keskiviikko 6. helmikuuta 2013

Brandääminen for dummies, Part 1.5 - Pukeutuminen

Vaatetus on glamourhommissa tärkeä aspekti. Vaatteita tarvitaan sekä esiintymisiin, että jatkuvana raportoinnin aiheena blogeihin. Jos vaistosi sanoo, että olisi syytä tutustua muotiin tai trendeihin, on erittäin hyvä, että luet tätä opasta. Kaikkein olennaisinta on tilata vaatteet Miamista, ihan sama mitä rytkyjä ja paljon maksaa tai sopiiko ylipäätään päälle, lähtöpaikka on tärkein. Aloita siis tilaamalla vaatteesi internetistä ja raportoi ostokset blogissa. Raportoidessa vaatteen hinta on hyvin tärkeä, ei kuitenkaan niin tärkeä kuin nimen pudotteleminen. Eli jos olet joskus nähnyt housujesi värisen paidan jollain salkkari-staraa kovammalla nimellä, vertaa estotta itseäsi häneen. Tiivistettynä siis: Kun raportoit ihanat ostoksesi painotat (yksi kerta ei riitä), että vaatteet tulee Miamista, ostohintaan lisätään nolla ja jostain pitää kaivaa nimi, johon liität itsesi. Eli mekko ei ole vain mekko, se on asia joka yhdistää sinut Tarina Tarantinoon, Paris Hiltoniin tai Jennifer Lopeziin. Näin luot pohjan kateellisuus-argumentille, tulet tarvitsemaan sitä urallasi.

Surffailet siis ääkkösettömällä läppärilläsi ebaytä ja etsit alla olevan esimerkin kaltaisia, käytännöllisiä vaatteita. Jo hankintavaiheessa kannattaa pitää mielessä, että oikein valittuna sama vaate sekä palvelee vuosia, että muuntautuu vartalotyypin mukana mekosta paidaksi.
Mallin päällä
Jos oma torsosi ei vuosikausia kestäneestä kavitaatio hoidosta huolimatta ole ihan pelkkää lihasta, niin älä anna sen häiritä. Kysehän brändäyksessä on mielikuvien luomisesta. Eli vedät pokkana kuusi numeroa liian pienen mekon päällesi ja muistat, että (netti)herjaajat ei joko ymmärrä ns. pornotähtiluukkia tai on kateellisia. Alla esimerkki onnistuneesta brändin mukaisesta pukeutumisesta.

Johannan päällä
Kun olet purkittanut oman versiosi Apinamiehestä ja säännöllisen yötyön, parisuhdeongelmien, stressin, joulun, Arton, avioeron, Arton tai Arton takia lihoat, niin tässä vaiheessa palataan johdannossa jo pohjustettuun monikäyttövaatteaspektiin. Älä siis anna kenenkään mielipiteen häiritä, vaan rohkeasti yhdistat stringit, tässä vaiheessa paidaksi muuttuneeseen investointiisi, niin tulos on alla olevan esimerkin mukainen:

Paitana
Ammattilaisella sama mekko palvelee 8+ vuotta ja mahtuu päälle painon heitellessä 65 ja 95 kilon välillä. Tätä on tietenkin hankala uskoa, ihan jo fysiikanlakienkin puitteissa mutta oikein valitulla mekolla todella on mahdollista saavuttaa kuorma-auton käyttöikä ja Sveitsiläisen linkkuveitsen muunneltavuus samassa paketissa. Pelisilmän karttuessa, opit valitsemaan jo hankintahetkellä mauttomia vaatekappaleita ja pelaat sen varaan, että trendit tulee säännöllisesti uudestaan pinnalle ja jos ei tule, niin katsoja on kateellinen, äitisi on vuoden 1986 miss Korso, ollut onnellisesti aviossa isäsi kanssa kymmeniä vuosia ja viimeistään Jumala Jeesuksen armosta polttaa arvostelijat helvetin tulissa. 


Tässä kieltämättä on aloittelijalle tuhti(pun intended) paketti informaatiota mutta shoppailua helpottamaan alla vielä pieni otanta Rakkaan Siskoni toiminimi-CEO:n esiintymisasuista vuosien varrelta:

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti