perjantai 1. maaliskuuta 2013

Ball's grabbers diary

Ajattelin kokeilla kirjoittaa blogia Johanna Tukiasittain.

Minuta on kysytty paljon yli 20kg laihtuneen veljeni Jorma Avustuksen diabetes numero ykkösestä. Sehän vaarallisempi muoto, joka tulee sähkömies-ystävämme mukaan geeneistä. Ensin epäilin, että Jorma Avustuksella on krapula mutta Tukholman deittini, ruotsalaisen yritysjohtaja Ulrikan mielestä sinertävä väri, 275 paikkeilla huiteleva pulssi ja jatkuva oksentelu viittaa vakavampaan tilanteeseen, joten soitin hänelle ambulanssin. Myös isäni Martti Avustus oli kotonamme Kannelmäessä ja myös hän oli erittäin huolestunut. Jorma vietiin suoraan Marian-sairaalan teholle, jossa kävimme häntä tapaamassa.

Lesboystävämme Jaana keitti minulle aamulla Phillips-merkkisellä kahvinkeittimellämme Rainbow kahvit, Alepassa 1.99€. Ex-juutalainen miljonääri naiseni Undi miamista joi myös Rainbow-kahvia, koska siinä on kuulemma Juhla mokan maku ja fatzerin sininen koostumus. Undi muuten tulee siitä, että hän on alunperin juutalainen. Amerikassahan rainbow on yksi suosituimmista merkeistä, olen itseasiassa saannut paljon palautetta, että minulla on ihan samanlainen maku kuin Mel Gibsonilla heh heh. Myös Undin mielestä Jorman pitäisi nyt löytää jostain itselleen hyvä nainen, eikä mitään Suomalaisia harmaita yksinhuoltajia ja olen täysin samaa mieltä.

Kävimme Isäni Martti Avustuksen kanssa katsomassa Jormaa teholla. Jorma itki koko tapaamisemme ajan ja minuakin alkoi itkettämään kun muistin miten itse 2005 sain afrikan-matkaltamme aivo-malarian ja makasin kuolemaa odotellen sairaalassa. Majavat, eli Jalmari ja Jorma Avustuksen vihaajat ja stalkkaajathan aina sanoo, että se oli oma vikani kun en ottanut piikityksiä mutta kyseessä oli ÄKKILÄHTÖ, eikä matkatoimistosta kukaan käskenyt mitään neulatuksia ottaa!!!!!!!! Jorman takia pidin kuitenkin kyyneleet sisälläni, että veljeni Jorma Avustus voi rauhassa keskittyä paranemiseen. Ja tiedoksi majaville, myös kirjanpitäjäni mukaan nimeämä, vielä kaupassa odottava hamsterini Erkki ja koiramme Pertti voi ihan hyvin. Iltamakasiini saa itseasiassa tehdä heistä jutun seuraavaan lehteen.

Kävimme Ödebruussa olevan äitini, kannelmäessä olevan isäni ja sairaanhoitaja Liisa Vittuakaankiinnostaa kanssa kahvilla ja Liisa kuvaili mielestäni hyvin Diabetes numero ykkösen. Senhän voi saada vaikka vesilammikosta, eli ylipainolla, alkoholismilla, masennuksella tai elintavoilla ei ole tämän vakavan sairauden kanssa mitään tekemistä.

Ulrikka itseasiassa soitti minulle eilen ja sain häneltä taas hyviä elämänohjeita. Hän sanoi, että olen täysin Don Johnsonin näköinen ja minun pitäisi lähteä Amerikkaan, jossa pornoluukkia arvostetaan. Hänhän tarjosi deiteillämme minulle aina hienot viinit ja vain parasta tonnikalaa. Amerikassa kuulema nukutaan ihan normaalisti ilta kahdeksaan ja sieltä löytäisin naismakuuni sopivan morsiammen. En ainakaan aio jatkossa enää deittailla mitään köyhiä, ex-vaimoni, täysi narsisti ja hampaaton teurastaja Lapista, Armihan kuristi minua aina kahdella kädellä ja haukkui Homoksi. Jorman diabetes olisi kyllä pitänyt mennä yhdelle toiselle ihmiselle, en tietenkään voi sanoa kenelle.

Jalmari Avustus faneille olen tähän laittanut uusia kuvia melontakaltamme norjasta, joisa mielestäni näytän ihan Narvanan ex-kuolleelta laulajalta Kurt Cobainilta. Hänhän käytti myös aurinkolaseja ja  valkoista huivia. Kateelliset Majavat tietenkin sanoo, että kuvaa on fototsopattu ja olen muka lihava mutta keikkamme Irman pubissa meni loistavasti, vaikka mikrofoni ei ollutkaan päällä ja DJ soitti vääriä levyjä.

Niinkuin kuvasta näkee, en missään nimessä ole lihava ja aloittamieni gravitaatiohoitojen jälkeen olen pian Miamin mitoissamme. Minähän lihosin eromme jälkeen, koska olen herkkä mies ja kuristaminen sattuu. En toivoisi tätä kenellekään, Armihan oli hyvin taitava valehtelemaan niin kuin kaikki narsistit. Armin  veljen vaimo, Annikki Pohjoinenhan sanoi, että Armi on kuristanut kaikkia miehiään. ARMI HUOLEHTISIT EDES LAPSISTASI!!!!! KURISTAMINEN SATTUU vaikkei oikeudessa tuomitakaan henkisestä väkivallasta!!

Nyt nukun päiväunet illan keikkaa varten. Keikkatarjouksia otetaan vastaan tai jos joku on menossa Espooseen, niin voi laittaa mailia jalmari.avustus@ballsgrabbers.fi, en vielä tiedä millä menemme sinne. Isäni Martti Avustushan sanoi hyvin. Keep flying the dream and driiming the eirplane.

14 kommenttia:

 1. Kaikesta huolimatta suosittelen Tuksun lempikanitaattoria.
  Sehän hoitaa kilot veks muutamalla käyntikerralla ja on halpa.

  VastaaPoista
 2. Ai, että mä nauroin ihan vedet silmissä = ) kyllä on kirjoittajalla sana hallussa!!!

  VastaaPoista
 3. Armoa, tikahdun...! :D Luo joku Tuksuraattori että me muutkin osattaisiin kirjoittaa edes suunnilleen yhtä henkevää ja muutenkin laadukasta textiä, pliis!

  VastaaPoista
 4. Komppaan edellistä. Ihan loistavaa settiä, kiitos päivän parhaista nauruista!

  VastaaPoista
 5. Tämä oli niin hauska että! Ääneen oikein nauroin :)

  VastaaPoista
 6. Ihan helmee!!!! Nauran täällä ihan kippurassa :D

  VastaaPoista
 7. Todella hyvä, tyyli on niin kohdallaan :)

  VastaaPoista
 8. Hahhaah loistavaa settiä, kiitos tästä!!

  VastaaPoista
 9. Ai saatana että on loistavaa matskua! Sana paikallaan ja näkee, että taustatyötä on tehty, mahtavaa!!

  VastaaPoista
 10. Reps, pissin housuun tässä töitä tehdessäni. :D

  VastaaPoista
 11. Siis, parhautta! Huutonaurua ja kyyneleet silmissä. Jatka samaan malliin :D

  VastaaPoista
 12. e he he,nauran yksin täällä ääneen ja anoppi kuorsaa toisessa huoneessa,jos nyt edes nukkuu,pitänee miniäänsä hulluna jokatapauksessa..aivan huippu blogi!

  VastaaPoista
 13. Paras Tuksu-juttu mitä olen lukenut,oikein massua kutittaa tää hirnuminen,kiitos,kiitos!!

  VastaaPoista