sunnuntai 10. maaliskuuta 2013

Tugentti 007 - Pane tai kuole

Tämä eeppinen trilogia, kun Artsi, mystinen Herra I ja Tunkki meni Jollakseen ja Artsi lähti ensiavun kautta kotiin. Soittelin omakeksimäni formaatin osanottajalle, mystiselle herrasmiehelle, jota kutsutaan jatkossa herra I:ksi ja kyselin illan speksit. Sama kaveri kyseessä, joka sai Saltevolta akuuttia puhelua ti-ke yöllä.

Eli mennään sunnuntain ja maanantain välisessä yössä, ilta alkoi ravintolassa ja sieltä lähdettiin jatkoille Jollakseen. Kokoonpano tässä vaiheessa Tuksu, Artsi, Herra I ja I:n naisystävä. Naisystävä lähti kotiinsa ennen kuin actionit alkoi.

Iltaa istuttiin glamour-residenssin olohuoneen sohvalla. Herra I ilmoitti, että alkaa tekemään lähtöä ja Tuksu välittömästi tinkimään Artoa yö-seuralaiseksi. Mourusi, että Artsi jää Jollakseen, tulet viereen nukkumaan ja rakastelemaan. No Arto ilmoittaa, että lähtee Herra I:n kanssa, johon tuksu reagoi pettymällä, liimautuu kiinni ja alkaa mölyämään, että et lähde mihinkään. Desibelit nousee ja Julle mönkii omasta loossistaan ihmettelemään mitä vuittonia olkkarissa tapahtuu. 

No tässä vaiheessa Arto ja Tunkki on sohvalla, Tunkki alla ja pitää Artsia käsistä kiinni. Diabeetes-ninja Julle pääsee olohuoneeseen ja Tuksu mölisee Jullelle "Potkase nyt tätä miestä". Julle tekee työtä kaskettyä ja aloittaa liikesarjan, jonka voi visualisoida ehkä parhaiten miettimällä Matrixista tuttuja hidastuksia, sillä erotuksella tietenkin, että ainoa hidas huoneessa oli Julia. Kuten arvata saattaa, Julian potku menee ohi ja on suoranainen ihme, että Julian Kung-fu ote ei vahingoita pölvästiä itseään.

Tässä vaiheessa Herra I ottaa hatkat alakertaan ja mekkala olkkarissa lisääntyy. Tunkki möykkää jo sen verran, että Isämme Markku Tukiainen kömpii kalsarisillaan takkahuoneesta ja kohtaa Herra I:n rappusten alapäässä. Pikainen dialogi: "onko Arto täällä?", "on" ja Markku kampeaa välittömästi karvasen ruhonsa liikkelle, rappuja ylös ja olkkariin rähisemään Tuksulle, että päästä Artsista irti. No Tuksu tekee työtä käskettyä. Tuntureilla jalostuneet selviytymistaidot komentaa aloittamaan pakomatkan, Arto saamelaisen notkeudella välittömästi luikahtaa hatkoihin ja rappuset alas kohti vapautta.

Tässä vaiheessa Arton kaula on neitseellisessä kunnossa. Jossu käyttää pienen hetken tilanteen uudelleen arvioimiseen ja laskee 1+1 = pano meinaa karata. Tunkki aloittaa takaa-ajon, karauttaa portaat alas, saavuttaa Arton eteisessä ja hyökkää kimppuun. Markku oivaltaa lukuisat mahdollisuudet ja puuskuttaa portaita alas Tuksun perässä. 

Tilanne siis eskaloituu ja Artsi saa Tuksulta kynttä kaulaan. Tässä vaiheessa Herra I päättelee, että kohta tulee lärvi kipeeksi ja poistuu ulko-ovesta. Promillethan on luonnollisesti kaikilla osallistujilla about normaalin dolls-keikan verran. Painovoima vie voiton tasapainoaistista ja Herra I kaatuu perseelleen oven eteen. Artsi saa eteisessä kuonoonsa ja Markku pölähtää paikalle erotuomariksi. Lopulta Arto pääsee ovesta ulos kaula punasena. Herra I arvioi poromiehen tarvitsevan paikkausta, joten suunta kohti ensiapua.

No tässä vaiheessa varmaan kannattaa ottaa vähän näkökumaa tilanteeseen ja katsoa miten Johanna ja Julia Tukiainen tilanteen muistaa:


Tuksu: "Mun koira on saattanut raapasta Artoa, se on hyvin mahdollista."
Arto: "No Johannan kanssa tuli otettua taas yhteen"
Tuksu: "Ja sit siinä yhteydessä kun Julia potkas Artoa, on voinnu tapahtua jotain."
Tämä on minusta erinomaisen kuvaavaa. Tuksu heittää siskonsa junan alle ja tarjoaa ihan pyytämättä Juliaa syylliseksi, siinä vaiheessa kun Artosta on jo kuvat kaula auki. Täytyy sanoa, että kutkuttelee mieltä ihan aidosti kun koitan miettiä mitä mahtaa Mansikin mielessä liikkua näinä hetkinä. Kai se on joku alkeellinen itsesuojeluvaisto, joka sumentaa mielen ja nanosekunnissa päätellään, että parempi se on siskon piikkiin pistää kuin ottaa itse vastuu. Paras kaveri, itseasiassa ainoa ihminen, joka sietää Jossua yli puolen vuoden jakson. Ei tunnu missään. Johanna tietää ihan tarkkaan, että Julia ei Artoon osunut ja kuka ne jäljet raapi. Silti varsin uskottavasti koiran tai Siskon piikkiin.
Arto: "Ei, ei kynsimistä vaa"
Tuksu: "Itseasias mul ei ees oo rakennekynsii  täl hetkel, näil ei ees pysty raapii niinku ihmistä että tulis mitään hirveen pahoja niinku kynsimis jälkii"
Tuttua tuksua taas. Ihmettelen, että tässä kohtaa ei jo vuodatettu sitä perus kuviota, että Arto sanoi viime kuussa huoraksi mutta oikeudessahan ei tuomita henkisestä väkivallasta. Tosin tarviiko tollasia itsestäänselvyyksiä edes mainita kun edes teoriassa Tuksu ei ole voinnut kynsillään puhkasta ihoa. Ihan niinkuin Juhannuksenakin kuunneltiin vaan musiikkia ja Julle käy raivopäänä kimppuun ja sitten tulee järkäleen kokoinen mies ja kiskoo tukkaa. Ei olis ees voinnut tehdä kun Tuksuhan oli käärittynä mattoon. Ei vaikka oli kuvat kun Tuksu vetää Jullelle spede-kaljua.
Toimittaja: "Ovatko siis Johannan ja Arton välit kylmät vai kuumat?"
Arto: "Siis Johannan ja mun välit on kylmät"
Johanna: "Siis Arto itse soittaa mulle ja sanoo, et hän rakastaa mua edelleen"
Tätä en nyt oikein ymmärrä. Sinäänsä alkaa olemaan ihan sama jo tässä vaiheessa mutta Artsin puhelimeen tuli rakasteluehdotuksia tekstiviestillä tunteja ennen baariin lähtöä. Mutta eikö tämä samalla vähän tarkoita, että itseasiassa Johanna on väkisinkin pikkusen pöljä? Tai sanotaan suoraan, ihan kauhee idiootti.

Viimesen vuoden on tykittänyt milloin keneltäkin raporttia siitä kuinka Arto on sosiopaatti, psykopaati, hampaaton ruutana, kusipää, valehtelija ja monta monta muuta asiaa. No sitten kun tämä kaikista pahin valehtelija soittaa ja sanoo, että rakastaa, niin mitä tapahtuu? Tuksu kutsuu Jollakseen kotiinsa. Miten hitossa Johanna ei tajua, että tässä kaikille yhteisessä todellisuudessa ei voi valita mitä asiat tarkoittaa? Vähän kuin sanoisi, että laitoin töpselin seinään ja kusin sähköaitaan. Aidan vika.
Arto: "Mä en haluu olla missään tekemisis Johannan kans"
Toimittaja: "Ota tästä seuraavasta pätkästä nyt selvää mitä ihmettä Jollaksessa oikeen tapahtui"
Arto: "Jjjostain kumman syystä mmmme nähtiin tossa Lllllaaajasalossa"
Johanna: "Mä pyysin, pyysin Artoo Jollakseen meidän kotiin"
Arto: "Me mentiin Jollakseen ja ohh.."
Johanna: "Meidän Isä ja mun sisko Julia oli täällä kotona paikalla niinku myös. Nassu alko murisee Artolle. Se oli kanssa asia mistä se alko hermostuu se Arto, että mun koira ei niinku enää hyväksyny Artoa ja tota (naurahtaa) Arto alko itkemään. Mä aloin huutaa apuun sitte mun siskoo Juuliaa."
Ei Tuksu pysty vastustamaan kiusausta ja pikkusen unohtuu mistä aiheesta tässä oikeesti puhutaan. Pakko oli pistää tuollainen pikku solvaus ja hihitellä kun Artsi on itseasiassa tosi reppana, se itki HAHA. Ja mihin apuun? Mitähän apua se Johanna oikeestaan tarvitsi kun eihän se Arto edes tällä kertaa kuristanut?  Missä on vuolaat kuvaukset kun "Arto löi itseään pullolla päähän ja nauroi demonisesti" taj joku muun vuodatus siitä, miten solakka tanssityttö on ollut kovanluokan perheväkivallan uhrina ja itseasiassa tästä ollaan iskän kanssa tekemässä syytettä metropolia vastaan.
Artohan on kroonisena naistenhakkaajana tyypillisesti riepotellu muovitukasta pitkin kämppää, kuristanu tai vetäny blondin pakkopaitaan ja istunu väkisin päällä. No Tuksu itse sanoo, että tällä kertaa ei kuristettu ja mainintaa tukka-lentsikastakaan ei ollut, niin kaiketi Arto oli taas hakenut hello-kitty pakkopaidan ja bravuurinsa käsikirjoituksen mukaisesti kammennu ittensä härän selkään väkisin. Vai lipsahtiko tässä nyt vähän vahingossa, että pyysin siskon mukaan pieksemään lappalaista liikemiestä?
Arto: "Sitte tulee Juulia"
Julia: "Mä ryntäsin olohuoneeseen, niin ni Arto kaksinkäsin kuristi Johannaa"
Juliaan voi aina luottaa. En tajua miten hitossa nämä tilanteet menee. Pölvästi haastattelussa vetää poromiehen erikoisen hihastaan. Varmaan miettinyt, että ainahan Johanna sanoo, että se kuristaa KAKSIN KÄSIN, ni kuristi se tälläkin kertaa, vähänkö saadaan paska-arto satimeen. En ihmettelis vaikka Diabeetikko ois laskenu mielessään, että kun haastetaan se oikeuteen, niin taas tulee vähintään viiskyttonnii ja mä saan Suomen karate-liitolta verensokerimittarin. Tää kortti pelataan välittömästi.

Onneksi Johannaan voi myös aina luottaa. Johanna vetää jokerin hihastaan ja suoraan sanoo, ettei tällä kertaa kuristettu. Tietty 25kiloa laihtunutta, noin 25 aivosolulla toimivaa Juliaa nyt voi aina pikkusen nöyryyttää. Uhriton rikos, kun ei se mitään tajua.
Johanna: "Mut sitä kuristamista Arto ei uskaltanu nyt tehdä"
Arto: "Hirvee nyrkkitappelu"
Johanna: "Mä en osaa edes lyödä nyrkillä"
Niin, kuka nyt osais ja tuskin se edes olis mahdollista kun ei oo niitä rakennekynsiäkään. Tarjoan välittömästi kahvit jos löydätte yli kolme-vuotiaan ihmisen, joka ei osaa lyödä nyrkillä. Jos Julialta lähtee Kung-fu-ote-potku, niin vaikea on uskoa, että Johannan aivot lyö tyhjää, kun pitäs sulkea käsi nyrkkiin ja heilauttaa. Ainoastaan Matti Nykäsen "naapurin mies löi itseään leipäveitsellä selkään"-puolustus on tätä järkeilyä tykimpi oivallus. Tosin Johanna nyt muutenkin on hyvin rauhallinen ja eiköhän tästä myöhemmin taas kuulla kuinka "mun uristi nauro tälle jutulle"
Arto: "Ihan pientä vaan"
Julia: "Mä tota potkasin Artoo"
Taas voi Juliaan luottaa. Ihan itse katso tarpeelliseksi tunnustaa, että on taas tossu viuhunu. Muutenkin siitä, että Julle ylipäätään tunkee mukaan haastatteluun, voi ainakin päätellä miten koko perhe suhtautuu näihin arkipäiväsiin pahoinpitelyihin. Viihdettä ne vaan on, ihan niinku telkkarissakin. Ja kai melkein kosmetologi nyt kertoo kun kerrankin joku kuuntelee.
Arto: "Ihan pientä vaan"
Johanna: "Meidän isä, isä tuli siihen väliin ja sano, että tota et nyt hh hhemmetin äijän käppyrä, ni sä lähet tota tästä asunnosta pois"
Arto: "Eiii me siis mehän lähettiin ite sieltä menee sit"
Koko videosta itselleni päälimmäisenä jäi hämmennys. Nyt alkaa jo seiskakin piiskaamaan Tukiaisia. Siis koko videohan on tuksun mittapuulla sosiaalipornoa. Kuvatkin on kaivettu jostain todella tykeistä arkistoista, visuaaliset tehosteet on suoraan jostan b-luokan komediasta. Tietenkin suurin mysteeri on se miten Johanna todellakaan ei tajua, että sille nauretaan nykyään jopa Suomen suurimman lehden toimituksessa.

Nehän kusee sitä surutta silmään, ei edes peitellä miten tollona molempia pidetään. Ei tietenkään ole pelkoa, että tässä vaiheessa katkastas napanuora ja hylättäs Bräts ja Antabus-barbie. Pikemminkin päinvastoin, nyt on ehkä uran kovin nousukiito käynnissä. Johanna on sikaillu taas ihan huolella, kerrankin tulee Jollaksesta muutakin kuin keksittyjä kihlauksia ja raportteja tykeistä e-bay tilauksista.

Ehkä siellä pikkusen salaa toivotaan, että Johanna vetää jotku rykärit ja loikkaa suoraan väkivallan ammattilaisiin. Joku menettää henkensä näissä "iskäkin sano, että nyt äijän käppänä lähdet vuittoniin" keisseissä. En tietenkään tarkoita Julian viikottaisia verensokerikepposia tai Johannan antabus-myrkyttämisiä. Julian sairaalareissuthan ei kiinnosta kuin iltamakasiinin Kupsutinta. Vaan silleen valtimo auki tai puukkoa keuhkoon tyyppisesti tappo tai murha. Sillä myydään taas lehteä, eikä se Seiskasta muuta tee kuin toimivan yrityksen. Sitä myydään mitä ihmiset haluaa ostaa.

No jaarittelut sikseen. Kuten tavallista, näissä jutuissa, missä Tuksu on kapelimestarina, tilanne ei todellakaan pääty illan päätapahtumaan. Maanantain ja tiistain välinen yö menee ihan rauhallisesti. En tiedä oliko Tunkilla prepaidista puheaika finaalissa, kerättiinkö siellä agroa vai vetikö koko bändi 27h päiväunet mutta tiistaina alkaa jo puhelimet piipittämään. Tuksulta pukkaa viestiä ihan joka numeroon. Tässä otantaa Herra I:n luurista:Ja Artsillekin, kun kerran on vauhtiin päästy:

Nämähän on jo vanhaa doksia, mutta kai tuosta voi vähän päätellä miten Mansikin aivot toimii. Sieltä laitetaan 150kilosta herrasmiesta tulemaan ja mikä hiton juttu tuo nyt on, että Tunkki tietää kokoajan missä liikutaan? Onko aavistuksen jakomielistä tilittää kiimasena kuukausia kuinka itse otti eron Artsista ja kuinka ihania deittejä on ollut ja millanen runkvisti Artsi on ja sitten ihan saumattomasti "tiedän missä liikutte koko ajan". Ihan pikkusen häiriintynyttä. Suloista kuitenkin on, että Tuksu itse ei todellakaan näe minkäänlaista ristiriitaa tekemisissään. Puhumattakaan, että kävisi edes mielessä, että ihan jokainen pitää sitä ihan dillenä.

No viestiä pukkaa, viestiä pukkaa. Ikävästi saldo kovasta yrityksestä huolimatta on lähinnä vittuilua ja pahamieli itselle. Mitä tekee Johanna? No naurava-uristi paikalle kynttilänvalossa pelaamaan totuutta ja tehtävää  ja jollain ihan käsittämättömällä Jedi mind trickillä Saltevo soittamaan klo 00.37.

Saltevo tietenkin on pelimies ja vetää koko puhelun ihan improna. Sain numerosi seiskalta ja nyt jos et estä seiskan jutun ilmestymistä, niin tulee todellakin kunnianloukkauksesta syyte. Jutun, josta en tiedä mitään. Ja taustalla tietenkin Jossun varsin tunnistettava mylvintä.

Millanen juntti kuvittelee onnistumismahdollisuutensa paremmiksi kuin absoluuttinen nolla jos kesken teinityttöjen totuus vai tehtävä leikin soittaa? Keskellä yötä ja tilittää olevansa URISTI ja nyt muuten on kovat piipussa. Liekitteli vielä, että nauhottaa puhelun ja toivottavasti nauhoittikin. Saattaa olla yksi niistä taltioinneista, joita muistellaan uran huippukohtana vielä vuosienkin päästä.

Veikkaan, että Saltevolla on Miami Vicet digi-boksissa nauhotettuna. TV:stä tuttu bad lawyer and brain dead lawyer taktiikka käyttöön. Vähänkö se pelästyy ja hoitaa jutun pois lehdestä, kun kerran uristi soittaa. Kai se nyt tajuaa, että kunnianloukkaussyyte ja sähkötuoli odottaa kun se tuntee Arton, joka sen jutun lehdelle myi. Mitenköhän Saltevo edes ajatteli, että Herra I tämän olisi saannut estettyä? Mahdettiinkohan sitä edes miettiä, kun kerran fiilis oli katossa ja firma maksaa puhelinlaskut.

Kaveri on väkisinkin saannut toimilupansa arpajaisissa tai sitten se harjoittaa toimintaa mopo-kortillaan. Luulis, että toisten asioita ei saa ajaa jos omien asioiden hoitokin on tällä tasolla. Eikö näitä kuvioita varten pidä joku koulukin käydä vai riittääkö, että muistaa ulkoa metropysäkit hakaniemestä eteenpäin? Näillä näytöillä en itse rohkenisi laittaa Veskua yksin edes siwaan kaljaa hakemaan. Tai jos laittaisinkin, niin henkisesti etukäteen varautuisin siihen, että lopulta kassista löytyy tampooneja ja paketti meetwurstia. Vaihtorahat se tietenkin nielasi, kun piti niitä kolikoita suussaan samalla kun juoksi rappusia.

Jos ote on sama oikeudessa, niin Saltevo puhuu Jossulle elinkautisen myymälävarkaudesta ja kun vauhtiin on päästy, niin uristelun timmellyksessä tunnustaa omat viimekesäiset lsd-tripit. Ettei syntyis väärinkäsityksiä, ei mitään hajua onko Saltevo vanha happonautti, toivottavasti kuitenkin joku selitys löytyy aavistuksen harkitsemattomaan öiseen puhelinterroriin. Ihan käsittämätöntä mistä tätä porukkaa oikeen sikiää. Mistä löytyy nämä voittajat ja miten hitossa Jossu saa tampiot mukaan näihin sekoiluihin?

Keskiviikon ja torstain välisenä yönä alkaa tulemaan puhelua omakeksimäni tuksulle-fani-formaatin Herra I:lle. Johanna soittaa omasta numerostaan, henkäilee hetken raskaasti puhelimeen sanomatta mitään ja sitten sulkee. Kohta taas uudestaan. Tätä jatkuu pari tuntia.

Torstain ja perjantain välisenä yönä soittaa sitten joku "piri-pyryn" kadonnut kaksoisveli ja alkaa tinkimään Artoa puhelimeen. Kammo sekoilu ja höyryäminen, uhkaillaan milloin mitäkin ja skitsotaan. No Herra I laittaa tämän Sarasvuon sisäisen sankarin esikuvan numeron eteenpäin. Ajattelin, että totta vuittonissa soitan jos Tuksu kerran on jonkun mielettömän voittajan saannut rekrytoitua peleihin mukaan ja tuskin setä panee pahakseen, kun itsekin soittelee pitkin eteläsuomea Artoa tavoitellen:


Ja tuntia myöhemmin toinen puhelu samalle Rocky Balboalle:


Huohotuksesta otan kunnian, joskin pakko sen verran sanoa, että tuo appsi, jolla noita puheluita voi nauhotella, on aavistuksen paska. Siihen tallentuu oma ääni noin 28 kertaa kovempaa kuin vastapelurin. Siksi tuo kuullostaa Päällikön puhuessa välillä siltä, kuin puskaraiskari soittaisi hobitille. Ihan autenttinen nauhoite jokatapauksessa, en vaan jaksanut panostaa tuohon editoimiseen muuten kuin manuaalisesti lisäsin äänenvoimakkuutta Päällikon kommentteihin ja sivuoireena korostin omaa huohotustani .

Päällikköä ei vittuakaan kiinnostanut myöskään se, että nauhotan puhelut. Mikä tietty on myös ihan kiva, niin ei sitten jää pahamieli kenellekään. En tiedä olisko tässä nyt kahviseuraksi kaavailtu 150 kiloinen kaljupää mutta ihan rapsakalta kaverilta vaikutti kaikin puolin. Jokainen voi ihan keskenään tehdä omat johtopäätöksensä puheluista. Minun kanssa puhuessa ei kuitenkaan kiihottunut sönköttämään uhkauksia, vaikka täysin aukottomasti tilanteen selittikin. Tosin päälliköllä oli kiire kuselle ja muutenkin oikeita asioita, vähän isompien poikien kanssa.

Perjaintain ja lauantain välisenä yönä ottaa tuksu taas puhelimen kätöseen ja soittelee herra I:lle. Ihan lärvit, niin kuin normaalistikin ja asia on tuikitärkeä. Tuksu on jossain baarissa yksin, itkeä vollottaa kuin pikkusen liikaa ottanut teini ja anelee, että tulkaa hakemaan täältä pois, älkää jättäkö yksin. No Herra I selittää, että nyt ei onnistu, olen mökillä, ei pääse mihinkään baareihin. No tuksu jatkaa vänkyttämistä. Tietää, että Herra I ja Arto on kahdestaan jossain ja nyt pitäs tulla sinne välittömästi.

Että sellasta, glamouria taas koko kolmella eurolla.

Joe Pasko täältä Naganosta, päätän lähetyksen tältä erää tähän. Keikkapyynnöt ja treffitarjoukset yritykseni osoitteeseen johanna@dollsdancers.fi 

19 kommenttia:

 1. Voi että minä niin tykkään näistä postauksistasi.
  on jo aikakin että joku kertoo Johannan tempauksista.
  Jospa joskus joku mediakin yltäisi samaan.
  Tuhannet kiitokset.

  VastaaPoista
 2. HAhhahaa! Loistavaa!:D On herralla sanan säilä hallussa! Mun lemppari! Mutta on Johkilla vaan otsaa: "Mä painan 65kg" Siis TÄ?! ...ainiin, Maijjamin glamourisiin vuosiinhan sitä on jääty monellakin tasolla, mitoissa myös. Oiskohan sen ennemminkin pitäny olla 65st, eli stone (1stone=6,35kg). HUH!:D

  VastaaPoista
 3. Naisena minua vähän huolestuttaisi olla Saltevon asiakas. Vaatiiko se muiltakin naisasiakkailta palkkionsa pullonpyöritysleikkeinä ja illan- tai yönviettoina naisen kotona? Enpä moista niljaketta ottaisi uristikseni.

  VastaaPoista
 4. Loistavaa, totuutedenmukaista ja objektiivisesti tarkastelevaa shittiä.

  t: herra I

  VastaaPoista
 5. Tässä on taustoitustyötä puolet enemmän kuin rivitoimittajan tuotoksissa. Bonnierin journalisti-palkinto tänne!!!

  VastaaPoista
 6. Tekstejäsi on ilo lukea, arvon Hesus. Olen ihan fanisi. t. itsekin asioihin perehtynyt pitkän linjan näätä

  VastaaPoista
 7. Vaikutti että Johannalla oli hyvin tiedossa minkälaista jälkeä tulee milläkin kynsillä. :D

  VastaaPoista
 8. Mahtavaa!!! Vieläkö sais kaikki Tuksun valheet listattuna lyhyesti ja ytimekkäästi yhteen tekstiin :) Niitähän riittää :)

  VastaaPoista
 9. Kirjoittajan koodit lähentelee lähes täydellistä sarkasmia mitä aakkosilla voi tuottaa. Erään foorumin tuksu topicissa oli linkki tälle blogille ja perkele kun on koukuttanut lukea jo melkeen jokane kirjoitettu kohta tässä mediassa. Kiitos blogipitäjän verbaliikan.

  Voisit napauttaa yhden topicin mikä listaa pähkinässä jokaisen henkilön ketä maininnan "arvoinen" on mätisäkin elämässä ja näissä teksteissä. Muutamassa kohdassa ite huomasi ettei ollu ihan kärryillä kun random nimiä tuli esiin. Saattaa tosin johtua siitäkin että pitäis katsastaa blogia sen ensimmäisestä kirjoituksesta asti.

  Kohde näille teksteille on paras mahdollinen. Ehkä joku voisi vähän avittaa tuksunki tietoon tätä blogia. Mahdollisuus glamourilla moukaroituun takaisin kuittaamiseen olisi varmasti eeppinen.

  Niin mielellään näitä lukee et kiittää pitää. Jatka.

  VastaaPoista
 10. Ei jestas sentään!! Mä oon täällä nauranut vedet silmissä näitä sun postauksia lukiessa. Kiitos, oot tätä nykyä kyllä eka blogisti, jonka tuotoksia käyn heti väijymässä. :) :)

  T: Pinkki_Barbie-doll

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Hesus on loistava sanailemaan, ja meillä on sellainen symbioosi että mää hölmöilen, hän rapsaa.

   t: Herra I

   Poista
 11. tuossa taitaa tekstaa ihan joku toinen tuksu. jollashovin emännällä kun noita kiloja löytyy moninkertaisesti enemmän verrattuna tuohon 65kg

  VastaaPoista
 12. Ootko nähnyt JUllen tilapäivityksen 5.3.. siitä alkupätkä: "Voihan sirakipunkki mitä teit Bonzolle, pikunen on syöty tilkkutäkki. Vein sen onneks lääkäriin eilen ja sain tujun antibiootin....." .. Bonzo lääkärin et Julia saa tujut lääkkeet ;))

  VastaaPoista
 13. Piti liittyä ihan kasvot naamassa nyt faniharavaan tälle mestarille ketä näppäimistön takana soveltaa. Hieno mies.

  "vähänkö saadaan paska-arto satimeen. En ihmettelis vaikka Diabeetikko ois laskenu mielessään, että kun haastetaan se oikeuteen, niin taas tulee vähintään viiskyttonnii ja mä saan Suomen karate-liitolta verensokerimittarin"

  Sarkasmi. Harva sen kynää. Lietsokaa tahi suositelkaa blogia eteenpäin. Syyt lepää pelkästää jo tekstissä. Koko kansan[kokoinen] Tuksu tekee tälle kaverille syytä olla glamourin hermoilla about 24/7.

  VastaaPoista
 14. Mahtavaa tekstiä. Mutta ihan käsittämätöntä, miten Tuksu kehtaa häiritä Suoraan ihmisiä keskellä yötä soittelemalla ja läähättmällä itse tai laittamalla jonkun toisen soittamaan. Herra I:llä on kyllä kestämistä tossa emännässä, kun on hänen soittolistoilleen joutunut :/

  VastaaPoista
 15. Johanna on varmasti siinä yli 85kg ellei peräti 90kg korvilla. Olen samankokoinen joten uskallan arvioida. Ei kai se miinusta implanttiensa painoa omastaan?

  VastaaPoista
 16. Härreguud. Ihan kadehdittavaa millaista matskua Herra Hesuksella on Bloginsa sisällöksi jatkossakin varmaan tyrkyllä! :D Tästä tullee koko palvelun luetuin ploki! Ihan ansaitusti!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. No Tunkilla on nyt vasta absoluuttisen kajahduksen esileikki käynnissä... Tulossa on ihan muista suunnista sellasta jymy-yllätystä, että kannattaa Jollaksen suunnalla kulkea kypärä päässä, tähyillä Tukiaista ja olla valmis joko maastoutumaan tai pakenemaan paikalta. Oma arvaukseni on, että Johannalla palaa käämit sosiaalipornoa potenssiin 16.

   Jos homojen kaikkoaminen ja Arton saatanallinen seiskapaljastus sai aikaan viikon kestävän paskahalvauksen, niin se on ihan pientä kun varsinaisesti alkaa kuviot aukeamaan. Linnatuomio siihen päälle, niin epäilen, että nähdään glamouria ihan uudessa mittakaavassa. Nyt on hyvä aika olla Johanna Tukiainen fani, usko pois.

   Poista
  2. Olen täysin koukuttunut tähän plokiin. Kiitos kirjoittajalle: Te, herra olette loistava. Suosittelen tätä ympäriinsä, koska harvoin olen ääneen nauranut kenenkään tekstejä lukiessa ja täällä saa nauraa vähän väliä. Olen myöskin samaa mieltä että nyt alkaa kulissit alkaa romahtaa pahemman kerran Jollaksessa. Voisin vetoa lyödä, ettei vuoden päästä enää keikkaa tehdä nykyisen huimaan tahtiin, josko edes päätähti on elossa.

   Poista