maanantai 11. maaliskuuta 2013

Kapakan johtoryhmälle julkinen anteeksipyyntö

Nyt on vaatimaton blogisti nöyränä. Olen nimittäin rikkonut sekä näätä-manuaalin moraalikoodistoa, että tekijänoikeussääntöjä. Haluankin nyt mitä nöyrimmin pyytää anteeksi harkitsemattomia tekosiani ja jos suinkin mahdollista, hyvittää syntini. Pitkin internettiä koettua, astronomiset mittasuhteet saavuttanutta henkistä kärsimystä tietenkään ei voi rahalla hyvittää tai pahoittelemalla oikaista. Mutta jos voisitte jonkun tilinumeron tai osoitteen laittaa, niin laitan ainakin 50000 eetä tulemaan tuosta käyttämästäni DTM-kuvasta. Mielipaha varmaan kuittaantuu ihan sillä, että soviaan aika kauppatorille, niin halukkaat voi tulla kivittämään ja Mel Gibsonin Passion of the Christin hengessä auringonlaskun aikaan, mielelläni ja ihan aiheesta tulen ristiinnaulituksi Tallinkin kannella.

Tämähän on tietenkin vain alustava luonnostelma ja olen varsin avoin neuvottelemaan ehdoista,. Esimerkiksi rytmikäs anaaliseksi Herra I:n kanssa tai runkkaaminen Johannan valvovan silmän alla ei ole mitenkään poissuljettuja vaihtoehtoja. Etenkään jos joku järjestää puitteet ja saadaan isot kamerat paikalle.

Ja sitten siihen julkiseen anteeksipyyntöön:

Huolestuneelle Harakkalle:

No eihän se ole todellakaan oikein, että blogisti napsii kaikki doksit kapakasta, kuvia myöden ja vielä jakaa vapaa muurareiden vuosikausien työnhedelmät rahvaan luettavaksi. Mitä siitä nyt tulee jos joku Hymyn ja Suomi paskanelosen roskasakki pääsee parhaat doksit lukemaan ilman jäsenmaksuja, päivittäisiä yläviitosia ja periaatepeukkuja bestiksille. Nyt kun asian otit esiin, tunsin välittömästi miten synti painaa harteita. Tämä selittää koko viikon vaivanneen niskakipuNI. Vaikka nyt maniani välittömästi kääntyikin masennukseksi, niin olen silti iloinen, että nyt en tarvitsekaan mexikolaisen niskarokotelääkärin aikaa, jonka jo hädissäni kerkesin varaamaan. 

Olin tanko-ojossa tekstejänne plagioidessa kokonaan unohtanut Mc Bandidoksen säännöistä kopioidun artiklan kapakan perustuslaissa. What happens in kapakka, stays in kapakka. Ja todellakin on nimenomaan periaatetasolla erittäin arveluttavaa, että Hullu-Henkka® ilman mitään lupien kysymisiä vuotaa ahneena salaisuudet blogiinsa. 

Olit myös huolissasi siitä, että tekstien ja juttujen päätyminen ihan suoraan julkiseen blogiiNI rajoittaa näätien paljastusintoa. Huolestuin välittömästi samasta asiasta ja haluaisinkin nyt kysyä kuinka monet paljastukset itse olet jättänyt tekemättä minusta johtuen? En tietenkään voi ihän täysin kantaa vastuuta oloneuvoksen päiväkirjan, miki rourken,tuksula.comin tai kaikkien muiden blogien aiheuttamasta mielipahasta, vaikka olenkin itse mahdollisesti jopa Joel Tukiaista röyhkeämpi idea- ja sisältövaras. 

Onneksi sinulla kuitenkin oli itselläsi valmiina idea tilanteen korjaamiseen. Ehdottomasti nyt pistät kirjoituskoneen kuumaksi ja tiedoksianto eteenpäin. En tietenkään halua tungehtia tai kuvitella, että voisin tuntojasi paremmin muotoilaa sanoiksi kuin sinä itse mutta oma ehdotukseni on joitain tämän tyylistä: "Yli tuhannen jäsenen tiivis, lähes Skull and Bones salaseuran tasoinen kriittisten oivaltajien kokoontumispaikkamme on tullut Joe Pasko blogin häikäilemättömästi perseraiskaamaksi ja todella nyt jutut vuotaa suoraan Anonyymi kyttääjä blogiin. Eihän sillä jätkällä ole ensimmäistäkään omaa ideaa, vittu ihan suoraan kun nopeesti katoin, niin pelkkää kopy-pastea koko hiton blogi. Kirjotusvirheitä se on sinne ite lisänny mutta muuten on lähes suoraan päivittäin ilmestyvästä kapakka-timesistä artikkelit. Osassa on lipsahtanu puolivahingossa se "tykkää" linkkikin.". Tätä raakaversiota saat vapaasti, luvallani käyttää lopullisessa disclaimerissasi 

Minulla ei ole ihan tarkkaa käsitystä keitä Kapakka® johtoryhmässä tällä hetkellä istuu ja kuka mahtaa olla puheenjohtajana mutta voisitko rakas ystäväni sen verran yhteystietoja laittaa, että voisin keskustella siitä miten jatkossa toimitaan ja samalla voisin antaa tilinumeroni, niin voitte laittaa sieltä tulemaan rojaltit käyttämistänne sitaateista, ottamieni kuvien käytöstä ja peukuista joita kirjoitukseni siellä on kerännyt. Kun olen reiluna kaverina nyt tunnustanut häikäilemättömän käytökseni ja avannut peliä neuvotteluhengessä, niin arvostaisin jos kapakan banneriin tulisi maininta "Johtajan keskisormikuva Hullu-Henkka® Isot-kamerat Oy:ltä luvalla käytössä" niin jäsenistönne ei siellä tarvitse huolestua, että yhteisönne moraalissa olisi halkeamia.

J. Hengman-stylelle

Terveisesi luettuani lähdin välittömästi saniteettitiloihin, punnersin puoliväksin aamupalani posliinin pohjalle ja haistoin paskat. Jos sinulla on muita ehdotuksia, niin voit laittaa ne suoraan maililla osoitteeseen og.joe.pasko@gmail.com. Edellisen kerran kun muistan, että sinua kiusattiin, tirautit oikeen kyynelet kun oli raskas päivä ja kaikkea. En toki halua kuormittaa sinua enempää, kun elämässä muutenkin on kestämistä. En voi kuin pahoitella, että altterisi melkein outattiin, enkä edes kysynyt lupaa julkisesti jakamasi kuvan häikäilemättömääm käyttöön. 

Olit myös huolissasis, että selvästi on taas hulluhenkka (kirjota se jatkossa isolla please, kyse on kuitenkin arvonimestä) luikerrellut tarkasta seulasta huolimatta piireihin. Ei auta vaikka tuksun treffi-koodiston mukaan tarkastatte luottotiedot, silti niljakas Hullu-Henkka® on jotenkin päässyt parhaiden doksien tyysijalle ja siellä se päivystää 24/7, valmiina plagioimaan. Truly, from the bottom of my manic heart, olen pahoillani. Niin pahoillani kuin ihminen ikinä vaan voi olla.

Kaikille muille:

Henkilökohtaisesti on ihan sama, vaikka käyttäsitte vähän enemmänkin aikaa näiden asioiden pohtimiseen ja puimiseen. Itse ajattelen, että on ihan kiva jos siellä joku on saannut naurut huonosta huumoristani ja ihan hauska on nähdä satunnaisesti oivaltavia photoshoppauksia kuvista jne. Vähän olen taipuvainen ajattelemaan, että Näädät-tuksut akselilla riittää varmaan ihan hyvin jos vaan Tuksut ja minä ollaan hulluja. Eikö näiden nääräilyjen pitäisi olla vähän sellasta viihteellistä naureskelua junttien toilailuille? Ihan kauheesti tuskin tulee lisäarvoa siitä, että osalla näätänaaraista on kuukautiset synkronoitu kellontarkkuudella, osalla peruuntunut jopa menopaussi, että saadaan riittävästi nais-energiaa narisemiseen ja muiden asioiden puimiseen.

Jopa Julle saattais tajuta, että ei varmaan kannnata kauheesti käydä dialogia jonkun maanikon tai sen tai tän kuvankäytöistä kun koko kapakka ja näätäily perustuu siihen, että 90% sisällöstä on joko sitaatteja Tuksujen edesottamuksista eri mediasta tai sitten joidenkin kaltaisteni sekopäiden omia kokemuksia aiheesta. Siis pitäkää nyt mielessä, että akuutit osat seiskan paperiversiostakin ilmestyy skannattuna häkellyttävän pienellä viiveellä koko bändin luettavaksi.

Ymmärrän ihan hyvin, että ihmiset esimerkiksi haluaa itse päättää ollaanko siellä omalla nimellä tai kuvalla. Kaikki ei halua stigmaa tuksun fanittelusta ja osalla varmasti on ihan aiheesta syytä olla huolissaan josko tulis seurauksia vaikkapa Takilatien suunnalta. Teille haluaisin (ilman sarkasmia) sanoa, että varmaan kannattaa käyttää hetki tilanteen arvioimiseen ja miettiä kannattaako tälläsen hassuttelun takia altistaa itsensä moisille riskeille. 

Hauskaahan harrastamisen pitäisi kai olla, ei kai kukaan tykkää kun vituttaa. On aivan sama mitä sääntöjä sinne kapakkaan tulee, doksit kulkee 100% varmuudella molempiin suuntiin. Tuksu tietää ihan kivasti mitä siellä joristaan, viive vain vaihtelee. Tämä on totta minusta tai jostain toisesta hullusta riippumatta. Ei tarvitse olla CERN:ssä duunissa, että voi päätellä mistä 99% kapakan salaisuuksista Hymyyn ja muihin päätyy.

edit: en siis tarkoita, että jossu ne sinne vuotaa, vaan että on siellä muitakin myyriä kuin minä. Joku kehveli on sekä Myhyläinen, että kapakan aatelistossa. Pahoittelen epäselvää ilmaisuani.

17 kommenttia:

 1. Puolestani olet anteeksiannettu.
  Kapakka tuntuu välillä olevan vain kamalaa postausvirtaa, ja jos ei 24h ole päivystämässä, missaa osan asioista. Mukava että joku jaksaa nivoa asiat yhdeksi kokonaisuudeksi ja vielä huumorilla höystäen.
  Jatka samaan malliin, please.

  VastaaPoista
 2. I salute you toveriNI.

  VastaaPoista
 3. Älä vaan lopeta, itselläni ei riitä aika kuin hymyn palstan seuraamiseen. Salakapakkaa ja tuksulaa en ehdi seurata eikä innosta pahemmin kirautumisenkaan takia. Kamourista evätä joe paskalle ja toivottovasti ka(i)kki unelmasi toteutuuNI!

  VastaaPoista
 4. Ne jotka osaa, tekee, ne jotka ei osaa, valittaa kun toiset tekee sitä mitä ne itse ei osaa... Näädät on vaan kateellisia kun jos joku kertoo hyvän vitsin eteenpäin, tää blogi on rautaa, luen jatkossa myös.

  VastaaPoista
 5. Voi voi.. (pikkusieluja). Jatka samaa malliin :)

  VastaaPoista
 6. Sun Blogit on kyllä ihan mahtavia ja niitä on kiva lukea. Jatka samaan malliin. Vihje: Tuksun kavereihin naamakirjassa änkesi ja pääsi Jarna Kervinen. Tämä Jarna on se surullisen kuuluisa Woman mc perustaja, joista oli juttua Alibissa ja esim Murha infon sivuilta löytyy aika hauskaa lukemista. 3 jäsenen porukkahan on tosi pelottava ja kannattaa pitää varansa, jos ei niitä 150 kilosia tule, niin Women Mc jarnan johdolla tulee pieksämään :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Jarn aKervinen taitaa nykyisin antaa hengellistä opstusta tuksulle ku on noi uskovaisen olinen sivujensa perusteella ...

   Poista
  2. uskovainen, ei uskovainen, vaan Vainovainen ja luulosairas, pumpulissa se ei ole koskaan kasvanut, vaan paskassa. sen jutukin on ihan ihan paskaa, haukkuu miehensä sukulaisiakin, kuinka se kehtaa, eiköosaa hävetä. kyllä on siillä miehellä siinä jarnassa jaksamista

   Poista
 7. Loistava blogi, älä vaan lopeta.
  T. Kapakan näätä.

  VastaaPoista
 8. Keneltä pyydetään anteeksi ja miksi? Onko dtm-kuva Harakan tai sen toisen ottama? Vissiin ei ni antaa ämmien marista keskenään ku ei elämässä muuta sisältöä kai ole kuin valittaa muiden asioista jotka ei ees itseä koske ja jotka ei oo keneltäkän pois. Mä olen kaikki nämä kuvat nähnyt pitkin nettiä ja osan jutuistakin ja uutiset ja blogit sun muut, loistavaa ku joku kasaa yhteen ja lisää huumorit, monet naurut on saanu. Paljon uutta tietoa on, selkeästi sisäpiiristä siis, lippu korkealle ja toivottavasti jatkat kirjoittamista. t. Kapakan&Hymyn&Tuksulan näätä
  ps. Jos jotain oon Kapakassa ihmetelly ni sitä kun kaikki uutiset, videot, kuvat ja artikkelit kopioidaan sinne, sun kuvat oli siellä myös, niin kuka päättää että SE on ok mutta blogi ei? Ihan outoa, vois sanoo rumasti että Kapakka varastaa kaiken muilta.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. No ei keneltö´äkään pyydetty anteeksi oikeasti. Eikä ole olemassa mitään yhtä kapakkaa. Kapakka on vain ryhmä facessa, jossa on... no kukaan ei tiedä kuinka paljon porukkaa. Yli tuhat jäsentä, joista osa on aktiivisempia kuin toiset. Kohtuullinen määrä jengiä, jotka ei koskaan kirjoita mitään, runsaasti erilaisia alteregoja ja sitten tietty on porukkaa, jotka aktiivisemmin puuhastelee siellä.

   Ihan niin kuin missä tahansa yhteisössä, virtuaalisessa foorumissa tai pursiseurassa mukaan mahtuu monenlaista ihmistä, monenlaisilla taustoilla. Ei kapappa ole paha tai ihmiset siellä vittumaisia tms. Itseasiassa ei kapakka ole edes se juttu monelle. Itse en ole kapakassa ollut moneen aikaan enää. Sain jossain vaiheessa kendoa enemmän tai vähemmän hyvistä tai huonoista syistä ja enemmän tai vähemmän selvin perusteluin. Ihan itse siellä kitkaa aiheutin, enkä edes halunnut takaisin. Kapakan, siis sen ryhmän ehkäpä paras puoli oli se, että "kaikki" tuksujutut oli kätevästi luettavissa yhdeltä sivulta.

   Itselleni kuitenkin ne muut ryhmät siellä oli "se juttu". Näädissä on ihan huikeita tyyppejä ja osaa on ikävä vieläkin. Se on ihan oma juttunsa kun kaikilla on vähän sellanen tunglish käytössä ja vuosien aikane kertyneitä minivitsejä ymmärtää kaikki ja niitä säännöllisesti pudotellaan. En tosin ole niissäkään ryhmissä ollut aikoihin ja ihan omasta ratkaisustani.

   Ymmärrän jopa mistä alunperin koko tämä juttu, siis miksi ei saisi vuotaa, on lähtenyt. Ei kukaan halua oikeasti päätyä nimellään tuksun tutkalle ja siellä on ihmisiä, jotka Tuksujen kanssa on tekemisissä ihan arkisestikin, enemmän tai vähemmän satunnaisesti. Ja ihan niin kuin harakka sanoi, ehkäpä ihmiset ei niin auliisti kerro juttujaan jos "kaikki vuodetaan" ja ihan ymmärrettävästi niin. Tosin tuo on käytännössä täysin teoreettista kun esim Hymyyn ne ihan samat jutut tulee ihan samalla viiveellä kuin seiskan paperiversio kapakkaan.

   En tosin ihan suostu uskomaan, että tämä blogi ihan sattumalta päätyi esimerkiksi toiminnasta. Molemmat, joille "pahoittelin" on "vanhoja tuttuja" ja historiaa on sen verran, että ei varmaan tulis teboililla istuttua samaan pöytään. Ja ihan aiheesta. Harakkaa solvasin surutta eräissä lukuisista Henkka-gateissa. En pidä pakin terävimpänä pensselinä, eikä hänkään minua fanita ja se on ihan tosi ok. Ei ihmiset kaikki toisistaan tykkää.

   Ei silti tarkoita, että Kapakka olisi paska mesta. Todellakaan, suosittelen ihan hakeutumaan porukkaan, hyvää läpyskää ja nastoja tyyppejä suuri osa.

   Poista
 9. Vastaukset
  1. Kiitos kannustavasta palautteesta. Voinen luottaa, että osallistut hautajaisiin.

   Poista
  2. Mä olin oikeassa, Tia on feikki. Asiaan, kai saamme edelleenkin nauttia tuotoksistasi, mitä siitä, jos joku näätä on herneen nokkaansa vetänyt,mä ainakin nautin.

   Poista