lauantai 23. maaliskuuta 2013

Päivitys eristyssellistä

Kirjoitan ihan pikaisesti, kolkkasin vartijan ja telkesin itseni vartijoiden koppiin. Ukot hakkaa ovea kyynelkaasu ja pamput valmiina, toivottavasti kerkeaän painaa "Julkaise", ennen kuin saranat antaa periksi.

Blogia on ollut palkitsevaa kirjoitella. Kun aloitin, en uskonut, että kukaan jaksaa lukea jorinoitani. Ajattelin, että jos 100000 sivunlatausta kertyisi, niin se olis jotain ihan käsittämätöntä, menisi varmaan 10 vuotta tms. Pidempään kuitenkin kuin ikinä jaksan kirjoittaa. Jossain vaiheessa 100000 oli jopa jonkinlainen haamuraja, ajattelin, että siihen on hyvä lopettaa. Kiinnostus on ollut kuitenkin yllättävää ja tuo "tavoite" täyttyi reilussa kuukaudessa. Palautekin on ollut hyvin positiivista, välillä oikein hävettää julkaista. Kiitos kaikille kommenteista.

Nyt on ollut pieni tauko, kun aika kuluu toisenlaisen homman parissa. Viikon kaksi varmaan olen naimisissa toisen jutun kanssa mutta ajattelin kyllä jatkaa naksuttelua sen jälkeen.  Anonyymi summasi tilanteen mielestäni hyvin: "se missää linnassa istu. täällä hyväksymässä kommentteja kokoaika ja esittää jotain salaperästä ku mihinkää ei vastaa. tainnu kusi nousta. harmi, hyvä blogi oli.".  Jos joku haluaa aloittaa kirjoittamaan blogia, niin halusin kuitenkin kertoa, että kommentteja ei varsinaisesti tarvitse olla hyväksymässä yhtään missään. Niistä tulee hurjan kätevästi sähköposti ja siitä voi suoraan napsauttaa "hyväksy", esimerkiksi puhelimella, niin kuin itse teen.

Näissä kuvioissa kyllä jännitystä piisaa. Kapakassa osa pölvästeistä spekuloi koska maniaNI loppuu ja sitten taas kadotaan. Joku vajukki siellä oli oikeen laskeskellut, että nyt kun on miljoonan näädän joukosta keksitty, että Hullu-Henkkahan se siellä taas maanikoi, niin mähän meen ja pistän sen nimen ruutuun, pikkusen näpäytän sitäkin läskiä. Seuraava sankari olikin eräs valopää homoseksuaali, joka rantautui yön pikkutunneilla ehdottelemaan itsemurhaa, mitä tietenkin arvostan. Lämmittää mieltä tietää, että olet edelleen oma itsesi, kyllä meistä vielä kaverit tulee. Mietin kyllä kuinkahan raskasta on olla sinä, kun kovin herkästi palaa käämit ja draamaa riittää. Livenä olisit varmasti mieletön spektaakkeli tai ainakin hyvää kahviseuraa.

Jossain mystisellä palstalla on arveltu, että olen vankilassa ja nyt on jo kusi noussut päähän, kun en vastannut kommenteihin. Olen ehkä aavistuksen pettynyt, että kukaan ei vielä ole tilittänyt liian pitkistä kirjoituksista mutta kaikkea ei tietenkään voi saada.

Sellanen pieni loppukevennys tuli mieleen, että Tunkki oli soitellut herkässä tilassa Herra I:lle ja kysellyt missä arto on vangittuna. Polttanut kääminsä kun ei heti pantu rapsaa, vaan soitettiin poskea ja lopuksi purkautunut kuin jullen peräsuoli antibiottien jälkeen. Tilittänyt, että sitä(tunkkia itseään) ei Jullen terveys kiinnosta, Herra I:tä ei se kiinnosta ja mölissyt jotain omiaan ennen paskojen haistattamista. Tunkkiin voi aina luottaa.

Olen optimistinen, että lähi kuukausina meno vielä entisestään kiihtyy. Tunkki kilahtaa ihan huolella ja aina voi jännittää nielaseeko Julia koivuhalon ja tukehtuu. Olen suorastaan pettynyt jos 2013 ei ole se vuosi, kun mansikin laukka saavuttaa absoluutisen maksimin. 

Yritän olla tunnollisempi ja kirjoitella tässä välissäkin jotain mutta viimeistään parin viikon päästä maniani on entisellään.

edit: Treffipyynnöt maililla osoitteeseen johanna@dollsdancers.fi

10 kommenttia:

 1. <3 ihanaa ku oot täällä taas!

  VastaaPoista
 2. Kirjoittele useammin! Olet taitava kielenkäyttäjä ja varmasti joitain kouluja käynyt. Vaikket välttis 4 laudaatturin, jotka yo lautakunta laski Eximiaan ;)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Peruskoulu on pohjilla. Lukuaineiden keskiarvo 5.5. kiitos kuitenkin imartelevasta kommentistasi.

   Poista
  2. Hä! Ootko sittenkin Arto!!!

   Poista
  3. :D lueppa joskus Arton kirjallista antia, niin palataan asiaan sen jälkeen uudestaan. En tiedä pitäskö tosta jo loukkaantua.

   Poista
 3. Sinä ja lahna voitte jatkaa kirjoittelua, hifk lähtee kesälomille. Halusitte tai ette. Rofl!

  VastaaPoista
 4. Hienoa (itse)ironiaa ja nasevaa tekstiä- harmi, että nyt vähän harventunut kirjoittaminen sulla. Vaan eipä ole Jollaksestakaan elämänviisauksia viime aikoina kajahdellut, taitaa olla ilo ylimmillään ja keikkaputki tai ainakin jonkinlainen putki päällä sillä sunnalla.

  kevättä kohti uusia postauksia odotellessa!

  VastaaPoista
 5. Hyvä, että lisää on tiedossa, jaksan kyllä odottaa.

  VastaaPoista
 6. Kiitos statuspäivityksestä! Odottelemme kärsivällisesti seuraavaa karkkipäiväämme. :D

  VastaaPoista
 7. Aivan mainio blogi sinulla, täältä löytyy aina Tunkin ja Kooman uusimmat kommellukset :D

  VastaaPoista