maanantai 25. helmikuuta 2013

Eläinten hoitoa Tukiaisittain

Tästä siskosten koiraharrastuksesta on puhuttu niin kauan kuin nämä kaksi glamouristaa on koiria rääkän... kasvattanut. Kumpikaan ei pysty huolehtimaan itsestään. Tuksu ei peseydy kuin väkisin ja Julle pukee vaatteensakin väärinpäin.

Sivustakatsojana mieleen tulee onko kyse Auschwitz-simulaattorista mutta koska juutalaisia ei saa ebaystä, niin on ollut pakko tyytyä koiriin. Koirat elää samassa kompostissa kuin siskokset ja samalla tavalla kuin siskoksetkin, vuotaa keikoilla sekä esiintymislavalle, että hotellihuoneeseen. 

Ei ole ihan yksi eikä kymmenen kertaa kun jälkikäteen on lisätty huoneen laskuun pienen omakotitalon remontin verran siivouskuluja, kun huoneessa on huonekaluja rikottu ja lattiat ja vuodevaatteet on erilaisissa eritteissä. Paskaa on pitkin huonetta, epäselvää toki on, onko Johannalla tai Julialla lipsahtanut ranskalaisittain lattialle vai onko kyseessä nämä tyttösten karvaset glamourlisukkeet. 

Jollaksessa on hurjan ajattelevaisesti laitettu kissoille tarkoitettu hiekkalaatikko, koiria varten. Molemmat nukkuu omien sanojensa mukaan jopa 17h vuorokaudesta ja pitäähän se välillä kännissäkin olla. Jokainen voi ihan itse päätellä kuinka korkealla ulkoilutus on glamourtekemisissä kun Toinen ei saa edes verensokereitaan mitattua ilman ambulanssia.

Julialla (luojan kiitos) on vain Bonzo, joka tällä hetkellä kaljuuntuu samaa tahtia kuin Johannan herrasmiesdeitit. Johannalla on noita koiria sitten enemmänkin. Yhdestäkään se ei luultavasti pystyisi huolehtimaan mutta kolme on hankittu ja ihan niinkuin dolls-tanssijoidenkin kanssa, miehitys vaihtuu säännöllisesti.

Viljollehan kävi köpelösti. Glamouristi sanottuna Viljo putosi pöydältä ja loukkasi jalkansa. Tosin Tuksu itse on kertonut henkilölle X, että lipesi Julian kädestä ja otti vähän ilmalentoa. Jalka meni ja rahat ei riittänyt eläinlääkärin laskuun, niin kasvattaja, jolta koira on saatu, maksoi laskun ja Viljo sijoitettiin toiseen kotiin. Johanna blogissaan:
Viljosta on kyselty netissa paljon ja levitelty ilkeita juoruja, tahan aiheeseen vaikka Seiska saa palata heinakuun aikana lehtijutussaan. Ja kylla, Viljoa on nakynyt!  Hanta ei todellakaan ole lopetettu.
No nyt mennään helmikuun lopussa ja ilmeisesti jutusta hierotaan vielä pilkkuja ja pisteitä paikalleen mutta tulee se sieltä, ihan niinkuin ne kuuluisat kalenterit ja dolls-verkkokauppakin.

Toinen Urbanin koirakoulutusoppaan uhri on koirista pienin, tämä Esmeralda. Tuksu:
No erotiikkaa ja rakkautta nyt vaan kaikille tulevaan viikonloppuun, minulla on nukkumakaverinani chihuahuani Esmeralda (plus muut koirani) ja tämä kaikista pienin koirani lihosi Tukholmassa joulun ja uudenvuoden aikana. Se on niin hassun näköinen kun on muuten pieni ja siro, mutta maha on kauhean suuri pömppö. Myös nännit ovat turvonneet. Aloin jo ajattelemaan, ettei kai vaan kukaan uroskoira ole päässyt tekemään mitään temppujaan…..hmmmm…..no talossamme on uroskoira Nassu mutta ei ole ollut missään tekemissä Esmiksen kanssa, sitäpaitsi Nasu ei viettänyt joulua yms. kanssamme Ruotsissa. Mitäköhän siitäkin tulisi, jos Esmeralda synnyttäisi yhtäkkiä pennut ja ne olisivat sitten sekoitus kiinanpalatsikoiraa, tiibetin spanielia sekä chihuahuaa…….hmmmm……hahahahha, hivenen mielenkiintoista, kukakohan sellaisia pentuja ostaisi? Tai jos Nasu pääsisi nasustelemaan Julian narttukoiran Bonzo nimisen mopsin kanssa, sieltä tulisi pitkäkarvaisia mopseja. No onneksi Bonzo ainakin pitää kunnolla puoliaan, mopsimme ei ole muutenkaan kiinnostunut mistään muusta paitsi ruuasta……hah

"Aloin jo ajattelemaan, ettei kai vaan kukaan uroskoira ole päässyt tekemään mitään temppujaan" ja tämän julkisen kirjoituksen jälkeen Tuksu samalle henkilölle X on kertoillut, että nassu, tämä iloinen seksihullu kiinanpalatsikoira olis pamauttanut paksuksi ja lopulta syntyi kuollut pentu. Itse en ole kuolleena syntynyttä pentua nähnyt ja tokihan ihmiset, tuksu itse etenkin, valehtelee mutta harvemmin edes jouluna nännit koiralla turpoaa, vaikka vähän kinkkua saiskin.

Jos satut Tuksu tätä lukemaan, niin leikkaa nyt ihmeessä edes ne koirasi kynnet, kun innokkaana koiraharrastajana nukut niiden kanssa ja niitä raahaat baariinkin mukanasi. 

Niin, siis Tunkit vei koiria baariin, esiintymislavalle. En tiedä mistä moinen aivopieru on saannut alkunsa, ehkä  baarissa ei ollut riittävästi homoja lavalle, niin piti sitten käydä näyttämässä koiria yleisölle. Siis miten vähän pitää olla aivotoimintaa, että raahaa koiran tuollaiseen mekkalaan:

Tuksu tietenkin tapansa mukaan näkee asiasta toisenlaisen puolen. *rummun pärinää* Hymy on tietenkin kateellinen ja ravintolan vastuulla oli pitää huolta, ettei koirat pääse lavalle:


Ehkä on myös ravintolan vastuulla huolehtia, ettei julle huoju autistisen näkösenä koira sylissään minuuttia kun isompi sisko juontaa, äänestä päätellen taas tuhdissa jurrissa.

Tosin ei ne ole siskokset ainoat jotka on persoja alkoholille. Onhan toki Tukiaisten eläintenhoito huomioitu kansainvälisessä mediassakin (linkki iltiksen sivuille):

- Suomalainen seksipommi ahdisteli koiraa, virolainen viihdesivusto Elu24 otsikoi Johanna Tukiaista koskevan jutun. Lehden saaman kertomuksen mukaan Tukiainen oli istunut Tallinnassa terassilla pieni koira mukanaan.
Lehti oli saanut tilanteesta lukijan lähettämän kuvan.
- Kun hän ei enää pystynyt pitämään koiraa paikoillaan sylissään, hän kietaisi koiran kaulan ympärille USB -piuhan. Koira haukkui ja ulisi, silminnäkijä kertoo lehdelle.
No tuksun mukaan kyseessä oli kännykkälaturi ja epäilemättä tuossakin on taas joku kateellinen näätä puhunut paskaa ja kuva oli photosopattu. Samalla reissulla on annettu bonzolle kaljaa ja Esmeraldalle Shampanjaa:
- Jostain syystä Pärnun matkan aikana Bonzo kiintyi erityisesti olueen, mopsimme litki sitä aikamoisen määrän. Esmeraldalle olut ei käynyt, hän halusi nimenomaan sampanjaa, Tukiainen kirjoittaa Seiskan blogissa.
Niin, luit aivan oikein. Tuksu itse kehuskelee juottaneensa koiransa känniin. Ihan hauskasti sanottu, jostain syystä bonzo kiintyi olueen. Ihan kuin se ois itse siwasta sitä hakenut ja alkanut tissuttelemaan.

Näitä stooreja olisi vaikka kuinka paljon lisääkin mutta eiköhän taas ole tarpeeksi sanottu, että jokainen voi muodostaa mielukuvan siitä miten herttaset olot näillä eläimillä(en tarkoita Tukiaisia, vaan koiria) on siellä Jollaksen seurapiireissä. 

8 kommenttia:

 1. Miksi koiraa ei saisi juottaa känniin? Anyways, saisitko Johannalta saastattelun, video postauksen, jossa opetettais meikkaaman kulmakarvat yhtä mageesti ku Jonskilla tossa blogin taustakuvassa? Ja Jonilta vois kysäistä miten posket saa noin lyhyessä ajassa noin hoikiksi?

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Niin... miksi koiraa ei sais juottaa känniin, kun siskotkin painaa menemään 24/7 ihan sörsselissä. Tietty vois krapulaan laittaa puolikkaan pamin, niin ei tarttis siitäkään huolehtia ja ois koko lauma tukiaisia samalla viivalla.

   Poista
  2. Miksi hemmetissä luulet, ettei saa juottaa känniin?! Koiran aivoja ja kroppaa ei ole luotu alkoholin nauttimiseen, vaikka koiraa onkin ihminen jalostanut tuhansia vuosia. Jos koiralle jo pieni määrä suklaata voi aiheuttaa kuoleman niin voi vain kuvitella mitä alkoholi tekee, erityisesti pienelle koiralle. Kyllähän alkoholik tuohoaa ihmistenkin aivoja parantumattomasti (mikä esim Tuksujen kohdalla on huomattu), joten siitä voi päätellä mitä se tekee pari kiloiselle Chihulle....

   Poista
  3. Voi herranjumala!!! Ketä ************** te olette jotka kyselee vielä et miksi koiraa ei saa juottaa känniin... Oletko joku samanlainen ******************** ku tuksu? Koiran maksa EI POLTA alkoholia!!

   Ei jeesus!!!!!!!!!!!!!!!

   Poista
 2. Jos olisin Tukiaisten koira,joisin itsekkin...Tai juoksisin karkuun sen minkä kintuista pääsisin!!!!!!!!!

  VastaaPoista
 3. Koiran maksa ei pysty suodattamaan alkoholia kuten meillä ihmisillä. Siinä voi hyvin äkkiä käydä köpelösti ja koira saa alkoholimyrkytyksen.
  Kyllähän se koira syö ja juo limsaa ja suklaata jos niitä antaa, ei se silti tarkoita että se olis mitenkään hyväksyttävää tai tarpeellista.
  Lisäksi myös ksylitoli on suklaan ja viinan lisäksi kiellettyjen listalla, aiheuttaa myöskin myrkytyksen.

  VastaaPoista
 4. "Kyllähän alkoholik tuhoaa ihmistenkin aivoja parantumattomasti"

  Saattaa tuhota, mutta ei parantumattomasti. Huumeet taasen tuhoavat oikeasti aivosoluja pysyvästi.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. No se on näissä leideissä huomattu että alkoholi tuhoaa aivoja....

   Poista