torstai 28. helmikuuta 2013

Johanna Tukiainen

Paljon, Miamista saakka on kyselty miksi tätä blogia kirjoittelet. Oikeasti tietenkään ei ole kukaan kysynyt yhtään mitään mutta olen aina halunnut sanoa noin.  No joka tapauksessa, kyse ei ole mistää kostamisesta tai rankaisemisesta. Ei Johannaa kukaan voi kirjoittamalla rankaista. Vähän kuin koittais masokistiä rankasta lyömällä. Jokainen täysjärkinen tajuaa, että Johanna hyötyy siitä kun Johannasta jotain kirjoitetaan, siitä uutisoidaan tai se jossain mainitaan. Se on "suoraan", eli siis ohi verottajan, Johannan tilipussiin.

Eihän Johannaa KUKAAN käy katsomassa sen fantastisen lavashown tai hyvien biisien takia. Ei takuulla viimesiin vuosiin ole kukaan käynnyt Jossun ja pikkusen hitaamman siskon keikkaa katsomassa perinteisistä syistä. Johanna ja Julle on vaan moderni versio parrakkaasta naisesta ja eksoottisista eläimistä. Arviolta satakiloinen nainen, joka hehkuttelee, että nyt kolmen vuoden kavitaatiohoitojen jälkeen olen ensi viikolla Miamin mitoissa. Ihmisiä vaan kiinnostaa nähdä tampiot lavalla. Käydään katsomassa onko ne vajonnut vielä alemmas, sitten edellisen kerran kun ne oli keikalla.

Näkyyhän se keikoillakin. Harvalle artistille huudellaan huoRRRaaaaa ja "fanit" päivystää kännykkä- ja järjestelmäkameroiden kanssa eturivissä. Haukkana kytätään sitä hetkeä kun jompikumpi liipasee itsensä sensuellisti vaakatasoon ja levittää persettä. Ja siitä ihmiset maksaa, sitä ne on oikeutettuja saamaan. Jos levyt on jumissa tai baarin kateellinen äänentoisto jarruttaa konserttia, niin ketään ei kiinnosta. Olen ihan 100% varma, että enemmän yleisö pettyisi jos Tukiaiset tulis lavalle iltapuvuissa ja soittas ne kolme biisiään sivistyneesti, ilman sitä sikailua ja mautonta lavalla moppaamista..

Mitä ne keikat on? Apinamies, herkkä biisi ja menevä ralli jo silloin kun se ekan kerran tuli. Hei Johanna, mieletön kesähitti, kertosäe ottaa kantaa vakaviin asioihin... sulla on hyvä, mulla on syvä, Jollaksessa tekee sen. ja sitä kolmatta biisiä en edes muista, ketään ei kiinnosta. Laulutaidoton, muodoton, tanssitaidoton, aina myöhässä keikalleen tuleva Johanna ja lähes poikkeuksetta täysin tiltissä oleva sisko "esiintyy" yleisölle.

No ei unohdetä niitä hurts koreografioita. Mitä helvettiä? Pannaan vuosia sitten mennyt hitti mankasta soimaan ja Diabeetikko lavalle joraamaan. Ihan sama mitä se siellä tekee, vähän röhnötetään tuolilla ja imetään viinaa kuin viimeistä päivää. Onko kukaan koskaan, missään olosuhteissa maksanut euroakaan siitä, että näkee jonkun kännisen amatöörin "tanssimassa" korsetti väärinpäin vuosia vanhan biisin tahdissa? Voimakkaasti epäilen, eiköhän Sedu ois muuten alkanut myymään baareihinsa pääsylippuja ja rakentanut sinne katsomot.

 Johanna tuota rallia pitää pyörimässä tilittämällä pitkin internettiä kateellisuudesta, glamourista, herrasmiehistä ja kaikesta siitä mitä on olla Johanna Tukiainen. Eikä siinä mitään ihmeellistä ole. Johanna tekee rahaa sillä, että sen sikailua tullaan katsomaan kauempaakin. Yleisö saa tyypillisesti sitä mistä se maksaa.

Ja mistä Johannalle ylipäätään voisi olla vihainen? Alkoholisoitunut 34-vuotias väkivaltainen rasisti, joka vuosikausia tilittää suurista rakkauksistaan. Puhuu glamourista paskasissa, siis kirjaimellisesti paskalla kyllästetyissa vaatteissaan. Hehkuttelee jotain elämän suuria rakkauksia, kuten nyt vaikka tämä herkkupala Facebookista:

Johanna Mia Mari Tukiainen Eilsen hääpäiväni kunniaksi listaan kaikki elämäni rakkaudet tähän aikajärjestyksessä: 1. Mika Nokian Diplomi-insinööri (ja vaikka ei Nokialla enää olisikaan niin DI silti.....) 193cm pitkä kalju mies, minua 12 v. vanhempi. 2. Udi, juutalainen miljonääri, asunnot sekä New Yorkissa että Miamissa. Minua 19 vuotta vanhempi mies, mutta ihan älyttömän karismaattinen, vaikutusvaltainen ja ööh......pelottava mutta seksikäs. 3. Arto, saamelainen minua 14 vuotta vanhempi mies, joka on umpi narsisti, mikä yleensä tarkoittaa hyviä puheenlahjoja ja hyvää valehtelun taitoa. Hän on ainoa jonka kanssa olen ollut naimisissa, kiitos tosin siitä ei kuulu kyseiselle juopolle. 4. Urban, erään tunnetun ruotsalaisen yrityksen johtaja, minua 17 v. vanhempi mies, älykäs ja keskustelutaitoinen, tosin liian hallitseva ja itserakas. 5. Juha, mun oma "angry bird", ihme kyllä 26 vuotias kundi, eli mua 8v nuorempi. Nyt puhun rakkauksistani, en siitä kuka mulle heistä parhaiten olisi sopinut jne. Siinä välissä oli myös tapailusuhde Tony Halmeen kanssa, sekä maailmanmestarin voimannostossa Niko Lääperin kanssa. Muita parin kuukauden suhteita en laske tähän mukaan.
13 tuntia sitten · Tykkää
Jos näihin Johannan herkkiin päivityksiin sotkee vähän realismiä, niin lista menee näin:

1) Mika, jätkä joka sai hedelmäveitsestä, koska se sano edellisenä päivänä huora. Edelleen loukussa tuossa vuosia sitten päättyneessä prinsessa ruusunen tarinassa. Siellä se Albertinkadun asunto mätänee ilman sähköjä ja jatkuvasti tulee netin täydeltä paskaa, kun noin kymmenen vuoden takainen tyttöystävä tilittää tuntojaan. Pani Johannan siskoa ja Johannan mukaan on sekä pedofiili, että säännöllinen huorissakävijä. Diplomi-insinööri sentään, mieletön feat, vaikka Mikakin on narsisiti. Varmaan arvostaa tuota huomionosoitusta.

Dolls diary on täynnä tätä samaa paskaa mutta pannaan nyt vähän muistinvirkistykseksi:
"Haukuit minua huoraksi, syljit päälleni ja löit minua monia kertoja, enkä koskaan tehnyt rikosilmoitusta sinusta. Vaikka en koskaan työskennellyt huorana, olin tanssija. Tiedät sen itsekin. 
Olit minua ennen naimisissa viisi vuotta Kirsin kanssa. Hän petti sinua omien sanojesi mukaan. Hän oli kutsunut sinua välinpitämättömäksi. Minusta tuntuu ettet ole kertonut koko totuutta. Sinä olet henkisesti sairas, kärsit seksiaddiktiosta. Sinun pitäisi hakea siihen apua. 
Pari päivää sitten puhuin kanssasi puhelimessa. Luulit kokoajan, noin tunnin kestävän puhelun aikana, että olin siskoni Julia. Meillä on samanlainen ääni puhelimessa ja sinua oli helppo huijata..... En muuten kirjoittaisi tätä kirjettä julkisesti netissä, mutta minusta kirjoitettiin niin herjaava juttu viimeisessä Seiskassa, että minulla on oikeus puolustautua enkä halua että pääset kuin koira veräjästä. 
Luulit minun olevan siskoni Julia. Kuvailit ihan innoissasi, kuin harrastit seksiä kanssani kun olin 17-vuotias (siis Julia.) Olin silloin poissa kotoa ja te olitte sopineet että pidätte sen salaisuutena. Uskon Juliaa, en sinua. Hänen mukaansa ette ole koskaan olleet sängyssä. Et ole Julian tyyppiä, hän pitää nuorista ja komeista miehistä. Julia kertoi, kuinka olit masturboinut hänen edessään, haistellut hänen alusvaatteitaan ja ehdotellut anaaliseksiä. Olit tehnyt tätä useasti siskoni kanssa.

Vaikuttaa ihan miellyttävältä kaverilta, perso perseseksille ja kova poika vetämään käteensä, niin kuin kaikki diplomi-insinöörit. Itsekin kaipaisin tuollaista parisuhdetta.

2) Udi, tuo moneen kertaan melanoomaan kuollut Juutalainen kukkakauppias Miamista. Mies joka ei päässyt Johannasta eroon ennen kuin haki lähestymiskieltoa. Ihan täys narsisti sekin. Mies jonka kanssa Johanna petti elämänsä suurinta rakkautta Miamissa. Mies jolta Johanna omien sanojensa mukaan yritti purra kielen poikki, taas oli kyseessä joku edellisen päivän vittuilu.

Dolls diarystä:
"Olen vaan hirveän pettynyt luottamuspulaan ja siihen, että mistään sanoista ei pidetä kiinni. Arton exän mukaan hän olisi pelottava ja agressiivinen ihminen, mitä nyt häntä tunnen kuukauden perusteella, niin ei hän minusta ole yhtään pelottava! Lähinnä säälittävä enemmänkin. Minulla on ollut yksi ainoa pelottava mies elämäni aikana tähän asti ja se oli israelilainen Udi jonka kanssa asuin Miamissa, häntä voi tituleerata pelottavaksi. Mutta hän sentään piti sanansa, järkkäsi aina lennot ajallaan jne. toisin kuin tämä lappalainen pohjanoteeraus. "

Rakkaus Udiinkin on vähän... no hämmentävä konsepti. Samaisesta diarystä otteita: 


"Miamissa asuvan liikemies tuttavani Udin tytär Jennifer otti minuun yhteyttä Washingtonista, jossa hän työskentelee journalistina ja antoi neuvoja, mitä tässä tilanteessa pitäisi tehdä." - 19.3.2008 
"Kävin hakemassa eräältä ystävältäni (tämä miamilainen liikemies nimeltä Udi josta aiemmin kirjoitin) mun kaikki loput matkalaukut. Nimi tulee muuten siitä, että hän on alunperin juutalainen." -21.5.2008 
"Sainkin selville, että ne kohtaukset olikin kuvattu ihan samassa talossa, mutta eri huoneistossa Continuum-nimisessä talossa meren rannalla South Beachillä! Israelilainen kaverini Udi maksoi siitä 3,5miljoonaa dollaria, mutta asunto oli hieman pienempi, mutta muuten täysi kopio!" -21.8.2006

Liikemies tuttava, ystävä ja kaveri tai glamourimmin elämäni toinen suuri rakkaus, ex-juutalainen jonka kanssa petin elämäni suurinta rakkautta, siskoani pannutta anaaliseksi-intoilijaa Mikaa.

3) Arto, mies joka sai turpaansa useammin kuin kukaan aikasemmista suurista rakkaustarinoista. Tämä karismaattinen liikemies lapista, myöhemmin osoittautui ruutanaksi, pedofiiliksi, narsistiksi, hampaattomaksi pummiksi, torakaksi, parittajaksi, yleisesti vaan köyhäksi mulkuksi. Kaveri johon Johanna tutustui yhdessä viikonlopussa satoja tunteja jutellen. Rakkaudesta mentiin naimisiin ja häämatkat maksettiin seiskalla. Winter wonderland häät meni nekin nappiin. Puolet morsiusneidoista ei tullu paikalle ja sulhanen sai turpaansa jo hääyönä. Edelleen odotellaan, että saadaan koko bändi oikeuden eteen, niin saadaan käsiteltyä ne vuosien saatossa kertyneet lukuisat pahoinpitelyt.

4) Urban, tuo pikkusen mahakas johannan omakeksimän formaatin löytö ruotsista. Mies, joka silloin kun tätä suurta rakkautta koettiin livenä, oli vaan deittiseuraa. Samaan aikaan käytiin arabien maksamilla lomamatkoilla ja Johannan omien sanojen mukaan, etsittiin sitä formaatti-miestä. Liian hallitseva ja itserakas, jotain pelottavaa tässäkin miehessä. Nyt sitten on jo yksi Johannan suurista rakkauksista. Ehkä se oli se Julian diabeteksen diagnosoiminen etänä, joka sitten sai tunteet roihuamaan, kuka tietää.

5) Juha... no mitä voi sanoa, jos hetero nainen vakavissaan listaa 100% homoseksuaalin yhdeksi rakkaudekseen? Ihan kun tuo ei olisi tarpeeksi... no säälittävää kai. Mutta Muistetaan nyt kuitenkin, että ei ihan kamalan montaa viikkoa ole siitä, kun tämä samainen törröhuuli oli ihan varma syyllinen demoniseen hotellihuoneen rikkomiseen ja Jossun tärkeimpien tavaroiden tuhoamiseen. No elämässä kaikki erehtyy, pitäähän sitä antaa anteeksi jos CSI Jollaksen tutkinnat tuo uusia faktoja päivänvaloon.

Mies joka alkaa laulamaan kun siltä kysytään koska on munaa luvassa. On epäselvää oliko tarkoitus yhtyä perseeseen vai ihan vaan perinteisesti vaginaan mutta nyt ollaan jo toistamiseen parin kuukauden sisään kihloissa. Lasta on esileikin voimin koitettu tehdä ja naimisiin ollaan menossa. Ei tartte olla duunissa veikkauksella, että pystyy tälle mielettömälle rakkaustarinalle antamaan keroimet.

No rakkaustarinoista matkusteluun. Johanna hehkuttelee turistimatkojaan, ihan kuin se olisi 2000-luvulla jotenkin ihmeellistä, että ihmiset vähän matkustaa lentsikalla. Ihmeellisempää on se, miten aikuisella ihmisellä on aikaa matkustaa noin paljon. Samoin aika moni ihminen pitää melko arveluttavana tuollaista toisten rahoilla loisimista ja matkojen maksattamista toisilla. Milloin on menty kanarialle keikalle, tullut haukuttua baarimikko pedofiiliksi ja jätetty hoitamatta ne sovitut keikat, millä se matka maksettiin. Milloin on menty jonkun lehden maksamana thaimaaseen kuvaamaan mielettömiä valokuvia joista tulee kalenteri, joka ilmestyy samana päivänä kuin Juha lykkää peniksensä suureen tuntemattomaan - eli tuskin ihan lähivuosina.

Kuten sanottua, ei Johannalle kai oikeen voi mistään olla vihainen. Kyllä sillä varmasti on ihan riittävän paha olla ilman mitään lisäpanostuksiakin. Ihan järkyttävää elämäähän tuollainen on. Paras kaveri on sisko, jota on viimeksi koitettu myrkyttää antabuksella. Kaikki ihmiset, joista mainitaan, on vain välineitä. Liikemies sitä, miljonääri tätä, maksoi sitä ja tätä. Jopa jonkun seksuaalinen suuntautuminen on.. no en tiedä mitä. En tajua miksi Juha ja muut on HOMOJA, eikö ne vois olla vaan kavereita tai ystäviä tai what ever. Miksi pitää olla aina joku etuliite, titteli, vinkki varallisuuteen jne.

Aika harva ihminen elää tuolla tavalla toisten rahoja hehkutellen, etenkin jos itse kulkee vuosia samoissa rytkyissä, asuu omassa huoneessaa iskän ja äitin omistamassa asunnossa ja tilaa muovista paskaa ebaystä. Aika harva ihminen vuosia tilittää netissä miten se ja tämä oli pedofiilejä, väkivaltasia, raiskareita ja mitä milloinkin. Onhan tuollainen elämä väkisinkin raskasta, kenelle tahansa.

6 kommenttia:

 1. Juha on "rakastunut" Johannaan, koska tämä on alkanut muistuttaa päivä päivältä enemmän Isä Markkua.... Isoa tankkia, tynnyriä josta kostean kohdan löytää vain pyörittämällä jauhoissa.

  VastaaPoista
 2. Diabetes nr.1 on kuulemma teholla, syynä lienee raittius...

  VastaaPoista
 3. Hei please, ota blogin asetuksista pois toi hiton "sisältövaroitus" se on tosi rasittava ja hankala. Mielenkiintoinen blogi muuten, mutta toi yksi pieni nappi vie lukijoita varmasti enemmänkin pois.

  VastaaPoista
 4. Aahhah tämän viikon repeilyt ihan kyynelet silmissä!:D Nyt jaksaa taas pitkään!!xD

  VastaaPoista
 5. Tuksulle kaikki on seiskaa. Siis nämä homot ja miljonäärit jne. ovat seiskanimiä: HOMO-Juha, Miljonääri-Urban, Jutsku-Udi... Ihan suoraan 7-päivää -lehden kannesta. Anteeksi pienellä kirjoittaminen, ei pysty sen "lehden" nimeä kirjoittamaan isolla.

  VastaaPoista
 6. Mihin unohtui <mickey o`rourke joka muistaakseni myös pyyteli neitoa aikoinaan miamiin.

  VastaaPoista