tiistai 5. maaliskuuta 2013

Tuntemattomilta uskovaisilta tulee kovia vinkkejä

Tästä lähdetään. Tuntematon uskovainen nainen on nähnyt enneunia homoseksuaalisesta kännykkävarkaudesta ja välittömäst, eli kuukauden viiveellä kuumalinja Tukiaisten vinkkipuhelimeen.:
Johanna Mia Mari Tukiainen 
about a minute ago Hyi kamalaa, millaisen puhelun sain......taas siis se oli tosi asiallinen puhelu ja uskon siihen lähes täysin (uskon jos jostain ihmisestä varoitetaan, mutta yleinen käytäntöni on ollut se, että haluan tuntea ihmisen henkilökohtaisesti.) Joku tuntematon uskovainen nainen soitti minulle, ja oli kuulemma nähnyt hirveän vaivan siinä että ylipäätään löysi numeroni mistään. Hän kuulosti olevansa hädissään ja puhui sekä isäni, että Julian kanssa puhelimessa. Hän oli kuulemma nähnyt useamman näyn, joissa varoitettiin rankasti tästä homokolmikosta: Petri, Juha ja Joni. Meiltä on kadonnut ihan älyttömästi hienoja koruja ja vaatteita Jollaksesta, mun yksi kännyköistäni, Julian makea musta nahkatakki jne. sekä mun tärkeitä lääkkeitä joita lääkäri on mulle määrännyt. Nainen sanoi puhelimessa, että Joni Virtanen Salosta kuulemma varasti lähestulkoon kaiken! Hänellä näyttää olevan joku diili Petrin kanssa, koska J. myi jutun Metrotuotannolle musta ja Juliasta joka on ihan naurettavaa valetta alusta loppuun asti. Mutta mikä tässä oli pelottavinta, oli se, että tuntematon nainen sanoi mulle puhelimessa, että Juha on kuulemma koko porukasta kaikkein kaksinaamaisin ja kieroin. Joni on kuulemma ns. "vähän ressukka", mutta Juhalla on mielessään jotain pahempaa.......Voi elämä, tämä tästä vielä puuttui............No nyt sopii tähän iltaan katsoa yhdessä siskoni Julian kanssa kaksi kauhuleffaa: " Älä pelkää pimeää" ja "Ring 2 ", Naomi Watts on ihan sairaan hyvä näyttelijä! Musta se Ring 1 oli ihan järkyttävä kauhuleffa!!!! hyi.......
Tosi asiallinen puhelu, eli tämä tuntematon uskovainen on ensin ylistänyt jeesusta ja tuonnut esiin uskovaisuutensa. Sitten varmaan on näiden "puheluiden" normaali kaavan mukaisesti ylistetty Johannan tukkaa ja rintoja ja vinkattu, että Miamissa pornoluukki on ihan kuuminta hottia. Samalla tavalla kuin Annikki Länsmannin, Arton ex-vaimon ja yritysjohtaja Urbaninkin puheluissa, jotka myös alkaa kuin sattumalta aina kun Johanna sikailee jotain ja tarvitaan "ulkopuolista" näkemystä.

Oma yleinen käytäntöni on hyvin vastaava. Jos joku tuntematon hihhuli soittelee ja alkaa tilittämään aistiharh.. näyistään, niin todellakin otan tosissani. Olettaen tietenkin, että tunnen henkilön josta puhutaan. Siinä vaiheessa tilaan manaajan paikalle, jos näky tulee kuukauden viiveellä tapahtumasta, numeroni selvittäminen on lähes mahdotonta ja saan Markku Tukiaiselta lausunnon.

Ja siis pakkohan puhelun on olla todellinen kun on nähty ihan hirveä vaiva numeronselvittämisessäkin. En tietenkään tiedä miten numero on selvitetty, ehkä sekin on tullut unessa mutta Johannan numeronhan tietty tarvittaessa löytää ihan kahdella klikkauksella. Ensin suunnataan selain dollsdancers.fi, klikataan "Suomenkieliset sivut" ja sitten klikataan "yhteystiedot". En osaa arvioida kuinka vaikeaa tuo on mutta jos päähän tunkee kesken kauppareissun kolme homoa, niin toki ymmärrän, että monetkin arkiset asiat voi osoittautua haasteellisiksi.

Siellä on tunnetaso ollut kohollaan, soittaja on ollut ihan hädissään ja ymmärtäähän sen. Useempi näky tullut, joissa varoitetaan homokolmikosta, jotka demonisesti juonittelee Tukiaisten päänmenoksi vaikka mitä. Onneksi tuksun super vaikeasta numerosta apua saa. Siellä on välittämästi otettu Markku Tukiainen ja Diabeettinen ajattelija linjalle ja koitettu koko perheen kesken selvittää missä mennään. Markku on valellut yhden Johannan kännyköistä pyhällä vedellä ja siteerannut ensimmäistä kymmenestä käskystä - ei sinun pidä yhtymän anaalisti.

Näkyjen sisältöhän ei ikävästi tästä selvinnyt mutta Johannan tärkeitä ja poikkeuksellisesti lääkärin määräämiälääkkeitä, ebaystä tilattua muovirihkamaa ja jullen makee nahkatakki on kadonnut. Ihan selvä homojen salajuoni. Näyt onneksi paljasti ainakin tekijän. Ollaan taas lähtöruudussa, vuosikymmenen rikosjutun päätekijä on Juha. Tuo katala ruskeanreijän ritari, jonka Sauli Niinistökin toivoo eheytyvän. Esileikki-ekspertti, melkein bi-seksuaali Juha on koko porukan katalin juonittelija ja se jos joku pelottaa. Joni on vain ressukka ja Petri Pennalla on Juhan kanssa diilit käynnissä. Kohta jullen vintage-takki ilmestyy huuto.nettiin ja joku (juha ja pena) tekee miamin matkan verran fyrkkaa.

Voi elämä... tämä tästä vielä puuttui. Nyt odotellaan jännityksellä kuka soittaa seuraavaksi. Onko Annikki Länsmannkin nähnyt näkyjä, nouseeko ex-juutalainen kukkakauppiasmiljonääri jälleen kerran kuolleesta vai tuleeko seuraava puhelu tai "sanoi mielestäni hyvin" sitaatti joltain ihan uudelta hahmolta.

9 kommenttia:

 1. Haluan vain sanoa että tää on nykyään mun lempiblogini. :D

  Sulla on sana hallussa!

  VastaaPoista
 2. idiootti johannan toimiva numero ei ole se 044 alkava

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Ooh, kiitos koskettavasta kannanotostasi. Taidatte itsekin olla uskovainen, eikä ne tajuntaan tunkevat homotkaan ihan vieraita ole. Ja siis mitenpä firman sivuilla oleva numero nyt toimiskaan, kun keikat tulee lähinnä facebookista ja Mickey Rourkelta.

   Poista
  2. Liekehtivä homoseksuaali8. maaliskuuta 2013 klo 15.43

   Hahaha! Kiitos muistutuksesta! Olin jo unohtanut Hollywoodin glamournaama numero ykkösen, Rourken Mickeyn! Kiitos blogista ja verbaalisesta ilotulituksesta. Tätä on mukava päiväkahvien lomassa lukea!

   Poista
 3. Saisko tänne jotenkin lisättyä "tykkää"-napin :)

  VastaaPoista
 4. Tää blogi kuuluu nyt mun päivittäiseen ohjelmaan: joka päivä tarkistan, onko uutta postausta ilmestyny. Mai feivöritti!

  VastaaPoista
 5. Tämä blogi on ihan parasta mitä on. Kiitos sinulle, kuka ikinä oletkin!

  VastaaPoista
 6. Itsellenikin tullut jo ihan rutiiniksi tarkistaa koska on uutta juttua ilmestynyt. Ai saatana mä rakastan tätä. Ihan parhautta. Tää tyyppi on niin kutsuttu klamourintäyteiseen, tulevaan Päiväni Tukiaisena-pippaloihin.

  VastaaPoista