torstai 7. maaliskuuta 2013

Liikemiesrakastaja Urban, elämäni edellinen hetero

Tuli mieleen, että voisin vähän aukasta Johannan ja elämänohjeita jakavan liikemiesrakastaja Urbanin suhteenkaarta. Johannahan on hurjan kiitollinen fanitettava, sillä Johanna on hurjan rehellinen. No rehellistä ja Johanna Tukiaista on oikeasti äärimmäisen haastava laittaa samaan lauseeseen mutta tarkoitan, että Johannan impulssikontrolli on äärimmäisen rajoittunutta. Jos joku tarjoaa Jossulle kahvit, niin Jossu omistaa sille ja tarjoajan luottokortille kappaleen blogissaan. Jos seuraavalla "deitillä" ei kahveja tipu, niin kappale tulee narsismista tai siitä kuinka Juliakin huomasi heti, että jotain arveluttavaa tässä henkilössä oli. Johannaa pitää siis osata lukea. 

Alkupäässä siteeraukset on pitkiä ja Miamin tuoksuisia, lyhenee kuitenkin loppua kohden huomattavasti. Tässä on nyt käytetty aineistona ainoastaan Itar Tukiaista, Facebookissahan Mansikki on näitä samoja lööpereitä jauhanut ihan samalla intensiteetillä ja suurella volyymillä. Olennainen kuitenkin selvinnee ihan virallisen lähteenkin perusteella. Muutenkin tästä on tulossa pitkä kirjoitus ja epäilen, että kukaan ei tätä jaksa lukea.

No niin, eli Johannan ja mystisen herra U:n suhdehan alkoi munuaisaltaidentulehduksen jälkimainingeissa. Urban on Johannan omakeksimän formaatin, "Johanna Tukiaiselle sulhanen" löytö ja kirjanpito Urbanistiksista alkaa 22.5.2012. Tätä ennen on vaikea hahmottaa koska puhutaan U:sta, koska puhutaan paskaa ja koska on kyse jostain toisesta kansainvälisestä deitistä, jota käsitellään ilman nimeä - vähän kuin karjaa teurastamolla.
Tilanne nyt on siis se, etta etsin tositarkoituksella tasapainoista, alykasta, mielellaan minua vanhempaa ja turvallista miesta, jonka kanssa viettaa mieluiten koko loppuelama yhdessa (tata asiaahan ei voi koskaan itse taysin paattaa, siksi vaan sanon toivomuksen.)
No jokatapauksessa projektini “Johanna Tukiaiselle sulhanen” on lahtenyt hienosti kayntiin. Suomessa mainettani on vedetty niin pahasti lokaan ja varsinkin sen jarkyttavan TV5 ohjelman jalkeen minun on vain entista vaikeampaa loytaa fiksuja miehia Suomesta jossa tarjonta on muutenkin niukempaa kuin ulkomailla, niin paatin aloittaa prinssin etsinnan ulkomailta. En jaksa ihmisten jatkuvaa toistamista Suomessa kun tapaan heita luonnossa, etta “Hei sahan oletkin tosi fiksu ja sydamellinen” tai “Hei, sahan oletkin ihan hoikka ja tosi kaunis.”
Minun ei tarvitse todistella kenellekaan yhtaan mitaan.
Teen samanlaisen projektin nyt kun amerikkalainen Reality TV sarja konsepti “Unelmien poikamiestytto” on.  Minulle on tullut noin 300 treffipyyntoa ympari maailmaa, joista karsin samantien 50 jaljelle pelkastaan kuvien, ian, ja tulevaisuuden haaveiden perusteella.  Esim. jos mies ilmoitti minulle, etta han ei halua enaa lapsia, karsin hanet heti pois. Nyt olen karsinut 50 miehesta pois niin, etta jaljella on 20 henkiloa.  He ovat Ruotsista, Norjasta, Pariisista ja Amerikasta.
Itseasiassa mukana on myos kaksi suomalaista miesta, mutta en ole yhtaan vakuuttunut siita, olenko heista kiinnostunut vakavassa mielessa. Kemiahan on todella tarkeaa, eika sita voi pakottaa. Pidan ainakin talla hetkella kaikki henkilot taysin yksityisena, voin sanoa heidan etunimensa alkukirjaimen ja kertoa jotain tietoja heista, mutta muuten en halua, etta enaa yksikaan ns. suomalainen katkera naata (yleensa nainen) sotkeutuu yksityiselamaani.
Eli Johanna kyllästyi siihen, että Suomessa tullaan jatkuvasti tilittämään miten se onkin tosi fiksu, sydämmellinen, hoikka ja kaunis. Eihän tuollaista jaksa kukaan kuunnella, kun ihmiset tulee spontaanisti kertomaan itsestäänselvyyksiä. Ratkaisu Miamin malliin on tietenkin aloittaa omakeksimä formaatti, jonka yksikään osanottaja ei halua tulla kuvatuksi. No 300 treffipyyntöä ympäri maailman ja niistä rankattiin pois 250. Jäljelle jäi siis 50 potentiaalisinta siittäjää. 

Huomionarvoista lienee myös se, että Suomesta löytyi kaksi, jotka on kiinnostunut fiksusta, sydämellisestä, hoikasta ja kauniista naisesta. Eli formaatti jota ei koskaan kuvattu millään välineellä, jonka osanottajat kielsi kertomasta heistä edes nimeä ja johon ei koskaan etsitty osanottajia yhtään mistään, keräsi 300 osanottajaa, joista alle prosentti löytyi Suomesta. Tämä viimeistään todistaa, että Johanna on hyvin kansainvälinen, hoikka ja sydämellinen blondi. 

Formaattikuvaus jatkuu:
Olen tavannut naista ehdokkaista 15 miesta luonnossa ja he kaikki ovat hyvin kiinnostuneita minusta. Miksi toimin nain, etta tapaan useamman miehen, selitys on hyvin yksinkertainen. Ihmisen luonteesta ei voi koskaan tietaa parissa paivassa mitaan, eika luonteidemme yhteensopivuudesta, puhumattakaan kemiasta. Mielenkiinnon kohteet ovat hyva, etta ovat mielellaan mahdollisimman samankaltaiset, samoin tulevaisuuden toiveet. 
Tukholmassa tapasin ehdokkaan nro.1, kutsun hanta “U” kirjaimella. Han on 50 vuotias yritysjohtaja joka on matkustanut ympari maailmaa, erittain kansainvalinen ja alykas mies, lisaksi komea ja puhumme keskenamme amerikan englantia. Han vei minut usein illallisille Ruotsissa ja piti minusta niin paljon, etta paatti nyt extempore jarjestaa jonkun romanttisen viikonloppumatkan ulkomaille. Koska valissa oli pyhapaiva, kaikki akkilahdot olivat kuitenkin menneet ja lennot olivat ihan taynna.
Lahdimme Osloon, Norjaan, koska lento oli lyhyt ja han jaa nyt viela viikoksi tanne tyomatkalle. Han myos tiesi, etten ole koskaan ollut Norjassa ja halusi esitella minulle paikkoja taalla. Olemme viettaneet taalla usemman paivan, olen vielakin Oslossa, upea 5 tahden hotelli ja kattohuoneisto. Meita yhdistaa monetkin asiat, mm. se, etta kummatkin pidamme herkullisesta ruuasta, han on viinien harrastaja joten tietaa lahestulkoon kaiken viineista, rakastamme matkustamista ja molempien lempikohde on Miamin lisaksi Hawaiji. Yhteista on myos se, etta me molemmat rakastamme veden laheisyytta, oli se sitten meri tai jarvi, mutta U:lle on tarkeaa asua lahella merenrantaa tai suoraan rannalla. Soimme ihanissa ravintoloissa illallisia ympari Osloa, eilen menimme meriruokaravintolaan ja soin ensimmaista kertaa valasta, joka ei maistunut yhtaan kalalta! Soimme sita molemmat, ja se muistutti pihvia! 
“U” tykkaa vaaleista naisista, joilla on pitka tukka. Lisaksi han pitaa muodoista (mika ei tarkoita nyt sita, etta han pitaa varsinaisesti “lihavista” naisista, mutta han pitaa naisista joilla on naisellinen peppu ja suuret rinnat, nain han asian minulle kuvaili.) Lisaksi mika kuulemma minussa viehattaa, on puheliaisuuteni. Han rakastaa keskusteluja ja sanoi, etta mielenkiintonsa loppuu, jos ei ole mitaan puhuttavaa mistaan. Sita ongelmaa minulla ei ole, voin puhua mista tahansa aiheesta. Mika minua myos kiinnostaa kovasti on se, etta han hankkii kuulemma mielellaan lisaa lapsia tulevaisuudessa, vaikka hanella on jo 2 tytarta. 
No niin, eli 15 miestä on tavattu luonnossa ja 100% formaattimiehistä on varsin lupaavasti hyvin kiinnostuneita. Johdatuksellista on kuitenkin se, että jo ehdokas nro 1 oli Urban. Eli 300 miehestä ensin viiteenkymmeneen ja niistä ensimmäinen oli Urban. Näistä muista klassisista herrasmiehistä, eli narsisteista, ei myöhemmin kuultu juuri muuta kuin jotain sivulauseita. Tapasin juristideittini ja tapasin sen ja tämän. Mutta Urban oli ainoa jonka amexissa oli riittävästi vetoa.

No Urban päätti extempore järjestää jonkun lomamatkan mutta ikävästi pyhäpäivän takia mentiin Osloon, johon U sitten jäi viikoksi duuniin. Yhteistä U:lle ja J:lle on tietenkin monet asiat mutta merenläheisyys ehkä päälimmäisenä. Siitäkin huolimatta, että J:n äidin ja isän omistamasta Jollaksen residenssistä ei merelle näe edes kiikareilla.

Urban tykkää muodokkaista naisista, joka toisaalta on kiusallista, koska johanna suomalaisten satunnaisten kadulla vastaantulevien ihmisten mukaan on hoikka. No onneksi U ei sentään tykkää mistään lihavista naisista, vaan pikkusen isommista tisuleista ja pyöreästä perseestä. Tosin uskon, että olisi Johanna tarvittaessa voinnut sen verran heittäytyä, että kiskasee lauttamatkalla kokonaisen kinkun, niin saadaan vähän  lisää pyöreyttä.

25.5.2012 selviää sitten se olennaisin, eli Amexin väri:
Vietimme aikaa “U” herran kanssa Tukholman loungessa, ja huomasin että hänellä on kultainen Amex luottokortti. Tiedän vain perusluottokortit, mutta sen muistin amexista, että siinä merkitsee väri kun exälläni, juutalais-jenkkiläismiehellä oli musta amex, jossa on rajaton luotto. Kuulin että kultainen amex on kuulemma seuraava siitä, sitten tulee platina, vihreä jne. jos tämä pitää paikkaansa. No oli ihan miten, vaan ei ainakaan mikään ihan luuseri taida tässä olla kyseessä……
Olen käynyt hänen kotonaan syömässä ja hänellä on aivan upea omakotitalo suoraan merenrannalla. Ei sinällään ole niin tärkeää, mikä luottokortin väri on, mutta olen saanut tietynlaiset traumat Artosta, joka kerran jopa ehdotti Jollaksessa, että voisimme kerätä pulloja, jotta saamme ostettua illan ruuan. Ei tarvitse mennä äärilaidasta toiseen, minä näytän sen sijaan tosin meneväni elämässäni, tahtomattanikin…… 
Haluaisin vain sen turvallisen ja älykkään miehen jonka kanssa perustaa perhe, ei amexin värillä väliä…….
29.5.2012 pannaan jo isompi vaihde silmään. U alkaa ihan todenteolla kosiskelupuuhiin. Tähän mennessähän U on vain pitänyt isoista utareista, ja tuhdista peräosastosta, vilauttanut vähän amexia, käyttänyt norjassa ja upeassa merenrantakodissaan. Nyt se sitten muuttuu, tulee niin nopealla amerikanenglannilla kehuja, että edes neljän laudaatturin ylioppilas ei pysy kärryillä ja jääpala meinaa koitua kohtaloksi:
Eilen oli todella helteinen sää, aiemmin päivällä kävin romanttisella lounaalla tukholmalaisen treffiehdokkaani nro1. “U”:n kanssa. Join kokista ja mainasin tukehtua jääpalaan kun hän ylisti minua niin paljon….!  Tiedän, että monet suomalaiset taas ajattelevat, että voi itku mitä itsekehua “Tuksu” selittää, mutta tämä ei siis ollut mitään itsekehua, vaan miehen omat sanat. Hän sanoi, että on kauan etsinyt naista, joka on kauneuden lisäksi vielä älykäs, puhelias, huumorintajuinen ja karismaattinen. Näin hän minua kuvaili. Hänellä on kuulemma paras kaveri, joku erittäin älykäs Harwardin yliopistosta valmistunut ruotsalainen, komea ja menestyvä mies nimeltä Robert, joka on kuulemma ihastunut kuvien perusteella siskooni Juliaan! Lisäksi “U” oli kehunut kovasti Juliaa ystävälleen, sillä hän on itse kuulemma niin ihastunut minuun, että siskoni on pakko olla upea tyyppi myös! 
Ihanaa, olin ihan innoissani! He ehdottavat meille tuplatreffejä, ja yhteistä ulkomaanmatkaa nelistään nyt kesän aikana. Robert on kuulemma erittäin lahjakas matemaattisesti, pörssimeklari ja kaikkea muuta, U puhui niin nopeaa amerikanenglantia, etten pysynyt perässä. Lisäksi olin niin hermostunut, etten voinut oikein keskittyä.
No niin, kuten huomataan, Urban todella on ollut ihan mieletön gentlemanni. Suomalaiset saattaa toki aatella, että kun nyt estottomasti tässä listaan itsestäni vain positiivisia puolia, niin olisin jotenkin itseäni kehumassa. Kyse ei kuitenkaan ole mistään sellaisesta, haluan vain olla rehellinen Urbanin sanoista! Urban on ollut sen verran innostunut Jossun karismasta, että oli demoillut sisko Julian kuvia kaverilleen Robertille, joka myös on varsin varteenotettava uros. 

Onneksi Rooobert on menestynyt, Harvardista valmistunut, matemaattisesti lahjakas, älykäs, varakas pörssimeklari ja kaikkea muuta, koska Juliahan tunnetusti on persaukinen, kroonisesti työtön, lähes kirjoitustaidoton, takuulla laskutaidoton, alkoholisoitunut myymälävaras ja tunnettu poliisi-TV:stä. Asustelee vanhempiensa himassa 29 vuotiaana, merkittävin saavutus tähän menessä lienee geeneistä saatu diabettes. En tiedä millaista Harwardissa on opiskella mutta Julle ei pystynyt samaan aikaan sairastamaan diabetestä ja opiskelemaan kolmea iltaa viikossa kosmetologiksi. Ehkä tässä on haettu sellaista "vastakohdat täydentää toisiaan" tilannetta. Yhdessä onnistuisi kuitenkin kauppareissutkin ilman, että Julia tulee väärinkäsittäneeksi mitään ja porukassa on joku, joka ymmärtää ne numerotkin kuitista.

Omakeksimä formaatti jatkuu 12.6.2012:
No mullahan meni hermot jo paljon ennenkuin Arto tajusi edes mitään. Nimittäin lensin jo paljon aiemmin Tukholmaan, jossa minulla on nämä eri “sulhasehdokkaat.”  Sama mies, jonka kanssa tein Oslon matkan tunnettuun Clarion hotelliketjuun, vei mut nyt Kyproksen saarelle romanttiselle matkalle. 
Kuten jo aiemmin sanoin, kyseessä ei ole mitkään yhden illan yön treffit, vaistosin miehestä melkein samantien että hän on paljon enemmän vakavissaan kanssani. Itseasiassa ajattelin, että mokasin koko suhteen, koska nukuin niin paljon Oslossa, toinen juttu on suhteellisen runsas alkoholinkäyttöni. 
Viimeinen pisara oli se, että hän oli googlettanut minut. Ihmettelin, mistä hän oli saanut nimeni. Mutta sehän luki lentolipuissa! Ja siellähän minä loistin heti ensimmäisenä Wikipediassa!  Olin varma, että mies jättää mut ihan samantien. Mutta arvatkaa mitä tapahtui????  Tapahtuikin päinvastoin, hänen mielestään oli täysin hullua, että Suomen ulkoministeri menetti virkansa pelkän tekstailun takia (meillä ei siis ikinä edes ollut mitään suhdetta) vaikka esim. Ruotsin kuningas on sekoillut paljon enemmän. 
Tämä mies nimeltä “U” ihmetteli myös suomalaisten ilkeyttä, jonka olen kuullut jo aiemminkin. Hän on yritysjohtaja ja hänellä on bisneskavereita myös Suomessa. Hänen “ystävälliset” työkaverinsa IBM:ltä olivat kertoneet, että olen mm. “väkivaltarikollinen” ja rattijuoppo.  No hmmm……kiitos teille taas suomalaiset, ketä ikinä lienettekään!!!! Te ette todellakaan tunne mua!!! 
Minusta mies on älykäs silloin kun hän on sekä “street smart” että koulutettu, esim. matemaattisesti lahjakas. Tämä mies on ilmiselvästi älykäs, sillä hän osaa lukea rivien välistä ihan kokoajan. Kysyin, miksi hän on nyt niin hirveän ihastunut minuun. Hän luetteli monia seikkoja, osa tulee tässä:  Olen kuulemma erittäin älykäs nainen, joka on keskustelutaitoinen, huumorintajuinen, eroottinen, kaunis ja joka osaa kieliä. Hän esim. sanoi suoraan, että jos en osaisi lähes teydellistä amerikan englantia, hän ei voisi ajatella parisuhdetta kanssamme, koska kommunikointi olisi vaikeampaa (tosin osaan suhteellisen hyvin myös ruotsia.)
Lisäksi hän rakastaa kuulemma suuria rintoja ja kauniita ns. vähän babyface kasvoja. Että näin Tukholmasta……:)
No niin, eli nyt on käyty  kyproksen saarella romanttisella matkalla. Tämä koulutettu street smart siittäjä suoraan Ruotsin busines-elämän sykkeestä on yli kuukauden kiivaan deittilun jälkeen saannut selville Johannan nimen. Mennyt wikipediaan ja mitä helvettiä, ensimmäisenä siellä on Johanna! Nyt on ollut Jossulla tiukka paikka mutta fear not! Ei Urban tosta vaan luovuta, kun kerrankin on Babyface kasvot, mielettömät tissit, lähes täydellinen amerikan englannin taito, keskustelutaito, erotiikkaa ja kauneutta samassa paketissa. Urban on tehnyt ainoan järkeenkäyvän johtopäätöksen: Suomalaiset on hulluja, koska Ruotsin kuningas on keulitellut munallaan vuosikymmeniä ja täällä joku ministeri saa kenkää, kun pikkusen tekstailee raivohullun rattijuopon kanssa.
Meillä oli 5 tähden hotelli ja mikä oli erityistä oli privaatti kuuma poreamme omalla parvekkeella, jossa vietimme joka illan. Sieltä oli suora merinäköala.
Heräsin yhtenä aamuna siihen, että tunsin jotain rinnallani. Siinä oli sydämenmuotoinen korurasia. Olin niin väsynyt, etten jaksanut kunnolla keskittyä. Avasin rasian ja siellä oli hopeinen kaulakoru, suuri avain. Tämä salaperäinen herrasmies lupasi kertoa minulle myöhemmin, mitä tämä avain tarkoittaa…..:) 
Nyt on siis kyseessä herra “U” ja hänen suomalaiset liikekumppaninsa eivät antaneet mitään kovin korkeita referenssejä minulle, kiitos vaan oman maani kansalaiset!  Mutta he olivat kuulemma painottaneet, etteivät tunne minua ja perustavat mieipiteensä lehtien kirjoituksiin.
Mutta tämä kyseinen mies vaikuttaa aidosti olevansa rakastumassa minuun, ja hän kutsuu minua “suomalaiseksi skandaalikaunottareksi” jonka otan kohteliaisuutena. Olen ollut tämän miehen kotona jo useita kertoja illallisilla. 
Ennen lähtöämme Kyprokselle vietimme yhden yön Eskilstuna nimisessä paikassa lähellä Tukholmaa Clarion hotellissa, jossa olimme myös Oslon matkamme aikana. Huone oli aivan ihana ja mies oli ostanut minulle etukäteen Moet and Chandon shampanjaa ison pullon pöydälle.
Rakastan keskustella hänen kanssaan, puhuimme ihan älyttömän paljon, kävimme läpi sekä hänen exiään että minun exiä. Hän on oli ollut naimisissa 14 vuotta ja hän kyllä ymmärtää sydänsurut. Oli hassua analysoida exieni kuvia hänen kanssaan, hänen mielestään Udi näyttä “gansterilta”, jollain tavalla uhkaavalta ja pelottavalta. Arto sen sijaan näyttää hänestä ihan “pelleltä”. 
Ensimmäistä rakkauttani emme arvostelleet, koska en halunnut.
Jatkoa seuraa kohta tällä seikkailulle……hih  
Wikipediasta, Suomalaisista, Johannan omasta kansasta, IBM-duunikavereista, "suhteellisen runsaasta alkoholinkäytöstä" ja 20h yö-unista huolimatta rakkaus kukoistaa. Välillä pistettiin Johanna parvekkeelle peseytymään, sitten kehuttiin Johannaa lisää ja arvosteltiin exät. Udi on gangsterin näköinen kukkakauppias ja Artsi on pelle, Sika-Mikaa ei arvosteltu Johannan pyynnöstä.

18.6.2012 tämä mieletön rakkaustarina jatkuu, Johanna alkaa jo ihastumaan:
Tukholmalainen herrasmies “U” buukkasi tänään meille yhteisen romanttisen matkan etelään heinäkuulle (sama henkilö, jonka kanssa tein juuri Kyproksen matkan) ja matkatoimistossa meni aika kauan aikaa, sillä hänen ehdoton vaatimuksensa oli se, että sen lisäksi että hotellimme on 5 tähden hotelli, hän halusi saman asian, joka meillä oli Kyproksella, nimittäin oman privaatin suuren porealtaan joka on parvekkeella, eli taivasalla. 
Monissa hotelleissa porealtaat ovat sisällä, mutta parvekkeella ulkona oleva poreamme on paljon romanttisempi ja siellä on aivan ihanaa viettää iltoja. Viimeksi joimme samalla shampanjaa ja laitoimme kynttilöitä ympärille, mikä oli todella romanttista. Mies kehui minua kauheasti, että näytän kuulemma alastomana kynttilänvalossa porealtaassa ihan “enkeliltä” ja hän saa kuulemma kohta sydänkohtauksen    Hän on siis eronnut 4 vuotta sitten ja on täysin vapaa, en deittailisi varattuja miehiä. Tässä vaiheessa en sano tätä vielä vakavaksi suhteeksi, en halua tehdä samaa virhettä jonka Arton kanssa tein.
Vanhempienikin mielestä on hyvä vielä tässä alkuvaiheessa deittailla jotta näkee juuri luonteiden yhteensopivuuden, kemian jne.
Mutta alan itse ihastumaan vahvasti tähän mieheen nimeltä “U”. Kun puhun “deiteistä”, en tarkoita seksiä, olen käynyt muiden miesten kanssa vain syömässä. Tämä herra “U” näyttää nyt vain kääntyvän vakavammaksi.
Taas ollaan menossa ulkomaille kultasella amexilla. Hotellia varatessa menee aikaa, koska Urban ei suostu tinkimään hygieniasta. Viiden tähden hotellejahan on 13 tusinassa mutta vaan harvassa on allas, missä Jossun voi kuurata puhtaaksi ulkoilmassa. Tarina ei kerro olisiko Urban ollut valmis tyytymään painepesuriin. Viime kerrallahan Urban kisko shampanjaa, himmensi valaistuksen kynttilä asteelle ja sitten enkeliä pesemään - silti sydänkohtaus oli lähellä. Arjalaisessa naisessa vaan on sellainen myskisempi, sieraimia polttava tuoksu, joka tottumattomalle voi olla kohtalokas.

Vanhemmatkin siunaa sarjadeittailun ja Johannan huomaa, että U:n kanssa meno alkaa muuttumaan vakavaksi. Olettaisin, että Tukiaisittain tilanne lasketaan ihan suoraan peseytymiskerroista. Minkään yhdenyön jutun takia Johanna ei kaiva edes rexonaa esiin. 

Tarina jatkuu 25.6.2012, otsikolla:  “Johanna Tukiaiselle sulhanen” oma keksimani konsepti jatkuu edelleen kiihkeissa merkeissa
Talla hetkella sulhasehdokkainani ovat ruotsalainen juristi jota sanotaan vaikka “B” mieheksi, hanen kanssaan kavin viimeksi leffassa Tukholmassa, kavimme katsomassa kauhean leffan nimelta “Tsernobyl Diaries.” Hanen lisakseen ehdokkaina on ruotsalainen yritysjohtaja “U”, seka suomalainen insinoori nimelta “J” joka tosin asuu Australiassa, seka yllattaen myos ex aviomieheni Arto, kerron myohemmin miksi. 
Ohessa olevassa kuvassa menimme nelistaan Julian, yritysjohtaja herra “U”:n kanssa seka hanen ystavansa kanssa treffeille Ostermalmille, jossa soin hummerispagetin ja joimme valkoviinia. Minulla oli tyylikas suuri musta hattu paassani, suuret hatut ovat tana kesana muotia, niita kayttavat myos jenkkilaiset filmitahdet. Ostin hatun seka mustan paljettimekkoni Guess by Marciano liikkeesta Helsingista. Minulla oli lisaksi mustat leopardikuvioiset korkokengat. Julia on laihtunut 15 kg, mutta mina en ole saanut sellaista painoa viela alas, silla tama kyseinen herra “U” on vienyt minua niin paljon joko ulos syomaan tai kokkaillut kotonaan ruokia, ettei siina todellakaan paase laihtumaan! 
Hahaha, minulle riittaa tosin etta pudottaisin noin 5kg-8kg painoa, sitten olisin tyytyvainen. Herra “U”:sta on alkanut tulemaan tietynlaisia piirteita vastaan, juuri sen takia tapailenkin nyt useampaa miesta jotta naen sen, etta luonteemme sopivat yhteen ja tulevaisuuden toiveet ovat samat, samoin arvomaailma. Olen leijona horoskoopiltani ja haluan siis paljon huomiota seka olen aika johtava tyyppinen ihminen. Herra “U”sanoi, etta se nimenomaan hanta kiinnostaakin ja han on viehattynyt siita, etta olen perustanut oman yrityksen ja olen muutenkin yrittelias ja vahva ihminen.
Konsepti on voimissaan ja Johannaa on syötetty, joka välissä on tullu kaukalon täydeltä hummeria. No tässä vaiheessa vielä varmistellaan, että luonteet sopii yhteen, Varalla pelissa on B-mies ja suomalainen, Australiassa asusteleva insinööri. Ensimmäistä kertaa on huomattu, että Urbankin saattaa osoittautua narsistiksi tai muuten vaan mulkuksi. Herra U on kiinnostunut Johannasta nimenomaan toiminimen takia. Kultasen amexin mies, siittäjä Tukholman liike-elämän syövereistä on vaikuttunut Johannan ennätysnopeasta verorästien maksusta.
Aitini sanoi, etta tama herra “U” on tietylla tavalla hyvin seksikas ja karismaattinen mies, mutta han on myos vaativa. Julia sanoi Ostermalmilla meidan treffeilla, etta hanella on selvasti vahan vaikea luonne. 
Olen kaikkein ihastunein juuri tahan herra “U” nimiseen henkiloon, mutta olen huolissani hanen hallitsemisestaan ja maarailyistaan. Minulla on treffeilla persikan varista huulipunaa joka nayttaa upealla rusketuksen kanssa ja Julialla oli punaista huulipunaa. Herra “U” sanoi, ettei han pida siita ollenkaan, etta naisella on huulipunaa, oli se sitten minka varista tahansa. Me loukkaannuttiin molemmat Julian kanssa tosi pahasti ja Julia sanoi teravan kommentin kyseiselle miehelle, etta myos meidan kulttuuria ja suomalaisuutta pitaa arvostaa ja monet suomalaiset naiset kayttavat huulipunaa varsinkin illanvietoissa ja treffeilla. Mutta kyseessa ei ole nyt ns. huulipunaongelma, kyseessa on enemmankin periaate josta puhun. Se tarkoittaa etta kyseinen mies on selvasti hieman hankala, han voi tehda ongelmia myos muista asioista. Han muistuttaa lievasti exaani, juutalaista Udia, mutta ei niin pahassa mielessa, Udi oli paljon pelottavampi ja dominoivampi. 
Äitikin on huomannut, että Urban on hyvin seksikäs ja karismaattinen mutta myös vaativa. Ehkä Johanna on paljastanut suihkupakon myös vanhemmilleen? Myös Julia on tehnyt tarkkasilmäisiä havaintoja: vaikea luonne. 

Paska meinaa iskeä kunnolla tuulettimeen, kun molemmat siskot on tuhrinu naamaa huulipunalla ja Urban menee suoraan henkilökohtaisuuksiin. Huulipuna, oli se sitten minkä tahansa väristä, ei oikeen ole U:n mieleen. Julle ja Jossu vetää sieraimen täyteen herneitä ja Julia latoo faktat tiskiin suomalaisista naisista ja urbanin rasisitisista mielipiteistä... Suomalaista kulttuuria ja suomalaisuutta on treffeillä käyttää huulipunaa.

Ainoa johtopäätös mitä Urbanin moukkamaisesta mausta voi tehdä, on tietenkin se, että jatkossa voi tulla jotain muitakin ongelmia. Ensimmäistä kertaa havaittiin Ruotsalaisen ja Ex-juutalaisen miehen välillä samankaltaisuuksia, tosin U ei ole ihan niin pelottava ja dominoiva.


3.7.2012 tulee lisävarmistusta, Urban ja Udi on hyvin samankaltaisia. Urban ei kuitenkaan ole yhtä uhkaava kuin Gangsteri-kukkakauppias ilman esinahkaa:
Ruotsalaiset deittini ovst talla hetkella erittain vahvoilla, ovat erittain tyylikkaita, menestyvia, herrasmiesmaisia ja varsinkin eras heista todella karismaattinen, tama herra nimelta “U” joka muistuttaa hieman exaani Udia, onneksi ei yhtaan samanlaisessa uhkaavassa ja dominoivassa mielessa.
16.7.2012 Meno jatkuu:
Olen tapaillut jo useamman kuukauden yritysjohtajaa, Tukholmassa syntynytta miesta joka on kaynyt amerikkalaisen yliopiston. Puhumme hanen kanssaan amerikan englantia, mika helpottaa huomattavasti kaikkea.
Puhun ihan OK ruotsia, mutta se vaatii multa aina aikaa ja pitaa miettia mita sanoo, englannin osaan lahestulkoon yhta hyvin kuin suomenkielen. 
Han on hyvin rakastunut minuun, komea, pitka ja koulutettu mies, joka puhuu 6 eri kielta sujuvasti paitsi suomea, suomenkieli on kuulemma ihan liian vaikeaa…. Han hemmottelee minua ihan alyttomilla tavoilla, nyt kun olin Tukholmassa useita viikkoja, olin enimmmakseen hanen luonaan ja kokkaili hummeri illallisia ja mielettomia tenderloin pihvi-illallisia joka ilta, ohessa kuva kun olen hanen luonaan syomassa hummeria. Han on viinien harrastaja, tietaa kaiken viineista, joten annan hanen aina valita viinin josta han pitaa. Hanen vanhempansa ovat todella hienostuneita ja hanen aitinsa rakastaa erilaisia vareja, ehka siksi myos tama mies pitaa siita, etta kaytan vareja vaatteissani. 
Han vei minut Ruotsissa kylpylahotelliin, jossa meilla oli sviitti. 
Han oli varmistanut, etta huoneessamme on varmasti jaguzzi, eli kuuma poreamme, ja han oli varannut Moet and Chandon shampanjaa minulle seka ostelee erilaisia lahjoja. Ostin ihanan, uuden koko pinkin oloasun Jackie nimisesta liikkeesta Tukholmassa ja kaytin kyseista asua kylpylalomamme aikana. Samanlainen asu loytyy mm. Paris Hiltonilta. Barbie tyylinen kuten aina……. 
Pikkusen uhkaava, ei kuitenkaan läheskään juutalainen herrasmies on siis hyvin rakastunut jo tässä vaiheessa. Plussaa myös siitä, että Urbanin äiti ei ole värisokea. Taas on vedetty hummeria ja muutenkin on haettu pikkusen lisää pyöreyttä Johannan solakkaan, joskin rinnakkaaseen vartaloon. 

Edellisistä parveke-pesuista oppineena Urban menee askelen pidemmälle. Tällä kertaa ei tyydytä ulkoilma-altaaseen, vaan varataan sviitti kylpylähotellista. Kokkaustaitoinen omakotitalon omistaja aikoo liottaa rinnakasta ja keskustelutaitoista yrittäjä-deittiään kylpylässä ja hoitaa vain viimeistelyn omassa poreammeessa. Viinaa toki varattiin tälläkin kertaa.
Hanella on usea asunto ympari maailmaa, Tukholman keskustassa kaksi asuntoa ja lisaksi eras omakotitalo josta on upea merinakoala, siella olen viihtynyt parhaiten. Han on vaikusvaltainen, erittain alykas seka matemaattisesti, loogisesti etta henkisella tasolla. Olen kaynyt toistumiseen lapi hanen kanssaan ex suhteitani, puhumme niista tuntikausia, eika han hermostu. Han anylysoi itsensa mielestani hyvin. Han on ensimmaisen rakkauteni Mikan ja toisen rakkauteni Udin yhdistelma. 
Hanessa on kummankin piirteita hyvin paljon, toisaalta han on hyvin karhumainen ja hella, toisaalta karismaattinen ja hieman vaativa, mutta ei niin sairaalla tavalla kuin Udi oli.  Han haluaa varjella minua pahoilta asioilta, siksi esim. han vahtii kuinka paljon kaytan alkoholia ja sita juomme vain iltaisin, paivasaikaan alkoholinkaytto on kielletty. Hanen ex tyttoystavansa, ruotsalainen malli, oli alkoholisti, ja han haluaa, etta pystyn paasemaan vaikeuksieni yli. Han tukee minua ihan taysilla.
CEO Tukiainen on selvästikin löytänyt todellisen raakatimantin. Ehkä pikkusen uhkaavan mutta nallekarhumaisen liikemiehen. Miehen joka ei hermostu vaikka tuntikausia jauhetaan (taas) Johannan existä. Urbanilla alkaa olemaan käsikirjoitus jo sen verran ulkomuistissa, että pystyy heittämällä analysoimaan itsensä ns. Juutalais-lightiksi. Ei mikään siskonpanija, huorissa käydä pedofiili Mika muttei myöskään täys narsisti ja useita kertoja kuolleista noussut ex-juutalainenkaan. 

U on nähnyt maailmaa ja ennenkin on oltu kansainvälisten kaunottarien kanssa tekemisissä. Entinen tyttöystävä oli ruotsalainen malli. Veikkaan kuitenkin, ettei sillä omaa toiminimeä ollut ja tuskin se apinamiestäkään levytti. Tukee kuitenkin Johannaa, nyt on jo lukujärjestys dokaamiselle. Viina on sallittu vaan peseytymisen yhteydessä iltaisin.

23.7.2012 jatkuu, Urban tulee Tallinnaan lentokoneella, pesemään Johannan ja tarkastamaan, ettei sitä taas kusta linssiin sopimusasioissa:
Mysteerinen “Herra U” lensi perässäni Tukholmasta Tallinaan ja tuli luokseni Pärnuuseen. Hänen tarkoituksenaan oli myös tarkistaa allekirjoittamani sopimukset TV yhtiön kanssa sen jälkeen, mitä loskaa olen saanut niskaani. Koko TV ryhmä lähti seuraavana aamupäivänä takaisin Helsinkiin, mutta Julia löysi Pärnusta komean, pitkän ja tumman suomalaisen miehen ja jäi sille tielleen. Itse tulimme “Herra U:n” kanssa Tallinaan, josta hän oli varannut sviitin meille poremmeen kanssa, nykyisin hänelle on hyvin tärkeää, että huoneessa tai parvekkeella on poreamme. Joku kyseli kommenteissa, minkä ikäinen tämä “Herra U” mahtaa olla. No hän on suurinpiirtein samanikäinen kuin ex-aviomieheni Arto. 
Tosin hän pukeutuu pukuihin ja merkkivaatteisiin, mutta on huomattavan paljon rennompi kuin yleisesti ottaen ruotsalaiset miehet ovat. Ei hän muuten edes olisi kiinnostunut minusta! Hänellä on kaksi kaunista tytärtä, joita hän hemmottelee kokoajan ja kohtelee kuin kukkaa kämmenellä. Jos tyttäret haluavat esim. Disneyworldiin, kyseinen mies buukkaa melkein samantien matkan Floridaan. Hän myös ostelee erilaisia vaatteita tyttärilleen ja minulle kalliita koruja. Tänään hän herätti minut siihen, että oli ostanut pari arvokasta korua, erään aidon kaulakorun sekä siihen sopivat korvakorut. Hän ei halua olla mediassa, mutta ymmärtää minun mediaani yllättävän hyvin. Toisaalta hän on tietyllä tavalla vaativa ja periaatteen mies, mutta toisaalta hyvin avarakatseinen ja avoin uusille asioille. Eilen juttelimme hänen kanssaan brasilialaisessa ravintolassa ja hän sanoi minulle, että hän on poikkeus ruotsalaisissa, hänen tyyppisiä hemmottelijoita löytyy lähinnä Amerikasta.
Julle teki Jullet ja keksi jonkun mielettömän nallekarhumaisen deitin ja eksy Pärnuussa. Urban tapojensa mukaan järjesti taas puitteet ruhon liotukseen ja tuli rennossa vaatetuksessa kyttäämään Johannan dokaamista. Ihan tavallinen Ruotsalainenhan ei Johannasta edes kiinnostu.

Urbanilla on kaksi tytärtä, jotka lennätetään tarvittaessa välittömästi disneylandiin, Floridaan tietenkin. Tyttäret saa myös ihan säännöllisesti uusia vaatteita ja Johanna kalliita koruja. Tällä kertaa ei näädät pääse vittuilemaan kun kaulassa roikkuu aito kaulakoru, eikä kengännauhat.

Sen lisäksi, että Urban on jo aikaisemmin diagnosoinnut itsensä Juutalaisen ja pedofiilin välimuodoksi, hän ymmärtää myös Johannan Mediaa. En tiedä mitä se nyt tällä kertaa tarkoittaa mutta ehkä Urban on google translatella lukenut Johannan blogia. Urban on myös hyvin poikkeuksellisesti Johannan kehumisen sijaan kehunut itseään. Meitsin kaltasia hemmottelijoita kasvaa normaalisti Amerikassa mutta kyllä vain, olet löytänyt ruotsalaisen, hummerin makuisen laatudeitin.


31.7.2012, viite edelliseen peseytymismatkaan:
Hiukset minulle laitettiin ylos, vaikka ruotsalainen herra U yritysjohtaja olikin sita mielta etta kampaus vanhentaa minua, samoin han ei halua, etta leikkaan tukkani lyhyeksi. Julia jai Parnuusee, me matkustimme Tukholmasta kotosin olevan mieheni kanssa Tallinaan suoraan sviittiin ja spa hotelliin.
Kuten sanottua, Julle jäi Pärnuuseen sekoilemaan ja Jossu lähti U:n kanssa sviittiin liottamaan pahimpia kokkareita.

3.8.2013:
Painoni nousi Tukholmassa!! Samalla tavalla kuin Julian mopsin Bonzon ulkonako muuttui siella ihan vain viikossa. Ensinnakin vanhempamme kokkaavat herkullisia ruokia, samoin Tukholmassa asuvan siskomme Jasminan poikaystava. Siita alkoi ensin herkutteluni, sen jalkeen ruotsalainen deittini “Herra U” jonka oikea etunimi on Urban, vei minua ihan kokoajan syomaan, itseasiassa asia, mita teimme kaikkein eniten oli syominen! 
Hanta ei hairitse lihomiseni ollenkaan, mutta valitin itse hanelle siita. Urbanille on vain tarkeaa, etta naisella on kuulemma kauniit kasvot ja suuret rinnat, seka on alykas ja luonne on hyva. 
Tässä päivityksessä on vähän laihanlaisesti sisältöä mutta Johanna on käynnyt tyhjentämässä sekä äidin, että siskon jääkaappia ja Urban on lihottanut Tukiasita kuin siipikarjaa. Urbania poikkeuksellisena, hyvin amerikkalaistyyppisenä ruotsalaisena ei Johannan lihoaminen juuri häiritse. Olettaen tietenkin, että naama pysyy kauniina, tissit törröttää, löytyy älykkyyttä, sekä luonne on hyvä. 


8.8.2012 avataan lisää Tallinan matkasta. Kyllä, yhä edelleen tilitetään tuosta reissusta:
Tukholmasta Tallinaan lentanyt ruotsalainen mies Urban, jota olen deittaillut noin 4 kuukautta, sanoi, etta: “Se on taytta bullshittia jos sanotaan, etta vain rakkaus ratkaisee, eika rahalla ole mitaan valia.” Tottakai rahaa pitaa olla ja taloudellinen turva, tama maailma toimii niin, etta mitaan ei saa ilman rahaa, ja haluan hemmotella tulevia lapsiani viemalla heita paljon ulkomaille, tarjoamalla erilaiset harrastusmahdollisuudet jne. ja kaikki ne saa vain rahalla. 
Otan nyt huomioon kaikki mahdolliset seikat, mita en ajatellut Arton kanssa. Tsekkaan luottotiedot (sorry vaan), vanhempien tiedot, miehen suhteet omiin vanhempiinsa (Urbanilla on upeat vanhemmat jotka ovat olleet koko elamansa yhdessa, lisaksi hanella on kaikenmaailman luottokortit ja han puhuuu 6 kielta sujuvasti ja on kaynyt amerikkalaisen yliopiston.) Han ei halua olla julkisuudessa, siksi en julkaise hanen kuvaansa. Mutta han on komea, ikaistaan huomattavasti nuoremman nakoinen, nayttaa noin 40 vuotiaalta, pukeutuu erittain tyylikkaasti jne. Lisaksi han on hyvin alykas, rakastan keskustella hanen kanssaan, han on nahnyt paljon maailmaa jne. 
Kuuntelen kuitenkin myos muiden ihmisten mielipiteita ja siskoni Julia ei pitanyt kovin paljon Urbanista kun vietimme kaikki yhdessa aikaa Parnussa. Han piti miesta hirvean ylimielisena, leuhkana ja ylenkatsovana. Mutta talla asialla on monta eri puolta, kirjoitan siita myohemmin. Urban on erikoinen tyyppi, silla ei hanta voi verrata exaani, arabimaiseen Udiin. Urban vaan nauroi kun Julian Bonzo mopsi joi olutta ja Urban on myos ymmartanyt hyvin sen, etta minulla on jonkin sortin alkoholiongelma.
Urban, kultaisen amexin mies on hyvin samoilla linjoilla kuin Johanna. Fyrkkaa pitää olla jos meinataan lapsia virittää. Sorry vaan kaikki, Johanna tarkastaa luottotiedot deiteiltään. Tämä hyvin sulavalinjainen, luottotiedoton, prepaideja puhelinliittymissään suosiva artisti siis tarkastaa tiliotteen ja merkinnät, ennen kun aletaan hedelmöittämään munasolua. 

Tilitietojen lisäksi käydään läpi geeniperimä, skannataan millaset välit on vanhempiin. Mikä tietenkin on ihan järkevää. Olisihan se kurjaa jos tulevien lasten isäkin olisi saannut isältään turpaansa. Johannan taustoilla on pakko käytännössä 100% panostaa miehen puoleen suvussa ja varallisuudessa, koska omat edesottamukset on lähinnä loputon lähde koulukiusaamiseen. Geeneistä tulee alkoholismi ja diabetes ja Tukiaisten ydinperheestä ainoastaan äidillä on vakituinen työsuhde.

Julia on, mahdollisesti traaginen huulipuna-gate tuoreessa muistissaan, antanut tallinnan reissusta täyden raportin. Urban on ylimielinen, leuhka ja ylenkatsova. Toisin kuin Julia itse, joka on hyvin vaatimaton ja muita huomioonottava.
Han ei meinannut saada minua sangysta ylos millaan Tallinassa ja oli kuulemma miettinyt tuntikausia, milla mut herattaa. Han kavi ostamassa minulle erilaisia aitoja koruja koruliikkeista, seka toi suuren shampanjapullon viereeni. Han kayttaa paljon huumoria, han oli kuulemma miettinyt kauan aikaa, milla minut heratetaan ja minusta oli tietylla tavalla suloista hanelta, etta osti minulle shampanjapullon suoraan nenani eteen, vaikka han tietaa ongelmastani. 
Meilla oli sviitti Tallinassa jossa oli sellainen poreamme, etta kaikki erivariset valot syttyivat seka kattoon etta seiniin. Urban ei tullut kanssani kesamokillemme, silla han lahti Kreikkaan tyttariensa kanssa jotka ovat alle 16 vuotiaita, eika han halua esitella minua heille liian nopeasti, silla avioeronsa jalkeen hanella on ollut 3 eri tyttoystavaa ja han oli katunut sita, etta oli esitellyt lapsilleen uudet tyttoystavat liian nopeasti kun lapset joutuvat karsimaan.
Aletaan jo olemaan ihan niillä rajoilla, että joudun miettimään onko enää edes hyvänmaun rajoissa sanoa tästä lopusta mitään. Vitsinähän tuo menee ihan jo alkuperäisessä muodossaan ja on täysin käsittämätöntä miten mieletön toleranssi Johannalla on nöyryytykselle. Ei riitä metropolin sosiaalipornot, ei ruskapullon kanssa mäenlaskut ja muut perus kännisekoilut ja juna-asemalle kuseskelut. Lisää tulee ihan ilman tilausta ja omasta suusta.

Jos ylipäätään luet vielä tätä paskoa, niin olet luultavasti lukenut ihan oikein. Tämä juutalaisen ja insinöörin risteytys - ainutlaatuinen ruotsalainen ihan huumorilla rahtaa alkoholisoituneelle pölvästille shampanjaa suoraan sänkyyn. Toisaalta ei Urban ihan idiootti ole, vaan kuukausien deittailun aikana on ainakin opittu millä Mansikin saa nousemaan sängystä. Ilmaista viinaa, niin Johanna kampeaa itsensä vaikka koomasta ylös.

10.8.2012 
Olen aivan innoissani tasta tulevasta matkasta, silla emmehan ole viela vakiinnuttaneet suhdettamme Urbanin kanssa, enka myoskaan seurustele Markon kanssa ja Artosta olen hakenut avioeron jo ajat sitten joka myos on astunut voimaan. Sitapaitsi jos minun ja Urbanin suhde ehtii muuttua huomattavasti vakavammaksi syksyn aikana, han tulee mielellaan mukaan Jenkkeihin, han puhuu taysin sujuvaa amerikan englantia ja pitaa kovasti Amerikasta. 
Sanoisin myos, etta olen ehka “keskivertoa” seksuaalisempi luonne ja minua kiehtoo todella paljon nahda Vegasin pornomessut!
Urban on jo täysin rakastunut Johannaan mutta suhde ei vielä ole vakiintunut. Helpottaa kuitenkin tieto siitä, että Urban ei ole koskaan niin kiireinen, etteikö se kerkeis Johannan kanssa lähtemään Vegasiin pornonomessuille. 

Tässä välissä tapahtuu jotain. Kuukausi hurahtaa ja Urban-hehkuttelut, ulkopesut ja hummerit vaan katoaa. Blogi ammottaa tyhjyyttään. Seuraava päivitys 7.9.2012 ei enää ole urbanin kanssa sitä tai tätä uutta. Muistellaan miten onnenkeksitkin ennusti hyvin Railimaisesti, että piakkoin Karma oikasee Johannasta syntyneet väärinkäsitykset:
Viimeksi kun tapasin ruotsalaisen deittini Urbanin, hänen keksissään luki “Women and money rule the world.” (Naiset ja raha pyörittävät maailmaa.)  Minä sain keksin: “All themisunderstandings conserning you will vanish soon.” (Kaikki väärinymmärrykset kohdistuen sinuun katoavat kohta.) Olimme silloin Kyproksella hänen kanssaan. 
Pidän myös hänen täysin sujuvasta englanninkielen taidostaan sekä kansainvälisyydestään. Hän ei ole mikään Hunks tanssija, mutta en haluakaan liian treenattua miestä. Luonne ratkaisee minulle eniten, sekä henkinen ja taloudellinen turvallisuus
10.10.2012 Taas hurahtaa kuukausi ilman Urbania. Jossain aikaisemmassa blogissa on luvattu, että kaverista ei enempää kirjoiteta. Johannamaisesti nämä lupaukset on yhtä luotettavia kuin Julian verensokerimittari. Urbanista kirjoitetaan jatkossakin. 
Toisin on jo pelkästään Tukholmassa, siellä minulla saattaa olla 3 eri treffiä peräkkäin samana iltana! Miehet ovat hyvin herrasmiesmäisiä, he tulevat aina hakemaan kotoa hienoilla autoillaan, vievät upeisiin ja tyylikkäisiin ravintoloihin syömään illallista ja tuovat illallisen tai leffan jälkeen takaisin kotiin. Tapailinkin noin puoli vuotta Urban nimistä yritysjohtajaa, mutta kuten kirjoitin aiemmassa blogissani, en kirjoita siitä aiheesta enempää miehen omasta pyynnöstä.
18.10.2012 Radiohiljaisuus Urbaanista kesti 8 päivää. Nyt todistellaan, että tuo neuroottinen syväpuhdistaja, formaattilöytö numero yksi, on ihan todellinen ihminen. Löytyy uusi kuuma ruotsalainen ammattilaulaja, jonka nimeä tai sukupuolta ei todellakaan paljasteta, ettei näädät kerro sillekin, että ekana wikipediasta tulee Johanna Tukiainen.
Ruotsalainen deittini Urban ei myöskään ollut “mitään oman mielikuvitukseni tuotetta”, mutta ei minun tarvitse alkaa kenellekään todistelemaan yhtään mitään!!! Itseasiassa alan kohta tekemään yhteistyötä upean ruotsalaisen ammattilaulajan kanssa, jolle minua on suositellut useampikin henkilö. Luonnollisesti en kerro laulajan sukupuolta enkä nimeä, ettei kukaan pääse pilaamaan taas mitään. Suunnittelemme myös yhteistä työmatkaa Los Angelesiin.
7.11.2012
Ruotsalainen Urban jota tapailin puoli vuotta, oli liian ankara kaiken kanssa, han oli tietylla tavalla vaarallinen, mutta ei mitaan sinne painkaan mita ex-mieheni, juutalainen Udi oli, han jos kuka oli taysin tyranni. Kaikista elamani rakkauksista lasken tahan asti suurimmaksi ja aidoimmaksi rakkaudeksi ensimmaisen rakkauteni, ison ja kaljun miehen. Hanta olen aina rakastanut ja tulen aina rakastaan. Himo ja aito rakkaus ovat kaksi ihan eri asiaa. Ne kuuluvat yhteen, mutta pelkka himo ei johda mihinkaan, pelkkaan turmioon.
Pikkusen yli kuukausi sen jälkeen kuin Mansikki paukuttaa blogiinsa, että Urbanin pyynnöstä ei enempää kirjoitella, aletaan jo pääsemään asian ytimeen. Urban oli tietyllä tavalla vaarallinen. Ei tietenkään mikään täys-juutalainen mutta vaarallinen silti.


12.11.2012
Ruotsalainen yritysjohtaja miesdeittini Urban ehdotti jo ajat sitten, etta minun pitaisi myyda keikkaa suomalaisiin ravintoloihin etelaan. Han on pitanyt minuun yhteytta paivittain ja odottaa, milloin tulen takaisin Tukholmaan. Hanen naismakunsa on Pamela Anderson ja Katie Price, eipa siis ihme, etta han pitaa minusta. Hanen naismakunsa ei esim. ole pikkuruinen ja laiha thainainen, josta monet lansimaalaiset miehet nayttavat pitavan.
Viisi päivää myöhemmin käy ilmi, että Urban itseasiassa pitää yhteyttä päivittäin ja vonkuu ihan jatkuvalla syötöllä koska taas jynssätään Tukiainen parvekkeella puhtaaksi ja pannaan hummerit kattilaan.


20.11.2012
Olen tullut keikoilleni ravintoloitsijoiden pyyntojen mukaan ja he nimenomaan myos sanoivat, etta keikkani saa olla rohkeampi. Ruotsalainen ystavani Urban on kokoajan ollut sita mielta, etta minun pitaa muuttaa pois Suomesta ja akkia. Han pitaa muutenkin koko Helsinkia ihan venalaisena. Han rakastaa ulkonakoani, hanen mielestaan naisella pitaa olla pitka tukka, suuret rinnat ja naiselliset vaatteet. 
Olen jo aiemminkin kirjoittanut, etta han jos kuka tietaa myos luonteeni, han tietaa, etta olen alykas, kansainvalinen, kielitaitoinen jne. Han ehdotti minulle tatakin, etta myyn keikkaa etelan kohteisiin. Luonteemme ovat vaan erilaiset, han on liian vaativa ja maaraileva minun makuuni, pidan kilteista ja nallekarhumaisista miehista. Ja sellainen on siis nyt haussa.
Johanna ei ole lähtenyt pestäväksi mutta käy ilmi, että Urban on(samoin kuin käytännössä kaikki, joiden kanssa Johanna on tekemisissä) sitä mieltä, että Johannan pitäs muuttaa Suomesta. Äkkiä.

Urbanistiks on myös ehdottanut, että Johanna vois alkaa myymään keikkaan kanarialla ja jossain vaiheessa on muistutettu, että J on älykäs, kansainvälinen, kielitaitoinen jne. En tiedä oliko Johanna taas tukehtumassa jääpalaan mutta noin se Urban taas sanoi.

Nyt Urban on vielä liian vaativa ja määräilevä, Jullen alkuperäinen diagnoosi "vaikea luonne" on osoittautumassa oikeaksi.


4.12.2012:
Ruotsalaiset treffini ihmettelevät kokoajan, että mitä jumitun kokoajan Suomeen, että enkö nyt vaan voi pysyä Tukholmassa ja tutustua heihin paremmin (kuten sanottu, Urban oli komea, menestyvä ja älykäs mies, mutta luonteemme eivät sopineet yhteen.) Sitäpaitsi tulevaisuuden haaveet ja arvomaailma pitää olla samanlainen, nyt kun olen 34v niin ei minulla ole aikaa alkaa odottamaan jos mies sanoo, että “haluaa ehkä lapsia vuosien päästä, ehkä ei.” En ole myöskään sen tyyppinen ihminen, että mies voi alkaa määräilemään minua, että esim. “klo.18.15 voit ottaa yhden pienen lasin viiniä.”
Taas kaikki muut paitsi Suomalaiset ihmettelee mitä helvettiä se Johanna oikeen Suomessa tekee. Urban oli komea menestyvä ja blaa blaa blaa. Luonteet ei vaan sopinu yhteen. Nyt alkaa sitten jo tarina rakoilemaan.

En sitten tiedä olisko Urban, luottotietotarkastuksesta ja hyvästä perhetaustasta huolimatta, naruttanut street smarttia, mutta 22.5.2012 kun tämä koko formaatti julkaistiin, sanoi Urpo Urbanista näin: "Mika minua myos kiinnostaa kovasti on se, etta han hankkii kuulemma mielellaan lisaa lapsia tulevaisuudessa, vaikka hanella on jo 2 tytarta."

Enää ei myöskään suhtauduta huumorilla sänkyyn kannettuihin viinoihin, vaan alkaa jo närästämään sellanen kyttääminen, kun vaan kylpemisesta palkitaan kännillä.

11.12.2012
Tukholmassa minulla on onneksi vauhtia kohta taas luvassa, treffini odottavat siellä kovasti minua ja yksi mies erityisesti, jonka olen tuntenut jo yli vuoden, hän asuu Tukholmassa ja sattuu olemaan ammatiltaan juristi. 
Olemme tapailleet jo aiemminkin, mutta en ole päässyt tutustumaan kunnolla kehenkään kun palasin aina Suomeen tekemään keikkoja ympäriinsä. Kyseisen juristin kanssa olen käynyt pari kertaa leffassa ja muutamia kertoja romanttisilla illallisilla. Hän myös pitää minua kuulemma hyvin älykkäänä sekä kauniina naisena. Unohdin hänet välillä kokonaan kun tapailin tositarkoituksella Urbania, josta uskoin mahdollisesti myös tulevan jotain vakavampaa. Kyseinen mies on tumma, pitkä ja komea, ja osaa eri kieliä sujuvasti kuten monet ruotsalaiset. Hän on myös innostunut elämänkokemuksestani, matkoistani, yrittäjyydestäni jne.
Tottakai olisin mielummin ollut vaikka Linnan Juhlissa itsenäisyyspäivänä jonkun rakastavan miehen kanssa (vaikka joku komea miesehdokas sieltä Tukholmasta rinnallani, esim. Urban näyttää oikein upealta mieheltä) ja itse olisin laittanut sellaisen suuren prinsessapuvun päälleni, että siitä olisi puhuttu lehdissä koko loppuvuosi. 

Urban on jo "tapailin vakavasti". Onneksi myös ruotsalainen juristi, mahdollisesti formaatista tuttu B-mies, on innostunut Urbanilaisittain elämänkokemuksestani, matkoistani, yrittäjyydestäni. Itseasiassa ihan samoista asioita mistä 95% ihmisitä heti innostuu kun ne tapaa Johannan. Listasta puuttuu vain vallattomat utareet ja muovitukka.

Luultavasti ainoa asia, joka tässä kirjoituksessa on suunilleen totta, lienee tuo arvio kaunako olisi riittänyt puhuttavaa jos Johanna sujauttaisi prinsessamekon matsamakkaran peitoksi ja lähtisi kättelemään Niinistöä linnaan. Siitä todella riittäisi puhuttuvaa. Vuosiksi.


20.12.2012
Urban laittoi minulle kanssa paljon viestiä, hän painotti voimakkaasti kuten pari tapaamani suomalaista heteromiestä Seiskan risteilyllä, että olen kaunis ja älykäs nuori nainen (kyllä, 34v on vielä NUORI) ja tarvitsen kunnon MIEHEN, joka osaa ottaa vastuun elämässä sekä pitää huolta naisestaan, eikä ole mikään pelle eikä “Mikki Hiiri.”
Urban ja heterot painottanut, että Johanna on kaunis ja älykäs. Ihan normaalia meininkiä. Käytännössä aina kun Johanna tapaa ihan kenet tahansa, tulee tilanteessa ihan luonnostaa esiin Johannan älykkyys ja kauneus. Mutta koska ihmiset tapaa Johannaa erikseen, haluaa Jossu tietenkin huolehtia, ettei nämä satunnaiset huomiot jää ainoastaan perhetuttujen iloksi.

28.12.2012
Eipä haittaa, vaikka ruotsalainen kemian tohtori söi puolet ostamastani joulukinkusta laivan hytissäni, hahahhaha, me ostettiin vielä yksi kinkku lisää Tukholmassa, joka tosin on ihan erimakuinen kuin suomalainen kinkku. Liha on punaisempaa ja pehmeämpää.  Urban lähetti minulle jouluntoivotukset Karibialta jossa hän viettää lastensa kanssa joulun ja uudenvuoden. Olemme ihan hyvissä väleissä hänen kanssaan edelleen, huomasimme molemmat, ettei luonteemme pidemmän päälle sopineet yhteen, olin varmaan liian “kova” hänen makuunsa kuten Udin tapauksessa tapahtui, lisäksi hänen tapauksessan oli sama juttu kuin Udin kanssa, hänellä on jo omat lapset ja hän on jo elänyt perhe-elämän läpi, eikä se ollut hänen prioriteettinsa.
Joku klassinen herrasmies päässyt ruotsinlaivalla hyttiin. Vedettii joulukinkku kahestaan napaan. Urbanilta tuli vain jouluntoivotukset karibialta. Ihan ollaan väleissä, edelleen U kehuu säännöllisesti. Luonteet ei vaan pidemmän päälle sopinut yhteen. En tiedä mitä tämä kova nyt tarkoittaa. Kai se on jonkinlainen luonteenpiirre, vartalotyypiltähän johanna on hyvinkin hmm... no sanotaan vaikka, että täyteläinen.


 2.1.2013: 
Urbania en edes kauheasti kaipaa, se johtuu suoraan sanottuna siitä, etten koskaan rakastunut häneen. Mikä nyt edes vähän helpottaa tilannetta. Hän oli naimisissa 14-vuotta, hänellä on 2 tytärtä (kuten olen aiemmin kirjoittanut) ja kun taas netissä pahat ihmiset juoruilivat, että hän “vain käytti minua escort seurana, ei edes esitellyt lapsilleen jne.” niin tiedoksenne nyt vaan, hänellä oli 3 tyttöystävää avioeronsa jälkeen, viimeisin suhde ennen minua kesti yli vuoden (eli kauemmin kuin meidän suhde) eikä hän esitellyt lapsiaan kenellekään näistä naisista! Julia tapasi hänet Pärnussa, eikä pitänyt hänestä yhtään, Julian mielestä hän oli täysin ylimielinen, röyhkeä ja ylenkatsoi suomalaisia (mitä itseasiassa valitettavasti monet ruotsalaiset kyllä tekevät.)  Se oli todella moukkamaista ja törkeää suomalaisilta kuvata meitä kokoajan, he tulivat kameroineen suoraan nenän alle ruokaravintolassakin ja sen allekirjoitan kuten monet muutkin jutut jotka Urban sanoi minulle, että ne pitivät paikkaansa. Eipä siitä aiheesta enempää.
Taas pikkusen rakoilee lausunnot. Heti vuoden alusta tilitetään, että ei suoraan sanottuna koskaan en rakastunut. Kuitenkin absoluuttisen homon kanssa kun oli mielikuvituskihlaus sormusta ja penetraatiota vaille virallista, tuli tämä lista elämän rakkauksista facebookkiin:
Johanna Mia Mari Tukiainen Eilsen hääpäiväni kunniaksi listaan kaikki elämäni rakkaudet tähän aikajärjestyksessä: 1. Mika Nokian Diplomi-insinööri (ja vaikka ei Nokialla enää olisikaan niin DI silti.....) 193cm pitkä kalju mies, minua 12 v. vanhempi. 2. Udi, juutalainen miljonääri, asunnot sekä New Yorkissa että Miamissa. Minua 19 vuotta vanhempi mies, mutta ihan älyttömän karismaattinen, vaikutusvaltainen ja ööh......pelottava mutta seksikäs. 3. Arto, saamelainen minua 14 vuotta vanhempi mies, joka on umpi narsisti, mikä yleensä tarkoittaa hyviä puheenlahjoja ja hyvää valehtelun taitoa. Hän on ainoa jonka kanssa olen ollut naimisissa, kiitos tosin siitä ei kuulu kyseiselle juopolle. 4. Urban, erään tunnetun ruotsalaisen yrityksen johtaja, minua 17 v. vanhempi mies, älykäs ja keskustelutaitoinen, tosin liian hallitseva ja itserakas. 5. Juha, mun oma "angry bird", ihme kyllä 26 vuotias kundi, eli mua 8v nuorempi. Nyt puhun rakkauksistani, en siitä kuka mulle heistä parhaiten olisi sopinut jne. Siinä välissä oli myös tapailusuhde Tony Halmeen kanssa, sekä maailmanmestarin voimannostossa Niko Lääperin kanssa. Muita parin kuukauden suhteita en laske tähän mukaan.
Kun kerran paskanjauhamisen makuun on päästy, niin mitä sitä turhaan ihan kolmea riviä pysyisi totuudessa:
"kun taas netissä pahat ihmiset juoruilivat, että hän “vain käytti minua escort seurana, ei edes esitellyt lapsilleen jne.” niin tiedoksenne nyt vaan, hänellä oli 3 tyttöystävää avioeronsa jälkeen, viimeisin suhde ennen minua kesti yli vuoden (eli kauemmin kuin meidän suhde) eikä hän esitellyt lapsiaan kenellekään näistä naisista!"
Johanna taas unohtaa, että näistä urbaaneista disneylandin kävijöistä on puhuttu ennenkin:
"Meilla oli sviitti Tallinassa jossa oli sellainen poreamme, etta kaikki erivariset valot syttyivat seka kattoon etta seiniin. Urban ei tullut kanssani kesamokillemme, silla han lahti Kreikkaan tyttariensa kanssa jotka ovat alle 16 vuotiaita, eika han halua esitella minua heille liian nopeasti, silla avioeronsa jalkeen hanella on ollut 3 eri tyttoystavaa ja han oli katunut sita, etta oli esitellyt lapsilleen uudet tyttoystavat liian nopeasti kun lapset joutuvat karsimaan."
25.2.2013
Kelohonkahuvila meille on nyt varattu Lapista 2 viikon laskettelulomalle, Julia lumilautailee ja minä tykkään lasketella. Siinä välissä vedämme keikkoja ympäri Suomea. Ex-mieheni, ruotsalainen yritysjohtaja Urban soittelee tai tekstailee minulle lähes päivittäin ja antaa elämänohjeita. 
Hänen mielestään on täysin väärin, että minun kaltaiseni kaunis ja fiksu nainen joutuisi “tyytymään” suhteeseen, jossa psyyke pelaa ja seura on hauskaa, mutta parisuhde perustuu kuitenkin naisen ja miehen väliseen seksuaaliseen suhteenseen. Jos ei ole rakastelua, niin ei ole kyllä myöskään parisuhdetta. Ellei sitten olla oltu 50 vuotta yhdessä. Mutta nyt puhun omasta elämästäni. Urban on täysin vastaan sitä, että tyydyn johonkin, kun kuulemma voin saada paljon parempaakin. Hän on jauhamalla jauhanut alusta asti, että minun pitää lähteä takaisin Amerikkaan.
Tyylini ja ulkonäköni on kuulemma sellainen, jota Jenkeissä rakastetaan.
Urban tykittää viestiä edelleen. Jatkuvasti piippaa luuri, siis ihan päivittäin tulee pikkusen vaaralliselta viinansäännöstelijältä hyviä eleämänohjeita. Jauhamalla on taas jauhettu, että Johannan pitäs nostaa kytkintä. Enää ei tilata syväpesuun tai hummeria nielemään. Ehkä Urban on katsonut karttapallosta kumpi on kauempana Tukholmasta. Jenkit vai Jollas.

5 kommenttia:

 1. Hahhah! Päivän naurut!
  Oli taas hyvä ja perehtynyt postaus! Jee :D

  VastaaPoista
 2. Ai jestas sentään, miten hyvää tekstiä! Mulla on poskilihakset ihan kipeenä nauramisesta! Tää on yks parhaista blogeista ikinä. :D

  VastaaPoista
 3. Upeaa duunia! Älä lopeta koskaan!

  VastaaPoista
 4. Enpä muista, millon olisin nauranu yhtä paljon kun äskeistä lukiessani! Kuka sä oikein oot? Jos et oo joku kaikkien tuntema kynämies, niin sun todella pitäis sellanen olla. Ihan käsittämättömän terävää tekstiä!!!

  VastaaPoista
 5. Tosiaankin, kiitos parhaista nauruista piiiiiitkiin aikoihin :)
  Jatkoa suorastaan vaaditaan !1!!

  VastaaPoista