keskiviikko 13. helmikuuta 2013

Tän näköset ei saa edes munaa

Facebook monesti on Johannan demonisessa stalkkaamisessa kaikkein kriittisin työkalu. Sieltä irtoaa ihan suodattamatonta Tukiaista, molempien siskojen toimesta. Itseasiassa Johannaan antia saa säännöllisesti lukea moneltakin eri profiililta. Vartioimatta jätetty tietokone on kuin kissanminttua mirrille. Etenkin kun on taas tullu pillerikännissä puuhasteltua ja äärimmäisen tiukat selittelyt ei ookkaan menny läpi, niin sillon saa lukea kovan luokan propagandaa. Ihan säännöllisesti Johanna käy Julian tilillä kirjoittelemassa omalle seinälleen milloin mitäkin muisteloa Miamin ajoista ja ihanista miehistä.

On Johannan iskä, Markku Tukiainenkin valjastettu käyttöön, "älkää näädät ihanaa ja kaunista tytärtäni Johanna Tukiaista solvatko" tyyppisesti ja sitten kun Markku on päässy vihille asiasta, niin seuraavana päivänä on käyty selittämässä, että ihan oli kato vahingossa faijan tili jäänny auki. Eli oisin kirjoittanut omalla profiilillani, omalle seinälleni, ettei tytärtäni Johanna Tukiaista passaa solvata... By the power of almost Laudaturs.

Tosin ei nämä profiilien käytöt sukulaisiin rajoitu, Johanna on entisen keikkamyyjänsä, Petri Pennan, ainakin yhden näädän, Arton, Annikki Länsmannin ja lukuisten muiden profiileilla tykitellyt menemään täysin estoitta. Kännykät on myös Johannan akileen kantapää. Ihan säännöllisesti keskellä yötä alkaa luurit pitkin Suomea piipittämään kun Jossu saa jonkun luurin haltuunsa.

Nyt on kuitenkin erityisen herkullista matskua ihan omasta profiilista pistetty menemään. Munan puute vaivaa, vaikka parisuhdettahan tässä etsitään:
On tää nyt syvältä, että tässä käpymaassa ei sen näköiset naiset kuin minä ja mun sisko saada edes munaa!!!! Ja en todellakaan halua vain seksiä, haluan parisuhteen, mutta tää on vuoden vitsi ettei tästä maasta saa edes SEKSIÄ!!!!!!!!"
Niin... vetää sanattomaksi. Edes sen näköiset naiset kuin minä ja mun sisko.

Kauneushan on tietenkin katsojan silmissä mutta tälleen spontaanisti kun mietin, niin minusta on varsin helppo ymmärtää miksi tämän näköisellä naisella voi olla aavistuksen tiukassa irtokikkeli, parisuhteetsta puhumattakaan:

Ulkonäköhän ei tietenkään ole kaikki kaikessa ja jonkun läskit nyt on lähestulkoon ihan sama. Jokainen kantaa omat kilonsa mutta onhan Johanna muillakin tavoin hyvin haasteellinen kaveri.

Jos nyt unohdetaan tällä kertaa nämä klassikot, vedetään show paska housussa tai aina ollaan ihan lärvit. Keskitytään vaikkapa aluksi Johannan parhaisiin puoliin. Johanna ihan solkenaan liekittelee kahta asiaa. Tissejä ja tukkaa, näitä myös säännöllisesti ihan spontaanisti kehutaan kun Johanna on turistina jossain muualla kuin Suomessa. Eli siis kun Jossu kävelee rahattomana, jonkun toisen maksammalla rantalomalla, niin ihan säännöllisesti erilaiset herrasmiehet pysäyttä sen kadulla ja alkaa vuodattamaan oodia muovitukasta ja mahtavista tissseistä. Ihan siis totta, näitä stooreja on kun joku gentlemanni tosta vaan lähtee täysin tuntemattoman naisen tissejä kehumaan ja Johanna tietenkin sitten kertoo siitä blogissaan. Ei tietenkään haittaa mitään, että sekä tissit, että tukka sattumoisin on kaupasta haettu.

Johanna myös puhuu lähes virheetöntä amerikan-englantia. Eikä kielitaito tai sen puute sinäänsä ole mikään pilkan aihe mutta kyllä se jotain kertoo jos 34-vuotias kansainvälinen kaunotar säännöllisesti muistuttaa ylioppilaskirjoituksistaan. Ihan kuin se olis rakentanut leivänpaahtimesta ja mikroaaltouunista radioteleskoopin ja löytänyt maanulkopuolista elämää. Pikku näyte tästä maailmanmatkustajan tunglishista, taas facebookista:
"Sometimes it´s hard, to face the truth. My love has no pride, I feel, but i don´t have anything to hide. I´m olny myself, don´t want to loose now, forever. Maybe I founly found, but if u want, maybe I will stay around forever. We all make mistakes, it´s all u p to u to tell me go, but it will be me go to walk away. We r gonna get through somehow, maybe i finally found..........dont want loose u know. Voisiko joku alkaa kirjoittaa minulle tällaisia biisejä, siis ihan kunnon musiikkia ja kunnon sanoilla joissa on sanomaa.....????"
On tosiaan sääli, että kukaan ei kirjoita Jossulle noin koskettavaa aineistoa. Tuo on sellasta oxfordia, että melkein on parempi pyöräyttää Google translatella "Suomeksi":
Joskus on vaikea, kohdata totuutta. Rakkauteni ei ole ylpeyttä, tunnen, mutta minulla ei ole mitään salattavaa. Olen olny itseäni, en halua menettää nyt, ikuisesti. Ehkä founly löytänyt, mutta jos u halua, ehkä jää noin ikuisesti. Me kaikki teemme virheitä, se kaikki asti u kertoa minulle mennä, mutta se on minun mennä kävelemään pois. Me r pääsemme läpi jotenkin, ehkä olen vihdoin löytänyt .......... dont halua löysä u know.
No, sitten kun on joku nallekarhumainen klassinen herrasmies tai homoseksuaali kainalossa, niin voinet kuvitella, että tilanne on vähintaankin hengellinen, kun ihan kaveriporukalla istutaan iltaa ja Tyttöystäväsi spontaanisti alkaa "heittämään hetulaa", eli tansijan timmit reidet auki ja häpyhuulet pikkuhousujen sivusta levälleen. Tai miten olisi pikkusen Miami-videota, kotiporno twistillä:



Juhan rapsasta ote:
Sinä itse J olit aivan sekaisin. Makasit selälläsi sängyssä ja nauroit kun vetelit ja levittelit "häppäreitäsi" pikkuhousujesi reunoista molempiin suuntiin.
Kun sanoin sen olevan järkyttävän näköistä ja tosi vulgaaria niin suutuit. Pyysit minua sänkyyn viereesi ja kun en tähän suostunut, käskit minut ulos ja pyysit paikalla olleen tamperelaisen M.H.oon viereesi. 
Johannan kanssa ei voi lähteä edes istumaan iltaa kavereille, koska jos sille ei tarjota viiniä, niin se saattaa suivaantua ja vetää asunnon omistajaa lättyyn, varastaa parit farkut vaatekaapista ja aurinkolasit hyllystä, kieltäytyä poistumasta ja kirjoittaa blogiinsa, että se kidnapattiin sinne asuntoon. Baareihin sillä on porttareita ihan reippaasti ja jos sattuisitte sisälle pääsemään, niin onhan siinä oma tunnelma selittää muulle porukalle kun puolisosi kruisailee pitkin baaria tyhjentämässä muiden laseja omaansa. Eli kyllä vain, Johannalla saattaa olla siideri-whisky-batterykossu ja mikään niistä ei ole tiskiltä haettu. Taksin saaminenkin voi osottautua haastavaksi, koska Helsingin taksareilla on kattavasti kokemusta Johannan maksukyvystä ja halukkuudesta.

Johanna on myös rasisti ihan omassa luokassaan. Siis ei mitään "ei ole kiva kun tullaan tänne sosiaalitukien varassa elelemään", vaan ihan suoraan mein kampfista:
"Me ollaan Tonyn kanssa samaa mieltä melkein kaikesta, minäkin inhoan neekereitä. Pahimmat sairaudet tulee Afrikasta, hivit ja ebolat, ne on vaan niin alkukantaisia ihmisiä."
ja
"Vaaleaihoiset ihmiset on vaan älykkäämpiä ja rikkaampia, ylemmällä tasolla."
ja
"Kenenkään väkivalta ei ole oikein, on olemassa ns. hiljaista väkivaltaa jolloin kuristetaan, retuutetaan tukasta, heitellään seinältä toiselle, uhkaillaan tappamisella jne. eli ns. arabimeininkiä."
Tukiaisittain löytyy myös todella persoonallinen suhde väkivaltaan ja virkavaltaan, niin kuin tietenkin kaikilla useita kertoja tuomituilla väkivaltarikollisilla, varkailla ja rattijuopoilla luonnostaan on (Jossulla tietenkin pyhä kolminaisuus, hän on kunnostautunut kaikessa edellämainitussa). Johannalla jotenkin todella häiriintyneesti on taipumusta äärimmäiseen väkivaltaan. Kasvoihin ja päähän kohdistuvaan, käytetään puukkoa, heitellään laseja ja pulloja. Satunnaisesti saa jonkun ihan käsittämättömän kohtauksen ja käy nukkuvan ihmisen kimppuun. Tälläkin hetkellä on jonoksi saakka pahoinpitelysyytteitä odottamassa, että saadaan kaikki osapuolet samaan aikaa saliin.
"Mä vihaan poliiseja!!!!! Vitun natsit! Käyttäkää valtaanne oikeisiin rikollisiin! Olette varmaan lapsuudessa koulukiusattuja tai sitten kiusaajia!!!!!!! Sähköshokkilaitteiden käyttö on laitonta vittu!"
Siskolta kiskotaan toinen puoli kaljuksi ja syytetään järkäleen kokoista miestä. Toisella kertaa aloitetaan vapaaottelu ihan siskosten kesken, kieritään Jollaksen nurmea alas ja sujuvasti jatketaan väkivaltaa ohikulkijan päätä katukivetykseen hakkaamalla.

Arto sai säännöllisesti huolella lättyynsä. Välillä tuli viinilasista päähän, välillä pullosta. Johannan suurin rakkaus "Sika-Mikakin" sai osansa. Johannan sanoin:
Ex-mieheni syyttää minua puukotuksesta, vaikka tosiasiassa sohaisin häntä hedelmäveitsellä käsivarteen. Tätä episodia ennen hän oli haukkunut minua huoraksi koko edellisen illan, selittänyt kuinka hän olisi toivonut että olisin kuollut malariaan jne. kamalia asioita, mutta oikeudessahan ei tuomita koskaan henkisestä väkivallasta.
Eli jos vittuilet, niin puukotan sua huomenna hedelmäveitsellä ja jos ei sana mene perille, niin poltan sut ja kämppäsi. Eipä tuo huora tanssijallekaan ihan vieras sana ole:



Miamin rakastaja, tuo miljonaari kukkakauppias, useita kertoja kuollut Udikin sai osansa. Johanna itse kehuskellut kuinka meinasi purra siltä kielen poikki. Ei ole tietty tehnyt kenellekään mitään pahaa...



Johannahan on herkkä, niinkuin tietty taiteilijat on. Itsemurhat käy säännöllisesti mielessä, kerran oli ihan tosi lähellä, mutta onneksi se sitten peruttiin koska:
"ITSEMURHAYRITYKSENI PERUUTETTU! SHOPPAILLU JA LÄHEISTEN RAKKAUS PELASTI MUT!."
Lääkkeet on myös lähellä Johannan sydäntä, tästähän on Arton "molemmat siskot on aina ihan sekasin" tilitys youtubessa.  Tosin onhan Johanna sanonut myös esimerkiksi näin:
"Lähde Thaimaahan, sieltä saa ilman reseptejä diapameja! Aah....Mikä paratiisi!."
Johannasta ei myöskään ihan tosta vaan erota. Vainoaminen jatkuu kuukausia, jopa vuosia pitkin internettiä. Arto on parittaja ja pedofiili, edelleen vuodatetaan milloin mitäkin Länsmannin tutun tai sukulaisen sanomisia.



Ihan näillä puheilla... miten halukas itse olisit aktiin jos horisontista lähestyy Julia korsetti kylki edellä, verensokerimittari hukassa, ihan törkeessä soossissa ja Jossu tukevasti pillerikuoseissa, jossain sensuellissa kuukausia sitten pestyssä koltussa - häppärit hulmuten?



4 kommenttia:

  1. Mahtava blogi, I love it!

    Laura L.

    VastaaPoista
  2. http://www.youtube.com/watch?v=SG4c97xXx84

    http://www.youtube.com/watch?v=fFC1vEcKnJI

    Ihan muuten vaan heittelen pari hyvää dokkaria aiheesta.

    VastaaPoista
  3. "dont halua löysä u know."

    huutonaurua!

    VastaaPoista
  4. Tuosta afrikkalaisten ja eurooppalaiden älykkyydestä sen verran, että se on totta ja tosiasian sanominen ei ole rasismia. Onhan aasialaisetkin loogisesti älykkäämpiä kuin eurooppalaiset, senkään myöntäminen ei ole rasismia.

    VastaaPoista