuntee olevansa ihastunut, ennen kun on päästy penetraatioon saakka.

Oma suosikkisitaatti on kuitenkin: "Epäonni rakkaudessa on kuin leima, joka on kahlinnut Johanna Tukiaisen jatkamaan elämäänsä ilman parisuhdetta". Ota siitä Jartsa itsellesi oma Bratz-doll, suoraan Jollaksen aatelispiireistä. Näytätte yhdessä kateellisille Suomalaisille, että kirouksen voi voittaa ilman Railia ja karmaakin.

En muuten ottaisi asiaa esiin mutta sain juuri puhelun tuntemattomalta uskovaiselta naiselta, joka oli hyvin järkyttynyt Johannan kihlauksen purkautumisesta. Hän sanoi, että Johannaa vainoaa kolme homoa. Demonisimpana juuri Juha, jonka saatanallisiin juoniin kuuluu myös täysi radiohiljaisuus entisen armaansa kanssa. Sanomattakin selvää, että isäni oli samaa mieltä. Tämä puhelu tuli tunti sen jälkeen kun olin lukenut artikkelisi ja välittömästi tunsin olevani kuin Mooses vuorella, vastaanottamassa doksia suoraan Jumalalta.

Ennen kuin purskahdin itkemään, tämä harras kristitty sanoi, että Johannan epäonni rakkaudessa on vain väliaikaista. Seuraava uros tulee kannettavatietokone kainalossa takilatielle kiillottamaan Citroeniä ja keskustelemaan satoja tunteja viikonlopussa. Seuraava raskaus ei ala esileikistä, eikä tapahdu ainoastaan Johannan mielikuvituksessa. Pidän tätä hyvin vakuuttavana puheluna, koska hän soitti numerooni ja tiedän Johannan olevan olemassa. Eli nyt Jartsa otat Mansikkia vatsamakkarasta ja karautat Jollakseen, siellä odottaa kynttilät ja pakkopaita.

Johannahan on ihan pohjaton loistoideoiden ja formaattien kaivo. Kun Johanna ja elämän neljänneksi suurin rakkaus Urban löysi toisensa, niin Johanna lanseerasi oman formaatin. Tuon 300 osanottajan mielettömän "Johannalle sulhanen"-konseptin, jota tehtiin kuukausia ilman minkäänlaisia kameroita tai nauhureita. Urbanin huonopuoli oli siinä, että Urban ei voinnut kuin pestä hummerintuoksuista Johannaa parvekkeella ja kehua tuhansilla tekstiviesteillä Jossun älykkyyttä, tukkaa, tissejä, baby-facea ja keskustelutaitoa. Sinulla sentään on Iltamakasiini, Julian mukaan Suomen toiseksi suurin lehti ja Suomen ainoa media jonka uutisista 75% on tehty jostain Tukiaisesta. En tiedä minkä värinen amex sinulla Jari on mutta näkisin, että olet hyvin samoilla linjoilla Urbanin kanssa, ainakin tuon Johannan ymmärtämisen suhteen.

Pidä kuitenkin varasi, sillä Metropolilla on tapana alkaa kirjoittamaan mieletöntä schaissea Johannasta positiivisesti kirjoittavista medioista ja tuolla panostuksella olet kohta julkaissut Johannasta pask... artikkeleita enemmän kuin Johanna itse maailman suosituimmassa blogissaan.

Oletan, että saan kutsun winter wonderland häihinne ja varoitat jos boolissa on antabusta. Olen tarvittaessa valmis bestmaniksi JA morsiusneidoksi.

5 kommenttia:

 1. "Varoitat jos boolissa on antabusta"! *REPS!!* xD

  VastaaPoista
 2. Aaaaaapuaaaaaaa olen RAKASTUNUT tähän kynäseppoon!!!! :)

  VastaaPoista
 3. oot kyl paras!!!:))

  VastaaPoista
 4. Ja se on vielä ihan komea mies luonnossa tuo Hesus. Naiset! Siitäpä.

  VastaaPoista