torstai 7. helmikuuta 2013

Dance Thru the Cauliflower julkaistu


Suomen musiikkirintamalla kajahtaa. Kovan väännön jälkeen Joe Pasko & Absoluuttiset Bi-Seksuaalit Promotions Ltd neuvotteli Musiikkituottaja James Bahamonden kanssa Suomen yksinoikeudet ensi kesän radiohittiin, Dance Thru the Cauliflower.

Projekti toteutettiin Johannan kontaktien kautta, skypen välityksellä Bahamonden kanssa. Mukana oli myös toissakesäiset personal trainerit ja Sibeliuksen perikunta. Valitettavasti Juhalla kihahti starailu hattuun ja aloitti julkisuudessakin kattavasti dokumentoidun riitelyn Tukiaisen kanssa. Tästä välirikosta johtuen Juha tuskin jatkossa pääsee Ruotsiin tai Miamiin tekemään musaa mutta jos levy-yhtiön väkeä tätä sattuu lukemaan, niin yhteydenotot voi laittaa maililla og.joe.pasko@gmail.com .

Ääniteellä kuullaan Dj Törröhuulen lisäksi muita suomalaisia varteenotettavia artisteja, Johanna Tukiainen tietenkin nimekkäimpänä.

Olkaa hyvä, Dance Thru the Cauliflower:

6 kommenttia:

  1. Mä en kestä! Nauran ihan pissat housuissa näille sun päivityksille :-D Tosin jos olisin glamourisempi niin nauraisin kakat stringeissä mutta mistäs minä mitään tiedän, kun ei mulla oo edes diapeetes numero ykköstä.

    VastaaPoista
  2. miettikää että joku oikeesti maksaa ton "esityksistä" :DD
    p.s. aivan mahtava blogi!jatka samaan malliin! :))

    VastaaPoista
  3. http://www.youtube.com/watch?feature=player_detailpage&v=mR-dOEK0xjo#t=313s Tuostahan tämä Dance thru the cauliflower on siis tehty.

    VastaaPoista
  4. Mä en kestä,parasta ikinä!

    VastaaPoista