perjantai 8. helmikuuta 2013

Kuopiossa kolisee

Diabetes numero 1 päivitellyt taas facebookkiin autenttista Tukiaista.

Huomenta! Tänään Kuopiossa kolisee, nimittäin siskokset Johanna Mia Mari Tukiainen ja minä esiinnymme siellä!!! Meillä on aivan uudet esiintymisvaatteet ja mahtava ja seksikäs show tiedossa. Kohta tyvivärjäys ja ihanaaa uutta mansikka vartalo kuorinta ainetta. Love the Body Shop.

Kolisee varmasti jos viina virtaa samalla tavalla kuin ennenkin ja joku yleisöstä sattuu jommankumman raivottaren tulilinjalle. Tai Julia ihan helmikuun kunniaksi vetää pitkällä kaavalla Kuopion keskussairaalan kautta kotiin. Pikku ketoasidoosihan päräyttää bileet käyntiin ihan eritavalla kuin mihin tavikset on tottunut.

Esiintymisvaatteet on ihan tosi mahtavat. Johannalla silmämääräisesti arvioituna kuusi numeroa liian pieni mekko. Rinnathan  on tarkoitettu tuossa pukinessa mahtumaan tuon valkoisen osan alle. Julia jo toista kertaa vetänyt rytkynsä niskaan väärinpäin. Siis miten ihmeessä kumpikaan ei tajua, että Julian vasen tissi on liiskaantunut sen verran kuin implantti antaa periksi, etuosan leikkaus on samassa kulmassa kuin Lahden lentomäki ja oikeassa kainalossa on D-kupin verran ilmatilaa? Siis miten tyhmä ihmisen pitää olla, että ei KORSETTIA pukiessaan saa sitä edes oikein päin päälleen?

Vallan yllättäen tämä ihana uusi esiintymisasu alkaa jo antautumaan säännöllisen yö-työn rasituksista ja selkään tarkoitettu nyöritys on joko kiristetty kirjanpitäjäMME Pentin avustuksella tai sitten kangas alkaa repeämään, koska diabetes ei itseasiassa olekaan mikään kalorit ilmaan kadottava maaginen-bulimia ilman sitä oksentelua ja itseasiassa siiderin ryystäminen ja makkaran kiskominen ravintolan takahuoneessa kertyy diabeetikollakin keskivartaloon.

Mikähän juttu tämä on, että sisarukset puhuu toisistaan aina koko nimellä? Siis tunteeko joku toista perhettä jossa aina mainitaan Johanna Mia Mari Tukiainen tai Rakas diabetes numero 1 sairastava kaunis laihtunut siskoni Julia Tukiainen? Lukeeko nämä ihmiset jostain kalenterin taakse kirjoitetusta muistilistasta sisarustensa nimet kun muuten ei muista? Onko kenties jollain perverssillä tavalla glamourimpaa mainita sukunimikin? Ihan kuin Tukiainen olisi vähän kuin tohtori etuliitteenä, ihmiset välittömästi tietää, että nyt puhutaan aatelisista. Sen ymmärrän miksi joku muu kuin tämän yhden suvun Tukiainen haluaa joko muuttaa nimensä tai varmistaa, että uusi tuttavuus tietää, että kyse on eri porukasta.

Julia Tukiainen on kyllä hämmentävä tyyppi. Myymälävaras, joka pikkusen hätäisesti selitteli tekosiaan väärinkäsityksellä. Pikkusen perso lääketokkuralle, varasti kaverinsta laukusta hänelle(Julialle) tuntemattomia pillereitä ja huitas koko lätkän ykkösellä huiviin. No kävi ilmi, että tällä kertaa ei ollut luvassa mitään muuta kuin Pavarotin lailla huutava ripuli, seurauksena paska roisku kyydin tarjonneen tuttavan auton takapenkille.

Siskoonsa tullut myös siinä mielessä, että väkivalta ei ole vierasta ottavana, eikä antavana osapuolena. Välillä saa joku fani kengästä päähän ja poliisi-TV:stä saadaan katella kuinka palosireenin äänen säestämänä tulevaa kosmetologia raahataan maijan taakse. Välillä tapellaan ihan vaan Tukiaisittain.

No, keikasta varmaan tulee taas menestys. Jännityksellä odotetaan mikä osa porukasta pääsee edes paikanpäälle. Paskantaako jompikumpi siskoksista tai mukaan raahatut koirat hotellihuoneensa lattialle. Sytyttääkö julia ruokaa laittaessaan sohvan parvekkeella palamaan ja pystyykö Johanna pidättämään vai virtsataanko suoraan kiskoille. Vetoja otetaan vastaan, selvitäänkö tästä glamour-pläjäyksestä ilman ambulanssia?

2 kommenttia:

  1. Pyydän etukäteen anteeksi ilonpilaamistaNI, mutta noissa FC-päivityksissä hemaisevilla on tapana tägätä toisensa. Vaikka taivuttaminen ei onnistukaan, niin pienellä vaivalla tuonkin voisi suorittaa hiukan fiksummin.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. No eihän tuossa mitään iloa pilattu. Hemaisevilla vaan on tapana tägätä toisiaan ihan laivaterminaalissakin, blogeista nyt puhumattakaan. Johannahan mainitsee Julian Sukunimen oletettavasti sen takia, että se on sama kuin hänellä itsellään. Brändiä siinä tehdään täysillä. Eli jos Julia TUKIAINEN on melkeen kuvattu blayboissa, niin käytännössä silloin Johanna saa siitä pikkusen playboi karmaa, koska Julialla on sama sukunimi. Samalla tavalla kuin jos jotain sen feikki vuittonia on nähty jollain halliwuud-staralla, niin laukun kautta tulee vähän world-star-poweria, sama laukku oli Jenniferillä, ei kato millään Annelilla.

      Poista