tiistai 12. helmikuuta 2013

Tukiaisten henkivartijat

http://iltamakasiini.fi/tassa-ovat-tukiaisten-turvamiehet-katso/

Komeet on tatuaatiot. Mitähän mahtaa tarkoittaa Irakin sotilaskoulutus? Palvellut kenties paikallisissa puolustusvoimissa vai käynnyt punttisalilla kun Irak hävisi molemmat sodat? No samapa tuo, komeita poikia, eiköhän nuo suojele äänettömiltä hotellihuoneiden häpäisyiltä ja riippuen sopimuksesta, myös Tukiaisten tulevia uhreja glamourpitelyiltä.

Näillä Tuksujen uusilla hankkeillahan tunnetusti ei vaan ole kovin pitkä puoliintumisaika. Itse ennustan, että kummastakaan turva-sotilaasta ei kovin montaa viikkoa tulla kuulemaan.

Tähän väliin pari klassikkoa Johannan moninaisista sitaateista:
Vaaleaihoiset ihmiset on vaan älykkäämpiä ja rikkaampia, ylemmällä tasolla.
Tämä tosin tukee näiden kommandojen palkanmaksua, ehkä Johanna on haastattelun yhteydessä kertonut olevansa vaaleaihoinen, vähän parempi palkanmaksaja, ulosototkin hoidettu ennätysajassa? Ei kai nyt irakin sotilaskoulun käynneet turvamiehet ilmaiseksi työtään tee, vaikka ilman paitaa näköjään tekeekin. Tosin tämäkin on hyvä, Johannallahan on myös tapana väärinkäsittää toisten kaapeista vaatteita.

Toinen aiheeseen sopiva sitaatti:
Kenenkään väkivalta ei ole oikein, on olemassa ns. hiljaista väkivaltaa jolloin kuristetaan, retuutetaan tukasta, heitellään seinältä toiselle, uhkaillaan tappamisella jne. eli ns. arabimeininkiä
Oliskohan Johannalla ja Diabeettisella korsetti numero ykkösellä nyt sitten Hiljaiset turvamiehet? Ehkä Johanna ajattelee, että jokainen vähänkään siltä suunnalta tuleva on arabi? Miksi muuten olisi juuri nämä miehet valittu kymmenien hakijoiden joukosta? Nyt jännityksellä odotetaan, että ammattimiehet pääsee toimimaan, kun joku vaihtaa transet soimaan ilman Johannan lupaa. Taas tarvitaan mattoa ja ilmastointiteippiä.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti