keskiviikko 27. helmikuuta 2013

Ajoin siskoni lähelle kuolemaa, ambulanssilla teholle

Taas on glamouria blogia päivitelty. Ehkä vuoden 2013 häiriintynein kirjoitus. Sisältää tietenkin harjaantuneelle lukijalle takuunaurut. Tällä kertaa ei ole Ruotsalaisen yritysjohtajan kanssa juteltu mutta Juliaa käytiin tapaamassa sairaalassa, suitsuteltiin ihania vanhempia ja syvennettiin vähän siskosrakkauden taustoja ja mittakaavaa.

Alkuhan tuossa kirjoituksessa on sitä tuttua Tuksua - silkkaa paskoa. Vähän hehkutellaan ihania illanviettoja muutaman kappaleen verran ja sitten päästään asiaan. Tosin vähän hämmentävästi kerrotaan, että Johannan parisuhteet vaikuttaa Juliaankin ja syvä masennus ei alkanut ainoastaan Miamin paluureissusta, vaan myös siskoista aerodynaamisemmalla on ollut lukuisia häiriintyneitä miehiä, jotka on Jullen hyvinvointiin hurjasti vaikuttanut.


Hetken jo tuntui, että voikohan tämä enää tiukemmaksi muuttua mutta sitten räjähtää pankki:

Kaikkein romahduttavinta hänelle oli henkilökohtaisesti eroni ensimmäisestä rakkaudestani, sillä Julia oli hyvin läheinen myös ekan mieheni kanssa.
Lähti huutonaurua ja jos kahvia olisi lähistöllä ollut, niin takuuvarmasti moppaisin lattioita ja pyyhkisin seinää juuri nyt. Siis Diabetes numero ykköselle henkilökohtaisesti oli romahduttavinta Johannan ero miehestään. Tästä samasta nallekarhusta, joka sai vähän hedelmäveistä kun tuli edellisenä iltana sanottua rumasti. Sama kaveri, joka dolls-diaryn mukaan on pedofiili, koska tuli panneeksi Jullea. Itseasiassa turha minun on tätä suurta rakkautta sen enmpää avata. Pieni ote Johannan yrityksen päiväkirjasta:
30.09.10 1:19 am
JÄIT KIINNI. MIKA KEHÄ PANIT SISKONI KANSSA KUN HÄN OLI 16-17 VUOTIAS. KEHUT SILLÄ VIELÄKIN, KÄVIT MYÖS SADOISSA HUORISSA JA KEHUT KOKEMUKSILLASI VAIKKA SEKSIN OSTO SUOMESSA ON KRIMINALISOITU! KUINKA KEHTAAT???? OLET SAIRAS!!!!!!! 
Nokian Research Centerin työntekijä Ruoholahdessa, Mika Kehä käytti alaikäisiä naisia. Seiska julkaisi törkeän jutun minusta, jossa minut leimattiin pahoinpitelijäksi ja pettäjäksi. Asialla on paljon muitakin taustoja. Sellaisia joista kukaan ei tiedä mitään. Mika on juottanut humalaan useita alaikäisiä naisia ja käyttänyt heitä seksuaalisesti hyväkseen. Meidän omassa kodissamme, silloin kun olin ulkomailla. Pahinta oli oma siskoni Julia, joka teki tämän teon. 8 vuotta ennenkuin rakastuin Miamissa juutalaiseen monimiljonääriin, jos olisin tiennyt tämän asian, olisi hankkinut Udin kanssa lapsen jonka hän halusi kanssani. 
En halua olla tällä hetkellä väleissä vanhempieni, enkä myöskään Julian kanssa. 
Olette varmaan iloisia Hymyn herjaavat näädät, mutta teistä ollaan tällä hetkellä tekemässä poliisille kunnianloukkaustutkintaa. Usean henkilöllisyyden tiedän jo nyt. 
Julkisuuden henkilöä ei myöskään voi haukkua huoraksi, vaikka on julkkis, se ei oikeuta kunnianloukkaukseen ja herjaukseen. Hymyn keskustelupalstalla minua on usein sanottu prostituoiduksi, ja se on tällä hetkellä poliiseilla tutkinnassa. Katsokaa Wikipediasta, mitä se tarkoittaa. En ole myynyt seksiä koskaan, olen vain tanssinut. Myös miehet, joiden kanssa olen olen ollut sängyssä, heitä on erittäin vähän.
Huorien ostaminen on laitonta tässä maassa, samoin alaikäisiin sekaantuminen. 
Siksi en pelkää tämän kirjeen kirjoittamista. 
JOhanna
Kyllä kenellä tahansa heittää verensokerit volttia, tulee kova masennus ja taas joutuu sairaalaan kun sisko eroaa noinkin ihanasta herrasmiehestä. Johannan suuri rakkaus, mies jota se rakastaa enemmän kuin Amerikkaa. Ottaisi takaisin koska tahansa, vaikka pitääkin ihan sairaana, narsistina, pedofiilinä, huorissakävijänä ja monta monta muuta mairittelevaa adjektiiviä vuosien varrelta. Ei hitto, ei tätä materiaalia kukaan keksi, jos näistä käänteistä tehtäisi sarja, niin sitä ei kukaan vois katsoa kun tuntus niin epärealistiselta.

Ilo myös huomata, että 30.9.2010 ja alkuvuoden 2013 välissä ei juuri ole mikään muuttunut. Iskä, tuo citroenilla ajeleva iloinen pillereiden salakuljettaja hakkasi kristillisesti joulun 2013 alla Johannan, Jasmine ei halua olla missään tekemisissä Johannan kanssa ja Julia on edelleen... no Julia.

No, perheen yhteiset harrastukset, lääkkeiden salakuljetus, alkoholismi, homot ja pahoinpitelyt sikseen ja asiaan. 


Tämän kertaisen suolentuotteen juonihan on siis Julian uusin sairaalareissu. Peli avattiin Iltamakasiinissä 25.2.2013:

Julia Tukiainen vietiin Meilahden sairaalaan.
Julia Tukiainen vietiin ambulanssilla sairaalaan maanantaina.
- Totta se on. Julia vietiin ambulanssilla Meilahden sairaalaan. Kutsuin itse ambulanssin paikalle nähtyäni, että Julialla on paha olo ja mikään ei pysy sisällä. Hänellä ei pysynyt mikään sisällä, eikä hän saanut happea. Joku myrkytystila ilmeisesti päällä. Hänet laitettiin tippaan. Toivottavasti hän pääsee pian pois, Johanna Tukiainen kertoo.
Julia on julkisesti puhunut diabeteksestaan, joka on ollut viime aikoina tasapainossa.
- Annoin Julialle antabuksen, jonka kanssa ei saa ottaa pisaraakaan alkoholia.
IM-JARI KUPIAINEN
Tohtori Tukiainen, epäilemättä Urban-koulukunnan ainoa neljän laudaatturin tehohoitaja, nokkelana tyttönä viritti siskolleen pikku kepposen. Antabusta Korsetti numero ykköselle ja hyvän härdellin olosuhteet on pohjustettu. No blogissa jatkuu:
En pysty mitenkään kontrolloimaan Julian juomista, enkä ole lääkäri tai sairaanhoitaja. Kotonamme Jollaksessa hän oksensi ryöppyämällä koko illan. Se jatkui yöllä sekä seuraavana aamuna. Isämme oli myös kotona ja ensin me molemmat ajattelimme, että se johtuu vain krapulasta. Mutta se oksentaminen ei kyllä ollut mitään krapulaa, ajattelin, että Julia on saanut alkoholimyrkytyksen ja soitin ambulanssin. Hän alkoi olla jo siinä tilassa sohvalla maatessaan, ettei pystynyt puhumaan.
En siis ole lääkäri, ihan vaan Joe Blasco meikkaaja mutta ihan omasta kokemuksesta tiedän pillereistä vähän enemmän kuin keskiverto apteekkari. Eikä tieto rajotu mihinkään kankeeseen länsimaiseen lääketieteeseen, vaan kokemusta on etenkin niistä mitä saa kätevästi ilman reseptiä thaimaasta. Ah tuo paratiisi, jossa diapamitkin irtoo ilman reseptiä. 

En pysty tietenkään vaikuttamaan Julian juomisiin mutta ihan näin lukiopohjalta annoin alkoholisti siskolleni antabusta -ihan no brainer. Olis konsultoinnu Railia ja ottanut varmuudenvuoksi Ruotsalaiselta yritysjohtajalta ja diabetes numero ykkösen auktoriteelita, Urbanistiksilta etä-diagnoosin, niin oli ollut kovaa lausuntoa tuon takana reippaasti. Olis varmaan saannu kelakorvauksetkin tilille mieluusti tietenkin Johannan.


"Kyllä lääkärit ja sairaanhoitajat tekevät rankkaa ja arvokasta työtä, kiitos teille!" Toisaalta lääkärit on kiireisiä ja on ihan kaikkien etu, että hoidatte diabetestä, masennusta ja alkoholismia ihan Tukiaisten kesken, Urbanin tarkkailussa luonnollisesti.


No, huumoria riittää ihan loppuun asti:
Kävimme illallisella vanhempieni kanssa ja mukaan tuli sairaanhoitaja Susanna joka ymmärtää hyvin Diabetes nro 1, osasi kuvailla sitä aika tarkalleen. Sen saaminen EI johdu huonoista elintavoista, liikunnan puutteesta, alkoholin käytöstä jne. Se on kuulemma geneettinen, on olemassa joku diabetes geeni. Se voi periytyä useamman sukupolven yli.

Eli siis Tuksu on lähteny Äidin, lääkemuuli ja homofobiasta kärsivän Markun ja mystisen sairaanhoitajan kanssa syömään. Varmaan vähintään Irakin sotakoulusta valmistunut, koska osasi kuvailla hienosti diabeteksenkin. Onhan se tietenkin salaperäinen ja hyvin vähän tutkittu tauti. Karmaa ja Feng tsuita mystisempi voima joka lähtee ihan diabetes geenistä. Geenithän on sellasia pahoja henkiä, joita asuu jokaisessa ihmisessä ja sieltä ne sitten aiehuttaa diabeettes numero ykköstä. Jullellekin, joka sentään on koko ikänsä ollut vegaani ja alkoholikin maistunut lähinnä ruuan-kanssa-lasillinen tyyppisesti.
 Susannan mukaan myös potilaat, jotka sen saavat, eivät pysty kunnolla sitä hyväksymään alkuvaiheessa.
Suskihan sen sitten sanoi. Diabeetikot tyypillisesti ei siis vaan mitenkään pysty hyväksymään, että nyt tuli geeneiltä perseeseen ja isosti. Ilmankos tuosta diabeteksesta puhutaan, kun diabeetikot tyypillisesti hukkaa verensokerimittarinsa, antaa haastatteluita siitä miten tilanne on hallussa ja silti matkustaa enemmän ambulanssilla kuin tyypillinen Helsinkiläinen kuukausikortin omistaja julkisilla.

Edelleen imee viinaa ihan kuin se olis loppumassa maailmasta ja alkoholismista huolimatta huojuu kuukaudesta ja vuodesta toiseen isosiskon "hiero sisko mun tissiä" keikoilla. Olisi kyllä mukava kuulla Suskin käsitys tuosta alkuvaiheen pituudesta keskimäärin. Rapujuhlista saakka on saatu milloin mistäkin syystä slaagia ja vielä on Julialla mittarit hukassa ja hyväksyminen kesken. Onneksi sentään aito ja rakastava sisko pistää antabusta huuleen.
Julia tarvitsisi jonkun ihanan, rakastavan ja turvallisen miehen rinnalleen, joka auttaisi häntä sairauden kanssa ja pitäisi hänestä huolta.
Tottakai minä rakastan häntä ja meillä on aivan ihanat, aidot ja sydämelliset vanhemmat, mutta eihän se parisuhdetta ja romanttista rakkautta korvaa mitenkään.
Jonkun toisen olisi pitänyt saada tämä kyseinen sairaus, ei Julian.
Nimeä nyt en tietysti voi sanoa.
Ihan kylmät väreet menee pitkin selkää kun tajuaa, että on jostain samaa mieltä kenen tahansa Tukiaisen kanssa mutta kyllä, taas niin kävi. Julia todella tarttis ihan kenet tahansa lukutaitoisen ihmisen pitämään siitä huolta. Auttamaan pukeutumisessa, niin sattuisi korsetti päälle muutenkin kuin ylösalaisin tai kylkiedellä. Opaskoiranlailla kulkemaan vieressä verensokerimittari taskussa ja kännykkä kädessä, hätäkeskuksen numero valmiina. Itseasiassa kun tarkemmin miettii, niin ei se lukutaitokaan niin välttämätöntä ole kun ottaa huomioon, että nykyisellään Julian hoito on aidon salakuljettaja isin ja antabusta antavan siskon käsissä.

Olettaisin, että tuo toinen, jonka diabetes ois pitänyt saada, on tietenkin Johanna itse. Kukapa ei haluaisi sairautta jolla laihtuu tosta vaan yli kakskyt kiloa, pysyy Miamin mitoissa ja silti voi mässäillä, niin kuin Julia itse asian ilmaisi.

Rukan perskännireissua kelohonkamökissä ja rinnebaarissa tulee luonnollisesti piristämään tämä saminen kommando-sairaanhoitaja

Eihän kukaan geeneilleen mitään voi ja tarvitseehan 29-vuotias, melkein kosmetologi, sairaanhoitajan avukseen. Ja jos nyt sattuu, että Julia hyväksyy sairauden, niin ainahan Suski voi nuohota baarinlattialla tai hinkata tuksun tissiä. Pääsee ilmaiseksi lappiin laskemaan mäkeä, kai se nyt voi samalla vähän näyttää keskaria, ulkoiluttaa koiria ja huolehtia isommastakin siskosta. Vitun kateelliset geenit, ois toikin sairaus voinnu mennä jollekin toiselle.

Mitenkään asiaan liittymättä antabusreaktio wikipediasta:


Antabusreaktio tarkoittaa voimakasta pahoinvointia, joka syntyy muun muassa disulfiraamin (kauppanimi Antabus) tai eräiden diabetes- ja tuberkuloosilääkkeiden käyttämisestä yhtä aikaa alkoholin kanssa.[1] Antabusreaktio mielletään usein sivuvaikutukseksi, koska alkoholia ei voi käyttää hoidon aikana, mutta disulfiraamia käytetään alkoholiriippuvuuden hoitoon juuri antabusreaktion vuoksi.
Reaktio voi aiheutua jo muutaman alkoholigramman nauttimisesta samanaikaisesta antabusaineen kanssa. Reaktio kestää tunteja. Yleisiä oireita ovat muun muassa päänsärky, kuuma ja punoittava iho ("flush"), hengenahdistus, takykardia eli sydämen sykkeen kiihtyminen, pahoinvointi ja verenpaineen lasku.
Enää on epäselvää miten tuksua ei syytetä siskonsa myrkyttämisestä. Toisaalta, Joe Blasco konsulentti, muutama opintoviikko lisää, niin käytännössä kirurgi.

8 kommenttia:

  1. Jos mahdollista niin voisitko valottaa Pökiäisten perheen taustaa? Eihän ne nyt normaaleja oo, sen näkee sokea Reettakin mutta nuo sun viimeisimmät kommentit esim. isukki-Markusta herätti taas mielenkiinnon.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. En varsinaisesti ole mikään Tukiaiskuiskaaja mutta siis Markkuhan raamattu kainalossa tuomitsee homot milloin minkäkin luonnonmullistuksen ennusmerkiksi. Jullen kanssa salakuljetti lääkkeitä, josta tulossa oikeudenkäynti pikapuoleen. Hakkas Johannan sairaalakuntoon joulunvietonpäätteeksi ja selvästi arvostaa naiskauneutta. Jokainen tytär on saannut iskältä tissiin täytettä. Erotiikkakin maistuu, rapujuhlissahan se oli virantoimituksessa, pamppu kädessä vahti, ettei näädät ja demoniset vieraat riehaannu liikaa. Samalla katteli stripteasea. Entinen alkoholisti (jos sellaisia on) ja käsittääkseni eläkkeellä, en tiedä mistä duunista jos yhtään mistään. Vanha malagan kävijä, harrastaa citroenejä.

      Mutsi on nordeassa duunissa, jonkun korson kokoisen pikkupitäjän Miss Elovena vuodelta ketään-ei-kiinnosta.

      Molemmat on Tuksun sankareita, merkki siitä, että rakkaus kyllä voittaa. Antaa tuksun mukaan usein Urbanin tasoisia kannustavia kommentteja milloin mistäkin, yleensä Artosta ja muista tuksun herrasmiesrakastajista ja niiden erinäisistä puutteista. Ei Tuksun mukaan halua olla julkisuudessa, eikä tykkää, että niistä kirjoitellaan ja kuten normaalistikin, Tuksu silti säännöllisesti kirjoittelee molemmista.

      Kuuluu kai koko perhe johonkin scientologejakin tykimpään uskonlahkoon. Livets Ordiin:

      "In an article published in Cultic Studies Journal in 1992, forty-three former students of Livets Ord Bible School were interviewed. Nearly 50 percent of the forty-three students had experienced psychosis-like symptoms, and 25 percent had attempted suicide. Also common were anxiety, feelings of guilt, and emotional disorders."
      - http://en.wikipedia.org/wiki/Livets_Ord

      En tiedä kuinka suuri prosentti harjoittajista peruu itsemurhansa shoppailuun vedoten mutta en ihmettelisi vaikka Julian diabetes-geeni olisi loikannut noista piireistä.

      Joel on kätevä käsistään, polttelee tuksulle musaa cd:lle ja oli sillä kai joku CEO tasoinen firmakin, myi vissiin tykkäyksiä Facebookkiin. Ilmeisesti kohtuu täyspäinen, päätellen siitä, että kaverista ei juuri kuulu muuten kuin Tunks-blogissa satunnaisesti. Olettaisin, että välttelee Diabeetikkoa ja Isoa-siskoa.

      Jasminekin vaikuttaa ihan järkevältä. Antanut poikaystävänsä kanssa kahelle Miamin matkaajalle vähän ruoka-avustusta kun siskokset on ilmestyny Tukholmaaseen persaukisena. Tämä tosin ennen kun sillä palo käämit Mansikkiin joulun tienoolla. Siitähän jäi muistoksi kovat tilitykset ja luonne-analyysit facebookissa. Lupasi, että ei ole enää Johannan kanssa missään tekemisissä. Merkki aivotoiminnan sujuvuudesta jo sinäänsä.

      Tämän ihan perus hapatuksen lisäksi, mitä kirjoittelin ulkomuistista ihan vastatakseni kysymykseesi, on erinäisistä lähteistä kuultua, aavistuksen häiriintynytta infoa noista Markun ja siskosten yliseksuaalisista kuvioista ja pillereistä mutta syystä X, en niistä kirjoittele sen tarkemmin.

      Poista
  2. Jaaha, en tiedä, mistä johtuu mutta en pysty lisäämään mun kommenttia tähän eli onko sulla joku kämänen yleinen mutta glamourinen e-mail? Ja by the way, mä oon entisiä Ellit-palstalaisia (passiivisia tosin) niin että...noh, kyllähän me näädät tiedetään.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kämänen ja yleinen e-mail löytyy. Osoite on og.joe.pasko@gmail.com. Ilmeisesti ei voi kommentoida kommentin kommenttia jos siitä on kohdallasi kyse. Elleistä en tiedä mitään mutta varmasti sielläkin on glamouriin tutustuttu intensiivisesti :)

      Poista
  3. Kiitos taas. Päivän parhaat naurut. Onneksi join aamukahvit ennen lukemista :)

    VastaaPoista
  4. Siis onko tuo koko juttu totta?

    VastaaPoista
  5. Tämä blogi on ihan helmi! Tykkii tuksu kamaa.. persehän tästä naurun määrästä repee.

    VastaaPoista