sunnuntai 3. maaliskuuta 2013

Medialle varsin mielenkiintoista tietoa

Johanna taas riehunut Facebookissa. Tällä kertaa, melkeinpä poikkeuksellisesti, omilla tunnuksillaan:
Johanna Mia Mari Tukiainen Tässä medialle varsin mielenkiintoisia tietoja: Ex-aviomieheni Arto Länsmanin "kihlattu" Heidi Nokialta, kiistää kokonaan koko kihlauksen. Aika jännä taas että Artolla näyttää olevan yksipuolisesti kihlasormus kädessään, sillä Heidillä sitä ei ole. Myöskään missään Nokian kylpylässä ei ole kuulemma koskaan vietetty kihlajaisia, että kuka täällä nyt olikaan se joka valehteli ja mitä........? Arto on dokaamassa lempipaikkansa Kallion baareissa ja selittelee bullshittiä samaanaikaan kaikille. Hmmm......tää toinen tapaus taas.......no joo, jääköön kommentoimatta kokonaan. Sanotaan nyt vaan näin, että mun ympärillä pyörii perskärpäsiä ja valehtelevia siipeilijöitä paljon enemmän kun olisin ikinä uskonut!!!!!!!!! Tykkää · · 8 minuuttia sitten ·

On paljon mielenkiintoisempaa onko jollain Nokialaisella Heidillä kihlasormusta vai ei, kuin Johannan oma kihlasormukseton mielikuvituskihlaus homoseksuaalin kanssa. Niin, kuka valehteli ja mitä? Kävi ilmi, että ilmeisest absoluuttisia homojakin on olemassa, Johanna uskotteli olevan menossa naimisiin yhden sellaisen kanssa.

Arto ollut myös dokaamassa kalliossa... se se vasta onkin mielenkiintoista, hesarin huominen etusivu menee ihan näillä puheilla uusiksi. Ainakaan Arton sisko ei siellä kalliossa käynnyt kenenkään kimppuun. Ja mitä dokaamisiin tulee, niin melkosen tekopyhaa tilittään jonkun kallioreissuista, kun omassa perheessä tilittäjä itse, sisko ja iskä on alkoholisteja, siskolla ja iskällä käräjät tulossa salakuljetuksesta ja tilittäjä siskoineen on jopa työkeikoilla lärvit.

Tää toinen tapaus hmmm.... HMMMMMMM perskärpänen, joka ilmeisesti on pakotettu vetämään käteen tilittäjän valvovan silmän alla, siellä on oltu 3 viikkoa kännissä ja ilmeisesti perskärpäsen penis kelpasi ainakin siskolle. Taattua Tukiaista taas... jääköön kommentoimatta kokonaan. Tarkoittaa sitä, että Virtasen selkäänpuukotuksista saadaan lukea seuraava kolmesta viiteen vuotta. Aina kun Jollaksessa mielipahan määrä ylittää tietyn rajan, kaivetaan nämä menneiden vuosien perskärpäset ja paska alkaa lentämään.

Johanna taas miettinyt ihan loppuun asti nämä jutut. Ensin tilitetään kuinka se tai tämä pyrki vaan hyväksikäyttämään Tukiaisen brändiä, että päästäs julkisuuteen ja sitten annetaan medialle timanttisia vinkkejä, näistä samoista hyväksikäyttäjistä. Virtanen ei sentään päässyt ilmaiseksi naimisiin, toisin kuin arto.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti