maanantai 11. maaliskuuta 2013

Tugentti 007 - Pane tai kuole - part 2

Ralli jatkuu ja uusia käänteitä viikonlopulta. Arto kertoi, että Johanna oli perjantain ja lauantain välisenä yönnä soitellut. Samana yönähän Herra I sai sitä puhelua, että tulkaa pelastamaan, älkää jättäkö yksin, tulkaa Arton kanssa tänne.

No Artoa Tuksu oli taas pyytänyt rakastelemaan. Kun kiinnostus ei herännyt, korotti Johanna panoksia. Olivat kuulemma limusiinillä liikenteessä. Kauhee mekkala taustalla ja Tunkki tinkii Artoa mukaan. No Arto oli omien sanojensa mukaan nukkumassa mutta oli sanonut Jossulle, että on Helsinginkadulla baarissa. Siellä se Tuksu oli sitten ajellut "limousinellä" ja etsiskellyt poromiestä baareista. Tarina ei kerro mitä Yolenella on ollut mielessä oikeasti mutta ei liene mikään mieletön loikkaus päätellä, että ihan pelkästään rakastelu-seuraa ei oltu vailla. Välillä Artsikin yllättää, ei lähtenyt limusiinin ja 150kilosten miesten kyytiin.

Lauantain ja sunnuntain välisen yön eheyttäjä-pastori Johanna Tukiainen onkin viettänyt DTM:ssä. Paikkahan on siis homoseksuaalien suosima ravinteli Helsingissä. Rapsat illankulusta on vähintäänkin erikoista luettavaa. Jossu on tullut baariin itsekseen, etsimään Immosta. Yksin on istuttu iltaa ja hankittu uusia ystäviä.

Kuvanottamisen jälkeen pikkusen kehunut itseään, arvioinnut kuitenkin, että tukka kaipaa pikkusen ehostusta. Kampa esiin ja kenttäolosuhteissa Blasco-konsulentin osaamisella takkukasaa kynimään.

Immonen on jossain vaiheessa iltaa tullut paikalle, sitä ennen Johanna on taas peruskaavan mukaisesti laskenut, että toisten drinkit tulee halvemmaksi kuin omat ja kaadellut tiskiltä omaan lasiinsa muiden juomia. Yhteisö-drinkkien lunastamisen lisäksi kohukaunotar oli haistattanut vittua baarissa satunnaisille ohikulkijoille

Suomalaiset on tietenkin sen verran kateellista porukkaa, että ainoastaan iltamakasiini uskoo edellisiin kihlauksiin mutta unelma todella on edelleen elossa. Tunkkihan brändää pörssissä noteerattua toiminimeään vapaa-ajallaankin. Nyt lipsahti, eihän Jossulla mitään vapaa-aikaa ole, happy-hour on aina kun ollaan hereillä ja jokainen hetki on hukattu mahdollisuus jos sitä ei käytä itsensä hehkuttelemiseen. Johannan ja Juhan pyhä liitto voi edelleen hyvin, Juha etsii edelleen sormusta.

Sen verran tuksu on oppinut, että jos se jossain sikailee, niin raportti lähtee facebookkiin lätkämatsin selostusta pienemmällä viiveellä. Oli kieltänyt laittamasta kuvaa jakoon, kun heti joku haukkuu läskiksi. Onneksi Johanna kuitenkin itse tietää paremmin. Oli onneksi muistanut brändätä joulukinkulla jalostettua ruhoaan, eikä ymmärrä mikä ihmisiä oikeen vaivaa, kaunis niinku näkyy, eikä todellakaan lihava.

Turpaansa ei ilmeisesti kukaan saannut mutta aina hyvätapaisena ravihevosena Johanna oli kotimatkalla haukkunut rautatieasemaa etsineen ulkopaikkakuntalaisen huoraksi. Ei liene epäselvää miten Tukiaiset ja piireissä liikkuvat kätyrit hämminkiä aiheuttaa, kun suuntaa ja kännykkää lainaksi kysyvälle tuntemattomalle ihmiselle tulee Huorat ihan ensimmäisenä. Huora, tuo sana, jota Tuksu itse ei koskaan käytä ja rankasee seuraavana päivänä hedelmäveitsellä jos toiselta lipsahtaa. Dance thru the couliflowerista tuttu esileikin ammattilainen Juha oli korottanut panoksia ja tilittänyt samalle kaverille, ettei ole todellakaan niiden ongelma jos joku ei löydä rautatieasemaa ja sattuu olemaan kännykkä hukassa.

Sunnuntain ja Maanantain välisenä yönä, siis parisen tuntia sitten Herra I teki Arton puolesta rikosilmoituksen noista viikontakaisista, nassun tai Julian aiheuttamista esileikin hedelmistä. Klassisena herrasmiehenä tietenkin Johannalle ja Team-Saltevolle tekstiviestillä ilmoitus:Street smart saa taas ihan uuden merkityksen kun tätä levotonta laukaustenvaihtoa seuraa. Johannahan ei tunnetusti ole mikään shakinpelaaja, vaan suosii nopeatempoisempia lajeja. Välittömästi se kaikkein loogisin come-back: Et tiedä kuka käytti kännykkääni, etkä tiedä ketkä on soitellu. No Tuksuhan kristittynä jakaa omaisuutensa kun se on kaveriporukalla liikenteessä, joten ihan turha tulla uhkailemaan kun samat kirjotusvirheet, liioittelun ja suoranaisen paskanjauhamisen osaa käytännössä 95% Suomalaisista. Huomasi  myös, että Herra I ei selvästikään ole Glamourin raskaansarjan pelimies, suoranainen raukka. Vähän häiriköi keskellä yötä ja tilaa karvattomia läskejä kahviseuraksi, ni heti ollaan nillittämässä. Vielä ei oo edes Fiskarssi viuhunu ja toinen alkaa sotkemaan poliiseja peliin.

Mikään ei pelota, ei edes stalkkeri gootit. Kovaa puhetta tyypiltä joka pari yötä aikasemin tilittää tietävänsä koko ajan missä Arto ja Herra I liikkuu. Vähän menee off-topicicsi mutta ihan aidosti toivon, että Tuksu ei maksa henkivartijoistaan kilohintaa. Meinaa jos useampi 150-200kg ukko roikkuu mukana, niin aika nopeesti mitataan glamourin määrä tonneissa. Eihän tuollanen porukka voi kulkea edes standardilla henkilöautolla, kun perus vehkeistä loppuu kantavuus jo siinä vaiheessa kun yksi solakka poika ja artisti itse kampeaa kyytiin. Ulkomaille tuolla kokoonpanolla ei ole mitään asiaa kun puolet bändistä pitäs lastata ruumaan.

16 kommenttia:

 1. Loistavaa settiä. Eheytit mut just Immoseksi. Milloin pannaan? LALALALLALLAAA!

  t: Herra I

  VastaaPoista
 2. Loistavaa tekstiä, sanan käyttösi on ihailtavaa.Kiitos hauskoista lukuhetkistä;)!

  VastaaPoista
 3. Missä on lähin naisvankila Jollaksesta katsottuna?

  VastaaPoista
 4. Sairasta tekstiä... Miten voi olla nuin köyhä elämä, että kuluttaa aikaansa tämmöiseen paskaan?? Ei taida kirjoittajallakaan mennä kovin hyvin tämän tekstin perusteella.. Mihin pyrit näillä teksteille? Huonontamaan Tukiaisen mainetta ihmisiten silmissa, ja samalla tunnet itses paremmaksi, kun tiedät jollakin menevän vielä huonommin. Mietippä että onko oma mielenterveytys niin hyvä et sulla kärsii toisia herjata.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Oooh, olenkin Johanna odottanut sinua. Kauan se kestikin, kirjoitukseni on ilmeisesti ollut liian pitkiä neljän laudaatturin oppilaalle. Tervetuloa kuitenkin iloiseen joukkoomme. Pelastit juuri päiväni.

   Keikkatarjoukset ja treffipyynnöt mailiini johanna@dollsdancers.fi

   Poista
  2. Ei muuten ole sittenkään Johanna. Juhahan se siellä möllöttelee, istuma-asento paljasti homoksi! Kerro kuitenkin Jossulle terkkuja.

   Poista
  3. No mutta Hesushan vain hienosanaisesti valaisee meille kateellisille suomalaisille tukiaisten salattua glamour-elämää. En näe tässä mitään väärää.

   Poista
  4. Loistavaa tekstiä ja Tuksuhan on pilannu maineensa ihan itse jo moneen kertaan.
   Tuksulla on suuruudenhulluutta toimissaan ja puheissaan eli
   katsoo,etteivät mitkään lait ja säännöt koske häntä.

   Poista
 5. "Huonontamaan Tukiaisen mainetta ihmisten silmissä..." Eihän se ole mahdollista, Tukiainen itse tekee sen parhaiten ja antaumuksella. Tämä blogi on valtavan hauska!

  VastaaPoista
 6. Huipputekstiä! Mä vähän luulen, että tämä on JO ylittänyt erään suomen suosituimman huippublogistin...

  VastaaPoista
 7. Mitä Jossu muuten DTM:ssä teki? Homothan on Saatanasta...

  VastaaPoista
 8. http://iltamakasiini.fi/teho-osastolta-selvinnyt-julia-tukiainen-kertoo-mita-oikein-tapahtui/?fb_action_ids=146513805514302&fb_action_types=og.likes&fb_source=aggregation&fb_aggregation_id=288381481237582

  Onneks Julle pääsee diabeetikkojen leirille vähän relaamaan :D

  Chillääx Julle!

  VastaaPoista
 9. Hesoksen ulosanti on tähänastiseen luettavuuteen ja ymmärrettävyyteen YLIVOIMAISTA, jos verrataan vaikka näätien jumaloimiin Laupikseen ja Talkkariin.
  Harvoin tulee turhis-aiheisilla kannanotoilla näin hyvin sanansäilää käyttävää
  bloggaajaa.
  Hän ajattelee mitä kirjoittaa, eikä kirjoita, mitä ajattelee.

  VastaaPoista