maanantai 11. helmikuuta 2013

osataan heittää hetulaa... aika hyvin


YouTube Converter

Diabeettinen show numero yksi on aina antoisaa katsottavaa, niin livenä kuin etänäkin. Kaavahan noissa on aina sama. Jossu sukii tukkaansa epileptiakohtausta muistuttavasti. Moppaus on Johannan perusliikesarjoja jokaisessa koreografiassa, eli sen samaisen hiuslisäkkeen heilauttaminen sydäninfarktin uhalla puolelta toiselle, kädet tukevasti reisiin porautuneena, estämässä ns. fall and roll onnettomuus.

Muuttujia näissä glamouria huokuvissa ja painovoimaa uhmaavissa esiintymisissä on lähinnä se onko (poltetut)cd:t mukana, toimiiko ravintolan äänentoisto, kuinka hirveessä jurrissa ollaan paikalle päästyä ja kuinka monta tuntia myöhässä tullaan paikalle jos ylipäätään tullaan. Toisinaan tarjotaan lisäherkkuna vähän kontaktia yleisöön, Julle potkasee päähän tai Johanna rikkoo kännyköitä.

Yö-työ on raskasta, etenkin diabeetikolle, joten satunnaisesti Julian toissapäivänä mittaama verensokeri onkin pikkusen heitellyt dokaamisesta johtuen - takahuone ja ambulanssi kutsuu. Keikka tosin ei tästä miehityksen puolittumisesta ja siskon hengenvaarasta häiriinny. Pitkänlinjan show-"tanssijana" Johanna ottaa lavan haltuun. Saattaa pikkusen jopa herkutella solvaamalla yleisöä, kristillisesti.

Noita johannan keikkavideoita ei terve ihminen pysty yhdeltä istumalta nautiskelemaan mutta henkilökohtaisesti tykkäsin juonnosta: "meillä on Julian kanssa puoliks samanlaiset sukujuuret, puoliks karjalaiset. Me osataan kyllä heittää hetulaa... aika hyvin"

Hetulallahan Johanna oletettavasti tarkoittaa "häpyhuuliaan". Johahannan boytoy varsin suloisesti raotti elämää glamourin tuollapuolen:
JUHA:I: 
27.1.2013 13:27 
Sinä itse J olit aivan sekaisin. Makasit selälläsi sängyssä ja nauroit kun vetelit ja levittelit "häppäreitäsi" pikkuhousujesi reunoista molempiin suuntiin. 
Kun sanoin sen olevan järkyttävän näköistä ja tosi vulgaaria niin suutuit. Pyysit minua sänkyyn viereesi ja kun en tähän suostunut, käskit minut ulos ja pyysit paikalla olleen tamperelaisen M.H.oon viereesi. 
Kerätessäni meikkejäni ja vaatteitani kehuit kovaan ääneen miten läppärisi kovalevyllä on sekä suomen että amerikan politiikoista paljastavaa materiaalia, ja soitat jollekin salaiselle poliisille, että vangitsevat minut tai uhkaat paljastuksilla jolleivat suostu pidättämään minua. Heittelit tavaroitasi ympäri huonetta ja huusit että olet maailman yksi tunnetuimmista kansainvälisistä kaunottarista, jotain rajaa hei. Pitäsiköhän rajoittaa joitain nautintoaineita 
Nyt kehtaat syytellä. Häpeä

3 kommenttia:

 1. Ai kamala! Mun mielenterveys järkkyi pahasti ton videopätkän kattomisesta, tartten terapiaa!

  VastaaPoista
 2. Poistaisitko videon. Näyn sillä enkä halua itseäni nettiin! Kiitos

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Pahoittelen, että kommenttisi julkaisu kesti. Julkaisen nämä mailin kautta normaalisti ja syystä tai toisesta minulta oli jäännyt kolme kommenttia huomaamatta. Äsken vasta huomasin tuolta hallinnassa odottelee kommentteja tarkistusta.

   Ymmärrän, että sinua saattaa harmittaa videolla näkyminen. Ikävästi video on youtubessa, eikä minulla ole mitään osaa eikä arpaa sen kuvaamiseen tai julkaisuun. Video kuitenkin on noin 12 minuuttia pitkä. Siellä varmaan näkyy useitakin ihmisiä. Jos et erikseen mainosta mitä videolla teet, olet luultavasti yhtä anonyymi kuin anttilassa käydessäsi.

   Jos kuitenkin koet, että video jollain tavalla loukkaa yksityisyyttäsi, niin suosittelen, että otat yhteyttä joko googleen, että he poistaisi videon youtubesta tai henkilöön joka videon youtubessa julkaisi.

   Jos haluat jatkaa asiasta keskustelua, niin tavoitat sähköpostista og.joe.pasko@gmail.com tai täältä kommenteista.

   Poista